View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Når kaken ikke blir stekt ... (3 replies)
  2. Pynte gulrotkake til bryllup (36 replies)
  3. Potetgnocchi (4 replies)
  4. Noen som har Roede-menyen fra Godt Levert denne uka? (0 replies)
  5. Genuin norsk mat (ved juletider) (34 replies)
  6. Uteservering med sol nær kollektivt i Oslo? (0 replies)
  7. Indisk kyllingmarinade, hvordan? (14 replies)
  8. Kakekunst (6 replies)
  9. Besteforeldre og allergi (33 replies)
  10. Engelske oppskrifter (2 replies)
  11. Rosévin (21 replies)
  12. Indisk i Oslo (19 replies)
  13. Middag før kino på Ringen – hvor? (9 replies)
  14. Svart og stygg pizzasten (10 replies)
  15. Haster: hva passer sammen på kaka? (15 replies)
  16. Hvor mye mat til en grillfest? (12 replies)
  17. Glemt å ha i gjær! (5 replies)
  18. Kan man lagre ripsgele i plastbokser? (1 replies)
  19. Hva skal jeg gjøre med alle solbærene og ripsbærene i hagen? (22 replies)
  20. Indisk take away i Spania, tips? (2 replies)
  21. Juicemaskin - anbefalinger (12 replies)
  22. Er det noe man kan lage med eggehvite som har fått plommesøl på seg? (7 replies)
  23. Hvordan presse appelsinjuice uten redskaper (11 replies)
  24. Cateringfirma i Bergen (11 replies)
  25. Mat med i dyreparken? Tips ønskes! (3 replies)
  26. Lunsj - tips? (12 replies)
  27. Tilbud på colabokser nokon plass? (6 replies)
  28. Protein fra annet enn kjøtt? (11 replies)
  29. Skjærebrett av marmor. Noen som har erfaring? (19 replies)
  30. Sjokoladepavlova (6 replies)
  31. Bilkake for dummies (10 replies)
  32. Kaste bort livet på slanking. Eller "How Britain got so fat" (58 replies)
  33. Oppvarmet spagetti (11 replies)
  34. Matlei! (5 replies)
  35. Restaurant i Stavanger, anbefalinger? (30 replies)
  36. Varierer konsistensen på kraften? (3 replies)
  37. Ferdige pannekaker? (20 replies)
  38. Enkel og fristende mat til sjuåring uten matlyst (21 replies)
  39. Billig godis (3 replies)
  40. Den "berømte" jordbærkaka glutenfri? (11 replies)
  41. Makrell i tomat - oppskrift? (0 replies)
  42. Rask, enkel og barnevennlig rett til skoleavslutning? (9 replies)
  43. Svetting og saltinntak (5 replies)
  44. Anbefal meg en god cava (5 replies)
  45. Glutenfri festkake (12 replies)
  46. Hva slags melon (?) var dette? (11 replies)
  47. Fin restaurant i Oslo som er åpen på dagtid? (12 replies)
  48. Hvordan oppbevare boller som skal spises lørdag? (11 replies)
  49. Magesmerter etter inntak av hvete (3 replies)
  50. Vårruller på buffet (4 replies)
  51. Hva slags sjokoladeglasur til Chewbacca? (14 replies)
  52. [Here she goes again] Bakerier i Trondheim som selger kaker uten melk og egg? (11 replies)
  53. Dessert til kjempemange - hjelp! (15 replies)
  54. Rabarbrasaft (2 replies)
  55. Mat glemt på benken: OK eller ikke (66 replies)
  56. Bake kake to til tre dager før den skal spises? (25 replies)
  57. Bakeri på Lillehammer, og melkefri kake (1 replies)
  58. Grünerløkka i pinsen (3 replies)
  59. Konditor som selger Sarah Bernhardt i Trondheim? (9 replies)
  60. Fiskerestaurant for jentemiddag (18 replies)
  61. Utested i Oslo (11 replies)
  62. Dere som har matblogg - hva med opphavsrett? (21 replies)
  63. Gode ferdig-frossen-kaker/bakverk? (25 replies)
