View Full Version : Mat og kosthold
- Er du et bunn- eller topp-menneske?
- Butter chicken - nakkekoteletter
- Grytebrød - hva slags gryte?
- Holdbarhet på bringebærsaus
- Fløtegratinerte poteter - lage ferdig på forhånd
- Hjelp! Kan jeg lage cookies uten brunt sukker?
- Bake med lite gjær
- Desserttips til påsken?
- Tynnribbe - hva lager jeg av den?
- Marengsbunn
- Sjøkreps
- Havreskolding i boller
- Hva spiser barna/ungdommene om dagene?
- Bestille mat fra luksusrestaurant
- Sølefritt godteri
- Hva pensler dere grov bakst med?
- Erstatte rødvinseddik
- Bake i leirgryte - varmer du gryta før deigen has i?
- Betennelsesdempende mat
- Kan lys rom erstatte vodka?
- Enkel «småmat» som kan oppbevares
- Butterdeig
- Deig til fletteloff heve over natta?
- Tips til mat til pescetarianer til konfirmasjon
- Trenger inspirasjon til grillmat
- Pizza-topping
- Godt pålegg
- Hva skal du ha til middag i dag? Tråd #6
- Rosa gin
- Holdbarhet på vin/prosecco
- Hvilken type pulverkaffe til dalgona?
- Treretters middag til hageselskap (grilling) - trenger tips!
- Hva gjør jeg med mange liter mynte?
- Hva tar vi med?
- Hvor mye spekemat?
- Hva slags middag i sommervarmen?
- Reddik fy fasan
- Mat til sommerselskap
- Vi legger den død. Montering av lasagne
- Masse småsure kirsebær - hva gjør jeg med dem tro?
- Sukkerfri pinneis med sjokolade
- Gjærbakst til fest
- Kor mykje alkoholfri drikke til 45 personar
- Liker du multer?
- 20 oppvarma wienerpølser
- Plukker du bær?
- Billigste innkjøp av kullsyrevann og brus i bokser?
- Kakebord til konfirmasjon
- Kor mykje kaffi i konfirmasjon da?
- Wiener fra først price
- Glutenfri ketjap manis
- God gluten- og melkefri bursdagsmat?
- Hvordan servere kransekake og ivareta smittevern?
- Hvor lenge lever vannkefirkorn?
- Norrek salatbønneblanding
- Varmretter til koldtbord som kan lages i forveien og fryses?
- Hel røkt skinke?
- Jeg vil lage fersk eplejus!
- Enkel servering om ettermiddagen
- Eltefritt brød i vanlig brødform?
- Har ostekake og sjokoladekuler - hva mangler jeg?
- Spagetti til buffet?
- Kake med bilde på
- Spiser du sopp som andre har plukket?
- Varme opp igjen spinat
- Fryse pannekaker?
- Beredskapslager av mat
- Tips til enkel, varm veganer-rett (uten gluten)
- Kan roastbeef stekes i dag og serveres lørdag?
- Hvor vil jeg spise på bursdagen min – Oslo
- Tapas med mye smak - gjerne vegetar?
- Noen som har en uåpnet krydderboks fra Hindu?
- Mat levert på døra - Tromsø? HVOR bestille?! (finner ikke - gah)
- Hva er altmel?
- Osteiskake: Tine kremost vs Philadelphia ost
- Høne på benken fra i går..
- Beste melkefrie alternativ til fløte?
- Hvor mye betale kollega for å bake?
- Hva bør komme først
- [Sjokoladekake] tips til Toro-hack?
- Take away i Stavanger
- Når ta kaken ut av frysen?
- Amerikansk oppskrift; white cake mix
- Tikka masala
- Lær meg om vin!
- Varmluftskomfyr
- Hvilken traktekaffe liker du best
- Lasagneplater fra 2017 - yay or nay?
- Hvordan sliper man egentlig kniver?
- Idiotsikkert steketermometer?
- Slik gjør du rent blenderen på 1-2-3!
- Kul vegetarisk forrett
- Gode blogger/Instagram-kontoer med vanlig mat!
- Hvilken kapselmaskin
- Gode krydderblandinger til ulike retter
- Erstatte matfløte med kremfløte og melk?
- Undersøkelse: Hvordan stiller vi oss til hjemmelagde spiselige gaver i 2020?
- Hvilke spiselige hjemmelagde gaver skal du lage i år, da?
- Langtidssteking på for høy temperatur
- Hva bruker jeg kikertmel til?
- Porchetta
- Havrerundstykker med bakepulver (proteinrundstykker)
- Hvilken pulverkaffe liker du best?
- Sukkerlake for krystallisert marsipan
- Gule bomber
- Den gule kremen stivner ikke
- Stivner egentlig hvit sjokolade?
- Hva servere i tillegg til/i stedet for pinnekjøtt?
- Ferdigkjøpt nøttestek
- Hvor får jeg kjøpt ananasessens i fysisk butikk?
- Hjemlevering til lunsj i Oslo
- Lage kålrabistappe på forhånd?
- Kryddernøtter
- Kan jeg varme opp sjokolade flere ganger?
- Pinnekjøtt i ovnen, med folie
- Pasta med scampi
- Glutenfrie lefser i Oslo-området?
- Drinker av aquavit (og evt av annen sprit) som er litt julete
- Magicas julekarameller
- Har kalkunfilet og hvitløksbrød, trenger salatforslag?
- Tilbehør til helstekt indrefilet av storfe
- Varme opp nøttestek
- Kalkunfilet - steke eller fryse?
- Lær meg hvordan jeg kan like oppvarmede poteter!
- Et stykke med urøkt spekeskinke
- Saftigere brød
- Hva er dine beste nettsteder for matinspirasjon?
