View Full Version : Mat og kosthold
- Blender (0 replies)
- Smoothies (44 replies)
- Hva har dere på grillen? (44 replies)
- Jeg vil lage kakao med krem ... (33 replies)
- Brødet har begynt å smuldre (oppskriftsendring) (10 replies)
- Fiskesuppe med kokosmelk (Skogheims) (3 replies)
- Pistasjeis (51 replies)
- Boller med eller uten pålegg? (102 replies)
- Is med kjeksdeig og sjokoladebiter ... (12 replies)
- Hva kan jeg bruke liebfraumilch til? (15 replies)
- Dim Sum (7 replies)
- Hva skal jeg servere til 20 personer? (18 replies)
- Smør i stedet for olje i 1,2,3 muffins? (4 replies)
- Holdbarhet på stekt lammelår? (2 replies)
- Vanilje og bourbonvanilje (6 replies)
- Noen som har lest boken "Kjernesunn"? (31 replies)
- Sunt og godt (Tv2 nå) (9 replies)
- Hvor ofte spiser dere fisk? (54 replies)
- Smørdampet brokkoli (0 replies)
- Holdbarhet på kyllingsalat i kjøleskapet (1 replies)
- Kan lammelår stekes ferdig på forhånd? (2 replies)
- Dårlige vaner (mat, kosthold og servering) (22 replies)
- Oppbevaring av parmesanost (10 replies)
- Hvilken blender til smoothielaging? (30 replies)
- Surret lammestek (6 replies)
- Hva skal jeg og 2-åringen lage nå? (7 replies)
- Holdbarhet på pølser (14 replies)
- Ricotta - hvor kjøpe? (15 replies)
- Hva skal dere ha til middag i påsken? (37 replies)
- Sukkererstatning -hjelp! (5 replies)
- Tips til "helgekosemat" (16 replies)
- Er du villig til å betale for smak (tomater)? (91 replies)
- Fruktbeger (4 replies)
- Rødvin og ostepop (22 replies)
- Hva tilsvarer rømme? (6 replies)
- Noen som har erfaring med crock pot og/eller slow cooking? (21 replies)
- Sukkersug (26 replies)
- HaPå er reddet takket være Facebook (35 replies)
- Hva er den perfekte ukesmeny for en barnehage? (16 replies)
- Mazungen dekorerer kake ... (27 replies)
- Sunn middag for alle (9 replies)
- Kyllingfilet som lukter (56 replies)
- Tips til tapas-bord for små barn? (15 replies)
- Glassbiter i kylling fra Kronfågel (6 replies)
- Vaniljesaus (6 replies)
- Hva slags mat kan jeg lage til en som har fjernet mandlene? (40 replies)
- Gordon Ramsay direkte. Oppskrifter (2 replies)
- Kan jeg lage gulrotmuffins av gulrotkakeoppskriften? (10 replies)
- Det husmødrene forlanger (30 replies)
- (Farlig) E.coli - spesielle matvarer utsatt? (11 replies)
- Porsjon/serving (40 replies)
- Matblogger (2 replies)
- Matbokser til litt eldre barn (8 replies)
- Biffstrimler på pizza (9 replies)
- Vennekaken "Herman" (26 replies)
- Roastbeef til nesten 400 kr kiloet? (25 replies)
- Gravide og kamskjell (4 replies)
- Har du gammel mat i huset? (84 replies)
- Fetaost i olje? (6 replies)
- Hvorfor den ekle pastaen oppi salater? (13 replies)
- Tradisjonelt koldtbord ... Kjedelig? (27 replies)
- Sopp, svart under (4 replies)
- Melke/laktosefri kost (4 replies)
- Litago kokosbolle (4 replies)
- Laktoseredusert dessert? (12 replies)
- Kiwibiff på fredag (23 replies)
- Monstertruck-kake som ble en brannbilkake ... (2 replies)
- Hvor mye likør i kaken? (3 replies)
- Leirgryte (14 replies)
- Lørdagsmiddag (54 replies)
- Smøring av paiform (3 replies)
- 600 gram margarin på 4 dager ... (43 replies)
- Det florerer av sukker i barnehagen (62 replies)
- Servering ved ettermiddagsbesøk? (4 replies)
- Spinoff fra kinakålen... (41 replies)
- Kinakål (55 replies)
- Skummet kulturmelk (1 replies)
- Kjøttdeig som er over datoen med en dag (58 replies)
- Protein puffs (0 replies)
- Hjelp! ang nøttebunn (0 replies)
- Hjelp! ang nøttebunn (5 replies)
- 7-åringen ville ha en hodeskallekake ... (18 replies)
- Monstertruckbanekake - guttenes favoritt! (22 replies)
- Best take-away i Oslo? (6 replies)
