View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Hva er det rareste du spiser?
  2. Tørrgjær eller ferskgjær, hva foretrekker du?
  3. Matbudsjett, hvor mye spiser en 11-åring?
  4. Tips til bursdagsmat
  5. Hjelp til fyll av sjokoladekake
  6. Crockpot og slowcooker
  7. Finnes det et sted for å logge lavkarbomat?
  8. Alternativ til brødmat
  9. Melkefritt
  10. Spise i nærheten av Dizzie showteater?
  11. Løk
  12. Er dette lavkarbo?
  13. Pris på brett med brus og Capri Sonne i Sverige?
  14. Hva pynter du gulrotkaken med?
  15. Spise ute i Oslo for ca tusenlappen per person
  16. HJELP: Ostekaken lekker
  17. Middagshjelp?!
  18. Koldtbord til mange
  19. Noen som har peiling på whisky eller har menn som har det?
  20. Kan hjemmelaget potetmos (rotmos) fryses?
  21. God oppskrift med andebryst?
  22. Tips om matblogg
  23. Trenger tips til uteturmat
  24. Bake kake søte
  25. Å bake dagen før?
  26. Angående opptining og frysning av kjøtt
  27. Creme fraiche istedenfor lettrømme blandet med dip mix?
  28. Kusmi-te. En motegreie eller Helt Fantastisk?
  29. Trenger restauranttips i Kristiansand
  30. Jeg prøvde å bake kjeks uten gluten ...
  31. Hva kan man varme tortillalefser i utenom aluminiumsfolie?
  32. Kaffekanne
  33. Paideig i Kenwoodmaskinene
  34. Hvordan få myke brødskorper?
  35. Kan jeg fryse kålstuing?
  36. Tilbehør til sashimi
  37. Hvilken Egon og Peppes i Bergen?
  38. Anbefal meg en god sushi-kokebok
  39. Carnitas i lapskaus?
  40. Rumpeldunk-kake
  41. Boller med vaniljefyll?
  42. Matfryd uke 10
  43. Sukkerslave
  44. Hastar: creme fraiche i vafler?
  45. Piano vaniljekrem fra Tine
  46. Fortell meg om ulike meltyper
  47. Den beste müsliblandingen?
  48. Vanilje-te
  49. Hvillken kaffe er best?
  50. Tåler brie å ligge på benken ei natt?
  51. Beste burgersted i Oslo
  52. Oppskrift på potetsalat
  53. Lunsj med dill
  54. Eplecidereddik i råkost?
  55. Kveldsmat/lunsj
  56. Hva er en liten langpanne?
  57. Frossen potetmos
  58. 4 stjerners middag og bringebærparfait
  59. Glitters parmesankylling
  60. Lage blåbærpai dagen før og varme opp?
  61. Gode hjemmelagde knekkebrød?
  62. Jeg har denne
  63. Trenger hjelp ang Pavlova
  64. Lavkarbo: Tips og oppskrifter ønskes
  65. Olje til frityrgryte
  66. Barnehagemat
  67. Hvordan tiner man opp spinat raskest mulig når man ikke har mikro?
  68. Lage fiskekaker selv
  69. Hvilken rødvin til matlaging?
  70. Oslos beste spareribs?
  71. Har en stor klump med kjøtt
  72. Nå som det går mot påsketider
  73. Hvor kan jeg få en e-mail med en oppskrift hver dag?
  74. Haster, jeg har knekkebrød i ovnen og må gå!
  75. Forslag til 3 retters middag med fisk som hovedrett?
  76. Kosttilskudd som f.eks Eye-Q
  77. Gin
  78. Lage mat i aluminiumsformer
  79. Merkelig avocadolukt
  80. Krillolje? Er dette ok istedet for møllers tran?