- Hvordan oppbevarer du gulosten?
- Sommerruller - hva er din variant?
- Ovnsbakt torsk - din beste oppskrift!
- Hva skal du ha til middag i dag? Tråd #7
- Oslos beste take away i koronakaos
- Hvordan bake brød
- Hvor lenger holder åpnet melk?
- Retter du anbefaler med link
- HASTER Hvordan vet jeg om noe inneholder gelatin fra svin?
- Hjemmelaget tortillalefser
- Hvilken mikromat er best?
- Middag: Morsdag/valentinsdag/søndag
- Verdens enkleste (og en god) kake i langpanne
- Bruker du krydderet sumak?
- Glutenfritt brød med attitude
- Flat kake og hvordan vende inn eggehviter
- Kjøkkenvekt
- Ferdigkjøpt hummus som smaker godt
- Iskremmaskin
- Favorittrødvin på boks
- Hvilken av disse kokebøkene til tenåring som skal lage middag?
- Hva heter godteriet jeg tenker på?
- God te?
- Hvor lenge
- Beste take away i Oslo - gjerne amerikansk bbq
- Fryse rekeskall?
- Hvor får jeg tak i asafoetida/dyvelsdrek i Oslo
- Hva kan jeg bruke en kilo gresk yoghurt til når jeg ikke liker gresk yoghurt?
- En stor, bra pølsetermos
- Le Creuset roaster
- Brunost til besvær
- TikTok-pastaen
- Matzes - ugjæret brød - noen som vet om det går an å få tak i?
- Bløtkake med bringebær
- Forskjeller på rispapir, filodeig osv.
- Oppbevaring av utblåste egg og tips til oppskrifter
- Påskemeny
- Glemt rosemarin-lammelår
- Sushi uten tang
- «Dyrking» av linsespirer
- Hvordan spiser du appelsin?
- Hvordan spiser du vanligvis appelsin?
- Oppbevaring av champagne
- Mandolinhanske?
- Sticky marinader til kylling
- Den store grilltråden 2021
- Matpakke - hva har barna/ungdommen med?
- Tenåring som spiser lite
- Foodprosessor?
- Hva skal du ha til middag i dag? Tråd #8
- Årets 17. mai-meny
- Hvilke wraps til påsmurte wraps / wrapsrull?
- Lær meg om bobler!
- Lær meg å lage pretzler! :D (Pretzeler? Pretzles? Saltkringler!)
- En god salat til 17. mai-frokosten?
- Oreokake - når lage?
- Marengs - hvor lenge kan røra stå?
- Fryse melisglasur?
- Hva skal vi servere gjester?
- Hva kan jeg bruke kakaomelk til?
- Middager til kun meg og barna
- Hvilke kaffebønner i automatisk kaffemaskin
- Kan jeg oppbevare pavlovabunn i fem dager?
- Pavlova med ripscurd
- Crispy duck med pannekaker - take away - Oslo
- Nok et pavlovaspørsmål
- Hvordan få ut smørklumper i ostekrem?
- Dings til damping
- Mat (til egen familie) til å ta med på en avslutning
- Hva er din yndlingsferdigmiddag?
- Hvilken luksusmat synes du er oppskrytt?
- Spinnåff: hvilken mat skulle du ønske du likte?
- Barnevennlig restaurant i Ålesund?
- Hjelp - sommermiddag til 14 personer som er enkel, går fort og sier litt "fest"?
- Spise i Oslo
- Hva serverer du til sommergjester?
- Middagstips (råvarer, ikke retter)
- Pai med få og enkle ingredienser
- Kake - frossen rømme
- God restaurant i Trondheim
- Terrassevin, hva er din favoritt?
- Afternoon tea i Østfoldsområdet på hverdager?
- Mat til campingtur
- Matkasser 2021
- Restaurant i Oslo, hvor vil vi?
- Lunsj/middag i Oslo i dag - med joggesko og dongeri
- Takeaway i jobbsammenheng - Oslo
- Servere på kveldstid
- Natrium og salt, finnes det noen mattefolk her?
- Enkel, men god søndagslunsj
- Koffeinfri kaffe?
- Leter etter oppskrift: Nakkekoteletter, jordskokkpuré, wraps, eple
- Lær meg å like makrell i tomat
- Tilbehør til tomatsuppe?
- Spiser dere mat med annen dato enn på lista?
- Restaurant for jobbmiddag i Oslo
- Morgenlevering - hva er godt?
- Feniqia Lillestrøm - yay or nay?
- Hva skal du ha til middag i dag? Tråd #9
- Hva gjør jeg med masse sopp?
- Erstatte kanelstang med malt kanel
- Persille og peppermynte
- Svinehjerte, lage hva?
- Havregrøt av steel cut havre - og mikrobølgeovn
- Hva er en allergivennlig kake?
- Middag uten kjøkken
- Forhåndslage suksessterte
- Grønnsakskasse - abonnement?
- Bra mat etter trening (om man vil gå opp i vekt)?
- Restaurant nær Folketeateret
- Hvor får man kjøpt kongekrabbe, ost som passer til champagne, og sitronsorbet
- Oppkutting av div kjøttstykker
- Vaniljeekstrakt
- Gode og kanskje litt kule asiatiske restauranter i Oslo
- Kaffekapsler
- Bestille pinnekjøtt fra Idsøe i Stavanger?
- Sugerør i kaffen
- Restaurant ved Torshovteatret?
- Bobletips?
- Hva spiser dere der du kommer fra og hva heter maten der du bor?
- Velkomstdrink julebord
- Sætre figurbakte pepperkake
- Spiselige gaver med lang holdbarhet
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.