View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Sukkerfritt godteri (6 replies)
  2. Presset sitron og holdbarhet? (0 replies)
  3. Kikerter (9 replies)
  4. Holdbarhet på kraft? (3 replies)
  5. Anbefaling av hvilken sous vide (8 replies)
  6. Pepperkakedeig - glemt natron (3 replies)
  7. Andebryst (8 replies)
  8. Hvor kjøper man Mont d’Or? (8 replies)
  9. Hvor mye utblandet kaffe blir det i kaffekoppen på Nespressomaskinen din? (0 replies)
  10. Den perfekte latte. Hvilken skummer og hvilken maskin? (23 replies)
  11. Sannheten på bordet (51 replies)
  12. Passion for baking (0 replies)
  13. Middager med minimalt med innsats? (34 replies)
  14. Hvorfor får jeg ikke til å bruke fløte i varmmat? (20 replies)
  15. Spiser du fenalår? Når er det "best"? (62 replies)
  16. Spiser du rått kjøtt (Spinoff)? (53 replies)
  17. Godt Levert når man ikke tåler gluten? (3 replies)
  18. Hjelp! Glemte gjæra (4 replies)
  19. Spiser dere epler på den riktige måten? (43 replies)
  20. Hva spiser du når ingen ser deg? (244 replies)
  21. Kaldheving - hvor lenge er for lenge? (25 replies)
  22. Saus som har stått på benken over natten (6 replies)
  23. Småsteik av elg (6 replies)
  24. Holdbarhet på laksepaté (4 replies)
  25. Bløtkake til i farsdag. Fylle den i dag eller morgen? (8 replies)
  26. Muffins uten former (2 replies)
  27. Hvordan farge myye marsipan? (7 replies)
  28. Billigst mulig indrefilet (6 replies)
  29. Fristende matpakke som holder seg godt (7 replies)
  30. Salt (4 replies)
  31. Hvor "ille" er grove polarbrød? (27 replies)
  32. Cake pops (30 replies)
  33. Kinesere på middagsbesøk - hva serverer jeg? (4 replies)
  34. Hva kan jeg lage av epler? Helst litt enkelt (7 replies)
  35. Ha med en matrett hver, alder 8-19, hva lager jeg? (17 replies)
  36. Bananmuffins med peanøttkrem? (5 replies)
  37. Kan noen ramse opp glutenfritt godteri. Med merke? (3 replies)
  38. Ditt daglige brød (69 replies)
  39. Tips til matlaging i barnebursdag (21 replies)
  40. Lage panna cotta to dager før den skal spises? (2 replies)
  41. Kakemixer for de med glutenallergi? (3 replies)
  42. Halloween - gresskarene (2 replies)
  43. Brødbaking igjen; hvordan leser man grovhetsskalaen? (11 replies)
  44. Hva er det med melk som gjør bakst mer saftig, og mindre tørt? (16 replies)
  45. Myter om norsk mat og helse (8 replies)
  46. Hvor finner man grønn makaroni? (11 replies)
  47. Melisglasur på kanelbolle, ja eller nei? (99 replies)
  48. Nærmeste bakeri (9 replies)
  49. Er det for stor forskjell på appelsin og klementin-skall? (5 replies)
  50. Glutenfri bursdag - høres dette greit ut? (25 replies)
  51. Lær meg om rødvin - hodepine og garvesyre (47 replies)
  52. Har biffstrimler - lage hva? (13 replies)
  53. Glutenfri eplesmuldrepai - går det? (25 replies)
  54. Fn- dagen (3 replies)
  55. "Bankers" små pikekyss (8 replies)
  56. Skal stille med noe å bite i på foreldremøte (51 replies)
  57. Spiselige gaver? (32 replies)
  58. Smørbrødfat (7 replies)
  59. Hvor mange biter grønnsaker spiser du til middag? (19 replies)
  60. Blogg med middagsplaner? (2 replies)
  61. Tranen (0 replies)
  62. Hva er "norsk mat"? (30 replies)
  63. Hvor liker du å spise? (1 replies)
  64. Mat rett hjem (4 replies)