  81. Lasagna stekt på fredag kveld, fryses søndag kveld?
  82. Prosjekt kutte ut Toro
  83. Erstatte Toro med ...
  84. Hvor mange kaker?
  85. Er kortreist mat alltid bedre?
  86. Jaha ja!
  87. Kakelotterikaker?
  88. Hjelp med kjeks
  89. Haster: Kan gryterett varmes opp igjen etter to dager i kjøleskap?
  90. Hvordan lager man sånn her glasur til muffins/cupcakes?
  91. Er vanlige Gilde grillpølser glutenfrie?
  92. Syns du rapsolje har "nøytral smak"?
  93. Tips til deg som har Philips Senseo kaffemaskin
  94. Lavkarbo: Hva kan jeg bruke Ketolyse Bakemiks til?
  95. Sunn kjapp bursdagsmiddag i barnehagen
  96. Holde liv i urter
  97. Ukesmenyer (til ære for Hyacinth)
  98. Hvor får man kjøpt kort og bokser til oppskriftskort?
  99. Lavkarbo-gulrotkake. Glasur?
  100. Reinsdyrfilet, trenger litt tips
  101. Serverer du kun mat du liker? Eller også mat som er sunn, som du ikke liker så godt?
  102. Hva er sunn mat?
  103. Hva mener dere om kunstige søtningsmidler?
  104. Vil dere hjelpe meg med ukesmenyer?
  105. Har du bestilt " barnemat" på fly eller vet hva det er?
  106. Ukesmeny - Påske
  107. Mat for kjærester i Trondheim
  108. Hvorfor er taco regnet som usunn mat?
  109. Dagens gode gjerning! [Spørreundersøkelse]
  110. Å kaste mat
  111. Kan noen fortelle meg en step by step guide til lavkarbo?
  112. Ferdig omelett på kartong og barnebananer
  113. Spinoff: Lage selv, eller kjøpe ferdig?
  114. Barn og Redbull
  115. Eurovision Song Contest 2011: Party med mat fra alle finalelandene
  116. Hvor får jeg tak i grønnkål?
  117. Den beste iskaken
  118. Enkel varmmat til mange
  119. Crystalised stem ginger?
  120. Grille fisk?
  121. Hjelp! Sjokoladekake brennes!
  122. Gulrotkaka fra R.O.O.M i rund form?
  123. Hjelp meg med noe engelske greier
  124. Ovnen takket visst for seg midt i bakinga
  125. Cinnamon toast
  126. Liker folk å spise utendørs?
  127. Jernrik mat?
  128. Selvhushold?
  129. Mat på hyttetur, mange kriterier
  130. Mat under kjøkkenoppussing
  131. Hvor mange teposer på 1 l kanne?
  132. Crock Pot når man har leirgryte. Og oppskrifter
  133. Trenger tips til en nydelig dessert/kake som jeg kan servere i kveld!
  134. Rabarbra. Er det nå den skal høstes?
  135. Jeg trenger kakepyntehjelp ...
  136. Hva er forskjellen på muffins og cupcakes?
  137. Pris på cupcakes? (catering)
  138. Hva gjør surmelken i lefsedeigen?
  139. Kan brie fryses?
  140. Dessert etter koldbord?
  141. Ismaskin - lager man eggedosis og visper kremen først?
  142. Lindt Excellence 85 prosent
  143. HASTER Vaniljesukker vs. vaniljeessens
  144. Brødform i silikon
  145. Hvilke kjøttboller spiste jeg i Egypt?
  146. Kake til familiebursdag
  147. Brødformer i silikon, en god idé?
  148. Hva kan dette være?
  149. [oppskrift ønskes] Deilige, friske bringebærcupcakes?
