Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Grove amerikanske pannekaker/lapper

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 30-09-14, 18:34   #1
Libra
Bør lage seg en tittel selv
 
Libra sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2007
Innlegg: 5.522
Blogginnlegg: 51
Libra er kulere enn de flesteLibra er kulere enn de flesteLibra er kulere enn de flesteLibra er kulere enn de flesteLibra er kulere enn de flesteLibra er kulere enn de flesteLibra er kulere enn de flesteLibra er kulere enn de flesteLibra er kulere enn de flesteLibra er kulere enn de flesteLibra er kulere enn de fleste
Spørsmål

Grove amerikanske pannekaker/lapper

Inspirert av Kirsebær sitt vekketips begynte jeg å tråle nettet etter oppskrift på grove lapper eller amerikanske pannekaker. Men det er da så mange varianter, med varierende mengde grovt mel, sammalt hvete fin, sammalt hvete grov, med havregryn, uten havegryn, vanlig melk, kulturmelk, yoghurt osv osv.

Jeg vil gjerne lage de så grove som mulig, men vil også at de skal smake og føles som lapper/pannekaker. Hvor går grensa på hvor mye grovt mel jeg kan ha i? Er det best å bruke havregryn eller male gryn til mel? Hvilken forskjell blir det ved å bruke kulturmelk fremfor vanlig melk?

Noen som kan gi meg et lynkurs i grovmel? Eller kanskje aller helst gi meg oppskrift på verdens beste grove amerikanske pannekaker.

Libra er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:43.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no