View Full Version : Mat og kosthold
- Trygg mat ute?
- Julegodt på pinne/spyd
- Servering av hummer på julaften
- Er glutenfrie bløtkaker hos bakeren like gode?
- Pinnekjøtt, kalkun, lutefisk eller ribbe
- Hello Fresh - retur av emballasje?
- Sukkerfrie julekaker
- Middag av hval?
- [Julegrøten] Alternativ til mandel?
- Tilbehør til ribbemiddag?
- Den beste ferdig-pepperkakedeigen?
- Tips til lavkarbomat
- Kjøpe hvit Toblerone på nett?
- Alternativ til singelpakking av karameller
- Too good to go
- Ribbe og krydring 48 t før
- Syltet ingefær
- Syltet fiken
- Hvilke middager skal du ha i romjula?
- Pinnekjøtt
- Hjelp, har blingset på gradene på stekeovnen (juleribba)
- Spenstig tilbehør til nøttestek
- Dessert til nyttårsaften
- Riktig vin til maten
- Forrett på nyttårsaften
- Steke kalkun best?
- Osso Bucco
- Pavlova
- Surret svinebog - hva er best å gjøre?
- Sunne og billige middager
- Tupperwares EasyRice til grøt?
- Airfryer - gi meg din beste oppskrift/ditt beste tips
- Hva skal du ha til middag i dag? Tråd # 10
- Vad tycks om Wasim, da?
- Hvor mange gryter trenger man egentlig?
- Harry Potter-mat?
- Spisested rundt Kanonhallen Løren
- God sjokoladeglasur/krem
- Daal - dhal - hva er din favorittoppskrift?
- God kyllingfond/kraft
- Gode ferdigkjøpte karbonader?
- Lage mat i mikro
- Fleskepølse
- Søndagsåpen kafé i Oslo
- Spisested i Oslo
- Pulled pork og ...?
- Belugalinser
- Skal bestille vegetartapas – anbefalinger?
- Kikerter
- God take away i Stavanger
- Sous vide-spørsmål
- Hva skal du ha til dessert i dag?
- Mat barn kan lage selv
- Trenger jeg en airfryer?
- Hvor mange pølser spiser du?
- Kul café/bakeri e.l på Majorstuen?
- Mikrobølgeovn med konveksjon
- Kan jeg bruke safari yoghurt/junior yoghurt til noe lurt?
- Middagsgjester fredag kveld - hva kan jeg lage?
- Ditt aller beste tacotips?
- Restaurant i Oslo i påskeuka
- Verdens enkleste og beste kake
- God ferdigkake (ikke sjokolade) i butikk - tips?
- Bytte ut pasta med noe annet enkelt (og sunt)?
- Margarin og laktosefri
- Catering eller sted til 80 års-dag, Bergen
- Sjokoladetrekk som knekker
- Hva skal du ha til middag i dag? Tråd # 11
- Hvor spise utendørs i Oslo?
- Samme middag hver dag - hva ville du valgt?
- Kaster så mye mat
- Superenkel mat til damekveld (må også kunne være vegetarrett)?
- Tips til 17. mai-frokost
- God oppskrift på BBQ-saus og ketchup
- Issho?
- Planlegging av båtpoteter
- Mat med mye egg?
- Hakkebakkeskogens Bakebok, hjelp!
- Laktoseintoleranse - hva reagerer du på?
- Eggehvite på flaske
- Hvilken kake til lotteri?
- Afternoon tea - trenger noe med sjokolade. Tips?
- Hva kan jeg lage med mye mozzarella?
- Pinnekjøtt og best-før-dato
- Hvilken er best - Le Benjamin eller Chez Colin? (Oslo)
- Bursdagsmiddag på budsjett - hvor i Oslo?
- Hva har du spist i dag - lavkarbo
- Potet eller risotto
- Hva kan jeg servere til glutenfri lunsj?
- Oslo - finere mat med barn
- Hvilken drikke foretrekker du til tapas?
- Noen som har oppskriften til sweet-tomatoes-broccoli-madness-salad?
- Melk eller fløte i gryteretter?
- Kaster du mye brød?
- Kan dere gi meg deres beste brødoppskrift, uten elting?
- Brødformer
- Utfordringer med middagsplanleggingen
- Airfryer oppskrifter?
- Kan noen anbefale greit sted for lunsj nær festningen i Oslo?
- Mengdeberegning - suppe
- Mat som binder magen
- Den bærekraftige og besparende mat-tråden
- Eltefri bakst og konsistens
- Fermentering
- Vårruller oppbevaring før steking
- Steke frosne andelår?
- Erstatte harissa
- Pesto
- Røde druer som smaker godteri
- Den beste rivedingsen
- Har du brukt tonka-bønner?
- Hvor har de god mat i nærheten av Aker Brygge?
- Regnes pannekaker som en fullstendig middag?
- Nye vinfavoritter
- Det aller beste alkoholfrie ølet?
- Natron som duftfjerner
- Hva skal du ha til middag i dag? Tråd # 12
- Anbefal restaurant i Oslo til middag med storfamilien (Fra 18 år og oppover)
- To freeze or not to freeze - kanelbollespørsmål
- Frøken Holm sine produkter
- Hornsalt
- Hva gjør jeg med et lass grønne tomater?
- Matlaging med bare mikro og stekeovn
- Ertesuppe på buljong?
- Gammelt og utgått pinnekjøtt - kaste?
- Middagssalater
- Hjelp! Hvor får jeg kjøpt disse?
