View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29

  1. Lekue brødform
  2. Helstekt/Ovnsbakt laks eller ørret til koldtbord
  3. Fersk gjær eller tørt gjær?
  4. Tips for å få inn mer grønnsaker i kostholdet?
  5. Brokkoli?
  6. Bryllupskake glutenfri - Stavanger/Sandnes området
  7. Matolje til kakebaking, garantert smakfri?
  8. Mat på fat, hyggekveld - HASTER!!
  9. Noen vanlige butikker som selger kransekake nå?
  10. Jernholdig barnevennlig mat?
  11. Hvor lenge etter at en kake er bakt, kan man fryse den?
  12. Kan jeg bruke denne jerngryta?
  13. Hva oppbevarer du mel i?
  14. Hvilke barnevennlige matvarer er gluten- og laktosefri?
  15. Lage pikekyss (marengs) uten sprøytetut?
  16. Ferdig rå pizzabunn
  17. Suksessterte 911
  18. I-landsproblem: Pavlova på 17. mai, når det er mange helligdager i forkant
  19. Hvordan beregne mengde mat til konfirmasjon?
  20. Når spiste du majones sist?
  21. Trenger hjelp ang gluten
  22. Typisk norsk snop eller snacks?
  23. Hjelp ... hvordan pynte marsipankaka?
  24. Cookie and cream puffs - Fylle i dag eller i morgen?
  25. Oppbevaring av marengsbotn
  26. Nye M Mandel
  27. Dyrke spirer?
  28. Hva er egentlig en saftpresse?
  29. Hvordan forhindre at marengsbunnen sklir av kakefatet?
  30. Matvarebutikker på nett
  31. Holde spaghetti/pasta varmt?
  32. Hva skal du ha til middag i dag? Ny tråd
  33. Heve pizzasnurrdeig over natt
  34. Sukkerbrød uten bakepulver
  35. Basisvarer
  36. Toro langpannekake - haster
  37. Finnes det et triks for å få harde brownies mye igjen
  38. Lær meg om tofu!
  39. [Anbefaling] Chef's Table på Netflix
  40. Tining av kake og pizzasnurrer
  41. Holdbarhet åpnet risottoris
  42. Rett til skoleavslutning
  43. Allergivennlige muffins
  44. Pikekyssene mine sprekker - hva gjør jeg feil?
  45. Oppskrift på alkoholfrie søte, kule, gode, fargerike, festlige (paraply-) drinker?
  46. Friske opp litt tørr kanelkake?
  47. Tips til restaurant (gourmet)
  48. Er det melk i Nonstop?
  49. Haster - er det laktose i cottage cheese
  50. Restauranttips - Oslo
  51. Bløtkake til barnebursdag - fylle med hva?
  52. Erstatning for peanøtter
  53. Lørdagskos for en person
  54. Fryse hylleblomster og lage saft seinere?
  55. Om du fikk bestemme 5 usunne ting i kategorien mat som du kunne tryllet til sunne?
  56. Matallergi i Ungarn og Kroatia
  57. Introdusere egg til eggallergiker
  58. Fått ein heil torsk
  59. Mynte?
  60. Hva kan jeg lage av hele kaffebønner?
  61. Blåbær
  62. Spiser dere på Michelin-restauranter?
  63. Kva spiser du, når du har dårlig matlyst?
  64. Måltidet du aldri glemmer - spinnoff fra Michelin-tråden
  65. Matgaver!
  66. Hjelp meg med forslag - lite karbohydrater og sukkerfritt?
  67. "Safting" for dummies?
  68. Ripsgele - mengder m.m.
  69. Måltidet du helst vil glemme
  70. 5 t. til gjester, kan jeg lage fiskesuppa nå?
  71. Restaurant for parmiddag i Oslo
  72. Kyllingvinger, billigst hvor?
  73. Hvordan spiser du sardiner?
  74. Trenger tips til vegetarrett til kurvfest
  75. Andre som driver med kombucha?
  76. Røyker du?
  77. Spinnoff: Hvorfor begynner folk å røyke?
  78. Hvilke yoghurter er "klumpefrie"?
  79. Barnemenyer på restaurant
  80. Pizzastein - må ha eller skapfyll?
  81. Luganokake
  82. [Quinoa for dummies] Hvordan skylle?
