View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Rooibush-te og rusk
  2. Oppskrift til brødbakemaskin-brød
  3. Diverse pizza-fyll, hva har jeg glemt?
  4. Spiser du tørrfisk?
  5. Dipmix utgått på dato
  6. Anbefal en ost
  7. Hvordan var det man skulle ta hånd om skjærebrettene i tre?
  8. Laptop lunsjboks
  9. Frossen høne
  10. Wokgrønnsaker i stekeovnen?
  11. Lage noe gøy av gelé - barnebursdag
  12. Hva drikker man til sushi?
  13. Ditt favoritt-potetgull/snacks
  14. Knorr posesauser!
  15. Kan jeg bruke cottage cheese i ostesaus til fajitas?
  16. Er Crème Fraîche egentlig sunt?
  17. Smaker konditorfarge?
  18. Maarud salt & vinegar
  19. Bakterier i "Dynegrøt"
  20. Servering til vennegruppe
  21. Noen her som har mat-termos?
  22. Restemiddag
  23. Musliboller
  24. Grøtrester til rislapper
  25. Sushi for nybegynnere
  26. "Behov" for usunne saker og tomme kalorier?
  27. Den store champagnetråden
  28. Liker du salt lakris?
  29. Biola med aprikos
  30. Rødvin for nybegynnere
  31. Koffeinfrie espressobønner?
  32. Sunne og gode matpakker for voksne
  33. Hva veier 1 skive Ingers Rugbrød?
  34. Er dere medlem av Folkekokkene?
  35. Mims tomatsuppe
  36. Smør i barnehagen
  37. Påskeegg i lilla kartong, fra Freia
  38. Anton Berg fudge
  39. Nøtter
  40. Omega-3 gir deg kreft!!
  41. Rapsolje som ikke smaker fjøs?
  42. Omega-3 & Omega-6 gir brystkreft
  43. Spiser dere stilken og bladene på brokkolien?
  44. Bruker man våt loff i kjøttkaker i Norge?
  45. Bitre appelsiner
  46. Må jeg ha bakepulver i denne kaken?
  47. Kakepynt med fly eller traktor?
  48. Frøkna har bestil kake og jeg trenger litt hjelp
  49. Bløtkake!
  50. Kiwis God Helg-produkter
  51. Snøfrisk i ostekake, går det??
  52. Fløte og ferskpasta som går ut imorgen? HASTER!
  53. Vaniljekrem
  54. Jeg kutter brusen nå, noen som vil henge seg på?
  55. Glass- eller bokscola? Poll!
  56. Matvarer uten E211 (natriumbenzoat)
  57. Alternativ til durumhvete?
  58. Ut og spise med kollegaer i Oslo
  59. Tebutikker på nett
  60. Hva smaker godt når man er forkjøla og sløv?
  61. Melkefett vs. annet animalsk fett
  62. Kan du anbefale meg en god matkalender?
  63. Tips til tilbehør uten karber?
  64. Hva hadde du til frokost i dag?
  65. Kake med Smil-sjokolade? Noen som vet?
  66. Hva bruker en egentlig barbequesaus til?
