View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29

  1. Gode Earl Grey blends?
  2. Når bør jeg bake?
  3. Middager med kylling
  4. Baking, hva bør jeg kunne?
  5. Hva gikk galt med rugbrødene mine?
  6. Finnes det adventskalender med GOD sjokolade?
  7. Matkasse - er det vits i?
  8. Hvem planlegger vanligvis middagen?
  9. Hvor mye Toro sjokoladekake?
  10. Middagstips - desperat
  11. Skåldede mandler, holdbarhet?
  12. Matkassefirmaer som kaster mye mat
  13. Erfaringer med pepperkakeformer med toppmønster
  14. Utlevering fra Godt Levert - hvis man ikke er hjemme
  15. Rolig restaurant i Oslo sentrum?
  16. Restaurant i nærheten av Edderkoppen?
  17. Lær meg om popcorn
  18. En skikkelig god rødvin
  19. Koldtbord i barnebursdag
  20. Kan jeg servere sec champagne til ribbe og pinnekjøtt?
  21. Hva er grilletter?
  22. Men den som spiser gulerøtter, knekkebrød og peppernøtter ...
  23. Nytt regelverk for merking av matvarer
  24. Baking av brød
  25. Smak til popcorn
  26. Kun kjøkkenmaskin
  27. Hvilken matkasse vil vi ha?
  28. Sushiris til bruk dagen etter
  29. Noen som har smakt denne?
  30. Vita Hjertego' bit som pizzaost?
  31. Armagnac som erstatning for konjakk i fruktkake?
  32. Restaurant i nærheten av Det Norske Teateret
  33. Barndomsretter du ikke lenger spiser
  34. Hvor mye tid bruker dere på middag i hverdagen?
  35. Spinoff: Hvilke Toro-retter spiser du i dag?
  36. Matlaging igjen: Matlaging i oppveksten vs. matlaging som voksen
  37. Lasagne
  38. [Kjøkkendings] Mandolin
  39. Julemat i Oslo i litt fredelige omgivelser?
  40. Lavkarbo - er det noen som driver på med det ennå?
  41. Forrett når hovedretten er reinsdyr
  42. Bringebærte
  43. Lettvint til å ha med på juleavslutning
  44. Vin til gravlaks?
  45. Får du middagen levert på døra?
  46. Kan jeg fryse couscous?
  47. Urtesalt
  48. Jamie Oliver
  49. Oppbevare eggeplommer
  50. Hvit sjokoladekake?
  51. Cava eller chablis til tapas? (Ikke generelt, men ut fra to bestemte typer)
  52. Vegetarisk januar
  53. Svær klump av polka
  54. Middagsforslag - vegetarisk/vegansk
  55. Anthon Berg råmarsipan
  56. [Baking, tysk] Pottasche?
  57. Fodmap-diett og brød
  58. Bake muffins kvelden før selskapet?
  59. Glasur til å pynte pepperkaker med? Teofelia? Noen andre? Hjelp.
  60. Lettvint mat til juletrefest
  61. Din favorittoppskrift med torsk?
  62. Hvordan oppbevarer dere fersk fisk?
  63. Den beste kjøpte pepperkakedeigen?
  64. Krydder til appelsin/tranebær-småkaker?
  65. [2014] Årets beste pinnekjøtt?
