View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29

  1. Hvor kjøper du kalkunen? (30 replies)
  2. Ikke sushi i jula?! (9 replies)
  3. Smaker du forskjell på seigmennene? (55 replies)
  4. And eller gås? (4 replies)
  5. Gravlaks som hovedrett (2 replies)
  6. Spinåff: Tynnlefse (7 replies)
  7. Et spørsmål om vin ... (2 replies)
  8. Hvor lang tid bruker karamellpudding på å stivne? (4 replies)
  9. Julekaken min (28 replies)
  10. Fryse pinnekjøtt? (1 replies)
  11. Åkei, fløtegratinerte poteter og kalkunbryst og kun en ovn. Hvordan løse det? (14 replies)
  12. HASTER! Powdered sugar på norsk? (10 replies)
  13. Melis i kladdemuffins? (4 replies)
  14. Hva kan jeg lage kjøttkraft av? (8 replies)
  15. Alternativ til mandel (4 replies)
  16. Hvor mye kålrabi pr person? (3 replies)
  17. Den store lutefisktråden (22 replies)
  18. Forrett før kalkun? (12 replies)
  19. Saus til ribba - trenger tips! (23 replies)
  20. Den store juletorsktråden (1 replies)
  21. Den store surstektråden (45 replies)
  22. Historien til berlinerkranser? (0 replies)
  23. Den store juleribbetråden (65 replies)
  24. Den store pinnekjøttråden (118 replies)
  25. Alternativ til mandel i grøten? Tips ønskes! (16 replies)
  26. Deres beste oppskrift med hvit sjokolade? (16 replies)
  27. Hvor mye juleribbe? (14 replies)
  28. Kan pepperkakedeigen fryses? ... og vare helt til neste jul? (15 replies)
  29. Reste-konfekt? (2 replies)
  30. Haster; Pistasjemandler?! (3 replies)
  31. Holdbarhet på hjemmelaget marsipan? (1 replies)
  32. Majskrokar (0 replies)
  33. Dessert julaften, tips? (66 replies)
  34. Hvor i alle dager finner jeg små konfektformer? (30 replies)
  35. Tips til middager som kan fryses (1 replies)
  36. Vi må visst framskynde julaften ... (13 replies)
  37. Oppbevaring av brownies? (3 replies)
  38. Helmelk i stedetfor fløte? (20 replies)
  39. Pinnekjøtt, henges opp? (16 replies)
  40. Haster. Saltbakte poteter (6 replies)
  41. Hvis du skulle invitert Hellstrøm på middag ... (49 replies)
  42. Smaksetting av marsipan (8 replies)
  43. Tør du invitere en kokk på middag? (104 replies)
  44. Hva er anbefalt daglig D-vitamindose for barn over 1 år? (3 replies)
  45. Middag 1. juledag? (27 replies)
  46. Landlord kransekakemasse? (4 replies)
  47. Kan det bli bedre? (7 replies)
  48. HASTER! hvor mye er 70 gram mel i dl? (14 replies)
  49. Hvilken marsipan bør vi velge? (11 replies)
  50. Økologisk kylling? En dobbeltmoralists bekjennelse ... (3 replies)
  51. Startboks for spennende matlaging (10 replies)
  52. Martini etter åpning (5 replies)
  53. Pepperkakehusmelis ... (19 replies)
  54. Tørke mandler i stekeovnen? (6 replies)
  55. Slakter i Oslo? (9 replies)
  56. Bra pinnekjøtt (3 replies)
  57. Har dere pinnekjøttet i ovnen før servering? (79 replies)
  58. Billig og bra pinnekjøtt? (47 replies)
  59. Hva er det viktigste ved middagene hos dere? (41 replies)
  60. Spinoff fra rekesalat-tråden, hjemmelaget fra fabrikk? (6 replies)
  61. Marthas rekesalat med de aller beste råvarer og full av E-stoffer (7 replies)
