View Full Version : Mat og kosthold
- Hvilken T.G.I Friday's? (Oslo)
- Fingermat til champagne?
- Vinkork? Sånn med vakuumfunksjon?
- Middagsoppskrifter som er enkle for unger å lage selv?
- 1 kg ost blitt liggende i bilen...
- Mat til champagne og vin
- Hva skal jeg gjøre med stikkelsbærene?
- Hva slags flasker til frysing av saft?
- Bondebønner/hestebønner
- Hvordan tilberede asparges?
- Dagligvarebutikker i Tromsø
- Hjelp meg å planlegge 40-årslag
- Endelig har jeg funnet en perfekt matboks!
- Mellom to jobber
- Bittesmå bokser
- Trenger tips til "lager-seg-selv"-middag som går relativt kjapt
- Fisk og barn
- Jeg er så glad!
- Frokost til ikke-frokostmenneske?
- Hva spiser deres femåringer?
- Hva skal dere ha til middag i dag?
- Hva putte i matboksen?
- "Mat-termos"
- Fra fryseboks direkte til matboks. Hva?
- Fryse kjøttboller etter 2,5 døgn i kjøleskap?
- Hva kan jeg bruke 1,2 kg rips til?
- Barnas restaurant, NRK Super
- Hva bruker du cottage cheese til?
- Karamell med matfløte?
- Hjelp meg å lage kake uten oppskrift!
- Kjøpe kjøtt hos slakter - hva slags kjøtt?
- Kaker uten melkeprotein
- Lunsj i Trondheim på en lørdag
- Utfordring: Forslag til vin
- Middag i hverdagen?
- Et uformelt, men bra spisested i Oslo?
- Hvor spiser man god sushi i Oslo?
- Lettere å spise mer usunn mat på (selvvalgte) dietter?
- Hvor kjøpe epleetui?
- Kjærestemiddag
- Holdbarhet på vaktelegg?
- Godt levert og lignende middagstjenester
- Tapasbuffet - hva må være med?
- Pulled pork, hva bruker jeg kraften til?
- Paleo
- Hvordan oppbevarer og serverer dere honning?
- Kylling-tips?
- Hva spiser du til lunsj på jobb? Tips ønskes!
- Beste grønnsaksbutikk i Oslo
- Røde eller grønne? Hjelp en linse-novise
- Hvor får jeg tak i (gode) fevebønner/ bondebønner/ hestebønner?
- Enkel, men god kake til 9-årsdag
- [Gossip] Sjokoladenyheter høsten 2013 - hvilke har du smakt?
- Kewraolje?
- Mengde ertesuppe?
- 800 gram gresk yoghurt
- Hvor kjøper man sorbetis og god ost
- Har noen erfaring med denne ismaskinen?
- Hva skal jeg gjøre med brosme?
- Hva skal jeg ta med til høstfest i barnehagen?
- Økologiske tacolefser og polarbrød
- Hva slags middag lager jeg med ferdigstekt skinkestek?
- Hvordan oppbevarer du krydderet ditt?
- Oppskrift på soddboller?
- Superkjapp, sunn middag
- "Skummel" halloweenmeny
- 30 days...
- Navlestrengen i egget
- Trøffelolje
- Bruker du mel som har gått ut på dato?
- Sparemodus et par mnd - tips til billige og sunne middager ønskes
- Fiberfin: Er det så bra som det virker som?
- Pastinakk erstattes med hva?
- Erfaringer med glutenfri paibunn
- Holdbarhet på bacon
- Anbefal meg en sjokoladekakeoppskrift
- Haster: Hva lukter "frisk" kyllingfilet?
- Smør som har gått ut på dato
- Frosset laks - sushi
- Sushi -hastar
- Hvor mye sushi trenger man?
- Annen fisk enn laks og torsk?
- Dine beste oppskrifter til ting i blender
- Hyggelig spisested nær Centraltheatret (Oslo)
- Sushi-ris
- Spaghettigresskar - hva med restene?
