View Full Version : Mat og kosthold
- Gode Earl Grey blends?
- Når bør jeg bake?
- Middager med kylling
- Baking, hva bør jeg kunne?
- Hva gikk galt med rugbrødene mine?
- Finnes det adventskalender med GOD sjokolade?
- Matkasse - er det vits i?
- Hvem planlegger vanligvis middagen?
- Hvor mye Toro sjokoladekake?
- Middagstips - desperat
- Skåldede mandler, holdbarhet?
- Matkassefirmaer som kaster mye mat
- Erfaringer med pepperkakeformer med toppmønster
- Utlevering fra Godt Levert - hvis man ikke er hjemme
- Rolig restaurant i Oslo sentrum?
- Restaurant i nærheten av Edderkoppen?
- Lær meg om popcorn
- En skikkelig god rødvin
- Koldtbord i barnebursdag
- Kan jeg servere sec champagne til ribbe og pinnekjøtt?
- Hva er grilletter?
- Men den som spiser gulerøtter, knekkebrød og peppernøtter ...
- Nytt regelverk for merking av matvarer
- Baking av brød
- Smak til popcorn
- Kun kjøkkenmaskin
- Hvilken matkasse vil vi ha?
- Sushiris til bruk dagen etter
- Noen som har smakt denne?
- Vita Hjertego' bit som pizzaost?
- Armagnac som erstatning for konjakk i fruktkake?
- Restaurant i nærheten av Det Norske Teateret
- Barndomsretter du ikke lenger spiser
- Hvor mye tid bruker dere på middag i hverdagen?
- Spinoff: Hvilke Toro-retter spiser du i dag?
- Matlaging igjen: Matlaging i oppveksten vs. matlaging som voksen
- Lasagne
- [Kjøkkendings] Mandolin
- Julemat i Oslo i litt fredelige omgivelser?
- Lavkarbo - er det noen som driver på med det ennå?
- Forrett når hovedretten er reinsdyr
- Bringebærte
- Lettvint til å ha med på juleavslutning
- Vin til gravlaks?
- Får du middagen levert på døra?
- Kan jeg fryse couscous?
- Urtesalt
- Jamie Oliver
- Oppbevare eggeplommer
- Hvit sjokoladekake?
- Cava eller chablis til tapas? (Ikke generelt, men ut fra to bestemte typer)
- Vegetarisk januar
- Svær klump av polka
- Middagsforslag - vegetarisk/vegansk
- Anthon Berg råmarsipan
- [Baking, tysk] Pottasche?
- Fodmap-diett og brød
- Bake muffins kvelden før selskapet?
- Glasur til å pynte pepperkaker med? Teofelia? Noen andre? Hjelp.
- Lettvint mat til juletrefest
- Din favorittoppskrift med torsk?
- Hvordan oppbevarer dere fersk fisk?
- Den beste kjøpte pepperkakedeigen?
- Krydder til appelsin/tranebær-småkaker?
- [2014] Årets beste pinnekjøtt?
- Dessert etter bacalao
- Sier dere av og til et fornuftig "nei takk"?
- Pepperkakehus og limpistol
- Restaurant for litt kresen 12-åring - det norske teateret
- Vinduer i pepperkakehus
- Hvor får jeg kjøpt rispapir?
- Pastarestaurant med tenåringer - Oslo sentrum
- Ang mandler i Sarah Bernhardt langpanne
- Hvor får jeg tak i spiralizer?
- 6 tiloversblevne eggeplommer
- Hardkokt egg - holdbarheit?
- Hvilke kjøpeprodukter er minst kjipe å ha med på skoleavslutning?
- Oppskrift på mandelmakroner e.l. - med sjokoladetrekk?
- Handleliste til jul
- Fryse surkål og rødkål
- Vegetarmat til romjulsselskap
- Kva er menyen 1. juledag?
- Tips meg om gode romjulsmiddager som er greie å lage!
- Hvilken er Gjøviks beste matbutikk?
- Hva slags mat redder deg når du ikke har matlyst?
- Vegetarmat uten melk og gluten
- Julebrunch
- Hvor kjøper du ribbe?
- Pinnekjøtt - hvilken produsent?
- Hvordan lage en knallgod kålrabistappe?
- Hvor spiser man den beste lunsjen i Lillestrøm?
- Holder deigen seg i dagevis?
- Julegrøten
- Biff til jul
- Skjerper du pinnekjøttet?
- Forhåndsskrelle poteter?
- Pinnekjøtt for dummies
- Nyttårskalkun - hva velger man?
- Nyttårsdessert
- Kald kalkun
- Popcorn og salt
- "Livsstilsendring", tips og hjelp ønskes
- Pinnekjøttspørsmål
- Steke to ting i stekeovnen samtidig
- Nyttårsaften
- Nyttårsmeny 2014
- Forrett med kamskjell
- Kjeksbunnen til ostekaken smeltet?
- Ferdig Browniesmiks i muffinsformer og steketid.
- Sukkerfri uke/måned/år for barn - hva synes du?
- Ta med "helsekostprodukter" fra England?
- Holdbarhet på Waldorfsalat
- Lunsjsted i nærheten av Oslo konserthus?
- Enkel, men god meny for femtiårsdag med familie?
- Hjelp til ukesmeny?
- Knallgode vitaminbomberetter?
- Asiatisk restaurant i Bærum?
- 2 store og 3 små, hvilken matkasse velger vi?
- Vegetarmat
- Kuttet havre
- Kaviar og hvitost - en uvanlig kombinasjon?
