View Full Version : Mat og kosthold
- Hvordan er kanelpinner?
- Mitt første bakeoppdrag
- Restaurant i nærheten av Rockefeller
- Hvor lenge lever spy-bakterier i hjemmelaget konfekt?
- Kiwi - sunn oppskrift?
- Kjøttdeig/karbonadedeig?
- Holdbarhet åpnet flaske Baileys
- Metallisk smak på rødvin?
- Lager du pepperkakedeigen selv?
- Gir du fuglene mat?
- Innmatpølse?
- Senseo kaffemaskin
- Cocosa, helsekostfett og delfiafett
- Hvit sirup
- Sjuskespørsmål: Kan jeg fryse muffins?
- Pepperkaker - oppskrift!
- Hvilke kaker skal jeg bake?
- Røykelaks og brie til ettåring
- Hva skal vi spise på tur?
- Glutenfrie pepperkaker
- Bållunsj i skogen
- Hva smaker belgisk smør?
- Ettåring med magetrøbbel
- Aladdin Bento Box
- Handle bakevarer i Sverige?
- Kan jeg lage creme brulee i dag?
- Haster, kan muffinsrøre stå til dagen etter
- Har du kjøkkenvekt og disse ingrediensene:
- Bake lefser uten takke?
- God og helt plain cookiesoppskrift søkes
- Når kjøper du inn ribba?
- Tørrgjær for søt deig til rundstykker?
- Tint karbonadedeig
- Hva skal dere ha til middag i jula?
- 2 ss konjakk delt på 36?
- Hvor mye risgrøt til 11 gutter?
- Din kuleste forrett?
- Hvilken portvin til saus?
- Lær meg å smelte sjokolade!
- Jeg har sjokoladeformer
- Hvor lang holdbarhet på frossen skinkestek?
- Hvordan holde grøt varmt i en times tid ute?
- Ut og spise i Oslo på søndag, hvor?
- Sjokoladesmelter, hvor finner jeg dem?
- Ut og spise, tre kolleger i Oslo
- Springform 20cm
- Tapas og cava - Oslo
- Oppskrift på lefser
- Finnes uraffinert sirup i Norge?
- Helsteke okse indrefilet
- Hvor lenge holder en deig seg?
- Oppbevaring av marsipan
- Finkornet sukker (Haster litt)
- Kjøpe kransekake
- Doble oppskrift, doble koketid?
- Din beste forrett med kamskjell
- Trenger en flaske med noe godt fra polet ...
- Kosthold for bedre fordøyelse
- Oppbevaring av tykklefser
- Julesjuskespørsmål
- Har jeg gjort noe dumt med Delfiakaken min?
- Ribbe i ovnen som lukter rart - kan den spises? (Haster)
- Mandelpoteter til pinnekjøtt, skrelles eller ikke?
- Hvor spise lunsj i Oslo i romjula?
- Sodastream
- Hvor lenge holder melk seg i kjøleskap uten strøm?
- Hva slags kaffe liker jeg?
- Brødskjære-maskiner på butikkene
- Brødbakemaskin
- Hvor stor kalkun trenger jeg
- Vin til andeconfit
- For sent å kjøpe kalkun nå?
- Nyttårsdessert
- Silikon-eggering
- Hvitvinspørsmål
- Italiensk salat = coleslaw?
- Første gangs tapaskokk
- Hva er det i femkrydder?
- Tomatsaus til kjøttboller hjelp
- Hvor lenge steke en skinkestek?
- Hva skal dere ha til middag i dag?
- Vegetartråden: hva skal dere ha til middag i dag?
- Matnyttårsforsetter: Hva skal du prøve i 2012?
- Hvor skal vi ut og spise i Oslo?
- Kalkun
- Oppskrift på kyllinggryte?
- Hvor mye gele og vaniljesaus til 18 barn og 3 voksne?
- Matblogger
- Holdbarhet på kalkun i kjøleskap
- Kan marsipan fryses?
- En slags sitronkremkake
- Kan jeg fryse røkt laks?
- Pizza med baconpølse, hva mer?
- Røde linser i tomatsuppe?
- Å lagre mat på benken
- Aspartam
- Er du flink på å tørke vekk fettet i stedet for å skylle det ned?
- Hvem sa at Soho-sjokoladen var tilbake?!
- Jamie slanker USA og kjøttdeig
- Thaimat
- Hjelp meg å beregne mat
- Takke er jo bare genialt!
- Hjelp! Jeg har ikke steketermometer. Hvor lenge skal ytrefileten steke?
- Skjeggerød marinert roastbeef
- Bok med oppskrifter på mellommåltider?
- Veronal! Hva passer til champagne?
- Beregne mat til koldtbord?
- Oppskrifter og råvarer levert på døren - lønner det seg?
- Kan jeg lage røre til gulrotmuffins kvelden før?
- God, lettvint voksenkake til familieselskap?
- Kan laktulose blandes ut i mat?
- Trenger hjelp til selskapsmeny!
- Mat til barna i dåp?
- Er pizzasausen brukende?
- Nok et "mat-til-dåp-spørsmål"
- Fiberhusk og soyaflokker
- Denne tiden på året igjen. Nå muffins og pynt
- Bakt potet
- Hva skal jeg lage med Stiltonrestene?
- Dersom jeg skal lære meg å like rødvin
- Vin til tapas
- Hva har du på brødskiva?
- Jeg vet ikke om "fusion" fortsatt er inn ...
- Hva kan jeg lage av mye melk som snart går ut på dato?
- Til dessert; sjokoladefondant og hva da?
