View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Hjælp! Har glemt at barnedåp krever kaker!
  2. Har noen en oppskrift på en liten deig?
  3. Tips: Stek pizza i gassgrillen
  4. Har stek blitt borte som helgemat?
  5. Spørsmål om Kitchen Aid kjøkkenmaskin
  6. Rosèvin
  7. Gi meg et kaketips!
  8. Sukkerfri uke, igjen
  9. Hmrf!
  10. Hvor bestille billigst mulig dåpskake?
  11. Hva fyller man i en marsipankake? Kom med deres favoritt
  12. Hvilke bær er dette?
  13. Champagne; trenger råd
  14. Pannekakespising
  15. Holdbarhet på blåbær
  16. Hjemmelaget syltetøy
  17. Topping/fyll på pizza
  18. Hvor får jeg kjøpt smørpulver til popcorn?
  19. Spiser du noen "merkelige" blandinger av pålegg på brødskiva?
  20. Hvor finner jeg en grei dobbelrist til grilling av fisk?
  21. Kan en baguett ligge i kjøleskapet til imorgen?
  22. Nepe
  23. Har du noen gode oppskrifter på lur?
  24. Noe moro å bake uten melk?
  25. Jeg får aldri til den gule kremen til suksessterte
  26. Tips til potet og annet tilbehør til svinefilet?
  27. Jeg har funnet en vin jeg liker!
  28. Restaurant anbefaling - Straen Fiskerestaurant (Stavanger)
  29. Gammel potetsalat
  30. Drikke til bacalao
  31. Hvilken av disse kakene kan lages 2 dager i forveien?
  32. Vegetarpostei
  33. Skummel mat
  34. Knøttsmå babyreker
  35. Spinoff: Hvordan lages det melk, kjøtt og alskens matvarer av Soya?
  36. Hvordan lager dere kabaret?
  37. Pålegg uten farlige e-stoffer
  38. Skyr i Norge?
  39. Bruk av eplemos?
  40. Ny sjokolade fra Freia
  41. Det beste jeg vet
  42. Jeg har åtte eggeplommer til overs
  43. Honning
  44. Hvordan får jeg kabareten ut av formen?
  45. Sushi
  46. Kan man bli dårlig av å drikke sur melk?
  47. Hvor i ovnen steker man pai?
  48. Andebryst - hvordan tilbereder jeg det?
  49. Påleggskjærer!
  50. Av oppskriftene du har funnet på FP
  51. Rajraj undres over meieriprodukter
  52. Charlottes iskrem
  53. Haster! Pynte kake ...
  54. Heve deigen for mye?
  55. Hvilket smør/margarin bruker du på brødskiva?
  56. Sikre vinnere når man er matleie?
  57. Hvordan holder dere orden på oppskriftene?
  58. Linfrø i brødoppskrift
  59. Hvor mange gram jordbær i en kurv?
  60. Snopesyk og det er et mil til butikken
  61. Vanvittig god kakeoppskrift ønskes
  62. Kaviar uten benzosyre?
  63. Coole skiver - hvor finner jeg kjølebagmatboks?
  64. Jeg har bestemt meg for å prøve å følge oppskrifter
  65. Hjelp ( steiking av brød )
  66. Søtstoff eller sukker
  67. Tupperware cheesmart ostedings til kjøleskapet - trenger hjelp til lokket!
  68. Hva skal jeg ha til dessert i dag?
  69. 76 måter sukker skader helsen på
  70. Firkantet/rektangulær springform?
  71. Noen med en kjapp, god og barnevennlig oppskrift på isgalt?
  72. Hva er mest usunt?
  73. Hva spiser du når du er fysen på noe og velger noe sunt?
  74. "Snacks" eller liten rett.. trenger tips!