- Har du noen tropisk grønn te å anbefale?
- Riskoker - hvilken?
- Ølpriser? Og drikkes det lettøl i de tusen hjem, egentlig?
- Åpnet rødvin, skal den stå i kjøleskap?
- Hurra, kesamen er tilbake i danoninoen
- Hvor finner jeg tapioca?
- Hvilke middager egner seg som fryserfyll, og hva er gøy å finne i fryseren?
- [Haster] Steke fiskegratengen i kveld eller ikke?
- Middag for 10 i Oslo?
- Når du skal servere ost og kjeks, hva kjøper du da?
- Maizenna paibunn
- Er vafler myk mat?
- Når er det best å ta på glasur på sjokoladekaken?
- Dolce Gusto - hvilken kaffe bør jeg prøve?
- Restaurant i Oslo
- Presskannekaffe
- Noen som har zoku ispinnemaskin?
- Hvor kjøper jeg filodeig?
- Salat med spekeskinke
- Mindre vellykkede middagsforsøk
- Mat rett hjem
- Hvor liker du å spise?
- Hva er "norsk mat"?
- Tranen
- Blogg med middagsplaner?
- Hvor mange biter grønnsaker spiser du til middag?
- Smørbrødfat
- Spiselige gaver?
- Skal stille med noe å bite i på foreldremøte
- "Bankers" små pikekyss
- Fn- dagen
- Glutenfri eplesmuldrepai - går det?
- Har biffstrimler - lage hva?
- Lær meg om rødvin - hodepine og garvesyre
- Glutenfri bursdag - høres dette greit ut?
- Er det for stor forskjell på appelsin og klementin-skall?
- Nærmeste bakeri
- Melisglasur på kanelbolle, ja eller nei?
- Hvor finner man grønn makaroni?
- Myter om norsk mat og helse
- Hva er det med melk som gjør bakst mer saftig, og mindre tørt?
- Brødbaking igjen; hvordan leser man grovhetsskalaen?
- Halloween - gresskarene
- Kakemixer for de med glutenallergi?
- Lage panna cotta to dager før den skal spises?
- Tips til matlaging i barnebursdag
- Ditt daglige brød
- Kan noen ramse opp glutenfritt godteri. Med merke?
- Bananmuffins med peanøttkrem?
- Ha med en matrett hver, alder 8-19, hva lager jeg?
- Hva kan jeg lage av epler? Helst litt enkelt
- Kinesere på middagsbesøk - hva serverer jeg?
- Cake pops
- Hvor "ille" er grove polarbrød?
- Salt
- Fristende matpakke som holder seg godt
- Billigst mulig indrefilet
- Hvordan farge myye marsipan?
- Muffins uten former
- Bløtkake til i farsdag. Fylle den i dag eller morgen?
- Holdbarhet på laksepaté
- Småsteik av elg
- Saus som har stått på benken over natten
- Kaldheving - hvor lenge er for lenge?
- Hva spiser du når ingen ser deg?
- Spiser dere epler på den riktige måten?
- Hjelp! Glemte gjæra
- Godt Levert når man ikke tåler gluten?
- Spiser du rått kjøtt (Spinoff)?
- Spiser du fenalår? Når er det "best"?
- Hvorfor får jeg ikke til å bruke fløte i varmmat?
- Middager med minimalt med innsats?
- Passion for baking
- Sannheten på bordet
- Den perfekte latte. Hvilken skummer og hvilken maskin?
- Hvor mye utblandet kaffe blir det i kaffekoppen på Nespressomaskinen din?
- Hvor kjøper man Mont d’Or?
- Andebryst
- Pepperkakedeig - glemt natron
- Anbefaling av hvilken sous vide
- Holdbarhet på kraft?
- Kikerter
- Presset sitron og holdbarhet?
