|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#3 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Mar 2008
Hvor: I byen
Innlegg: 1.195
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: BLÆH... BrødbakingJeg er god til å bake, egentlig, men grove brød har jeg alltid slitt med. Fikk de ikke til før jeg begynte å jukse, kjøpte såkalt "brød-forbedrer": http://www.kitchenfoods.co.uk/gbu0-prodshow/malty.html . Nå blir brødene saftige og ikke smuldrene, selv om de er grove. Er sikkert noe av det samme i den som det som tilsettes i kjøpebrød. Fordelen er at jeg kan ha kontroll på alle de andre ingrediensene selv, samt at jeg liker å bake og gjerne vil få til brød også. Sist redigert av indie : 20-09-11 kl 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Oct 2010
Innlegg: 3.725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: BLÆH... BrødbakingNå ble faktisk brødet i går, ikke så verst. Det viktigste var at det ikke smuldret seg. HURRA. Og det ble jo veldig på frihånd med ingrediensene egentlig. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Superduperaktiv
Medlem siden: Jun 2008
Innlegg: 544
![]() ![]() |
![]() Sv: BLÆH... BrødbakingJeg ville bare tipse om at mye havregryn i grovbrød lett gjør det mer smuldrete. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|