View Full Version : Mat og kosthold
- Delfiafett ... (16 replies)
- God kjøpesorbet (13 replies)
- Aldri mer grønn gelé! (22 replies)
- Forsegle flaske med bivoks? Trenger hjelp NÅ! (5 replies)
- Syltet ingefær til baking og konfekt (4 replies)
- Male mandler uten kvern (5 replies)
- Spisested i nærheten av Operaen? (7 replies)
- (Jule)-buffet - greit å ta mer enn du vet du klarer å spise opp? (47 replies)
- Hvordan kombinere mat og alkohol? (2 replies)
- Holdbarhet, fryst bringebærcoulis (3 replies)
- Splenda (5 replies)
- Holdbarhet. Ost og deig... (4 replies)
- Lemoncurd (12 replies)
- Ribbe - produsent? (14 replies)
- Har gullpulver, trenger konfektoppskrift (32 replies)
- Mandelformet paiform som kan åpnes? (6 replies)
- Hva spiser du sammen med krumkaker? (60 replies)
- Hva er forskjellen på strull og krumkake? (40 replies)
- Kan man kjøpe myse? (2 replies)
- Hva er din beste ikke-tørre julekake? (13 replies)
- Hva kan jeg bake med kidsa i dag? (5 replies)
- Hvilken frityrkoker anbefaler dere? (7 replies)
- Tapasrett (6 replies)
- Sesongkalender, grønnsaker (0 replies)
- Hva er stas i vegetarsushi? (Makirull) (8 replies)
- Enkel topping på muffins? (14 replies)
- Hva slags middagsrett til juleavslutning? (5 replies)
- Søndagsåpen restaurant i Oslo (1 replies)
- Varme opp stekt svin indrefilet (0 replies)
- Billig kalkun? (6 replies)
- Hva gjør dere med restene etter å ha lagd seigmenn? (6 replies)
- Fryst mat - hva kan spises? (3 replies)
- Ferskt kjøtt - siste forbruksdag (10 replies)
- Holdbarhet på egg (9 replies)
- Hvordan strimler du kål og gulrot? (18 replies)
- [Mat] Har du dilla på noe? (51 replies)
- Kan kaker med MMF fryses? (0 replies)
- Limecurd, kan den reddes? (5 replies)
- Hva har du servert i dåp? (39 replies)
- Mat levert på døren uten hvete og svin (10 replies)
- Lage pinnekjøtt selv? (3 replies)
- Hvor mye hjemmelaget pizza til 14 syvåringer? (4 replies)
- Smaker laktosefri kremfløte annerledes enn vanlig kremfløte? (8 replies)
- Har noen sett slike saltkringler i butikk? (9 replies)
- God julebordrestaurant (11 replies)
- Hvordan mater jeg en surdeig? (7 replies)
- Hva gjør man med hauger av snop? (21 replies)
- Barnebursdag fri for gluten, laktose, nøtter og mandler (24 replies)
- Hvit pizzasaus (18 replies)
- Barnevennlig (og utvalg uten gluten og melk) restaurant i Oslo? (19 replies)
- Hvilken sjokolade til varm sjokolade? (44 replies)
- Servere ost og kjeks, hva kjøper jeg? (46 replies)
- Restaurant i Oslo med meny for barn og vegetarianer (5 replies)
- Restaurant i Oslo til venninnemiddag (9 replies)
- Egg i posebearnaise (4 replies)
- Vegetarmiddag (25 replies)
- Erfaring med Matvareexpressen? (0 replies)
- Spørsmål om royal icing (4 replies)
- Take away i Drammensområdet (3 replies)
- Restaurantanbefaling i Oslo sentrum (13 replies)
- Holdbarhet på kjøttboller (7 replies)
- Hvor kan jeg få tak i sjokolade som er melkefri og glutenfri? (25 replies)
- Hvordan ser en ukesmeny ut hos dere? (21 replies)
- Vegansk is på isbar (7 replies)
- Hva er "ordinærpris" på høyrygg av okse (0 replies)
- Rødvinstips (4 replies)
- Pinnekjøtt og tilbehør (40 replies)
- Hvor lenge holder hjemmelaget pesto seg i kjøleskapet? (4 replies)
- Tips: Hva skal jeg bruke 350 g gresk yoghurt til? (8 replies)
- Hvordan bruke urter og krydder? (0 replies)
- Hvor mye mat har du i hus? (64 replies)
- Safranhjelp - omregning tråder/malt (4 replies)
- Hva ville du spist mest av? (47 replies)
- Pukka te (7 replies)
- Freia strøssel glutenfri? (6 replies)
- Haster! Saftis halal/svinefri (7 replies)
- Salma-laks (13 replies)
- Oppbevaring av butterdeigs-kaker (10 replies)
- Haster! Terras Gauda Rosal til fårikål? (0 replies)
- Tørrmelk (9 replies)
- Kan en fryse vårrullark igjen? (1 replies)
- Tilbud på salt snacks noen steder nå? (4 replies)
- Haster: Kan vi spise salmalaksen? (15 replies)