- Sukkerfritt godteri
- Hva skal dere ha til middag i dag? Ny!
- Hvor er det morsomt å spise middag på Grünerløkka nå?
- Wok
- Juleribbe
- Er risgrøt norsk mat?
- Alternativ til kokosfett/delfiafett?
- Små metallformer - konfekt?
- Kransekake i butikkene nå?
- Beste pepperkakeoppskrift?
- Hvor mange barn pr. Peppes pizza?
- Smarte dingser og tilbehør til baking
- Ahh… pepperkakedeig hjelp?
- Kan jeg tynne ut pepperkakeglasuren
- Male mandler ...
- Har du lagd bountykuler fra detsoteliv?
- Hvor lenge holder kakemanndeig seg i kjøleskapet?
- Mat til gavekurv
- Veggismiddag uten melkeprodukter
- Gjør du noe fancy med risbollene?
- Hvor mye pepperkakedeig til 36 barn?
- [Hjelp!] Pinnekjøtt - riktig mengde
- Glutenfri, og helst melkefri nissegrøtgave - haster
- Julegavetips - Hva skal man kjøpe til matinteressert, voksen mann?
- Best med kalkunbryst eller filet? Tips ønskes!
- Lage chutney til ost?
- Spiselige ferdiglagde vårruller?
- En "deilige ingredienser"-julegave til en kokk - hjelp?
- Hvordan får dere cellofanen til å sitte på karamellene?
- ***Gode og enkle kaker man baker til jul***
- Hva i all VERDEN er det som har skjedd med disse kyllinglårene? :skremt:
- Hva liker du å ha på pizzaen din?
- SP - hva er det og hvor får jeg tak i det?
- Hva kan jeg pakke brente mandler i til gave?
- Haster! Klumper i karamellsaus?!?
- Anbefal meg en restaurant i Tromsø!
- Et sted å spise på Gol
- Blir det bra rundstykker selv om en bruker søt deig gjær?
- Likørsjokolade, skumnisser, julestrømper!
- Meyers gløgg
- Kan jeg bruke terrassen som kjøleskap når det er 8 grader?
- Ismaskin
- Hva gjør man med pinnekjøtt som er vannet ut, men som ikke skal spises nå?
- Lett klubbmat
- Hvor kjøper man rålakrispulver?
- Stuffing eller ikke?
- NB! Dronningsjokoladen fra Freia/melkeallergi!
- Middagsgjester i romjulen
- Hvor mye pinnekjøtt til 14?
- Pinnekjøtt er ikke lammestek
- Festmat for de som ikke er glad i kjøtt
- Fersk kalkun i morgen?
- Fet fisk
- Klissete brød
- Store muffinsformer uten "trekkspillkant" - hvor finner jeg det?
- Hva har skjedd med nyttårsdesserten min?
- Hvordan redde ribba?
- Vin: Holdbar eller ikke?
- Hvilken manuell kaffemaskin? (Trenger steamer eller kvern)
- Fryse tomatsaus?
- Spiser dere pepperkakehuset?
- Tips til middager som ikke trenger kokeplater
- Hvordan få 2-åring til å spise grønnsaker?
- Har du hørt om panna cotta?
- Mat fra fryseboksen-tråden
- 12-åring, trening og mat
- Minecraft sjokoladekake, trenger litt idemyldringshjelp
- Middagsplan, kokebok og handleliste – app for smarttelefon
- Kan jeg lage suppe av dette?
- Tilbehør til fiskekaker
- Kinesisk nyttår - trenger oppskrifter
- Pålegg som har vært fryst
- Godteri som ser ut som steiner?
- Rørte bringebær og holdbarhet
- Tørrgjær for søte deiger i pizzabunn?
- Krem i waldorfsalat
- Hvordan spise "regnbuen" hver dag?
- Løk og chili
- Saus og holdbarhet
- Hvalgryte
- Barnehagematpakker - bildetråd?
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.