View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29

  1. Blender (0 replies)
  2. Smoothies (44 replies)
  3. Hva har dere på grillen? (44 replies)
  4. Jeg vil lage kakao med krem ... (33 replies)
  5. Brødet har begynt å smuldre (oppskriftsendring) (10 replies)
  6. Fiskesuppe med kokosmelk (Skogheims) (3 replies)
  7. Pistasjeis (51 replies)
  8. Boller med eller uten pålegg? (102 replies)
  9. Is med kjeksdeig og sjokoladebiter ... (12 replies)
  10. Hva kan jeg bruke liebfraumilch til? (15 replies)
  11. Dim Sum (7 replies)
  12. Hva skal jeg servere til 20 personer? (18 replies)
  13. Smør i stedet for olje i 1,2,3 muffins? (4 replies)
  14. Holdbarhet på stekt lammelår? (2 replies)
  15. Vanilje og bourbonvanilje (6 replies)
  16. Noen som har lest boken "Kjernesunn"? (31 replies)
  17. Sunt og godt (Tv2 nå) (9 replies)
  18. Hvor ofte spiser dere fisk? (54 replies)
  19. Smørdampet brokkoli (0 replies)
  20. Holdbarhet på kyllingsalat i kjøleskapet (1 replies)
  21. Kan lammelår stekes ferdig på forhånd? (2 replies)
  22. Dårlige vaner (mat, kosthold og servering) (22 replies)
  23. Oppbevaring av parmesanost (10 replies)
  24. Hvilken blender til smoothielaging? (30 replies)
  25. Surret lammestek (6 replies)
  26. Hva skal jeg og 2-åringen lage nå? (7 replies)
  27. Holdbarhet på pølser (14 replies)
  28. Ricotta - hvor kjøpe? (15 replies)
  29. Hva skal dere ha til middag i påsken? (37 replies)
  30. Sukkererstatning -hjelp! (5 replies)
  31. Tips til "helgekosemat" (16 replies)
  32. Er du villig til å betale for smak (tomater)? (91 replies)
  33. Fruktbeger (4 replies)
  34. Rødvin og ostepop (22 replies)
  35. Hva tilsvarer rømme? (6 replies)
  36. Noen som har erfaring med crock pot og/eller slow cooking? (21 replies)
  37. Sukkersug (26 replies)
  38. HaPå er reddet takket være Facebook (35 replies)
  39. Hva er den perfekte ukesmeny for en barnehage? (16 replies)
  40. Mazungen dekorerer kake ... (27 replies)
  41. Sunn middag for alle (9 replies)
  42. Kyllingfilet som lukter (56 replies)
  43. Tips til tapas-bord for små barn? (15 replies)
  44. Glassbiter i kylling fra Kronfågel (6 replies)
  45. Vaniljesaus (6 replies)
  46. Hva slags mat kan jeg lage til en som har fjernet mandlene? (40 replies)
  47. Gordon Ramsay direkte. Oppskrifter (2 replies)
  48. Kan jeg lage gulrotmuffins av gulrotkakeoppskriften? (10 replies)
  49. Det husmødrene forlanger (30 replies)
  50. (Farlig) E.coli - spesielle matvarer utsatt? (11 replies)
  51. Porsjon/serving (40 replies)
  52. Matblogger (2 replies)
  53. Matbokser til litt eldre barn (8 replies)
  54. Biffstrimler på pizza (9 replies)
  55. Vennekaken "Herman" (26 replies)
  56. Roastbeef til nesten 400 kr kiloet? (25 replies)
  57. Gravide og kamskjell (4 replies)
  58. Har du gammel mat i huset? (84 replies)
  59. Fetaost i olje? (6 replies)
  60. Hvorfor den ekle pastaen oppi salater? (13 replies)
  61. Tradisjonelt koldtbord ... Kjedelig? (27 replies)
  62. Sopp, svart under (4 replies)
  63. Melke/laktosefri kost (4 replies)
  64. Litago kokosbolle (4 replies)
  65. Laktoseredusert dessert? (12 replies)
  66. Kiwibiff på fredag (23 replies)
  67. Monstertruck-kake som ble en brannbilkake ... (2 replies)
  68. Hvor mye likør i kaken? (3 replies)
  69. Leirgryte (14 replies)
  70. Lørdagsmiddag (54 replies)
  71. Smøring av paiform (3 replies)
  72. 600 gram margarin på 4 dager ... (43 replies)
  73. Det florerer av sukker i barnehagen (62 replies)
  74. Servering ved ettermiddagsbesøk? (4 replies)
  75. Spinoff fra kinakålen... (41 replies)
  76. Kinakål (55 replies)
  77. Skummet kulturmelk (1 replies)
  78. Kjøttdeig som er over datoen med en dag (58 replies)
  79. Protein puffs (0 replies)
  80. Hjelp! ang nøttebunn (0 replies)
  81. Hjelp! ang nøttebunn (5 replies)
  82. 7-åringen ville ha en hodeskallekake ... (18 replies)
  83. Monstertruckbanekake - guttenes favoritt! (22 replies)
  84. Best take-away i Oslo? (6 replies)
