View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Lammekjøttdeig
  2. HVor lenge skal en liten lammebiff steke i ovn
  3. Balsamico
  4. Fleire som fyller frysaren med kjøtt i desse tider?
  5. Kan jeg vente med å steke eplekaken? HASTER
  6. Lårtunge av elg
  7. Lunsj
  8. Julete?
  9. Smøre form ved bunn uten sukker?
  10. Sunne småretter
  11. Hva har dere til middag julaften?
  12. Hvor kjøpe kastanjer?
  13. Intime bananer
  14. Matlei - gi meg påleggstips
  15. Tacosaus - holdbarhet
  16. Sosekjøtt og høyrygg samme fremgangsmåte?
  17. Eplepai med vaniljekrem
  18. Din favorittsuppe?
  19. Crispy chicken?
  20. Texburger
  21. Hjelp - Har ikke sort konditorfarge!
  22. Blir dette for mye?
  23. Yogurt - bra eller fy?
  24. Ut og spise i Trondheim i dag - hvor?
  25. Erfaringer med å fryse melk?
  26. Kan man fryse pai?
  27. Tips til hovedrett til guttekveld 10 stk
  28. Dempe chilismak med sjokolade
  29. Hva spiser du til frokost?
  30. Hvilken kake skal jeg lage?
  31. Hva servere til kollokviegruppa?
  32. Går det å fryse pizza fra Peppes'
  33. Noen marengs eksperter her? Trenger hjelp
  34. Bag-in-box vinanbefaling?
  35. Matallergi - er det forskjell på fersk og behandlet mat?
  36. Dinochef sin lille stolthet
  37. Lørdagsmiddagen til Urt og Dinochef
  38. Pinnebrøddeig-rester
  39. Del din beste kaffedrikk-oppskrift
  40. Hvilken motivasjon hadde du forrige gang du tok deg et glass øl/ vin /brennevin?
  41. Bananer - myte eller fakta?
  42. Hva er godt sammen med reker?
  43. Hva slags mat skulle du ønske barna fikk på skolen/ på SFO?
  44. Lager du noe annet til barnet hvis middagen ikke faller i smak?
  45. Spinnoff - Hvor lenge lar du barnet ditt gå uten mat?
  46. Spinnoff: Smaker du selv på alt?
  47. Pizzasnurrer
  48. Sunn paideig?
  49. Hva kan jeg lage av gresskar?
  50. Medium hastegrad: En hel hare, kan den bli mat?
  51. Hvor mye olje istedenfor margarin ?
  52. Stangselleri - mye
  53. Spinoff: Hva er det mest eksotiske/underlige/rare du har spist?
  54. Hvordan er kostholdet deres nå sammenlignet med tidligere i livet?
  55. Bearnaisesaus på tube
  56. Gram oppgitt i dl
  57. Lage sushi selv
  58. Kake til farsdag?
  59. Kjøttkaker
  60. Ai, ai, ai. Kosthold i ny bhg. Hjelp meg
  61. Mangochutney
  62. Hvilken amarone til bryllupsdagen?
  63. Hva er dette på norsk?
  64. Fish sauce
  65. Etter salaten
  66. Kjøper du mat du ikke vet hva er?
  67. Molasses?
  68. Dere som lager matpakken kvelden før
  69. McQueen-tips
  70. Hva skal dere ha til middag i dag?
  71. Gode julekaker?
  72. "Sprengt ribbe"