  62. Konfektkrøll (med oppskrift) (2 replies)
  63. pH på Rødvin (1 replies)
  64. Oppskrift på kjøttboller? (2 replies)
  65. Hva MÅ man ha på bordet til julefrokost/julelunsj? (33 replies)
  66. Gi meg dine beste karbonadetips (3 replies)
  67. Kransekake - din oppskrift? (15 replies)
  68. Stressdiett! (10 replies)
  69. Pepperkakenes forbandelse (6 replies)
  70. Hvor mange kopper kaffe blir det av 0,5 kg kaffe? (13 replies)
  71. Kan jeg fryse gulrotkake? (5 replies)
  72. Er du bevisst på hva maten din inneholder? (36 replies)
  73. Lunsjforslag til brødlei skolegutt (6 replies)
  74. Lær meg å steke indrefilet (2 replies)
  75. Hva synes dere om pepperkaka mi (34 replies)
  76. Skadelig sopp? (2 replies)
  77. Earl Grey-te med _ny_smak? (13 replies)
  78. Pålegg til barnehagefrokost (15 replies)
  79. Hva tar jeg med til julelunsjen? (9 replies)
  80. Koldtbord for dummies (24 replies)
  81. Vis fram pepperkakehusene deres! (144 replies)
  82. Idiotsikker, men god brownie? (18 replies)
  83. "Løs mage" og mye luft av speltbrød? (6 replies)
  84. Pinnekjøtt (22 replies)
  85. Kalkunsylte (0 replies)
  86. Hva er eksotisk/ny frukt og grønt for deg? (31 replies)
  87. Kakemenn (28 replies)
  88. To kilo tint kylling (7 replies)
  89. Haster! Gulrotkake med bakepulver? (16 replies)
  90. Asiatisk catering i Oslo (14 replies)
  91. God julegrøt (27 replies)
  92. Hjemmelaget konfekt (4 replies)
  93. Når lage fløtekarameller? (0 replies)
  94. Hvilke og hvor mange slag julekaker? (91 replies)
  95. Anbefal meg en tapasrestaurant! (15 replies)
  96. Kan man fryse brunost? (0 replies)
  97. Oppskrift på sjokoladeglasur (5 replies)
  98. Tips til en virkelig god portvin? (5 replies)
  99. Pølsebrød eller lomper? (118 replies)
  100. Marinerte fiken (6 replies)
  101. Pimpernell-poteten (8 replies)
  102. Sukkerbrød. Hjelp!? (31 replies)
  103. Quorn? (2 replies)
  104. De der små oransje, vet dere ... (12 replies)
  105. Et "utgått-på-dato" spørsmål m/poll! (50 replies)
  106. Kalkun, Haster! (10 replies)
  107. Hvor netthandler jeg potetgull med salt & vinegar? (14 replies)
  108. Smak fra Coop (2 replies)
  109. Hvor får man tak i urutet ribbe (3 replies)
  110. Omlegging av kosthold (13 replies)
  111. Din beste pastasalat (4 replies)
  112. Halvsteke pizzasnurrer? (2 replies)
  113. Husker dere Disney-sjokoladene med hvit og brun sjokolade? (13 replies)
  114. Ribberull (4 replies)
  115. "Sprengt ribbe" (0 replies)
  116. Gode julekaker? (0 replies)
  117. Hva skal dere ha til middag i dag? (1073 replies)
  118. McQueen-tips (7 replies)
  119. Dere som lager matpakken kvelden før (29 replies)
  120. Molasses? (14 replies)
  121. Kjøper du mat du ikke vet hva er? (19 replies)
  122. Etter salaten (0 replies)
  123. Fish sauce (14 replies)
  124. Hva er dette på norsk? (25 replies)
  125. Hvilken amarone til bryllupsdagen? (18 replies)
  126. Mangochutney (9 replies)
  127. Ai, ai, ai. Kosthold i ny bhg. Hjelp meg (99 replies)
  128. Kjøttkaker (9 replies)
  129. Kake til farsdag? (28 replies)
