Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Glutenfritt brød med attitude

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 22-02-21, 08:45   #1
Kirsebær
Guardian of the galaxy
 
Kirsebær sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Trondheim
Innlegg: 22.466
Blogginnlegg: 85
Kirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Glutenfritt brød med attitude


Når jeg baker brød med den grove glutenfrie melmixen fra Toro hever deigen fint. Jeg har oppi litt ekstra greier, og steker litt lengre, men null problem der altså.
Når jeg derimot bruker melmixen fra Møllerens som heter «Fiberbrød m/solsikkekjerner» så hever ikke deigen noe særlig. Jeg gjør det samme som jeg gjør med Toro sin.

Og hvorfor vil Toro at jeg skal bruke en halv pose gjær, mens Møllerens vil at jeg skal bruke en hel pose?

Jeg kan egentlig ikke å bake, så for meg gir det ingen mening at de skal oppføre seg forskjellig.

Why!?

__________________
~But can you find me soon, because I'm in my head~
Kirsebær er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 22-02-21, 08:56   #2
kamp
ASD
 
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 3.538
kamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Sv: Glutenfritt brød med attitude

Prøv med schar melmiks heller. Utrolig mye bedre deig å jobbe med og å bake med. Kan kjevle 1/2 cm tynne deiger med den og lage utrolig gode rundstykker som gjerne holder seg et par dager på benken.

Kan både langtidheves med lite gjær og kort tid med mer gjær

__________________
Even God was autistic, that's why the world spin
kamp er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 22-02-21, 08:58   #3
frukt
Bør lage seg en tittel selv
 
frukt sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2013
Hvor: Midt i matfatet
Innlegg: 19.757
Blogginnlegg: 254
frukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt av
Standard

Sv: Glutenfritt brød med attitude

Sånn er det med glutenfritt mel. Ulike meltyper oppfører seg veldig forskjellig. Men jeg synes Jyttemel stort sett oppfører seg bra.
Kanskje fiberbrødet hever dårlig pga. fibermengden. :gjetter:

__________________
Tvillinger 2012
frukt er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 22-02-21, 09:05   #4
kamp
ASD
 
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 3.538
kamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Sv: Glutenfritt brød med attitude

Opprinnelig lagt inn av frukt, her.

Sånn er det med glutenfritt mel. Ulike meltyper oppfører seg veldig forskjellig. Men jeg synes Jyttemel stort sett oppfører seg bra.
Kanskje fiberbrødet hever dårlig pga. fibermengden. :gjetter:

Ikke alle like jytte da pga bokhveten.

Grunnen til at ulike melblanding hever ulikt er logisk. Forskjellig blandinger inneholder forskjellige mel og det finnes flere meltyper uten gluten enn med faktisk. Det er bare at hvete har glutenet som bindemiddel og derfor er lettere for folk flest å bake med.

Men som sagt, etter å ha oppdaget schar brukes det utelukkende her.

Drev bakeri før jeg ble syk og brukte kun det der. Kjøpte på store paller direkte fra importør

__________________
Even God was autistic, that's why the world spin
kamp er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 22-02-21, 09:22   #5
Blondie
ctrl+z
 
Blondie sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 19.639
Blogginnlegg: 156
Blondie har et rykte de fleste bare kan drømme omBlondie har et rykte de fleste bare kan drømme omBlondie har et rykte de fleste bare kan drømme omBlondie har et rykte de fleste bare kan drømme omBlondie har et rykte de fleste bare kan drømme omBlondie har et rykte de fleste bare kan drømme omBlondie har et rykte de fleste bare kan drømme omBlondie har et rykte de fleste bare kan drømme omBlondie har et rykte de fleste bare kan drømme omBlondie har et rykte de fleste bare kan drømme omBlondie har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Glutenfritt brød med attitude

Jeg bruker stort sett bare oppskrifter med fiberhusk nå, de er litt mer forutsigbare. Jeg baker ikke brød, men pappautengluten.no har flere. Det er der jeg henter oppskrifter til rundstykker, boller, nan etc.

