View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Hvordan er kanelpinner?
  2. Mitt første bakeoppdrag
  3. Restaurant i nærheten av Rockefeller
  4. Hvor lenge lever spy-bakterier i hjemmelaget konfekt?
  5. Kiwi - sunn oppskrift?
  6. Kjøttdeig/karbonadedeig?
  7. Holdbarhet åpnet flaske Baileys
  8. Metallisk smak på rødvin?
  9. Lager du pepperkakedeigen selv?
  10. Gir du fuglene mat?
  11. Innmatpølse?
  12. Senseo kaffemaskin
  13. Cocosa, helsekostfett og delfiafett
  14. Hvit sirup
  15. Sjuskespørsmål: Kan jeg fryse muffins?
  16. Pepperkaker - oppskrift!
  17. Hvilke kaker skal jeg bake?
  18. Røykelaks og brie til ettåring
  19. Hva skal vi spise på tur?
  20. Glutenfrie pepperkaker
  21. Bållunsj i skogen
  22. Hva smaker belgisk smør?
  23. Ettåring med magetrøbbel
  24. Aladdin Bento Box
  25. Handle bakevarer i Sverige?
  26. Kan jeg lage creme brulee i dag?
  27. Haster, kan muffinsrøre stå til dagen etter
  28. Har du kjøkkenvekt og disse ingrediensene:
  29. Bake lefser uten takke?
  30. God og helt plain cookiesoppskrift søkes
  31. Når kjøper du inn ribba?
  32. Tørrgjær for søt deig til rundstykker?
  33. Tint karbonadedeig
  34. Hva skal dere ha til middag i jula?
  35. 2 ss konjakk delt på 36?
