View Full Version : Mat og kosthold
- Kveldsmat på cup
- Kjøkkenutstyr til barn?
- 2015 - Grilltips
- Sugerør med jordbærmelk
- Cookies og sukker
- Tapasanbefaling
- Hva kan jeg bestille til frokostblanding på iHerb?
- Trenger tips til ny kaffemaskin
- Hva kan jeg bruke i stedet for næringsgjær?
- Sushi med jasminris?
- Tine Kesam med pasjonsfrukt
- Matauk - tips til selvplukk!
- Salat til raclette
- Restaurant i Kristiansand
- Mislykket gravlaks: Kan den brukes til noe annet?
- Den beste kjøpeketchupen
- Iskremmaskin til besvær
- Hva skal du ha til middag i dag?
- Rolige caféer i Oslo sentrum?
- Kan vin fryses?
- Sjokoladekrem av fløte og sjokolade
- Banankake - rå inni?
- Har du prøvd kolonial.no?
- Trenger hjelp til restaurant?
- Pappformer til muffins/fancy cupcakes...
- Iskrem med forskjellig tilbehør - tips?
- Hvilken restaurant hadde du valgt av …
- Sliter dere med å finne mat alle liker?
- Fetaost med saue- eller geitemelk
- Ta med "noe typisk norsk" til Sveits
- Kaffeplager
- Hva griller dere?
- Krise! Har noen kokeboken "slikkepott"?
- Hvis du har et barn som er allergisk mot noe mat
- Er vektklubb.no verdt pengene?
- Erstatte nøtter med kjeks i brownies?
- Hvor lang tid mellom måltider og kaffe?
- Kan man lære seg å bli glad i å lage mat?
- Tilbehør til grillmat
- Frityrkoker
- Maaemo og dress code: Litt hjelp trengs
- Hvordan spise sunt og "politisk korrekt" uten for mye dikkedarer?
- Ulike typer mynte
- Kjekjøtt/geitekjøtt
- Heinz majones
- Sukker i hjemmelaget syltetøy. Har det noen funksjon?
- Dessert etter sushi?
- Sommermiddager
- Får gjester i morgen, pizza og?
- Gode havrekjeks e.l. (ikke søte)
- På kjøkkenbenken med FP
- Mager leverpostei som smaker godt?
- Kroppens behov for fisk/næringsinnhold i kaviar
- Smaker svinekjøtt av og til motbydelig for deg?
- Hva er yndlingsgrønnsaken din, og hvordan bruker du den?
- Hvor skal vi gå og spise i morgen? Bryllupsdag
- Hva kan vi servere?
- Sherry til matlaging?
- Piano softis, noen som har prøvd den?
- Juicer du? Beste oppskrift?
- Bittesmå poteter
- Middag på hyttetur
- Prøvd bringebæressens?
- Gelésukker
- Hva bruker barna dine mikroen til?
- Hvor mye taco til 30-40 femteklassinger?
- Frakte en gjærdeig?
- Matboks med kjøleelement i lokket?
- Trenger restaurantanbefaling i Tromsø
- Squash i suppe
- Freia Dessertsjokolade går ut av produksjon!
- Beste alternativ til kumelk?
- Brød som lages rett i silikonformen
- God og spennende mat på Grünerløkka?
- God og sunn lunsj til skoleungdom?
- Hvordan helsteke kylling på enklest måte?
- Godt Levert, hvilken meny bør vi velge?
- Mat som kan spises med en hånd
- Hva skal jeg få Storebror til å smake på?
- Hvor mye skal "over natten" brøddeig heve?
- Rødvin til tapaskoldtbord?
- Tips til raske middager
- Har du laget hjemmelaget cider noen gang?
- Kan man fryse "kokesyltetøy"?
- Hvordan smaker dårlig cottage cheese?
- Hva ble dine 5-om-dagen i dag?
- Strimlet svinekjøtt, hva lager jeg til middag?
- Hvis du hadde en trøffel?
- Haster: Kan vi spise salmalaksen?
- Tilbud på salt snacks noen steder nå?
- Kan en fryse vårrullark igjen?
- Tørrmelk
- Haster! Terras Gauda Rosal til fårikål?
- Oppbevaring av butterdeigs-kaker
- Salma-laks
- Haster! Saftis halal/svinefri
- Freia strøssel glutenfri?
- Pukka te
- Hva ville du spist mest av?
- Safranhjelp - omregning tråder/malt
- Hvor mye mat har du i hus?
- Hvordan bruke urter og krydder?
- Tips: Hva skal jeg bruke 350 g gresk yoghurt til?
- Hvor lenge holder hjemmelaget pesto seg i kjøleskapet?
- Pinnekjøtt og tilbehør
- Rødvinstips
- Hva er "ordinærpris" på høyrygg av okse
- Vegansk is på isbar
- Hvordan ser en ukesmeny ut hos dere?
- Hvor kan jeg få tak i sjokolade som er melkefri og glutenfri?
- Holdbarhet på kjøttboller
- Restaurantanbefaling i Oslo sentrum
- Take away i Drammensområdet
- Spørsmål om royal icing
- Erfaring med Matvareexpressen?
- Vegetarmiddag
- Egg i posebearnaise
- Restaurant i Oslo til venninnemiddag
- Restaurant i Oslo med meny for barn og vegetarianer
- Servere ost og kjeks, hva kjøper jeg?
- Hvilken sjokolade til varm sjokolade?
- Barnevennlig (og utvalg uten gluten og melk) restaurant i Oslo?
- Hvit pizzasaus
- Barnebursdag fri for gluten, laktose, nøtter og mandler
- Hva gjør man med hauger av snop?
