View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29

  1. Kveldsmat på cup
  2. Kjøkkenutstyr til barn?
  3. 2015 - Grilltips
  4. Sugerør med jordbærmelk
  5. Cookies og sukker
  6. Tapasanbefaling
  7. Hva kan jeg bestille til frokostblanding på iHerb?
  8. Trenger tips til ny kaffemaskin
  9. Hva kan jeg bruke i stedet for næringsgjær?
  10. Sushi med jasminris?
  11. Tine Kesam med pasjonsfrukt
  12. Matauk - tips til selvplukk!
  13. Salat til raclette
  14. Restaurant i Kristiansand
  15. Mislykket gravlaks: Kan den brukes til noe annet?
  16. Den beste kjøpeketchupen
  17. Iskremmaskin til besvær
  18. Hva skal du ha til middag i dag?
  19. Rolige caféer i Oslo sentrum?
  20. Kan vin fryses?
  21. Sjokoladekrem av fløte og sjokolade
  22. Banankake - rå inni?
  23. Har du prøvd kolonial.no?
  24. Trenger hjelp til restaurant?
  25. Pappformer til muffins/fancy cupcakes...
  26. Iskrem med forskjellig tilbehør - tips?
  27. Hvilken restaurant hadde du valgt av …
  28. Sliter dere med å finne mat alle liker?
  29. Fetaost med saue- eller geitemelk
  30. Ta med "noe typisk norsk" til Sveits
  31. Kaffeplager
  32. Hva griller dere?
  33. Krise! Har noen kokeboken "slikkepott"?
  34. Hvis du har et barn som er allergisk mot noe mat
  35. Er vektklubb.no verdt pengene?
  36. Erstatte nøtter med kjeks i brownies?
  37. Hvor lang tid mellom måltider og kaffe?
  38. Kan man lære seg å bli glad i å lage mat?
  39. Tilbehør til grillmat
  40. Frityrkoker
  41. Maaemo og dress code: Litt hjelp trengs
  42. Hvordan spise sunt og "politisk korrekt" uten for mye dikkedarer?
  43. Ulike typer mynte
  44. Kjekjøtt/geitekjøtt
  45. Heinz majones
  46. Sukker i hjemmelaget syltetøy. Har det noen funksjon?
  47. Dessert etter sushi?
  48. Sommermiddager
  49. Får gjester i morgen, pizza og?
  50. Gode havrekjeks e.l. (ikke søte)
  51. På kjøkkenbenken med FP
  52. Mager leverpostei som smaker godt?
  53. Kroppens behov for fisk/næringsinnhold i kaviar
  54. Smaker svinekjøtt av og til motbydelig for deg?
  55. Hva er yndlingsgrønnsaken din, og hvordan bruker du den?
  56. Hvor skal vi gå og spise i morgen? Bryllupsdag
  57. Hva kan vi servere?
  58. Sherry til matlaging?
  59. Piano softis, noen som har prøvd den?
  60. Juicer du? Beste oppskrift?
  61. Bittesmå poteter
  62. Middag på hyttetur
  63. Prøvd bringebæressens?
  64. Gelésukker
  65. Hva bruker barna dine mikroen til?
  66. Hvor mye taco til 30-40 femteklassinger?
  67. Frakte en gjærdeig?
  68. Matboks med kjøleelement i lokket?
  69. Trenger restaurantanbefaling i Tromsø
  70. Squash i suppe
  71. Freia Dessertsjokolade går ut av produksjon!
  72. Beste alternativ til kumelk?
  73. Brød som lages rett i silikonformen
  74. God og spennende mat på Grünerløkka?
  75. God og sunn lunsj til skoleungdom?
  76. Hvordan helsteke kylling på enklest måte?
  77. Godt Levert, hvilken meny bør vi velge?
  78. Mat som kan spises med en hånd
  79. Hva skal jeg få Storebror til å smake på?
  80. Hvor mye skal "over natten" brøddeig heve?
  81. Rødvin til tapaskoldtbord?
  82. Tips til raske middager
  83. Har du laget hjemmelaget cider noen gang?