  36. Hvor mye risgrøt til 11 gutter?
  37. Din kuleste forrett?
  38. Hvilken portvin til saus?
  39. Lær meg å smelte sjokolade!
  40. Jeg har sjokoladeformer
  41. Hvor lang holdbarhet på frossen skinkestek?
  42. Hvordan holde grøt varmt i en times tid ute?
  43. Ut og spise i Oslo på søndag, hvor?
  44. Sjokoladesmelter, hvor finner jeg dem?
  45. Ut og spise, tre kolleger i Oslo
  46. Springform 20cm
  47. Tapas og cava - Oslo
  48. Oppskrift på lefser
  49. Finnes uraffinert sirup i Norge?
  50. Helsteke okse indrefilet
  51. Hvor lenge holder en deig seg?
  52. Oppbevaring av marsipan
  53. Finkornet sukker (Haster litt)
  54. Kjøpe kransekake
  55. Doble oppskrift, doble koketid?
  56. Din beste forrett med kamskjell
  57. Trenger en flaske med noe godt fra polet ...
  58. Kosthold for bedre fordøyelse
  59. Oppbevaring av tykklefser
  60. Julesjuskespørsmål
  61. Har jeg gjort noe dumt med Delfiakaken min?
  62. Ribbe i ovnen som lukter rart - kan den spises? (Haster)
  63. Mandelpoteter til pinnekjøtt, skrelles eller ikke?
  64. Hvor spise lunsj i Oslo i romjula?
  65. Sodastream
  66. Hvor lenge holder melk seg i kjøleskap uten strøm?
  67. Hva slags kaffe liker jeg?
  68. Brødskjære-maskiner på butikkene
  69. Brødbakemaskin
  70. Hvor stor kalkun trenger jeg
  71. Vin til andeconfit
  72. For sent å kjøpe kalkun nå?
  73. Nyttårsdessert
  74. Silikon-eggering
  75. Hvitvinspørsmål
  76. Italiensk salat = coleslaw?
  77. Første gangs tapaskokk
  78. Hva er det i femkrydder?
  79. Tomatsaus til kjøttboller hjelp
  80. Hvor lenge steke en skinkestek?
  81. Hva skal dere ha til middag i dag?
  82. Vegetartråden: hva skal dere ha til middag i dag?
  83. Matnyttårsforsetter: Hva skal du prøve i 2012?
  84. Hvor skal vi ut og spise i Oslo?
  85. Kalkun
  86. Oppskrift på kyllinggryte?
  87. Hvor mye gele og vaniljesaus til 18 barn og 3 voksne?
  88. Matblogger
  89. Holdbarhet på kalkun i kjøleskap
  90. Kan marsipan fryses?
  91. En slags sitronkremkake
  92. Kan jeg fryse røkt laks?
  93. Pizza med baconpølse, hva mer?
  94. Røde linser i tomatsuppe?
  95. Å lagre mat på benken
  96. Aspartam
  97. Er du flink på å tørke vekk fettet i stedet for å skylle det ned?
  98. Hvem sa at Soho-sjokoladen var tilbake?!
  99. Jamie slanker USA og kjøttdeig
  100. Thaimat
  101. Hjelp meg å beregne mat
  102. Takke er jo bare genialt!
  103. Hjelp! Jeg har ikke steketermometer. Hvor lenge skal ytrefileten steke?
  104. Skjeggerød marinert roastbeef
  105. Bok med oppskrifter på mellommåltider?
  106. Veronal! Hva passer til champagne?
  107. Beregne mat til koldtbord?
  108. Oppskrifter og råvarer levert på døren - lønner det seg?
  109. Kan jeg lage røre til gulrotmuffins kvelden før?
  110. God, lettvint voksenkake til familieselskap?
  111. Kan laktulose blandes ut i mat?
  112. Trenger hjelp til selskapsmeny!
  113. Mat til barna i dåp?
  114. Er pizzasausen brukende?
  115. Nok et "mat-til-dåp-spørsmål"
  116. Fiberhusk og soyaflokker
  117. Denne tiden på året igjen. Nå muffins og pynt
  118. Bakt potet
  119. Hva skal jeg lage med Stiltonrestene?
  120. Dersom jeg skal lære meg å like rødvin
  121. Vin til tapas
  122. Hva har du på brødskiva?
  123. Jeg vet ikke om "fusion" fortsatt er inn ...
  124. Hva kan jeg lage av mye melk som snart går ut på dato?
  125. Til dessert; sjokoladefondant og hva da?
  126. Grønne flekker på ytrefilet
  127. Handy Manny-kake
  128. Pepsi max eller Cola zero
  129. Steke rå hamburger i stekeovn?
  130. Hvem lager best marsipankake/hvit dame? (Bergen)
  131. Rødvin som passer til tørrfisk?
  132. Vinanbefalinger anyone?
  133. Mat uten tyggemotstand?
  134. Hvis jeg ikke har sitrongress
  135. Fortell meg om varmluft!
  136. Hva gjør jeg med (mulig) seigt elgkjøtt?
  137. Lite glad i brødmat
  138. Melken skiller seg og jeg skjønner ikke hvorfor
  139. Hva kjøper jeg til «plukk selv»-salat
  140. Hvordan i all verden spiser man en sånn?
  141. Sant Selskapsmat
  142. Hvitløksspirer - dyrker dere det?
  143. Haster: kan du anbefale et sushi-sted på Bislet/ nedre Hegdehaugdvn?
