View Full Version : Mat og kosthold
- Når kaken ikke blir stekt ... (3 replies)
- Pynte gulrotkake til bryllup (36 replies)
- Potetgnocchi (4 replies)
- Noen som har Roede-menyen fra Godt Levert denne uka? (0 replies)
- Genuin norsk mat (ved juletider) (34 replies)
- Uteservering med sol nær kollektivt i Oslo? (0 replies)
- Indisk kyllingmarinade, hvordan? (14 replies)
- Kakekunst (6 replies)
- Besteforeldre og allergi (33 replies)
- Engelske oppskrifter (2 replies)
- Rosévin (21 replies)
- Indisk i Oslo (19 replies)
- Middag før kino på Ringen – hvor? (9 replies)
- Svart og stygg pizzasten (10 replies)
- Haster: hva passer sammen på kaka? (15 replies)
- Hvor mye mat til en grillfest? (12 replies)
- Glemt å ha i gjær! (5 replies)
- Kan man lagre ripsgele i plastbokser? (1 replies)
- Hva skal jeg gjøre med alle solbærene og ripsbærene i hagen? (22 replies)
- Indisk take away i Spania, tips? (2 replies)
- Juicemaskin - anbefalinger (12 replies)
- Er det noe man kan lage med eggehvite som har fått plommesøl på seg? (7 replies)
- Hvordan presse appelsinjuice uten redskaper (11 replies)
- Cateringfirma i Bergen (11 replies)
- Mat med i dyreparken? Tips ønskes! (3 replies)
- Lunsj - tips? (12 replies)
- Tilbud på colabokser nokon plass? (6 replies)
- Protein fra annet enn kjøtt? (11 replies)
- Skjærebrett av marmor. Noen som har erfaring? (19 replies)
- Sjokoladepavlova (6 replies)
- Bilkake for dummies (10 replies)
- Kaste bort livet på slanking. Eller "How Britain got so fat" (58 replies)
- Oppvarmet spagetti (11 replies)
- Matlei! (5 replies)
- Restaurant i Stavanger, anbefalinger? (30 replies)
- Varierer konsistensen på kraften? (3 replies)
- Ferdige pannekaker? (20 replies)
- Enkel og fristende mat til sjuåring uten matlyst (21 replies)
- Billig godis (3 replies)
- Den "berømte" jordbærkaka glutenfri? (11 replies)
- Makrell i tomat - oppskrift? (0 replies)
- Rask, enkel og barnevennlig rett til skoleavslutning? (9 replies)
- Svetting og saltinntak (5 replies)
- Anbefal meg en god cava (5 replies)
- Glutenfri festkake (12 replies)
- Hva slags melon (?) var dette? (11 replies)
- Fin restaurant i Oslo som er åpen på dagtid? (12 replies)
- Hvordan oppbevare boller som skal spises lørdag? (11 replies)
- Magesmerter etter inntak av hvete (3 replies)
- Vårruller på buffet (4 replies)
- Hva slags sjokoladeglasur til Chewbacca? (14 replies)
- [Here she goes again] Bakerier i Trondheim som selger kaker uten melk og egg? (11 replies)
- Dessert til kjempemange - hjelp! (15 replies)
- Rabarbrasaft (2 replies)
- Mat glemt på benken: OK eller ikke (66 replies)
- Bake kake to til tre dager før den skal spises? (25 replies)
- Bakeri på Lillehammer, og melkefri kake (1 replies)
- Grünerløkka i pinsen (3 replies)
- Konditor som selger Sarah Bernhardt i Trondheim? (9 replies)
- Fiskerestaurant for jentemiddag (18 replies)
- Utested i Oslo (11 replies)
- Dere som har matblogg - hva med opphavsrett? (21 replies)
- Gode ferdig-frossen-kaker/bakverk? (25 replies)
- Strengler du sukkererter? (24 replies)
- Anbefal meg en hvitvin (33 replies)
- Grilltips for grillere med dårlig fantasi (28 replies)
- En god grillmeny til 20 personer (12 replies)
- Non stop melkesjokolade - glutenfri? (3 replies)
- Kan eddik gå ut på dato? (3 replies)
- Den beste knekkebrødoppskriften? (1 replies)
- Vin (0 replies)
- Anbefal meg en fin restaurant for kjærestefeiring (26 replies)
- Hva spiste du til frokost? (366 replies)
- Hvor mye spiser en 10-/11-åring? (32 replies)
- Godtepose for allergikere (40 replies)
- Limekesam. Hvor? (27 replies)
- Sarah Bernhard i langpanne, har du tips? (17 replies)
- Piknikmat? (9 replies)
- Mat til forkommen fugl(eunge)? (10 replies)
- Servere varm eller kald pai? (8 replies)
- Topp restauranter i Oslo (11 replies)
- Kakepynt som tåler å stå framme (3 replies)
- Hjelp! Hvordan får jeg karamellsausen tykkere? (8 replies)
- Spiser dere brød til middager, og i tilfelle hvilke? (79 replies)