  83. For mye mynte!
  84. Istedenfor kake - gluten-, melk- og eggefritt?
  85. Middag til 7-8 gutter
  86. Rødkål i butikken nå?
  87. Tilbud hos Marked.no 23 August
  88. Smårettbacon og siste forbruksdato
  89. Hva spiser man på skogstur?
  90. Gode salatoljer?
  91. Hva slags lefser bruker man til wraps?
  92. Anbefal meg en vegetarvennlig restaurant
  93. Kan jeg kutte ut mandlene på Kvæfjordkaka?
  94. Lage snickerskake dagen før?
  95. Middag til 12 voksne
  96. Tips til mat i matpakke som er god 1 døgn
  97. Rimelige, rå nøtter?
  98. Bønneblanding som erstatter tacokjøtt
  99. Mat til bursdagsfest - tips?
  100. Espressomaskin - hvilken kvern?
  101. Kan jeg bruke kjøtt etter tre timer i romtemperatur?
  102. Middagsforslag?
  103. Erstatte Philadelphia
  104. Kakeform til familie på 5?
  105. Tacorestaurant i Oslo
  106. Kjøtt og holdbarhet
  107. For at juice ikke skal gjære
  108. Mat til mange - lage dagen før?
  109. Haster litt. Spørsmål ang rester etter middag i dag
  110. Hva er en "bærekraftig matpakke"?
  111. Hvor mange pizza til 11 barn?
  112. Har du smakt "Oumph!"?
  113. Barnebursdag og nøtteallergi
  114. Hva er forskjell på red curry paste og yellow curry paste
  115. Har vi en ukesmenytråd? Evt - ukemenytråd!
  116. Har du mat-tabuer?
  117. Lunsj i Kvadraturen
  118. Hva ta med til "kurvfest" når man er "orker ikke - gidder ikke"?
  119. Hvordan forholder dere dere til kresne barn?
  120. Enkle, raske og gode thai-ish retter med kylling?
  121. Vaffelrøre i 1,5 l flaske i kjøleskapet over natta?
  122. Fiskepinner i stekeovn
  123. Salte kjøtt
  124. Hvordan steke hjortebiff/lår av hjort?
  125. Haster! Mer mel hvis jeg tar mindre sukker i oppskriften?
  126. Burger på Døgnvill, Tjuvholmen
  127. Panko
  128. Restaurant med sushi OG noe annet (til meg)... Oslo
  129. Ramen i Oslo?
  130. Bake-IQ: hvordan lage brownie som cupcake?
  131. Lunsj i Oslo sentrum
  132. Velkomstdrink?
  133. Tørka ingefær, hva skal jeg bruke det til?
  134. Varm sjokolade
  135. Grille/svi/brenne aubergine
  136. Ribbe!
  137. Erstatte seterrømme med noko lettare?
  138. Trenger tips til middager som kan forberedes/tilberedes dagen før
  139. Oppbevare kjøtt etter at pakken er åpnet
  140. Ca hvor mye saft får man skviset ut av en halv appelsin?
  141. Hvordan lager du omelett?
  142. Tapas som kan lages på forhånd - gjerne fryses
  143. Chilimarmelade med appelsin - syltesukker?
  144. Pepperkakedeig
  145. Mandelmel?
  146. Gjærbakst - når lage?
  147. Glutenfritt - kan maismel erstatte hvetemel i brownietype kaker?
  148. Kan jeg få din beste pastasalat-oppskrift?
  149. Blender som ikke bråker
  150. Kylling i gul saus. Hva mener sønnen?
  151. Hvor mye brus beregner jeg?
  152. Gode og kjappe middager
  153. Blir pepperkaker sprøere når de bakes med margarin fremfor smør?
  154. Menyhjelp
  155. Bruker dere salt i vannet når dere koker poteter?
  156. Spise kjøtt som har ligget fremme over natta?
  157. Kan jeg refrye donutene?
  158. Mer mettende smoothie?
  159. Har noen av dere testet Mauviel-stekepannene?
  160. Glass med ingredienser?
  161. Holdbarhet krumkakerøre
  162. Årets pinnekjøtt?
