View Full Version : Mat og kosthold
- Rooibush-te og rusk
- Oppskrift til brødbakemaskin-brød
- Diverse pizza-fyll, hva har jeg glemt?
- Spiser du tørrfisk?
- Dipmix utgått på dato
- Anbefal en ost
- Hvordan var det man skulle ta hånd om skjærebrettene i tre?
- Laptop lunsjboks
- Frossen høne
- Wokgrønnsaker i stekeovnen?
- Lage noe gøy av gelé - barnebursdag
- Hva drikker man til sushi?
- Ditt favoritt-potetgull/snacks
- Knorr posesauser!
- Kan jeg bruke cottage cheese i ostesaus til fajitas?
- Er Crème Fraîche egentlig sunt?
- Smaker konditorfarge?
- Maarud salt & vinegar
- Bakterier i "Dynegrøt"
- Servering til vennegruppe
- Noen her som har mat-termos?
- Restemiddag
- Musliboller
- Grøtrester til rislapper
- Sushi for nybegynnere
- "Behov" for usunne saker og tomme kalorier?
- Den store champagnetråden
- Liker du salt lakris?
- Biola med aprikos
- Rødvin for nybegynnere
- Koffeinfrie espressobønner?
- Sunne og gode matpakker for voksne
- Hva veier 1 skive Ingers Rugbrød?
- Er dere medlem av Folkekokkene?
- Mims tomatsuppe
- Smør i barnehagen
- Påskeegg i lilla kartong, fra Freia
- Anton Berg fudge
- Nøtter
- Omega-3 gir deg kreft!!
- Rapsolje som ikke smaker fjøs?
- Omega-3 & Omega-6 gir brystkreft
- Spiser dere stilken og bladene på brokkolien?
- Bruker man våt loff i kjøttkaker i Norge?
- Bitre appelsiner
- Må jeg ha bakepulver i denne kaken?
- Kakepynt med fly eller traktor?
- Frøkna har bestil kake og jeg trenger litt hjelp
- Bløtkake!
- Kiwis God Helg-produkter
- Snøfrisk i ostekake, går det??
- Fløte og ferskpasta som går ut imorgen? HASTER!
- Vaniljekrem
- Jeg kutter brusen nå, noen som vil henge seg på?
- Glass- eller bokscola? Poll!
- Matvarer uten E211 (natriumbenzoat)
- Alternativ til durumhvete?
- Ut og spise med kollegaer i Oslo
- Tebutikker på nett
- Hva smaker godt når man er forkjøla og sløv?
- Melkefett vs. annet animalsk fett
- Kan du anbefale meg en god matkalender?
- Tips til tilbehør uten karber?
- Hva hadde du til frokost i dag?
- Kake med Smil-sjokolade? Noen som vet?
- Hva bruker en egentlig barbequesaus til?
- Alligatorkjøtt
- Finhakket laks med sitronpepper
- Julemarsipan
- Hva er buttermilk/kjernemelk?
- Byggryn som erstatning for ris
- Kanel i svingen
- Alex sushi
- Skolebrød eller skolebolle?
- Det heter ikke skolebolle/skolebrød
- Hva bruker dere søtpoteter til?
- Bytte nesquick med kakao
- Har han bedervet ostekaka?
- Ang. tapasbord
- Hvor mye kaffe drikker dere?
- Kan denne spises?
- Økomyter knuses
- Maismel - kan jeg bruke vanlig hvetemel?
- Skrelte gulrøtter, hvor lenge kan de egentlig stå i vann?
- Studentmat
- Barn under 5 år og Quorn (og sopp)
- Mim's hellebrød - og helst mye av det
- Matfett til vaffeljern
- Nytt og varer som er kommet tilbake fra glemselen
- Trenger oppskrift på lasagne!
- Trenger mål og liten ball til fotballbanekake
- Frossen tunfiskfilet - blir det noe godt ut av det?
- Slankekur for hjemmeværende
- Sennepspsørsmål
- Lakseform
- En vinsnobb av en sønn
- Dere som baker brød
- Muffins
- Pizzasnurrer
- Hva er helgeproduktet hos Kiwi i dag?
- HASTER! Kan noen anbefale en gavevin?
- Pynte kake med smørkrem?
- Best take-away i Oslo?
- Monstertruckbanekake - guttenes favoritt!
- 7-åringen ville ha en hodeskallekake ...
- Hjelp! ang nøttebunn
- Hjelp! ang nøttebunn
- Protein puffs
- Kjøttdeig som er over datoen med en dag
- Skummet kulturmelk
- Kinakål
- Spinoff fra kinakålen...
- Servering ved ettermiddagsbesøk?
- Det florerer av sukker i barnehagen
- 600 gram margarin på 4 dager ...
- Smøring av paiform
- Lørdagsmiddag
- Leirgryte
- Hvor mye likør i kaken?
- Monstertruck-kake som ble en brannbilkake ...
- Kiwibiff på fredag
- Laktoseredusert dessert?
- Litago kokosbolle
- Melke/laktosefri kost
- Sopp, svart under
- Tradisjonelt koldtbord ... Kjedelig?
- Hvorfor den ekle pastaen oppi salater?
- Fetaost i olje?
