View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Noen er jo ikke glad i godis og snacks
  2. Nydelige jordbær nå
  3. "Frukt- og grøntutsmykking"
  4. Drikker du melk?
  5. Hvor mye av maten har blitt dårlig?
  6. Nettsiden "Det søte liv", printe ut derfra?
  7. Kabaret, hvor lenge kan den stå?
  8. Lær meg å drikke kaffe!
  9. Kinesisk gressløk/hvitløk - med flått
  10. Paibunn med (lett) kesam?
  11. Kurvfest i barnehagen - hva skal jeg ta med?
  12. Hvor mye veier en banan?
  13. Hvor lenge kan kokt fisk ligge i kjøleskapet?
  14. Kolonihagen denne uka: stor oransje dings - gresskar?
  15. Er dere fornøyd med Kolonihagen?
  16. Du får 3 spyd
  17. Heving av brød i kjøleskap
  18. Hva bør være på et skikkelig brunsj-bord?
  19. Mat til barnehagetilstelning
  20. Rett til tapas/koldtbord
  21. Hvem var det som la ut bilder av kake med monstertruck på?
  22. Hva er verdens beste rødvinsglass?
  23. Til Nebbia og andre vininteresserte
  24. Dadler i løsvekt
  25. Ting jeg spiste da jeg var liten ...
  26. Hvor skal vi spise på fredag?
  27. Oreo smaker ikke det samme lenger
  28. Musserende vin
  29. Hvordan er dette næringsmessig?
  30. Er muffinser gamle dagen derpå?
  31. Gelepulver i stedet for gelatinpulver? Haster
  32. Iset, hjelp
  33. Rosévin - kald eller temperert?
  34. Kveldens middag
  35. Advarsel - mentos sugarfree :mumle:
  36. Ønsker oppskrft på sjokoladekakekrem
  37. Kan noen lære meg å drikke rosévin?
  38. Smeltet eller romtemperert smør?
  39. Toppris
  40. Spiser du øllebrød?
  41. Supergode ovnsstekte poteter
  42. Vin til mange gjester
  43. Nam! Dette var godt!
  44. Hvilken rett har dere oftest til middag
  45. Revet ost som har stått noen dager
  46. Hva liker dere å drikke i varmen?
  47. Hvordan oppbevare muffins best mulig til i morgen?
  48. En ostekake...
  49. Oppskrift med kakesmuler
  50. HJÆLP! Eplekake blir ikke stekt
  51. Grillmat til jentekveld
  52. Brød til heving - hvor lenge? (haster)
  53. Hva serverer dere når dere får overraskende besøk?
  54. Kaldheving av gjærdeiger
  55. Hva spiser dere på stranden?
  56. Lage noe godt av aubergine?
  57. Hva er ok å servere gjester når en ikke har grill?
  58. Avocado
  59. Faustino 1
  60. Hvordan lager du iskaffe?
  61. Vitaminer
  62. Hvor mye spiser du i løpet av en dag?
  63. Lavkarbomat på fly?
  64. Mager vaniljekesam
  65. Skylle jordbær?
  66. Mat som holder blodsukkeret stabilt. (Og slankemat)
  67. Vin i gave til vertskap
  68. Vinforslag i prisklassen 150-200
  69. Verdens beste jordbærsyltetøy til vinteren!
  70. Bærnovise trenger hjelp
  71. Plukker dere bær og sopp?
  72. Kan rabarbra fryses?
  73. Skikkelig grovt brød, gjerne med mye rug
  74. For mye vårløk
  75. Helt uvitenskapelig - om fett og karbohydrater
  76. Kan man bruke tacolefser som gikk ut i mars?
  77. Hvordan renser du jordbær?
  78. Blåbær i Sandnes/Stavanger/Sola?
  79. Enkel bursdagsmat for voksne
  80. Jordbær i bergensområdet
  81. Oppskrifter på kjeks
  82. Agurktid - liker du sylteagurk?
  83. Oppskrifter med spinat
  84. Tabell over sukkerbombene
  85. Sennep - bruk og holdbarhet
  86. Pasta carbonara
  87. HASTER - kan man steke to brett marengs samtidig med varmluft?
  88. Pepper - holdbarhet
  89. Wilfa Cool Touch - bruksanvisning?
  90. 5-åringen nekter å spise på 14 dagers ferie, hva gjør vi?
