Sv: Hva serverer jeg?
Opprinnelig lagt inn av Libra, her.
Jeg kunne gjerne tenkt meg til oppskrift. 
Jeg lager nok en litt forenklet utgave av nextlife sin. Dette gjorde jeg sånn ca sist:
Brunet ca 150 g oksekjøtt pr pr pluss en pakke med bacon i terninger (med pakke mener jeg en sånn "blokk")
Surret så sjarlottløk (ca 7-8 stk), en vanlig løk og hvitløk etter smak (jeg brukte to fedd).
Kuttet opp fem store gulrøtter i staver og surret litt sammen med løken på slutten.
Tok så alt dette oppe i samme gryte og helte over tre halvlitere med bayer.
Godt med hakket fersk timian, et laurbærblad, noen dråper worchestersaus og litt chillipulver i til slutt. Salt og pepper og pittelitt sukker også.
kokte dette i lang tid. 2,5 time kanskje småputrende på komfyren. Hadde i litt jevning til slutt for å tykne sausen litt. Før servering så brunet jeg en del sopp og hadde oppi.
gryten serverte jeg med Rotmos av poteter og søtpotet.
Lettvint og falt veldig i smak.
|