- Har du gammel mat i huset?
- Gravide og kamskjell
- Roastbeef til nesten 400 kr kiloet?
- Vennekaken "Herman"
- Biffstrimler på pizza
- Matbokser til litt eldre barn
- Matblogger
- Porsjon/serving
- (Farlig) E.coli - spesielle matvarer utsatt?
- Det husmødrene forlanger
- Kan jeg lage gulrotmuffins av gulrotkakeoppskriften?
- Gordon Ramsay direkte. Oppskrifter
- Hva slags mat kan jeg lage til en som har fjernet mandlene?
- Vaniljesaus
- Glassbiter i kylling fra Kronfågel
- Tips til tapas-bord for små barn?
- Kyllingfilet som lukter
- Sunn middag for alle
- Mazungen dekorerer kake ...
- Hva er den perfekte ukesmeny for en barnehage?
- HaPå er reddet takket være Facebook
- Sukkersug
- Noen som har erfaring med crock pot og/eller slow cooking?
- Hva tilsvarer rømme?
- Rødvin og ostepop
- Fruktbeger
- Er du villig til å betale for smak (tomater)?
- Tips til "helgekosemat"
- Sukkererstatning -hjelp!
- Hva skal dere ha til middag i påsken?
- Ricotta - hvor kjøpe?
- Holdbarhet på pølser
- Hva skal jeg og 2-åringen lage nå?
- Surret lammestek
- Hvilken blender til smoothielaging?
- Oppbevaring av parmesanost
- Dårlige vaner (mat, kosthold og servering)
- Kan lammelår stekes ferdig på forhånd?
- Holdbarhet på kyllingsalat i kjøleskapet
- Smørdampet brokkoli
- Hvor ofte spiser dere fisk?
- Sunt og godt (Tv2 nå)
- Noen som har lest boken "Kjernesunn"?
- Vanilje og bourbonvanilje
- Holdbarhet på stekt lammelår?
- Smør i stedet for olje i 1,2,3 muffins?
- Hva skal jeg servere til 20 personer?
- Dim Sum
- Hva kan jeg bruke liebfraumilch til?
- Is med kjeksdeig og sjokoladebiter ...
- Boller med eller uten pålegg?
- Pistasjeis
- Fiskesuppe med kokosmelk (Skogheims)
- Brødet har begynt å smuldre (oppskriftsendring)
- Jeg vil lage kakao med krem ...
- Hva har dere på grillen?
- Smoothies
- Blender
- Det å spise mat som er levende
- Wa sa de? Wasabi?
- Oppskjærte grønnsaker i kjøleskapet
- Jentekveld - må lage mat på forhånd
- Hvilke matprogrammer anbefaler dere?
- Mettende frokost-smoothier?
- Egg - holdbarhet
- NOMA: verdens tredje beste restaurant
- Strawberry Daquri
- Hva er ok kveldsmat for en som ikke vil legge på seg?
- Nyhet - stor melkesjokolade med Smash
- God takeaway-pizza i Lillestrøm
- Fra hvilken ende spiser du pære
- Sukkererter - hva spiser du?
- Hvordan farge løk?
- Hvor mye vann drikker du i løpet av dagen?
- Oppbevaring i kjøleskapet
- Grillsesong og slanking
- Pålegg
- Ferdig sukkerbrød/kakebunn
- Har noen av dere vært på "Sjokoladepiken"?
- Hva skal jeg kjøpe for pol-gavekortet mitt?
- Syltede fiken
- Fungerer det å lage fromasj av vaniljekesam?
- Bake it-easy
- Kake med krem - kan jeg lage den i kveld når den skal serveres i morgen?
- 3 anbefalinger (Food Story)
- Sommerkoteletter i ovnen - haster litt
- Olje vs. smør
- Hva skal jeg servere 17. mai?
- Hva fyller du i marsipankake?
- Spisbare bilder til kake
- Årets yummy-snacks!
- Frossen fisk vs. fersk fisk
- Ukesmeny
- Fryse kaker
- Trenger litt hjelp!
- Enkle ting å lage til liten venninnekveld?
- Hvor mye hvitløkskrydder i kyllingkjøttboller?
- Vin til tapas (Veronal?)
- Vi skal på sauefest, og skal bidra
- Andebryst
- Kake til 17. mai
- Plantemargarin istedetfor smør?
- Har du oppskrift på en god pai?
- Pokker, philadelfiaen på benken i natt, kan den brukes?
- Muffinsstativ?
- Pynt på gulrotkake?
- Bløtkake for dummies
- Kyllinglår til koldtbord
- Hvor mange kaker?
- Marsipanbilde
- Sjokoladekakelangpanne fra Regal
- Variasjon over tema: "kakepynting"
- Bursdagskakeplanlegging
- Tapasbord til 10-årsbursdag
- En god årgangsvin - hjelp?!
- Spinnåff fra kakepynting: Skikkelig kule (og ikke fullt så kule) kaker...
- Gravide kan spise sushi!
- Eg er fysen
- Lavkarbo-frokost
- Pleier du å spise kveldsmat?
- Typisk norsk piknik-mat
- Brød med lite karbohydrater (som kan spises av diabetikere)?
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.