View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29

  1. Er du et bunn- eller topp-menneske?
  2. Butter chicken - nakkekoteletter
  3. Grytebrød - hva slags gryte?
  4. Holdbarhet på bringebærsaus
  5. Fløtegratinerte poteter - lage ferdig på forhånd
  6. Hjelp! Kan jeg lage cookies uten brunt sukker?
  7. Bake med lite gjær
  8. Desserttips til påsken?
  9. Tynnribbe - hva lager jeg av den?
  10. Marengsbunn
  11. Sjøkreps
  12. Havreskolding i boller
  13. Hva spiser barna/ungdommene om dagene?
  14. Bestille mat fra luksusrestaurant
  15. Sølefritt godteri
  16. Hva pensler dere grov bakst med?
  17. Erstatte rødvinseddik
  18. Bake i leirgryte - varmer du gryta før deigen has i?
  19. Betennelsesdempende mat
  20. Kan lys rom erstatte vodka?
  21. Enkel «småmat» som kan oppbevares
  22. Butterdeig
  23. Deig til fletteloff heve over natta?
  24. Tips til mat til pescetarianer til konfirmasjon
  25. Trenger inspirasjon til grillmat
  26. Pizza-topping
  27. Godt pålegg
  28. Hva skal du ha til middag i dag? Tråd #6
  29. Rosa gin
  30. Holdbarhet på vin/prosecco
  31. Hvilken type pulverkaffe til dalgona?
  32. Treretters middag til hageselskap (grilling) - trenger tips!
  33. Hva gjør jeg med mange liter mynte?
  34. Hva tar vi med?
  35. Hvor mye spekemat?
  36. Hva slags middag i sommervarmen?
  37. Reddik fy fasan
  38. Mat til sommerselskap
  39. Vi legger den død. Montering av lasagne
  40. Masse småsure kirsebær - hva gjør jeg med dem tro?
  41. Sukkerfri pinneis med sjokolade
  42. Gjærbakst til fest
  43. Kor mykje alkoholfri drikke til 45 personar
  44. Liker du multer?
  45. 20 oppvarma wienerpølser
  46. Plukker du bær?
  47. Billigste innkjøp av kullsyrevann og brus i bokser?
  48. Kakebord til konfirmasjon
  49. Kor mykje kaffi i konfirmasjon da?
  50. Wiener fra først price
  51. Glutenfri ketjap manis
  52. God gluten- og melkefri bursdagsmat?
  53. Hvordan servere kransekake og ivareta smittevern?
  54. Hvor lenge lever vannkefirkorn?
  55. Norrek salatbønneblanding
  56. Varmretter til koldtbord som kan lages i forveien og fryses?
  57. Hel røkt skinke?
  58. Jeg vil lage fersk eplejus!
  59. Enkel servering om ettermiddagen
  60. Eltefritt brød i vanlig brødform?
  61. Har ostekake og sjokoladekuler - hva mangler jeg?
  62. Spagetti til buffet?
  63. Kake med bilde på
  64. Spiser du sopp som andre har plukket?
  65. Varme opp igjen spinat
  66. Fryse pannekaker?
  67. Beredskapslager av mat
  68. Tips til enkel, varm veganer-rett (uten gluten)
  69. Kan roastbeef stekes i dag og serveres lørdag?
  70. Hvor vil jeg spise på bursdagen min – Oslo
  71. Tapas med mye smak - gjerne vegetar?
  72. Noen som har en uåpnet krydderboks fra Hindu?
  73. Mat levert på døra - Tromsø? HVOR bestille?! (finner ikke - gah)
  74. Hva er altmel?
  75. Osteiskake: Tine kremost vs Philadelphia ost
  76. Høne på benken fra i går..
  77. Beste melkefrie alternativ til fløte?
  78. Hvor mye betale kollega for å bake?
  79. Hva bør komme først
  80. [Sjokoladekake] tips til Toro-hack?
