View Full Version : Mat og kosthold
- Trenger oppskrift på kjempegod glutenfri kake
- Hvor mye er en engelsk "stick butter"?
- Solstick
- Kaffetråden
- Hva er ditt favoritt-snacks?
- Hvordan skal frukten din være?
- Oppskrifter på porsjonsmiddager til nedfrysning
- En boks matyoghurt
- Hva er det beste barnet ditt vet å spise til middag?
- Fedon-dietten?
- Hvordan få nektariner til å modne fortere?
- Fibra fullkornshvetemel
- Il mimo
- Hjelp ... gelatin i kakefyll
- Sans iskrem
- Tyrkisk pepper-iskremen er tilbake
- Vitaminer og sånt i det skjulte
- Peppes speltbunn-mix på Rema
- Hvilken krem til Oreokake? *haster*
- Is, is og mere is
- Båtis
- Speltmel
- Anbefal meg en god rødvin
- Sunt snadder
- Nigella i dag
- Anbefal en rosévin
- Min gamle tråd om spesiell kost til barn
- Tilbehør til grillfest!?
- Mat til uformellt sosialt treff...
- Kjøttdeig og ost, mangler fantasi!
- Olivens effekt på fordøyelsessystemet
- Matservering (og alkohol?) til voksne i barnebursdag
- Nam, markjordbæra er modne!
- Tips: Økologisk speltknekkebrød
- Norske jordbær
- Oppbevare muffins til i morgen - hvordan?
- Mat til santhansaften
- Hvilken rundstykkedel er best?
- Er dere like sære som meg når det kommer til mat som burde smake likt?
- Blomkålsuppe. HASTER!
- Barnebursdag - pappaen bakte kake
- Egendesignet Lynet McQueen-kake
- Går det an å bake fiskepinner?
- Jeg har 5 eggeplommer...
- Når du skreller rekene ...
- Hvor ofte inngår halv/helfabrikata i deres familie sine middager?
- Halv/helfabrikata
- Kan tzatziki fryses?
- Trenger tips til kakepynt!
- Fryse nøttebunn og Kvæfjordkake (uten krem)
- Chablis
- Barn og nøtter
- Vil gjøre ferdigmaten sunnere
- Gammeldagse oppskrifter
- KRISE. Jeg skal ha en ting med på piknik ...Trenger tips ...
- Catering i Oslo?
- Savner flere mattråder fra Mim ...
- Blåskjell er godt!
- I dette øyeblikk monteres en TV på kjøkkenet!
- Får man kjøpt Hershey's Hugs i Norge?
- Hvordan unngå at hjemmebakt brød ryr?
- Kveiteoppskrift
- Klarte det! (blomkålsuppe uten hvetemel))
- Ukesmenytråd?
- Dragen! (og andre)
- Sterilisering av glass til syltetøy og syltede greier
- Hva er din beste sommerdrink?
- Nå er ripspaien servert!
- *stolt*
- Noen som har oversikt over Libras kostholdsplan?
- Brødbakemaskin
- Hermetikkbokser med bulk
- Stikkelsbær, noen forslag?
- Kjapp middag til 8 stykker (både barn og voksne)
- Speltlomper
- Innmat er jo ut, men
- Lever
- Kinder-is
- Fritatta og omelett?
- Hvorfor er ikke vann og frukt godt?
- Bursdagskaka
- Dagens fangst
- Middag for en?
- Hvor mye godteri spiser DU?
- Rabarbralikøroppskrift
- Drinker
- Haster - oppbevaring av nylaget Bolognese-saus
- Spinoff av barnehagematpakketråden: Syltetøy!
- Drikker du kaffe eller te, eller begge deler?
- Hvor lenge holder seg frosne varer frosne ...
- Billig brus?
- Din beste velkomstdrink
- Hvilke kokebøker bruker du?
- HØNNI! (Brødbakemaskinen)
- Utrolig god brus
- Hjelp! Trenger oppskrift på en god grønnsaksoppskrift til oksefilet
- WOK-tips please?
- Karbonadedeig vs. kjøttdeig
- Fruktose
- Hvordan tilberede maiskolber uten grill?
- Hvilken olje steker du i?
- Er brus rimeligere i Sverige?
- Hvor lenge holder en eplekake seg?
- Trenger vin-hjelp
- Ønsker oppskrift ... Scampi
- Hva slags pålegg har du i kjøleskapet
- Nugatti
- Festsnacks
- Noen som er med på å boikotte palmeolje?
- Mannen min har bursdag - hva skal jeg lage til middag?
- Hvordan lage bakte poteter?
- Mat i 40-årslag?
- Langpanne-springform
- Forspist...
- Jevning
- Noen som kan komme med tips, og gjerne bilder av fine "guttebursdagskaker"?
- Ostekake i varmen
- Det er sjelden vi har posemat
- Bankebiff?
- Dessert - hva kan man kombinere med is?
- Urtesalt
- Espressomaskin
- Spis mindre hvitt kjøtt for miljøets skyld
- Vekt på smør
- Hva skal dere ha til middag i dag?
