View Full Version : Mat og kosthold
- Hjælp! Har glemt at barnedåp krever kaker!
- Har noen en oppskrift på en liten deig?
- Tips: Stek pizza i gassgrillen
- Har stek blitt borte som helgemat?
- Spørsmål om Kitchen Aid kjøkkenmaskin
- Rosèvin
- Gi meg et kaketips!
- Sukkerfri uke, igjen
- Hmrf!
- Hvor bestille billigst mulig dåpskake?
- Hva fyller man i en marsipankake? Kom med deres favoritt
- Hvilke bær er dette?
- Champagne; trenger råd
- Pannekakespising
- Holdbarhet på blåbær
- Hjemmelaget syltetøy
- Topping/fyll på pizza
- Hvor får jeg kjøpt smørpulver til popcorn?
- Spiser du noen "merkelige" blandinger av pålegg på brødskiva?
- Hvor finner jeg en grei dobbelrist til grilling av fisk?
- Kan en baguett ligge i kjøleskapet til imorgen?
- Nepe
- Har du noen gode oppskrifter på lur?
- Noe moro å bake uten melk?
- Jeg får aldri til den gule kremen til suksessterte
- Tips til potet og annet tilbehør til svinefilet?
- Jeg har funnet en vin jeg liker!
- Restaurant anbefaling - Straen Fiskerestaurant (Stavanger)
- Gammel potetsalat
- Drikke til bacalao
- Hvilken av disse kakene kan lages 2 dager i forveien?
- Vegetarpostei
- Skummel mat
- Knøttsmå babyreker
- Spinoff: Hvordan lages det melk, kjøtt og alskens matvarer av Soya?
- Hvordan lager dere kabaret?
- Pålegg uten farlige e-stoffer
- Skyr i Norge?
- Bruk av eplemos?
- Ny sjokolade fra Freia
- Det beste jeg vet
- Jeg har åtte eggeplommer til overs
- Honning
- Hvordan får jeg kabareten ut av formen?
- Sushi
- Kan man bli dårlig av å drikke sur melk?
- Hvor i ovnen steker man pai?
- Andebryst - hvordan tilbereder jeg det?
- Påleggskjærer!
- Av oppskriftene du har funnet på FP
- Rajraj undres over meieriprodukter
- Charlottes iskrem
- Haster! Pynte kake ...
- Heve deigen for mye?
- Hvilket smør/margarin bruker du på brødskiva?
- Sikre vinnere når man er matleie?
- Hvordan holder dere orden på oppskriftene?
- Linfrø i brødoppskrift
- Hvor mange gram jordbær i en kurv?
- Snopesyk og det er et mil til butikken
- Vanvittig god kakeoppskrift ønskes
- Kaviar uten benzosyre?
- Coole skiver - hvor finner jeg kjølebagmatboks?
- Jeg har bestemt meg for å prøve å følge oppskrifter
- Hjelp ( steiking av brød )
- Søtstoff eller sukker
- Tupperware cheesmart ostedings til kjøleskapet - trenger hjelp til lokket!
- Hva skal jeg ha til dessert i dag?
- 76 måter sukker skader helsen på
- Firkantet/rektangulær springform?
- Noen med en kjapp, god og barnevennlig oppskrift på isgalt?
- Hva er mest usunt?
- Hva spiser du når du er fysen på noe og velger noe sunt?
- "Snacks" eller liten rett.. trenger tips!
- Abonnere på mat
- Mel og annet som har gått ut på dato
- Kan jeg bake med skummetmelk?
- 700 gram bjørnebær
- Når er det blåbærsesong?
- Mama Lupes lavkarbo tortillas
- Poser med lakris-Twist, hvor?
- HASTER - kiwi på ostekake + gele?
- Sjokoladekake
- Hvordan servere ost?
- Sjefen spanderte ost og kjeks på jobben i går
- Få kake hel ut av langpanneform?
- Amarone - hva knaske til?
- En bekjennelse av vinsynder
- Hjelp, hvor får jeg tak i Tipo 00 på en søndag?
- Ost og kjeks, trenger tips til tilbehør
- Vintips - skal til Rhindalen
- Ingredienser til taco (hjelp!)
- Mango?
- Veldig, veldig rask og sunn middag
- Lår av rådyr
- Grønnkål
- Trenger oppskrift på engergibar/muslibar
- Smør uten melk - egenskaper
- Det er et hellig øyeblikk...
- Brunost vs. prim
- Nettmøte med Fedon (om barns kosthold)
- Glitrende omtale av ikke-eksisterende restaurant
- Beste sjokoladen du vet?
- Hva spiser du akkurat nå?
- Mungbønner
- Hva kan jeg lage av egg?
- Repeat one. Kan man leve slik lenge?
- Hvor får jeg kjøpt Wasa crisp'n light rye?
- TORO på sporet!
- Modne meloner
- Kan jeg spise restene?
- Spørsmål om saft
- Espresso
- Hvordan sende den enkleste og beste oppskrift rett til helvete
- Kalorifattig, men mettende mat
- Stor kopp
- Tapas - catering - anbefaling ønskes!
- Din beste grøtoppskrift
- Lakrissaus?
- Gi meg en oppskrift på soppsaus
- Kafekaken på det søte liv
- Økologisk buljong fra Maggi
- Er kokosboller på vei ut?
- Hvordan lager du omelett?
- Pinto Beans?
