View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Glutenfri kålstuing
  2. Lage varm sjokolade i dag som skal drikkes i morgen?
  3. Hvordan forholder du deg til best før-dato på hermetikk?
  4. Hva er definisjonen på "mat fra bunnen av"?
  5. Hva bakte du sist?
  6. Noen som kan anbefale en god espressokaffe?
  7. Oppbevaring av aubergine
  8. Skolemat for tannskadet gutt?
  9. Sushi i Stavanger (ikke restaurant, men hvor kan jeg kjøpe med meg hjem?)
  10. Vet dere om barna får i seg nok kalsium?
  11. Er det snobbete av meg ...
  12. [Datostempling] Kan jeg bruke denne karbonadedeigen?
  13. Hva er greia med tacolasagne?
  14. WTF!? Reagerer kroppen min på godis?
  15. Lavkarbo og hodepine?
  16. HASTER: Noen som har vært borti kokt ribbe som skal stekes dagen etter?
  17. Jeg har fått meg blender :)
  18. Skummel karbonadedeig
  19. Oppskrifter på stapper/moser?
  20. Chiafrø – finner man det i Norge?
  21. Sjokoladefontene
  22. God stavmikser
  23. Brygge rødvin?
  24. Haster - marsipankake
  25. Lunsjbokser?
  26. Gi snickerskake til 3,5-åring?
  27. Hva steker du i? (Fett)
  28. Vaffeljern
  29. Fantastisk bursdagsgave
  30. Svinestek
  31. Årets juleyoghurt
  32. Hjortestek?
  33. Enkle hverdagsretter til kresne unger
  34. Forslag til mat når man har dårlig med sitteplasser?
  35. Matbokstips
  36. Spinoff - sier dere gulost eller hvitost?
  37. Virkelig godt pålegg?
  38. Russiske erter
  39. Tapasrestaurant i Trondheim?
  40. Pinnekjøtt i vann, hvor lenge?
  41. Liker du banan?
  42. Spiser du noe du ikke vet om du liker?
  43. Laks i selskap?
  44. Kan hvem som helst handle etter din handleliste?
  45. Hva er din favorittkombinasjon?
  46. Dypfryst kjøtt og dato
  47. Kaldheving av søt gjærdeig
  48. Livsstil som omsorgssvikt
  49. Hjortestek
  50. Ribbe
  51. Skolemelk
  52. Kokeboktips?
  53. Strömming med potatismos og tyttebär
  54. Laks i wok
  55. Tørrvarer i big pack?
  56. Ta med gulrotkake med nøtter i barnehagen?
  57. Diabetes
  58. Kalkun i peanøttsaus?
  59. Rakfisk for nybegynnere
  60. Fryse hjemmelaget surkål?
  61. Medisterkaker med krydder? Hjelp!
  62. Brødformer?
  63. Sunnere sjokoladekake og pepperkakedeig?
  64. Hvor mye drikke til 20 personer?
  65. Meny til glæmjentefest?
  66. Kokebøker
  67. Kjøtt og injeksjoner..
  68. Hvitvin til pinnekjøttet
  69. Kan jeg bruke champignonen?
  70. Tips til kokebok med sunne og lette oppskrifter?
  71. Hornsalt
  72. After Eight med marsipan
  73. Kolakaker (Igjen)
  74. Hvordan få kjelen ren etter å ha smeltet sukker i den?
  75. Hva gjør jeg galt? Sarah Bernhard
  76. Er du klar over at de fleste får i seg for mye salt?
  77. Oboy vs. Nesquick
  78. Kan man fryse Pascal-kake?
  79. Uten egg (barneselskap)
  80. Dager i bil/møter og mat
  81. Mat som gir energi?
  82. HJELP! Pepperkakedeig!
  83. Kan jeg bruke pepperkakedeig som har ligget ett år i fryseren?
  84. Middagsutfordring - svin, pasta og sopp
  85. Steketakke?
  86. Risboller med stratos?