  81. Take away i Stavanger
  82. Når ta kaken ut av frysen?
  83. Amerikansk oppskrift; white cake mix
  84. Tikka masala
  85. Lær meg om vin!
  86. Varmluftskomfyr
  87. Hvilken traktekaffe liker du best
  88. Lasagneplater fra 2017 - yay or nay?
  89. Hvordan sliper man egentlig kniver?
  90. Idiotsikkert steketermometer?
  91. Slik gjør du rent blenderen på 1-2-3!
  92. Kul vegetarisk forrett
  93. Gode blogger/Instagram-kontoer med vanlig mat!
  94. Hvilken kapselmaskin
  95. Gode krydderblandinger til ulike retter
  96. Erstatte matfløte med kremfløte og melk?
  97. Undersøkelse: Hvordan stiller vi oss til hjemmelagde spiselige gaver i 2020?
  98. Hvilke spiselige hjemmelagde gaver skal du lage i år, da?
  99. Langtidssteking på for høy temperatur
  100. Hva bruker jeg kikertmel til?
  101. Porchetta
  102. Havrerundstykker med bakepulver (proteinrundstykker)
  103. Hvilken pulverkaffe liker du best?
  104. Sukkerlake for krystallisert marsipan
  105. Gule bomber
  106. Den gule kremen stivner ikke
  107. Stivner egentlig hvit sjokolade?
  108. Hva servere i tillegg til/i stedet for pinnekjøtt?
  109. Ferdigkjøpt nøttestek
  110. Hvor får jeg kjøpt ananasessens i fysisk butikk?
  111. Hjemlevering til lunsj i Oslo
  112. Lage kålrabistappe på forhånd?
  113. Kryddernøtter
  114. Kan jeg varme opp sjokolade flere ganger?
  115. Pinnekjøtt i ovnen, med folie
  116. Pasta med scampi
  117. Glutenfrie lefser i Oslo-området?
  118. Drinker av aquavit (og evt av annen sprit) som er litt julete
  119. Magicas julekarameller
  120. Har kalkunfilet og hvitløksbrød, trenger salatforslag?
  121. Tilbehør til helstekt indrefilet av storfe
  122. Varme opp nøttestek
  123. Kalkunfilet - steke eller fryse?
  124. Lær meg hvordan jeg kan like oppvarmede poteter!
  125. Et stykke med urøkt spekeskinke
  126. Saftigere brød
  127. Hva er dine beste nettsteder for matinspirasjon?
  128. Hvordan oppbevarer du gulosten?
  129. Sommerruller - hva er din variant?
  130. Ovnsbakt torsk - din beste oppskrift!
  131. Hva skal du ha til middag i dag? Tråd #7
  132. Oslos beste take away i koronakaos
  133. Hvordan bake brød
  134. Hvor lenger holder åpnet melk?
  135. Retter du anbefaler med link
  136. HASTER Hvordan vet jeg om noe inneholder gelatin fra svin?
  137. Hjemmelaget tortillalefser
  138. Hvilken mikromat er best?
  139. Middag: Morsdag/valentinsdag/søndag
  140. Verdens enkleste (og en god) kake i langpanne
  141. Bruker du krydderet sumak?
  142. Glutenfritt brød med attitude
  143. Flat kake og hvordan vende inn eggehviter
  144. Kjøkkenvekt
  145. Ferdigkjøpt hummus som smaker godt
  146. Iskremmaskin
  147. Favorittrødvin på boks
  148. Hvilken av disse kokebøkene til tenåring som skal lage middag?
  149. Hva heter godteriet jeg tenker på?
  150. God te?
  151. Hvor lenge
  152. Beste take away i Oslo - gjerne amerikansk bbq
  153. Fryse rekeskall?
  154. Hvor får jeg tak i asafoetida/dyvelsdrek i Oslo
  155. Hva kan jeg bruke en kilo gresk yoghurt til når jeg ikke liker gresk yoghurt?
  156. En stor, bra pølsetermos
  157. Le Creuset roaster
  158. Brunost til besvær
  159. TikTok-pastaen
  160. Matzes - ugjæret brød - noen som vet om det går an å få tak i?
  161. Bløtkake med bringebær
  162. Forskjeller på rispapir, filodeig osv.
  163. Oppbevaring av utblåste egg og tips til oppskrifter
  164. Påskemeny
  165. Glemt rosemarin-lammelår
