View Full Version : Mat og kosthold
- Sukkerfritt godteri (6 replies)
- Presset sitron og holdbarhet? (0 replies)
- Kikerter (9 replies)
- Holdbarhet på kraft? (3 replies)
- Anbefaling av hvilken sous vide (8 replies)
- Pepperkakedeig - glemt natron (3 replies)
- Andebryst (8 replies)
- Hvor kjøper man Mont d’Or? (8 replies)
- Hvor mye utblandet kaffe blir det i kaffekoppen på Nespressomaskinen din? (0 replies)
- Den perfekte latte. Hvilken skummer og hvilken maskin? (23 replies)
- Sannheten på bordet (51 replies)
- Passion for baking (0 replies)
- Middager med minimalt med innsats? (34 replies)
- Hvorfor får jeg ikke til å bruke fløte i varmmat? (20 replies)
- Spiser du fenalår? Når er det "best"? (62 replies)
- Spiser du rått kjøtt (Spinoff)? (53 replies)
- Godt Levert når man ikke tåler gluten? (3 replies)
- Hjelp! Glemte gjæra (4 replies)
- Spiser dere epler på den riktige måten? (43 replies)
- Hva spiser du når ingen ser deg? (244 replies)
- Kaldheving - hvor lenge er for lenge? (25 replies)
- Saus som har stått på benken over natten (6 replies)
- Småsteik av elg (6 replies)
- Holdbarhet på laksepaté (4 replies)
- Bløtkake til i farsdag. Fylle den i dag eller morgen? (8 replies)
- Muffins uten former (2 replies)
- Hvordan farge myye marsipan? (7 replies)
- Billigst mulig indrefilet (6 replies)
- Fristende matpakke som holder seg godt (7 replies)
- Salt (4 replies)
- Hvor "ille" er grove polarbrød? (27 replies)
- Cake pops (30 replies)
- Kinesere på middagsbesøk - hva serverer jeg? (4 replies)
- Hva kan jeg lage av epler? Helst litt enkelt (7 replies)
- Ha med en matrett hver, alder 8-19, hva lager jeg? (17 replies)
- Bananmuffins med peanøttkrem? (5 replies)
- Kan noen ramse opp glutenfritt godteri. Med merke? (3 replies)
- Ditt daglige brød (69 replies)
- Tips til matlaging i barnebursdag (21 replies)
- Lage panna cotta to dager før den skal spises? (2 replies)
- Kakemixer for de med glutenallergi? (3 replies)
- Halloween - gresskarene (2 replies)
- Brødbaking igjen; hvordan leser man grovhetsskalaen? (11 replies)
- Hva er det med melk som gjør bakst mer saftig, og mindre tørt? (16 replies)
- Myter om norsk mat og helse (8 replies)
- Hvor finner man grønn makaroni? (11 replies)
- Melisglasur på kanelbolle, ja eller nei? (99 replies)
- Nærmeste bakeri (9 replies)
- Er det for stor forskjell på appelsin og klementin-skall? (5 replies)
- Glutenfri bursdag - høres dette greit ut? (25 replies)
- Lær meg om rødvin - hodepine og garvesyre (47 replies)
- Har biffstrimler - lage hva? (13 replies)
- Glutenfri eplesmuldrepai - går det? (25 replies)
- Fn- dagen (3 replies)
- "Bankers" små pikekyss (8 replies)
- Skal stille med noe å bite i på foreldremøte (51 replies)
- Spiselige gaver? (32 replies)
- Smørbrødfat (7 replies)
- Hvor mange biter grønnsaker spiser du til middag? (19 replies)
- Blogg med middagsplaner? (2 replies)
- Tranen (0 replies)
- Hva er "norsk mat"? (30 replies)
- Hvor liker du å spise? (1 replies)
- Mat rett hjem (4 replies)
- Mindre vellykkede middagsforsøk (26 replies)
- Salat med spekeskinke (5 replies)
- Hvor kjøper jeg filodeig? (20 replies)
- Noen som har zoku ispinnemaskin? (9 replies)
- Presskannekaffe (18 replies)
- Restaurant i Oslo (0 replies)
- Dolce Gusto - hvilken kaffe bør jeg prøve? (18 replies)
- Når er det best å ta på glasur på sjokoladekaken? (6 replies)
- Er vafler myk mat? (22 replies)
- Maizenna paibunn (0 replies)
- Når du skal servere ost og kjeks, hva kjøper du da? (64 replies)
- Middag for 10 i Oslo? (6 replies)
- [Haster] Steke fiskegratengen i kveld eller ikke? (2 replies)
- Hvilke middager egner seg som fryserfyll, og hva er gøy å finne i fryseren? (11 replies)
- Hvor finner jeg tapioca? (11 replies)
- Hurra, kesamen er tilbake i danoninoen (18 replies)
- Åpnet rødvin, skal den stå i kjøleskap? (12 replies)
- Ølpriser? Og drikkes det lettøl i de tusen hjem, egentlig? (42 replies)
- Riskoker - hvilken? (9 replies)
- Har du noen tropisk grønn te å anbefale? (2 replies)
