View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Pecanpai uten egg og melk, går det an?
  2. Hva kan jeg kjøpe på vei hjem og ta med på stranda
  3. Mellommåltider med lite eller ingen karbohydrater
  4. Prøve ny-mat-tråden
  5. Grønnsaksris
  6. Tining av kjøtt på kjøkkenbenken
  7. Hvor lenge holder en åpnet hvitvin seg
  8. Kan man drikke ubegrenset med Farris?
  9. Jeg MÅ ha sukker! (Jeg må avvennes)
  10. Nespressokapsler - hvilke skal jeg kjøpe?
  11. Finnes det cup-mål som tåler oppvaskmaskin?!
  12. Nytt kostholdsråd?
  13. Kakepynt på nett?
  14. Hjelp meg med en amerikansk oppskrift, please
  15. Hvordan får cupcakes-glasur til å bli mindre søtt?
  16. Bokser til oppbevaring av mat
  17. Lavkarbokaker?
  18. Tine frossen scampi i micro?
  19. Engelsk til Norsk oppskrift på brød ...
  20. PrinsesseJakob
  21. Er det safe å spise (kjøpte) blåskjell nå?
  22. Bulgur - fint eller grovt?
  23. Hvor lenge holder lønnesirup seg?
  24. Hjelp, jeg har fått fisk!
  25. Jeg MÅ ha tak i en Champion Juicer
  26. Rips til dessert
  27. FP-ere som bor i USA (Black Salt)
  28. Avokado!
  29. Lyr og ris
  30. Bake med barna :)
  31. [Haster litt] Hva gjør jeg med alle bæra?
  32. Din beste vegetarrett?
  33. Sjokoladekake til 50-årsdag
  34. Brannbilkake (resultatet)
  35. Gul krem til suksessterte
  36. Fersk fisk og holdbarhet
  37. [Haster litt] Store, amerikanske blåbær
  38. Tunfisk på boks
  39. Sunne og "morsomme" matpakker?
  40. Safting og sylting
  41. Billig mat til mange
  42. HASTER - rå marinerte kyllinglår
  43. Glutenfritt brød som smaker som "vanlig" brød
  44. Food swaps - syns du det høres interessant ut?
  45. Hva bruker du hummus til?
  46. Holdbarhet spekemat
  47. Erfaring med baking i gassovn?
  48. Eggeallergi-erfaringer og råd mottas
  49. Fisk og kjøtt i matpakka
  50. Kjerner
  51. Frityrgryte- hvor lenge holder oljen
  52. Hadde det vært naturlig for deg/dere å kutta middagen i hverdagene?
  53. Bakestæsjbutikk (på nett) med RASK levering?
  54. Lær meg om kylling
  55. Den billigste butikken som selger gresskar?
  56. Kan fiskegratengen ligge i en kjele i kjøleskapet en stund?
  57. Kakebaking - to lag uten stativ?
  58. Kesam-dessert
  59. Er Wenche full, eller?
  60. Glutenfri barnebursdag
  61. [Makroner] Gode oppskrifter for fyll?
  62. Melbiller?
  63. Hva kan jeg bake?
  64. Hvordan oppbevarer du krydderet ditt?
  65. Hva skal vi sette opp av mat til middagsplanen?
  66. Blir en smuldrepai soggy til i morgen?
  67. Kjedelige trauste matpakker
  68. Kylling-kjøttdeig
  69. Former til stekte egg?
  70. Tips: Muffinsstativ!
  71. Hjemmelaget smør med bi-smak
  72. Gjennomstekt kyllingfilet; holdbarhet?
  73. Espresso - Hvilken smak anbefaler dere?
  74. "Spiselig papir" til å printe på?