  85. Pynte kake med smørkrem? (4 replies)
  86. HASTER! Kan noen anbefale en gavevin? (8 replies)
  87. Hva er helgeproduktet hos Kiwi i dag? (129 replies)
  88. Pizzasnurrer (26 replies)
  89. Muffins (2 replies)
  90. Dere som baker brød (8 replies)
  91. En vinsnobb av en sønn (14 replies)
  92. Lakseform (3 replies)
  93. Sennepspsørsmål (2 replies)
  94. Slankekur for hjemmeværende (6 replies)
  95. Frossen tunfiskfilet - blir det noe godt ut av det? (3 replies)
  96. Trenger mål og liten ball til fotballbanekake (7 replies)
  97. Trenger oppskrift på lasagne! (12 replies)
  98. Nytt og varer som er kommet tilbake fra glemselen (73 replies)
  99. Matfett til vaffeljern (6 replies)
  100. Mim's hellebrød - og helst mye av det (0 replies)
  101. Barn under 5 år og Quorn (og sopp) (11 replies)
  102. Studentmat (28 replies)
  103. Skrelte gulrøtter, hvor lenge kan de egentlig stå i vann? (10 replies)
  104. Maismel - kan jeg bruke vanlig hvetemel? (6 replies)
  105. Økomyter knuses (30 replies)
  106. Kan denne spises? (16 replies)
  107. Hvor mye kaffe drikker dere? (86 replies)
  108. Ang. tapasbord (37 replies)
  109. Har han bedervet ostekaka? (6 replies)
  110. Bytte nesquick med kakao (3 replies)
  111. Hva bruker dere søtpoteter til? (34 replies)
  112. Det heter ikke skolebolle/skolebrød (18 replies)
  113. Skolebrød eller skolebolle? (73 replies)
  114. Alex sushi (4 replies)
  115. Kanel i svingen (69 replies)
  116. Byggryn som erstatning for ris (16 replies)
  117. Hva er buttermilk/kjernemelk? (23 replies)
  118. Julemarsipan (15 replies)
  119. Finhakket laks med sitronpepper (7 replies)
  120. Alligatorkjøtt (32 replies)
  121. Hva bruker en egentlig barbequesaus til? (15 replies)
  122. Kake med Smil-sjokolade? Noen som vet? (10 replies)
  123. Hva hadde du til frokost i dag? (96 replies)
  124. Tips til tilbehør uten karber? (3 replies)
  125. Kan du anbefale meg en god matkalender? (1 replies)
  126. Melkefett vs. annet animalsk fett (9 replies)
  127. Hva smaker godt når man er forkjøla og sløv? (9 replies)
  128. Tebutikker på nett (1 replies)
  129. Ut og spise med kollegaer i Oslo (21 replies)
  130. Alternativ til durumhvete? (4 replies)
  131. Matvarer uten E211 (natriumbenzoat) (87 replies)
  132. Glass- eller bokscola? Poll! (55 replies)
  133. Jeg kutter brusen nå, noen som vil henge seg på? (132 replies)
  134. Vaniljekrem (11 replies)
  135. Fløte og ferskpasta som går ut imorgen? HASTER! (7 replies)
  136. Snøfrisk i ostekake, går det?? (9 replies)
  137. Kiwis God Helg-produkter (67 replies)
  138. Bløtkake! (26 replies)
  139. Frøkna har bestil kake og jeg trenger litt hjelp (26 replies)
  140. Kakepynt med fly eller traktor? (7 replies)
  141. Må jeg ha bakepulver i denne kaken? (5 replies)
  142. Bitre appelsiner (2 replies)
  143. Bruker man våt loff i kjøttkaker i Norge? (21 replies)
  144. Spiser dere stilken og bladene på brokkolien? (34 replies)
  145. Omega-3 & Omega-6 gir brystkreft (33 replies)
  146. Rapsolje som ikke smaker fjøs? (49 replies)
  147. Omega-3 gir deg kreft!! (37 replies)
  148. Nøtter (4 replies)
  149. Anton Berg fudge (1 replies)
  150. Påskeegg i lilla kartong, fra Freia (283 replies)
  151. Smør i barnehagen (95 replies)
  152. Mims tomatsuppe (24 replies)
  153. Er dere medlem av Folkekokkene? (1 replies)
  154. Hva veier 1 skive Ingers Rugbrød? (12 replies)
  155. Sunne og gode matpakker for voksne (27 replies)
  156. Koffeinfrie espressobønner? (2 replies)
  157. Rødvin for nybegynnere (10 replies)
  158. Biola med aprikos (5 replies)
  159. Liker du salt lakris? (65 replies)
  160. Den store champagnetråden (36 replies)
  161. "Behov" for usunne saker og tomme kalorier? (64 replies)
  162. Sushi for nybegynnere (217 replies)
  163. Grøtrester til rislapper (5 replies)
  164. Musliboller (2 replies)
  165. Restemiddag (1 replies)
  166. Noen her som har mat-termos? (54 replies)
  167. Servering til vennegruppe (11 replies)
  168. Bakterier i "Dynegrøt" (30 replies)