- Baking soda og zeuws mel
- Restaurant sentralt i Oslo egnet for jobbmiddag
- Når melken ikke blir skum i melkeskummer
- Hvordan bruke pinnsvinsopp?
- Hva spiser du mye av i førjulstiden?
- En kasse for mye klementiner
- Engelsk fruktkake, den aller beste?
- Veldig enkle, men også veldig gode kaker?
- Hvor mye kaffe til 40 gjester?
- Næringsrik og kaloririk drikke?
- Hvor lenge før jul kan man lage karameller?
- Ukeshandling med Oda
- Restaurant i Trondheim for 20 damer
- Tråden for de beste oppskriftene på "annerledes" middager
- Bake med yoghurt?
- Hva er de nest beste kjøpepepperkakene?
- Hva gjør jeg med 1/2 kg multer?
- Noe godt og gøy med lakrisrot
- Marsipan: Tørking av mandler eller mandelmel
- Haster: Ribbe og stekeos
- Tilbehør til asiatisk ribbe
- Lakriskuler med pasjonsfrukt
- Sukkerfri marsipan
- Misopaste
- Kan man bruke frossent smør?
- Spiselige gaver
- Torsk i romjula
- Hva gjør jeg med kokt laks?
- Cakepops av krydderkake?
- Lage fyllet dagen før med vegandeig
- Bakepapir istedenfor aluminiumsfolie?
- Hvordan bruke opp hvit sjokoladeganache?
- Kokebok for ferskinger på kjøkkenet
- Hvordan spise mer frukt og grønt
- Hvilken ris/rismel til Mochi som man kan få tak i?
- Har torsk og laks omtrent lik koke- og steketid?
- Indisk kyllingsuppe og boblende drikker?
- Gode pastaretter uten sjømat
- Tesil som ikke lekker
- Glutenfri matkasse?
- Beste bruken av Norvegia lettost?
- Anbefal meg et lunsjsted på Skøyen
- Gode spisesteder for "hverdagsmiddag" i nærheten av Stortinget og Jernbanetorget
- Cøliaki: Tips og råd når man får besøk
- Pensle boller uten egg/melk?
- Hvem har billigst smågodt akkurat nå?
- Anbefal meg en asiatisk restaurant i Oslo der du kan få bord på dagen
- Hva skal du ha til middag i dag? Tråd # 13
- Smaker lyse glutenfrie muffins fra Toro godt?
- Steketid kjøleskapskald lasagne?
- Hva heter honeynut squash på norsk?
- Hva spiser du nå?
- Jeg trenger grønn te-anbefalinger!
- Kan/vil alle spise halalkjøtt?
- Erstatning for peanøttsmør
- Portvin- hva skal man starte med?
- God takeaway-sushi rundt Stortinget?
- Enkel dessert til 13
- Oppskrift på glutenfri sjokoladekake i stor langpanne?
- Raw food-tråden
- Tom for sukker. Kan jeg bruke syltesukker?
- Lage lasagne dagen før
- Påskemiddag til mange - hva ville dere servert?
- Hva er din go-to middag når du ikke har handlet?
- Haster! Bør jeg varme opp kanelbollene?
- Salte før eller etter tilbereding?
- God, frossen marsipankake?
- Ordentlig sprø apple crumble?
- Hvor mange kaker i konfirmasjon
- Hvor lenge holder ostekrem seg?
- Restaurant i Oslo
- Blande kjøttdeig av storfe og svin
- Middag i Oslo 17 mai - hvor koselig?
- Spiser dere kvelds eller kveldsmat?
- Finnes det gode wienerpølser?
- Hvilken balsamico til «mindre fint»?
- Mandelbunn vs. kransekake
- God catering i Oslo
- Meny til 17. mai?
- Russefrokost 17. mai
- Alkoholfrie drinker til Eurovision
- Pizzastein til gassgrill? Noen vits?
- Kenwood K-spade
- Hjelp meg med å fylle festbuffetbordet til 35 pers
- Fransk restaurant i Oslo - finnes det noen gode som ikke koster skjorta?
- Hva er kosemat og kosedrikke for deg?
- Enkel mat med kyllingfilet?
- Når er det en matforgiftning?
- Nistemat i sommervarme
- Hvordan lager man god omelett?
- Tips til enkle og sunne middager
- Oppbevaring av egg
- Vegetar tapas/koldtbord
- Lage langpannekake i rundform
- Ultraprosessering nettside
- Glasur til surmelkskake
- Dumplings Oslo?
- Koffeinfri kaffe som ikke koster skjorta?
- Middager i varmen?
- Hva er det til middag? #14
- Hva lønner seg å handle i Sverige nå?
- Markedsundersøkelse: Cookies?
- (Vin)bar Oslo sentrum
- Pølser og burgere og ... hva da?
- Gode supper?
- Proteinrik mat
- Ikke så usunn dessert uten gluten som kan forberedes dagen før
- Kake i konfirmasjon
- Kalkun med tilbehør - sommerutgave
- Når kakeformen er 26 cm i diameter og oppskriften er for en form som er 22
- God kaffe til moccamaster
- Iskremmaskin?
- Mat fra ulike regioner i Italia
- Tykk, stiv krem?
- Pikekyss
- Anbefal meg en enkel gryterett uten kjøtt
- Haster
- Roasted/ristet hvitløk?!?
- Hvor ofte spiser dere ute/har takeaway?
- Søtning til havregrøt
- Uterestaurant i Oslo i dag?
- Favoritt-te?
- Hva lage med mørbrad?
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.