  65. Mindre vellykkede middagsforsøk (26 replies)
  66. Salat med spekeskinke (5 replies)
  67. Hvor kjøper jeg filodeig? (20 replies)
  68. Noen som har zoku ispinnemaskin? (9 replies)
  69. Presskannekaffe (18 replies)
  70. Restaurant i Oslo (0 replies)
  71. Dolce Gusto - hvilken kaffe bør jeg prøve? (18 replies)
  72. Når er det best å ta på glasur på sjokoladekaken? (6 replies)
  73. Er vafler myk mat? (22 replies)
  74. Maizenna paibunn (0 replies)
  75. Når du skal servere ost og kjeks, hva kjøper du da? (64 replies)
  76. Middag for 10 i Oslo? (6 replies)
  77. [Haster] Steke fiskegratengen i kveld eller ikke? (2 replies)
  78. Hvilke middager egner seg som fryserfyll, og hva er gøy å finne i fryseren? (11 replies)
  79. Hvor finner jeg tapioca? (11 replies)
  80. Hurra, kesamen er tilbake i danoninoen (18 replies)
  81. Åpnet rødvin, skal den stå i kjøleskap? (12 replies)
  82. Ølpriser? Og drikkes det lettøl i de tusen hjem, egentlig? (42 replies)
  83. Riskoker - hvilken? (9 replies)
  84. Har du noen tropisk grønn te å anbefale? (2 replies)
  85. Spaghettigresskar - hva med restene? (2 replies)
  86. Sushi-ris (10 replies)
  87. Hyggelig spisested nær Centraltheatret (Oslo) (24 replies)
  88. Dine beste oppskrifter til ting i blender (7 replies)
  89. Annen fisk enn laks og torsk? (17 replies)
  90. Hvor mye sushi trenger man? (19 replies)
  91. Sushi -hastar (7 replies)
  92. Frosset laks - sushi (1 replies)
  93. Smør som har gått ut på dato (4 replies)
  94. Haster: Hva lukter "frisk" kyllingfilet? (20 replies)
  95. Anbefal meg en sjokoladekakeoppskrift (7 replies)
  96. Holdbarhet på bacon (1 replies)
  97. Erfaringer med glutenfri paibunn (14 replies)
  98. Pastinakk erstattes med hva? (23 replies)
  99. Fiberfin: Er det så bra som det virker som? (3 replies)
  100. Sparemodus et par mnd - tips til billige og sunne middager ønskes (16 replies)
  101. Bruker du mel som har gått ut på dato? (26 replies)
  102. Trøffelolje (6 replies)
  103. Navlestrengen i egget (65 replies)
  104. 30 days... (0 replies)
  105. "Skummel" halloweenmeny (13 replies)
  106. Superkjapp, sunn middag (32 replies)
  107. Oppskrift på soddboller? (0 replies)
  108. Hvordan oppbevarer du krydderet ditt? (32 replies)
  109. Hva slags middag lager jeg med ferdigstekt skinkestek? (5 replies)
  110. Økologiske tacolefser og polarbrød (2 replies)
  111. Hva skal jeg ta med til høstfest i barnehagen? (15 replies)
  112. Hva skal jeg gjøre med brosme? (6 replies)
  113. Har noen erfaring med denne ismaskinen? (5 replies)
  114. Hvor kjøper man sorbetis og god ost (8 replies)
  115. 800 gram gresk yoghurt (10 replies)
  116. Mengde ertesuppe? (3 replies)
  117. Kewraolje? (0 replies)
  118. [Gossip] Sjokoladenyheter høsten 2013 - hvilke har du smakt? (132 replies)
  119. Enkel, men god kake til 9-årsdag (2 replies)
  120. Hvor får jeg tak i (gode) fevebønner/ bondebønner/ hestebønner? (0 replies)
  121. Røde eller grønne? Hjelp en linse-novise (4 replies)
  122. Beste grønnsaksbutikk i Oslo (24 replies)
  123. Hva spiser du til lunsj på jobb? Tips ønskes! (28 replies)
  124. Kylling-tips? (1 replies)
  125. Hvordan oppbevarer og serverer dere honning? (13 replies)
  126. Paleo (52 replies)