- Hvis du hadde en trøffel? (64 replies)
- Strimlet svinekjøtt, hva lager jeg til middag? (10 replies)
- Hva ble dine 5-om-dagen i dag? (85 replies)
- Hvordan smaker dårlig cottage cheese? (9 replies)
- Kan man fryse "kokesyltetøy"? (9 replies)
- Har du laget hjemmelaget cider noen gang? (6 replies)
- Tips til raske middager (20 replies)
- Rødvin til tapaskoldtbord? (2 replies)
- Hvor mye skal "over natten" brøddeig heve? (14 replies)
- Hva skal jeg få Storebror til å smake på? (18 replies)
- Mat som kan spises med en hånd (13 replies)
- Godt Levert, hvilken meny bør vi velge? (6 replies)
- Hvordan helsteke kylling på enklest måte? (7 replies)
- God og sunn lunsj til skoleungdom? (19 replies)
- God og spennende mat på Grünerløkka? (4 replies)
- Brød som lages rett i silikonformen (14 replies)
- Beste alternativ til kumelk? (10 replies)
- Freia Dessertsjokolade går ut av produksjon! (36 replies)
- Squash i suppe (4 replies)
- Trenger restaurantanbefaling i Tromsø (22 replies)
- Matboks med kjøleelement i lokket? (10 replies)
- Frakte en gjærdeig? (6 replies)
- Hvor mye taco til 30-40 femteklassinger? (19 replies)
- Hva bruker barna dine mikroen til? (39 replies)
- Gelésukker (11 replies)
- Prøvd bringebæressens? (1 replies)
- Middag på hyttetur (2 replies)
- Bittesmå poteter (12 replies)
- Juicer du? Beste oppskrift? (5 replies)
- Piano softis, noen som har prøvd den? (29 replies)
- Sherry til matlaging? (1 replies)
- Hva kan vi servere? (12 replies)
- Hvor skal vi gå og spise i morgen? Bryllupsdag (27 replies)
- Hva er yndlingsgrønnsaken din, og hvordan bruker du den? (117 replies)
- Smaker svinekjøtt av og til motbydelig for deg? (57 replies)
- Kroppens behov for fisk/næringsinnhold i kaviar (6 replies)
- Mager leverpostei som smaker godt? (7 replies)
- På kjøkkenbenken med FP (25 replies)
- Gode havrekjeks e.l. (ikke søte) (11 replies)
- Får gjester i morgen, pizza og? (14 replies)
- Sommermiddager (20 replies)
- Dessert etter sushi? (9 replies)
- Sukker i hjemmelaget syltetøy. Har det noen funksjon? (6 replies)
- Heinz majones (2 replies)
- Kjekjøtt/geitekjøtt (6 replies)
- Ulike typer mynte (4 replies)
- Hvordan spise sunt og "politisk korrekt" uten for mye dikkedarer? (22 replies)
- Maaemo og dress code: Litt hjelp trengs (5 replies)
- Frityrkoker (4 replies)
- Tilbehør til grillmat (19 replies)
- Kan man lære seg å bli glad i å lage mat? (21 replies)
- Hvor lang tid mellom måltider og kaffe? (12 replies)
- Erstatte nøtter med kjeks i brownies? (7 replies)
- Er vektklubb.no verdt pengene? (44 replies)
- Hvis du har et barn som er allergisk mot noe mat (20 replies)
- Krise! Har noen kokeboken "slikkepott"? (3 replies)
- Hva griller dere? (28 replies)
- Kaffeplager (12 replies)
- Ta med "noe typisk norsk" til Sveits (22 replies)
- Fetaost med saue- eller geitemelk (2 replies)
- Sliter dere med å finne mat alle liker? (251 replies)
- Hvilken restaurant hadde du valgt av … (13 replies)
- Iskrem med forskjellig tilbehør - tips? (21 replies)
- Pappformer til muffins/fancy cupcakes... (5 replies)
- Trenger hjelp til restaurant? (26 replies)
- Har du prøvd kolonial.no? (5 replies)
- Banankake - rå inni? (14 replies)
- Sjokoladekrem av fløte og sjokolade (32 replies)
- Kan vin fryses? (27 replies)
- Rolige caféer i Oslo sentrum? (8 replies)
- Hva skal du ha til middag i dag? (1002 replies)
- Iskremmaskin til besvær (16 replies)
- Den beste kjøpeketchupen (84 replies)
- Mislykket gravlaks: Kan den brukes til noe annet? (0 replies)
- Restaurant i Kristiansand (11 replies)
- Salat til raclette (6 replies)
- Matauk - tips til selvplukk! (27 replies)
- Tine Kesam med pasjonsfrukt (12 replies)
- Sushi med jasminris? (5 replies)
- Hva kan jeg bruke i stedet for næringsgjær? (14 replies)
- Trenger tips til ny kaffemaskin (19 replies)
- Hva kan jeg bestille til frokostblanding på iHerb? (8 replies)