- Sambal oelek vs hakket chili
- "Ikke spis brød på en måned"
- Glemte å dele opp kjøtt før jeg frøs det ned
- Alternativ til brødmat (spørsmål)
- Rognebærgele
- Alternativ til brødmat på skoleniste
- Hva kan jeg bruke rødbeter til?
- Gode kniver
- Prosjekt "Få mer energi"
- Sukrin
- Hvordan bruke opp seks egg?
- God vin til reker?
- Oppbevaring av marengsbunn
- Kokeboksen - mitt nye oppskriftssystem
- Tips til superenkel pynting av langpannekake?
- Kokebokskonkurrenten: Elektronisk variant for Kanina, Shamu og kanskje flere
- Confecta mørk bakekakao sammenliknet med Freia bakekakao
- Rød paprika som lukter møkk
- Hvordan oppbevare plommene for best holdbarhet?
- Cultura utgått 2 september
- Spelt i staden for kveitemjøl?
- Chai latte
- Yade med kaffe latte
- Wrigleys Extra med sjokolade, karamell og mint
- Erstatte kremfløte med hva (haster)
- Fryse ned bønneburgere?
- Egg, eggehviter og eggeplommer om hverandre
- Saus som passer til helstekt svinefilet
- Haster - tørrgjør til søte deiger i en ikke-søt deig?
- Travaglini Gattinara 2001
- Bruker du melk som tørstedrikk?
- Advarsel
- Avsporing: Av oppskrifter jeg har funnet på FP
- Kalorier i fetaost med 43% fett - hvilken beregning?
- Fiskegrateng kvelden før
- Hvilken vin skal mamma få til bursdagen?
- Helsekost/Innvandrerbutikk/Grønnsakshandler
- Hvor lenge kan middagsrester stå på kjøkkenbenken?
- Hva er det sunneste kjøpebrødet?
- Når barnet ikke spiser grovt brød
- Hvilket kjøkkenredskap brukes MEST og MINST?
- Nespressokapsler - hvilken smak foretrekker du?
- En kjøttkakepoll
- Hurtigbløtlegging av bønner?
- Kan jeg bruke melka og baconet?
- "Tilberedt" pålegg
- Stangselleri, kan det fryses?
- Hva kan erstatte matfløten og sånn?
- Rømme, creme fraiche, matyoghurt - ulik bruk?
- Del din ukesmeny
- Sunneste og/eller mest "miljøvennlig" matolje?
- Sånn apropos Toro (om glutamat)
- Bananetui
- Fisk mot ADHD
- Hvordan bruker du olje?
- Holdbarhet på mat
- Habibis kyllinggryte
- Å fryse mat to ganger
- Kan man fryse smørkrem?
- Kan jeg servere dette?
- Hva serverer jeg kinesere til middag?
- Dere som liker kokosboller/skumboller
- Marinere kjøtt til pizza
- Masse umodne, grønne tomater, hva kan vi lage?
- Hva har du spist til middag i dag?
- Lunsjgjester!
- Cookies, småkaker, kjeks ...
- Klippfisk-spørsmål
- Røkt torsk i fiskegrateng?
- Fruktsalat stående
- Holde pannekaker varme / Evt. varme opp igjen pannekaker
- Koke kikerter
- Haster! Om egg
- Haster om egg
- Haster - lage pannekakerøre flere timer før den skal brukes?
- Tar du omega3?
- Jeg har en hel ferdigkokt svinebog
- Blå ingefær
- Dagbladet: Julemarsipanen er her!
- Toro-hatere, ikke se her
- Å handle på Ultra
- Holdbarhet pappvin
- Erstatte vaniljesukker med stang
- Lammestek for dummies
- Toro sjokolademuffins
- Hjelp - jeg er blitt så tynn i håret...
- Hvor har de billig men bra lammekjøtt nå?
- Frysing av marsipankake
- Surret skinkestek
- Grønnsaker innpakket i plast
- Vinskap, to soner - temperaturer?
- Tafser du på frukt og grønnsaker i butikken? (Spin off)
- Når narkomane renser sprøytene sine i sitroner i butikken
- Hvordan få gode rutiner med tran og vitaminer?
- Frosne grønnsaker vs. ferske grønnsaker
- Deres favoritt-muggoster?
- Vin til forrett med reker?
- Dere som har laget Nennes rundstykker
- Kremost og smør - halal?
- Nigella er i Norge!
- Er restaurantbransjen råtten?
- Måltidet - en brosjyre om mat og helse
- Hvorfor jeg spiser økologiske egg?
- Kyllingfilet med blodårer
- Hva skal jeg lage til dessert i morgen?
- Halal?
- Fettfattig middag - hva serverer jeg?
- Dette gjør vi på en lørdags morgen
- Hvor ble det av nypesuppa?
- Kalkunfilet
- Jeg er så lykkelig
- Spinoff: har du smakt på årets julemarsipan?
- Hjelp ... Har en ytrefilet av okse, skal ha selskap ...
- Hjelp meg med tapas-buffet!
- Marsipankake og holdbarhet
- Indisk restaurant i Oslo
- Spaghetti à la Capri
- Tofu
- Kantarell, asparges, brun ris, søtpotet - hva tenkte jeg på? Hva skal jeg lage?
- Jamie Oliver`s sjokolade mousse-oppskrift?
- Fisk fra isbilen
- Kaker for salg. Trenger tips til hva jeg kan bake!
- Haster: vin til tapasbuffet?
- Pensle før eller etter heving?
- Glutenfritt sukkerbrød?
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.