Jeg klarer ikke smaken på jyttemel, men hører at mange sier at det oppfører seg bedre.

__________________
It takes a forum to raise a child
Blondie er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 22-02-21, 09:42   #6
Kirsebær
Guardian of the galaxy
 
Kirsebær sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Trondheim
Innlegg: 22.466
Blogginnlegg: 85
Kirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Glutenfritt brød med attitude

Vi er ikke glutenfrie her i husstanden, så jeg nøyer meg med å kjøpe melmixer når det skal lages glutenfritt.
Kanskje jeg må jobbe mer med fibermixdeigen?

Jeg kan selvsagt bare holde meg til Toro, men når Møllerens er på tilbud så hadde det vært kjekt å få til den mixen også.

Takk for tips.

__________________
~But can you find me soon, because I'm in my head~
Kirsebær er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 22-02-21, 09:52   #7
apan
I mål
 
apan sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 24.601
Blogginnlegg: 84
apan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Glutenfritt brød med attitude

Som de andre sier; glutenfritt mel oppfører seg som det vil, og er lite forutsigbart. Man må rett og slett kjøpe det som funker og droppe det andre. Vi kjøper ingen ferdige mikser.

__________________
Storebror (2005), lillestoresøster (2010) og lillebror (juli 2015)
apan er aktiv nå   Svar med sitat
Gammel 22-02-21, 11:26   #8
kamp
ASD
 
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 3.538
kamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Sv: Glutenfritt brød med attitude

Opprinnelig lagt inn av Kirsebær, her.

Vi er ikke glutenfrie her i husstanden, så jeg nøyer meg med å kjøpe melmixer når det skal lages glutenfritt.
Kanskje jeg må jobbe mer med fibermixdeigen?

Jeg kan selvsagt bare holde meg til Toro, men når Møllerens er på tilbud så hadde det vært kjekt å få til den mixen også.

Takk for tips.

Prøv schar melmiks b. Ca 65kr kg.

__________________
Even God was autistic, that's why the world spin
kamp er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 22-02-21, 11:59   #9
frukt
Bør lage seg en tittel selv
 
frukt sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2013
Hvor: Midt i matfatet
Innlegg: 19.757
Blogginnlegg: 254
frukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt av
Standard

Sv: Glutenfritt brød med attitude

Du kan jo prøve med fersk gjær og en teskje bakepulver i deigen. Det kan hjelpe.

Nei, bokhvete er ikke for alle. Jeg liker den nøtteaktige smaken og bruker bokhvetemel til pannekaker, og lager grøt av flak
Jeg er forøvrig ikke noen fan av Schär. Smaken er som baken.

__________________
Tvillinger 2012
frukt er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 22-02-21, 12:50   #10
Bean
Erfaren
 
Bean sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2010
Innlegg: 1.057
Bean er populærBean er populærBean er populær
Standard

Sv: Glutenfritt brød med attitude

Jeg bruker mest Semper mel og noe havremel/Jyttemel. Føler at jeg har lært dette melet å kjenne etter 7år med prøving og feiling. Jeg synes det er stor forskjell om melet inneholder hvetestivelse eller ikke. Lager mest rundstykker og helst eltefritt. Setter deigen kvelden før og bruker 1 ts tørrgjær og har i litt fiberhusk. Jeg har funnet en oppskrift som funker også lager jeg forskjellige variasjoner på denne (grove eller fine etter dagsformen). Dessverre noen ganger får man en overraskelse og resultatet blir ikke som forventet.

Om man ikke har hele natten til hjel så har jeg observert at med glutenfritt mel er at det er viktig å elte deigen godt. Bruke en kjøkkenmaskin eller lignende. Når jeg baker boller så bruker jeg deigprogrammet på en gammel brødbakemaskin. Tar litt tid, men da får jeg fin og luftig deig hver gang.

