View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Kjøtt som har vært frosset...
  2. Smakstilsetning fra Asia
  3. Matkurs og sånn
  4. Langpannekake i rund form?
  5. Oppbevaring av leverpostei i bokser
  6. Et eksperiment
  7. Mor skal stå i kiosk
  8. Nå har jeg det svart på hvitt
  9. Din favorittfiskerett
  10. Når vi snakker om matpakker...
  11. Hvilke kaffepods (?) anbefaler du?
  12. Hva slags egg kjøper du?
  13. Saltet oksebog ?
  14. Middagsstafett MED oppskrifter
  15. Har DU solgt (eller selger du) Tupperware?
  16. Slutte å spise brød?
  17. Hvilke krydder...
  18. Barne/voksenbursdagsmat...
  19. Ukesmeny
  20. Vinskolen
  21. Den farlige palmeoljen
  22. Fisk i ovnen - noen spørsmål
  23. Maggiprodukter
  24. Dajmiskake
  25. Iset!
  26. Holdbarhet på egg
  27. Jentekveld - mat uten løk
  28. Juice? Det trodde jeg ikke ...
  29. Skeiv ost
  30. Svinestek
  31. Blekkspruten
  32. Ferske minimais?
  33. Første matkurs hos Mim!
  34. Jentekveld - med lett servering på 5 minutter
  35. Tips for å få en sunnere hverdag
  36. Beklagelig, men uunngåelig avlysning... Matkurs 2. februar
  37. Er dette den ultimate matboks?
  38. Alkoholproblem: vin i suppen
  39. Hvor rimelig mnd-matbudsjett er mulig for en barnefamilie?
  40. Separere plommen fra eggehviten
  41. Grønnsaker
  42. Andeconfit
  43. Damp-dings i bambus
  44. Hjelp! Tørket chili?
  45. Flinke gutten min
  46. Økedøgn
  47. Vitaminberiket mat
  48. Margarin
  49. Jippi! Bokstavkjeksene er her igjen
  50. Hvit saus fra pose?
  51. Mat-inspirasjon
  52. Haster - maizena vs hvetemel
  53. Hvordan steker jeg EGENTLIG en omelett??
  54. Barnevennlig søndagsmiddag
  55. Stekt laks
  56. Nå får dere speltbunn på Peppes Pizza
  57. Alle som liker brownies (og andre kaker) se hit!
  58. Hvor lenge holder vinen seg i kjøleskap?
  59. Er det sunt med Seltin?
  60. Gresskarmos etterlyses!
  61. Mikrobølgeovn?
  62. Havbris (Tunfiskpostei, laksepostei o.l.)
  63. Kyllingkjøttdeig
  64. Mer om Kolonihagen
  65. Morsomme cookie cutters?
  66. Vaniljeekstrakt
  67. Biff stroganoff-oppskrift søkes …
  68. "Real food"
  69. Enkle ting til bursdagsfeiring
  70. Kaster dere mye mat?
  71. Hermetisk frukt i sukkerlake
  72. Bakt potet
  73. Hva er ricotta og hvor finner jeg det?
  74. Kinesisk take-out Oslo øst?
  75. Koldtbord. Litt kaos.
  76. Bytte hvitt sukker med demerarasukker?
  77. Havregrøt! Hjelp!
  78. Lun kveldssnack?
  79. Haricoverts?
  80. Steking av langpannekake i springformer
  81. Hvor mange av mennene lager middag?
  82. Jeg tror jeg slutter å spise
  83. Hva koster en pølse nu til dags?
  84. Kaffemat til foreldremøte
  85. Vitaminer og mineraler i vanlige grønnsaker er redusert
  86. Freia påskeegg …
  87. Haster ang. bolledeig
  88. sammalt hvete på engelsk
  89. Matkurs hos Mim 24. februar og NB! Dere som står på venteliste!
  90. Erstatte honning med hva?
  91. Oppskrift på en god fiskepudding?
  92. Oppskrift på deilige vafler, noen?
  93. Nam!
  94. Haster!
  95. Alternativer til hel- og halvfabrikata
  96. OREO-kake
  97. Hjemmelaget Pommack-is
  98. Må brødene i langpanna ligge tett?
  99. Suppe av kjøttkraft
  100. Hvor lenge er egentlig matfløte etc. holdbart?
  101. Te er sunnere enn vann (VG). Drikker du te?
  102. Poteter, pasta eller ris?
  103. Kjeks uten transfett?
  104. Hvilke oljer når?
  105. Byggmel
  106. Havregrøt til frokost ...
  107. Økologisk laks!
