View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Laptop lunsjboks! har dere noen spennende nisteforslag?
  2. Muffinsene mine blir brent på undersiden
  3. Haster - brødspørsmål
  4. Deilig dessert som ikke er så avansert å lage?
  5. Steke bacon i ovn?
  6. Spiser du bacon sammen med pannekaker?
  7. Spinoff: spiser dere suppe sammen med pannekaker?
  8. Spinoff: Er pannekaker middag?
  9. Mat-tips til kresent barn
  10. Ica vanillinsocker
  11. Medbrakt avokado og sharon-frukt?
  12. Vintips til ost og kjeks
  13. Inneholder kinopopcorn melk?
  14. Tapas take away oslo?
  15. Rødvinstips til bacalao
  16. Milka triolade
  17. Hvor lenge holder kjøttdeig seg i fryseren?
  18. Rødvin som stikkord i kryssord
  19. Fotballkake fra hel****
  20. Når vinkorken smuldrer opp
  21. Får barna hjelpe til på kjøkkenet?
  22. Gjester til middag til helgen - og vi serverer....hva?
  23. Oppskrift på kjøttboller og pastasalat
  24. Handler dere billigmerker?
  25. Er det noen som har forsøkt å farge pepperkakedeigen?
  26. Purre og gulrøtter
  27. Kylling fra Solvinge (Rema 1000)
  28. Matpakkeregler?
  29. Danske delikatesser
  30. Rømme som har gått ut på dato
  31. Kan jeg steke 2 brett knekkebrød om gangen i ovnen? Haster
  32. Anbefale mongolsk restaurant i Oslo?
  33. Små næringsrike måltider?
  34. Hjelp!! hvor lenge steker man kylling med bacon rundt i stekeovnen?
  35. Grillbein i fryseren - holdbarhet?
  36. Nøtter
  37. Tilbud på svineknoke på Obs
  38. Sushisted i Oslo med annen sjømat også?
  39. Tapasrestaurant i Oslo?
  40. Hjemmelaget tomatsuppe
  41. Hornsalt - utgått på dato
  42. Smaksforsterkere (glutamat)
  43. Unngå lukt av kokte egg?
  44. Synes dere brødskiver er dårlig skolemat?
  45. Noen med digitalvekt som kan hjelpe meg?
  46. Forteller dere barnehagen/skolen at maten er sunn?
  47. Oppskrift på (eller tips om) lyst brød som er sunt?
  48. Lap top lunch box eller lignende i salg i Norge?
  49. Hvordan få småbarn til å spise 50 g protein hver dag? + sunt fett?
  50. Spiser dere pølseskinnet?
  51. 7 sortar til jul?