  127. Pulled pork, hva bruker jeg kraften til? (10 replies)
  128. Tapasbuffet - hva må være med? (9 replies)
  129. Godt levert og lignende middagstjenester (14 replies)
  130. Holdbarhet på vaktelegg? (1 replies)
  131. Kjærestemiddag (4 replies)
  132. Hvor kjøpe epleetui? (9 replies)
  133. Lettere å spise mer usunn mat på (selvvalgte) dietter? (0 replies)
  134. Hvor spiser man god sushi i Oslo? (5 replies)
  135. Et uformelt, men bra spisested i Oslo? (16 replies)
  136. Middag i hverdagen? (117 replies)
  137. Utfordring: Forslag til vin (6 replies)
  138. Lunsj i Trondheim på en lørdag (17 replies)
  139. Kaker uten melkeprotein (10 replies)
  140. Kjøpe kjøtt hos slakter - hva slags kjøtt? (33 replies)
  141. Hjelp meg å lage kake uten oppskrift! (5 replies)
  142. Karamell med matfløte? (3 replies)
  143. Hva bruker du cottage cheese til? (41 replies)
  144. Barnas restaurant, NRK Super (6 replies)
  145. Hva kan jeg bruke 1,2 kg rips til? (8 replies)
  146. Fryse kjøttboller etter 2,5 døgn i kjøleskap? (1 replies)
  147. Fra fryseboks direkte til matboks. Hva? (5 replies)
  148. "Mat-termos" (44 replies)
  149. Hva putte i matboksen? (43 replies)
  150. Hva skal dere ha til middag i dag? (1002 replies)
  151. Hva spiser deres femåringer? (23 replies)
  152. Frokost til ikke-frokostmenneske? (32 replies)
  153. Jeg er så glad! (22 replies)
  154. Fisk og barn (22 replies)
  155. Trenger tips til "lager-seg-selv"-middag som går relativt kjapt (12 replies)
  156. Bittesmå bokser (21 replies)
  157. Mellom to jobber (1 replies)
  158. Endelig har jeg funnet en perfekt matboks! (88 replies)
  159. Hjelp meg å planlegge 40-årslag (1 replies)
  160. Dagligvarebutikker i Tromsø (20 replies)
  161. Hvordan tilberede asparges? (12 replies)
  162. Bondebønner/hestebønner (10 replies)
  163. Hva slags flasker til frysing av saft? (5 replies)
  164. Hva skal jeg gjøre med stikkelsbærene? (14 replies)
  165. Mat til champagne og vin (5 replies)
  166. 1 kg ost blitt liggende i bilen... (9 replies)
  167. Middagsoppskrifter som er enkle for unger å lage selv? (4 replies)
  168. Vinkork? Sånn med vakuumfunksjon? (5 replies)
  169. Fingermat til champagne? (10 replies)
  170. Hvilken T.G.I Friday's? (Oslo) (13 replies)
  171. Sjokolademuffins: Forslag til glasur? (0 replies)
  172. Spisesteder/bar Aker brygge (5 replies)
  173. Haster: Kan man redde kornete smørkrem? (6 replies)
  174. Pikekyss (13 replies)
  175. Vinhjelp (0 replies)
  176. Kan jeg lage eplekake nå, og steke i ettermiddag (4 replies)
  177. Tips til god nistemat? (1 replies)
  178. Bringebær-spørsmål (15 replies)
  179. Helt fantastisk nydelig hjemmelaget melkefri iskrem/softis (3 replies)
  180. Hvor lenge holder yoghurt seg? (10 replies)
  181. Rundstykker som skal spises i morgen - fryser jeg dem? (3 replies)
  182. Dolce Gusto Latte Macciato, hvor får man tak i riktige kopper? (7 replies)
  183. Hvor lang tid (5 replies)
  184. Kjøttdeig som veldig snart går ut på dato (14 replies)
  185. Plukking og bruk av rips (100 replies)
  186. Brød med mugg, farlig? (10 replies)
  187. Spiser dere hermetikk? (55 replies)
  188. Maizena (5 replies)
  189. Sommerlunsj - tips? (7 replies)
  190. Bake foccacia dagen i forveien? (5 replies)