  130. Lage sushi selv (9 replies)
  131. Gram oppgitt i dl (15 replies)
  132. Bearnaisesaus på tube (40 replies)
  133. Hvordan er kostholdet deres nå sammenlignet med tidligere i livet? (24 replies)
  134. Spinoff: Hva er det mest eksotiske/underlige/rare du har spist? (85 replies)
  135. Stangselleri - mye (11 replies)
  136. Hvor mye olje istedenfor margarin ? (2 replies)
  137. Medium hastegrad: En hel hare, kan den bli mat? (3 replies)
  138. Hva kan jeg lage av gresskar? (22 replies)
  139. Sunn paideig? (3 replies)
  140. Pizzasnurrer (6 replies)
  141. Spinnoff: Smaker du selv på alt? (79 replies)
  142. Spinnoff - Hvor lenge lar du barnet ditt gå uten mat? (76 replies)
  143. Lager du noe annet til barnet hvis middagen ikke faller i smak? (226 replies)
  144. Hva slags mat skulle du ønske barna fikk på skolen/ på SFO? (44 replies)
  145. Hva er godt sammen med reker? (44 replies)
  146. Bananer - myte eller fakta? (57 replies)
  147. Hvilken motivasjon hadde du forrige gang du tok deg et glass øl/ vin /brennevin? (117 replies)
  148. Del din beste kaffedrikk-oppskrift (2 replies)
  149. Pinnebrøddeig-rester (1 replies)
  150. Lørdagsmiddagen til Urt og Dinochef (13 replies)
  151. Dinochef sin lille stolthet (19 replies)
  152. Matallergi - er det forskjell på fersk og behandlet mat? (5 replies)
  153. Bag-in-box vinanbefaling? (9 replies)
  154. Noen marengs eksperter her? Trenger hjelp (6 replies)
  155. Går det å fryse pizza fra Peppes' (2 replies)
  156. Hva servere til kollokviegruppa? (4 replies)
  157. Hvilken kake skal jeg lage? (16 replies)
  158. Hva spiser du til frokost? (49 replies)
  159. Dempe chilismak med sjokolade (24 replies)
  160. Tips til hovedrett til guttekveld 10 stk (7 replies)
  161. Kan man fryse pai? (3 replies)
  162. Erfaringer med å fryse melk? (8 replies)
  163. Ut og spise i Trondheim i dag - hvor? (10 replies)
  164. Yogurt - bra eller fy? (40 replies)
  165. Blir dette for mye? (6 replies)
  166. Hjelp - Har ikke sort konditorfarge! (24 replies)
  167. Texburger (21 replies)
  168. Crispy chicken? (28 replies)
  169. Din favorittsuppe? (59 replies)
  170. Eplepai med vaniljekrem (4 replies)
  171. Sosekjøtt og høyrygg samme fremgangsmåte? (4 replies)
  172. Tacosaus - holdbarhet (6 replies)
  173. Matlei - gi meg påleggstips (41 replies)
  174. Intime bananer (12 replies)
  175. Hvor kjøpe kastanjer? (22 replies)
  176. Hva har dere til middag julaften? (112 replies)
  177. Sunne småretter (2 replies)
  178. Smøre form ved bunn uten sukker? (2 replies)
  179. Julete? (49 replies)
  180. Lunsj (4 replies)
  181. Lårtunge av elg (15 replies)
  182. Kan jeg vente med å steke eplekaken? HASTER (4 replies)
  183. Fleire som fyller frysaren med kjøtt i desse tider? (11 replies)
  184. Balsamico (2 replies)
  185. HVor lenge skal en liten lammebiff steke i ovn (1 replies)
  186. Lammekjøttdeig (9 replies)
  187. Glutenfritt sukkerbrød? (10 replies)
  188. Pensle før eller etter heving? (12 replies)
  189. Haster: vin til tapasbuffet? (4 replies)
