View Full Version : Mat og kosthold
- Noen er jo ikke glad i godis og snacks
- Nydelige jordbær nå
- "Frukt- og grøntutsmykking"
- Drikker du melk?
- Hvor mye av maten har blitt dårlig?
- Nettsiden "Det søte liv", printe ut derfra?
- Kabaret, hvor lenge kan den stå?
- Lær meg å drikke kaffe!
- Kinesisk gressløk/hvitløk - med flått
- Paibunn med (lett) kesam?
- Kurvfest i barnehagen - hva skal jeg ta med?
- Hvor mye veier en banan?
- Hvor lenge kan kokt fisk ligge i kjøleskapet?
- Kolonihagen denne uka: stor oransje dings - gresskar?
- Er dere fornøyd med Kolonihagen?
- Du får 3 spyd
- Heving av brød i kjøleskap
- Hva bør være på et skikkelig brunsj-bord?
- Mat til barnehagetilstelning
- Rett til tapas/koldtbord
- Hvem var det som la ut bilder av kake med monstertruck på?
- Hva er verdens beste rødvinsglass?
- Til Nebbia og andre vininteresserte
- Dadler i løsvekt
- Ting jeg spiste da jeg var liten ...
- Hvor skal vi spise på fredag?
- Oreo smaker ikke det samme lenger
- Musserende vin
- Hvordan er dette næringsmessig?
- Er muffinser gamle dagen derpå?
- Gelepulver i stedet for gelatinpulver? Haster
- Iset, hjelp
- Rosévin - kald eller temperert?
- Kveldens middag
- Advarsel - mentos sugarfree :mumle:
- Ønsker oppskrft på sjokoladekakekrem
- Kan noen lære meg å drikke rosévin?
- Smeltet eller romtemperert smør?
- Toppris
- Spiser du øllebrød?
- Supergode ovnsstekte poteter
- Vin til mange gjester
- Nam! Dette var godt!
- Hvilken rett har dere oftest til middag
- Revet ost som har stått noen dager
- Hva liker dere å drikke i varmen?
- Hvordan oppbevare muffins best mulig til i morgen?
- En ostekake...
- Oppskrift med kakesmuler
- HJÆLP! Eplekake blir ikke stekt
- Grillmat til jentekveld
- Brød til heving - hvor lenge? (haster)
- Hva serverer dere når dere får overraskende besøk?
- Kaldheving av gjærdeiger
- Hva spiser dere på stranden?
- Lage noe godt av aubergine?
- Hva er ok å servere gjester når en ikke har grill?
- Avocado
- Faustino 1
- Hvordan lager du iskaffe?
- Vitaminer
- Hvor mye spiser du i løpet av en dag?
- Lavkarbomat på fly?
- Mager vaniljekesam
- Skylle jordbær?
- Mat som holder blodsukkeret stabilt. (Og slankemat)
- Vin i gave til vertskap
- Vinforslag i prisklassen 150-200
- Verdens beste jordbærsyltetøy til vinteren!
- Bærnovise trenger hjelp
- Plukker dere bær og sopp?
- Kan rabarbra fryses?
- Skikkelig grovt brød, gjerne med mye rug
- For mye vårløk
- Helt uvitenskapelig - om fett og karbohydrater
- Kan man bruke tacolefser som gikk ut i mars?
- Hvordan renser du jordbær?
- Blåbær i Sandnes/Stavanger/Sola?
- Enkel bursdagsmat for voksne
- Jordbær i bergensområdet
- Oppskrifter på kjeks
- Agurktid - liker du sylteagurk?
- Oppskrifter med spinat
- Tabell over sukkerbombene
- Sennep - bruk og holdbarhet
- Pasta carbonara
- HASTER - kan man steke to brett marengs samtidig med varmluft?
- Pepper - holdbarhet
- Wilfa Cool Touch - bruksanvisning?
- 5-åringen nekter å spise på 14 dagers ferie, hva gjør vi?
- Spinoff: liker ditt barn pommes frites?
- Gjærmengden i brødbakemaskin
- Godhvitvin til reker
- Vaffelrøre med havregrøt?
- Pavlova
- Sunn frokostblanding?
- Svinefileter eller svinestrimler
- Er det noen med middagstips her?
- Sushi for nybegynnere - Oslo
- Jeg har tint fisk jeg ikke får brukt
- Popcorn
- Ytrefilet med chillikål
- Lage matpakke kvelden i forveien
- Hvordan vende stive eggehviter inn i en røre?
- Lavkarbo-oppskrift på rømmegrøt
- Rømmegrøt - hva kan gå galt?
- Grillbiff marinert
- Det er ikke så dumt med manchego-ost, ...
- Hvalkjøtt
- Gode matpakketips til barnehage- og skolebarna
- Spinnoff: Matpakker - hvem lager, og hva med nivået?
- Matpakke for voksne - hva kan den inneholde?
- Matboks med rom, uten løse deler
- Catering-tips for tapas i Oslo?
- Riskaker
- Krydder: hva bør man ha i hus? Hva passer til ulike typer kjøtt?
- Haster! Kan man steke mozzarella?
- Fibi - hjelp! (Marshmallowfondant)
- Eplegelé
- Lasagne til 16 personer
- Litt hjelp til salat!
- Kenwood blender
- Hva skal jeg servere i morgen?
- Frysing av blåbær og bringebær
- Næringsinnhold i matvarer
- Hvor ofte baker dere?
- Spinoff: din beste gjærdeigoppskrift?
