View Full Version : Mat og kosthold
- Hva spiser du til frokost?
- Hvor mye sukker
- Hva bruker du pastinakk til?
- Vanne ut fløten?
- Hva spiser du til mellommåltid/snacks på jobb?
- Hvor kjøpe små brusflasker billigst?
- Hershey jordbærsirup og sjokoladesirup. Hvoooor?!
- Glutenallergi
- Nakkekoteletter i Römertopf?
- Hvilke fem kaker liker du, og hvilke fem liker du ikke?
- Hvilken forrett og dessert til en ganske lett kalkunrett?
- En avokados tilstand over tid
- Tørr og kokt spaghetti og kalorier
- Om å steke brød i jerngryte
- Hvordan oppbevarer dere hvitløken?
- Bruk av Stevia
- Mousse i silikonform, går det?
- Fryser-rydding: Elg fra 2011
- Banan, mørk sjokolade og peanøtter
- Bein i sildefilet
- Jeg trenger lavkarbo-hjelp
- Hvor mange egg er det greit å spise per dag?
- Å bake uten mel
- Fett og kalorier
- Er mel mel?
- Er vanlig kakao melkefri?
- Hva bruker dere bringebæreddik til?
- Römertopf - tips og oppskrifter ønskes!
- Kakebilder
- Chocolate chip cookies - lage røren dagen i forveien?
- Kjappe middager?
- Funker Godt Levert?
- Sushi på Grünerløkka
- Hvordan holde potetene varme ca 45 min?
- Hva har du på pannekaka di?
- Hvor mye lapskaus til mange personer?
- Hvor mange ml tilsvarer 60 g filtermalt kaffe?
- Dere som trener om morgenen: Mat?
- Nye produkter 2014
- Hva er bread flour?
- Hvor mye hjemmelaget pizza?
- Fransk hvitvin med lavt syreinnhold
- Bake muffins i dag, servere i morgen ettermiddag. Fryse i mellomtiden?
- Eye Q - hvor lønner det seg å kjøpe?
- Jeg trenger hjelp til et praktisk problem
- Hvordan frakte frosne blåbær 10 timer i bil uten at de tiner?
- Høy på sukker?
- Hvilket tilbehør til raklett?
- Hjemmelaget kaviar
- Kransekake
- Toro langpanne som muffins?
- Dagens middag - bildetråden!
- Hvilken vin til helgen?
- Hvilken middagsrett lager du oftest?
- Kan man "avlære" seg frokostbehovet?
- Tilbehør til lakseform
- Kjeribbe/-carré – noen med erfaring?
- Hva skal dere ha til middag i dag?
- Hvorfor er det sukker i brunost og ikke i hvit/gulost?
- Svineknoke, hjelp!
- Sunt å blande grønnsaker i sauser osv?
- Er denne glutenfri eller ikke?
- Leter etter oppskriften på en tyrkisk gratinert grønnsaksrett
- Nanbrød. Bytte ut smør med olje?
- Kakebakere: Hvilket bakeutstyr kjøper vi?
- Gir du barna dine frukt?
- Hvor mange måltider spiser du/dere per dag?
- Er majones usunt?
- Spinnoff: hva med kaviar på tube
- Tips til tapas/småretter
- Hvilke varianter av grønnsaker liker dine barn?
- Hvordan gikk barnet fra grønnsaksnekter til grønnsaksspiser?
- Litt for mye chilli paste
- Lunsj til mange
- Åtte om dagen!
- Hjemmelagede pikekyss, holdbarhet?
- Kraft-koking
- Godt levert- Chop suey
- Elgkjøttdeig
- Hvor finne dulce de leche?
- Hellstrøm rydder opp - menn som frykter mat
- Verdens beste/Kvæfjordkake
- Barnebursdag og allergi
- Inspirasjon til matboksen
- Plastglass med lokk med hull til sugerør
- Marsipanfigurer til kake
- Idiotsikker pavlovaoppskrift
- Baking til 17. mai - hjelp!
- Clotted cream nødhjelp
- Ta på topping på cupcakes en dag før
- For salt curry, hjelp!
- Brunsj 17.mai
- Tror dere dadlene i denne kaka er avgjørende for smak?
- Sjokoladeganache oppå gelé?
- Ukens fruktkasse fra Godt levert?
- Langpannegulrotkake til salg 17. mai
- 2 spørsmål om honning og eggehvite
- Kan du anbefale en kjøkkenvekt?
- Kylling overlår - yuk! (Godt levert)
- Hva gjør man på Grete Roede-kurs?
- Hvor får jeg kjøpt bankekjøtt?
- Lavkarbo
- Spiser dere brød til middager, og i tilfelle hvilke?
- Hjelp! Hvordan får jeg karamellsausen tykkere?
- Kakepynt som tåler å stå framme
- Topp restauranter i Oslo
- Servere varm eller kald pai?
- Mat til forkommen fugl(eunge)?
- Piknikmat?
- Sarah Bernhard i langpanne, har du tips?
- Limekesam. Hvor?
- Godtepose for allergikere
- Hvor mye spiser en 10-/11-åring?
- Hva spiste du til frokost?
- Anbefal meg en fin restaurant for kjærestefeiring
- Vin
- Den beste knekkebrødoppskriften?
- Kan eddik gå ut på dato?
- Non stop melkesjokolade - glutenfri?
- En god grillmeny til 20 personer
- Grilltips for grillere med dårlig fantasi
- Anbefal meg en hvitvin
- Strengler du sukkererter?
- Gode ferdig-frossen-kaker/bakverk?