- Spaghettigresskar - hva med restene? (2 replies)
- Sushi-ris (10 replies)
- Hyggelig spisested nær Centraltheatret (Oslo) (24 replies)
- Dine beste oppskrifter til ting i blender (7 replies)
- Annen fisk enn laks og torsk? (17 replies)
- Hvor mye sushi trenger man? (19 replies)
- Sushi -hastar (7 replies)
- Frosset laks - sushi (1 replies)
- Smør som har gått ut på dato (4 replies)
- Haster: Hva lukter "frisk" kyllingfilet? (20 replies)
- Anbefal meg en sjokoladekakeoppskrift (7 replies)
- Holdbarhet på bacon (1 replies)
- Erfaringer med glutenfri paibunn (14 replies)
- Pastinakk erstattes med hva? (23 replies)
- Fiberfin: Er det så bra som det virker som? (3 replies)
- Sparemodus et par mnd - tips til billige og sunne middager ønskes (16 replies)
- Bruker du mel som har gått ut på dato? (26 replies)
- Trøffelolje (6 replies)
- Navlestrengen i egget (65 replies)
- 30 days... (0 replies)
- "Skummel" halloweenmeny (13 replies)
- Superkjapp, sunn middag (32 replies)
- Oppskrift på soddboller? (0 replies)
- Hvordan oppbevarer du krydderet ditt? (32 replies)
- Hva slags middag lager jeg med ferdigstekt skinkestek? (5 replies)
- Økologiske tacolefser og polarbrød (2 replies)
- Hva skal jeg ta med til høstfest i barnehagen? (15 replies)
- Hva skal jeg gjøre med brosme? (6 replies)
- Har noen erfaring med denne ismaskinen? (5 replies)
- Hvor kjøper man sorbetis og god ost (8 replies)
- 800 gram gresk yoghurt (10 replies)
- Mengde ertesuppe? (3 replies)
- Kewraolje? (0 replies)
- [Gossip] Sjokoladenyheter høsten 2013 - hvilke har du smakt? (132 replies)
- Enkel, men god kake til 9-årsdag (2 replies)
- Hvor får jeg tak i (gode) fevebønner/ bondebønner/ hestebønner? (0 replies)
- Røde eller grønne? Hjelp en linse-novise (4 replies)
- Beste grønnsaksbutikk i Oslo (24 replies)
- Hva spiser du til lunsj på jobb? Tips ønskes! (28 replies)
- Kylling-tips? (1 replies)
- Hvordan oppbevarer og serverer dere honning? (13 replies)
- Paleo (52 replies)
- Pulled pork, hva bruker jeg kraften til? (10 replies)
- Tapasbuffet - hva må være med? (9 replies)
- Godt levert og lignende middagstjenester (14 replies)
- Holdbarhet på vaktelegg? (1 replies)
- Kjærestemiddag (4 replies)
- Hvor kjøpe epleetui? (9 replies)
- Lettere å spise mer usunn mat på (selvvalgte) dietter? (0 replies)
- Hvor spiser man god sushi i Oslo? (5 replies)
- Et uformelt, men bra spisested i Oslo? (16 replies)
- Middag i hverdagen? (117 replies)
- Utfordring: Forslag til vin (6 replies)
- Lunsj i Trondheim på en lørdag (17 replies)
- Kaker uten melkeprotein (10 replies)
- Kjøpe kjøtt hos slakter - hva slags kjøtt? (33 replies)
- Hjelp meg å lage kake uten oppskrift! (5 replies)
- Karamell med matfløte? (3 replies)
- Hva bruker du cottage cheese til? (41 replies)
- Barnas restaurant, NRK Super (6 replies)
- Hva kan jeg bruke 1,2 kg rips til? (8 replies)
- Fryse kjøttboller etter 2,5 døgn i kjøleskap? (1 replies)
- Fra fryseboks direkte til matboks. Hva? (5 replies)
- "Mat-termos" (44 replies)
- Hva putte i matboksen? (43 replies)
- Hva skal dere ha til middag i dag? (1002 replies)
- Hva spiser deres femåringer? (23 replies)
- Frokost til ikke-frokostmenneske? (32 replies)
- Jeg er så glad! (22 replies)
- Fisk og barn (22 replies)
- Trenger tips til "lager-seg-selv"-middag som går relativt kjapt (12 replies)
- Bittesmå bokser (21 replies)
- Mellom to jobber (1 replies)
- Endelig har jeg funnet en perfekt matboks! (88 replies)
- Hjelp meg å planlegge 40-årslag (1 replies)
- Dagligvarebutikker i Tromsø (20 replies)
- Hvordan tilberede asparges? (12 replies)
- Bondebønner/hestebønner (10 replies)
- Hva slags flasker til frysing av saft? (5 replies)
- Hva skal jeg gjøre med stikkelsbærene? (14 replies)
- Mat til champagne og vin (5 replies)
- 1 kg ost blitt liggende i bilen... (9 replies)
- Middagsoppskrifter som er enkle for unger å lage selv? (4 replies)
- Vinkork? Sånn med vakuumfunksjon? (5 replies)
- Fingermat til champagne? (10 replies)
