View Full Version : Mat og kosthold
- Hvor kjøper du kalkunen? (30 replies)
- Ikke sushi i jula?! (9 replies)
- Smaker du forskjell på seigmennene? (55 replies)
- And eller gås? (4 replies)
- Gravlaks som hovedrett (2 replies)
- Spinåff: Tynnlefse (7 replies)
- Et spørsmål om vin ... (2 replies)
- Hvor lang tid bruker karamellpudding på å stivne? (4 replies)
- Julekaken min (28 replies)
- Fryse pinnekjøtt? (1 replies)
- Åkei, fløtegratinerte poteter og kalkunbryst og kun en ovn. Hvordan løse det? (14 replies)
- HASTER! Powdered sugar på norsk? (10 replies)
- Melis i kladdemuffins? (4 replies)
- Hva kan jeg lage kjøttkraft av? (8 replies)
- Alternativ til mandel (4 replies)
- Hvor mye kålrabi pr person? (3 replies)
- Den store lutefisktråden (22 replies)
- Forrett før kalkun? (12 replies)
- Saus til ribba - trenger tips! (23 replies)
- Den store juletorsktråden (1 replies)
- Den store surstektråden (45 replies)
- Historien til berlinerkranser? (0 replies)
- Den store juleribbetråden (65 replies)
- Den store pinnekjøttråden (118 replies)
- Alternativ til mandel i grøten? Tips ønskes! (16 replies)
- Deres beste oppskrift med hvit sjokolade? (16 replies)
- Hvor mye juleribbe? (14 replies)
- Kan pepperkakedeigen fryses? ... og vare helt til neste jul? (15 replies)
- Reste-konfekt? (2 replies)
- Haster; Pistasjemandler?! (3 replies)
- Holdbarhet på hjemmelaget marsipan? (1 replies)
- Majskrokar (0 replies)
- Dessert julaften, tips? (66 replies)
- Hvor i alle dager finner jeg små konfektformer? (30 replies)
- Tips til middager som kan fryses (1 replies)
- Vi må visst framskynde julaften ... (13 replies)
- Oppbevaring av brownies? (3 replies)
- Helmelk i stedetfor fløte? (20 replies)
- Pinnekjøtt, henges opp? (16 replies)
- Haster. Saltbakte poteter (6 replies)
- Hvis du skulle invitert Hellstrøm på middag ... (49 replies)
- Smaksetting av marsipan (8 replies)
- Tør du invitere en kokk på middag? (104 replies)
- Hva er anbefalt daglig D-vitamindose for barn over 1 år? (3 replies)
- Middag 1. juledag? (27 replies)
- Landlord kransekakemasse? (4 replies)
- Kan det bli bedre? (7 replies)
- HASTER! hvor mye er 70 gram mel i dl? (14 replies)
- Hvilken marsipan bør vi velge? (11 replies)
- Økologisk kylling? En dobbeltmoralists bekjennelse ... (3 replies)
- Startboks for spennende matlaging (10 replies)
- Martini etter åpning (5 replies)
- Pepperkakehusmelis ... (19 replies)
- Tørke mandler i stekeovnen? (6 replies)
- Slakter i Oslo? (9 replies)
- Bra pinnekjøtt (3 replies)
- Har dere pinnekjøttet i ovnen før servering? (79 replies)
- Billig og bra pinnekjøtt? (47 replies)
- Hva er det viktigste ved middagene hos dere? (41 replies)
- Spinoff fra rekesalat-tråden, hjemmelaget fra fabrikk? (6 replies)
- Marthas rekesalat med de aller beste råvarer og full av E-stoffer (7 replies)
- Konfektkrøll (med oppskrift) (2 replies)
- pH på Rødvin (1 replies)
- Oppskrift på kjøttboller? (2 replies)
- Hva MÅ man ha på bordet til julefrokost/julelunsj? (33 replies)
- Gi meg dine beste karbonadetips (3 replies)
- Kransekake - din oppskrift? (15 replies)
- Stressdiett! (10 replies)
- Pepperkakenes forbandelse (6 replies)
- Hvor mange kopper kaffe blir det av 0,5 kg kaffe? (13 replies)
- Kan jeg fryse gulrotkake? (5 replies)
- Er du bevisst på hva maten din inneholder? (36 replies)
- Lunsjforslag til brødlei skolegutt (6 replies)
- Lær meg å steke indrefilet (2 replies)
- Hva synes dere om pepperkaka mi (34 replies)
- Skadelig sopp? (2 replies)
- Earl Grey-te med _ny_smak? (13 replies)
- Pålegg til barnehagefrokost (15 replies)
- Hva tar jeg med til julelunsjen? (9 replies)
- Koldtbord for dummies (24 replies)
- Vis fram pepperkakehusene deres! (144 replies)