Prøvde meg med Møllerens mel i sommer til en kake da butikken var usolgt for Semper. Ble ikke samme resultat selvom kaker skulle være enkelt. Om du ikke baker glutenfritt ofte ville jeg holdt på det som funker.

__________________
2003 & 2006
Bean er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 22-02-21, 12:56   #11
apan
I mål
 
apan sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 24.601
Blogginnlegg: 84
apan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Glutenfritt brød med attitude

Jeg tenker også at om du bare ønsker ferdige melblandinger, ville jeg gått for det som funker selv om det andre er på tilbud. Glutenfri gjærbakst er ikke akkurat helt rett fram.

__________________
Storebror (2005), lillestoresøster (2010) og lillebror (juli 2015)
apan er aktiv nå   Svar med sitat
Gammel 22-02-21, 12:57   #12
apan
I mål
 
apan sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 24.601
Blogginnlegg: 84
apan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Glutenfritt brød med attitude

Opprinnelig lagt inn av Bean, her.

Jeg bruker mest Semper mel og noe havremel/Jyttemel. Føler at jeg har lært dette melet å kjenne etter 7år med prøving og feiling. Jeg synes det er stor forskjell om melet inneholder hvetestivelse eller ikke. Lager mest rundstykker og helst eltefritt. Setter deigen kvelden før og bruker 1 ts tørrgjær og har i litt fiberhusk.

Avsporing: Vil du dele oppskriften?

__________________
Storebror (2005), lillestoresøster (2010) og lillebror (juli 2015)
apan er aktiv nå   Svar med sitat
Gammel 22-02-21, 13:51   #13
Bean
Erfaren
 
Bean sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2010
Innlegg: 1.057
Bean er populærBean er populærBean er populær
Standard

Sv: Glutenfritt brød med attitude

Dette er det jeg lager mest:

400gr GF mel (bruker minst 100gr SemperMix også tar jeg det jeg har)
1 ts tørrgjær
1 ts salt
1 ts fiberhusk
4 dl kaldt vann (litt mere om deigen blir veldig grov)

Rører sammen det tørre inkludert fiberhusk, har så i vannet og rører til det blir en deig. Lar stå på benken 10-12timer. Lager 9 rundstykker (bruker slikkepott). Etterhever det jeg har tid til. Steiker på 240-250grader i 20-25min.

Med andre ord jeg tar det jeg har i skapet. Sist uke laget jeg grove rundstykker og da hadde jeg i ca. 100gr Semper Mix, 100gr jyttemel blå, 100gr havremel og 100gr av en gammel TORO knekkebrødmix (som fant langt bak i skapet). De ble veldig gode.

__________________
2003 & 2006
Bean er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 22-02-21, 13:52   #14
apan
I mål
 
apan sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 24.601
Blogginnlegg: 84
apan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Glutenfritt brød med attitude

Høres jo ut som et under at det funker så lett, Bean? Det er jo som med mel med gluten? Må prøve.

__________________
Storebror (2005), lillestoresøster (2010) og lillebror (juli 2015)
apan er aktiv nå   Svar med sitat
Gammel 22-02-21, 16:40   #15
kamp
ASD
 
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 3.538
kamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Sv: Glutenfritt brød med attitude

Opprinnelig lagt inn av frukt, her.

Du kan jo prøve med fersk gjær og en teskje bakepulver i deigen. Det kan hjelpe.

Nei, bokhvete er ikke for alle. Jeg liker den nøtteaktige smaken og bruker bokhvetemel til pannekaker, og lager grøt av flak
Jeg er forøvrig ikke noen fan av Schär. Smaken er som baken.

Skoleboller av schar med som er så like i konsistens og smak at andre tar feil funker fint det!

Men ferdig schar brød er ikke godt. Må bakes fra bunn av

__________________
Even God was autistic, that's why the world spin
kamp er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 22-02-21, 18:25   #16
frukt
Bør lage seg en tittel selv
 
frukt sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2013
Hvor: Midt i matfatet
Innlegg: 19.757
Blogginnlegg: 254
frukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt av
Standard

Sv: Glutenfritt brød med attitude

Opprinnelig lagt inn av apan, her.