  84. Kan man fryse "kokesyltetøy"?
  85. Hvordan smaker dårlig cottage cheese?
  86. Hva ble dine 5-om-dagen i dag?
  87. Strimlet svinekjøtt, hva lager jeg til middag?
  88. Hvis du hadde en trøffel?
  89. Haster: Kan vi spise salmalaksen?
  90. Tilbud på salt snacks noen steder nå?
  91. Kan en fryse vårrullark igjen?
  92. Tørrmelk
  93. Haster! Terras Gauda Rosal til fårikål?
  94. Oppbevaring av butterdeigs-kaker
  95. Salma-laks
  96. Haster! Saftis halal/svinefri
  97. Freia strøssel glutenfri?
  98. Pukka te
  99. Hva ville du spist mest av?
  100. Safranhjelp - omregning tråder/malt
  101. Hvor mye mat har du i hus?
  102. Hvordan bruke urter og krydder?
  103. Tips: Hva skal jeg bruke 350 g gresk yoghurt til?
  104. Hvor lenge holder hjemmelaget pesto seg i kjøleskapet?
  105. Pinnekjøtt og tilbehør
  106. Rødvinstips
  107. Hva er "ordinærpris" på høyrygg av okse
  108. Vegansk is på isbar
  109. Hvordan ser en ukesmeny ut hos dere?
  110. Hvor kan jeg få tak i sjokolade som er melkefri og glutenfri?
  111. Holdbarhet på kjøttboller
  112. Restaurantanbefaling i Oslo sentrum
  113. Take away i Drammensområdet
  114. Spørsmål om royal icing
  115. Erfaring med Matvareexpressen?
  116. Vegetarmiddag
  117. Egg i posebearnaise
  118. Restaurant i Oslo til venninnemiddag
  119. Restaurant i Oslo med meny for barn og vegetarianer
  120. Servere ost og kjeks, hva kjøper jeg?
  121. Hvilken sjokolade til varm sjokolade?
  122. Barnevennlig (og utvalg uten gluten og melk) restaurant i Oslo?
  123. Hvit pizzasaus
  124. Barnebursdag fri for gluten, laktose, nøtter og mandler
  125. Hva gjør man med hauger av snop?
  126. Hvordan mater jeg en surdeig?
  127. God julebordrestaurant
  128. Har noen sett slike saltkringler i butikk?
  129. Smaker laktosefri kremfløte annerledes enn vanlig kremfløte?
  130. Hvor mye hjemmelaget pizza til 14 syvåringer?
  131. Lage pinnekjøtt selv?
  132. Mat levert på døren uten hvete og svin
  133. Hva har du servert i dåp?
  134. Limecurd, kan den reddes?
  135. Kan kaker med MMF fryses?
  136. [Mat] Har du dilla på noe?
  137. Hvordan strimler du kål og gulrot?
  138. Holdbarhet på egg
  139. Ferskt kjøtt - siste forbruksdag
  140. Fryst mat - hva kan spises?
  141. Hva gjør dere med restene etter å ha lagd seigmenn?
  142. Billig kalkun?
  143. Varme opp stekt svin indrefilet
  144. Søndagsåpen restaurant i Oslo
  145. Hva slags middagsrett til juleavslutning?
  146. Enkel topping på muffins?
  147. Hva er stas i vegetarsushi? (Makirull)
  148. Sesongkalender, grønnsaker
  149. Tapasrett
  150. Hvilken frityrkoker anbefaler dere?
  151. Hva kan jeg bake med kidsa i dag?
  152. Hva er din beste ikke-tørre julekake?
  153. Kan man kjøpe myse?
  154. Hva er forskjellen på strull og krumkake?
  155. Hva spiser du sammen med krumkaker?
  156. Mandelformet paiform som kan åpnes?
  157. Har gullpulver, trenger konfektoppskrift
  158. Ribbe - produsent?
  159. Lemoncurd
  160. Holdbarhet. Ost og deig...
  161. Splenda
  162. Holdbarhet, fryst bringebærcoulis
  163. Hvordan kombinere mat og alkohol?
  164. (Jule)-buffet - greit å ta mer enn du vet du klarer å spise opp?