  52. Hvilke retter byr dere helt i mot?
  53. Mat for en bedre psyke
  54. Chipotle-chili? Kosher-salt?
  55. Importere kosttilskudd?
  56. Lørdagsmiddag
  57. Ikke-økologiske appelsiner i drikke?
  58. Matråd
  59. Store pepperkakeformer
  60. Tips til fingermat ønskast!
  61. Sarah Bernhardt - trøffelkremen vil ikke stivne
  62. Mislykket pepperkakedeig: hva kan jeg gjøre?
  63. Kan Oreo kaken fryses?
  64. Sintef gir gode råd for pepperkakehus
  65. Hvor ofte spiser dere kokte poteter?
  66. Unngå byggskader, bak pepperkakehus etter forskriftene
  67. Hvordan tilbereder jeg svinekoteletter, og hvilken saus?
  68. Kokeboken fra Grønn hverdag?
  69. Hjelp til Spiderman-kake
  70. Blir du grinete om du ikke får mat ofte nok/tidsnok?
  71. HVOR finner jeg ferdig pepperkakehus??
  72. Hvilken risgrøt er best?
  73. Er det noen som liker billigbrusen?
  74. Kan man lage farsemat uten foodprocessor?
  75. Safran - støtes i morter?
  76. Sukkerfri marsipan
  77. Glyserol i stedetfor tragant i marsipan?
  78. Noen som har bestilt kakebilder fra helt i 100?
  79. Hva slags godteri til pepperkakehus?
  80. Biff
  81. Glitters parmesankylling
  82. Bayonneskinke med plast rundt
  83. Smelte sukker i brødform på induksjonsovn
  84. Holdbarhet på åpnet curry paste glass
  85. Spin-off: Hvordan få svartbrent sukker ut av brødform?
  86. Eplekake i langpanne, oppskrift?
  87. Kokt potet
  88. Hvor lenge kan biscotti oppbevares
  89. Smaker man forskjell på kaffe med og uten koffein?
  90. Hvilken kokebok
  91. Har Ikea sluttet å selge kakemann-deigen sin?
  92. Hvor ofte spiser dere fisk?
  93. Har dere bakt After Eight-kaker?
  94. Kan man bruke ferdigposer for å lage lussekatter og julebrød?
  95. Oppbevaring av Cacas-farger
  96. Hvordan blir det med julebaksten i år?
  97. Smør på brød
  98. Kan mannen lage mat?
  99. Glutenfritt brød i bakemaskin
  100. Spiser du lutefisk?
  101. Chai latte?
  102. Smører jeg formen, eller bruker jeg bakepapir?
  103. Spinoff av "Kan mannen lage mat"?
  104. Fikenmarmelade
  105. Buffetrestaurant i eller rundt Oslo nå før jul
  106. Hvor spise romantisk og GOD middag for 5 års bryllupsdag?
  107. Forheving er bortkastet tid
  108. Hva er deres favorittkokebøker?
  109. Forslag?
  110. Hvilken Twist-sjokolade er best?
  111. Forslag til hvordan få jenta mi til å spise grønnsaker
  112. Hvilken egenskap gir surmelk i bakst?
  113. Hjelp lavkarbo for nybegynnere
  114. Spiser barna deres grøt?
  115. Spiser dere spekemat til grøt?
  116. Muskatnøtt - er det en nøtt?
  117. Hvor i Oslo kan jeg få tak i kjøttdeig av får?
  118. Hvor få tak i pepperkakeformer?
  119. Tine meierismør-usaltet?
  120. Glutenfritt mel som er gått ut på dato
  121. Steketid lussekatter HASTER! ;-)
  122. Haster: Hvor lenge holder eggeplommene!
  123. Hva serverer dere til middagsgjester i julen?
  124. "Spennende" sjokolade? Hvor kjøpe?
