View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29

  1. Hvit fisk i stedet for laks?
  2. Tilbehør til reker?
  3. M&D - fordi opplagte elever lærer mer
  4. Kantinekort og priser
  5. Hvitløk i olje som har stått fremme
  6. Yaya's Oslo
  7. Hjelp meg å sette sammen en meny
  8. Hvorfor skylle linser?
  9. Koking av byggryn
  10. Døgnvill Oslo
  11. Lammestek
  12. Langtidsheving av brød
  13. Kyllingkjøttdeig med dato i går
  14. Fortell meg om din alternative julaftenmiddagstradisjon!
  15. Fortell meg om din alternative julaftenmiddagtradisjon!
  16. Fiskekaker?
  17. Dine beste oppskrifter på indisk mat?
  18. Japanske matvarer på nett
  19. Hvordan oppbevare marengsbunn?
  20. Null karbo? Noen med erfaringer?
  21. Fryse kake med smørkrem?
  22. Hyggelig, romantisk og "nedpå" restaurant i Oslo
  23. Kjøtt og utløpsdato
  24. Blir dere skikkelig sultne før måltidene?
  25. Noen som driver med matkasser fremdeles?
  26. Liker "alle" barn Fanta?
  27. Langtidsheving av brøddeig
  28. NY TRÅD: Fantapoll
  29. [Haster] Glutenspørsmål
  30. Hvor lenge holder elgkjøttet seg?
  31. Tapas - kald
  32. Hvilke oppskrifter må man kunne når man flytter hjemmefra?
  33. Alt kan suppes?
  34. Kan fårikål fryses?
  35. Hvordan lager du smoothie?
  36. Hyggelig pizzasted på Torshov?
  37. Rolig restaurant i Oslo sentrum
  38. Mat på tur
  39. Frokostmat som kan lure en snopavhengig jentunge?
  40. App som foreslår middag basert på råvarer jeg har?
  41. Stablebare helt gjennomsiktige plastbokser?
  42. Salt med eller uten Jod
  43. Nistebyttedag - hva lage?
  44. Ferdig pizzadeig til å rulle ut eller ferdig pizzabunn, finnes det noe ok?
  45. Spise på/i nærheten av Karl Johan?
  46. Trenger jeg en støpejernsgryte?
  47. God oppskrift på brownies uten egg?
  48. Holdbarhet på hjemmelaget jule-småkake-deig?
  49. Asiatisk-inspirert ribbe
  50. Serinakaker til cookies?
  51. Lett å se om mel osv. er infisert av melmøll?
  52. Kan jeg bake med drikkekakao?
  53. Helt saltet lammelår
  54. Finnes det alternativer til sitronsaft i royal icing?
  55. Hvor mye alkohol (i mat) til ungene? (+ bonusspørsmål)
  56. Hvor kjøper du ribbe?
  57. Hvilken dessert etter pinnekjøtt?
  58. Tørket fruktpulver - kjøpes hvor?
  59. Vegetarmat til fest
  60. Gluten- og melkefritt. Hva serverer jeg?
  61. Oppbevaring av fenabog/pinnekjøtt
  62. Marengs med konditorfarge
  63. Pinnekjøtt etc
  64. Hva må du ha til julefrokosten?
  65. Drikke til pinnekjøtt - musserende?
  66. Kaffespørsmål
  67. Lage kålrabistappe dagen før? Evt klargjøre noe?
  68. Hva fyller man sandkaker med?
  69. Hjelp! Hvor sette maten kaldt i natt?
  70. Er dette ok å ha med i et juleselskap?
  71. Ikke sukker
  72. Tips til hva jeg skal servere?
  73. Boeuf Bourguignon
  74. 800 g hjort til 4 personer?
  75. Nattmat nyttårsaften og allergier
  76. Dessert nyttårsaften
  77. Meny nyttårsaften
  78. Lyst alternativ til brownies?
  79. Krem til suksesskake for tynn, Hjelp!
  80. Kaffekapsler: Følger man Best Før-dato slavisk?
  81. [Nyttårsmiddagskrise] Okse indrefilet og fløtegratinerte poteter, men hva mer?
