View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29

  1. Trygg mat ute?
  2. Julegodt på pinne/spyd
  3. Servering av hummer på julaften
  4. Er glutenfrie bløtkaker hos bakeren like gode?
  5. Pinnekjøtt, kalkun, lutefisk eller ribbe
  6. Hello Fresh - retur av emballasje?
  7. Sukkerfrie julekaker
  8. Middag av hval?
  9. [Julegrøten] Alternativ til mandel?
  10. Tilbehør til ribbemiddag?
  11. Den beste ferdig-pepperkakedeigen?
  12. Tips til lavkarbomat
  13. Kjøpe hvit Toblerone på nett?
  14. Alternativ til singelpakking av karameller
  15. Too good to go
  16. Ribbe og krydring 48 t før
  17. Syltet ingefær
  18. Syltet fiken
  19. Hvilke middager skal du ha i romjula?
  20. Pinnekjøtt
  21. Hjelp, har blingset på gradene på stekeovnen (juleribba)
  22. Spenstig tilbehør til nøttestek
  23. Dessert til nyttårsaften
  24. Riktig vin til maten
  25. Forrett på nyttårsaften
  26. Steke kalkun best?
  27. Osso Bucco
  28. Pavlova
  29. Surret svinebog - hva er best å gjøre?
  30. Sunne og billige middager
  31. Tupperwares EasyRice til grøt?
  32. Airfryer - gi meg din beste oppskrift/ditt beste tips
  33. Hva skal du ha til middag i dag? Tråd # 10
  34. Vad tycks om Wasim, da?
  35. Hvor mange gryter trenger man egentlig?
  36. Harry Potter-mat?
  37. Spisested rundt Kanonhallen Løren
  38. God sjokoladeglasur/krem
  39. Daal - dhal - hva er din favorittoppskrift?
  40. God kyllingfond/kraft
  41. Gode ferdigkjøpte karbonader?
  42. Lage mat i mikro
  43. Fleskepølse
  44. Søndagsåpen kafé i Oslo
  45. Spisested i Oslo
  46. Pulled pork og ...?
  47. Belugalinser
  48. Skal bestille vegetartapas – anbefalinger?
  49. Kikerter
  50. God take away i Stavanger
  51. Sous vide-spørsmål
  52. Hva skal du ha til dessert i dag?
  53. Mat barn kan lage selv
  54. Trenger jeg en airfryer?
  55. Hvor mange pølser spiser du?
  56. Kul café/bakeri e.l på Majorstuen?
  57. Mikrobølgeovn med konveksjon
  58. Kan jeg bruke safari yoghurt/junior yoghurt til noe lurt?
  59. Middagsgjester fredag kveld - hva kan jeg lage?
  60. Ditt aller beste tacotips?
  61. Restaurant i Oslo i påskeuka
  62. Verdens enkleste og beste kake
  63. God ferdigkake (ikke sjokolade) i butikk - tips?
  64. Bytte ut pasta med noe annet enkelt (og sunt)?
  65. Margarin og laktosefri
  66. Catering eller sted til 80 års-dag, Bergen
  67. Sjokoladetrekk som knekker
  68. Hva skal du ha til middag i dag? Tråd # 11
  69. Hvor spise utendørs i Oslo?
  70. Samme middag hver dag - hva ville du valgt?
  71. Kaster så mye mat
  72. Superenkel mat til damekveld (må også kunne være vegetarrett)?
  73. Tips til 17. mai-frokost
  74. God oppskrift på BBQ-saus og ketchup
  75. Issho?
  76. Planlegging av båtpoteter
  77. Mat med mye egg?
  78. Hakkebakkeskogens Bakebok, hjelp!
  79. Laktoseintoleranse - hva reagerer du på?
  80. Eggehvite på flaske
  81. Hvilken kake til lotteri?
  82. Afternoon tea - trenger noe med sjokolade. Tips?
  83. Hva kan jeg lage med mye mozzarella?
  84. Pinnekjøtt og best-før-dato
  85. Hvilken er best - Le Benjamin eller Chez Colin? (Oslo)
  86. Bursdagsmiddag på budsjett - hvor i Oslo?
  87. Hva har du spist i dag - lavkarbo