- Tapasanbefaling (1 replies)
- Cookies og sukker (1 replies)
- Sugerør med jordbærmelk (16 replies)
- 2015 - Grilltips (3 replies)
- Kjøkkenutstyr til barn? (5 replies)
- Kveldsmat på cup (11 replies)
- Drikke på skolen? (62 replies)
- Rødvin som bruser (6 replies)
- Lagringsvin (17 replies)
- Svinekotelett – nakkekotelett – sommerkotelett (12 replies)
- Duggurd: Noen som abonnerer på råvarer herfra? (4 replies)
- Potetsalat til i morgen - lage i dag? (5 replies)
- Marengsbunn stekt to dager i forveien - oppbevaring? (6 replies)
- Puy-linser (1 replies)
- Hvit sjokolade i biter? (11 replies)
- Hva gjør jeg med et stykke bacon (11 replies)
- Hjelp til langpanne-Pavlova, haster! (3 replies)
- Kakefyll/frosting som har vært nedfrosset i ca 6 mnd (3 replies)
- hvor mye ost og kjeks? (2 replies)
- Noe sunt å sette på selskapsbordet (27 replies)
- "Ta med kaffe" uten kaffetrakter? (66 replies)
- Matkrise (11 replies)
- Fruktsalat (2 replies)
- Noen som underviser i mat og helse på niende trinn her? (9 replies)
- Marengsfluff som ikke skal stekes ... (3 replies)
- Er en sekspakning kokosboller en porsjonsstørrelse? (122 replies)
- Kake til korps til 17. mai (7 replies)
- Blir du sulten av frukt? (38 replies)
- Korking av flasker (10 replies)
- Rask matlaging som også er billig? (Supermat) (14 replies)
- Cocktailpinner? (7 replies)
- Sprayflaske til olje (refill) (3 replies)
- Liker du oliven? (79 replies)
- Stavmikser og babymat (3 replies)
- Karbonadedeig med utgått dato (21 replies)
- Hva bruker man kapers til? (24 replies)
- Hvilken slow juicer vil vi ha? (5 replies)
- 17. mai - hva spiser dere? (66 replies)
- Tromsø: OK og rimelig sted hvor mange kan spise på kort varsel (15 replies)
- Lavkarbo - kan dere hjelpe meg med en liten innføring? (22 replies)
- Holdbarhet krumkaker (4 replies)
- Kan man spise denne? (25 replies)
- Kan dere lære meg om Bunnpris? (54 replies)
- Ertepuré uten stavmiksar? Haster! (7 replies)
- Antall kaker til 35? (61 replies)
- Prosecco-hjelp (1 replies)
- Hvordan beregne mat til koldtbord? (32 replies)
- Vinforslag til parmesankylling (10 replies)
- Sette deig til pizza kvelden før (19 replies)
- Tupperware - hva bør man ha og ikke ha? (50 replies)
- Hva ville du hatt til forrett og dessert når hovedrettene er kveite? (16 replies)
- Toro langpannesjokoladekake (3 replies)
- Thaigryte til 13 (9 replies)
- Kondensert melk som ikke er fra Nestlé? (16 replies)
- Hva skal jeg spise i påsken? (19 replies)
- Browniesoppskrift (0 replies)
- Gøy for barn på dansk matbutikk? (10 replies)
- Verdens beste (2 replies)
- Gode kaker med lite eller intet sukker? (1 replies)
- Å være vegetarianer er vanskelig … (574 replies)
- Hva serverer jeg til påskemiddag? (7 replies)
- Andebryst sous vide (5 replies)
- RSPO-sertifisert palmeolje og boikott (5 replies)
- Fargede egg (16 replies)
- Eggerøre (1 replies)
- Innbakt scampi fra frysedisken i sushi? (13 replies)
- Hvor mye egg til påskefrokost? (86 replies)
- Steke kyllingkjøttdeig flere dager i forveien? (2 replies)
- Fryse pannekaker? (4 replies)
- Makroner - jeg trenger feilsøkingshjelp (10 replies)
- Matkjemi/matnørderi: marengs av kikert-lake! (73 replies)
- Ost og vin (7 replies)
- Røykt svinekam (10 replies)
- Enkelt og godt tilbehør til kalvestek? (11 replies)
- Hvordan "slanke" en 13-åring? (42 replies)
- Er kapselkaffe en miljøsynder? (34 replies)
- Beregne lunsj til jenter i 10-14-årsalderen (4 replies)
- Bra restaurant nær Sentrum Scene (6 replies)
- Makroner - mandelmel vs selvmalte mandler (30 replies)
- Rester av andebryst (4 replies)
- Spiralizer anyone? (23 replies)
- Brownies uten smør? (14 replies)
- Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt "form" til å lage croquembouche? (32 replies)
- Hva spiser dere i helgene? (82 replies)
- Vegetar/vegan og steking (32 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.