View Full Version : Mat og kosthold
- Lammekjøttdeig
- HVor lenge skal en liten lammebiff steke i ovn
- Balsamico
- Fleire som fyller frysaren med kjøtt i desse tider?
- Kan jeg vente med å steke eplekaken? HASTER
- Lårtunge av elg
- Lunsj
- Julete?
- Smøre form ved bunn uten sukker?
- Sunne småretter
- Hva har dere til middag julaften?
- Hvor kjøpe kastanjer?
- Intime bananer
- Matlei - gi meg påleggstips
- Tacosaus - holdbarhet
- Sosekjøtt og høyrygg samme fremgangsmåte?
- Eplepai med vaniljekrem
- Din favorittsuppe?
- Crispy chicken?
- Texburger
- Hjelp - Har ikke sort konditorfarge!
- Blir dette for mye?
- Yogurt - bra eller fy?
- Ut og spise i Trondheim i dag - hvor?
- Erfaringer med å fryse melk?
- Kan man fryse pai?
- Tips til hovedrett til guttekveld 10 stk
- Dempe chilismak med sjokolade
- Hva spiser du til frokost?
- Hvilken kake skal jeg lage?
- Hva servere til kollokviegruppa?
- Går det å fryse pizza fra Peppes'
- Noen marengs eksperter her? Trenger hjelp
- Bag-in-box vinanbefaling?
- Matallergi - er det forskjell på fersk og behandlet mat?
- Dinochef sin lille stolthet
- Lørdagsmiddagen til Urt og Dinochef
- Pinnebrøddeig-rester
- Del din beste kaffedrikk-oppskrift
- Hvilken motivasjon hadde du forrige gang du tok deg et glass øl/ vin /brennevin?
- Bananer - myte eller fakta?
- Hva er godt sammen med reker?
- Hva slags mat skulle du ønske barna fikk på skolen/ på SFO?
- Lager du noe annet til barnet hvis middagen ikke faller i smak?
- Spinnoff - Hvor lenge lar du barnet ditt gå uten mat?
- Spinnoff: Smaker du selv på alt?
- Pizzasnurrer
- Sunn paideig?
- Hva kan jeg lage av gresskar?
- Medium hastegrad: En hel hare, kan den bli mat?
- Hvor mye olje istedenfor margarin ?
- Stangselleri - mye
- Spinoff: Hva er det mest eksotiske/underlige/rare du har spist?
- Hvordan er kostholdet deres nå sammenlignet med tidligere i livet?
- Bearnaisesaus på tube
- Gram oppgitt i dl
- Lage sushi selv
- Kake til farsdag?
- Kjøttkaker
- Ai, ai, ai. Kosthold i ny bhg. Hjelp meg
- Mangochutney
- Hvilken amarone til bryllupsdagen?
- Hva er dette på norsk?
- Fish sauce
- Etter salaten
- Kjøper du mat du ikke vet hva er?
- Molasses?
- Dere som lager matpakken kvelden før
- McQueen-tips
- Hva skal dere ha til middag i dag?
- Gode julekaker?
- "Sprengt ribbe"
- Ribberull
- Husker dere Disney-sjokoladene med hvit og brun sjokolade?
- Halvsteke pizzasnurrer?
- Din beste pastasalat
- Omlegging av kosthold
- Hvor får man tak i urutet ribbe
- Smak fra Coop
- Hvor netthandler jeg potetgull med salt & vinegar?
- Kalkun, Haster!
- Et "utgått-på-dato" spørsmål m/poll!
- De der små oransje, vet dere ...
- Quorn?
- Sukkerbrød. Hjelp!?
- Pimpernell-poteten
- Marinerte fiken
- Pølsebrød eller lomper?
- Tips til en virkelig god portvin?
- Oppskrift på sjokoladeglasur
- Kan man fryse brunost?
- Anbefal meg en tapasrestaurant!
- Hvilke og hvor mange slag julekaker?
- Når lage fløtekarameller?
- Hjemmelaget konfekt
- God julegrøt
- Asiatisk catering i Oslo
- Haster! Gulrotkake med bakepulver?
- To kilo tint kylling
- Kakemenn
- Hva er eksotisk/ny frukt og grønt for deg?
- Kalkunsylte
- Pinnekjøtt
- "Løs mage" og mye luft av speltbrød?
- Idiotsikker, men god brownie?
- Vis fram pepperkakehusene deres!
- Koldtbord for dummies
- Hva tar jeg med til julelunsjen?
- Pålegg til barnehagefrokost
- Earl Grey-te med _ny_smak?
- Skadelig sopp?
- Hva synes dere om pepperkaka mi
- Lær meg å steke indrefilet
- Lunsjforslag til brødlei skolegutt
- Er du bevisst på hva maten din inneholder?
- Kan jeg fryse gulrotkake?
- Hvor mange kopper kaffe blir det av 0,5 kg kaffe?
- Pepperkakenes forbandelse
- Stressdiett!
- Kransekake - din oppskrift?
- Gi meg dine beste karbonadetips
- Hva MÅ man ha på bordet til julefrokost/julelunsj?
- Oppskrift på kjøttboller?
- pH på Rødvin
- Konfektkrøll (med oppskrift)
- Marthas rekesalat med de aller beste råvarer og full av E-stoffer
- Spinoff fra rekesalat-tråden, hjemmelaget fra fabrikk?