  166. Sushi uten tang
  167. «Dyrking» av linsespirer
  168. Hvordan spiser du appelsin?
  169. Hvordan spiser du vanligvis appelsin?
  170. Oppbevaring av champagne
  171. Mandolinhanske?
  172. Sticky marinader til kylling
  173. Den store grilltråden 2021
  174. Matpakke - hva har barna/ungdommen med?
  175. Tenåring som spiser lite
  176. Foodprosessor?
  177. Hva skal du ha til middag i dag? Tråd #8
  178. Årets 17. mai-meny
  179. Hvilke wraps til påsmurte wraps / wrapsrull?
  180. Lær meg om bobler!
  181. Lær meg å lage pretzler! :D (Pretzeler? Pretzles? Saltkringler!)
  182. En god salat til 17. mai-frokosten?
  183. Oreokake - når lage?
  184. Marengs - hvor lenge kan røra stå?
  185. Fryse melisglasur?
  186. Hva skal vi servere gjester?
  187. Hva kan jeg bruke kakaomelk til?
  188. Middager til kun meg og barna
  189. Hvilke kaffebønner i automatisk kaffemaskin
  190. Kan jeg oppbevare pavlovabunn i fem dager?
  191. Pavlova med ripscurd
  192. Crispy duck med pannekaker - take away - Oslo
  193. Nok et pavlovaspørsmål
  194. Hvordan få ut smørklumper i ostekrem?
  195. Dings til damping
  196. Mat (til egen familie) til å ta med på en avslutning
  197. Hva er din yndlingsferdigmiddag?
  198. Hvilken luksusmat synes du er oppskrytt?
  199. Spinnåff: hvilken mat skulle du ønske du likte?
  200. Barnevennlig restaurant i Ålesund?
  201. Hjelp - sommermiddag til 14 personer som er enkel, går fort og sier litt "fest"?
  202. Spise i Oslo
  203. Hva serverer du til sommergjester?
  204. Middagstips (råvarer, ikke retter)
  205. Pai med få og enkle ingredienser
  206. Kake - frossen rømme
  207. God restaurant i Trondheim
  208. Terrassevin, hva er din favoritt?
  209. Afternoon tea i Østfoldsområdet på hverdager?
  210. Mat til campingtur
  211. Matkasser 2021
  212. Restaurant i Oslo, hvor vil vi?
  213. Lunsj/middag i Oslo i dag - med joggesko og dongeri
  214. Takeaway i jobbsammenheng - Oslo
  215. Servere på kveldstid
  216. Natrium og salt, finnes det noen mattefolk her?
  217. Enkel, men god søndagslunsj
  218. Koffeinfri kaffe?
  219. Leter etter oppskrift: Nakkekoteletter, jordskokkpuré, wraps, eple
  220. Lær meg å like makrell i tomat
  221. Tilbehør til tomatsuppe?
  222. Spiser dere mat med annen dato enn på lista?
  223. Restaurant for jobbmiddag i Oslo
  224. Morgenlevering - hva er godt?
  225. Feniqia Lillestrøm - yay or nay?
  226. Hva skal du ha til middag i dag? Tråd #9
  227. Hva gjør jeg med masse sopp?
  228. Erstatte kanelstang med malt kanel
  229. Persille og peppermynte
  230. Svinehjerte, lage hva?
  231. Havregrøt av steel cut havre - og mikrobølgeovn
  232. Hva er en allergivennlig kake?
  233. Middag uten kjøkken
  234. Forhåndslage suksessterte
  235. Grønnsakskasse - abonnement?
  236. Bra mat etter trening (om man vil gå opp i vekt)?
  237. Restaurant nær Folketeateret
  238. Hvor får man kjøpt kongekrabbe, ost som passer til champagne, og sitronsorbet
  239. Oppkutting av div kjøttstykker
  240. Vaniljeekstrakt
  241. Gode og kanskje litt kule asiatiske restauranter i Oslo
  242. Kaffekapsler
  243. Bestille pinnekjøtt fra Idsøe i Stavanger?
  244. Sugerør i kaffen
  245. Restaurant ved Torshovteatret?
  246. Bobletips?
  247. Hva spiser dere der du kommer fra og hva heter maten der du bor?
  248. Velkomstdrink julebord
  249. Sætre figurbakte pepperkake
  250. Spiselige gaver med lang holdbarhet