View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Hvilken T.G.I Friday's? (Oslo)
  2. Fingermat til champagne?
  3. Vinkork? Sånn med vakuumfunksjon?
  4. Middagsoppskrifter som er enkle for unger å lage selv?
  5. 1 kg ost blitt liggende i bilen...
  6. Mat til champagne og vin
  7. Hva skal jeg gjøre med stikkelsbærene?
  8. Hva slags flasker til frysing av saft?
  9. Bondebønner/hestebønner
  10. Hvordan tilberede asparges?
  11. Dagligvarebutikker i Tromsø
  12. Hjelp meg å planlegge 40-årslag
  13. Endelig har jeg funnet en perfekt matboks!
  14. Mellom to jobber
  15. Bittesmå bokser
  16. Trenger tips til "lager-seg-selv"-middag som går relativt kjapt
  17. Fisk og barn
  18. Jeg er så glad!
  19. Frokost til ikke-frokostmenneske?
  20. Hva spiser deres femåringer?
  21. Hva skal dere ha til middag i dag?
  22. Hva putte i matboksen?
  23. "Mat-termos"
  24. Fra fryseboks direkte til matboks. Hva?
  25. Fryse kjøttboller etter 2,5 døgn i kjøleskap?
  26. Hva kan jeg bruke 1,2 kg rips til?
  27. Barnas restaurant, NRK Super
  28. Hva bruker du cottage cheese til?
  29. Karamell med matfløte?
  30. Hjelp meg å lage kake uten oppskrift!
  31. Kjøpe kjøtt hos slakter - hva slags kjøtt?
  32. Kaker uten melkeprotein
  33. Lunsj i Trondheim på en lørdag
  34. Utfordring: Forslag til vin
  35. Middag i hverdagen?
  36. Et uformelt, men bra spisested i Oslo?
  37. Hvor spiser man god sushi i Oslo?
  38. Lettere å spise mer usunn mat på (selvvalgte) dietter?
  39. Hvor kjøpe epleetui?
  40. Kjærestemiddag
  41. Holdbarhet på vaktelegg?
  42. Godt levert og lignende middagstjenester
  43. Tapasbuffet - hva må være med?
  44. Pulled pork, hva bruker jeg kraften til?
  45. Paleo
  46. Hvordan oppbevarer og serverer dere honning?
  47. Kylling-tips?
  48. Hva spiser du til lunsj på jobb? Tips ønskes!
  49. Beste grønnsaksbutikk i Oslo
  50. Røde eller grønne? Hjelp en linse-novise
  51. Hvor får jeg tak i (gode) fevebønner/ bondebønner/ hestebønner?
  52. Enkel, men god kake til 9-årsdag
  53. [Gossip] Sjokoladenyheter høsten 2013 - hvilke har du smakt?
  54. Kewraolje?
  55. Mengde ertesuppe?
  56. 800 gram gresk yoghurt
  57. Hvor kjøper man sorbetis og god ost
  58. Har noen erfaring med denne ismaskinen?
  59. Hva skal jeg gjøre med brosme?
  60. Hva skal jeg ta med til høstfest i barnehagen?
  61. Økologiske tacolefser og polarbrød
  62. Hva slags middag lager jeg med ferdigstekt skinkestek?
  63. Hvordan oppbevarer du krydderet ditt?
  64. Oppskrift på soddboller?
  65. Superkjapp, sunn middag
  66. "Skummel" halloweenmeny
  67. 30 days...
  68. Navlestrengen i egget
  69. Trøffelolje
  70. Bruker du mel som har gått ut på dato?
  71. Sparemodus et par mnd - tips til billige og sunne middager ønskes
  72. Fiberfin: Er det så bra som det virker som?
  73. Pastinakk erstattes med hva?
  74. Erfaringer med glutenfri paibunn
  75. Holdbarhet på bacon
  76. Anbefal meg en sjokoladekakeoppskrift
  77. Haster: Hva lukter "frisk" kyllingfilet?
  78. Smør som har gått ut på dato
  79. Frosset laks - sushi
  80. Sushi -hastar
  81. Hvor mye sushi trenger man?
  82. Annen fisk enn laks og torsk?
  83. Dine beste oppskrifter til ting i blender
  84. Hyggelig spisested nær Centraltheatret (Oslo)
  85. Sushi-ris
  86. Spaghettigresskar - hva med restene?
  87. Har du noen tropisk grønn te å anbefale?
  88. Riskoker - hvilken?
  89. Ølpriser? Og drikkes det lettøl i de tusen hjem, egentlig?