  88. Potet eller risotto
  89. Hva kan jeg servere til glutenfri lunsj?
  90. Oslo - finere mat med barn
  91. Hvilken drikke foretrekker du til tapas?
  92. Noen som har oppskriften til sweet-tomatoes-broccoli-madness-salad?
  93. Melk eller fløte i gryteretter?
  94. Kaster du mye brød?
  95. Kan dere gi meg deres beste brødoppskrift, uten elting?
  96. Brødformer
  97. Utfordringer med middagsplanleggingen
  98. Airfryer oppskrifter?
  99. Kan noen anbefale greit sted for lunsj nær festningen i Oslo?
  100. Mengdeberegning - suppe
  101. Mat som binder magen
  102. Den bærekraftige og besparende mat-tråden
  103. Eltefri bakst og konsistens
  104. Fermentering
  105. Vårruller oppbevaring før steking
  106. Steke frosne andelår?
  107. Erstatte harissa
  108. Pesto
  109. Røde druer som smaker godteri
  110. Den beste rivedingsen
  111. Har du brukt tonka-bønner?
  112. Hvor har de god mat i nærheten av Aker Brygge?
  113. Regnes pannekaker som en fullstendig middag?
  114. Nye vinfavoritter
  115. Det aller beste alkoholfrie ølet?
  116. Natron som duftfjerner
  117. Hva skal du ha til middag i dag? Tråd # 12
  118. Anbefal restaurant i Oslo til middag med storfamilien (Fra 18 år og oppover)
  119. To freeze or not to freeze - kanelbollespørsmål
  120. Frøken Holm sine produkter
  121. Hornsalt
  122. Hva gjør jeg med et lass grønne tomater?
  123. Matlaging med bare mikro og stekeovn
  124. Ertesuppe på buljong?
  125. Gammelt og utgått pinnekjøtt - kaste?
  126. Middagssalater
  127. Hjelp! Hvor får jeg kjøpt disse?
  128. Baking soda og zeuws mel
  129. Restaurant sentralt i Oslo egnet for jobbmiddag
  130. Når melken ikke blir skum i melkeskummer
  131. Hvordan bruke pinnsvinsopp?
  132. Hva spiser du mye av i førjulstiden?
  133. En kasse for mye klementiner
  134. Engelsk fruktkake, den aller beste?
  135. Veldig enkle, men også veldig gode kaker?
  136. Hvor mye kaffe til 40 gjester?
  137. Næringsrik og kaloririk drikke?
  138. Hvor lenge før jul kan man lage karameller?
  139. Ukeshandling med Oda
  140. Restaurant i Trondheim for 20 damer
  141. Tråden for de beste oppskriftene på "annerledes" middager
  142. Bake med yoghurt?
  143. Hva er de nest beste kjøpepepperkakene?
  144. Hva gjør jeg med 1/2 kg multer?
  145. Noe godt og gøy med lakrisrot
  146. Marsipan: Tørking av mandler eller mandelmel
  147. Haster: Ribbe og stekeos
  148. Tilbehør til asiatisk ribbe
  149. Lakriskuler med pasjonsfrukt
  150. Sukkerfri marsipan
  151. Misopaste
  152. Kan man bruke frossent smør?
  153. Spiselige gaver
  154. Torsk i romjula
  155. Hva gjør jeg med kokt laks?
  156. Cakepops av krydderkake?
  157. Lage fyllet dagen før med vegandeig
  158. Bakepapir istedenfor aluminiumsfolie?
  159. Hvordan bruke opp hvit sjokoladeganache?
  160. Kokebok for ferskinger på kjøkkenet
  161. Hvordan spise mer frukt og grønt
  162. Hvilken ris/rismel til Mochi som man kan få tak i?
  163. Har torsk og laks omtrent lik koke- og steketid?
  164. Indisk kyllingsuppe og boblende drikker?
  165. Gode pastaretter uten sjømat
  166. Tesil som ikke lekker
  167. Glutenfri matkasse?
  168. Beste bruken av Norvegia lettost?