  75. Abonnere på mat
  76. Mel og annet som har gått ut på dato
  77. Kan jeg bake med skummetmelk?
  78. 700 gram bjørnebær
  79. Når er det blåbærsesong?
  80. Mama Lupes lavkarbo tortillas
  81. Poser med lakris-Twist, hvor?
  82. HASTER - kiwi på ostekake + gele?
  83. Sjokoladekake
  84. Hvordan servere ost?
  85. Sjefen spanderte ost og kjeks på jobben i går
  86. Få kake hel ut av langpanneform?
  87. Amarone - hva knaske til?
  88. En bekjennelse av vinsynder
  89. Hjelp, hvor får jeg tak i Tipo 00 på en søndag?
  90. Ost og kjeks, trenger tips til tilbehør
  91. Vintips - skal til Rhindalen
  92. Ingredienser til taco (hjelp!)
  93. Mango?
  94. Veldig, veldig rask og sunn middag
  95. Lår av rådyr
  96. Grønnkål
  97. Trenger oppskrift på engergibar/muslibar
  98. Smør uten melk - egenskaper
  99. Det er et hellig øyeblikk...
  100. Brunost vs. prim
  101. Nettmøte med Fedon (om barns kosthold)
  102. Glitrende omtale av ikke-eksisterende restaurant
  103. Beste sjokoladen du vet?
  104. Hva spiser du akkurat nå?
  105. Mungbønner
  106. Hva kan jeg lage av egg?
  107. Repeat one. Kan man leve slik lenge?
  108. Hvor får jeg kjøpt Wasa crisp'n light rye?
  109. TORO på sporet!
  110. Modne meloner
  111. Kan jeg spise restene?
  112. Spørsmål om saft
  113. Espresso
  114. Hvordan sende den enkleste og beste oppskrift rett til helvete
  115. Kalorifattig, men mettende mat
  116. Stor kopp
  117. Tapas - catering - anbefaling ønskes!
  118. Din beste grøtoppskrift
  119. Lakrissaus?
  120. Gi meg en oppskrift på soppsaus
  121. Kafekaken på det søte liv
  122. Økologisk buljong fra Maggi
  123. Er kokosboller på vei ut?
  124. Hvordan lager du omelett?
  125. Pinto Beans?
  126. Sambal oelek vs hakket chili
  127. "Ikke spis brød på en måned"