  125. Oppbevaring av pinnekjøtt
  126. Ribbekrise ...
  127. Chai Latte-muffins
  128. Hjelp, haster ang Jul med Helstrøm, surkål koketider
  129. Vegetarisk festmåltid
  130. Pepperkake med blåskimmelost
  131. Whisky - anbefalinger
  132. Hvilken vin til julekalkunen?
  133. Hvor mye pinnekjøtt og hva til dessert etterpå?
  134. Tilbehør til pinnekjøtt
  135. Kan jeg lage karamellpuddingen i morgen?
  136. Grøt i Ultra Plus fra Tupperware?
  137. Hvor mange Fjordland-pakker til riskrem til 11 personer?
  138. Hva spiser dere i jula?
  139. Hva står på handlelisten deres til jul?
  140. De er tom for ribbe i butikken!
  141. Hvor mye riskrem til 9 personer?
  142. HASTER! Erstatte natron?
  143. Hva passer i en gave sammen med balsamico?
  144. Ikeas pepperkakedeig
  145. Mandler til kransekake - foodprocessor?
  146. Hvilke pålegg spiser dere mest av i julen?
  147. Klarer jeg å lage risengrynsgrøt av 2 liter melk uten å svi alt sammen?
  148. Grillen på stekovnen er røket
  149. Dere som bruker mandelessens i riskremen!
  150. Surkålhjelp
  151. Haster! Ang. ribbe
  152. Hvert eneste år får jeg høre denne
  153. Hvor lenge holder karamellpudding seg?
  154. Ribbe som ikke blåser seg opp
  155. Hva gjør jeg med eplene og sviskene til kalkunen?
  156. Noen som vet om restauranter som er åpne i Oslo 3. juledag?
  157. Pinnekjøtt, vannes ut i romtemperatur eller kjølig?
  158. Dronning Maud-fromasj uten portvin?
  159. Din beste marinade til kyllingvinger?
  160. Tips til tapasbuffet?
  161. Nyttårsdessert
  162. Meny på nyttårsaften
  163. Drikke til frokosten
  164. Juicemaskin
  165. Billige middager
  166. Marengsbunnen sprekker opp
  167. Forslag til nyttårsmiddag
  168. Kan jeg koke innmaten til kalkunen i dag?
  169. Kalkun
  170. Pepperkakedeig-oppbevaring i kjøleskap
  171. Flytende dessert ...
  172. Kalkun
  173. Haster: Hvor mange grader skal kalkunbryst ha?
  174. Hva gjør jeg feil? (blender-problem)
  175. Pinnekjøttet ...
  176. Hjelp til oversettelse av oppskrift!
  177. Restaurantanbefaling i Oslo?
  178. Fløte - utgått på dato
  179. Har havregryn, what to do?
  180. Er dere lei av kjøtt etter julen?
  181. Fryse ostekake?
  182. Kjipt!
  183. Herlige retter av linser, bønner og nøtter
  184. Point of no return
  185. Hjelp meg med alternativ urt ...
  186. Ukemeny
  187. Heimelaga saft
  188. Hvordan steamer man grønnsaker?
  189. Kikerter - kjøpe hvor?
  190. Jeg har 17 Skyr, og søker oppskrifter
  191. Isets snopesladderspalte: 3 nye sjokolader
  192. Butterdeig, gjøre dagen før?
  193. Rødt kjøtt
  194. Eggehvite - 2 dager i kjøleskap
  195. Slike aluminiumsformer
  196. Trenger tips til lavkarbo mellommåltider og kveldsmat
  197. Dere som ikke spiser hvete ...
  198. Grønnsaker og juice og holdbarhet
  199. Drikker du (hjemmelaget) saft med mugg i?
  200. Hva skal dere ha til middag i dag?
  201. Fiskemannen VS Findus
  202. Barnevennlig pølsepizza
  203. Hvitløks-kjøttboller
  204. Oppbevaring av et helt stykke kjøtt
  205. Kokeboka "365 sunne middager på en halv time"
  206. Hvilket søtstoff er minst usunt?
  207. Kan man lage gode koteletter?
  208. God glasur til Mims sjokoladekake
  209. En nespressojomfu melder sin ankomst ...
  210. Smoothie
  211. Thai og indisk
  212. Lunsj
  213. Link til en livsstilsblogg som en bekjent av meg skriver
  214. Grahammel?
  215. Barnebursdag uten egg og melk
  216. Fedon-brød
  217. Varm drikke?
  218. Jommen sa jeg service. Pølse, sa du?
  219. Kakeforslag til bhg-bursdag med lite sukker
  220. Er det noen som har peiling på ...
  221. Lunsj for vegetarianere som barn liker?
  222. Middagsmatlager til permisjonstider. Tips?
  223. Kakao i skolesekken
  224. Sushi for dummies? Noen som kan forklare?
  225. Hva sender dere med barna å drikke i skolesekken?
  226. Kaloribehov/-forbruk
  227. Rema sine middagstips til 4 personer
  228. Distré 2. klassinger
  229. Trenger tips til lavkarbomatpakker
  230. Mat ved utholdenhetstrening?
  231. Spiser du blodpudding?
  232. Lunsj til eksotiske gjester?
  233. Glutenfri kake i ovnen - hjelp!
  234. Spiser du de første skivene av hvitosten?
  235. Stikker eller skraper du smøret?
  236. Hva kjøper dere i Sverige?
  237. Er kjøttet ødelagt?
  238. Rema 1000 nye produkter
  239. Kan vi kaste mindre mat??
  240. Steamer
  241. Kan risen brukes selv om den har stått i romtemperatur?
  242. Noen som vet hvor man får kjøpt denne kjøkkenduppeditten? (Grønnsaksstrimler)
  243. Noen som har hatt "kokkekurs" med barna?
  244. Hvilken ris er god og som ikke kleber
  245. Tur i skogen og stadig grilling ... hva griller man?
  246. shg og ltb baker lefser (skrytings)
  247. Hvit fisk?
  248. Jeg har ...
  249. Solo Sitron?
  250. Skyr naturell