Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Kultur og underholdning > Glitterchicks film- og musikkforum

Matvareindustriens hemmeligheter

Glitterchicks film- og musikkforum Film, tv-serier og musikk

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 03-01-13, 15:02   #10
millact
Bør lage seg en tittel selv
 
Medlem siden: Mar 2008
Innlegg: 52.737
millact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtid
Standard

Sv: Matvareindustriens hemmeligheter

Opprinnelig lagt inn av Røverdatter, her.

Min lokale Meny har økologisk kylling. Heter det Norgård tro? Skal sjekke i ettermiddag.

Vi spiser kjøtt nesten hver dag, men ikke store mengder. Har ikke som mål å kutte ut animalsk mat, men det har blitt slik hos oss at kjøttet ikke er hoveddelen av middagen og at vi spiser mer av tilbehøret. Typisk deler vi 3-400 g. kjøtt på fire. En brystfilet av stangekylling holder til en middag. Da er det økonomisk mulig for oss å helt velge bort priorkylling som i tillegg til å være totalt smaksløs er pumpet full med vann.

Hvor selges stangekylling?

__________________
05 og 08
millact er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:11.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no