  144. Hvorfor smaker kjøttdeigen sau?
  145. Dansk studie: ett glass kan skade fosteret. Fraråder alkoholinntak også under prøving
  146. Palmeoljeguide
  147. Godteri uten gluten
  148. Er jeg kravstor angående matallergi og bursdager?
  149. Spinnoff: Hvilke ferdig-kakemikser er gode?
  150. Kva syns vi eigentleg om allergivennlige kaker?
  151. Når vi nå snakker om kaker - sitron/marengs-kake
  152. Krydderurter?
  153. Hvor mye koster en 0,5 flaske med brus nå om dagen?
  154. Kyllingfilet?)
  155. Kan seigt grytekjøtt kokes mørt?
  156. Erteproblem
  157. Lett fordøyelig middag etter spysjuka?
  158. Et godt biffhus i Oslo?
  159. Oslodate
  160. Holdbarhet på gulrotkake?
  161. Hva kan jeg servere?
  162. Bryllup: Mat til nattmat og bli-kjent-fest?
  163. “Sannheten om margarin” – Gunnar Lindgren
  164. Frosne rundstykker i butikk som er "grovkarbo"?
  165. Fryse ferdigpynta skolebrød?
  166. Oppbevare gulløk
  167. Kakebake-tipsetråd
  168. Popcorn i micro
  169. Godt Levert
  170. Torskehalsene - hva gjør jeg med de?
  171. Må alt kjøtt gjennomvarmes i minst 10 min?
  172. Gammelt (?) lammelår
  173. Hvor mye melk/melkeprodukter bør barna ha i seg?
  174. Kasting av mat
  175. Mat fra havet
  176. Restemiddag av helstekt kylling
  177. Melkefri kost
  178. Hva servere til boef bourguignon
  179. Gräddost på fiskegrateng
  180. Koteletter i ovn
  181. Smør utgått på dato
  182. Trondheim; noen som har sett spisskummin i butikken?
  183. Pynte muffins - hva trenger jeg?
  184. Kakespørsmål
  185. Hvilken kaffe skal jeg lage til mamma?
  186. For oss som liker det enkelt
  187. Hvor får man tak i "kule" pynteting/strøssel til kaker og muffins?
  188. Drikker vi nok vann?
  189. Gryterett som står tildekket på komfyren over natta?
  190. 2 lammelår i ovnen?
  191. Lasagne i langpanne
  192. Hva ER det med Jamie Oliver og olivenolje?
  193. Dere som har Godt Levert, hvordan synes dere oppskriftene er?
  194. Hva skal jeg servere?
  195. Restauranttips venninnegjeng, Oslo?
  196. Reker og kveite
  197. Dolmioen er stappfull av løk!
  198. Kakefraktedings
  199. Trøstespiser du?
  200. Hva er sjokoladelikør?
  201. Hva serverer man gode naboer på en lørdag?
  202. Hvor lenge må pannacotta stivne?
  203. Hva serverer man i 40-årsdag?
  204. [Vin] Hva mer liker jeg?
  205. Hjortekjøttdeig fra 2010?
  206. Spinatpai eller form med spinat og ett eller annet
  207. Sånn middels tynne potetskiver
  208. Kan vaffelrøre stå på benken over natta?
  209. Hvor kan jeg kjøpe Sorghum mel?
  210. Oreo-Trøfler!
  211. Beste kyllinggryte?
  212. Hjelp, hjelp, hjelp! Har meldt meg frivillig til kakebaking - melkefri og glutenfri!
  213. Gjær
  214. "Smørbrødpizza"
  215. For de som husker pizzasnurrene
  216. Lyst til å gi bort en surdeigskulturavlegger (Oslo/Akershus)
  217. Hvilke krydderurter til denne pastasalaten fra Trines Matblogg
  218. Vegansk middag i en fei
  219. Anbefal meg en god restaurant i Oslo, som egner seg for familier
  220. Hvordan vite om kake er ferdigstekt
  221. Hva slags grønnsaker kan jeg kamuflere i pizzasaus?
  222. Ha! Barna mine spiser grønnsaker!
  223. Avokado
  224. Hva kamuflere i hamburger?
  225. Svinekjøtt med marinade av soyasaus og ingefær + sesamfrø
  226. Lagring av vin
  227. Hvilke blandinger er gode? Smoothie
  228. Hva gikk galt?
  229. Pizzadeig som har stått 4-5 timer på benken
  230. Forskjell på poteter til frysing?
  231. Crock-pot
  232. Har du smakt denne, og liker du den?
  233. Mat med kokosmelk? Forslag?
  234. Korni flatbrød og forpakning - why?!
  235. Bærkompott
  236. Hvor mye pizza?
  237. Sjokoladefontene
  238. Firkløverkake
  239. Dere kakedamer /Kakemenn
  240. Smørbrød?
  241. Frossenpizza uten ost på Rimi
  242. Årets isnyheter!
  243. Ostekake, men ...?
  244. Yoghurt naturell- hva kan jeg lage?
  245. Gulrotkake som faller sammen
  246. Ferdigtint laks - kan den fryses på nytt?
  247. Noen som IKKE er redde for MUK?
  248. Påskemenytråden
  249. Tine, steike og fryse igjen?
  250. Cottage cheese utgått på dato