- Lavkarbo (8 replies)
- Hvor får jeg kjøpt bankekjøtt? (11 replies)
- Hva gjør man på Grete Roede-kurs? (0 replies)
- Kylling overlår - yuk! (Godt levert) (26 replies)
- Kan du anbefale en kjøkkenvekt? (27 replies)
- 2 spørsmål om honning og eggehvite (8 replies)
- Langpannegulrotkake til salg 17. mai (8 replies)
- Ukens fruktkasse fra Godt levert? (8 replies)
- Sjokoladeganache oppå gelé? (4 replies)
- Tror dere dadlene i denne kaka er avgjørende for smak? (18 replies)
- Brunsj 17.mai (4 replies)
- For salt curry, hjelp! (8 replies)
- Ta på topping på cupcakes en dag før (2 replies)
- Clotted cream nødhjelp (2 replies)
- Baking til 17. mai - hjelp! (107 replies)
- Idiotsikker pavlovaoppskrift (27 replies)
- Marsipanfigurer til kake (4 replies)
- Plastglass med lokk med hull til sugerør (8 replies)
- Inspirasjon til matboksen (22 replies)
- Barnebursdag og allergi (0 replies)
- Verdens beste/Kvæfjordkake (125 replies)
- Hellstrøm rydder opp - menn som frykter mat (1 replies)
- Hvor finne dulce de leche? (21 replies)
- Elgkjøttdeig (2 replies)
- Godt levert- Chop suey (0 replies)
- Kraft-koking (20 replies)
- Hjemmelagede pikekyss, holdbarhet? (5 replies)
- Åtte om dagen! (82 replies)
- Lunsj til mange (13 replies)
- Litt for mye chilli paste (23 replies)
- Hvordan gikk barnet fra grønnsaksnekter til grønnsaksspiser? (52 replies)
- Hvilke varianter av grønnsaker liker dine barn? (52 replies)
- Tips til tapas/småretter (7 replies)
- Spinnoff: hva med kaviar på tube (34 replies)
- Er majones usunt? (117 replies)
- Hvor mange måltider spiser du/dere per dag? (46 replies)
- Gir du barna dine frukt? (157 replies)
- Kakebakere: Hvilket bakeutstyr kjøper vi? (6 replies)
- Nanbrød. Bytte ut smør med olje? (18 replies)
- Leter etter oppskriften på en tyrkisk gratinert grønnsaksrett (4 replies)
- Er denne glutenfri eller ikke? (4 replies)
- Sunt å blande grønnsaker i sauser osv? (8 replies)
- Svineknoke, hjelp! (5 replies)
- Hvorfor er det sukker i brunost og ikke i hvit/gulost? (22 replies)
- Hva skal dere ha til middag i dag? (1000 replies)
- Kjeribbe/-carré – noen med erfaring? (9 replies)
- Tilbehør til lakseform (5 replies)
- Kan man "avlære" seg frokostbehovet? (15 replies)
- Hvilken middagsrett lager du oftest? (70 replies)
- Hvilken vin til helgen? (14 replies)
- Dagens middag - bildetråden! (128 replies)
- Toro langpanne som muffins? (25 replies)
- Kransekake (5 replies)
- Hjemmelaget kaviar (8 replies)
- Hvilket tilbehør til raklett? (12 replies)
- Høy på sukker? (54 replies)
- Hvordan frakte frosne blåbær 10 timer i bil uten at de tiner? (12 replies)
- Jeg trenger hjelp til et praktisk problem (11 replies)
- Eye Q - hvor lønner det seg å kjøpe? (57 replies)
- Bake muffins i dag, servere i morgen ettermiddag. Fryse i mellomtiden? (7 replies)
- Fransk hvitvin med lavt syreinnhold (3 replies)
- Hvor mye hjemmelaget pizza? (30 replies)
- Hva er bread flour? (11 replies)
- Nye produkter 2014 (175 replies)
- Dere som trener om morgenen: Mat? (57 replies)
- Hvor mange ml tilsvarer 60 g filtermalt kaffe? (3 replies)
- Hvor mye lapskaus til mange personer? (2 replies)
- Hva har du på pannekaka di? (116 replies)
- Hvordan holde potetene varme ca 45 min? (12 replies)
- Sushi på Grünerløkka (32 replies)
- Funker Godt Levert? (205 replies)
- Kjappe middager? (7 replies)
- Chocolate chip cookies - lage røren dagen i forveien? (4 replies)
- Kakebilder (405 replies)
- Römertopf - tips og oppskrifter ønskes! (1 replies)
- Hva bruker dere bringebæreddik til? (22 replies)
- Er vanlig kakao melkefri? (13 replies)
- Er mel mel? (34 replies)
- Fett og kalorier (2 replies)
- Å bake uten mel (13 replies)
- Hvor mange egg er det greit å spise per dag? (9 replies)
- Jeg trenger lavkarbo-hjelp (22 replies)
- Bein i sildefilet (7 replies)
- Banan, mørk sjokolade og peanøtter (7 replies)
- Fryser-rydding: Elg fra 2011 (19 replies)
- Mousse i silikonform, går det? (12 replies)
- Bruk av Stevia (18 replies)
