|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
Står på egne ben
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 10.963
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Saus til ribbe m/tilbehør?Takk for tips. Har ikke tenkt på at jeg kan ta å helle av skyen før jeg griller. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: Saus til ribbe m/tilbehør?Jeg lager også brun saus og bruker stekekraften fra ribba. Blir veldig godt! |
![]() |
![]() |
#4 |
Introvert optimist
|
![]() Sv: Saus til ribbe m/tilbehør?
Vil du ha et triks av meg? Kjøp ribbefett på Meny eller andre butikker. Du finner små "pølser" i kjøledisken med ribbefett og så bruker du dem til å lage saus av. Det er så enkelt og uproblematisk og så er du sikker på å unngå brente fingre. Funker fint som snus.
__________________
Nenne Storesøster (juli -99), Storebror (mars -02), Lillebror (oktober -04) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Står på egne ben
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 10.963
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Saus til ribbe m/tilbehør?Kan noen fortelle meg hvordan jeg lager en brun saus av sjyen? Kanskje jeg skal prøve meg på det. Har aldri laget brun saus selv fra bunnen av jeg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Expired
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 5.455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Saus til ribbe m/tilbehør?
Brun smør og mel, spe med kraften, ikke spe mer om den blir tykk før det koker opp, spe mer. Har du iikke noe kraft å spe med, bruk kjøttkraftterninger i varmt vann, og du har mer å spe med. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
På flyttefot.
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 1.570
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Saus til ribbe m/tilbehør?Kok opp vann som du heller oppi langpannen når du har tatt ut ribba. Har du hatt nok vann i langpannen mens du steker ribba, bør det være en god del kraft å få ut av det. Bruk en stekespade til å skrape sammen det litt svidde og sil all kraften så du slipper å få det i gryta.
__________________
Jente 1997 Gutt 2005 --Den som kaster den første stein har i det minste et snev av originalitet--
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bare sær
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 11.239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Saus til ribbe m/tilbehør?
Men det er jo bare fett - man trenger kraft for å lage saus.
__________________
90 - 96 - 00 Forget your perfect offering, there is a crack in everything, that's how the light gets in. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ansvar for egen luring
|
![]() Sv: Saus til ribbe m/tilbehør?I tillegg til brun saus må vi ha noe meksikansk til.
__________________
Og knøttet angret etterpå og tenkte: Jeg var dum når jeg lot regn og mørke flytte inn i mine rom Men hvem skal trøste knøttet med at samme dag han dro, ble huset fylt av nye knøtt, som både sang og lo |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|