  73. Ribberull
  74. Husker dere Disney-sjokoladene med hvit og brun sjokolade?
  75. Halvsteke pizzasnurrer?
  76. Din beste pastasalat
  77. Omlegging av kosthold
  78. Hvor får man tak i urutet ribbe
  79. Smak fra Coop
  80. Hvor netthandler jeg potetgull med salt & vinegar?
  81. Kalkun, Haster!
  82. Et "utgått-på-dato" spørsmål m/poll!
  83. De der små oransje, vet dere ...
  84. Quorn?
  85. Sukkerbrød. Hjelp!?
  86. Pimpernell-poteten
  87. Marinerte fiken
  88. Pølsebrød eller lomper?
  89. Tips til en virkelig god portvin?
  90. Oppskrift på sjokoladeglasur
  91. Kan man fryse brunost?
  92. Anbefal meg en tapasrestaurant!
  93. Hvilke og hvor mange slag julekaker?
  94. Når lage fløtekarameller?
  95. Hjemmelaget konfekt
  96. God julegrøt
  97. Asiatisk catering i Oslo
  98. Haster! Gulrotkake med bakepulver?
  99. To kilo tint kylling
  100. Kakemenn
  101. Hva er eksotisk/ny frukt og grønt for deg?
  102. Kalkunsylte
  103. Pinnekjøtt
  104. "Løs mage" og mye luft av speltbrød?
  105. Idiotsikker, men god brownie?
  106. Vis fram pepperkakehusene deres!
  107. Koldtbord for dummies
  108. Hva tar jeg med til julelunsjen?
  109. Pålegg til barnehagefrokost
  110. Earl Grey-te med _ny_smak?
  111. Skadelig sopp?
  112. Hva synes dere om pepperkaka mi
  113. Lær meg å steke indrefilet
  114. Lunsjforslag til brødlei skolegutt
  115. Er du bevisst på hva maten din inneholder?
  116. Kan jeg fryse gulrotkake?
  117. Hvor mange kopper kaffe blir det av 0,5 kg kaffe?
  118. Pepperkakenes forbandelse
  119. Stressdiett!
  120. Kransekake - din oppskrift?
  121. Gi meg dine beste karbonadetips
  122. Hva MÅ man ha på bordet til julefrokost/julelunsj?
  123. Oppskrift på kjøttboller?
  124. pH på Rødvin
  125. Konfektkrøll (med oppskrift)
  126. Marthas rekesalat med de aller beste råvarer og full av E-stoffer
  127. Spinoff fra rekesalat-tråden, hjemmelaget fra fabrikk?
  128. Hva er det viktigste ved middagene hos dere?
  129. Billig og bra pinnekjøtt?
  130. Har dere pinnekjøttet i ovnen før servering?
  131. Bra pinnekjøtt
  132. Slakter i Oslo?
  133. Tørke mandler i stekeovnen?
  134. Pepperkakehusmelis ...
  135. Martini etter åpning
  136. Startboks for spennende matlaging
  137. Økologisk kylling? En dobbeltmoralists bekjennelse ...
  138. Hvilken marsipan bør vi velge?
  139. HASTER! hvor mye er 70 gram mel i dl?
  140. Kan det bli bedre?
  141. Landlord kransekakemasse?
  142. Middag 1. juledag?
  143. Hva er anbefalt daglig D-vitamindose for barn over 1 år?
  144. Tør du invitere en kokk på middag?
  145. Smaksetting av marsipan
  146. Hvis du skulle invitert Hellstrøm på middag ...
  147. Haster. Saltbakte poteter
  148. Pinnekjøtt, henges opp?
  149. Helmelk i stedetfor fløte?
  150. Oppbevaring av brownies?
  151. Vi må visst framskynde julaften ...
  152. Tips til middager som kan fryses
  153. Hvor i alle dager finner jeg små konfektformer?
  154. Dessert julaften, tips?
  155. Majskrokar
  156. Holdbarhet på hjemmelaget marsipan?
  157. Haster; Pistasjemandler?!
  158. Reste-konfekt?
  159. Kan pepperkakedeigen fryses? ... og vare helt til neste jul?
  160. Hvor mye juleribbe?
  161. Deres beste oppskrift med hvit sjokolade?
  162. Alternativ til mandel i grøten? Tips ønskes!
  163. Den store pinnekjøttråden
  164. Den store juleribbetråden
  165. Historien til berlinerkranser?
  166. Den store surstektråden
  167. Den store juletorsktråden
  168. Saus til ribba - trenger tips!
  169. Forrett før kalkun?
  170. Den store lutefisktråden
  171. Hvor mye kålrabi pr person?
  172. Alternativ til mandel
  173. Hva kan jeg lage kjøttkraft av?
  174. Melis i kladdemuffins?
  175. HASTER! Powdered sugar på norsk?
  176. Åkei, fløtegratinerte poteter og kalkunbryst og kun en ovn. Hvordan løse det?