- Pynte kake med smørkrem? (4 replies)
- HASTER! Kan noen anbefale en gavevin? (8 replies)
- Hva er helgeproduktet hos Kiwi i dag? (129 replies)
- Pizzasnurrer (26 replies)
- Muffins (2 replies)
- Dere som baker brød (8 replies)
- En vinsnobb av en sønn (14 replies)
- Lakseform (3 replies)
- Sennepspsørsmål (2 replies)
- Slankekur for hjemmeværende (6 replies)
- Frossen tunfiskfilet - blir det noe godt ut av det? (3 replies)
- Trenger mål og liten ball til fotballbanekake (7 replies)
- Trenger oppskrift på lasagne! (12 replies)
- Nytt og varer som er kommet tilbake fra glemselen (73 replies)
- Matfett til vaffeljern (6 replies)
- Mim's hellebrød - og helst mye av det (0 replies)
- Barn under 5 år og Quorn (og sopp) (11 replies)
- Studentmat (28 replies)
- Skrelte gulrøtter, hvor lenge kan de egentlig stå i vann? (10 replies)
- Maismel - kan jeg bruke vanlig hvetemel? (6 replies)
- Økomyter knuses (30 replies)
- Kan denne spises? (16 replies)
- Hvor mye kaffe drikker dere? (86 replies)
- Ang. tapasbord (37 replies)
- Har han bedervet ostekaka? (6 replies)
- Bytte nesquick med kakao (3 replies)
- Hva bruker dere søtpoteter til? (34 replies)
- Det heter ikke skolebolle/skolebrød (18 replies)
- Skolebrød eller skolebolle? (73 replies)
- Alex sushi (4 replies)
- Kanel i svingen (69 replies)
- Byggryn som erstatning for ris (16 replies)
- Hva er buttermilk/kjernemelk? (23 replies)
- Julemarsipan (15 replies)
- Finhakket laks med sitronpepper (7 replies)
- Alligatorkjøtt (32 replies)
- Hva bruker en egentlig barbequesaus til? (15 replies)
- Kake med Smil-sjokolade? Noen som vet? (10 replies)
- Hva hadde du til frokost i dag? (96 replies)
- Tips til tilbehør uten karber? (3 replies)
- Kan du anbefale meg en god matkalender? (1 replies)
- Melkefett vs. annet animalsk fett (9 replies)
- Hva smaker godt når man er forkjøla og sløv? (9 replies)
- Tebutikker på nett (1 replies)
- Ut og spise med kollegaer i Oslo (21 replies)
- Alternativ til durumhvete? (4 replies)
- Matvarer uten E211 (natriumbenzoat) (87 replies)
- Glass- eller bokscola? Poll! (55 replies)
- Jeg kutter brusen nå, noen som vil henge seg på? (132 replies)
- Vaniljekrem (11 replies)
- Fløte og ferskpasta som går ut imorgen? HASTER! (7 replies)
- Snøfrisk i ostekake, går det?? (9 replies)
- Kiwis God Helg-produkter (67 replies)
- Bløtkake! (26 replies)
- Frøkna har bestil kake og jeg trenger litt hjelp (26 replies)
- Kakepynt med fly eller traktor? (7 replies)
- Må jeg ha bakepulver i denne kaken? (5 replies)
- Bitre appelsiner (2 replies)
- Bruker man våt loff i kjøttkaker i Norge? (21 replies)
- Spiser dere stilken og bladene på brokkolien? (34 replies)
- Omega-3 & Omega-6 gir brystkreft (33 replies)
- Rapsolje som ikke smaker fjøs? (49 replies)
- Omega-3 gir deg kreft!! (37 replies)
- Nøtter (4 replies)
- Anton Berg fudge (1 replies)
- Påskeegg i lilla kartong, fra Freia (283 replies)
- Smør i barnehagen (95 replies)
- Mims tomatsuppe (24 replies)
- Er dere medlem av Folkekokkene? (1 replies)
- Hva veier 1 skive Ingers Rugbrød? (12 replies)
- Sunne og gode matpakker for voksne (27 replies)
- Koffeinfrie espressobønner? (2 replies)
- Rødvin for nybegynnere (10 replies)
- Biola med aprikos (5 replies)
- Liker du salt lakris? (65 replies)
- Den store champagnetråden (36 replies)
- "Behov" for usunne saker og tomme kalorier? (64 replies)
- Sushi for nybegynnere (217 replies)
- Grøtrester til rislapper (5 replies)
- Musliboller (2 replies)
- Restemiddag (1 replies)
- Noen her som har mat-termos? (54 replies)
- Servering til vennegruppe (11 replies)
- Bakterier i "Dynegrøt" (30 replies)