- Hvilken T.G.I Friday's? (Oslo) (13 replies)
- Sjokolademuffins: Forslag til glasur? (0 replies)
- Spisesteder/bar Aker brygge (5 replies)
- Haster: Kan man redde kornete smørkrem? (6 replies)
- Pikekyss (13 replies)
- Vinhjelp (0 replies)
- Kan jeg lage eplekake nå, og steke i ettermiddag (4 replies)
- Tips til god nistemat? (1 replies)
- Bringebær-spørsmål (15 replies)
- Helt fantastisk nydelig hjemmelaget melkefri iskrem/softis (3 replies)
- Hvor lenge holder yoghurt seg? (10 replies)
- Rundstykker som skal spises i morgen - fryser jeg dem? (3 replies)
- Dolce Gusto Latte Macciato, hvor får man tak i riktige kopper? (7 replies)
- Hvor lang tid (5 replies)
- Kjøttdeig som veldig snart går ut på dato (14 replies)
- Plukking og bruk av rips (100 replies)
- Brød med mugg, farlig? (10 replies)
- Spiser dere hermetikk? (55 replies)
- Maizena (5 replies)
- Sommerlunsj - tips? (7 replies)
- Bake foccacia dagen i forveien? (5 replies)
- Hva er greit og lettvint å servere ammende på en sommerdag? (18 replies)
- Noen som har spist på Engø gård i det siste? (2 replies)
- To dagers camping med en med cøliaki og ei med nøtteallergi.Tips anyone? (5 replies)
- Wilton icing colour til kakedeig? (4 replies)
- Hvordan få sunnere familie? (23 replies)
- Imponerende salat og slikt (19 replies)
- Når man skal lage smør av fløte... (6 replies)
- Hva handler dere i Danmark? (8 replies)
- Spiser du brent mat? (28 replies)
- Pukka-te tips (0 replies)
- Tips: naturlig sukkerfri iste (5 replies)
- Fantasiløs. Tilbehør til biff, noen? (32 replies)
- Beste biff i Oslo? (1 replies)
- Noen som har den softismaskinen de har på OBS nå? (42 replies)
- Hva skal jeg handle i Sverige? (20 replies)
- Hvordan skal sterkøl oppbevares? (1 replies)
- Rettferdig kaffe? (4 replies)
- Hva serverer jeg til stor familiebursdag? (23 replies)
- Hjelp, redde pesto som er blitt for salt? (9 replies)
- Hva skal jeg servere? [matlei] (8 replies)
- God sjokoladekake (0 replies)
- Oppbevaring brød med sprø skorpe (5 replies)
- Chilli con carne og? (9 replies)
- Hjemmelagde frokostblandinger, quinoa og chia? (0 replies)
- Le creuset (19 replies)
- 60 halve smurte rundstykker (22 replies)
- Lage kakerøre dagen før? (1 replies)
- Noen som juicer her? (1 replies)
- Brus med eller uten sukker, hva er egentlig minst usunt? (22 replies)
- Kaste ost med mulige plastbiter i? (21 replies)
- Coca-Cola og reklame med fokus på overvektsproblematikk (10 replies)
- Lage energi/proteinbarer selv? (10 replies)
- Saft til hverdags (229 replies)
- Melke- og hvetefrie pastiller (1 replies)
- Konvertere fra langpanne til rund form og omvendt? (5 replies)
- Advarer kvinner, barn og ungdommer mot å spise laks (48 replies)
- Melkefri topping til jordbærkake (16 replies)
- Ris og pasta til overs (9 replies)
- Ukesplan (1 replies)
- Hvor lang tid tar det før alkoholen er ute av kroppen? (25 replies)
- Hvordan forhindre at langpannesjokoladekake blir høy på midten og flat i kanten? (17 replies)
- Tilbehør til is uten egg og nøtter/mandler/peanøtter (15 replies)
- Kaker som kan frysast? (14 replies)
- Haster: Oversette oppskrift for rund kake til langpannekake? (15 replies)
- Eh... Jeg har en haug (20) eggeplommer til overs (16 replies)
- Hva har barna i matpakken i dag? (48 replies)
- Din beste kake? (23 replies)
- 3-retters, andebryst etter "sterk" forrett (16 replies)
- Kakeskryting (17 replies)
- Steke brød i to etasjer i ovnen på varmluft? (9 replies)
- God (pasta)salat, grilltilbehør (4 replies)
- Hva kan jeg lage i morgen som vi kan drikke champagne til? (7 replies)
- Hva er din favorittgrillmat? (24 replies)
- Smørbrødterte (4 replies)
- Hva er vetemjöl special? (7 replies)
- Hjelp! Ostegratinert ciabatta med aioli. Opplys meg! (0 replies)
- Kokebok for hybelboere? (9 replies)
- Fiskesuppehjelp! (5 replies)
- Noen her som har Yonanas-maskin? (8 replies)
- Har du spist / kommer du til å spise sushi i løpet av denne helgen? (107 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.