  177. Fryse pinnekjøtt?
  178. Julekaken min
  179. Hvor lang tid bruker karamellpudding på å stivne?
  180. Et spørsmål om vin ...
  181. Spinåff: Tynnlefse
  182. Gravlaks som hovedrett
  183. And eller gås?
  184. Smaker du forskjell på seigmennene?
  185. Ikke sushi i jula?!
  186. Hvor kjøper du kalkunen?
  187. Kokte egg - dings
  188. Bålgaffel / pølsefjærgrilldings
  189. Spinoff: kjenner du forskjell på de forskjellige nonstop-fargene?
  190. Holdbarhet hjemmelaget karamellpudding
  191. Egg og bacon (formede plaster ...)
  192. Partykopper ... Og isbiter
  193. Haster - hvilke pinner til pinnekjøtt?
  194. Lazy Town vaniljekjeks
  195. Røkt og ikke-røkt pinnekjøtt i samme kjele?
  196. Tining av kalkun
  197. Hvor lang holdbarhet har rosévin?
  198. Nyttårsfeiring
  199. Deres meny nyttårsaften?
  200. Hva serverer jeg...
  201. Koketid på rattepoteter?
  202. Den store desserttråden
  203. Plommemarmelade med valnøtt
  204. Holdbarhet på pinnekjøtt i kjøleskap
  205. Kiwi kiwi
  206. Tilbehør til kalkunen...
  207. I’m in heaven
  208. Hvalkjøtt som gikk ut på dato for 1 år siden
  209. Noe å gjøre med obskøne mengder Waldorf-rester?
  210. Lakarbo - hva kan jeg spise?
  211. Kalkunrester
  212. Sopp
  213. Grønnsaks-serveringstips til barn
  214. Kokt juleskinke, hva gjør jeg med den?
  215. Pepperkakerester
  216. Vegetaroppskrifter for rookies
  217. Røkt kjøttpølse vs. kjøttdeig
  218. Laktoseredusert melk versus lettmelk
  219. Ukemenyer - suksessrate
  220. Alternativ til kulturmelk
  221. Hvilken dag er best å ukehandle på?
  222. Oh lykke!
  223. Din beste fisk i ovn-rett
  224. Tilbud noe sted på spekemat til koldtbord?
  225. Korleis få vatn til å smake godt?
  226. Vårrull?
  227. Spin off: butikkstekt kylling - grillkrydder
  228. SpiZe krydder
  229. Foodstory på Grünerløkka
  230. Hva unner du deg?
  231. Spinoff: Hva unner du deg ikke?
  232. Mengder mat og vekt
  233. Poll: Hvor hyppig spiser du?
  234. Barn og melk
  235. Hvor stort slingringsmonn?
  236. Er sushien fra Spice OK?
  237. Bursdag med mat
  238. Nespresso Variations 2008
  239. Kinarestaurantene i Bergen
  240. Velkomsttilbudet i Club Nespresso
  241. Servere hva i barnebursdag for bhg?
  242. Omgangssyke smitter, ja, DM
  243. Juice, hvilken er best?
  244. Middagsbesøk
  245. Pannekaker - oppskrift eller gefühl?
  246. Legg ut din ukesmeny
  247. Hvem produserer hvitostene til billigmerkene?
  248. Skal du kjøpe Grandiosa uten paprika og med ekstra ost?
  249. Når voksne og barn trenger forskjellig kosthold: hvordan løser vi det?
  250. Hvor lenge holder brownies seg i kjøleskap?