  87. Safrantråder fra Hellas
  88. Kylling i fryseren
  89. Nestlé før og nå
  90. Hvor usunn er egentlig brunost?
  91. Black treacle
  92. Franske makroner
  93. Sikkert gammel, men i disse juletider
  94. Forslag til pasta-middag?
  95. Selskap for 20 - what to servere?
  96. Høytidsmiddager
  97. Syltepresse?
  98. Marsipan
  99. Hva lager jeg av 5 eggeplommer?
  100. Steking av kalkunbryst
  101. Pepperkakehus - lage selv, eller kjøpe ferdig?
  102. Det går helt fint å linke fra detsøteliv
  103. Gjærdeig
  104. Sharon og granateple
  105. Espresso vs kaffe
  106. Anbefal meg en god rødvin
  107. Jeg trenger hjelp til å sette opp en kostplan
  108. Avokado - holdbarhet
  109. Smør eller margarin?
  110. Seige pepperkaker - hvorfor?
  111. Smør og olje sammen?
  112. De forskjellige typene matolje
  113. Flate peppernøtter - hva gjorde vi galt
  114. Hel lammerull i området rundt Oslo?
  115. Julebrus
  116. Få bort hvitløk? Fort!
  117. HASTER! Ferdig vaffelrøre?
  118. Holdbarhet på fløte
  119. Hvilke gode restauranter i Oslo er åpne i julen?
  120. Kurs i syltelabber
  121. Gordon Ramsays jul (TV3), oppskrifter
  122. Ribbe fra Rema
  123. Hjelp. Kan jeg spise disse? (Gjærbakst kontaminert med smeltet plast)
  124. Noen som kan anbefale en god lagringsvin som finnes i polets hyller?
  125. Ekte vaniljesukker
  126. Rask avkjøling av smeltet sjokolade?
  127. Steketid for kalkun?
  128. Brødbakemaskin
  129. Ribbesjy til julematen
  130. Haster/krise ... God sjokoladekake/sjokoladecookies (barnevennlig) uten sirup/melis
  131. Smelte (delfia)fett og sjokolade sammen?
  132. Brie med best før dato 17.12
  133. Portvin
  134. Holdbarhet på åpnet flaske akevitt
  135. Haster! Noen som har en kjempegod dessertvin å anbefale?
  136. Holdbarhet åpnet røkelaks
  137. Karamellpudding og eggeplommer
  138. Grøt i ovnen
  139. Hvordan gjør man det når man vil ha godteri i geleen til barna?
  140. Hvilken vin til elg?
  141. Kan jeg smugsmake på dessertvinen i kveld?
  142. Karamellpudding - hvor i ovnen?
  143. Hvor tidlig kan man skrelle poteter?
  144. Steke to steker på en gang? Hvor lenge?
  145. Når man er tom for melis ...
  146. Skal kalkunen stekes med brystet opp eller ned?
  147. Liker du å surfe etter spennende oppskrifter?
  148. Haster: Kan jeg lage marengsen på forhånd?
  149. Hva bruker du foodprocessor til?
  150. Hvordan lager du den kaffen du drikker hjemme?
  151. Barnevennlig og god nyttårsmeny som selv jeg klarer å lage?
  152. Halsbrann av hvete
  153. Kalkunfileter på tilbud?
  154. Poteter, hvor lenge kan de stå i vann før de kokes?
  155. 3 år gammel elgkjøttdeig
  156. Fryst ribbe
  157. Elinblu!
  158. Aversjon mot sunn mat ...
  159. Slow cooker/crockpot og trykkokere?
  160. Spisskummen
  161. Spinn off: Hva slags kaffe bruker du til presskanna?
  162. Maizena-mel
  163. Hva skal dere ha til middag i dag?
  164. Brente mandler, med eller uten smør? (Haster)
  165. Er du en vinliker?
  166. Hjelp - waldorfsalat!