  82. Spise karamellpudding samme dag?
  83. Hvordan sjokk-tine frossen lasagne?
  84. Tips til ukemeny
  85. Hvor kjøpe billigere Pukka og Yogi te?
  86. Linsemel vs linser
  87. Lettvinn vegetarmiddag for nybegynnere
  88. Trøffelprodukter - hvor bruke?
  89. Lasagne uten kjøtt, hva bruker jeg da?
  90. Hva er ditt favorittpålegg for tida?
  91. Ingefærøl
  92. Forslag til middager som barn/ungdommer kan lage
  93. Hvilken app er best?
  94. Favorittgrønnsak?
  95. Hva tenker vi om EAT-dietten?
  96. Gode, ferdigstekte karbonader?
  97. Hvor selges Hervik syltetøy med bitter appelsin og gulrot?
  98. Gode, ferdige supper på boks
  99. Hvordan gjøre brownies til en festkake?
  100. Varme opp fiskeboller i hvit saus - rester
  101. Grønnsaker som tilbehør
  102. Næringsinnhold i kraft?
  103. Airfryer- er det noe man må ha?
  104. Myk mat for løs tann
  105. Holdbarhet på spekemat i romtemperatur?
  106. Hva ville du servert her?
  107. Hva skal jeg bruke de frosne grillpølsene til?
  108. Mat i bursdag
  109. Lei av å være trett, endring i kosthold?
  110. Favorittoster?
  111. Spise ute i Trondheim sentrum
  112. Toro langpannekake som rund kake?
  113. Haster: Kake med fondant, hvordan oppbevare til i morgen?
  114. Kan krem fryses?
  115. Rask og grei mat på Gjøvik eller i Lillehammer?
  116. Brett med egg i Bergen, hvor?
  117. Gøteborg eller Nordby
  118. Pizza i Stokke?
  119. Den bleia i laksepakka...
  120. God og helst relativt billig italiensk restaurant i Oslo sentrum - finnes det?
  121. Hvordan merke en buffet for allergikere, vegetarianere og andre på en fornuftig måte?
  122. Tips til middag uten egg, laktose og gluten
  123. Polsk påskemat?
  124. "Med flatsida opp"
  125. Hvordan lage matzobolle-suppe med norske ingredienser?
  126. Tint lammelår
  127. En hel and. Hva lager jeg?
  128. Restaurant i Oslo nær Vika/Aker Brygge
  129. Konditor-spørsmål: Enkel, men imponerende kakepynt?
  130. Har noen prøvd instant pot/elektrisk trykkoker?
  131. Fryse sukkerbrød
  132. Litt selvskryt
  133. Det beste du kan få servert på 17. mai-frokost?
  134. Hva har skjedd med Mandelstang?
  135. 17. mai-frokost. Kjapp og enkel, men god?
  136. Tips til mat som kan selges på 17. mai? OBS: vanskelige kriterier
  137. 17. mai-middag: Tips til gryte eller annet som kan lages dagen før?
  138. Rå kylling som lukter - dårlig eller ei?
  139. Enda en 17. mai-kaketråd …
  140. Hva skal vi spise 17. mai?
  141. Hva bør jeg ha i marsipankaken?
  142. Okei, hva mangler dette kakebordet?
  143. Å bake mandelpoteter
  144. Liker du sushi?
  145. Hvordan tilbereder dere spinat?
  146. Anbefal en lunsjrestaurant i Oslo sentrum
  147. Enda en restaurant-tråd - anbefaling?
  148. Hva lager jeg av 1 liter kremfløte?
  149. Bra fiskebutikk i Oslo?
  150. Foodprosessor (eller hvordan det nå staves)
  151. 1-2-3? (Slanking, vekt, mat og trening)
  152. Trenger jeg en slow cooker?
  153. God flytende mat
  154. Hva er puzta?
  155. Ferdigdeig gått ut på dato
  156. Kylling og holdbarhet
  157. Sherryeddik?
  158. Kaffe | Te?
  159. Pynte kake
  160. Hvor mye sushi til kurvfest?
  161. Økologisk svinekjøtt?
  162. Fryse ned smoothie
  163. Hvilken kake etter grilling?
  164. «Shave ice» i Oslo?