  91. Spinoff: liker ditt barn pommes frites?
  92. Gjærmengden i brødbakemaskin
  93. Godhvitvin til reker
  94. Vaffelrøre med havregrøt?
  95. Pavlova
  96. Sunn frokostblanding?
  97. Svinefileter eller svinestrimler
  98. Er det noen med middagstips her?
  99. Sushi for nybegynnere - Oslo
  100. Jeg har tint fisk jeg ikke får brukt
  101. Popcorn
  102. Ytrefilet med chillikål
  103. Lage matpakke kvelden i forveien
  104. Hvordan vende stive eggehviter inn i en røre?
  105. Lavkarbo-oppskrift på rømmegrøt
  106. Rømmegrøt - hva kan gå galt?
  107. Grillbiff marinert
  108. Det er ikke så dumt med manchego-ost, ...
  109. Hvalkjøtt
  110. Gode matpakketips til barnehage- og skolebarna
  111. Spinnoff: Matpakker - hvem lager, og hva med nivået?
  112. Matpakke for voksne - hva kan den inneholde?
  113. Matboks med rom, uten løse deler
  114. Catering-tips for tapas i Oslo?
  115. Riskaker
  116. Krydder: hva bør man ha i hus? Hva passer til ulike typer kjøtt?
  117. Haster! Kan man steke mozzarella?
  118. Fibi - hjelp! (Marshmallowfondant)
  119. Eplegelé
  120. Lasagne til 16 personer
  121. Litt hjelp til salat!
  122. Kenwood blender
  123. Hva skal jeg servere i morgen?
  124. Frysing av blåbær og bringebær
  125. Næringsinnhold i matvarer
  126. Hvor ofte baker dere?
  127. Spinoff: din beste gjærdeigoppskrift?
  128. Hva har dere i brøddeigen?
  129. God brødoppskrift ønskes
  130. Dip til gulrøtter? (klubbsnacks)
  131. Favorittkjeks?
  132. Noen erfarne krepsekokere her
  133. Kan rømmegrøt fryses?
  134. Den offisielle FP-vinen
  135. Cocktailpinner, sverd - hvor?
  136. Tupperwarematboksen
  137. Mat i barnehage
  138. Konditori/bakeri i Bergen som lager gode og fine kaker? (Dåpskake)
  139. Vitamininnhold i mat o.l.
  140. Belgiske vafler
  141. Hvor mye kake til 18 barn på ca 7 år?
  142. Kan jeg få kakao ut av dette?
  143. Holdbarhet på heimelaga tyttebærsyltetøy?
  144. God gammeldags fiskegrateng
  145. Oreokake, hvor viktig er det å vente mellom lagene?
  146. Fredagskos
  147. Hjelp, muffinsrøre og ingen former; haster
  148. Barnekakebakingdiskriminering
  149. Lage fruktspyd dagen i forveien? Sunnere bursdager i barnehagen
  150. Nam, nam, epler
  151. Melkedrøm
  152. Må man dyrke urtene selv hvis man vil ha de ferske?
  153. Matpreferanser
  154. Skremmern - sjokolade for deg?
  155. Er det koffein i iste?
  156. Flytende kald mat uten klumper
  157. I ♥ Eco fra Ica
  158. Leverpostei med hjort
  159. Matpakketips til et kresent barn?
  160. Pynt til stor festmarsipankake
  161. Matpakkeinspirasjon!
  162. Hvor mye juice bør man drikke?
  163. Alternativer til Kolonihagen i Oslo?
  164. Spinoff fra økovarebestillingstråden - Oppbevaring
  165. REVET pizza- og gratengtopping
  166. Søndagsåpen, småfancy restaurant i Oslo?
  167. Havsalt vs vanlig salt
  168. Hvilken farge bør eple ha?
  169. Saus til lam
  170. Tiramisu vanskelig å lage?
  171. 500 bottles of soda on the wall ...
