View Full Version : Mat og kosthold
- Glutenfri kålstuing
- Lage varm sjokolade i dag som skal drikkes i morgen?
- Hvordan forholder du deg til best før-dato på hermetikk?
- Hva er definisjonen på "mat fra bunnen av"?
- Hva bakte du sist?
- Noen som kan anbefale en god espressokaffe?
- Oppbevaring av aubergine
- Skolemat for tannskadet gutt?
- Sushi i Stavanger (ikke restaurant, men hvor kan jeg kjøpe med meg hjem?)
- Vet dere om barna får i seg nok kalsium?
- Er det snobbete av meg ...
- [Datostempling] Kan jeg bruke denne karbonadedeigen?
- Hva er greia med tacolasagne?
- WTF!? Reagerer kroppen min på godis?
- Lavkarbo og hodepine?
- HASTER: Noen som har vært borti kokt ribbe som skal stekes dagen etter?
- Jeg har fått meg blender :)
- Skummel karbonadedeig
- Oppskrifter på stapper/moser?
- Chiafrø – finner man det i Norge?
- Sjokoladefontene
- God stavmikser
- Brygge rødvin?
- Haster - marsipankake
- Lunsjbokser?
- Gi snickerskake til 3,5-åring?
- Hva steker du i? (Fett)
- Vaffeljern
- Fantastisk bursdagsgave
- Svinestek
- Årets juleyoghurt
- Hjortestek?
- Enkle hverdagsretter til kresne unger
- Forslag til mat når man har dårlig med sitteplasser?
- Matbokstips
- Spinoff - sier dere gulost eller hvitost?
- Virkelig godt pålegg?
- Russiske erter
- Tapasrestaurant i Trondheim?
- Pinnekjøtt i vann, hvor lenge?
- Liker du banan?
- Spiser du noe du ikke vet om du liker?
- Laks i selskap?
- Kan hvem som helst handle etter din handleliste?
- Hva er din favorittkombinasjon?
- Dypfryst kjøtt og dato
- Kaldheving av søt gjærdeig
- Livsstil som omsorgssvikt
- Hjortestek
- Ribbe
- Skolemelk
- Kokeboktips?
- Strömming med potatismos og tyttebär
- Laks i wok
- Tørrvarer i big pack?
- Ta med gulrotkake med nøtter i barnehagen?
- Diabetes
- Kalkun i peanøttsaus?
- Rakfisk for nybegynnere
- Fryse hjemmelaget surkål?
- Medisterkaker med krydder? Hjelp!
- Brødformer?
- Sunnere sjokoladekake og pepperkakedeig?
- Hvor mye drikke til 20 personer?
- Meny til glæmjentefest?
- Kokebøker
- Kjøtt og injeksjoner..
- Hvitvin til pinnekjøttet
- Kan jeg bruke champignonen?
- Tips til kokebok med sunne og lette oppskrifter?
- Hornsalt
- After Eight med marsipan
- Kolakaker (Igjen)
- Hvordan få kjelen ren etter å ha smeltet sukker i den?
- Hva gjør jeg galt? Sarah Bernhard
- Er du klar over at de fleste får i seg for mye salt?
- Oboy vs. Nesquick
- Kan man fryse Pascal-kake?
- Uten egg (barneselskap)
- Dager i bil/møter og mat
- Mat som gir energi?
- HJELP! Pepperkakedeig!
- Kan jeg bruke pepperkakedeig som har ligget ett år i fryseren?
- Middagsutfordring - svin, pasta og sopp
- Steketakke?
- Risboller med stratos?
- Safrantråder fra Hellas
- Kylling i fryseren
- Nestlé før og nå
- Hvor usunn er egentlig brunost?
- Black treacle
- Franske makroner
- Sikkert gammel, men i disse juletider
- Forslag til pasta-middag?
- Selskap for 20 - what to servere?
- Høytidsmiddager
- Syltepresse?
- Marsipan
- Hva lager jeg av 5 eggeplommer?
- Steking av kalkunbryst
- Pepperkakehus - lage selv, eller kjøpe ferdig?
- Det går helt fint å linke fra detsøteliv
- Gjærdeig
- Sharon og granateple
- Espresso vs kaffe
- Anbefal meg en god rødvin
- Jeg trenger hjelp til å sette opp en kostplan
- Avokado - holdbarhet
- Smør eller margarin?
- Seige pepperkaker - hvorfor?
- Smør og olje sammen?
- De forskjellige typene matolje
- Flate peppernøtter - hva gjorde vi galt
- Hel lammerull i området rundt Oslo?
- Julebrus
- Få bort hvitløk? Fort!
- HASTER! Ferdig vaffelrøre?
- Holdbarhet på fløte
- Hvilke gode restauranter i Oslo er åpne i julen?
- Kurs i syltelabber
- Gordon Ramsays jul (TV3), oppskrifter
- Ribbe fra Rema
- Hjelp. Kan jeg spise disse? (Gjærbakst kontaminert med smeltet plast)
- Noen som kan anbefale en god lagringsvin som finnes i polets hyller?
- Ekte vaniljesukker
- Rask avkjøling av smeltet sjokolade?
- Steketid for kalkun?
