View Full Version : Mat og kosthold
- Hvit fisk i stedet for laks?
- Tilbehør til reker?
- M&D - fordi opplagte elever lærer mer
- Kantinekort og priser
- Hvitløk i olje som har stått fremme
- Yaya's Oslo
- Hjelp meg å sette sammen en meny
- Hvorfor skylle linser?
- Koking av byggryn
- Døgnvill Oslo
- Lammestek
- Langtidsheving av brød
- Kyllingkjøttdeig med dato i går
- Fortell meg om din alternative julaftenmiddagstradisjon!
- Fortell meg om din alternative julaftenmiddagtradisjon!
- Fiskekaker?
- Dine beste oppskrifter på indisk mat?
- Japanske matvarer på nett
- Hvordan oppbevare marengsbunn?
- Null karbo? Noen med erfaringer?
- Fryse kake med smørkrem?
- Hyggelig, romantisk og "nedpå" restaurant i Oslo
- Kjøtt og utløpsdato
- Blir dere skikkelig sultne før måltidene?
- Noen som driver med matkasser fremdeles?
- Liker "alle" barn Fanta?
- Langtidsheving av brøddeig
- NY TRÅD: Fantapoll
- [Haster] Glutenspørsmål
- Hvor lenge holder elgkjøttet seg?
- Tapas - kald
- Hvilke oppskrifter må man kunne når man flytter hjemmefra?
- Alt kan suppes?
- Kan fårikål fryses?
- Hvordan lager du smoothie?
- Hyggelig pizzasted på Torshov?
- Rolig restaurant i Oslo sentrum
- Mat på tur
- Frokostmat som kan lure en snopavhengig jentunge?
- App som foreslår middag basert på råvarer jeg har?
- Stablebare helt gjennomsiktige plastbokser?
- Salt med eller uten Jod
- Nistebyttedag - hva lage?
- Ferdig pizzadeig til å rulle ut eller ferdig pizzabunn, finnes det noe ok?
- Spise på/i nærheten av Karl Johan?
- Trenger jeg en støpejernsgryte?
- God oppskrift på brownies uten egg?
- Holdbarhet på hjemmelaget jule-småkake-deig?
- Asiatisk-inspirert ribbe
- Serinakaker til cookies?
- Lett å se om mel osv. er infisert av melmøll?
- Kan jeg bake med drikkekakao?
- Helt saltet lammelår
- Finnes det alternativer til sitronsaft i royal icing?
- Hvor mye alkohol (i mat) til ungene? (+ bonusspørsmål)
- Hvor kjøper du ribbe?
- Hvilken dessert etter pinnekjøtt?
- Tørket fruktpulver - kjøpes hvor?
- Vegetarmat til fest
- Gluten- og melkefritt. Hva serverer jeg?
- Oppbevaring av fenabog/pinnekjøtt
- Marengs med konditorfarge
- Pinnekjøtt etc
- Hva må du ha til julefrokosten?
- Drikke til pinnekjøtt - musserende?
- Kaffespørsmål
- Lage kålrabistappe dagen før? Evt klargjøre noe?
- Hva fyller man sandkaker med?
- Hjelp! Hvor sette maten kaldt i natt?
- Er dette ok å ha med i et juleselskap?
- Ikke sukker
- Tips til hva jeg skal servere?
- Boeuf Bourguignon
- 800 g hjort til 4 personer?
- Nattmat nyttårsaften og allergier
- Dessert nyttårsaften
- Meny nyttårsaften
- Lyst alternativ til brownies?
- Krem til suksesskake for tynn, Hjelp!
- Kaffekapsler: Følger man Best Før-dato slavisk?
- [Nyttårsmiddagskrise] Okse indrefilet og fløtegratinerte poteter, men hva mer?
- Spise karamellpudding samme dag?
- Hvordan sjokk-tine frossen lasagne?
- Tips til ukemeny
- Hvor kjøpe billigere Pukka og Yogi te?
- Linsemel vs linser
- Lettvinn vegetarmiddag for nybegynnere
- Trøffelprodukter - hvor bruke?
- Lasagne uten kjøtt, hva bruker jeg da?
- Hva er ditt favorittpålegg for tida?
- Ingefærøl
- Forslag til middager som barn/ungdommer kan lage
- Hvilken app er best?
- Favorittgrønnsak?
- Hva tenker vi om EAT-dietten?
- Gode, ferdigstekte karbonader?
- Hvor selges Hervik syltetøy med bitter appelsin og gulrot?
- Gode, ferdige supper på boks
- Hvordan gjøre brownies til en festkake?
- Varme opp fiskeboller i hvit saus - rester
- Grønnsaker som tilbehør
- Næringsinnhold i kraft?
- Airfryer- er det noe man må ha?
- Myk mat for løs tann
- Holdbarhet på spekemat i romtemperatur?
- Hva ville du servert her?
- Hva skal jeg bruke de frosne grillpølsene til?
- Mat i bursdag
- Lei av å være trett, endring i kosthold?
- Favorittoster?
- Spise ute i Trondheim sentrum
- Toro langpannekake som rund kake?
- Haster: Kake med fondant, hvordan oppbevare til i morgen?
- Kan krem fryses?
- Rask og grei mat på Gjøvik eller i Lillehammer?
- Brett med egg i Bergen, hvor?
- Gøteborg eller Nordby
- Pizza i Stokke?
- Den bleia i laksepakka...
- God og helst relativt billig italiensk restaurant i Oslo sentrum - finnes det?
- Hvordan merke en buffet for allergikere, vegetarianere og andre på en fornuftig måte?