- Idiotsikker, men god brownie? (18 replies)
- "Løs mage" og mye luft av speltbrød? (6 replies)
- Pinnekjøtt (22 replies)
- Kalkunsylte (0 replies)
- Hva er eksotisk/ny frukt og grønt for deg? (31 replies)
- Kakemenn (28 replies)
- To kilo tint kylling (7 replies)
- Haster! Gulrotkake med bakepulver? (16 replies)
- Asiatisk catering i Oslo (14 replies)
- God julegrøt (27 replies)
- Hjemmelaget konfekt (4 replies)
- Når lage fløtekarameller? (0 replies)
- Hvilke og hvor mange slag julekaker? (91 replies)
- Anbefal meg en tapasrestaurant! (15 replies)
- Kan man fryse brunost? (0 replies)
- Oppskrift på sjokoladeglasur (5 replies)
- Tips til en virkelig god portvin? (5 replies)
- Pølsebrød eller lomper? (118 replies)
- Marinerte fiken (6 replies)
- Pimpernell-poteten (8 replies)
- Sukkerbrød. Hjelp!? (31 replies)
- Quorn? (2 replies)
- De der små oransje, vet dere ... (12 replies)
- Et "utgått-på-dato" spørsmål m/poll! (50 replies)
- Kalkun, Haster! (10 replies)
- Hvor netthandler jeg potetgull med salt & vinegar? (14 replies)
- Smak fra Coop (2 replies)
- Hvor får man tak i urutet ribbe (3 replies)
- Omlegging av kosthold (13 replies)
- Din beste pastasalat (4 replies)
- Halvsteke pizzasnurrer? (2 replies)
- Husker dere Disney-sjokoladene med hvit og brun sjokolade? (13 replies)
- Ribberull (4 replies)
- "Sprengt ribbe" (0 replies)
- Gode julekaker? (0 replies)
- Hva skal dere ha til middag i dag? (1073 replies)
- McQueen-tips (7 replies)
- Dere som lager matpakken kvelden før (29 replies)
- Molasses? (14 replies)
- Kjøper du mat du ikke vet hva er? (19 replies)
- Etter salaten (0 replies)
- Fish sauce (14 replies)
- Hva er dette på norsk? (25 replies)
- Hvilken amarone til bryllupsdagen? (18 replies)
- Mangochutney (9 replies)
- Ai, ai, ai. Kosthold i ny bhg. Hjelp meg (99 replies)
- Kjøttkaker (9 replies)
- Kake til farsdag? (28 replies)
- Lage sushi selv (9 replies)
- Gram oppgitt i dl (15 replies)
- Bearnaisesaus på tube (40 replies)
- Hvordan er kostholdet deres nå sammenlignet med tidligere i livet? (24 replies)
- Spinoff: Hva er det mest eksotiske/underlige/rare du har spist? (85 replies)
- Stangselleri - mye (11 replies)
- Hvor mye olje istedenfor margarin ? (2 replies)
- Medium hastegrad: En hel hare, kan den bli mat? (3 replies)
- Hva kan jeg lage av gresskar? (22 replies)
- Sunn paideig? (3 replies)
- Pizzasnurrer (6 replies)
- Spinnoff: Smaker du selv på alt? (79 replies)
- Spinnoff - Hvor lenge lar du barnet ditt gå uten mat? (76 replies)
- Lager du noe annet til barnet hvis middagen ikke faller i smak? (226 replies)
- Hva slags mat skulle du ønske barna fikk på skolen/ på SFO? (44 replies)
- Hva er godt sammen med reker? (44 replies)
- Bananer - myte eller fakta? (57 replies)
- Hvilken motivasjon hadde du forrige gang du tok deg et glass øl/ vin /brennevin? (117 replies)
- Del din beste kaffedrikk-oppskrift (2 replies)
- Pinnebrøddeig-rester (1 replies)
- Lørdagsmiddagen til Urt og Dinochef (13 replies)
- Dinochef sin lille stolthet (19 replies)
- Matallergi - er det forskjell på fersk og behandlet mat? (5 replies)
- Bag-in-box vinanbefaling? (9 replies)
- Noen marengs eksperter her? Trenger hjelp (6 replies)
- Går det å fryse pizza fra Peppes' (2 replies)
- Hva servere til kollokviegruppa? (4 replies)
- Hvilken kake skal jeg lage? (16 replies)
- Hva spiser du til frokost? (49 replies)
- Dempe chilismak med sjokolade (24 replies)
- Tips til hovedrett til guttekveld 10 stk (7 replies)
- Kan man fryse pai? (3 replies)
- Erfaringer med å fryse melk? (8 replies)
- Ut og spise i Trondheim i dag - hvor? (10 replies)
- Yogurt - bra eller fy? (40 replies)
- Blir dette for mye? (6 replies)
- Hjelp - Har ikke sort konditorfarge! (24 replies)
