Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

De aller beste, mykeste (og helst enkle) fløtekaramellene

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 06-12-20, 10:44   #1
Madicken
Flawsome
 
Madicken sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2011
Innlegg: 10.484
Madicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt av
Standard

Sv: De aller beste, mykeste (og helst enkle) fløtekaramellene

Smaken ble som sagt bra, men det var noe ordentlig klin å dele dem opp og pakke dem inn. Selv etter lang tid i kjøleskap, var massen veldig bløt og klissete. Jeg har sikkert hatt for lite/mye av noe oppi (jeg er ikke alltid like nøye når jeg måler opp ingredienser)?

Madicken er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 06-12-20, 11:15   #2
Hyacinth
Kontrollfrik
 
Hyacinth sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.941
Hyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: De aller beste, mykeste (og helst enkle) fløtekaramellene

Opprinnelig lagt inn av Madicken, her.

Smaken ble som sagt bra, men det var noe ordentlig klin å dele dem opp og pakke dem inn. Selv etter lang tid i kjøleskap, var massen veldig bløt og klissete. Jeg har sikkert hatt for lite/mye av noe oppi (jeg er ikke alltid like nøye når jeg måler opp ingredienser)?

Jeg har også opplevd dette, men som regel har det ikke skjedd. Jeg vet ikke hvorfor. En gang var de så klissete at de var umulig å løsne fra papiret.

Hyacinth er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 06-12-20, 13:33   #3
Strå
Lesende
 
Strå sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2007
Hvor: F16
Innlegg: 11.998
Strå har mye å være stolt avStrå har mye å være stolt avStrå har mye å være stolt avStrå har mye å være stolt avStrå har mye å være stolt avStrå har mye å være stolt avStrå har mye å være stolt avStrå har mye å være stolt avStrå har mye å være stolt avStrå har mye å være stolt avStrå har mye å være stolt av
Standard

Sv: De aller beste, mykeste (og helst enkle) fløtekaramellene

Dette er tråden for meg nå i år. Oppskriften på mine fløtekarameller er inni eske 32 på et lager. Dust. Meg altså. Takk til FP for tråden.

Strå er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:35.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no