  64. Strengler du sukkererter? (24 replies)
  65. Anbefal meg en hvitvin (33 replies)
  66. Grilltips for grillere med dårlig fantasi (28 replies)
  67. En god grillmeny til 20 personer (12 replies)
  68. Non stop melkesjokolade - glutenfri? (3 replies)
  69. Kan eddik gå ut på dato? (3 replies)
  70. Den beste knekkebrødoppskriften? (1 replies)
  71. Vin (0 replies)
  72. Anbefal meg en fin restaurant for kjærestefeiring (26 replies)
  73. Hva spiste du til frokost? (366 replies)
  74. Hvor mye spiser en 10-/11-åring? (32 replies)
  75. Godtepose for allergikere (40 replies)
  76. Limekesam. Hvor? (27 replies)
  77. Sarah Bernhard i langpanne, har du tips? (17 replies)
  78. Piknikmat? (9 replies)
  79. Mat til forkommen fugl(eunge)? (10 replies)
  80. Servere varm eller kald pai? (8 replies)
  81. Topp restauranter i Oslo (11 replies)
  82. Kakepynt som tåler å stå framme (3 replies)
  83. Hjelp! Hvordan får jeg karamellsausen tykkere? (8 replies)
  84. Spiser dere brød til middager, og i tilfelle hvilke? (79 replies)
  85. Lavkarbo (8 replies)
  86. Hvor får jeg kjøpt bankekjøtt? (11 replies)
  87. Hva gjør man på Grete Roede-kurs? (0 replies)
  88. Kylling overlår - yuk! (Godt levert) (26 replies)
  89. Kan du anbefale en kjøkkenvekt? (27 replies)
  90. 2 spørsmål om honning og eggehvite (8 replies)
  91. Langpannegulrotkake til salg 17. mai (8 replies)
  92. Ukens fruktkasse fra Godt levert? (8 replies)
  93. Sjokoladeganache oppå gelé? (4 replies)
  94. Tror dere dadlene i denne kaka er avgjørende for smak? (18 replies)
  95. Brunsj 17.mai (4 replies)
  96. For salt curry, hjelp! (8 replies)
  97. Ta på topping på cupcakes en dag før (2 replies)
  98. Clotted cream nødhjelp (2 replies)
  99. Baking til 17. mai - hjelp! (107 replies)
  100. Idiotsikker pavlovaoppskrift (27 replies)
  101. Marsipanfigurer til kake (4 replies)
  102. Plastglass med lokk med hull til sugerør (8 replies)
  103. Inspirasjon til matboksen (22 replies)
  104. Barnebursdag og allergi (0 replies)
  105. Verdens beste/Kvæfjordkake (125 replies)
  106. Hellstrøm rydder opp - menn som frykter mat (1 replies)
  107. Hvor finne dulce de leche? (21 replies)
  108. Elgkjøttdeig (2 replies)
  109. Godt levert- Chop suey (0 replies)
  110. Kraft-koking (20 replies)
  111. Hjemmelagede pikekyss, holdbarhet? (5 replies)
  112. Åtte om dagen! (82 replies)
  113. Lunsj til mange (13 replies)
  114. Litt for mye chilli paste (23 replies)
  115. Hvordan gikk barnet fra grønnsaksnekter til grønnsaksspiser? (52 replies)
  116. Hvilke varianter av grønnsaker liker dine barn? (52 replies)
  117. Tips til tapas/småretter (7 replies)
  118. Spinnoff: hva med kaviar på tube (34 replies)
  119. Er majones usunt? (117 replies)
  120. Hvor mange måltider spiser du/dere per dag? (46 replies)
  121. Gir du barna dine frukt? (157 replies)
  122. Kakebakere: Hvilket bakeutstyr kjøper vi? (6 replies)
  123. Nanbrød. Bytte ut smør med olje? (18 replies)
  124. Leter etter oppskriften på en tyrkisk gratinert grønnsaksrett (4 replies)
  125. Er denne glutenfri eller ikke? (4 replies)
  126. Sunt å blande grønnsaker i sauser osv? (8 replies)
  127. Svineknoke, hjelp! (5 replies)
  128. Hvorfor er det sukker i brunost og ikke i hvit/gulost? (22 replies)
