|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#35 |
Nysgjerrig
Medlem siden: May 2010
Hvor: i Midnattsollandet
Innlegg: 3.449
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: BLÆH ... BrødbakingVi setter timeren på 30-40 minutter (litt avhengig av størrelse på brødene) når vi skrur på varmen (litt under 200 grader). Når den piper ser jeg på hvor stekt brødene er, og banker på toppen av dem for å høre hvor "hule" de høres ut. Så snur jeg dem med bunnen opp, og steker i 5-15 minutter til, avhengig av hvor godt stekt jeg synes de virker når jeg sjekker. Viktig å ikke steke for lenge, da kan de også bli tørre og dermed ry lettere. |
![]() |
![]() |
|
|