Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Brødbaking ...

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 20-09-11, 19:38   #10
Kanel
Nybegynner
 
Medlem siden: Sep 2010
Innlegg: 21
Kanel har et hav av muligheter foran seg
Standard

Sv: BLÆH... Brødbaking

Jeg byttet ut sammalt hvete grov med sammalt hvete fin og da ble mine brød mindre smulete.

Jeg slumper litt, men bruker alltid 1 kg sammalt hvete fin, ca. 1,5 liter vann, 1 pk tørrgjær, litt olje eller smeltet smør og hvetemel til deigen blir passe fast. Forhever og ruller opp 4 brød som jeg legger i langpanna. Husk å smøre mellom hvert brød.

For variasjon kan det tilsettes div. frø eller havregryn.

Kanel er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:51.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no