  67. Alligatorkjøtt
  68. Finhakket laks med sitronpepper
  69. Julemarsipan
  70. Hva er buttermilk/kjernemelk?
  71. Byggryn som erstatning for ris
  72. Kanel i svingen
  73. Alex sushi
  74. Skolebrød eller skolebolle?
  75. Det heter ikke skolebolle/skolebrød
  76. Hva bruker dere søtpoteter til?
  77. Bytte nesquick med kakao
  78. Har han bedervet ostekaka?
  79. Ang. tapasbord
  80. Hvor mye kaffe drikker dere?
  81. Kan denne spises?
  82. Økomyter knuses
  83. Maismel - kan jeg bruke vanlig hvetemel?
  84. Skrelte gulrøtter, hvor lenge kan de egentlig stå i vann?
  85. Studentmat
  86. Barn under 5 år og Quorn (og sopp)
  87. Mim's hellebrød - og helst mye av det
  88. Matfett til vaffeljern
  89. Nytt og varer som er kommet tilbake fra glemselen
  90. Trenger oppskrift på lasagne!
  91. Trenger mål og liten ball til fotballbanekake
  92. Frossen tunfiskfilet - blir det noe godt ut av det?
  93. Slankekur for hjemmeværende
  94. Sennepspsørsmål
  95. Lakseform
  96. En vinsnobb av en sønn
  97. Dere som baker brød
  98. Muffins
  99. Pizzasnurrer
  100. Hva er helgeproduktet hos Kiwi i dag?
  101. HASTER! Kan noen anbefale en gavevin?
  102. Pynte kake med smørkrem?
  103. Best take-away i Oslo?
  104. Monstertruckbanekake - guttenes favoritt!
  105. 7-åringen ville ha en hodeskallekake ...
  106. Hjelp! ang nøttebunn
  107. Hjelp! ang nøttebunn
  108. Protein puffs
  109. Kjøttdeig som er over datoen med en dag
  110. Skummet kulturmelk
  111. Kinakål
  112. Spinoff fra kinakålen...
  113. Servering ved ettermiddagsbesøk?
  114. Det florerer av sukker i barnehagen
  115. 600 gram margarin på 4 dager ...
  116. Smøring av paiform
  117. Lørdagsmiddag
  118. Leirgryte
  119. Hvor mye likør i kaken?
  120. Monstertruck-kake som ble en brannbilkake ...
  121. Kiwibiff på fredag
  122. Laktoseredusert dessert?
  123. Litago kokosbolle
  124. Melke/laktosefri kost
  125. Sopp, svart under
  126. Tradisjonelt koldtbord ... Kjedelig?
  127. Hvorfor den ekle pastaen oppi salater?
  128. Fetaost i olje?
  129. Har du gammel mat i huset?
  130. Gravide og kamskjell
  131. Roastbeef til nesten 400 kr kiloet?
  132. Vennekaken "Herman"
  133. Biffstrimler på pizza
  134. Matbokser til litt eldre barn
  135. Matblogger
  136. Porsjon/serving
  137. (Farlig) E.coli - spesielle matvarer utsatt?