  128. Glemte å dele opp kjøtt før jeg frøs det ned
  129. Alternativ til brødmat (spørsmål)
  130. Rognebærgele
  131. Alternativ til brødmat på skoleniste
  132. Hva kan jeg bruke rødbeter til?
  133. Gode kniver
  134. Prosjekt "Få mer energi"
  135. Sukrin
  136. Hvordan bruke opp seks egg?
  137. God vin til reker?
  138. Oppbevaring av marengsbunn
  139. Kokeboksen - mitt nye oppskriftssystem
  140. Tips til superenkel pynting av langpannekake?
  141. Kokebokskonkurrenten: Elektronisk variant for Kanina, Shamu og kanskje flere
  142. Confecta mørk bakekakao sammenliknet med Freia bakekakao
  143. Rød paprika som lukter møkk
  144. Hvordan oppbevare plommene for best holdbarhet?
  145. Cultura utgått 2 september
  146. Spelt i staden for kveitemjøl?
  147. Chai latte
  148. Yade med kaffe latte
  149. Wrigleys Extra med sjokolade, karamell og mint
  150. Erstatte kremfløte med hva (haster)
  151. Fryse ned bønneburgere?
  152. Egg, eggehviter og eggeplommer om hverandre
  153. Saus som passer til helstekt svinefilet
  154. Haster - tørrgjør til søte deiger i en ikke-søt deig?
  155. Travaglini Gattinara 2001
  156. Bruker du melk som tørstedrikk?
  157. Advarsel
  158. Avsporing: Av oppskrifter jeg har funnet på FP
  159. Kalorier i fetaost med 43% fett - hvilken beregning?
  160. Fiskegrateng kvelden før
  161. Hvilken vin skal mamma få til bursdagen?
  162. Helsekost/Innvandrerbutikk/Grønnsakshandler
  163. Hvor lenge kan middagsrester stå på kjøkkenbenken?
  164. Hva er det sunneste kjøpebrødet?
  165. Når barnet ikke spiser grovt brød
  166. Hvilket kjøkkenredskap brukes MEST og MINST?
  167. Nespressokapsler - hvilken smak foretrekker du?
  168. En kjøttkakepoll
  169. Hurtigbløtlegging av bønner?
  170. Kan jeg bruke melka og baconet?
  171. "Tilberedt" pålegg
  172. Stangselleri, kan det fryses?
  173. Hva kan erstatte matfløten og sånn?
  174. Rømme, creme fraiche, matyoghurt - ulik bruk?
  175. Del din ukesmeny
  176. Sunneste og/eller mest "miljøvennlig" matolje?
  177. Sånn apropos Toro (om glutamat)
  178. Bananetui
  179. Fisk mot ADHD
  180. Hvordan bruker du olje?
  181. Holdbarhet på mat
  182. Habibis kyllinggryte
  183. Å fryse mat to ganger
  184. Kan man fryse smørkrem?
  185. Kan jeg servere dette?
  186. Hva serverer jeg kinesere til middag?
  187. Dere som liker kokosboller/skumboller
  188. Marinere kjøtt til pizza
  189. Masse umodne, grønne tomater, hva kan vi lage?
  190. Hva har du spist til middag i dag?
  191. Lunsjgjester!
  192. Cookies, småkaker, kjeks ...
  193. Klippfisk-spørsmål
  194. Røkt torsk i fiskegrateng?
  195. Fruktsalat stående
  196. Holde pannekaker varme / Evt. varme opp igjen pannekaker
  197. Koke kikerter
  198. Haster! Om egg
  199. Haster om egg
  200. Haster - lage pannekakerøre flere timer før den skal brukes?
  201. Tar du omega3?
  202. Jeg har en hel ferdigkokt svinebog
  203. Blå ingefær
  204. Dagbladet: Julemarsipanen er her!
  205. Toro-hatere, ikke se her
  206. Å handle på Ultra
  207. Holdbarhet pappvin
  208. Erstatte vaniljesukker med stang
  209. Lammestek for dummies
  210. Toro sjokolademuffins
  211. Hjelp - jeg er blitt så tynn i håret...
  212. Hvor har de billig men bra lammekjøtt nå?
  213. Frysing av marsipankake
  214. Surret skinkestek
  215. Grønnsaker innpakket i plast
  216. Vinskap, to soner - temperaturer?
  217. Tafser du på frukt og grønnsaker i butikken? (Spin off)
  218. Når narkomane renser sprøytene sine i sitroner i butikken
  219. Hvordan få gode rutiner med tran og vitaminer?
  220. Frosne grønnsaker vs. ferske grønnsaker
  221. Deres favoritt-muggoster?
  222. Vin til forrett med reker?
  223. Dere som har laget Nennes rundstykker
  224. Kremost og smør - halal?
  225. Nigella er i Norge!
  226. Er restaurantbransjen råtten?
  227. Måltidet - en brosjyre om mat og helse
  228. Hvorfor jeg spiser økologiske egg?
  229. Kyllingfilet med blodårer
  230. Hva skal jeg lage til dessert i morgen?
  231. Halal?
  232. Fettfattig middag - hva serverer jeg?
  233. Dette gjør vi på en lørdags morgen
  234. Hvor ble det av nypesuppa?
  235. Kalkunfilet
  236. Jeg er så lykkelig
  237. Spinoff: har du smakt på årets julemarsipan?
  238. Hjelp ... Har en ytrefilet av okse, skal ha selskap ...
  239. Hjelp meg med tapas-buffet!
  240. Marsipankake og holdbarhet
  241. Indisk restaurant i Oslo
  242. Spaghetti à la Capri
  243. Tofu
  244. Kantarell, asparges, brun ris, søtpotet - hva tenkte jeg på? Hva skal jeg lage?
  245. Jamie Oliver`s sjokolade mousse-oppskrift?
  246. Fisk fra isbilen
  247. Kaker for salg. Trenger tips til hva jeg kan bake!
  248. Haster: vin til tapasbuffet?
  249. Pensle før eller etter heving?
  250. Glutenfritt sukkerbrød?