  165. Stavmikser på batteri?
  166. Mat til piknik og biltur
  167. Grillmat til 50
  168. Hjelp til takk for maten-tale
  169. Saltsug
  170. Menylunsj i Oslo?
  171. Grønn te
  172. Ungarsk paprikapulver
  173. Ditt beste slanketips - ikke nødvendigvis sunt
  174. Alkohol og forkjølelser
  175. Gode grove rundstykker
  176. Middager når det er varmt
  177. Hvor lenge holder pastadeig seg?
  178. Er det noen som matprepper her?
  179. Hjelp - jeg må lage matpakke!
  180. Hvor stor paiform, og hva ser jeg etter?
  181. Hva er lårtunge?
  182. Speking av lammelår
  183. Hvor stor støpejernsgryte til brød?
  184. Trenger tips til catering som leverer alt fiks ferdig i Oslo sentrum
  185. Hva slags ingredienser/matvarer bør man kjøpe med seg fra London?
  186. Surströmming
  187. Kosemat på hytta, tips?
  188. Bålpanne
  189. Verdens beste danske julekokebok?
  190. Sushi i Oslo? Buffet?
  191. Frokosttips til barn som ikke er sultne?
  192. Myk mat
  193. Hva er den aller beste eplekaken?
  194. Haster: Best før
  195. Enkel og god mat som kan medbringes på lunsjbesøk?
  196. Alternativ til pinnekjøtt på julaften (vegetarianer)
  197. Spinnoff: Er det innafor å spørre vegetarianere hva de spiser?
  198. Hvordan dampe kinesiske pannekaker
  199. Hva gjør jeg med mye god ost?
  200. Hva kan jeg servere til bruschetta?
  201. Tyrkisk yoghurt med holdbarhet 18/10-19
  202. Gutt i puberteten - hvordan få i ham nok?
  203. Middag til 4 - hvor mye lager dere?
  204. Forrett lutefiskmiddag
  205. Langtidssteke ribbe når ingen passer på?
  206. Registrering av mat/kcal?
  207. Lutefiskspørsmål (salting)
  208. App kaloritelling
  209. Hvilket pinnekjøtt kjøper du?
  210. Hva serveres på julaften?
  211. Matkrig
  212. Steketakke med eller uten kant?
  213. Kake til juleavslutning
  214. Koselig lunsjsted med julestemning i Oslo
  215. Hvor store brødformer?
  216. Hva kan jeg lage med lakrispulver?
  217. Forrett før helstekt and
  218. Dine beste utradisjonelle julekaker?
  219. Cøliaki-spørsmål
  220. Mandelpoteter
  221. Akevitt fra 2006?
  222. Sirupssaus til pinnekjøtt
  223. Holdbarhet - tre spørsmål
  224. VikingMelk borte?
  225. Hvilken dessert har dere på nyttårsaften?
  226. Enkle tapas
  227. Oppskrift på «hjemmelaget» meksikansk gryte
  228. Lunsj Frogner, Sankthanshaugen
  229. Kald kokt fisk - hvordan kjøle ned?
  230. Dessert etter sushi
  231. Kransekake gjenbruk
  232. Adams matkasse
  233. Kjøttkraft i kartong?
  234. Hva skal du ha til middag i dag? Tråd #5
  235. Hva slags kake og glasur under MMF?
  236. Når fryse pizzasnurrer?
  237. Holdbarhet på matvafler
  238. Tapas/asiatisk Oslo til konfirmasjon
  239. Hvor ofte har dere middagsgjester (som ikke «bare» er barnas venner)?
  240. Det flotteste stedet å spise lunsj med turister i Bergen?
  241. Drikke til 17-18 personer
  242. Hjelp til å finne oppskrift (gulrotmos)!
  243. Hva kan man bruke mørk sjokolade til?
  244. De beste italienske restaurantene i Oslo?
  245. Gode og effektive næringsdrikker
  246. Potetskreller ønskes!
  247. Piffe opp muffins?
  248. Matmuffins - din beste oppskrift
  249. Cottage cheese i lasagne - hvordan gjør du det?
  250. Spinat merket «siste forbruksdag»