  172. Franskbrød/loff
  173. Proteinpulver til ungene?
  174. Retter fra Matspecialen AS, Oslo
  175. Kan jeg fryse finnebiff?
  176. Matblogger du liker
  177. En guide til hamburgerkjedenes spiselige alternativer
  178. Legger skolen seg opp i matpakken til ungene?
  179. Litago "Snickers"-melk
  180. Nigellafrø
  181. Hva kan egentlig skolen bestemme?
  182. Kan man virkelig bli beruset av Munkholm?
  183. Alternativ til sukker
  184. Tre ting man kan bli avhengig av
  185. Hjertesalat
  186. Fjerne stekeos
  187. God drikke uten søtning
  188. Hvilket flaskevann foretrekker du?
  189. Fargestoffene dere bruker til kakene?
  190. Anbefal meg en håndmikser!
  191. Verdens beste sjokolade
  192. Vask av grønnsaker
  193. Hva har dere i kjøleskapet?
  194. Det hjelper å klage til leverandør
  195. Gelé - når skal den stivne?
  196. KRISE - trenger velprøvd brownies-oppskrift!
  197. Steke frossent kalkunbryst?
  198. Pølsemiddag
  199. Sørlandschips med Peppes Pizza-smak
  200. Har gått ned to kilo på 5 dager
  201. Bruksanvisning på sushi
  202. Haster! Matmuffins spørsmål
  203. Forskjellen mellom grønnsaker på torget og i butikken?
  204. Hvordan kan jeg lære om lavkarbo?
  205. Hvor raskt må rester av ris i kjøleskap?
  206. Hvordan åpner jeg kokosnøtten
  207. Smalahovud i Oslo?
  208. Skummet melk i matlaging?
  209. Fersk fiskegrateng fra Rema - finnes den fremdeles?
  210. Middagshjelpen.no
  211. Brukbare kokebøker
  212. All bran, eventuellt andre frokostblandinger
  213. Er zucchini spiselig etter frostnetter?
  214. Engelsk ølgjær
  215. Syltetøy og andre ting man kan putte på glass
  216. Quaker Havre grøt i porsjonspakninger-sunne?
  217. Bladet smart mat som var med i Allers en gang i 2008
  218. Frokostniste til barnehageborn
  219. Nei til julemarsipan, ja til høstmarsipan!
  220. Pølser
  221. Spinnoff: Unngår du å konsumere juleprodukter før desember?
  222. Sier ordet knekkebrødstenger deg noe?
  223. Middagsplan
  224. Riskrem, med eller uten mandelessens
  225. Bake brød selv?
  226. Hva skal jeg spise?
  227. Nespressokapsler
  228. Hjemmelagede meiseboller - hva bør de inneholde?
  229. Jeg tror jeg har tråkket i husmorsalaten
  230. Hvorfor skal man ikke spise palmeolje?
  231. Hva skal dere ha til middag i dag?
  232. Melissa "Best i test på TV2" brødbakemaskin på min lokale Rema 1000 til 200 kroner!
  233. Hvordan forberede barn på kostholdsomlegging?
  234. Tørrgjær vs. vanlig gjær
  235. Tapas i Trondheim (catering)
  236. Hotell 33
  237. Jeg har lyst å lage mat fra bunnen av
  238. Bakt potet med tilbehør?
  239. "Options"-kakao - er det en sånn slankegreie?
  240. Hvor får jeg kjøpt pepperkakeformer?
  241. Hvilke(n) Nespresso-kaffe er din favoritt?
  242. Foccaccia - kjapt spørsmål
  243. Lipton Green tea intense mint
  244. Lunken kaffe latte på Nespressomaskin
  245. Selger de "candy corn" noen steder nå?
  246. Tapas for dummies
  247. "Tykkere" melisglasur?
  248. Kan man male på marshmallowsfondant?
  249. Hva slags krem til pynting av bursdagskaker? Sånn smøraktig krem
  250. Gjøre klar gratinerte poteter på forhånd?