- Hvordan oppbevarer dere hvitløken? (35 replies)
- Om å steke brød i jerngryte (123 replies)
- Tørr og kokt spaghetti og kalorier (7 replies)
- En avokados tilstand over tid (13 replies)
- Hvilken forrett og dessert til en ganske lett kalkunrett? (16 replies)
- Hvilke fem kaker liker du, og hvilke fem liker du ikke? (176 replies)
- Nakkekoteletter i Römertopf? (4 replies)
- Glutenallergi (10 replies)
- Hershey jordbærsirup og sjokoladesirup. Hvoooor?! (11 replies)
- Hvor kjøpe små brusflasker billigst? (5 replies)
- Hva spiser du til mellommåltid/snacks på jobb? (46 replies)
- Vanne ut fløten? (4 replies)
- Hva bruker du pastinakk til? (12 replies)
- Hvor mye sukker (45 replies)
- Hva spiser du til frokost? (211 replies)
- Barnehagematpakker - bildetråd? (0 replies)
- Hvalgryte (6 replies)
- Saus og holdbarhet (10 replies)
- Løk og chili (20 replies)
- Hvordan spise "regnbuen" hver dag? (46 replies)
- Krem i waldorfsalat (1 replies)
- Tørrgjær for søte deiger i pizzabunn? (7 replies)
- Rørte bringebær og holdbarhet (28 replies)
- Godteri som ser ut som steiner? (20 replies)
- Pålegg som har vært fryst (6 replies)
- Kinesisk nyttår - trenger oppskrifter (13 replies)
- Tilbehør til fiskekaker (43 replies)
- Kan jeg lage suppe av dette? (1 replies)
- Middagsplan, kokebok og handleliste – app for smarttelefon (0 replies)
- Minecraft sjokoladekake, trenger litt idemyldringshjelp (21 replies)
- 12-åring, trening og mat (46 replies)
- Mat fra fryseboksen-tråden (93 replies)
- Har du hørt om panna cotta? (69 replies)
- Hvordan få 2-åring til å spise grønnsaker? (51 replies)
- Tips til middager som ikke trenger kokeplater (32 replies)
- Spiser dere pepperkakehuset? (51 replies)
- Fryse tomatsaus? (15 replies)
- Hvilken manuell kaffemaskin? (Trenger steamer eller kvern) (13 replies)
- Vin: Holdbar eller ikke? (31 replies)
- Hvordan redde ribba? (15 replies)
- Hva har skjedd med nyttårsdesserten min? (13 replies)
- Store muffinsformer uten "trekkspillkant" - hvor finner jeg det? (12 replies)
- Klissete brød (4 replies)
- Fet fisk (0 replies)
- Fersk kalkun i morgen? (16 replies)
- Festmat for de som ikke er glad i kjøtt (8 replies)
- Pinnekjøtt er ikke lammestek (2 replies)
- Hvor mye pinnekjøtt til 14? (12 replies)
- Middagsgjester i romjulen (22 replies)
- NB! Dronningsjokoladen fra Freia/melkeallergi! (6 replies)
- Stuffing eller ikke? (34 replies)
- Hvor kjøper man rålakrispulver? (22 replies)
- Lett klubbmat (12 replies)
- Hva gjør man med pinnekjøtt som er vannet ut, men som ikke skal spises nå? (7 replies)
- Ismaskin (42 replies)
- Kan jeg bruke terrassen som kjøleskap når det er 8 grader? (5 replies)
- Meyers gløgg (4 replies)
- Likørsjokolade, skumnisser, julestrømper! (11 replies)
- Blir det bra rundstykker selv om en bruker søt deig gjær? (4 replies)
- Et sted å spise på Gol (6 replies)
- Anbefal meg en restaurant i Tromsø! (12 replies)
- Haster! Klumper i karamellsaus?!? (1 replies)
- Hva kan jeg pakke brente mandler i til gave? (12 replies)
- SP - hva er det og hvor får jeg tak i det? (10 replies)
- Hva liker du å ha på pizzaen din? (29 replies)
- Hva i all VERDEN er det som har skjedd med disse kyllinglårene? :skremt: (40 replies)
- ***Gode og enkle kaker man baker til jul*** (11 replies)
- Hvordan får dere cellofanen til å sitte på karamellene? (20 replies)
- En "deilige ingredienser"-julegave til en kokk - hjelp? (27 replies)
- Spiselige ferdiglagde vårruller? (4 replies)
- Lage chutney til ost? (3 replies)
- Best med kalkunbryst eller filet? Tips ønskes! (7 replies)
- Julegavetips - Hva skal man kjøpe til matinteressert, voksen mann? (16 replies)
- Glutenfri, og helst melkefri nissegrøtgave - haster (18 replies)
- [Hjelp!] Pinnekjøtt - riktig mengde (36 replies)
- Hvor mye pepperkakedeig til 36 barn? (5 replies)
- Gjør du noe fancy med risbollene? (9 replies)
- Veggismiddag uten melkeprodukter (13 replies)
- Mat til gavekurv (37 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.