  150. Mitt brødbake-tips
  151. Vinvalg med konsekvenser
  152. Rødvinseddik - mengdeforhold ++ og bøffelmozzarella
  153. Dessertpannekaker
  154. Hva er saltmat?
  155. Er det mulig?
  156. Römmegröt hvis man ikke faar tak i (seter)römme
  157. Inntak av søtsaker/usunn mat på festdager?
  158. Gresk yoghurt?
  159. Anbefaling! (Dressing)
  160. Lar dere barna drikke koffeinholdig drikke?
  161. Hva er spesielt med norsk Fanta?
  162. Liker ditt barn gulrotkake?
  163. Hva er egentlig Cream of Wheat? (usa/mat)
  164. Hva lager jeg av lakse- og seifilet?
  165. Hva har barnet i nisteboksen i dag?
  166. Haster - ostekake
  167. Lavkarbotilbehør til middag
  168. Hvor ille er banan?
  169. Lasagne som skal fryses ned
  170. Honning vs. sjokoladepålegg
  171. Hva skal dere ha til middag i dag?
  172. Mat til bryllup og hva kan lages før selve dagen?
  173. Grillfest for menn
  174. Wilmastek
  175. Hvilke matsorter innholder mye syre og hvilke gjør det ikke?
  176. Hvor kjøper man syltede sitroner?
  177. Fiskemiddager, tips?
  178. Fiskekraft i frys eller kjøleskap
  179. Kakespørsmål - igjen
  180. Dine beste "park-niste" tips?
  181. Melk som oppbevares i romtemperatur i butikken
  182. Hvor kjøper jeg de beste råvarene? (kjøtt, fugl, fisk)
  183. Mat for å gå opp i vekt
  184. Hva er galt med pølser?
  185. Må banankake stå i kjøleskap?
  186. Fungerer det å lage pizzasnurrer av NÅ ferdig pizzadeig?
  187. Couscous i riskoker
  188. Bris - Kan man drikke ubegrenset av det?
  189. Biffstrimler?
  190. Rester av pølser etter barnebursdag
  191. Foccacia - oppbevaring
  192. Creme fraiche med parmesan
  193. Mat som er halvveis tint for andre gang
  194. Holdbarhet og ferdig omelett på kartong
  195. Kveldsmat
  196. Hjelp! Lavkarbobrownie, haster!
  197. Hvordan skjære opp gulrotkake? Haster!
  198. Kalorier eller karbohydrater eller hva?
  199. Kakeforslag til dobbel 7-årsbursdag
  200. I serien «Kakevideoer du kanskje ikke bør vise barna dine»
  201. Hvor variert liker du å spise?
  202. Hva er ditt default-pålegg?
  203. Vanlig hvitløk kontra kinesisk hvitløk
  204. Kan jeg bli en kaffedrikker?
  205. Jordbær er godt
  206. Kan nøytral olje byttes ut mot margarin?
  207. Spinoff: Jarlsberg eller Norvegia
  208. Tips til musserende rosévin som aperitif?
  209. Frukt og grønt hver dag?
  210. Fryse ustekt fiskegrateng - kan jeg det?
  211. Eggerøre og kokt egg gjør seg over natta i kjøleskap, ja?
  212. Holdbarhet på opptinte lammekoteletter?
  213. Karbonadedeig - spise eller?
  214. Gøy, og ikke for vanskelig pynt til sjokoladekake?
  215. Måltidsrytme for 7-månding - what to do når melken avtar?
  216. Har dere testet denne matboksen? (Goodbyn)
  217. Søppelbilkaka!
  218. [Bursdagskake] Lyseblå gelé?
  219. Hvordan lager dere smørkrem med farge?
  220. Fennikkelgrateng med safran og parmesan
  221. Røros-smør og Kviteseid-smør
  222. Kan kongereker spises som vanlige reker?
  223. Dine beste grønnsaksretter?
  224. Kan kokosbollekake fryses?
  225. Hvor mye reker per person?
  226. Vegetarmat
  227. Lure retter å ha i fryseren
  228. Kan man fryse ned ostesaus?
  229. Festmat for 1?
  230. Har god sauvignon blanc – hva servere til?
  231. Kokte egg
  232. Creme brulée
  233. Tilbehør til rekelag
  234. Spiser dine barn wok?
  235. Smoothiecontainer?
  236. Enkel og proteinrik vegetarisk (fristende) mat
  237. Lavkarbodiett
  238. Ovnsbakt laks i folie: Koketid og temperatur?
  239. Vinmonopol, ja eller nei?
  240. Kan brownies stå på kjøkkenbenken over natten?
  241. 2 spørsmål om lavkarbokosthold
  242. Kake til barnehagebursdag?
  243. Hvor finner jeg små sjokoladefotballer pakket i sølvfolie?
  244. Tips til sunn "frokost-to-go"..?
  245. Til sommerfest i barnehage
  246. Matvarer som varer og metter
  247. Skal ta med Pavlova i bryllup-fløten under vielsen?
  248. Enkel piknikmat til store og små
  249. Strøm - "fersk torsk fra Nordland"
  250. Sommermat ala 1900