  169. Maarud salt & vinegar (94 replies)
  170. Smaker konditorfarge? (7 replies)
  171. Er Crème Fraîche egentlig sunt? (30 replies)
  172. Kan jeg bruke cottage cheese i ostesaus til fajitas? (11 replies)
  173. Knorr posesauser! (7 replies)
  174. Ditt favoritt-potetgull/snacks (103 replies)
  175. Hva drikker man til sushi? (27 replies)
  176. Lage noe gøy av gelé - barnebursdag (3 replies)
  177. Wokgrønnsaker i stekeovnen? (2 replies)
  178. Frossen høne (22 replies)
  179. Laptop lunsjboks (36 replies)
  180. Hvordan var det man skulle ta hånd om skjærebrettene i tre? (6 replies)
  181. Anbefal en ost (12 replies)
  182. Dipmix utgått på dato (21 replies)
  183. Spiser du tørrfisk? (54 replies)
  184. Diverse pizza-fyll, hva har jeg glemt? (10 replies)
  185. Oppskrift til brødbakemaskin-brød (7 replies)
  186. Rooibush-te og rusk (9 replies)
  187. Hvor lenge holder brownies seg i kjøleskap? (23 replies)
  188. Når voksne og barn trenger forskjellig kosthold: hvordan løser vi det? (12 replies)
  189. Skal du kjøpe Grandiosa uten paprika og med ekstra ost? (102 replies)
  190. Hvem produserer hvitostene til billigmerkene? (3 replies)
  191. Legg ut din ukesmeny (24 replies)
  192. Pannekaker - oppskrift eller gefühl? (53 replies)
  193. Middagsbesøk (2 replies)
  194. Juice, hvilken er best? (32 replies)
  195. Omgangssyke smitter, ja, DM (40 replies)
  196. Servere hva i barnebursdag for bhg? (13 replies)
  197. Velkomsttilbudet i Club Nespresso (17 replies)
  198. Kinarestaurantene i Bergen (23 replies)
  199. Nespresso Variations 2008 (21 replies)
  200. Bursdag med mat (5 replies)
  201. Er sushien fra Spice OK? (22 replies)
  202. Hvor stort slingringsmonn? (88 replies)
  203. Barn og melk (8 replies)
  204. Poll: Hvor hyppig spiser du? (29 replies)
  205. Mengder mat og vekt (205 replies)
  206. Spinoff: Hva unner du deg ikke? (32 replies)
  207. Hva unner du deg? (93 replies)
  208. Foodstory på Grünerløkka (4 replies)
  209. SpiZe krydder (6 replies)
  210. Spin off: butikkstekt kylling - grillkrydder (12 replies)
  211. Vårrull? (11 replies)
  212. Korleis få vatn til å smake godt? (39 replies)
  213. Tilbud noe sted på spekemat til koldtbord? (0 replies)
  214. Din beste fisk i ovn-rett (6 replies)
  215. Oh lykke! (22 replies)
  216. Hvilken dag er best å ukehandle på? (63 replies)
  217. Alternativ til kulturmelk (5 replies)
  218. Ukemenyer - suksessrate (50 replies)
  219. Laktoseredusert melk versus lettmelk (3 replies)
  220. Røkt kjøttpølse vs. kjøttdeig (3 replies)
  221. Vegetaroppskrifter for rookies (14 replies)
  222. Pepperkakerester (9 replies)
  223. Kokt juleskinke, hva gjør jeg med den? (11 replies)
  224. Grønnsaks-serveringstips til barn (16 replies)
  225. Sopp (5 replies)
  226. Kalkunrester (26 replies)
  227. Lakarbo - hva kan jeg spise? (6 replies)
  228. Noe å gjøre med obskøne mengder Waldorf-rester? (18 replies)
  229. Hvalkjøtt som gikk ut på dato for 1 år siden (21 replies)
  230. I’m in heaven (2 replies)
  231. Tilbehør til kalkunen... (2 replies)
  232. Kiwi kiwi (13 replies)
  233. Holdbarhet på pinnekjøtt i kjøleskap (4 replies)
  234. Plommemarmelade med valnøtt (3 replies)
  235. Den store desserttråden (17 replies)
  236. Koketid på rattepoteter? (7 replies)
  237. Hva serverer jeg... (9 replies)
  238. Deres meny nyttårsaften? (88 replies)
  239. Nyttårsfeiring (3 replies)
  240. Hvor lang holdbarhet har rosévin? (0 replies)
  241. Tining av kalkun (9 replies)
  242. Røkt og ikke-røkt pinnekjøtt i samme kjele? (5 replies)
  243. Lazy Town vaniljekjeks (7 replies)
  244. Haster - hvilke pinner til pinnekjøtt? (23 replies)
  245. Partykopper ... Og isbiter (2 replies)
  246. Egg og bacon (formede plaster ...) (17 replies)
  247. Holdbarhet hjemmelaget karamellpudding (5 replies)
  248. Spinoff: kjenner du forskjell på de forskjellige nonstop-fargene? (96 replies)
  249. Bålgaffel / pølsefjærgrilldings (12 replies)
  250. Kokte egg - dings (15 replies)