  108. Ikke gi barn kunstig søtet drikke (Dagbladet)
  109. Mødre som motarbeider sunn-mat-aksjon i skolen
  110. Fibra!
  111. Oppbevaring av sopp
  112. Oksestek
  113. Fruktsalat
  114. Spiskammerset/Augustins Deli (Bergen)
  115. Deli de Luca?
  116. Tilbereding av biffstrimler
  117. Rømmedip? (HASTER)
  118. Haster! Hvor mye er 100 g mel i dl?
  119. Hva gjør man med en fiskeblokk fra Findus?
  120. 10 venninner en onsdagskveld
  121. Trenger jeg kjøkkenmaskin?
  122. Hva kan jeg gjøre med rester av spaghetti og pølser?
  123. En annen Oreo-kakeoppskrift
  124. Broccoli som hovedperson?
  125. Fruktsentrifuge - hjemmelaget juice
  126. Hvilken brødbakemaskin skal jeg kjøpe?
  127. Polly cashewnøtter med havsalt og nykvernet pepper
  128. Sultfølelse
  129. Rachel Ray i dag
  130. Ikke spis disse sausene!
  131. Anonyme snopoholikere
  132. Kake(r) som smaker best en dag eller to etter baking?
  133. Matkurs 17. mars
  134. Oppskrift på sjokolade-puddingpose
  135. Siktede tomater
  136. Grønnsaker kjøpt i Sverige
  137. Kolikkmat
  138. Haster: 1 grønn chili = hvor mye rød chili?
  139. Sant smoothies er sunt?
  140. Spirer
  141. Brune bønner...
  142. Alternative måter å tilberede poteter på
  143. Pepperkaker!!
  144. Gulrotscones
  145. Hva tilsvarer 1 kopp?
  146. Tips til godt vann
  147. Ortoreksi?
  148. Oreokjeks
  149. Kaker til konfirmasjon!
  150. Smelta smør
  151. Egg?
  152. Arabisk mat
  153. Noen som har en teori om hvorfor?
  154. Pepparmakrell
  155. Verdens beste juicer
  156. Juiceappelsiner på Spar
  157. Ulike typer frokostblandinger
  158. Hva er spelt?
  159. Kaldpresset økologisk rapsolje
  160. Hjemmebakte knekkebrød
  161. Haster! Delfiakake!
  162. Kaffe?
  163. Jeg har stekt kjøttkaker
  164. Fjern helsekostdame
  165. Lys og mørk soyasaus (dim-sum)
  166. Lørdagsmat?
  167. Brus?
  168. Familiefrokost i helgene
  169. Chili con carne med tomatbønner?
  170. Fersk bøffelmozarella på pizza
  171. Kan jeg bytte ut hvetemelet med sammalt spelt?
  172. Knekkebrødenes loff
  173. Pensling av rundstykker - mangler egg!!!
  174. Oppskrift på innbakt svinefilet?
  175. Klubb i morgen
  176. Alternativ til pølser i barnebursdag
  177. Hva er det til middag i dag?
  178. Hvor ille er buljong i forhold til posesuppe?
  179. Masse koffein = småkvalm?
  180. Farlig med brød og mugg?
  181. Kløne, jeg har gjort feil!
  182. Kan man servere vafler kl. 20 om kvelden?
  183. Gram vs dl?
  184. Karbonader i steikeovnen?
  185. Grillsesongen ...
  186. Mango
  187. Gassgrill
  188. Liker dere frukt i varm mat?
  189. Hva er det på grillen i dag?
  190. Mat i leirgryte
  191. Oreokake …
  192. Hjelp! Gammel fløte
  193. Klarer dere se hva dette er?
  194. Saftsentrifuge?
  195. Gresskarkjerner
  196. Å guri!
  197. Grisekjøtt
  198. Dette var skikkelig deilig!
  199. Å få mat i ein 3-åring
  200. Passerte tomater fra Kolonihagen
  201. Noen presskanne-eksperter her?
  202. En landeplage
  203. Tips: Oppskriftkonkurranse
  204. Food story – litt reklame
  205. Fairtrade-sjokolade
  206. Vaniljekesam
  207. Hjelp!
  208. Koffeinfri Earl Grey
  209. Kveis i hvit fisk
  210. Kan noen hjelpe med meg oppskrift på børek?
  211. Ojja, noen som kjenner til det (nord-afrikansk matrett)?
  212. Siden vi er inne på ekle ting i kveld ...
  213. Noen som kan gi meg gode oppskrifter med linser og bønner i?
  214. Drikker du melk?
  215. Gulost eller hvitost, og hvilken foretrekker du?
  216. Mat som kan varmes i ovn
  217. Freia Dark med pistasjenøtter
  218. Hjemmelagede vårruller
  219. Hvor får en kjøpt søtpoteter?
  220. Rødkål-spørsmål
  221. Cola (les: Pepsi)
  222. Prosjekt "tømme fryseren".
  223. Jeg skal heller innrømme det (omelett)
  224. Kan gravide spise gåselever?
  225. Sånne små, svarte dyr på salaten ...
  226. De beste sitronene
  227. Smoothie?
  228. Hva serverer man i barnebursdag?
  229. Kan man fryse fondanter?
  230. Matmote
  231. Hva står på menyen 17. mai?
  232. Ufattelig dårlig service hos baker Samson
  233. Myke horn
  234. Kaken ut av formen med en gang?
  235. Fryse marengs
  236. Spiser du kebab?
  237. Den beste pappvinen?
  238. Hvitvin til forrett
  239. Hjelp!! Dressing!
  240. Rett hjem på døra
  241. Lassi?
  242. Avocado!
  243. Bønner og linser
  244. Mat til speidertur
  245. Utvalget av vegetarmat i Norge
  246. Menkomel Whipping-creme
  247. Balsamicoeddik og balsamico-vineddik = det samme?
  248. Tips til grillmat?
  249. Gode tips til grillvett
  250. Sterk kost!