  165. Spisested i nærheten av Operaen?
  166. Male mandler uten kvern
  167. Syltet ingefær til baking og konfekt
  168. Forsegle flaske med bivoks? Trenger hjelp NÅ!
  169. Aldri mer grønn gelé!
  170. God kjøpesorbet
  171. Delfiafett ...
  172. Frossen kålrot
  173. Ribbe, hva skal jeg kjøpe?
  174. Tining av kalkun
  175. Kan kake med ostekrem fryses?
  176. Fryse suppe som inneholder kokosmelk?
  177. Kan røkt og urøkt pinnekjøtt koke sammen?
  178. Pinnekjøtt - holdbarhet fra fryseren
  179. O mateksperter, demerarasukker?
  180. Pinnekjøtt = ikke kirkebesøk?
  181. Fortykningsmiddel til dressinger
  182. Mislykket langtidstekt ribbe? Panikk!
  183. Hva slags saus?
  184. Kan ungene spise sjokoladetrøfler med konjakk i?
  185. Hva skal du ha til middag i dag?
  186. Andebryst eller andelår?
  187. Kalkunrester
  188. Hvordan gjør jeg det med pinnekjøttet når vi ikke er hjemme dagen før det skal kokes?
  189. Vin til kalkun
  190. Holdbarhet chorizo
  191. Hjelp- hva bruke 2 liter melk til?
  192. Vaniljesaus fra pose
  193. Den beste og enkleste gourmetmaten
  194. Verdens beste hvitløkspressedings
  195. Lær meg om brødbokser
  196. Puff pastry
  197. Kafficionados og espressoelskere - hva er de beste espressokoppene?
  198. Eggeplommer
  199. Spise vakumpakka laks som har tint på benken over natta?
  200. Crock pot slow-cooker
  201. Sted for venninnetreff i Oslo
  202. Pimp my taco-fredag
  203. Frosne bær og hepatitt A
  204. Restauranttips Oslo/Bærum
  205. Hvilken varm sjokoladebasert drikk liker du best?
  206. Haster: Sukker til brownies - brunt sukker eller melis?
  207. Hva er greia med fermentering?
  208. Noen som vil gjette/regne kaloriinnhold her?
  209. Lokket på Le Creuset?
  210. Kan jeg "redde" lemoncurd som er for flytende?
  211. Decaf Cola Light i Oslo?
  212. Ovnsbakt torsk med tomater, og noe med avocado?
  213. Kva hadde du spist kvar dag i ein månad?
  214. Holdbarhet på hjemmelagde cookies
  215. Lage lasagne dagen før servering
  216. Anbefal meg en god bourbon
  217. Dessert uten egg, gluten eller melk
  218. Cøliaki - hjelp en novise
  219. Too good to go - noen som har prøvd?
  220. HASTER-raita med rømme eller creme fraiche?
  221. Hva slags mat lager du i feriebolig?
  222. Kan jeg bruke Lannem keramikk som ildfast form?
  223. Søt kondensert melk i Oslo
  224. Gode bakevarer i Lillestrøm
  225. Hvordan oppbevare hjemmebakt (glutenfritt) brød?
  226. Fruktetui, eple
  227. Redusert vin til matlaging
  228. Bake noe godt til ettermiddagskaffen
  229. Nybakt brød eller godteri?
  230. Hva synes du er godt på et enkelt lunsjbord?
  231. Shepherds pie - tolking av oppskrift
  232. Blir du påvirka av prisen på smågodt?
  233. Tapas resturant anbefalinger
  234. Kakebunn. Nødhjelp!
  235. Fruktkassen til Adams Matkasse
  236. Gøy påskemat til påskeselskap?
  237. Hvor lenge holder uåpnet alkohol seg?
  238. Frisk og god kake
  239. Brødboksen
  240. Annen påskemat enn lam
  241. Superenkel varmrett for 3-4 personer?
  242. Forslag ønskes til en varmrett som kan lages dagen før?
  243. Hva gjør jeg med lammelåret? (sykdom i hus)
  244. Alternativ til hvitvin i mat
  245. Minuskalorier/Negative kalorier
  246. God og søt hvitvin til mat
  247. Anbefal catering i Oslo
  248. Mellommåltid
  249. Skyr kaffe - Oslo øst
  250. Hva gjør jeg med 12 overmodne appelsiner?