- Barn trenger mer fett (Dagbladet)
- Iset
- Må det være kjøtt i en middagsrett?
- Hjelp til ernæringsprosjekt!
- Tortillas og transfett
- Steketakke?
- Hjelp, gelé!!
- Når spiser dere middag på hverdager?
- Hjelp, jeg skal bake stor kake!
- Hjelp! Jeg MÅ ha Anthon Bergs marsipan med jordbær i champagne
- Flaskevannsproblematikk
- Hvor lenge holder pappvin?
- Vannflasker - Nå med spørreundersøkelse
- Hva er din favorittsalat?
- Wok med hvitløk
- Middagsgjester - dessert eller kaker?
- Trenger krisehjelp!
- Samtale på bakeriet
- Pannekakeprat
- Har dere smakt den nye sjokoladen fra Nidar?
- Enda et usunt tips fra meg (nytt potetgull)
- Vaniljekesam
- Fårikål *stønn*
- Hva gjør jeg med dette kjøttet?
- Kjøper dere Nugatti eller Grandiosa?
- Deig i kjøleskapet
- Hvetemel utgått på dato - HASTER
- Godt og veldig enkelt?
- Hjelp til seigt grytekjøtt
- Pizzasaus
- Ville du forsynt deg av en blå kake?
- Haster - thaisuppe
- Utfordring: Hva skal jeg ta med til spleiselag?
- Jeg har masse blåbær og vaniljekrem, hvilken kake skal jeg lage?
- Hva synes dere om den nye chipsen til Maarud?
- Ovnsbakt ørret
- I kategorien "har du en mann som..."
- Eple og pære i salat
- Når mannen jobber kveldsskift
- Kesam som har gått ut på dato
- Food Story
- Lammesteik uten steiketermometer
- Kan ostekake fryses?
- Kan pannekakerøre stå over natten?
- Lapskausblanding
- Polarbrød
- Endelig
- Mer om drikkeflasker: Farlig aluminium?
- I serien "Holdbarhet ..." (tørrgjær)
- Toppen av matlykke ...
- Velkomstdrink
- Fårikål med mel?
- Når man skal starte med lavkarbo
- Langpanneeplekake som egner seg til frysing
- Store mengder basilikum
- Kessler?
- Hva har du spist i dag (lavkarbo)?
- Hva ville du spist en dag om du slapp lage maten selv og ikke tenkte på kalorier
- Dessert - barnedåp?
- Hvordan dekker du bordet?
- Gryte av kjøttdeig som har stått ute i 3 1/2 time…
- Fryse avocado?
- Hvordan dekker du på bestikket
- Det er fem små Stratos
- Kjøtt eller kål i bunn?
- Funky kjøttdeig ...
- Hvor ofte har dere dessert?
- Trenger tips til venninnekveld-mat
- Kan fibramel erstatte vanlig hvetemel i kaker?
- Hvem lærte deg å lage mat?
- Har dere ofte middagsgjester?
- Hvor ofte holder du deg til planen når du lager mat?
- Ja, her var det mye lekkert
- "Grove" kanelboller
- Krabbe!
- Mellommåltid
- En god sandwich - hva har du på?
- En trist observasjon ...
- Kan noen hjelpe meg?
- Overvekt kontra undervekt ...
- Easylife
- Yade-hjelp!
- Hva heter sånn blanding av broccoli og blomkål?
- Glitters middagsboks
- Hva slags mat er enklest å lage til mange?
- Finnbiffrester uten potetmos...
- Kan rømme erstatte kesam i denne oppskriften?
- En liten tanke sunnere pannekaker
- Kjøpehjelp ønskes
- Du er hva du spiser
- Fredagskosemat
- Hva har du i termosen...
- Detox-kur. Tips?
- Luciaboller/kaker
- Fersk gjær
- Klubb/raspeball/komle
- Oppskrifter med pærer?
- Rester av steik?
- Hva er det som gjør pølser til søppelmat?
- Oversikt over belgfrukter og koketid (stjålet fra krydder.no)
- God vin til ost og kjeks
- Beregne gelé og is ...
- Godispose i bursdag?
- Sjokoladekake til familiebursdag (barnefeiring)
- Oljer og omega
- Kjøttdeig som lukter fjøs/ku…?
- Eksotisk frukt i Oslo?
- Whittard of Chelsea
- Pizzabunn
- Hjelp, cøliaki
- Halloweenmuffins
- Matlagingsentusiaster, se her!
- Vet du hva "biffkak" er?
- Spinoff fra "Vet du hva biffkak er"
- Hvor lenge kan hvitvin holde seg i romtemperatur?
- Og "hoppkak" - hva er nå det?
- Hvor gammel kan kokt ris være når den skal stekes?
- Vet du hva
- Spinoff - vet du hva sættflåkak er?
- Spinoff - vet du hva siladroppe er?
- Og hva er dette, da?
- Spinnoff fra "Hopkak"
- Pannekaker som middag
- Alt som kan lages i vaffeljern
- Spinoff: liker du pannekaker og vafler?
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.