  190. Kaker for salg. Trenger tips til hva jeg kan bake! (49 replies)
  191. Fisk fra isbilen (19 replies)
  192. Jamie Oliver`s sjokolade mousse-oppskrift? (0 replies)
  193. Kantarell, asparges, brun ris, søtpotet - hva tenkte jeg på? Hva skal jeg lage? (7 replies)
  194. Tofu (0 replies)
  195. Spaghetti à la Capri (27 replies)
  196. Indisk restaurant i Oslo (9 replies)
  197. Marsipankake og holdbarhet (5 replies)
  198. Hjelp meg med tapas-buffet! (50 replies)
  199. Hjelp ... Har en ytrefilet av okse, skal ha selskap ... (19 replies)
  200. Spinoff: har du smakt på årets julemarsipan? (49 replies)
  201. Jeg er så lykkelig (29 replies)
  202. Kalkunfilet (5 replies)
  203. Hvor ble det av nypesuppa? (37 replies)
  204. Dette gjør vi på en lørdags morgen (12 replies)
  205. Fettfattig middag - hva serverer jeg? (15 replies)
  206. Halal? (20 replies)
  207. Hva skal jeg lage til dessert i morgen? (13 replies)
  208. Kyllingfilet med blodårer (56 replies)
  209. Hvorfor jeg spiser økologiske egg? (16 replies)
  210. Måltidet - en brosjyre om mat og helse (0 replies)
  211. Er restaurantbransjen råtten? (18 replies)
  212. Nigella er i Norge! (24 replies)
  213. Kremost og smør - halal? (3 replies)
  214. Dere som har laget Nennes rundstykker (2 replies)
  215. Vin til forrett med reker? (4 replies)
  216. Deres favoritt-muggoster? (92 replies)
  217. Frosne grønnsaker vs. ferske grønnsaker (22 replies)
  218. Hvordan få gode rutiner med tran og vitaminer? (2 replies)
  219. Når narkomane renser sprøytene sine i sitroner i butikken (36 replies)
  220. Tafser du på frukt og grønnsaker i butikken? (Spin off) (61 replies)
  221. Vinskap, to soner - temperaturer? (17 replies)
  222. Grønnsaker innpakket i plast (16 replies)
  223. Surret skinkestek (1 replies)
  224. Frysing av marsipankake (0 replies)
  225. Hvor har de billig men bra lammekjøtt nå? (6 replies)
  226. Hjelp - jeg er blitt så tynn i håret... (15 replies)
  227. Toro sjokolademuffins (3 replies)
  228. Lammestek for dummies (6 replies)
  229. Erstatte vaniljesukker med stang (3 replies)
  230. Holdbarhet pappvin (9 replies)
  231. Å handle på Ultra (15 replies)
  232. Toro-hatere, ikke se her (7 replies)
  233. Dagbladet: Julemarsipanen er her! (59 replies)
  234. Blå ingefær (4 replies)
  235. Jeg har en hel ferdigkokt svinebog (2 replies)
  236. Tar du omega3? (41 replies)
  237. Haster - lage pannekakerøre flere timer før den skal brukes? (9 replies)
  238. Haster om egg (15 replies)
  239. Haster! Om egg (19 replies)
  240. Koke kikerter (17 replies)
  241. Holde pannekaker varme / Evt. varme opp igjen pannekaker (20 replies)
  242. Fruktsalat stående (8 replies)
  243. Røkt torsk i fiskegrateng? (12 replies)
  244. Klippfisk-spørsmål (6 replies)
  245. Cookies, småkaker, kjeks ... (9 replies)
  246. Lunsjgjester! (17 replies)
  247. Hva har du spist til middag i dag? (71 replies)
  248. Masse umodne, grønne tomater, hva kan vi lage? (16 replies)
  249. Marinere kjøtt til pizza (4 replies)
  250. Dere som liker kokosboller/skumboller (35 replies)