- Hvordan mater jeg en surdeig?
- God julebordrestaurant
- Har noen sett slike saltkringler i butikk?
- Smaker laktosefri kremfløte annerledes enn vanlig kremfløte?
- Hvor mye hjemmelaget pizza til 14 syvåringer?
- Lage pinnekjøtt selv?
- Mat levert på døren uten hvete og svin
- Hva har du servert i dåp?
- Limecurd, kan den reddes?
- Kan kaker med MMF fryses?
- [Mat] Har du dilla på noe?
- Hvordan strimler du kål og gulrot?
- Holdbarhet på egg
- Ferskt kjøtt - siste forbruksdag
- Fryst mat - hva kan spises?
- Hva gjør dere med restene etter å ha lagd seigmenn?
- Billig kalkun?
- Varme opp stekt svin indrefilet
- Søndagsåpen restaurant i Oslo
- Hva slags middagsrett til juleavslutning?
- Enkel topping på muffins?
- Hva er stas i vegetarsushi? (Makirull)
- Sesongkalender, grønnsaker
- Tapasrett
- Hvilken frityrkoker anbefaler dere?
- Hva kan jeg bake med kidsa i dag?
- Hva er din beste ikke-tørre julekake?
- Kan man kjøpe myse?
- Hva er forskjellen på strull og krumkake?
- Hva spiser du sammen med krumkaker?
- Mandelformet paiform som kan åpnes?
- Har gullpulver, trenger konfektoppskrift
- Ribbe - produsent?
- Lemoncurd
- Holdbarhet. Ost og deig...
- Splenda
- Holdbarhet, fryst bringebærcoulis
- Hvordan kombinere mat og alkohol?
- (Jule)-buffet - greit å ta mer enn du vet du klarer å spise opp?
- Spisested i nærheten av Operaen?
- Male mandler uten kvern
- Syltet ingefær til baking og konfekt
- Forsegle flaske med bivoks? Trenger hjelp NÅ!
- Aldri mer grønn gelé!
- God kjøpesorbet
- Delfiafett ...
- Frossen kålrot
- Ribbe, hva skal jeg kjøpe?
- Tining av kalkun
- Kan kake med ostekrem fryses?
- Fryse suppe som inneholder kokosmelk?
- Kan røkt og urøkt pinnekjøtt koke sammen?
- Pinnekjøtt - holdbarhet fra fryseren
- O mateksperter, demerarasukker?
- Pinnekjøtt = ikke kirkebesøk?
- Fortykningsmiddel til dressinger
- Mislykket langtidstekt ribbe? Panikk!
- Hva slags saus?
- Kan ungene spise sjokoladetrøfler med konjakk i?
- Hva skal du ha til middag i dag?
- Andebryst eller andelår?
- Kalkunrester
- Hvordan gjør jeg det med pinnekjøttet når vi ikke er hjemme dagen før det skal kokes?
- Vin til kalkun
- Holdbarhet chorizo
- Hjelp- hva bruke 2 liter melk til?
- Vaniljesaus fra pose
- Den beste og enkleste gourmetmaten
- Verdens beste hvitløkspressedings
- Lær meg om brødbokser
- Puff pastry
- Kafficionados og espressoelskere - hva er de beste espressokoppene?
- Eggeplommer
- Spise vakumpakka laks som har tint på benken over natta?
- Crock pot slow-cooker
- Sted for venninnetreff i Oslo
- Pimp my taco-fredag
- Frosne bær og hepatitt A
- Restauranttips Oslo/Bærum
- Hvilken varm sjokoladebasert drikk liker du best?
- Haster: Sukker til brownies - brunt sukker eller melis?
- Hva er greia med fermentering?
- Noen som vil gjette/regne kaloriinnhold her?
- Lokket på Le Creuset?
- Kan jeg "redde" lemoncurd som er for flytende?
- Decaf Cola Light i Oslo?
- Ovnsbakt torsk med tomater, og noe med avocado?
- Kva hadde du spist kvar dag i ein månad?
- Holdbarhet på hjemmelagde cookies
- Lage lasagne dagen før servering
- Anbefal meg en god bourbon
- Dessert uten egg, gluten eller melk
- Cøliaki - hjelp en novise
- Too good to go - noen som har prøvd?
- HASTER-raita med rømme eller creme fraiche?
- Hva slags mat lager du i feriebolig?
- Kan jeg bruke Lannem keramikk som ildfast form?
- Søt kondensert melk i Oslo
- Gode bakevarer i Lillestrøm
- Hvordan oppbevare hjemmebakt (glutenfritt) brød?
- Fruktetui, eple
- Redusert vin til matlaging
- Bake noe godt til ettermiddagskaffen
- Nybakt brød eller godteri?
- Hva synes du er godt på et enkelt lunsjbord?
- Shepherds pie - tolking av oppskrift
- Blir du påvirka av prisen på smågodt?
- Tapas resturant anbefalinger
- Kakebunn. Nødhjelp!
- Fruktkassen til Adams Matkasse
- Gøy påskemat til påskeselskap?
- Hvor lenge holder uåpnet alkohol seg?
- Frisk og god kake
- Brødboksen
- Annen påskemat enn lam
- Superenkel varmrett for 3-4 personer?
- Forslag ønskes til en varmrett som kan lages dagen før?
- Hva gjør jeg med lammelåret? (sykdom i hus)
- Alternativ til hvitvin i mat
- Minuskalorier/Negative kalorier
- God og søt hvitvin til mat
- Anbefal catering i Oslo
- Mellommåltid
- Skyr kaffe - Oslo øst
- Hva gjør jeg med 12 overmodne appelsiner?
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.