- Hva er det viktigste ved middagene hos dere?
- Billig og bra pinnekjøtt?
- Har dere pinnekjøttet i ovnen før servering?
- Bra pinnekjøtt
- Slakter i Oslo?
- Tørke mandler i stekeovnen?
- Pepperkakehusmelis ...
- Martini etter åpning
- Startboks for spennende matlaging
- Økologisk kylling? En dobbeltmoralists bekjennelse ...
- Hvilken marsipan bør vi velge?
- HASTER! hvor mye er 70 gram mel i dl?
- Kan det bli bedre?
- Landlord kransekakemasse?
- Middag 1. juledag?
- Hva er anbefalt daglig D-vitamindose for barn over 1 år?
- Tør du invitere en kokk på middag?
- Smaksetting av marsipan
- Hvis du skulle invitert Hellstrøm på middag ...
- Haster. Saltbakte poteter
- Pinnekjøtt, henges opp?
- Helmelk i stedetfor fløte?
- Oppbevaring av brownies?
- Vi må visst framskynde julaften ...
- Tips til middager som kan fryses
- Hvor i alle dager finner jeg små konfektformer?
- Dessert julaften, tips?
- Majskrokar
- Holdbarhet på hjemmelaget marsipan?
- Haster; Pistasjemandler?!
- Reste-konfekt?
- Kan pepperkakedeigen fryses? ... og vare helt til neste jul?
- Hvor mye juleribbe?
- Deres beste oppskrift med hvit sjokolade?
- Alternativ til mandel i grøten? Tips ønskes!
- Den store pinnekjøttråden
- Den store juleribbetråden
- Historien til berlinerkranser?
- Den store surstektråden
- Den store juletorsktråden
- Saus til ribba - trenger tips!
- Forrett før kalkun?
- Den store lutefisktråden
- Hvor mye kålrabi pr person?
- Alternativ til mandel
- Hva kan jeg lage kjøttkraft av?
- Melis i kladdemuffins?
- HASTER! Powdered sugar på norsk?
- Åkei, fløtegratinerte poteter og kalkunbryst og kun en ovn. Hvordan løse det?
- Fryse pinnekjøtt?
- Julekaken min
- Hvor lang tid bruker karamellpudding på å stivne?
- Et spørsmål om vin ...
- Spinåff: Tynnlefse
- Gravlaks som hovedrett
- And eller gås?
- Smaker du forskjell på seigmennene?
- Ikke sushi i jula?!
- Hvor kjøper du kalkunen?
- Kokte egg - dings
- Bålgaffel / pølsefjærgrilldings
- Spinoff: kjenner du forskjell på de forskjellige nonstop-fargene?
- Holdbarhet hjemmelaget karamellpudding
- Egg og bacon (formede plaster ...)
- Partykopper ... Og isbiter
- Haster - hvilke pinner til pinnekjøtt?
- Lazy Town vaniljekjeks
- Røkt og ikke-røkt pinnekjøtt i samme kjele?
- Tining av kalkun
- Hvor lang holdbarhet har rosévin?
- Nyttårsfeiring
- Deres meny nyttårsaften?
- Hva serverer jeg...
- Koketid på rattepoteter?
- Den store desserttråden
- Plommemarmelade med valnøtt
- Holdbarhet på pinnekjøtt i kjøleskap
- Kiwi kiwi
- Tilbehør til kalkunen...
- I’m in heaven
- Hvalkjøtt som gikk ut på dato for 1 år siden
- Noe å gjøre med obskøne mengder Waldorf-rester?
- Lakarbo - hva kan jeg spise?
- Kalkunrester
- Sopp
- Grønnsaks-serveringstips til barn
- Kokt juleskinke, hva gjør jeg med den?
- Pepperkakerester
- Vegetaroppskrifter for rookies
- Røkt kjøttpølse vs. kjøttdeig
- Laktoseredusert melk versus lettmelk
- Ukemenyer - suksessrate
- Alternativ til kulturmelk
- Hvilken dag er best å ukehandle på?
- Oh lykke!
- Din beste fisk i ovn-rett
- Tilbud noe sted på spekemat til koldtbord?
- Korleis få vatn til å smake godt?
- Vårrull?
- Spin off: butikkstekt kylling - grillkrydder
- SpiZe krydder
- Foodstory på Grünerløkka
- Hva unner du deg?
- Spinoff: Hva unner du deg ikke?
- Mengder mat og vekt
- Poll: Hvor hyppig spiser du?
- Barn og melk
- Hvor stort slingringsmonn?
- Er sushien fra Spice OK?
- Bursdag med mat
- Nespresso Variations 2008
- Kinarestaurantene i Bergen
- Velkomsttilbudet i Club Nespresso
- Servere hva i barnebursdag for bhg?
- Omgangssyke smitter, ja, DM
- Juice, hvilken er best?
- Middagsbesøk
- Pannekaker - oppskrift eller gefühl?
- Legg ut din ukesmeny
- Hvem produserer hvitostene til billigmerkene?
- Skal du kjøpe Grandiosa uten paprika og med ekstra ost?
- Når voksne og barn trenger forskjellig kosthold: hvordan løser vi det?
- Hvor lenge holder brownies seg i kjøleskap?
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.