View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Hva spiser du til frokost?
  2. Hvor mye sukker
  3. Hva bruker du pastinakk til?
  4. Vanne ut fløten?
  5. Hva spiser du til mellommåltid/snacks på jobb?
  6. Hvor kjøpe små brusflasker billigst?
  7. Hershey jordbærsirup og sjokoladesirup. Hvoooor?!
  8. Glutenallergi
  9. Nakkekoteletter i Römertopf?
  10. Hvilke fem kaker liker du, og hvilke fem liker du ikke?
  11. Hvilken forrett og dessert til en ganske lett kalkunrett?
  12. En avokados tilstand over tid
  13. Tørr og kokt spaghetti og kalorier
  14. Om å steke brød i jerngryte
  15. Hvordan oppbevarer dere hvitløken?
  16. Bruk av Stevia
  17. Mousse i silikonform, går det?
  18. Fryser-rydding: Elg fra 2011
  19. Banan, mørk sjokolade og peanøtter
  20. Bein i sildefilet
  21. Jeg trenger lavkarbo-hjelp
  22. Hvor mange egg er det greit å spise per dag?
  23. Å bake uten mel
  24. Fett og kalorier
  25. Er mel mel?
  26. Er vanlig kakao melkefri?
  27. Hva bruker dere bringebæreddik til?
  28. Römertopf - tips og oppskrifter ønskes!
  29. Kakebilder
  30. Chocolate chip cookies - lage røren dagen i forveien?
  31. Kjappe middager?
  32. Funker Godt Levert?
  33. Sushi på Grünerløkka
  34. Hvordan holde potetene varme ca 45 min?
  35. Hva har du på pannekaka di?
  36. Hvor mye lapskaus til mange personer?
  37. Hvor mange ml tilsvarer 60 g filtermalt kaffe?
  38. Dere som trener om morgenen: Mat?
  39. Nye produkter 2014
  40. Hva er bread flour?
  41. Hvor mye hjemmelaget pizza?
  42. Fransk hvitvin med lavt syreinnhold
  43. Bake muffins i dag, servere i morgen ettermiddag. Fryse i mellomtiden?
  44. Eye Q - hvor lønner det seg å kjøpe?
  45. Jeg trenger hjelp til et praktisk problem
  46. Hvordan frakte frosne blåbær 10 timer i bil uten at de tiner?
  47. Høy på sukker?
  48. Hvilket tilbehør til raklett?
  49. Hjemmelaget kaviar
  50. Kransekake
  51. Toro langpanne som muffins?
  52. Dagens middag - bildetråden!
  53. Hvilken vin til helgen?
  54. Hvilken middagsrett lager du oftest?
  55. Kan man "avlære" seg frokostbehovet?
  56. Tilbehør til lakseform
  57. Kjeribbe/-carré – noen med erfaring?
  58. Hva skal dere ha til middag i dag?
  59. Hvorfor er det sukker i brunost og ikke i hvit/gulost?
  60. Svineknoke, hjelp!
  61. Sunt å blande grønnsaker i sauser osv?
  62. Er denne glutenfri eller ikke?
  63. Leter etter oppskriften på en tyrkisk gratinert grønnsaksrett
  64. Nanbrød. Bytte ut smør med olje?
  65. Kakebakere: Hvilket bakeutstyr kjøper vi?
  66. Gir du barna dine frukt?
  67. Hvor mange måltider spiser du/dere per dag?
  68. Er majones usunt?
  69. Spinnoff: hva med kaviar på tube
  70. Tips til tapas/småretter
  71. Hvilke varianter av grønnsaker liker dine barn?
  72. Hvordan gikk barnet fra grønnsaksnekter til grønnsaksspiser?
  73. Litt for mye chilli paste
  74. Lunsj til mange
  75. Åtte om dagen!
