View Full Version : Mat og kosthold
- Laptop lunsjboks! har dere noen spennende nisteforslag?
- Muffinsene mine blir brent på undersiden
- Haster - brødspørsmål
- Deilig dessert som ikke er så avansert å lage?
- Steke bacon i ovn?
- Spiser du bacon sammen med pannekaker?
- Spinoff: spiser dere suppe sammen med pannekaker?
- Spinoff: Er pannekaker middag?
- Mat-tips til kresent barn
- Ica vanillinsocker
- Medbrakt avokado og sharon-frukt?
- Vintips til ost og kjeks
- Inneholder kinopopcorn melk?
- Tapas take away oslo?
- Rødvinstips til bacalao
- Milka triolade
- Hvor lenge holder kjøttdeig seg i fryseren?
- Rødvin som stikkord i kryssord
- Fotballkake fra hel****
- Når vinkorken smuldrer opp
- Får barna hjelpe til på kjøkkenet?
- Gjester til middag til helgen - og vi serverer....hva?
- Oppskrift på kjøttboller og pastasalat
- Handler dere billigmerker?
- Er det noen som har forsøkt å farge pepperkakedeigen?
- Purre og gulrøtter
- Kylling fra Solvinge (Rema 1000)
- Matpakkeregler?
- Danske delikatesser
- Rømme som har gått ut på dato
- Kan jeg steke 2 brett knekkebrød om gangen i ovnen? Haster
- Anbefale mongolsk restaurant i Oslo?
- Små næringsrike måltider?
- Hjelp!! hvor lenge steker man kylling med bacon rundt i stekeovnen?
- Grillbein i fryseren - holdbarhet?
- Nøtter
- Tilbud på svineknoke på Obs
- Sushisted i Oslo med annen sjømat også?
- Tapasrestaurant i Oslo?
- Hjemmelaget tomatsuppe
- Hornsalt - utgått på dato
- Smaksforsterkere (glutamat)
- Unngå lukt av kokte egg?
- Synes dere brødskiver er dårlig skolemat?
- Noen med digitalvekt som kan hjelpe meg?
- Forteller dere barnehagen/skolen at maten er sunn?
- Oppskrift på (eller tips om) lyst brød som er sunt?
- Lap top lunch box eller lignende i salg i Norge?
- Hvordan få småbarn til å spise 50 g protein hver dag? + sunt fett?
- Spiser dere pølseskinnet?
- 7 sortar til jul?
- Hvilke retter byr dere helt i mot?
- Mat for en bedre psyke
- Chipotle-chili? Kosher-salt?
- Importere kosttilskudd?
- Lørdagsmiddag
- Ikke-økologiske appelsiner i drikke?
- Matråd
- Store pepperkakeformer
- Tips til fingermat ønskast!
- Sarah Bernhardt - trøffelkremen vil ikke stivne
- Mislykket pepperkakedeig: hva kan jeg gjøre?
- Kan Oreo kaken fryses?
- Sintef gir gode råd for pepperkakehus
- Hvor ofte spiser dere kokte poteter?
- Unngå byggskader, bak pepperkakehus etter forskriftene
- Hvordan tilbereder jeg svinekoteletter, og hvilken saus?
- Kokeboken fra Grønn hverdag?
- Hjelp til Spiderman-kake
- Blir du grinete om du ikke får mat ofte nok/tidsnok?
- HVOR finner jeg ferdig pepperkakehus??
- Hvilken risgrøt er best?
- Er det noen som liker billigbrusen?
- Kan man lage farsemat uten foodprocessor?
- Safran - støtes i morter?
- Sukkerfri marsipan
- Glyserol i stedetfor tragant i marsipan?
- Noen som har bestilt kakebilder fra helt i 100?
- Hva slags godteri til pepperkakehus?
- Biff
- Glitters parmesankylling
- Bayonneskinke med plast rundt
- Smelte sukker i brødform på induksjonsovn
- Holdbarhet på åpnet curry paste glass
- Spin-off: Hvordan få svartbrent sukker ut av brødform?
- Eplekake i langpanne, oppskrift?
- Kokt potet
- Hvor lenge kan biscotti oppbevares
- Smaker man forskjell på kaffe med og uten koffein?
- Hvilken kokebok
- Har Ikea sluttet å selge kakemann-deigen sin?
- Hvor ofte spiser dere fisk?
- Har dere bakt After Eight-kaker?
- Kan man bruke ferdigposer for å lage lussekatter og julebrød?
- Oppbevaring av Cacas-farger
- Hvordan blir det med julebaksten i år?
- Smør på brød
- Kan mannen lage mat?
- Glutenfritt brød i bakemaskin
- Spiser du lutefisk?
- Chai latte?
- Smører jeg formen, eller bruker jeg bakepapir?
- Spinoff av "Kan mannen lage mat"?
- Fikenmarmelade
- Buffetrestaurant i eller rundt Oslo nå før jul
- Hvor spise romantisk og GOD middag for 5 års bryllupsdag?
- Forheving er bortkastet tid
- Hva er deres favorittkokebøker?
- Forslag?
- Hvilken Twist-sjokolade er best?
- Forslag til hvordan få jenta mi til å spise grønnsaker
- Hvilken egenskap gir surmelk i bakst?
- Hjelp lavkarbo for nybegynnere
- Spiser barna deres grøt?
- Spiser dere spekemat til grøt?
- Muskatnøtt - er det en nøtt?
- Hvor i Oslo kan jeg få tak i kjøttdeig av får?
- Hvor få tak i pepperkakeformer?
- Tine meierismør-usaltet?