  90. Åpnet rødvin, skal den stå i kjøleskap?
  91. Hurra, kesamen er tilbake i danoninoen
  92. Hvor finner jeg tapioca?
  93. Hvilke middager egner seg som fryserfyll, og hva er gøy å finne i fryseren?
  94. [Haster] Steke fiskegratengen i kveld eller ikke?
  95. Middag for 10 i Oslo?
  96. Når du skal servere ost og kjeks, hva kjøper du da?
  97. Maizenna paibunn
  98. Er vafler myk mat?
  99. Når er det best å ta på glasur på sjokoladekaken?
  100. Dolce Gusto - hvilken kaffe bør jeg prøve?
  101. Restaurant i Oslo
  102. Presskannekaffe
  103. Noen som har zoku ispinnemaskin?
  104. Hvor kjøper jeg filodeig?
  105. Salat med spekeskinke
  106. Mindre vellykkede middagsforsøk
  107. Mat rett hjem
  108. Hvor liker du å spise?
  109. Hva er "norsk mat"?
  110. Tranen
  111. Blogg med middagsplaner?
  112. Hvor mange biter grønnsaker spiser du til middag?
  113. Smørbrødfat
  114. Spiselige gaver?
  115. Skal stille med noe å bite i på foreldremøte
  116. "Bankers" små pikekyss
  117. Fn- dagen
  118. Glutenfri eplesmuldrepai - går det?
  119. Har biffstrimler - lage hva?
  120. Lær meg om rødvin - hodepine og garvesyre
  121. Glutenfri bursdag - høres dette greit ut?
  122. Er det for stor forskjell på appelsin og klementin-skall?
  123. Nærmeste bakeri
  124. Melisglasur på kanelbolle, ja eller nei?
  125. Hvor finner man grønn makaroni?
  126. Myter om norsk mat og helse
  127. Hva er det med melk som gjør bakst mer saftig, og mindre tørt?
  128. Brødbaking igjen; hvordan leser man grovhetsskalaen?
  129. Halloween - gresskarene
  130. Kakemixer for de med glutenallergi?
  131. Lage panna cotta to dager før den skal spises?
  132. Tips til matlaging i barnebursdag
  133. Ditt daglige brød
  134. Kan noen ramse opp glutenfritt godteri. Med merke?
  135. Bananmuffins med peanøttkrem?
  136. Ha med en matrett hver, alder 8-19, hva lager jeg?
  137. Hva kan jeg lage av epler? Helst litt enkelt
  138. Kinesere på middagsbesøk - hva serverer jeg?
  139. Cake pops
  140. Hvor "ille" er grove polarbrød?
  141. Salt
  142. Fristende matpakke som holder seg godt
  143. Billigst mulig indrefilet
  144. Hvordan farge myye marsipan?
  145. Muffins uten former
  146. Bløtkake til i farsdag. Fylle den i dag eller morgen?
  147. Holdbarhet på laksepaté
  148. Småsteik av elg
  149. Saus som har stått på benken over natten
  150. Kaldheving - hvor lenge er for lenge?
  151. Hva spiser du når ingen ser deg?
  152. Spiser dere epler på den riktige måten?
  153. Hjelp! Glemte gjæra
  154. Godt Levert når man ikke tåler gluten?
  155. Spiser du rått kjøtt (Spinoff)?
  156. Spiser du fenalår? Når er det "best"?
  157. Hvorfor får jeg ikke til å bruke fløte i varmmat?
  158. Middager med minimalt med innsats?
  159. Passion for baking
  160. Sannheten på bordet
  161. Den perfekte latte. Hvilken skummer og hvilken maskin?
  162. Hvor mye utblandet kaffe blir det i kaffekoppen på Nespressomaskinen din?
  163. Hvor kjøper man Mont d’Or?
  164. Andebryst
  165. Pepperkakedeig - glemt natron
  166. Anbefaling av hvilken sous vide
  167. Holdbarhet på kraft?
  168. Kikerter
  169. Presset sitron og holdbarhet?
  170. Sukkerfritt godteri
  171. Hva skal dere ha til middag i dag? Ny!