  138. Det husmødrene forlanger
  139. Kan jeg lage gulrotmuffins av gulrotkakeoppskriften?
  140. Gordon Ramsay direkte. Oppskrifter
  141. Hva slags mat kan jeg lage til en som har fjernet mandlene?
  142. Vaniljesaus
  143. Glassbiter i kylling fra Kronfågel
  144. Tips til tapas-bord for små barn?
  145. Kyllingfilet som lukter
  146. Sunn middag for alle
  147. Mazungen dekorerer kake ...
  148. Hva er den perfekte ukesmeny for en barnehage?
  149. HaPå er reddet takket være Facebook
  150. Sukkersug
  151. Noen som har erfaring med crock pot og/eller slow cooking?
  152. Hva tilsvarer rømme?
  153. Rødvin og ostepop
  154. Fruktbeger
  155. Er du villig til å betale for smak (tomater)?
  156. Tips til "helgekosemat"
  157. Sukkererstatning -hjelp!
  158. Hva skal dere ha til middag i påsken?
  159. Ricotta - hvor kjøpe?
  160. Holdbarhet på pølser
  161. Hva skal jeg og 2-åringen lage nå?
  162. Surret lammestek
  163. Hvilken blender til smoothielaging?
  164. Oppbevaring av parmesanost
  165. Dårlige vaner (mat, kosthold og servering)
  166. Kan lammelår stekes ferdig på forhånd?
  167. Holdbarhet på kyllingsalat i kjøleskapet
  168. Smørdampet brokkoli
  169. Hvor ofte spiser dere fisk?
  170. Sunt og godt (Tv2 nå)
  171. Noen som har lest boken "Kjernesunn"?
  172. Vanilje og bourbonvanilje
  173. Holdbarhet på stekt lammelår?
  174. Smør i stedet for olje i 1,2,3 muffins?
  175. Hva skal jeg servere til 20 personer?
  176. Dim Sum
  177. Hva kan jeg bruke liebfraumilch til?
  178. Is med kjeksdeig og sjokoladebiter ...
  179. Boller med eller uten pålegg?
  180. Pistasjeis
  181. Fiskesuppe med kokosmelk (Skogheims)
  182. Brødet har begynt å smuldre (oppskriftsendring)
  183. Jeg vil lage kakao med krem ...
  184. Hva har dere på grillen?
  185. Smoothies
  186. Blender
  187. Det å spise mat som er levende
  188. Wa sa de? Wasabi?
  189. Oppskjærte grønnsaker i kjøleskapet
  190. Jentekveld - må lage mat på forhånd
  191. Hvilke matprogrammer anbefaler dere?
  192. Mettende frokost-smoothier?
  193. Egg - holdbarhet
  194. NOMA: verdens tredje beste restaurant
  195. Strawberry Daquri
  196. Hva er ok kveldsmat for en som ikke vil legge på seg?
  197. Nyhet - stor melkesjokolade med Smash
  198. God takeaway-pizza i Lillestrøm
  199. Fra hvilken ende spiser du pære
  200. Sukkererter - hva spiser du?
  201. Hvordan farge løk?
  202. Hvor mye vann drikker du i løpet av dagen?
  203. Oppbevaring i kjøleskapet
  204. Grillsesong og slanking
  205. Pålegg
  206. Ferdig sukkerbrød/kakebunn
  207. Har noen av dere vært på "Sjokoladepiken"?
  208. Hva skal jeg kjøpe for pol-gavekortet mitt?
  209. Syltede fiken
  210. Fungerer det å lage fromasj av vaniljekesam?
  211. Bake it-easy
  212. Kake med krem - kan jeg lage den i kveld når den skal serveres i morgen?
  213. 3 anbefalinger (Food Story)
  214. Sommerkoteletter i ovnen - haster litt
  215. Olje vs. smør
  216. Hva skal jeg servere 17. mai?
  217. Hva fyller du i marsipankake?
  218. Spisbare bilder til kake
  219. Årets yummy-snacks!
  220. Frossen fisk vs. fersk fisk
  221. Ukesmeny
  222. Fryse kaker
  223. Trenger litt hjelp!
  224. Enkle ting å lage til liten venninnekveld?
  225. Hvor mye hvitløkskrydder i kyllingkjøttboller?
  226. Vin til tapas (Veronal?)
  227. Vi skal på sauefest, og skal bidra
  228. Andebryst
  229. Kake til 17. mai
  230. Plantemargarin istedetfor smør?
  231. Har du oppskrift på en god pai?
  232. Pokker, philadelfiaen på benken i natt, kan den brukes?
  233. Muffinsstativ?
  234. Pynt på gulrotkake?
  235. Bløtkake for dummies
  236. Kyllinglår til koldtbord
  237. Hvor mange kaker?
  238. Marsipanbilde
  239. Sjokoladekakelangpanne fra Regal
  240. Variasjon over tema: "kakepynting"
  241. Bursdagskakeplanlegging
  242. Tapasbord til 10-årsbursdag
  243. En god årgangsvin - hjelp?!
  244. Spinnåff fra kakepynting: Skikkelig kule (og ikke fullt så kule) kaker...
  245. Gravide kan spise sushi!
  246. Eg er fysen
  247. Lavkarbo-frokost
  248. Pleier du å spise kveldsmat?
  249. Typisk norsk piknik-mat
  250. Brød med lite karbohydrater (som kan spises av diabetikere)?