  191. Hva er greit og lettvint å servere ammende på en sommerdag? (18 replies)
  192. Noen som har spist på Engø gård i det siste? (2 replies)
  193. To dagers camping med en med cøliaki og ei med nøtteallergi.Tips anyone? (5 replies)
  194. Wilton icing colour til kakedeig? (4 replies)
  195. Hvordan få sunnere familie? (23 replies)
  196. Imponerende salat og slikt (19 replies)
  197. Når man skal lage smør av fløte... (6 replies)
  198. Hva handler dere i Danmark? (8 replies)
  199. Spiser du brent mat? (28 replies)
  200. Pukka-te tips (0 replies)
  201. Tips: naturlig sukkerfri iste (5 replies)
  202. Fantasiløs. Tilbehør til biff, noen? (32 replies)
  203. Beste biff i Oslo? (1 replies)
  204. Noen som har den softismaskinen de har på OBS nå? (42 replies)
  205. Hva skal jeg handle i Sverige? (20 replies)
  206. Hvordan skal sterkøl oppbevares? (1 replies)
  207. Rettferdig kaffe? (4 replies)
  208. Hva serverer jeg til stor familiebursdag? (23 replies)
  209. Hjelp, redde pesto som er blitt for salt? (9 replies)
  210. Hva skal jeg servere? [matlei] (8 replies)
  211. God sjokoladekake (0 replies)
  212. Oppbevaring brød med sprø skorpe (5 replies)
  213. Chilli con carne og? (9 replies)
  214. Hjemmelagde frokostblandinger, quinoa og chia? (0 replies)
  215. Le creuset (19 replies)
  216. 60 halve smurte rundstykker (22 replies)
  217. Lage kakerøre dagen før? (1 replies)
  218. Noen som juicer her? (1 replies)
  219. Brus med eller uten sukker, hva er egentlig minst usunt? (22 replies)
  220. Kaste ost med mulige plastbiter i? (21 replies)
  221. Coca-Cola og reklame med fokus på overvektsproblematikk (10 replies)
  222. Lage energi/proteinbarer selv? (10 replies)
  223. Saft til hverdags (229 replies)
  224. Melke- og hvetefrie pastiller (1 replies)
  225. Konvertere fra langpanne til rund form og omvendt? (5 replies)
  226. Advarer kvinner, barn og ungdommer mot å spise laks (48 replies)
  227. Melkefri topping til jordbærkake (16 replies)
  228. Ris og pasta til overs (9 replies)
  229. Ukesplan (1 replies)
  230. Hvor lang tid tar det før alkoholen er ute av kroppen? (25 replies)
  231. Hvordan forhindre at langpannesjokoladekake blir høy på midten og flat i kanten? (17 replies)
  232. Tilbehør til is uten egg og nøtter/mandler/peanøtter (15 replies)
  233. Kaker som kan frysast? (14 replies)
  234. Haster: Oversette oppskrift for rund kake til langpannekake? (15 replies)
  235. Eh... Jeg har en haug (20) eggeplommer til overs (16 replies)
  236. Hva har barna i matpakken i dag? (48 replies)
  237. Din beste kake? (23 replies)
  238. 3-retters, andebryst etter "sterk" forrett (16 replies)
  239. Kakeskryting (17 replies)
  240. Steke brød i to etasjer i ovnen på varmluft? (9 replies)
  241. God (pasta)salat, grilltilbehør (4 replies)
  242. Hva kan jeg lage i morgen som vi kan drikke champagne til? (7 replies)
  243. Hva er din favorittgrillmat? (24 replies)
  244. Smørbrødterte (4 replies)
  245. Hva er vetemjöl special? (7 replies)
  246. Hjelp! Ostegratinert ciabatta med aioli. Opplys meg! (0 replies)
  247. Kokebok for hybelboere? (9 replies)
  248. Fiskesuppehjelp! (5 replies)
  249. Noen her som har Yonanas-maskin? (8 replies)
  250. Har du spist / kommer du til å spise sushi i løpet av denne helgen? (107 replies)