  76. Hjemmelagede pikekyss, holdbarhet?
  77. Kraft-koking
  78. Godt levert- Chop suey
  79. Elgkjøttdeig
  80. Hvor finne dulce de leche?
  81. Hellstrøm rydder opp - menn som frykter mat
  82. Verdens beste/Kvæfjordkake
  83. Barnebursdag og allergi
  84. Inspirasjon til matboksen
  85. Plastglass med lokk med hull til sugerør
  86. Marsipanfigurer til kake
  87. Idiotsikker pavlovaoppskrift
  88. Baking til 17. mai - hjelp!
  89. Clotted cream nødhjelp
  90. Ta på topping på cupcakes en dag før
  91. For salt curry, hjelp!
  92. Brunsj 17.mai
  93. Tror dere dadlene i denne kaka er avgjørende for smak?
  94. Sjokoladeganache oppå gelé?
  95. Ukens fruktkasse fra Godt levert?
  96. Langpannegulrotkake til salg 17. mai
  97. 2 spørsmål om honning og eggehvite
  98. Kan du anbefale en kjøkkenvekt?
  99. Kylling overlår - yuk! (Godt levert)
  100. Hva gjør man på Grete Roede-kurs?
  101. Hvor får jeg kjøpt bankekjøtt?
  102. Lavkarbo
  103. Spiser dere brød til middager, og i tilfelle hvilke?
  104. Hjelp! Hvordan får jeg karamellsausen tykkere?
  105. Kakepynt som tåler å stå framme
  106. Topp restauranter i Oslo
  107. Servere varm eller kald pai?
  108. Mat til forkommen fugl(eunge)?
  109. Piknikmat?
  110. Sarah Bernhard i langpanne, har du tips?
  111. Limekesam. Hvor?
  112. Godtepose for allergikere
  113. Hvor mye spiser en 10-/11-åring?
  114. Hva spiste du til frokost?
  115. Anbefal meg en fin restaurant for kjærestefeiring
  116. Vin
  117. Den beste knekkebrødoppskriften?
  118. Kan eddik gå ut på dato?
  119. Non stop melkesjokolade - glutenfri?
  120. En god grillmeny til 20 personer
  121. Grilltips for grillere med dårlig fantasi
  122. Anbefal meg en hvitvin
  123. Strengler du sukkererter?
  124. Gode ferdig-frossen-kaker/bakverk?
  125. Dere som har matblogg - hva med opphavsrett?
  126. Utested i Oslo
  127. Fiskerestaurant for jentemiddag
  128. Konditor som selger Sarah Bernhardt i Trondheim?
  129. Grünerløkka i pinsen
  130. Bakeri på Lillehammer, og melkefri kake
  131. Bake kake to til tre dager før den skal spises?
  132. Mat glemt på benken: OK eller ikke
  133. Rabarbrasaft
  134. Dessert til kjempemange - hjelp!
  135. [Here she goes again] Bakerier i Trondheim som selger kaker uten melk og egg?