- Tips til middag uten egg, laktose og gluten
- Polsk påskemat?
- "Med flatsida opp"
- Hvordan lage matzobolle-suppe med norske ingredienser?
- Tint lammelår
- En hel and. Hva lager jeg?
- Restaurant i Oslo nær Vika/Aker Brygge
- Konditor-spørsmål: Enkel, men imponerende kakepynt?
- Har noen prøvd instant pot/elektrisk trykkoker?
- Fryse sukkerbrød
- Litt selvskryt
- Det beste du kan få servert på 17. mai-frokost?
- Hva har skjedd med Mandelstang?
- 17. mai-frokost. Kjapp og enkel, men god?
- Tips til mat som kan selges på 17. mai? OBS: vanskelige kriterier
- 17. mai-middag: Tips til gryte eller annet som kan lages dagen før?
- Rå kylling som lukter - dårlig eller ei?
- Enda en 17. mai-kaketråd …
- Hva skal vi spise 17. mai?
- Hva bør jeg ha i marsipankaken?
- Okei, hva mangler dette kakebordet?
- Å bake mandelpoteter
- Liker du sushi?
- Hvordan tilbereder dere spinat?
- Anbefal en lunsjrestaurant i Oslo sentrum
- Enda en restaurant-tråd - anbefaling?
- Hva lager jeg av 1 liter kremfløte?
- Bra fiskebutikk i Oslo?
- Foodprosessor (eller hvordan det nå staves)
- 1-2-3? (Slanking, vekt, mat og trening)
- Trenger jeg en slow cooker?
- God flytende mat
- Hva er puzta?
- Ferdigdeig gått ut på dato
- Kylling og holdbarhet
- Sherryeddik?
- Kaffe | Te?
- Pynte kake
- Hvor mye sushi til kurvfest?
- Økologisk svinekjøtt?
- Fryse ned smoothie
- Hvilken kake etter grilling?
- «Shave ice» i Oslo?
- Stavmikser på batteri?
- Mat til piknik og biltur
- Grillmat til 50
- Hjelp til takk for maten-tale
- Saltsug
- Menylunsj i Oslo?
- Grønn te
- Ungarsk paprikapulver
- Ditt beste slanketips - ikke nødvendigvis sunt
- Alkohol og forkjølelser
- Gode grove rundstykker
- Middager når det er varmt
- Hvor lenge holder pastadeig seg?
- Er det noen som matprepper her?
- Hjelp - jeg må lage matpakke!
- Hvor stor paiform, og hva ser jeg etter?
- Hva er lårtunge?
- Speking av lammelår
- Hvor stor støpejernsgryte til brød?
- Trenger tips til catering som leverer alt fiks ferdig i Oslo sentrum
- Hva slags ingredienser/matvarer bør man kjøpe med seg fra London?
- Surströmming
- Kosemat på hytta, tips?
- Bålpanne
- Verdens beste danske julekokebok?
- Sushi i Oslo? Buffet?
- Frokosttips til barn som ikke er sultne?
- Myk mat
- Hva er den aller beste eplekaken?
- Haster: Best før
- Enkel og god mat som kan medbringes på lunsjbesøk?
- Alternativ til pinnekjøtt på julaften (vegetarianer)
- Spinnoff: Er det innafor å spørre vegetarianere hva de spiser?
- Hvordan dampe kinesiske pannekaker
- Hva gjør jeg med mye god ost?
- Hva kan jeg servere til bruschetta?
- Tyrkisk yoghurt med holdbarhet 18/10-19
- Gutt i puberteten - hvordan få i ham nok?
- Middag til 4 - hvor mye lager dere?
- Forrett lutefiskmiddag
- Langtidssteke ribbe når ingen passer på?
- Registrering av mat/kcal?
- Lutefiskspørsmål (salting)
- App kaloritelling
- Hvilket pinnekjøtt kjøper du?
- Hva serveres på julaften?
- Matkrig
- Steketakke med eller uten kant?
- Kake til juleavslutning
- Koselig lunsjsted med julestemning i Oslo
- Hvor store brødformer?
- Hva kan jeg lage med lakrispulver?
- Forrett før helstekt and
- Dine beste utradisjonelle julekaker?
- Cøliaki-spørsmål
- Mandelpoteter
- Akevitt fra 2006?
- Sirupssaus til pinnekjøtt
- Holdbarhet - tre spørsmål
- VikingMelk borte?
- Hvilken dessert har dere på nyttårsaften?
- Enkle tapas
- Oppskrift på «hjemmelaget» meksikansk gryte
- Lunsj Frogner, Sankthanshaugen
- Kald kokt fisk - hvordan kjøle ned?
- Dessert etter sushi
- Kransekake gjenbruk
- Adams matkasse
- Kjøttkraft i kartong?
- Hva skal du ha til middag i dag? Tråd #5
- Hva slags kake og glasur under MMF?
- Når fryse pizzasnurrer?
- Holdbarhet på matvafler
- Tapas/asiatisk Oslo til konfirmasjon
- Hvor ofte har dere middagsgjester (som ikke «bare» er barnas venner)?
- Det flotteste stedet å spise lunsj med turister i Bergen?
- Drikke til 17-18 personer
- Hjelp til å finne oppskrift (gulrotmos)!
- Hva kan man bruke mørk sjokolade til?
- De beste italienske restaurantene i Oslo?
- Gode og effektive næringsdrikker
- Potetskreller ønskes!
- Piffe opp muffins?
- Matmuffins - din beste oppskrift
- Cottage cheese i lasagne - hvordan gjør du det?
- Spinat merket «siste forbruksdag»
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.