  66. Dessert etter bacalao
  67. Sier dere av og til et fornuftig "nei takk"?
  68. Pepperkakehus og limpistol
  69. Restaurant for litt kresen 12-åring - det norske teateret
  70. Vinduer i pepperkakehus
  71. Hvor får jeg kjøpt rispapir?
  72. Pastarestaurant med tenåringer - Oslo sentrum
  73. Ang mandler i Sarah Bernhardt langpanne
  74. Hvor får jeg tak i spiralizer?
  75. 6 tiloversblevne eggeplommer
  76. Hardkokt egg - holdbarheit?
  77. Hvilke kjøpeprodukter er minst kjipe å ha med på skoleavslutning?
  78. Oppskrift på mandelmakroner e.l. - med sjokoladetrekk?
  79. Handleliste til jul
  80. Fryse surkål og rødkål
  81. Vegetarmat til romjulsselskap
  82. Kva er menyen 1. juledag?
  83. Tips meg om gode romjulsmiddager som er greie å lage!
  84. Hvilken er Gjøviks beste matbutikk?
  85. Hva slags mat redder deg når du ikke har matlyst?
  86. Vegetarmat uten melk og gluten
  87. Julebrunch
  88. Hvor kjøper du ribbe?
  89. Pinnekjøtt - hvilken produsent?
  90. Hvordan lage en knallgod kålrabistappe?
  91. Hvor spiser man den beste lunsjen i Lillestrøm?
  92. Holder deigen seg i dagevis?
  93. Julegrøten
  94. Biff til jul
  95. Skjerper du pinnekjøttet?
  96. Forhåndsskrelle poteter?
  97. Pinnekjøtt for dummies
  98. Nyttårskalkun - hva velger man?
  99. Nyttårsdessert
  100. Kald kalkun
  101. Popcorn og salt
  102. "Livsstilsendring", tips og hjelp ønskes
  103. Pinnekjøttspørsmål
  104. Steke to ting i stekeovnen samtidig
  105. Nyttårsaften
  106. Nyttårsmeny 2014
  107. Forrett med kamskjell
  108. Kjeksbunnen til ostekaken smeltet?
  109. Ferdig Browniesmiks i muffinsformer og steketid.
  110. Sukkerfri uke/måned/år for barn - hva synes du?
  111. Ta med "helsekostprodukter" fra England?
  112. Holdbarhet på Waldorfsalat
  113. Lunsjsted i nærheten av Oslo konserthus?
  114. Enkel, men god meny for femtiårsdag med familie?
  115. Hjelp til ukesmeny?
  116. Knallgode vitaminbomberetter?
  117. Asiatisk restaurant i Bærum?
  118. 2 store og 3 små, hvilken matkasse velger vi?
  119. Vegetarmat
  120. Kuttet havre
  121. Kaviar og hvitost - en uvanlig kombinasjon?
  122. Erstatning for maismel
  123. Holdbarhet åpnet kjøttdeig (haster litt)
  124. Nespresso, er det berre meg?
  125. Mathallen, hvilket spisested?
  126. Finnes det usaltet melkefritt smør eller margarin?
  127. Gode kikerter? Og falafeloppskrift?
  128. Hvordan bake mer luftige/større grovbrød?
  129. Spise dobbeltfrosset mat?
  130. Haster: Langtidssteking svinestek
  131. Hvordan rengjør du vaffeljernet?
  132. Hva skal du ha til middag i dag? Ny tråd
  133. Varmluft eller ikke?
  134. Problemer med konsistenser og blandet mat
  135. Listeria i frosne bær nå?
  136. Holdbarhet blåmuggost
  137. Kornete ostesaus
  138. Hvorfor skal man ikke drikke saft?
  139. Riskoker som brenner risen
  140. Tunfisksalater?
  141. Hvilken pepperkvern?
  142. Obs - møllerens sjokoladekake
  143. Spiser dere av og til uten ungene?
  144. Smørkrem - holdbarhet. Haster!
  145. Grønnsaksutfordringen
  146. Kokt torsk - holdbarhet
  147. Dere med kaffemaskin med kaffebønner i, hvor og hva bruker dere?
  148. Hvordan tilberede fersk skrei?
  149. Laktosefri alternativ til sur skummet kulturmelk
  150. 5 liter naturell yoghurt
  151. Hva er matbudsjettet deres på?
  152. Laktosefritt margarin
  153. Raske matretter med fisk
  154. Trenger barnevennlig og vegetarisk evt. halal lørdagsmat
  155. Heldige meg - tilslørte bondepiker
  156. Hjelp: uferdig CCCB!
  157. Har dere sett Cowspiracy?
  158. Bolletid igjen
  159. Kan man gi bort nutramigen?
  160. Oppbevaring av muffins
  161. Hva spiser du på fjellet?
  162. Kjappe, sunne og gode middagstips til matlei husmor
  163. Hvilken av de nye taco-spisestedene i Oslo bør jeg velge?
  164. Egg- og melkefri muffins-/kakemiks
  165. Bursdagskake
  166. Smoothie
  167. Spiselige kakebilder med rask levering
  168. Adams matkasse
  169. Anbefal meg dessert til tex-mex-mat
  170. Tips ønskes: Vegetarianer og glutenallergiker
  171. Kokosmelkspørsmål
  172. Vegetar/vegan og steking
  173. Hva spiser dere i helgene?
  174. Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt "form" til å lage croquembouche?
