View Full Version : Mat og kosthold
- Pecanpai uten egg og melk, går det an?
- Hva kan jeg kjøpe på vei hjem og ta med på stranda
- Mellommåltider med lite eller ingen karbohydrater
- Prøve ny-mat-tråden
- Grønnsaksris
- Tining av kjøtt på kjøkkenbenken
- Hvor lenge holder en åpnet hvitvin seg
- Kan man drikke ubegrenset med Farris?
- Jeg MÅ ha sukker! (Jeg må avvennes)
- Nespressokapsler - hvilke skal jeg kjøpe?
- Finnes det cup-mål som tåler oppvaskmaskin?!
- Nytt kostholdsråd?
- Kakepynt på nett?
- Hjelp meg med en amerikansk oppskrift, please
- Hvordan får cupcakes-glasur til å bli mindre søtt?
- Bokser til oppbevaring av mat
- Lavkarbokaker?
- Tine frossen scampi i micro?
- Engelsk til Norsk oppskrift på brød ...
- PrinsesseJakob
- Er det safe å spise (kjøpte) blåskjell nå?
- Bulgur - fint eller grovt?
- Hvor lenge holder lønnesirup seg?
- Hjelp, jeg har fått fisk!
- Jeg MÅ ha tak i en Champion Juicer
- Rips til dessert
- FP-ere som bor i USA (Black Salt)
- Avokado!
- Lyr og ris
- Bake med barna :)
- [Haster litt] Hva gjør jeg med alle bæra?
- Din beste vegetarrett?
- Sjokoladekake til 50-årsdag
- Brannbilkake (resultatet)
- Gul krem til suksessterte
- Fersk fisk og holdbarhet
- [Haster litt] Store, amerikanske blåbær
- Tunfisk på boks
- Sunne og "morsomme" matpakker?
- Safting og sylting
- Billig mat til mange
- HASTER - rå marinerte kyllinglår
- Glutenfritt brød som smaker som "vanlig" brød
- Food swaps - syns du det høres interessant ut?
- Hva bruker du hummus til?
- Holdbarhet spekemat
- Erfaring med baking i gassovn?
- Eggeallergi-erfaringer og råd mottas
- Fisk og kjøtt i matpakka
- Kjerner
- Frityrgryte- hvor lenge holder oljen
- Hadde det vært naturlig for deg/dere å kutta middagen i hverdagene?
- Bakestæsjbutikk (på nett) med RASK levering?
- Lær meg om kylling
- Den billigste butikken som selger gresskar?
- Kan fiskegratengen ligge i en kjele i kjøleskapet en stund?
- Kakebaking - to lag uten stativ?
- Kesam-dessert
- Er Wenche full, eller?
- Glutenfri barnebursdag
- [Makroner] Gode oppskrifter for fyll?
- Melbiller?
- Hva kan jeg bake?
- Hvordan oppbevarer du krydderet ditt?
- Hva skal vi sette opp av mat til middagsplanen?
- Blir en smuldrepai soggy til i morgen?
- Kjedelige trauste matpakker
- Kylling-kjøttdeig
- Former til stekte egg?
- Tips: Muffinsstativ!
- Hjemmelaget smør med bi-smak
- Gjennomstekt kyllingfilet; holdbarhet?
- Espresso - Hvilken smak anbefaler dere?
- "Spiselig papir" til å printe på?
- Heving/bolledeig
- Takken min flasser av
- Kefirkake til besvær
- Karbohydrater og karbohydrater
- Holdbarhet, mat på (åpnet) glass
- Lavkarbo ukesmenyer?
- Hva skal jeg bruke mye potet til?
- Klubb i kveld
- Restaurantbesøk på Gartnerøy - anbefaling!! (Stavanger)
- Og hva bruker man ekstra eggehviter til?
- Røre til amerikanske pannekaker i kjøleskapet?
- Tomater i stekeovn
- Ahhh, jeg har booket bord
- Trenger tips til hvitvin
- Her er min første mmf-kake
- Å bestille catering
- Erstatte paprika
- Muffinsformer med mønster ... how to use?
- Ost og kjeks
- Surstek?
- Noen som har spist pekingand på Mr. Hong?
- Fyll i wraps
- Absolutte must til kakebaking!
- Masse gule plommer - hva gjør jeg?
- Påsmurte skiver, kaste eller?
- Oppbevaring av 25 kg mel...?
- Eggformer og pølseutstikker - bento - spørsmål
- Holdbarhet på fårikål?
- Gode oliven?
- Soppeksperter - jeg trenger hjelp
- Holdbarhet på Koldtbord
- Hvor lang holdbarhet på ostekake?
- Bursdagskaker/ mat som kan stå noen dager/ fryses?
- Middagstips! (Og her prater vi ikke fra bunnen av)
- Sjokolademuffins som kan bakes dagen i forveien?
- Tilbud på fårikålkjøtt noe sted nå?
- Store matbokser
- Salt torsk
- Jeg er hekta på nøttegodt - kan jeg lage det selv?
- Hvor varmt og lenge steker jeg rundstykker?
- Torsk i langpanne-spørsmål
- Må jeg lage ny gryte? haster litt
- Pannekaker i kjøleskap?
- Store matbokser = store måltid?
- Hvor mye kake er ok? (Avsporing fra store matbokser-tråden)
- Fryse lasagne
- Surströmming for nybegynnere
- Sjokoladekake. Haster!
- Pavlova Daisy Style + Fudge
- Jevner du fårikålen?