  163. Hvordan serverer jeg rakfisken?
  164. Salmalaks holdbarhet
  165. Tassimo kaffekapsler
  166. Kjøpe julekaker
  167. Oppskrift på verdens beste rødkål?
  168. Innspill til nyttårsmenyen
  169. Julelunsj - hva har du på bordet?
  170. Langtidsheving av gjærdeiger
  171. Norsk rødkål vs dansk rødkål
  172. Sjokoladetrøfler med cognac
  173. Vin til riskrem
  174. Hva skjedde med fudgen min?
  175. Fryse maten etter 2, 3 dager?
  176. Hjelp til vin?
  177. Snacks til nyttårsaften
  178. Hvor mye av en sort pålegg til koldtbord?
  179. Laidback restaurant i Oslo
  180. God restaurant i Oslo som også passer for barna
  181. Tiramisu
  182. Fritere dagen i forveien?
  183. Varmrøkt laks, serveres varm eller kald? Tilbehør?
  184. Sjokoladekrem til mandelbunn?
  185. Kan man ri på hest hvor som helst?
  186. Restaurant i Oslo åpen på mandag
  187. Noen som har luftfrityr?
  188. Vaniljestang
  189. Fryse åpnet fenalår?
  190. Hva gjør jeg med kalkunrestene?
  191. Godt levert vs Adams matkasse
  192. Hvilke familievennlige hverdagsmiddager spiser dere?
  193. Fått sous vide sirkulator til jul - hva nå?
  194. Friste tenåring til å spise frokost
  195. Favorittoppskrifter fra Kolonial.no?
  196. Er det bare vann som er vann?
  197. Noen som kjenner til butikken Georg's i Palma?
  198. 5:2-diett - vennligst hei på meg!
  199. Hamburgere - hva slags tilbehør
  200. Har okse høyrygg og trykkoker
  201. Hva gjør jeg med to hummerskall
  202. [HVERDAG] Middagsplan-tråden
  203. Ungdom og koffeinbrus - hvordan gjør dere det?
  204. Ungdommer og kaffe
  205. [Enda en spinn-off] Hvor mye kaffe drikker du i løpet av en dag?
  206. Gryte med svinekjøtt?
  207. 30 hamburgere
  208. Lavkarbo - hva spiser dere?
  209. Kinesisk te, noen som vet noe om denne?
  210. Holdbarhet fryst vin
  211. Hyggelig lunsj i Oslo
  212. Trenger restauranttips i Oslo
  213. Tips til middager uten bruk av komfyr
  214. Realitetsorientering: Kyllinglår, hvor mange?
  215. [FFF] Hva er din favorittdrikk?
  216. Avsporing: hva gjør deg mest glede å drikke
  217. Avsporing: hva gir deg mest glede å drikke
  218. Erfaringer med kaker fra Meny/bakehuset?
  219. Smørkrem til barnebursdagskake
  220. Synes du at halal-kjøtt skal merkes?
  221. Laktoseintoleranse
  222. Hvilken drikke til skrei, lever og rogn?
  223. Middagsrett til felles matbord - ungdomsskolen
  224. Enkle og barnevennlige vegetarmiddager
  225. Wienerpølser som har ligget på benken i 9 timer
  226. Noen som vet hvor jeg kan kjøpe flaskebørster (Trondheim)?
  227. Spisested i krykke-gangavstand til Ringen kino
  228. Å fryse lasagne
  229. Den store koldtbordtråden? Tips til dummies og andre
  230. Gyldendals store kokebok!
  231. Mjød anyone?
  232. Olivier & co og Olivenlunden 1830
  233. Hvordan spiser du kanelboller?
  234. Parmiddag i Oslo
  235. Kampen mot matsvinn
  236. [Spinnoff] Hvordan spiser du fastelavnsboller?
  237. Matallergi Kroatia
  238. Tips for å øke næringstettheten i mat?
  239. Sukkerfri til påske
  240. Brødformer
  241. Middagstips til kresen tenåring og matlei mamma
  242. Ville du sagt fra på forhånd ...
  243. Har du testet Morgenlevering?
  244. Hvor kjøper man brus rimeligst?
  245. Rimelig brus og mineralvann?
  246. Lunsjsted i Drammen nå?
  247. Uformelt spisested Oslo
  248. Billig ost
  249. Østerssaus og skalldyr-reaksjon
  250. Pris på hel kylling