  136. Hva slags sjokoladeglasur til Chewbacca?
  137. Vårruller på buffet
  138. Magesmerter etter inntak av hvete
  139. Hvordan oppbevare boller som skal spises lørdag?
  140. Fin restaurant i Oslo som er åpen på dagtid?
  141. Hva slags melon (?) var dette?
  142. Glutenfri festkake
  143. Anbefal meg en god cava
  144. Svetting og saltinntak
  145. Rask, enkel og barnevennlig rett til skoleavslutning?
  146. Makrell i tomat - oppskrift?
  147. Den "berømte" jordbærkaka glutenfri?
  148. Billig godis
  149. Enkel og fristende mat til sjuåring uten matlyst
  150. Ferdige pannekaker?
  151. Varierer konsistensen på kraften?
  152. Restaurant i Stavanger, anbefalinger?
  153. Matlei!
  154. Oppvarmet spagetti
  155. Kaste bort livet på slanking. Eller "How Britain got so fat"
  156. Bilkake for dummies
  157. Sjokoladepavlova
  158. Skjærebrett av marmor. Noen som har erfaring?
  159. Protein fra annet enn kjøtt?
  160. Tilbud på colabokser nokon plass?
  161. Lunsj - tips?
  162. Mat med i dyreparken? Tips ønskes!
  163. Cateringfirma i Bergen
  164. Hvordan presse appelsinjuice uten redskaper
  165. Er det noe man kan lage med eggehvite som har fått plommesøl på seg?
  166. Juicemaskin - anbefalinger
  167. Indisk take away i Spania, tips?
  168. Hva skal jeg gjøre med alle solbærene og ripsbærene i hagen?
  169. Kan man lagre ripsgele i plastbokser?
  170. Glemt å ha i gjær!
  171. Hvor mye mat til en grillfest?
  172. Haster: hva passer sammen på kaka?
  173. Svart og stygg pizzasten
  174. Middag før kino på Ringen – hvor?
  175. Indisk i Oslo
  176. Rosévin
  177. Engelske oppskrifter
  178. Besteforeldre og allergi
  179. Kakekunst
  180. Indisk kyllingmarinade, hvordan?
  181. Uteservering med sol nær kollektivt i Oslo?
  182. Genuin norsk mat (ved juletider)
  183. Noen som har Roede-menyen fra Godt Levert denne uka?
  184. Potetgnocchi
  185. Pynte gulrotkake til bryllup
  186. Når kaken ikke blir stekt ...
  187. Hvordan rense en purre?
  188. Hvor kjøper jeg vårrullpapir? (vanlig kjedebutikk helst..)
  189. Bruker du brødskjæremaskinen i butikken?
  190. Hva gjør du for å holde matbudsjettet nede?
  191. Smører du matpakkene kvelden før?
  192. Hvor mange grader bør det være i kjøleskapet?
  193. Du står i butikken ...
  194. Koselig restaurant i Oslo - ikke dyr eller eksotisk. Hjelp!
  195. Smoothie som måltid
  196. Spiser familien samlet hver dag?
  197. Kan man få kjøpt god cheddar i Oslo-området?
  198. Hyggelig restaurant
  199. Fortell meg om sous vide
  200. Currymarinert svin ytrefilet fra Kiwi
  201. Holdbarhet - makroner
  202. Manglende matlyst - mattips?
  203. Anbefale en god kokebok?
  204. Kan jeg bake R.O.O.M- kaken i dag?
  205. Livsfarlig å spise pasta- og risrester?
  206. Sånn kake med kvikklunsj rundt
  207. Lage kake til konfirmasjon i morgen - haster
  208. Fryse ustekte pizabunner?
  209. Kan jeg fryse sitrongress?
  210. Chili - med eller uten frø?
  211. Gulrotkaken fra ROOM i rund form
  212. Erstatte kapers med ...
  213. Er virkelig salt farlig?
  214. Hva skal jeg servere på damemiddag (dårlig tid)
  215. Tar du i rå kylling med hendene?
  216. Vaske hundeskåla med oppvaskbørsten
  217. Avokado
  218. Tradisjonsmat
  219. Kyllingspørsmål
  220. Måltidserstattere som smaker godt?
  221. Grønn glasur til fotballbanekake?
  222. Hva skal jeg servere?
  223. Toro Brownies. Haster!
  224. Kjøleskapsgrøt
  225. Hummersuppe - mengdeberegning
  226. Hva er ditt ikkefavorittkrydder?
  227. Salt lammekjøtt
  228. Spiselige kakepynt-foto, how-to?
  229. Kake fra Meny
  230. Hvilken kake skal jeg lage?
  231. Tips til hva jeg kan servere i innflyttings/-bursdagsfest?
  232. Ønsker meg oppskrift på oreocupcakes
  233. Tips til tre-dager-til-ende-feiring av seksårsdag
  234. Gode spisesteder i København
  235. Hva er ditt forhold til vin?
  236. Utsalg av grønnsaker i Oslo
  237. Å spise kanelbolle med kniv og gaffel
  238. [mer vinprat]For oss som ikke er så flinke - hva burde vi absolutt prøve?
  239. Saltkokte poteter
  240. Michelin i Oslo
  241. Fryse ned pasta?
  242. Steker du vafler under kjøkkenvifta?
  243. Førkinomiddag i området Vika/Nationaltheateret
  244. Får du lyst på noe søtt etter fiskemiddag?
  245. Anbefalt restaurant på Grünerløkka?
  246. Champagneria
  247. Hva skal du ha til middag i dag?
  248. Siste forbruksdag
  249. Ostekake med bakepulver
  250. Lammesadel