- Maarud salt & vinegar (94 replies)
- Smaker konditorfarge? (7 replies)
- Er Crème Fraîche egentlig sunt? (30 replies)
- Kan jeg bruke cottage cheese i ostesaus til fajitas? (11 replies)
- Knorr posesauser! (7 replies)
- Ditt favoritt-potetgull/snacks (103 replies)
- Hva drikker man til sushi? (27 replies)
- Lage noe gøy av gelé - barnebursdag (3 replies)
- Wokgrønnsaker i stekeovnen? (2 replies)
- Frossen høne (22 replies)
- Laptop lunsjboks (36 replies)
- Hvordan var det man skulle ta hånd om skjærebrettene i tre? (6 replies)
- Anbefal en ost (12 replies)
- Dipmix utgått på dato (21 replies)
- Spiser du tørrfisk? (54 replies)
- Diverse pizza-fyll, hva har jeg glemt? (10 replies)
- Oppskrift til brødbakemaskin-brød (7 replies)
- Rooibush-te og rusk (9 replies)
- Hvor lenge holder brownies seg i kjøleskap? (23 replies)
- Når voksne og barn trenger forskjellig kosthold: hvordan løser vi det? (12 replies)
- Skal du kjøpe Grandiosa uten paprika og med ekstra ost? (102 replies)
- Hvem produserer hvitostene til billigmerkene? (3 replies)
- Legg ut din ukesmeny (24 replies)
- Pannekaker - oppskrift eller gefühl? (53 replies)
- Middagsbesøk (2 replies)
- Juice, hvilken er best? (32 replies)
- Omgangssyke smitter, ja, DM (40 replies)
- Servere hva i barnebursdag for bhg? (13 replies)
- Velkomsttilbudet i Club Nespresso (17 replies)
- Kinarestaurantene i Bergen (23 replies)
- Nespresso Variations 2008 (21 replies)
- Bursdag med mat (5 replies)
- Er sushien fra Spice OK? (22 replies)
- Hvor stort slingringsmonn? (88 replies)
- Barn og melk (8 replies)
- Poll: Hvor hyppig spiser du? (29 replies)
- Mengder mat og vekt (205 replies)
- Spinoff: Hva unner du deg ikke? (32 replies)
- Hva unner du deg? (93 replies)
- Foodstory på Grünerløkka (4 replies)
- SpiZe krydder (6 replies)
- Spin off: butikkstekt kylling - grillkrydder (12 replies)
- Vårrull? (11 replies)
- Korleis få vatn til å smake godt? (39 replies)
- Tilbud noe sted på spekemat til koldtbord? (0 replies)
- Din beste fisk i ovn-rett (6 replies)
- Oh lykke! (22 replies)
- Hvilken dag er best å ukehandle på? (63 replies)
- Alternativ til kulturmelk (5 replies)
- Ukemenyer - suksessrate (50 replies)
- Laktoseredusert melk versus lettmelk (3 replies)
- Røkt kjøttpølse vs. kjøttdeig (3 replies)
- Vegetaroppskrifter for rookies (14 replies)
- Pepperkakerester (9 replies)
- Kokt juleskinke, hva gjør jeg med den? (11 replies)
- Grønnsaks-serveringstips til barn (16 replies)
- Sopp (5 replies)
- Kalkunrester (26 replies)
- Lakarbo - hva kan jeg spise? (6 replies)
- Noe å gjøre med obskøne mengder Waldorf-rester? (18 replies)
- Hvalkjøtt som gikk ut på dato for 1 år siden (21 replies)
- I’m in heaven (2 replies)
- Tilbehør til kalkunen... (2 replies)
- Kiwi kiwi (13 replies)
- Holdbarhet på pinnekjøtt i kjøleskap (4 replies)
- Plommemarmelade med valnøtt (3 replies)
- Den store desserttråden (17 replies)
- Koketid på rattepoteter? (7 replies)
- Hva serverer jeg... (9 replies)
- Deres meny nyttårsaften? (88 replies)
- Nyttårsfeiring (3 replies)
- Hvor lang holdbarhet har rosévin? (0 replies)
- Tining av kalkun (9 replies)
- Røkt og ikke-røkt pinnekjøtt i samme kjele? (5 replies)
- Lazy Town vaniljekjeks (7 replies)
- Haster - hvilke pinner til pinnekjøtt? (23 replies)
- Partykopper ... Og isbiter (2 replies)
- Egg og bacon (formede plaster ...) (17 replies)
- Holdbarhet hjemmelaget karamellpudding (5 replies)
- Spinoff: kjenner du forskjell på de forskjellige nonstop-fargene? (96 replies)
- Bålgaffel / pølsefjærgrilldings (12 replies)
- Kokte egg - dings (15 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.