- Dere som har matblogg - hva med opphavsrett?
- Utested i Oslo
- Fiskerestaurant for jentemiddag
- Konditor som selger Sarah Bernhardt i Trondheim?
- Grünerløkka i pinsen
- Bakeri på Lillehammer, og melkefri kake
- Bake kake to til tre dager før den skal spises?
- Mat glemt på benken: OK eller ikke
- Rabarbrasaft
- Dessert til kjempemange - hjelp!
- [Here she goes again] Bakerier i Trondheim som selger kaker uten melk og egg?
- Hva slags sjokoladeglasur til Chewbacca?
- Vårruller på buffet
- Magesmerter etter inntak av hvete
- Hvordan oppbevare boller som skal spises lørdag?
- Fin restaurant i Oslo som er åpen på dagtid?
- Hva slags melon (?) var dette?
- Glutenfri festkake
- Anbefal meg en god cava
- Svetting og saltinntak
- Rask, enkel og barnevennlig rett til skoleavslutning?
- Makrell i tomat - oppskrift?
- Den "berømte" jordbærkaka glutenfri?
- Billig godis
- Enkel og fristende mat til sjuåring uten matlyst
- Ferdige pannekaker?
- Varierer konsistensen på kraften?
- Restaurant i Stavanger, anbefalinger?
- Matlei!
- Oppvarmet spagetti
- Kaste bort livet på slanking. Eller "How Britain got so fat"
- Bilkake for dummies
- Sjokoladepavlova
- Skjærebrett av marmor. Noen som har erfaring?
- Protein fra annet enn kjøtt?
- Tilbud på colabokser nokon plass?
- Lunsj - tips?
- Mat med i dyreparken? Tips ønskes!
- Cateringfirma i Bergen
- Hvordan presse appelsinjuice uten redskaper
- Er det noe man kan lage med eggehvite som har fått plommesøl på seg?
- Juicemaskin - anbefalinger
- Indisk take away i Spania, tips?
- Hva skal jeg gjøre med alle solbærene og ripsbærene i hagen?
- Kan man lagre ripsgele i plastbokser?
- Glemt å ha i gjær!
- Hvor mye mat til en grillfest?
- Haster: hva passer sammen på kaka?
- Svart og stygg pizzasten
- Middag før kino på Ringen – hvor?
- Indisk i Oslo
- Rosévin
- Engelske oppskrifter
- Besteforeldre og allergi
- Kakekunst
- Indisk kyllingmarinade, hvordan?
- Uteservering med sol nær kollektivt i Oslo?
- Genuin norsk mat (ved juletider)
- Noen som har Roede-menyen fra Godt Levert denne uka?
- Potetgnocchi
- Pynte gulrotkake til bryllup
- Når kaken ikke blir stekt ...
- Hvordan rense en purre?
- Hvor kjøper jeg vårrullpapir? (vanlig kjedebutikk helst..)
- Bruker du brødskjæremaskinen i butikken?
- Hva gjør du for å holde matbudsjettet nede?
- Smører du matpakkene kvelden før?
- Hvor mange grader bør det være i kjøleskapet?
- Du står i butikken ...
- Koselig restaurant i Oslo - ikke dyr eller eksotisk. Hjelp!
- Smoothie som måltid
- Spiser familien samlet hver dag?
- Kan man få kjøpt god cheddar i Oslo-området?
- Hyggelig restaurant
- Fortell meg om sous vide
- Currymarinert svin ytrefilet fra Kiwi
- Holdbarhet - makroner
- Manglende matlyst - mattips?
- Anbefale en god kokebok?
- Kan jeg bake R.O.O.M- kaken i dag?
- Livsfarlig å spise pasta- og risrester?
- Sånn kake med kvikklunsj rundt
- Lage kake til konfirmasjon i morgen - haster
- Fryse ustekte pizabunner?
- Kan jeg fryse sitrongress?
- Chili - med eller uten frø?
- Gulrotkaken fra ROOM i rund form
- Erstatte kapers med ...
- Er virkelig salt farlig?
- Hva skal jeg servere på damemiddag (dårlig tid)
- Tar du i rå kylling med hendene?
- Vaske hundeskåla med oppvaskbørsten
- Avokado
- Tradisjonsmat
- Kyllingspørsmål
- Måltidserstattere som smaker godt?
- Grønn glasur til fotballbanekake?
- Hva skal jeg servere?
- Toro Brownies. Haster!
- Kjøleskapsgrøt
- Hummersuppe - mengdeberegning
- Hva er ditt ikkefavorittkrydder?
- Salt lammekjøtt
- Spiselige kakepynt-foto, how-to?
- Kake fra Meny
- Hvilken kake skal jeg lage?
- Tips til hva jeg kan servere i innflyttings/-bursdagsfest?
- Ønsker meg oppskrift på oreocupcakes
- Tips til tre-dager-til-ende-feiring av seksårsdag
- Gode spisesteder i København
- Hva er ditt forhold til vin?
- Utsalg av grønnsaker i Oslo
- Å spise kanelbolle med kniv og gaffel
- [mer vinprat]For oss som ikke er så flinke - hva burde vi absolutt prøve?
- Saltkokte poteter
- Michelin i Oslo
- Fryse ned pasta?
- Steker du vafler under kjøkkenvifta?
- Førkinomiddag i området Vika/Nationaltheateret
- Får du lyst på noe søtt etter fiskemiddag?
- Anbefalt restaurant på Grünerløkka?
- Champagneria
- Hva skal du ha til middag i dag?
- Siste forbruksdag
- Ostekake med bakepulver
- Lammesadel
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.