- Texburger (21 replies)
- Crispy chicken? (28 replies)
- Din favorittsuppe? (59 replies)
- Eplepai med vaniljekrem (4 replies)
- Sosekjøtt og høyrygg samme fremgangsmåte? (4 replies)
- Tacosaus - holdbarhet (6 replies)
- Matlei - gi meg påleggstips (41 replies)
- Intime bananer (12 replies)
- Hvor kjøpe kastanjer? (22 replies)
- Hva har dere til middag julaften? (112 replies)
- Sunne småretter (2 replies)
- Smøre form ved bunn uten sukker? (2 replies)
- Julete? (49 replies)
- Lunsj (4 replies)
- Lårtunge av elg (15 replies)
- Kan jeg vente med å steke eplekaken? HASTER (4 replies)
- Fleire som fyller frysaren med kjøtt i desse tider? (11 replies)
- Balsamico (2 replies)
- HVor lenge skal en liten lammebiff steke i ovn (1 replies)
- Lammekjøttdeig (9 replies)
- Glutenfritt sukkerbrød? (10 replies)
- Pensle før eller etter heving? (12 replies)
- Haster: vin til tapasbuffet? (4 replies)
- Kaker for salg. Trenger tips til hva jeg kan bake! (49 replies)
- Fisk fra isbilen (19 replies)
- Jamie Oliver`s sjokolade mousse-oppskrift? (0 replies)
- Kantarell, asparges, brun ris, søtpotet - hva tenkte jeg på? Hva skal jeg lage? (7 replies)
- Tofu (0 replies)
- Spaghetti à la Capri (27 replies)
- Indisk restaurant i Oslo (9 replies)
- Marsipankake og holdbarhet (5 replies)
- Hjelp meg med tapas-buffet! (50 replies)
- Hjelp ... Har en ytrefilet av okse, skal ha selskap ... (19 replies)
- Spinoff: har du smakt på årets julemarsipan? (49 replies)
- Jeg er så lykkelig (29 replies)
- Kalkunfilet (5 replies)
- Hvor ble det av nypesuppa? (37 replies)
- Dette gjør vi på en lørdags morgen (12 replies)
- Fettfattig middag - hva serverer jeg? (15 replies)
- Halal? (20 replies)
- Hva skal jeg lage til dessert i morgen? (13 replies)
- Kyllingfilet med blodårer (56 replies)
- Hvorfor jeg spiser økologiske egg? (16 replies)
- Måltidet - en brosjyre om mat og helse (0 replies)
- Er restaurantbransjen råtten? (18 replies)
- Nigella er i Norge! (24 replies)
- Kremost og smør - halal? (3 replies)
- Dere som har laget Nennes rundstykker (2 replies)
- Vin til forrett med reker? (4 replies)
- Deres favoritt-muggoster? (92 replies)
- Frosne grønnsaker vs. ferske grønnsaker (22 replies)
- Hvordan få gode rutiner med tran og vitaminer? (2 replies)
- Når narkomane renser sprøytene sine i sitroner i butikken (36 replies)
- Tafser du på frukt og grønnsaker i butikken? (Spin off) (61 replies)
- Vinskap, to soner - temperaturer? (17 replies)
- Grønnsaker innpakket i plast (16 replies)
- Surret skinkestek (1 replies)
- Frysing av marsipankake (0 replies)
- Hvor har de billig men bra lammekjøtt nå? (6 replies)
- Hjelp - jeg er blitt så tynn i håret... (15 replies)
- Toro sjokolademuffins (3 replies)
- Lammestek for dummies (6 replies)
- Erstatte vaniljesukker med stang (3 replies)
- Holdbarhet pappvin (9 replies)
- Å handle på Ultra (15 replies)
- Toro-hatere, ikke se her (7 replies)
- Dagbladet: Julemarsipanen er her! (59 replies)
- Blå ingefær (4 replies)
- Jeg har en hel ferdigkokt svinebog (2 replies)
- Tar du omega3? (41 replies)
- Haster - lage pannekakerøre flere timer før den skal brukes? (9 replies)
- Haster om egg (15 replies)
- Haster! Om egg (19 replies)
- Koke kikerter (17 replies)
- Holde pannekaker varme / Evt. varme opp igjen pannekaker (20 replies)
- Fruktsalat stående (8 replies)
- Røkt torsk i fiskegrateng? (12 replies)
- Klippfisk-spørsmål (6 replies)
- Cookies, småkaker, kjeks ... (9 replies)
- Lunsjgjester! (17 replies)
- Hva har du spist til middag i dag? (71 replies)
- Masse umodne, grønne tomater, hva kan vi lage? (16 replies)
- Marinere kjøtt til pizza (4 replies)
- Dere som liker kokosboller/skumboller (35 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.