- Hva har dere i brøddeigen?
- God brødoppskrift ønskes
- Dip til gulrøtter? (klubbsnacks)
- Favorittkjeks?
- Noen erfarne krepsekokere her
- Kan rømmegrøt fryses?
- Den offisielle FP-vinen
- Cocktailpinner, sverd - hvor?
- Tupperwarematboksen
- Mat i barnehage
- Konditori/bakeri i Bergen som lager gode og fine kaker? (Dåpskake)
- Vitamininnhold i mat o.l.
- Belgiske vafler
- Hvor mye kake til 18 barn på ca 7 år?
- Kan jeg få kakao ut av dette?
- Holdbarhet på heimelaga tyttebærsyltetøy?
- God gammeldags fiskegrateng
- Oreokake, hvor viktig er det å vente mellom lagene?
- Fredagskos
- Hjelp, muffinsrøre og ingen former; haster
- Barnekakebakingdiskriminering
- Lage fruktspyd dagen i forveien? Sunnere bursdager i barnehagen
- Nam, nam, epler
- Melkedrøm
- Må man dyrke urtene selv hvis man vil ha de ferske?
- Matpreferanser
- Skremmern - sjokolade for deg?
- Er det koffein i iste?
- Flytende kald mat uten klumper
- I ♥ Eco fra Ica
- Leverpostei med hjort
- Matpakketips til et kresent barn?
- Pynt til stor festmarsipankake
- Matpakkeinspirasjon!
- Hvor mye juice bør man drikke?
- Alternativer til Kolonihagen i Oslo?
- Spinoff fra økovarebestillingstråden - Oppbevaring
- REVET pizza- og gratengtopping
- Søndagsåpen, småfancy restaurant i Oslo?
- Havsalt vs vanlig salt
- Hvilken farge bør eple ha?
- Saus til lam
- Tiramisu vanskelig å lage?
- 500 bottles of soda on the wall ...
- Franskbrød/loff
- Proteinpulver til ungene?
- Retter fra Matspecialen AS, Oslo
- Kan jeg fryse finnebiff?
- Matblogger du liker
- En guide til hamburgerkjedenes spiselige alternativer
- Legger skolen seg opp i matpakken til ungene?
- Litago "Snickers"-melk
- Nigellafrø
- Hva kan egentlig skolen bestemme?
- Kan man virkelig bli beruset av Munkholm?
- Alternativ til sukker
- Tre ting man kan bli avhengig av
- Hjertesalat
- Fjerne stekeos
- God drikke uten søtning
- Hvilket flaskevann foretrekker du?
- Fargestoffene dere bruker til kakene?
- Anbefal meg en håndmikser!
- Verdens beste sjokolade
- Vask av grønnsaker
- Hva har dere i kjøleskapet?
- Det hjelper å klage til leverandør
- Gelé - når skal den stivne?
- KRISE - trenger velprøvd brownies-oppskrift!
- Steke frossent kalkunbryst?
- Pølsemiddag
- Sørlandschips med Peppes Pizza-smak
- Har gått ned to kilo på 5 dager
- Bruksanvisning på sushi
- Haster! Matmuffins spørsmål
- Forskjellen mellom grønnsaker på torget og i butikken?
- Hvordan kan jeg lære om lavkarbo?
- Hvor raskt må rester av ris i kjøleskap?
- Hvordan åpner jeg kokosnøtten
- Smalahovud i Oslo?
- Skummet melk i matlaging?
- Fersk fiskegrateng fra Rema - finnes den fremdeles?
- Middagshjelpen.no
- Brukbare kokebøker
- All bran, eventuellt andre frokostblandinger
- Er zucchini spiselig etter frostnetter?
- Engelsk ølgjær
- Syltetøy og andre ting man kan putte på glass
- Quaker Havre grøt i porsjonspakninger-sunne?
- Bladet smart mat som var med i Allers en gang i 2008
- Frokostniste til barnehageborn
- Nei til julemarsipan, ja til høstmarsipan!
- Pølser
- Spinnoff: Unngår du å konsumere juleprodukter før desember?
- Sier ordet knekkebrødstenger deg noe?
- Middagsplan
- Riskrem, med eller uten mandelessens
- Bake brød selv?
- Hva skal jeg spise?
- Nespressokapsler
- Hjemmelagede meiseboller - hva bør de inneholde?
- Jeg tror jeg har tråkket i husmorsalaten
- Hvorfor skal man ikke spise palmeolje?
- Hva skal dere ha til middag i dag?
- Melissa "Best i test på TV2" brødbakemaskin på min lokale Rema 1000 til 200 kroner!
- Hvordan forberede barn på kostholdsomlegging?
- Tørrgjær vs. vanlig gjær
- Tapas i Trondheim (catering)
- Hotell 33
- Jeg har lyst å lage mat fra bunnen av
- Bakt potet med tilbehør?
- "Options"-kakao - er det en sånn slankegreie?
- Hvor får jeg kjøpt pepperkakeformer?
- Hvilke(n) Nespresso-kaffe er din favoritt?
- Foccaccia - kjapt spørsmål
- Lipton Green tea intense mint
- Lunken kaffe latte på Nespressomaskin
- Selger de "candy corn" noen steder nå?
- Tapas for dummies
- "Tykkere" melisglasur?
- Kan man male på marshmallowsfondant?
- Hva slags krem til pynting av bursdagskaker? Sånn smøraktig krem
- Gjøre klar gratinerte poteter på forhånd?
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.