  129. Hva skal dere ha til middag i dag? (1000 replies)
  130. Kjeribbe/-carré – noen med erfaring? (9 replies)
  131. Tilbehør til lakseform (5 replies)
  132. Kan man "avlære" seg frokostbehovet? (15 replies)
  133. Hvilken middagsrett lager du oftest? (70 replies)
  134. Hvilken vin til helgen? (14 replies)
  135. Dagens middag - bildetråden! (128 replies)
  136. Toro langpanne som muffins? (25 replies)
  137. Kransekake (5 replies)
  138. Hjemmelaget kaviar (8 replies)
  139. Hvilket tilbehør til raklett? (12 replies)
  140. Høy på sukker? (54 replies)
  141. Hvordan frakte frosne blåbær 10 timer i bil uten at de tiner? (12 replies)
  142. Jeg trenger hjelp til et praktisk problem (11 replies)
  143. Eye Q - hvor lønner det seg å kjøpe? (57 replies)
  144. Bake muffins i dag, servere i morgen ettermiddag. Fryse i mellomtiden? (7 replies)
  145. Fransk hvitvin med lavt syreinnhold (3 replies)
  146. Hvor mye hjemmelaget pizza? (30 replies)
  147. Hva er bread flour? (11 replies)
  148. Nye produkter 2014 (175 replies)
  149. Dere som trener om morgenen: Mat? (57 replies)
  150. Hvor mange ml tilsvarer 60 g filtermalt kaffe? (3 replies)
  151. Hvor mye lapskaus til mange personer? (2 replies)
  152. Hva har du på pannekaka di? (116 replies)
  153. Hvordan holde potetene varme ca 45 min? (12 replies)
  154. Sushi på Grünerløkka (32 replies)
  155. Funker Godt Levert? (205 replies)
  156. Kjappe middager? (7 replies)
  157. Chocolate chip cookies - lage røren dagen i forveien? (4 replies)
  158. Kakebilder (405 replies)
  159. Römertopf - tips og oppskrifter ønskes! (1 replies)
  160. Hva bruker dere bringebæreddik til? (22 replies)
  161. Er vanlig kakao melkefri? (13 replies)
  162. Er mel mel? (34 replies)
  163. Fett og kalorier (2 replies)
  164. Å bake uten mel (13 replies)
  165. Hvor mange egg er det greit å spise per dag? (9 replies)
  166. Jeg trenger lavkarbo-hjelp (22 replies)
  167. Bein i sildefilet (7 replies)
  168. Banan, mørk sjokolade og peanøtter (7 replies)
  169. Fryser-rydding: Elg fra 2011 (19 replies)
  170. Mousse i silikonform, går det? (12 replies)
  171. Bruk av Stevia (18 replies)
  172. Hvordan oppbevarer dere hvitløken? (35 replies)
  173. Om å steke brød i jerngryte (123 replies)
  174. Tørr og kokt spaghetti og kalorier (7 replies)
  175. En avokados tilstand over tid (13 replies)
  176. Hvilken forrett og dessert til en ganske lett kalkunrett? (16 replies)
  177. Hvilke fem kaker liker du, og hvilke fem liker du ikke? (176 replies)
  178. Nakkekoteletter i Römertopf? (4 replies)
  179. Glutenallergi (10 replies)
  180. Hershey jordbærsirup og sjokoladesirup. Hvoooor?! (11 replies)
  181. Hvor kjøpe små brusflasker billigst? (5 replies)
  182. Hva spiser du til mellommåltid/snacks på jobb? (46 replies)
  183. Vanne ut fløten? (4 replies)
  184. Hva bruker du pastinakk til? (12 replies)
  185. Hvor mye sukker (45 replies)
  186. Hva spiser du til frokost? (211 replies)
  187. Barnehagematpakker - bildetråd? (0 replies)
  188. Hvalgryte (6 replies)
  189. Saus og holdbarhet (10 replies)
  190. Løk og chili (20 replies)
  191. Hvordan spise "regnbuen" hver dag? (46 replies)
  192. Krem i waldorfsalat (1 replies)