- Brødbakemaskin
- Ribbesjy til julematen
- Haster/krise ... God sjokoladekake/sjokoladecookies (barnevennlig) uten sirup/melis
- Smelte (delfia)fett og sjokolade sammen?
- Brie med best før dato 17.12
- Portvin
- Holdbarhet på åpnet flaske akevitt
- Haster! Noen som har en kjempegod dessertvin å anbefale?
- Holdbarhet åpnet røkelaks
- Karamellpudding og eggeplommer
- Grøt i ovnen
- Hvordan gjør man det når man vil ha godteri i geleen til barna?
- Hvilken vin til elg?
- Kan jeg smugsmake på dessertvinen i kveld?
- Karamellpudding - hvor i ovnen?
- Hvor tidlig kan man skrelle poteter?
- Steke to steker på en gang? Hvor lenge?
- Når man er tom for melis ...
- Skal kalkunen stekes med brystet opp eller ned?
- Liker du å surfe etter spennende oppskrifter?
- Haster: Kan jeg lage marengsen på forhånd?
- Hva bruker du foodprocessor til?
- Hvordan lager du den kaffen du drikker hjemme?
- Barnevennlig og god nyttårsmeny som selv jeg klarer å lage?
- Halsbrann av hvete
- Kalkunfileter på tilbud?
- Poteter, hvor lenge kan de stå i vann før de kokes?
- 3 år gammel elgkjøttdeig
- Fryst ribbe
- Elinblu!
- Aversjon mot sunn mat ...
- Slow cooker/crockpot og trykkokere?
- Spisskummen
- Spinn off: Hva slags kaffe bruker du til presskanna?
- Maizena-mel
- Hva skal dere ha til middag i dag?
- Brente mandler, med eller uten smør? (Haster)
- Er du en vinliker?
- Hjelp - waldorfsalat!
- Rask, god dessert
- Det gode liv!
- Godt tilbehør til skinkesteik
- Hva drikker man til kalkun?
- Karamellpuddinghjelp
- Din beste sjysaus
- Tips om gode frukt- og urteteer
- Hvor kjøpe kokebok hvor en kan skrive ned egne oppskrifter?
- Kan man fryse ned hjemmelagde nanbrød og grissini?
- Hvordan lager jeg noe slikt da? (Kakespørsmål)
- Hvordan dempe søtsug når man er allergisk mot mandler?
- Lavkarbo? Meg?
- Hvem var det som hadde oppskrift på krem til muffins som ikke smaker høgg?
- Suppe/gryte jeg kan servere med foccacia til?
- "Spesial"-mat eller "vanlig" mat?
- Sjokoladekake uten melk
- Utfordring - allergivennlig mat til mange
- Næringsrik mat til veldig kresen 5-åring?
- Frokost for brødleie og travle barn
- Er dette et lekkert bilde?
- Liker du fruktnøtt?
- Mengde mel/væske
- Hva spiser du sammen med risgrøt?
- Caramello: Kvalmende dårlig, eller god?
- Saus fra Big Horn?
- Kombucha, vet du hva det er, og har du smakt?
- Utrolig mye man sparer på å bake brød?!
- Tregere ned på lavkarbo?
- Smør eller margarin, and why?
- Ny type Walters Mandler og ny Stratos
- Tilbehør til biff?
- Kan jeg bruke sushiris i risotto?
- Hva slags te drikker du?
- Fredagspizza
- Mat ved refluks
- Inspirer meg! (entrecote)
- Matens påvirkning på vekst i barneårene
- Kosemat til gode venner
- Take-away i Drammen?
- Middag til gjester?
- Hvor mye melk (i kaffen) pr dag?
- Tror du det er godt med selleri i omelett?
- Hvor finner jeg lasagneplater av fullkorn?
- Fryse brød (Haster litt)
- Reklamerer du på vinmonopolet?
- Bytte av sprudlevann på Vinmonopolet?
- Gammel rødvin?
- Kunstige tilsetningsstoffer (farger)
- Kutte opp avocado på forhånd?
- Arakataka - nei takk?
- Ovnsbake lettsaltet torsk
- Farmor 92 år
- Suksessterte i fryseren
- Hva spiser dere når dere er syke?
- Brødbaking GK
- Jeg er så matlei!
- Hvor spise i Trondheim?
- Fryst kyllingkjøttdeig
- Hvor går man for å spise i Stavanger?
- Urteting som fungerer
- Regnbueørret som smakte rart
- Hva er greia med Nespresso?
- Bruker dere mye spinat?
- Gammel vin, kaste?
- Jeg vurderer å lære meg å lage mat
- Antall pizzasnurrer i voksenselskap
- Steke-takke?
- Få råvarer og oppskrifter hjem på døra
- Holdbarhet på soddspann
- Er det forskjell på melkeprodukter?
- Kveiteskiver
- Middagsplan februar 2011
- Supre sjokoladekjeks
- Kan man fryse cookiedough?
- Nye produkter i butikkene fra 1. februar
- Rød saus for dummies. Haster!
- Helstekt and, tilbehør?
- Helgemeny
- Arme riddere
- Kikerter v.s. gul erter
- Go'Morgen yoghurt?
- Holdbarhet på karbonadedeig
- Restemiddag
- Termokopp?
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.