  169. Anbefal meg et lunsjsted på Skøyen
  170. Gode spisesteder for "hverdagsmiddag" i nærheten av Stortinget og Jernbanetorget
  171. Cøliaki: Tips og råd når man får besøk
  172. Pensle boller uten egg/melk?
  173. Hvem har billigst smågodt akkurat nå?
  174. Anbefal meg en asiatisk restaurant i Oslo der du kan få bord på dagen
  175. Hva skal du ha til middag i dag? Tråd # 13
  176. Smaker lyse glutenfrie muffins fra Toro godt?
  177. Steketid kjøleskapskald lasagne?
  178. Hva heter honeynut squash på norsk?
  179. Hva spiser du nå?
  180. Jeg trenger grønn te-anbefalinger!
  181. Kan/vil alle spise halalkjøtt?
  182. Erstatning for peanøttsmør
  183. Portvin- hva skal man starte med?
  184. God takeaway-sushi rundt Stortinget?
  185. Enkel dessert til 13
  186. Oppskrift på glutenfri sjokoladekake i stor langpanne?
  187. Raw food-tråden
  188. Tom for sukker. Kan jeg bruke syltesukker?
  189. Lage lasagne dagen før
  190. Påskemiddag til mange - hva ville dere servert?
  191. Hva er din go-to middag når du ikke har handlet?
  192. Haster! Bør jeg varme opp kanelbollene?
  193. Salte før eller etter tilbereding?
  194. God, frossen marsipankake?
  195. Ordentlig sprø apple crumble?
  196. Hvor mange kaker i konfirmasjon
  197. Hvor lenge holder ostekrem seg?
  198. Restaurant i Oslo
  199. Blande kjøttdeig av storfe og svin
  200. Middag i Oslo 17 mai - hvor koselig?
  201. Spiser dere kvelds eller kveldsmat?
  202. Finnes det gode wienerpølser?
  203. Hvilken balsamico til «mindre fint»?
  204. Mandelbunn vs. kransekake
  205. God catering i Oslo
  206. Meny til 17. mai?
  207. Russefrokost 17. mai
  208. Alkoholfrie drinker til Eurovision
  209. Pizzastein til gassgrill? Noen vits?
  210. Kenwood K-spade
  211. Hjelp meg med å fylle festbuffetbordet til 35 pers
  212. Fransk restaurant i Oslo - finnes det noen gode som ikke koster skjorta?
  213. Hva er kosemat og kosedrikke for deg?
  214. Enkel mat med kyllingfilet?
  215. Når er det en matforgiftning?
  216. Nistemat i sommervarme
  217. Hvordan lager man god omelett?
  218. Tips til enkle og sunne middager
  219. Oppbevaring av egg
  220. Vegetar tapas/koldtbord
  221. Lage langpannekake i rundform
  222. Ultraprosessering nettside
  223. Glasur til surmelkskake
  224. Dumplings Oslo?
  225. Koffeinfri kaffe som ikke koster skjorta?
  226. Middager i varmen?
  227. Hva er det til middag? #14
  228. Hva lønner seg å handle i Sverige nå?
  229. Markedsundersøkelse: Cookies?
  230. (Vin)bar Oslo sentrum
  231. Pølser og burgere og ... hva da?
  232. Gode supper?
  233. Proteinrik mat
  234. Ikke så usunn dessert uten gluten som kan forberedes dagen før
  235. Kake i konfirmasjon
  236. Kalkun med tilbehør - sommerutgave
  237. Når kakeformen er 26 cm i diameter og oppskriften er for en form som er 22
  238. God kaffe til moccamaster
  239. Iskremmaskin?
  240. Mat fra ulike regioner i Italia
  241. Tykk, stiv krem?
  242. Pikekyss
  243. Anbefal meg en enkel gryterett uten kjøtt
  244. Haster
  245. Roasted/ristet hvitløk?!?
  246. Hvor ofte spiser dere ute/har takeaway?
  247. Søtning til havregrøt
  248. Uterestaurant i Oslo i dag?
  249. Favoritt-te?
  250. Hva lage med mørbrad?