- Tine skolebrød?
- Fryse hjemmelaget vaniljekrem?
- Fårikålspørsmål - holdbarhet på kjøtt
- "Klassisk" catering i Oslo (gryte?)
- Laks i ildfast form?
- Kresne ungdommer
- Roastbiff av lam?
- Harryhandel, hva anbefaler du?
- Hvilken temperatur liker du best på sjokoladen?
- Hvordan finne ut om brødet er grovt (nok)?
- Hva skal jeg ha til dessert?
- Hva kan jeg lage av mat til bursdagsfeiringen min?
- For mye vann i sausen - haster litt
- Beste kakesprøyte
- Unger og rosiner
- Hjelp meg å lage muffinsoppskrift
- Fruktsalat
- Festmåltid uten gluten og melkeprodukter - hva lager jeg da?
- Vanskelig
- Asiatisk mat - hva er godt?
- Lage kjøttdeig selv?
- I disse lavkarbotider ...
- Forlater du huset med mat i ovnen?
- Å ikke spise opp maten sin - er det uhøflig?
- MATBOKS - noen lurte på hvor jeg kjøpte
- Lavkarbo og besøk, haster
- Kaketilbehør
- Sukkerabstinenser
- Middagshjelpen
- Kakebakingens kjemi
- Brødbakemaskinoppskrifter?
- En veldig viktig påll om risengrynsgrøt, sukker og kanel
- Hvordan ser middagsplanen din ut denne uka?
- Kakebakespørsmål - cacasform
- Mengde melkeskum på Lattissima +
- [Matsikkerhet] Brämhults som bruser
- Jeg og Lillesøster har pyntet muffins
- Hvilke grønnsaker og frukt skal oppbevares i kjøleskap?
- God kundebehandling hos Coop
- Ekte chocolate chips, hvor kjøpe?
- Lage drømmehagen pynt av marsipan?
- Oransje konditorfarge
- Jeg har følgende
- Lékué decopen
- 2-årskakene til Lillesøster!
- Kjekspresse
- Sjekk hva jeg fant i brødet, da
- Sunn, god og rimelig middag!
- Krabbe - oppbevare til onsdag
- Kan jeg lage chailatte med Nespressomaskinen?
- Holdbarhet hjemmelaget julesnop
- Tapas - kjøpe
- Laks-ørret-what's the difference. Eller; vennligst fortell meg at dette går bra!
- Hvor lang marineringstid?
- Vindatabase
- Holdbarhet kjøttkraft
- Hvor finner jeg hele kyllingvinger?
- Holdbarhet
- Bruke en "dårlig" rødvin
- Ehm, jeg tok visst liiiiiiitt av angående Halloween
- Hva kan jeg bruke lyr til?
- Anbefaling ang rødvin som passer til vilt?
- Erstatning for melkeprodukter og egg
- Elgstek
- Haster litt. Hvordan blander dere sammen matmuffins?
- Den nye baketråden
- Oppskrift på ovnsbakte grønnsaker og rotmos
- Middag til 3 med en hånd?
- Matmuffins
- Forslag til forrett og dessert
- Red hot chili ketchup
- Noen tips til små overraskelser i matpakka?
- Hyggelig lunsjrestaurant, Oslo?
- Elgkjøtt til barn?
- Har noen prøvd denne matboksen?
- Når kan barn begynne å spise nøtter?
- Holdbarhet på kabaret
- Anbefal meg et dobbelt vaffeljern
- Haster! Svinefilet som går ut i dag
- Eggedosis på sukrin?
- Informasjonskort til skole/SFO
- Kjøttboller til 20-25 personer?
- Rødvinspørsmål
- Smørdamping av grønnsaker
- Oppskrift på barnevennlig pizza?
- Kan man fryse suksesskake-krem?
- Drikker dere brus til maten i helgene?
- Ha med mat til førstetrinnsfest
- Supermat
- Dots
- Kor mange boller til dugnad?
- Spiser dere grøt til middag?
- Tiramisu og oppbevaring
- Haster. Når jeg ikke har fløte?
- Hvilken iskremmaskin bør man kjøpe?
- Mer matmuffins
- Dere som bestiller dagligvarer på døra
- Vafler med utrolig sukkermengde
- Kjøpe fersk ribbe og fryse?
- Lørdagsgrøten er ferdig ...
- Hva er forskjellen på Jalfrezisaus og Tikka Masalasaus?
- Sunt, godt og billig
- Nyttårsmeny 2011
- Billig-mat-tips-tråden
- Nespresso sine julekapsler
- Kjøkkenmaskin?
- Storfekjøttet har blitt grått
- De kuleste pepperkakeformene :D
- Glitter - se! Og dere andre: Star Wars vehicles pepperkakeformer
- Nespresso sine nye variations ♥
- Hvor lenge skal fudge egentlig koke?!
- Venninnekveld med gluten- og melkefri mat?
- Melkefrie karbonader
- Kan man lage MMF uten microbølgeovn?
- Proteiner til 3-åring
- Hvor får jeg tak i Chow Mein nudler?
- Kan en lage gulrotkaka fra R.O.O.M i stor langpanne?
- Hjelp/innspill til kakepynt?
- Fast syltetøy?
- Rusa på BBQ-saus
- Noe godt av grønnkål og jordskokker?
- Hjelp mot kvalme
- Lammerulle
- Å varme opp mat to ganger
- Kaker som kan bakes to dager i forveien??
- Nå må matvarene merkes med at de inneholder palmeolje
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.