View Full Version : Mat og kosthold
- Lekue brødform
- Helstekt/Ovnsbakt laks eller ørret til koldtbord
- Fersk gjær eller tørt gjær?
- Tips for å få inn mer grønnsaker i kostholdet?
- Brokkoli?
- Bryllupskake glutenfri - Stavanger/Sandnes området
- Matolje til kakebaking, garantert smakfri?
- Mat på fat, hyggekveld - HASTER!!
- Noen vanlige butikker som selger kransekake nå?
- Jernholdig barnevennlig mat?
- Hvor lenge etter at en kake er bakt, kan man fryse den?
- Kan jeg bruke denne jerngryta?
- Hva oppbevarer du mel i?
- Hvilke barnevennlige matvarer er gluten- og laktosefri?
- Lage pikekyss (marengs) uten sprøytetut?
- Ferdig rå pizzabunn
- Suksessterte 911
- I-landsproblem: Pavlova på 17. mai, når det er mange helligdager i forkant
- Hvordan beregne mengde mat til konfirmasjon?
- Når spiste du majones sist?
- Trenger hjelp ang gluten
- Typisk norsk snop eller snacks?
- Hjelp ... hvordan pynte marsipankaka?
- Cookie and cream puffs - Fylle i dag eller i morgen?
- Oppbevaring av marengsbotn
- Nye M Mandel
- Dyrke spirer?
- Hva er egentlig en saftpresse?
- Hvordan forhindre at marengsbunnen sklir av kakefatet?
- Matvarebutikker på nett
- Holde spaghetti/pasta varmt?
- Hva skal du ha til middag i dag? Ny tråd
- Heve pizzasnurrdeig over natt
- Sukkerbrød uten bakepulver
- Basisvarer
- Toro langpannekake - haster
- Finnes det et triks for å få harde brownies mye igjen
- Lær meg om tofu!
- [Anbefaling] Chef's Table på Netflix
- Tining av kake og pizzasnurrer
- Holdbarhet åpnet risottoris
- Rett til skoleavslutning
- Allergivennlige muffins
- Pikekyssene mine sprekker - hva gjør jeg feil?
- Oppskrift på alkoholfrie søte, kule, gode, fargerike, festlige (paraply-) drinker?
- Friske opp litt tørr kanelkake?
- Tips til restaurant (gourmet)
- Er det melk i Nonstop?
- Haster - er det laktose i cottage cheese
- Restauranttips - Oslo
- Bløtkake til barnebursdag - fylle med hva?
- Erstatning for peanøtter
- Lørdagskos for en person
- Fryse hylleblomster og lage saft seinere?
- Om du fikk bestemme 5 usunne ting i kategorien mat som du kunne tryllet til sunne?
- Matallergi i Ungarn og Kroatia
- Introdusere egg til eggallergiker
- Fått ein heil torsk
- Mynte?
- Hva kan jeg lage av hele kaffebønner?
- Blåbær
- Spiser dere på Michelin-restauranter?
- Kva spiser du, når du har dårlig matlyst?
- Måltidet du aldri glemmer - spinnoff fra Michelin-tråden
- Matgaver!
- Hjelp meg med forslag - lite karbohydrater og sukkerfritt?
- "Safting" for dummies?
- Ripsgele - mengder m.m.
- Måltidet du helst vil glemme
- 5 t. til gjester, kan jeg lage fiskesuppa nå?
- Restaurant for parmiddag i Oslo
- Kyllingvinger, billigst hvor?
- Hvordan spiser du sardiner?
- Trenger tips til vegetarrett til kurvfest
- Andre som driver med kombucha?
- Røyker du?
- Spinnoff: Hvorfor begynner folk å røyke?
- Hvilke yoghurter er "klumpefrie"?
- Barnemenyer på restaurant
- Pizzastein - må ha eller skapfyll?
- Luganokake
- [Quinoa for dummies] Hvordan skylle?
- For mye mynte!
- Istedenfor kake - gluten-, melk- og eggefritt?
- Middag til 7-8 gutter
- Rødkål i butikken nå?
- Tilbud hos Marked.no 23 August
- Smårettbacon og siste forbruksdato
- Hva spiser man på skogstur?
- Gode salatoljer?
- Hva slags lefser bruker man til wraps?
- Anbefal meg en vegetarvennlig restaurant
- Kan jeg kutte ut mandlene på Kvæfjordkaka?
- Lage snickerskake dagen før?
- Middag til 12 voksne
- Tips til mat i matpakke som er god 1 døgn
- Rimelige, rå nøtter?
- Bønneblanding som erstatter tacokjøtt
- Mat til bursdagsfest - tips?
- Espressomaskin - hvilken kvern?
- Kan jeg bruke kjøtt etter tre timer i romtemperatur?
- Middagsforslag?
- Erstatte Philadelphia
- Kakeform til familie på 5?
- Tacorestaurant i Oslo
- Kjøtt og holdbarhet
- For at juice ikke skal gjære
- Mat til mange - lage dagen før?
- Haster litt. Spørsmål ang rester etter middag i dag
- Hva er en "bærekraftig matpakke"?
- Hvor mange pizza til 11 barn?
- Har du smakt "Oumph!"?
- Barnebursdag og nøtteallergi
- Hva er forskjell på red curry paste og yellow curry paste
- Har vi en ukesmenytråd? Evt - ukemenytråd!
- Har du mat-tabuer?
- Lunsj i Kvadraturen
- Hva ta med til "kurvfest" når man er "orker ikke - gidder ikke"?
- Hvordan forholder dere dere til kresne barn?
- Enkle, raske og gode thai-ish retter med kylling?
- Vaffelrøre i 1,5 l flaske i kjøleskapet over natta?