  172. Hvor er det morsomt å spise middag på Grünerløkka nå?
  173. Wok
  174. Juleribbe
  175. Er risgrøt norsk mat?
  176. Alternativ til kokosfett/delfiafett?
  177. Små metallformer - konfekt?
  178. Kransekake i butikkene nå?
  179. Beste pepperkakeoppskrift?
  180. Hvor mange barn pr. Peppes pizza?
  181. Smarte dingser og tilbehør til baking
  182. Ahh… pepperkakedeig hjelp?
  183. Kan jeg tynne ut pepperkakeglasuren
  184. Male mandler ...
  185. Har du lagd bountykuler fra detsoteliv?
  186. Hvor lenge holder kakemanndeig seg i kjøleskapet?
  187. Mat til gavekurv
  188. Veggismiddag uten melkeprodukter
  189. Gjør du noe fancy med risbollene?
  190. Hvor mye pepperkakedeig til 36 barn?
  191. [Hjelp!] Pinnekjøtt - riktig mengde
  192. Glutenfri, og helst melkefri nissegrøtgave - haster
  193. Julegavetips - Hva skal man kjøpe til matinteressert, voksen mann?
  194. Best med kalkunbryst eller filet? Tips ønskes!
  195. Lage chutney til ost?
  196. Spiselige ferdiglagde vårruller?
  197. En "deilige ingredienser"-julegave til en kokk - hjelp?
  198. Hvordan får dere cellofanen til å sitte på karamellene?
  199. ***Gode og enkle kaker man baker til jul***
  200. Hva i all VERDEN er det som har skjedd med disse kyllinglårene? :skremt:
  201. Hva liker du å ha på pizzaen din?
  202. SP - hva er det og hvor får jeg tak i det?
  203. Hva kan jeg pakke brente mandler i til gave?
  204. Haster! Klumper i karamellsaus?!?
  205. Anbefal meg en restaurant i Tromsø!
  206. Et sted å spise på Gol
  207. Blir det bra rundstykker selv om en bruker søt deig gjær?
  208. Likørsjokolade, skumnisser, julestrømper!
  209. Meyers gløgg
  210. Kan jeg bruke terrassen som kjøleskap når det er 8 grader?
  211. Ismaskin
  212. Hva gjør man med pinnekjøtt som er vannet ut, men som ikke skal spises nå?
  213. Lett klubbmat
  214. Hvor kjøper man rålakrispulver?
  215. Stuffing eller ikke?
  216. NB! Dronningsjokoladen fra Freia/melkeallergi!
  217. Middagsgjester i romjulen
  218. Hvor mye pinnekjøtt til 14?
  219. Pinnekjøtt er ikke lammestek
  220. Festmat for de som ikke er glad i kjøtt
  221. Fersk kalkun i morgen?
  222. Fet fisk
  223. Klissete brød
  224. Store muffinsformer uten "trekkspillkant" - hvor finner jeg det?
  225. Hva har skjedd med nyttårsdesserten min?
  226. Hvordan redde ribba?
  227. Vin: Holdbar eller ikke?
  228. Hvilken manuell kaffemaskin? (Trenger steamer eller kvern)
  229. Fryse tomatsaus?
  230. Spiser dere pepperkakehuset?
  231. Tips til middager som ikke trenger kokeplater
  232. Hvordan få 2-åring til å spise grønnsaker?
  233. Har du hørt om panna cotta?
  234. Mat fra fryseboksen-tråden
  235. 12-åring, trening og mat
  236. Minecraft sjokoladekake, trenger litt idemyldringshjelp
  237. Middagsplan, kokebok og handleliste – app for smarttelefon
  238. Kan jeg lage suppe av dette?
  239. Tilbehør til fiskekaker
  240. Kinesisk nyttår - trenger oppskrifter
  241. Pålegg som har vært fryst
  242. Godteri som ser ut som steiner?
  243. Rørte bringebær og holdbarhet
  244. Tørrgjær for søte deiger i pizzabunn?
  245. Krem i waldorfsalat
  246. Hvordan spise "regnbuen" hver dag?
  247. Løk og chili
  248. Saus og holdbarhet
  249. Hvalgryte
  250. Barnehagematpakker - bildetråd?