- Grønne flekker på ytrefilet
- Handy Manny-kake
- Pepsi max eller Cola zero
- Steke rå hamburger i stekeovn?
- Hvem lager best marsipankake/hvit dame? (Bergen)
- Rødvin som passer til tørrfisk?
- Vinanbefalinger anyone?
- Mat uten tyggemotstand?
- Hvis jeg ikke har sitrongress
- Fortell meg om varmluft!
- Hva gjør jeg med (mulig) seigt elgkjøtt?
- Lite glad i brødmat
- Melken skiller seg og jeg skjønner ikke hvorfor
- Hva kjøper jeg til «plukk selv»-salat
- Hvordan i all verden spiser man en sånn?
- Sant Selskapsmat
- Hvitløksspirer - dyrker dere det?
- Haster: kan du anbefale et sushi-sted på Bislet/ nedre Hegdehaugdvn?
- Hvorfor smaker kjøttdeigen sau?
- Dansk studie: ett glass kan skade fosteret. Fraråder alkoholinntak også under prøving
- Palmeoljeguide
- Godteri uten gluten
- Er jeg kravstor angående matallergi og bursdager?
- Spinnoff: Hvilke ferdig-kakemikser er gode?
- Kva syns vi eigentleg om allergivennlige kaker?
- Når vi nå snakker om kaker - sitron/marengs-kake
- Krydderurter?
- Hvor mye koster en 0,5 flaske med brus nå om dagen?
- Kyllingfilet?)
- Kan seigt grytekjøtt kokes mørt?
- Erteproblem
- Lett fordøyelig middag etter spysjuka?
- Et godt biffhus i Oslo?
- Oslodate
- Holdbarhet på gulrotkake?
- Hva kan jeg servere?
- Bryllup: Mat til nattmat og bli-kjent-fest?
- “Sannheten om margarin” – Gunnar Lindgren
- Frosne rundstykker i butikk som er "grovkarbo"?
- Fryse ferdigpynta skolebrød?
- Oppbevare gulløk
- Kakebake-tipsetråd
- Popcorn i micro
- Godt Levert
- Torskehalsene - hva gjør jeg med de?
- Må alt kjøtt gjennomvarmes i minst 10 min?
- Gammelt (?) lammelår
- Hvor mye melk/melkeprodukter bør barna ha i seg?
- Kasting av mat
- Mat fra havet
- Restemiddag av helstekt kylling
- Melkefri kost
- Hva servere til boef bourguignon
- Gräddost på fiskegrateng
- Koteletter i ovn
- Smør utgått på dato
- Trondheim; noen som har sett spisskummin i butikken?
- Pynte muffins - hva trenger jeg?
- Kakespørsmål
- Hvilken kaffe skal jeg lage til mamma?
- For oss som liker det enkelt
- Hvor får man tak i "kule" pynteting/strøssel til kaker og muffins?
- Drikker vi nok vann?
- Gryterett som står tildekket på komfyren over natta?
- 2 lammelår i ovnen?
- Lasagne i langpanne
- Hva ER det med Jamie Oliver og olivenolje?
- Dere som har Godt Levert, hvordan synes dere oppskriftene er?
- Hva skal jeg servere?
- Restauranttips venninnegjeng, Oslo?
- Reker og kveite
- Dolmioen er stappfull av løk!
- Kakefraktedings
- Trøstespiser du?
- Hva er sjokoladelikør?
- Hva serverer man gode naboer på en lørdag?
- Hvor lenge må pannacotta stivne?
- Hva serverer man i 40-årsdag?
- [Vin] Hva mer liker jeg?
- Hjortekjøttdeig fra 2010?
- Spinatpai eller form med spinat og ett eller annet
- Sånn middels tynne potetskiver
- Kan vaffelrøre stå på benken over natta?
- Hvor kan jeg kjøpe Sorghum mel?
- Oreo-Trøfler!
- Beste kyllinggryte?
- Hjelp, hjelp, hjelp! Har meldt meg frivillig til kakebaking - melkefri og glutenfri!
- Gjær
- "Smørbrødpizza"
- For de som husker pizzasnurrene
- Lyst til å gi bort en surdeigskulturavlegger (Oslo/Akershus)
- Hvilke krydderurter til denne pastasalaten fra Trines Matblogg
- Vegansk middag i en fei
- Anbefal meg en god restaurant i Oslo, som egner seg for familier
- Hvordan vite om kake er ferdigstekt
- Hva slags grønnsaker kan jeg kamuflere i pizzasaus?
- Ha! Barna mine spiser grønnsaker!
- Avokado
- Hva kamuflere i hamburger?
- Svinekjøtt med marinade av soyasaus og ingefær + sesamfrø
- Lagring av vin
- Hvilke blandinger er gode? Smoothie
- Hva gikk galt?
- Pizzadeig som har stått 4-5 timer på benken
- Forskjell på poteter til frysing?
- Crock-pot
- Har du smakt denne, og liker du den?
- Mat med kokosmelk? Forslag?
- Korni flatbrød og forpakning - why?!
- Bærkompott
- Hvor mye pizza?
- Sjokoladefontene
- Firkløverkake
- Dere kakedamer /Kakemenn
- Smørbrød?
- Frossenpizza uten ost på Rimi
- Årets isnyheter!
- Ostekake, men ...?
- Yoghurt naturell- hva kan jeg lage?
- Gulrotkake som faller sammen
- Ferdigtint laks - kan den fryses på nytt?
- Noen som IKKE er redde for MUK?
- Påskemenytråden
- Tine, steike og fryse igjen?
- Cottage cheese utgått på dato
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.