  75. Heving/bolledeig
  76. Takken min flasser av
  77. Kefirkake til besvær
  78. Karbohydrater og karbohydrater
  79. Holdbarhet, mat på (åpnet) glass
  80. Lavkarbo ukesmenyer?
  81. Hva skal jeg bruke mye potet til?
  82. Klubb i kveld
  83. Restaurantbesøk på Gartnerøy - anbefaling!! (Stavanger)
  84. Og hva bruker man ekstra eggehviter til?
  85. Røre til amerikanske pannekaker i kjøleskapet?
  86. Tomater i stekeovn
  87. Ahhh, jeg har booket bord
  88. Trenger tips til hvitvin
  89. Her er min første mmf-kake
  90. Å bestille catering
  91. Erstatte paprika
  92. Muffinsformer med mønster ... how to use?
  93. Ost og kjeks
  94. Surstek?
  95. Noen som har spist pekingand på Mr. Hong?
  96. Fyll i wraps
  97. Absolutte must til kakebaking!
  98. Masse gule plommer - hva gjør jeg?
  99. Påsmurte skiver, kaste eller?
  100. Oppbevaring av 25 kg mel...?
  101. Eggformer og pølseutstikker - bento - spørsmål
  102. Holdbarhet på fårikål?
  103. Gode oliven?
  104. Soppeksperter - jeg trenger hjelp
  105. Holdbarhet på Koldtbord
  106. Hvor lang holdbarhet på ostekake?
  107. Bursdagskaker/ mat som kan stå noen dager/ fryses?
  108. Middagstips! (Og her prater vi ikke fra bunnen av)
  109. Sjokolademuffins som kan bakes dagen i forveien?
  110. Tilbud på fårikålkjøtt noe sted nå?
  111. Store matbokser
  112. Salt torsk
  113. Jeg er hekta på nøttegodt - kan jeg lage det selv?
  114. Hvor varmt og lenge steker jeg rundstykker?
  115. Torsk i langpanne-spørsmål
  116. Må jeg lage ny gryte? haster litt
  117. Pannekaker i kjøleskap?
  118. Store matbokser = store måltid?
  119. Hvor mye kake er ok? (Avsporing fra store matbokser-tråden)
  120. Fryse lasagne
  121. Surströmming for nybegynnere
  122. Sjokoladekake. Haster!
  123. Pavlova Daisy Style + Fudge
  124. Jevner du fårikålen?
  125. Tine skolebrød?
  126. Fryse hjemmelaget vaniljekrem?
  127. Fårikålspørsmål - holdbarhet på kjøtt
  128. "Klassisk" catering i Oslo (gryte?)
  129. Laks i ildfast form?
  130. Kresne ungdommer
  131. Roastbiff av lam?
  132. Harryhandel, hva anbefaler du?
  133. Hvilken temperatur liker du best på sjokoladen?
  134. Hvordan finne ut om brødet er grovt (nok)?
  135. Hva skal jeg ha til dessert?
  136. Hva kan jeg lage av mat til bursdagsfeiringen min?
  137. For mye vann i sausen - haster litt
  138. Beste kakesprøyte
  139. Unger og rosiner
  140. Hjelp meg å lage muffinsoppskrift
  141. Fruktsalat
  142. Festmåltid uten gluten og melkeprodukter - hva lager jeg da?
  143. Vanskelig
  144. Asiatisk mat - hva er godt?
  145. Lage kjøttdeig selv?
  146. I disse lavkarbotider ...
  147. Forlater du huset med mat i ovnen?
  148. Å ikke spise opp maten sin - er det uhøflig?
  149. MATBOKS - noen lurte på hvor jeg kjøpte
  150. Lavkarbo og besøk, haster
  151. Kaketilbehør
  152. Sukkerabstinenser
  153. Middagshjelpen
  154. Kakebakingens kjemi
  155. Brødbakemaskinoppskrifter?
  156. En veldig viktig påll om risengrynsgrøt, sukker og kanel
  157. Hvordan ser middagsplanen din ut denne uka?
  158. Kakebakespørsmål - cacasform
  159. Mengde melkeskum på Lattissima +
  160. [Matsikkerhet] Brämhults som bruser
  161. Jeg og Lillesøster har pyntet muffins
  162. Hvilke grønnsaker og frukt skal oppbevares i kjøleskap?
  163. God kundebehandling hos Coop
  164. Ekte chocolate chips, hvor kjøpe?
  165. Lage drømmehagen pynt av marsipan?
  166. Oransje konditorfarge
  167. Jeg har følgende
  168. Lékué decopen
  169. 2-årskakene til Lillesøster!