  175. Brownies uten smør?
  176. Spiralizer anyone?
  177. Rester av andebryst
  178. Makroner - mandelmel vs selvmalte mandler
  179. Bra restaurant nær Sentrum Scene
  180. Beregne lunsj til jenter i 10-14-årsalderen
  181. Er kapselkaffe en miljøsynder?
  182. Hvordan "slanke" en 13-åring?
  183. Enkelt og godt tilbehør til kalvestek?
  184. Røykt svinekam
  185. Ost og vin
  186. Matkjemi/matnørderi: marengs av kikert-lake!
  187. Makroner - jeg trenger feilsøkingshjelp
  188. Fryse pannekaker?
  189. Steke kyllingkjøttdeig flere dager i forveien?
  190. Hvor mye egg til påskefrokost?
  191. Innbakt scampi fra frysedisken i sushi?
  192. Eggerøre
  193. Fargede egg
  194. RSPO-sertifisert palmeolje og boikott
  195. Andebryst sous vide
  196. Hva serverer jeg til påskemiddag?
  197. Å være vegetarianer er vanskelig …
  198. Gode kaker med lite eller intet sukker?
  199. Verdens beste
  200. Gøy for barn på dansk matbutikk?
  201. Browniesoppskrift
  202. Hva skal jeg spise i påsken?
  203. Kondensert melk som ikke er fra Nestlé?
  204. Thaigryte til 13
  205. Toro langpannesjokoladekake
  206. Hva ville du hatt til forrett og dessert når hovedrettene er kveite?
  207. Tupperware - hva bør man ha og ikke ha?
  208. Sette deig til pizza kvelden før
  209. Vinforslag til parmesankylling
  210. Hvordan beregne mat til koldtbord?
  211. Prosecco-hjelp
  212. Antall kaker til 35?
  213. Ertepuré uten stavmiksar? Haster!
  214. Kan dere lære meg om Bunnpris?
  215. Kan man spise denne?
  216. Holdbarhet krumkaker
  217. Lavkarbo - kan dere hjelpe meg med en liten innføring?
  218. Tromsø: OK og rimelig sted hvor mange kan spise på kort varsel
  219. 17. mai - hva spiser dere?
  220. Hvilken slow juicer vil vi ha?
  221. Hva bruker man kapers til?
  222. Karbonadedeig med utgått dato
  223. Stavmikser og babymat
  224. Liker du oliven?
  225. Sprayflaske til olje (refill)
  226. Cocktailpinner?
  227. Rask matlaging som også er billig? (Supermat)
  228. Korking av flasker
  229. Blir du sulten av frukt?
  230. Kake til korps til 17. mai
  231. Er en sekspakning kokosboller en porsjonsstørrelse?
  232. Marengsfluff som ikke skal stekes ...
  233. Noen som underviser i mat og helse på niende trinn her?
  234. Fruktsalat
  235. Matkrise
  236. "Ta med kaffe" uten kaffetrakter?
  237. Noe sunt å sette på selskapsbordet
  238. hvor mye ost og kjeks?
  239. Kakefyll/frosting som har vært nedfrosset i ca 6 mnd
  240. Hjelp til langpanne-Pavlova, haster!
  241. Hva gjør jeg med et stykke bacon
  242. Hvit sjokolade i biter?
  243. Puy-linser
  244. Marengsbunn stekt to dager i forveien - oppbevaring?
  245. Potetsalat til i morgen - lage i dag?
  246. Duggurd: Noen som abonnerer på råvarer herfra?
  247. Svinekotelett – nakkekotelett – sommerkotelett
  248. Lagringsvin
  249. Rødvin som bruser
  250. Drikke på skolen?