- Fiskepinner i stekeovn
- Salte kjøtt
- Hvordan steke hjortebiff/lår av hjort?
- Haster! Mer mel hvis jeg tar mindre sukker i oppskriften?
- Burger på Døgnvill, Tjuvholmen
- Panko
- Restaurant med sushi OG noe annet (til meg)... Oslo
- Ramen i Oslo?
- Bake-IQ: hvordan lage brownie som cupcake?
- Lunsj i Oslo sentrum
- Velkomstdrink?
- Tørka ingefær, hva skal jeg bruke det til?
- Varm sjokolade
- Grille/svi/brenne aubergine
- Ribbe!
- Erstatte seterrømme med noko lettare?
- Trenger tips til middager som kan forberedes/tilberedes dagen før
- Oppbevare kjøtt etter at pakken er åpnet
- Ca hvor mye saft får man skviset ut av en halv appelsin?
- Hvordan lager du omelett?
- Tapas som kan lages på forhånd - gjerne fryses
- Chilimarmelade med appelsin - syltesukker?
- Pepperkakedeig
- Mandelmel?
- Gjærbakst - når lage?
- Glutenfritt - kan maismel erstatte hvetemel i brownietype kaker?
- Kan jeg få din beste pastasalat-oppskrift?
- Blender som ikke bråker
- Kylling i gul saus. Hva mener sønnen?
- Hvor mye brus beregner jeg?
- Gode og kjappe middager
- Blir pepperkaker sprøere når de bakes med margarin fremfor smør?
- Menyhjelp
- Bruker dere salt i vannet når dere koker poteter?
- Spise kjøtt som har ligget fremme over natta?
- Kan jeg refrye donutene?
- Mer mettende smoothie?
- Har noen av dere testet Mauviel-stekepannene?
- Glass med ingredienser?
- Holdbarhet krumkakerøre
- Årets pinnekjøtt?
- Hvordan serverer jeg rakfisken?
- Salmalaks holdbarhet
- Tassimo kaffekapsler
- Kjøpe julekaker
- Oppskrift på verdens beste rødkål?
- Innspill til nyttårsmenyen
- Julelunsj - hva har du på bordet?
- Langtidsheving av gjærdeiger
- Norsk rødkål vs dansk rødkål
- Sjokoladetrøfler med cognac
- Vin til riskrem
- Hva skjedde med fudgen min?
- Fryse maten etter 2, 3 dager?
- Hjelp til vin?
- Snacks til nyttårsaften
- Hvor mye av en sort pålegg til koldtbord?
- Laidback restaurant i Oslo
- God restaurant i Oslo som også passer for barna
- Tiramisu
- Fritere dagen i forveien?
- Varmrøkt laks, serveres varm eller kald? Tilbehør?
- Sjokoladekrem til mandelbunn?
- Kan man ri på hest hvor som helst?
- Restaurant i Oslo åpen på mandag
- Noen som har luftfrityr?
- Vaniljestang
- Fryse åpnet fenalår?
- Hva gjør jeg med kalkunrestene?
- Godt levert vs Adams matkasse
- Hvilke familievennlige hverdagsmiddager spiser dere?
- Fått sous vide sirkulator til jul - hva nå?
- Friste tenåring til å spise frokost
- Favorittoppskrifter fra Kolonial.no?
- Er det bare vann som er vann?
- Noen som kjenner til butikken Georg's i Palma?
- 5:2-diett - vennligst hei på meg!
- Hamburgere - hva slags tilbehør
- Har okse høyrygg og trykkoker
- Hva gjør jeg med to hummerskall
- [HVERDAG] Middagsplan-tråden
- Ungdom og koffeinbrus - hvordan gjør dere det?
- Ungdommer og kaffe
- [Enda en spinn-off] Hvor mye kaffe drikker du i løpet av en dag?
- Gryte med svinekjøtt?
- 30 hamburgere
- Lavkarbo - hva spiser dere?
- Kinesisk te, noen som vet noe om denne?
- Holdbarhet fryst vin
- Hyggelig lunsj i Oslo
- Trenger restauranttips i Oslo
- Tips til middager uten bruk av komfyr
- Realitetsorientering: Kyllinglår, hvor mange?
- [FFF] Hva er din favorittdrikk?
- Avsporing: hva gjør deg mest glede å drikke
- Avsporing: hva gir deg mest glede å drikke
- Erfaringer med kaker fra Meny/bakehuset?
- Smørkrem til barnebursdagskake
- Synes du at halal-kjøtt skal merkes?
- Laktoseintoleranse
- Hvilken drikke til skrei, lever og rogn?
- Middagsrett til felles matbord - ungdomsskolen
- Enkle og barnevennlige vegetarmiddager
- Wienerpølser som har ligget på benken i 9 timer
- Noen som vet hvor jeg kan kjøpe flaskebørster (Trondheim)?
- Spisested i krykke-gangavstand til Ringen kino
- Å fryse lasagne
- Den store koldtbordtråden? Tips til dummies og andre
- Gyldendals store kokebok!
- Mjød anyone?
- Olivier & co og Olivenlunden 1830
- Hvordan spiser du kanelboller?
- Parmiddag i Oslo
- Kampen mot matsvinn
- [Spinnoff] Hvordan spiser du fastelavnsboller?
- Matallergi Kroatia
- Tips for å øke næringstettheten i mat?
- Sukkerfri til påske
- Brødformer
- Middagstips til kresen tenåring og matlei mamma
- Ville du sagt fra på forhånd ...
- Har du testet Morgenlevering?
- Hvor kjøper man brus rimeligst?
- Rimelig brus og mineralvann?
- Lunsjsted i Drammen nå?
- Uformelt spisested Oslo
- Billig ost
- Østerssaus og skalldyr-reaksjon
- Pris på hel kylling
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.