  193. Tørrgjær for søte deiger i pizzabunn? (7 replies)
  194. Rørte bringebær og holdbarhet (28 replies)
  195. Godteri som ser ut som steiner? (20 replies)
  196. Pålegg som har vært fryst (6 replies)
  197. Kinesisk nyttår - trenger oppskrifter (13 replies)
  198. Tilbehør til fiskekaker (43 replies)
  199. Kan jeg lage suppe av dette? (1 replies)
  200. Middagsplan, kokebok og handleliste – app for smarttelefon (0 replies)
  201. Minecraft sjokoladekake, trenger litt idemyldringshjelp (21 replies)
  202. 12-åring, trening og mat (46 replies)
  203. Mat fra fryseboksen-tråden (93 replies)
  204. Har du hørt om panna cotta? (69 replies)
  205. Hvordan få 2-åring til å spise grønnsaker? (51 replies)
  206. Tips til middager som ikke trenger kokeplater (32 replies)
  207. Spiser dere pepperkakehuset? (51 replies)
  208. Fryse tomatsaus? (15 replies)
  209. Hvilken manuell kaffemaskin? (Trenger steamer eller kvern) (13 replies)
  210. Vin: Holdbar eller ikke? (31 replies)
  211. Hvordan redde ribba? (15 replies)
  212. Hva har skjedd med nyttårsdesserten min? (13 replies)
  213. Store muffinsformer uten "trekkspillkant" - hvor finner jeg det? (12 replies)
  214. Klissete brød (4 replies)
  215. Fet fisk (0 replies)
  216. Fersk kalkun i morgen? (16 replies)
  217. Festmat for de som ikke er glad i kjøtt (8 replies)
  218. Pinnekjøtt er ikke lammestek (2 replies)
  219. Hvor mye pinnekjøtt til 14? (12 replies)
  220. Middagsgjester i romjulen (22 replies)
  221. NB! Dronningsjokoladen fra Freia/melkeallergi! (6 replies)
  222. Stuffing eller ikke? (34 replies)
  223. Hvor kjøper man rålakrispulver? (22 replies)
  224. Lett klubbmat (12 replies)
  225. Hva gjør man med pinnekjøtt som er vannet ut, men som ikke skal spises nå? (7 replies)
  226. Ismaskin (42 replies)
  227. Kan jeg bruke terrassen som kjøleskap når det er 8 grader? (5 replies)
  228. Meyers gløgg (4 replies)
  229. Likørsjokolade, skumnisser, julestrømper! (11 replies)
  230. Blir det bra rundstykker selv om en bruker søt deig gjær? (4 replies)
  231. Et sted å spise på Gol (6 replies)
  232. Anbefal meg en restaurant i Tromsø! (12 replies)
  233. Haster! Klumper i karamellsaus?!? (1 replies)
  234. Hva kan jeg pakke brente mandler i til gave? (12 replies)
  235. SP - hva er det og hvor får jeg tak i det? (10 replies)
  236. Hva liker du å ha på pizzaen din? (29 replies)
  237. Hva i all VERDEN er det som har skjedd med disse kyllinglårene? :skremt: (40 replies)
  238. ***Gode og enkle kaker man baker til jul*** (11 replies)
  239. Hvordan får dere cellofanen til å sitte på karamellene? (20 replies)
  240. En "deilige ingredienser"-julegave til en kokk - hjelp? (27 replies)
  241. Spiselige ferdiglagde vårruller? (4 replies)
  242. Lage chutney til ost? (3 replies)
  243. Best med kalkunbryst eller filet? Tips ønskes! (7 replies)
  244. Julegavetips - Hva skal man kjøpe til matinteressert, voksen mann? (16 replies)
  245. Glutenfri, og helst melkefri nissegrøtgave - haster (18 replies)
  246. [Hjelp!] Pinnekjøtt - riktig mengde (36 replies)
  247. Hvor mye pepperkakedeig til 36 barn? (5 replies)
  248. Gjør du noe fancy med risbollene? (9 replies)
  249. Veggismiddag uten melkeprodukter (13 replies)
  250. Mat til gavekurv (37 replies)