- Glutenfritt mel som er gått ut på dato
- Steketid lussekatter HASTER! ;-)
- Haster: Hvor lenge holder eggeplommene!
- Hva serverer dere til middagsgjester i julen?
- "Spennende" sjokolade? Hvor kjøpe?
- Oppbevaring av pinnekjøtt
- Ribbekrise ...
- Chai Latte-muffins
- Hjelp, haster ang Jul med Helstrøm, surkål koketider
- Vegetarisk festmåltid
- Pepperkake med blåskimmelost
- Whisky - anbefalinger
- Hvilken vin til julekalkunen?
- Hvor mye pinnekjøtt og hva til dessert etterpå?
- Tilbehør til pinnekjøtt
- Kan jeg lage karamellpuddingen i morgen?
- Grøt i Ultra Plus fra Tupperware?
- Hvor mange Fjordland-pakker til riskrem til 11 personer?
- Hva spiser dere i jula?
- Hva står på handlelisten deres til jul?
- De er tom for ribbe i butikken!
- Hvor mye riskrem til 9 personer?
- HASTER! Erstatte natron?
- Hva passer i en gave sammen med balsamico?
- Ikeas pepperkakedeig
- Mandler til kransekake - foodprocessor?
- Hvilke pålegg spiser dere mest av i julen?
- Klarer jeg å lage risengrynsgrøt av 2 liter melk uten å svi alt sammen?
- Grillen på stekovnen er røket
- Dere som bruker mandelessens i riskremen!
- Surkålhjelp
- Haster! Ang. ribbe
- Hvert eneste år får jeg høre denne
- Hvor lenge holder karamellpudding seg?
- Ribbe som ikke blåser seg opp
- Hva gjør jeg med eplene og sviskene til kalkunen?
- Noen som vet om restauranter som er åpne i Oslo 3. juledag?
- Pinnekjøtt, vannes ut i romtemperatur eller kjølig?
- Dronning Maud-fromasj uten portvin?
- Din beste marinade til kyllingvinger?
- Tips til tapasbuffet?
- Nyttårsdessert
- Meny på nyttårsaften
- Drikke til frokosten
- Juicemaskin
- Billige middager
- Marengsbunnen sprekker opp
- Forslag til nyttårsmiddag
- Kan jeg koke innmaten til kalkunen i dag?
- Kalkun
- Pepperkakedeig-oppbevaring i kjøleskap
- Flytende dessert ...
- Kalkun
- Haster: Hvor mange grader skal kalkunbryst ha?
- Hva gjør jeg feil? (blender-problem)
- Pinnekjøttet ...
- Hjelp til oversettelse av oppskrift!
- Restaurantanbefaling i Oslo?
- Fløte - utgått på dato
- Har havregryn, what to do?
- Er dere lei av kjøtt etter julen?
- Fryse ostekake?
- Kjipt!
- Herlige retter av linser, bønner og nøtter
- Point of no return
- Hjelp meg med alternativ urt ...
- Ukemeny
- Heimelaga saft
- Hvordan steamer man grønnsaker?
- Kikerter - kjøpe hvor?
- Jeg har 17 Skyr, og søker oppskrifter
- Isets snopesladderspalte: 3 nye sjokolader
- Butterdeig, gjøre dagen før?
- Rødt kjøtt
- Eggehvite - 2 dager i kjøleskap
- Slike aluminiumsformer
- Trenger tips til lavkarbo mellommåltider og kveldsmat
- Dere som ikke spiser hvete ...
- Grønnsaker og juice og holdbarhet
- Drikker du (hjemmelaget) saft med mugg i?
- Hva skal dere ha til middag i dag?
- Fiskemannen VS Findus
- Barnevennlig pølsepizza
- Hvitløks-kjøttboller
- Oppbevaring av et helt stykke kjøtt
- Kokeboka "365 sunne middager på en halv time"
- Hvilket søtstoff er minst usunt?
- Kan man lage gode koteletter?
- God glasur til Mims sjokoladekake
- En nespressojomfu melder sin ankomst ...
- Smoothie
- Thai og indisk
- Lunsj
- Link til en livsstilsblogg som en bekjent av meg skriver
- Grahammel?
- Barnebursdag uten egg og melk
- Fedon-brød
- Varm drikke?
- Jommen sa jeg service. Pølse, sa du?
- Kakeforslag til bhg-bursdag med lite sukker
- Er det noen som har peiling på ...
- Lunsj for vegetarianere som barn liker?
- Middagsmatlager til permisjonstider. Tips?
- Kakao i skolesekken
- Sushi for dummies? Noen som kan forklare?
- Hva sender dere med barna å drikke i skolesekken?
- Kaloribehov/-forbruk
- Rema sine middagstips til 4 personer
- Distré 2. klassinger
- Trenger tips til lavkarbomatpakker
- Mat ved utholdenhetstrening?
- Spiser du blodpudding?
- Lunsj til eksotiske gjester?
- Glutenfri kake i ovnen - hjelp!
- Spiser du de første skivene av hvitosten?
- Stikker eller skraper du smøret?
- Hva kjøper dere i Sverige?
- Er kjøttet ødelagt?
- Rema 1000 nye produkter
- Kan vi kaste mindre mat??
- Steamer
- Kan risen brukes selv om den har stått i romtemperatur?
- Noen som vet hvor man får kjøpt denne kjøkkenduppeditten? (Grønnsaksstrimler)
- Noen som har hatt "kokkekurs" med barna?
- Hvilken ris er god og som ikke kleber
- Tur i skogen og stadig grilling ... hva griller man?
- shg og ltb baker lefser (skrytings)
- Hvit fisk?
- Jeg har ...
- Solo Sitron?
- Skyr naturell
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.