  167. Rask, god dessert
  168. Det gode liv!
  169. Godt tilbehør til skinkesteik
  170. Hva drikker man til kalkun?
  171. Karamellpuddinghjelp
  172. Din beste sjysaus
  173. Tips om gode frukt- og urteteer
  174. Hvor kjøpe kokebok hvor en kan skrive ned egne oppskrifter?
  175. Kan man fryse ned hjemmelagde nanbrød og grissini?
  176. Hvordan lager jeg noe slikt da? (Kakespørsmål)
  177. Hvordan dempe søtsug når man er allergisk mot mandler?
  178. Lavkarbo? Meg?
  179. Hvem var det som hadde oppskrift på krem til muffins som ikke smaker høgg?
  180. Suppe/gryte jeg kan servere med foccacia til?
  181. "Spesial"-mat eller "vanlig" mat?
  182. Sjokoladekake uten melk
  183. Utfordring - allergivennlig mat til mange
  184. Næringsrik mat til veldig kresen 5-åring?
  185. Frokost for brødleie og travle barn
  186. Er dette et lekkert bilde?
  187. Liker du fruktnøtt?
  188. Mengde mel/væske
  189. Hva spiser du sammen med risgrøt?
  190. Caramello: Kvalmende dårlig, eller god?
  191. Saus fra Big Horn?
  192. Kombucha, vet du hva det er, og har du smakt?
  193. Utrolig mye man sparer på å bake brød?!
  194. Tregere ned på lavkarbo?
  195. Smør eller margarin, and why?
  196. Ny type Walters Mandler og ny Stratos
  197. Tilbehør til biff?
  198. Kan jeg bruke sushiris i risotto?
  199. Hva slags te drikker du?
  200. Fredagspizza
  201. Mat ved refluks
  202. Inspirer meg! (entrecote)
  203. Matens påvirkning på vekst i barneårene
  204. Kosemat til gode venner
  205. Take-away i Drammen?
  206. Middag til gjester?
  207. Hvor mye melk (i kaffen) pr dag?
  208. Tror du det er godt med selleri i omelett?
  209. Hvor finner jeg lasagneplater av fullkorn?
  210. Fryse brød (Haster litt)
  211. Reklamerer du på vinmonopolet?
  212. Bytte av sprudlevann på Vinmonopolet?
  213. Gammel rødvin?
  214. Kunstige tilsetningsstoffer (farger)
  215. Kutte opp avocado på forhånd?
  216. Arakataka - nei takk?
  217. Ovnsbake lettsaltet torsk
  218. Farmor 92 år
  219. Suksessterte i fryseren
  220. Hva spiser dere når dere er syke?
  221. Brødbaking GK
  222. Jeg er så matlei!
  223. Hvor spise i Trondheim?
  224. Fryst kyllingkjøttdeig
  225. Hvor går man for å spise i Stavanger?
  226. Urteting som fungerer
  227. Regnbueørret som smakte rart
  228. Hva er greia med Nespresso?
  229. Bruker dere mye spinat?
  230. Gammel vin, kaste?
  231. Jeg vurderer å lære meg å lage mat
  232. Antall pizzasnurrer i voksenselskap
  233. Steke-takke?
  234. Få råvarer og oppskrifter hjem på døra
  235. Holdbarhet på soddspann
  236. Er det forskjell på melkeprodukter?
  237. Kveiteskiver
  238. Middagsplan februar 2011
  239. Supre sjokoladekjeks
  240. Kan man fryse cookiedough?
  241. Nye produkter i butikkene fra 1. februar
  242. Rød saus for dummies. Haster!
  243. Helstekt and, tilbehør?
  244. Helgemeny
  245. Arme riddere
  246. Kikerter v.s. gul erter
  247. Go'Morgen yoghurt?
  248. Holdbarhet på karbonadedeig
  249. Restemiddag
  250. Termokopp?