Høres jo ut som et under at det funker så lett, Bean? Det er jo som med mel med gluten? Må prøve.

Jeg har bakt mye langtidshevet glutenfritt brød med lignende oppskrifter og det fungerer helt utmerket. Blir veldig godt brød som smuler lite og holder i flere dager. Og det er jo veldig lettvint.
Jeg pleier å la det heve i 18-20 timer da.

__________________
Tvillinger 2012
frukt er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 22-02-21, 18:26   #17
frukt
Bør lage seg en tittel selv
 
frukt sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2013
Hvor: Midt i matfatet
Innlegg: 19.757
Blogginnlegg: 254
frukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt av
Standard

Sv: Glutenfritt brød med attitude

Opprinnelig lagt inn av kamp, her.

Skoleboller av schar med som er så like i konsistens og smak at andre tar feil funker fint det!

Men ferdig schar brød er ikke godt. Må bakes fra bunn av

Greit å vite.
Ferdig glutenfritt brød er sjelden godt.

__________________
Tvillinger 2012
frukt er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 22-02-21, 21:17   #18
kamp
ASD
 
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 3.538
kamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Sv: Glutenfritt brød med attitude

Opprinnelig lagt inn av frukt, her.

Greit å vite.
Ferdig glutenfritt brød er sjelden godt.

Nope. Det er kun smuler.

Fikk cøliaki i 2000, da fantes kun to gf brød typer. Kun smuler begge deler.

__________________
Even God was autistic, that's why the world spin
kamp er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 23-02-21, 07:02   #19
Blondie
ctrl+z
 
Blondie sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 19.639
Blogginnlegg: 156
Blondie har et rykte de fleste bare kan drømme omBlondie har et rykte de fleste bare kan drømme omBlondie har et rykte de fleste bare kan drømme omBlondie har et rykte de fleste bare kan drømme omBlondie har et rykte de fleste bare kan drømme omBlondie har et rykte de fleste bare kan drømme omBlondie har et rykte de fleste bare kan drømme omBlondie har et rykte de fleste bare kan drømme omBlondie har et rykte de fleste bare kan drømme omBlondie har et rykte de fleste bare kan drømme omBlondie har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Glutenfritt brød med attitude

Opprinnelig lagt inn av frukt, her.

Greit å vite.
Ferdig glutenfritt brød er sjelden godt.

Urk, nei. Tror jeg har spist brød under ti ganger siden jeg fikk cøliaki i 2013.

__________________
It takes a forum to raise a child
Blondie er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 23-02-21, 08:06   #20
kamp
ASD
 
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 3.538
kamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Sv: Glutenfritt brød med attitude

Rundstykker

Siden jeg ikke kommer til å ta opp baking aktivt selv igjen pga denne dumme sykdommen så gjør jeg det.

Rør ut 1 rød fersk gjær og 3ss sukker i 1l 37g lunket vann
La stå noen minutter
Tilsett 3ss matolje
Ha oppi
1kg schar melmiks b (nei, Toro, semper,finax funker ikke)
3 dl linfrø
1 dl sesam frø

Rør sammen med k spade i stor kenwood

Ha litt mel på en hard slikkepott (silikon) og dytt deigen ned i kantene
Hvelv over på benken (noen ganger bruker jeg litt mel der også men sjelden)
Del i 10 emner

Ha litt olje hendene og kna ut 20 rundstykker

Heves i 40 minutter på 35g i ovn

Stekes på 200 i ca 20-25 min

Avkjøles på rist

Samme deig kan også brukes som pizzabunn , til Horn osv bare uten frø
Enkel deig å bake med.

__________________
Even God was autistic, that's why the world spin
kamp er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar

Trådverktøy
Visningsmåter

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:35.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no