- Erstatning for maismel
- Holdbarhet åpnet kjøttdeig (haster litt)
- Nespresso, er det berre meg?
- Mathallen, hvilket spisested?
- Finnes det usaltet melkefritt smør eller margarin?
- Gode kikerter? Og falafeloppskrift?
- Hvordan bake mer luftige/større grovbrød?
- Spise dobbeltfrosset mat?
- Haster: Langtidssteking svinestek
- Hvordan rengjør du vaffeljernet?
- Hva skal du ha til middag i dag? Ny tråd
- Varmluft eller ikke?
- Problemer med konsistenser og blandet mat
- Listeria i frosne bær nå?
- Holdbarhet blåmuggost
- Kornete ostesaus
- Hvorfor skal man ikke drikke saft?
- Riskoker som brenner risen
- Tunfisksalater?
- Hvilken pepperkvern?
- Obs - møllerens sjokoladekake
- Spiser dere av og til uten ungene?
- Smørkrem - holdbarhet. Haster!
- Grønnsaksutfordringen
- Kokt torsk - holdbarhet
- Dere med kaffemaskin med kaffebønner i, hvor og hva bruker dere?
- Hvordan tilberede fersk skrei?
- Laktosefri alternativ til sur skummet kulturmelk
- 5 liter naturell yoghurt
- Hva er matbudsjettet deres på?
- Laktosefritt margarin
- Raske matretter med fisk
- Trenger barnevennlig og vegetarisk evt. halal lørdagsmat
- Heldige meg - tilslørte bondepiker
- Hjelp: uferdig CCCB!
- Har dere sett Cowspiracy?
- Bolletid igjen
- Kan man gi bort nutramigen?
- Oppbevaring av muffins
- Hva spiser du på fjellet?
- Kjappe, sunne og gode middagstips til matlei husmor
- Hvilken av de nye taco-spisestedene i Oslo bør jeg velge?
- Egg- og melkefri muffins-/kakemiks
- Bursdagskake
- Smoothie
- Spiselige kakebilder med rask levering
- Adams matkasse
- Anbefal meg dessert til tex-mex-mat
- Tips ønskes: Vegetarianer og glutenallergiker
- Kokosmelkspørsmål
- Vegetar/vegan og steking
- Hva spiser dere i helgene?
- Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt "form" til å lage croquembouche?
- Brownies uten smør?
- Spiralizer anyone?
- Rester av andebryst
- Makroner - mandelmel vs selvmalte mandler
- Bra restaurant nær Sentrum Scene
- Beregne lunsj til jenter i 10-14-årsalderen
- Er kapselkaffe en miljøsynder?
- Hvordan "slanke" en 13-åring?
- Enkelt og godt tilbehør til kalvestek?
- Røykt svinekam
- Ost og vin
- Matkjemi/matnørderi: marengs av kikert-lake!
- Makroner - jeg trenger feilsøkingshjelp
- Fryse pannekaker?
- Steke kyllingkjøttdeig flere dager i forveien?
- Hvor mye egg til påskefrokost?
- Innbakt scampi fra frysedisken i sushi?
- Eggerøre
- Fargede egg
- RSPO-sertifisert palmeolje og boikott
- Andebryst sous vide
- Hva serverer jeg til påskemiddag?
- Å være vegetarianer er vanskelig …
- Gode kaker med lite eller intet sukker?
- Verdens beste
- Gøy for barn på dansk matbutikk?
- Browniesoppskrift
- Hva skal jeg spise i påsken?
- Kondensert melk som ikke er fra Nestlé?
- Thaigryte til 13
- Toro langpannesjokoladekake
- Hva ville du hatt til forrett og dessert når hovedrettene er kveite?
- Tupperware - hva bør man ha og ikke ha?
- Sette deig til pizza kvelden før
- Vinforslag til parmesankylling
- Hvordan beregne mat til koldtbord?
- Prosecco-hjelp
- Antall kaker til 35?
- Ertepuré uten stavmiksar? Haster!
- Kan dere lære meg om Bunnpris?
- Kan man spise denne?
- Holdbarhet krumkaker
- Lavkarbo - kan dere hjelpe meg med en liten innføring?
- Tromsø: OK og rimelig sted hvor mange kan spise på kort varsel
- 17. mai - hva spiser dere?
- Hvilken slow juicer vil vi ha?
- Hva bruker man kapers til?
- Karbonadedeig med utgått dato
- Stavmikser og babymat
- Liker du oliven?
- Sprayflaske til olje (refill)
- Cocktailpinner?
- Rask matlaging som også er billig? (Supermat)
- Korking av flasker
- Blir du sulten av frukt?
- Kake til korps til 17. mai
- Er en sekspakning kokosboller en porsjonsstørrelse?
- Marengsfluff som ikke skal stekes ...
- Noen som underviser i mat og helse på niende trinn her?
- Fruktsalat
- Matkrise
- "Ta med kaffe" uten kaffetrakter?
- Noe sunt å sette på selskapsbordet
- hvor mye ost og kjeks?
- Kakefyll/frosting som har vært nedfrosset i ca 6 mnd
- Hjelp til langpanne-Pavlova, haster!
- Hva gjør jeg med et stykke bacon
- Hvit sjokolade i biter?
- Puy-linser
- Marengsbunn stekt to dager i forveien - oppbevaring?
- Potetsalat til i morgen - lage i dag?
- Duggurd: Noen som abonnerer på råvarer herfra?
- Svinekotelett – nakkekotelett – sommerkotelett
- Lagringsvin
- Rødvin som bruser
- Drikke på skolen?
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.