  170. Kjekspresse
  171. Sjekk hva jeg fant i brødet, da
  172. Sunn, god og rimelig middag!
  173. Krabbe - oppbevare til onsdag
  174. Kan jeg lage chailatte med Nespressomaskinen?
  175. Holdbarhet hjemmelaget julesnop
  176. Tapas - kjøpe
  177. Laks-ørret-what's the difference. Eller; vennligst fortell meg at dette går bra!
  178. Hvor lang marineringstid?
  179. Vindatabase
  180. Holdbarhet kjøttkraft
  181. Hvor finner jeg hele kyllingvinger?
  182. Holdbarhet
  183. Bruke en "dårlig" rødvin
  184. Ehm, jeg tok visst liiiiiiitt av angående Halloween
  185. Hva kan jeg bruke lyr til?
  186. Anbefaling ang rødvin som passer til vilt?
  187. Erstatning for melkeprodukter og egg
  188. Elgstek
  189. Haster litt. Hvordan blander dere sammen matmuffins?
  190. Den nye baketråden
  191. Oppskrift på ovnsbakte grønnsaker og rotmos
  192. Middag til 3 med en hånd?
  193. Matmuffins
  194. Forslag til forrett og dessert
  195. Red hot chili ketchup
  196. Noen tips til små overraskelser i matpakka?
  197. Hyggelig lunsjrestaurant, Oslo?
  198. Elgkjøtt til barn?
  199. Har noen prøvd denne matboksen?
  200. Når kan barn begynne å spise nøtter?
  201. Holdbarhet på kabaret
  202. Anbefal meg et dobbelt vaffeljern
  203. Haster! Svinefilet som går ut i dag
  204. Eggedosis på sukrin?
  205. Informasjonskort til skole/SFO
  206. Kjøttboller til 20-25 personer?
  207. Rødvinspørsmål
  208. Smørdamping av grønnsaker
  209. Oppskrift på barnevennlig pizza?
  210. Kan man fryse suksesskake-krem?
  211. Drikker dere brus til maten i helgene?
  212. Ha med mat til førstetrinnsfest
  213. Supermat
  214. Dots
  215. Kor mange boller til dugnad?
  216. Spiser dere grøt til middag?
  217. Tiramisu og oppbevaring
  218. Haster. Når jeg ikke har fløte?
  219. Hvilken iskremmaskin bør man kjøpe?
  220. Mer matmuffins
  221. Dere som bestiller dagligvarer på døra
  222. Vafler med utrolig sukkermengde
  223. Kjøpe fersk ribbe og fryse?
  224. Lørdagsgrøten er ferdig ...
  225. Hva er forskjellen på Jalfrezisaus og Tikka Masalasaus?
  226. Sunt, godt og billig
  227. Nyttårsmeny 2011
  228. Billig-mat-tips-tråden
  229. Nespresso sine julekapsler
  230. Kjøkkenmaskin?
  231. Storfekjøttet har blitt grått
  232. De kuleste pepperkakeformene :D
  233. Glitter - se! Og dere andre: Star Wars vehicles pepperkakeformer
  234. Nespresso sine nye variations ♥
  235. Hvor lenge skal fudge egentlig koke?!
  236. Venninnekveld med gluten- og melkefri mat?
  237. Melkefrie karbonader
  238. Kan man lage MMF uten microbølgeovn?
  239. Proteiner til 3-åring
  240. Hvor får jeg tak i Chow Mein nudler?
  241. Kan en lage gulrotkaka fra R.O.O.M i stor langpanne?
  242. Hjelp/innspill til kakepynt?
  243. Fast syltetøy?
  244. Rusa på BBQ-saus
  245. Noe godt av grønnkål og jordskokker?
  246. Hjelp mot kvalme
  247. Lammerulle
  248. Å varme opp mat to ganger
  249. Kaker som kan bakes to dager i forveien??
  250. Nå må matvarene merkes med at de inneholder palmeolje