View Full Version : Mat og kosthold
- Hva er det rareste du spiser?
- Tørrgjær eller ferskgjær, hva foretrekker du?
- Matbudsjett, hvor mye spiser en 11-åring?
- Tips til bursdagsmat
- Hjelp til fyll av sjokoladekake
- Crockpot og slowcooker
- Finnes det et sted for å logge lavkarbomat?
- Alternativ til brødmat
- Melkefritt
- Spise i nærheten av Dizzie showteater?
- Løk
- Er dette lavkarbo?
- Pris på brett med brus og Capri Sonne i Sverige?
- Hva pynter du gulrotkaken med?
- Spise ute i Oslo for ca tusenlappen per person
- HJELP: Ostekaken lekker
- Middagshjelp?!
- Koldtbord til mange
- Noen som har peiling på whisky eller har menn som har det?
- Kan hjemmelaget potetmos (rotmos) fryses?
- God oppskrift med andebryst?
- Tips om matblogg
- Trenger tips til uteturmat
- Bake kake søte
- Å bake dagen før?
- Angående opptining og frysning av kjøtt
- Creme fraiche istedenfor lettrømme blandet med dip mix?
- Kusmi-te. En motegreie eller Helt Fantastisk?
- Trenger restauranttips i Kristiansand
- Jeg prøvde å bake kjeks uten gluten ...
- Hva kan man varme tortillalefser i utenom aluminiumsfolie?
- Kaffekanne
- Paideig i Kenwoodmaskinene
- Hvordan få myke brødskorper?
- Kan jeg fryse kålstuing?
- Tilbehør til sashimi
- Hvilken Egon og Peppes i Bergen?
- Anbefal meg en god sushi-kokebok
- Carnitas i lapskaus?
- Rumpeldunk-kake
- Boller med vaniljefyll?
- Matfryd uke 10
- Sukkerslave
- Hastar: creme fraiche i vafler?
- Piano vaniljekrem fra Tine
- Fortell meg om ulike meltyper
- Den beste müsliblandingen?
- Vanilje-te
- Hvillken kaffe er best?
- Tåler brie å ligge på benken ei natt?
- Beste burgersted i Oslo
- Oppskrift på potetsalat
- Lunsj med dill
- Eplecidereddik i råkost?
- Kveldsmat/lunsj
- Hva er en liten langpanne?
- Frossen potetmos
- 4 stjerners middag og bringebærparfait
- Glitters parmesankylling
- Lage blåbærpai dagen før og varme opp?
- Gode hjemmelagde knekkebrød?
- Jeg har denne
- Trenger hjelp ang Pavlova
- Lavkarbo: Tips og oppskrifter ønskes
- Olje til frityrgryte
- Barnehagemat
- Hvordan tiner man opp spinat raskest mulig når man ikke har mikro?
- Lage fiskekaker selv
- Hvilken rødvin til matlaging?
- Oslos beste spareribs?
- Har en stor klump med kjøtt
- Nå som det går mot påsketider
- Hvor kan jeg få en e-mail med en oppskrift hver dag?
- Haster, jeg har knekkebrød i ovnen og må gå!
- Forslag til 3 retters middag med fisk som hovedrett?
- Kosttilskudd som f.eks Eye-Q
- Gin
- Lage mat i aluminiumsformer
- Merkelig avocadolukt
- Krillolje? Er dette ok istedet for møllers tran?
- Lasagna stekt på fredag kveld, fryses søndag kveld?
- Prosjekt kutte ut Toro
- Erstatte Toro med ...
- Hvor mange kaker?
- Er kortreist mat alltid bedre?
- Jaha ja!
- Kakelotterikaker?
- Hjelp med kjeks
- Haster: Kan gryterett varmes opp igjen etter to dager i kjøleskap?
- Hvordan lager man sånn her glasur til muffins/cupcakes?
- Er vanlige Gilde grillpølser glutenfrie?
- Syns du rapsolje har "nøytral smak"?
- Tips til deg som har Philips Senseo kaffemaskin
- Lavkarbo: Hva kan jeg bruke Ketolyse Bakemiks til?
- Sunn kjapp bursdagsmiddag i barnehagen
- Holde liv i urter
- Ukesmenyer (til ære for Hyacinth)
- Hvor får man kjøpt kort og bokser til oppskriftskort?
- Lavkarbo-gulrotkake. Glasur?
- Reinsdyrfilet, trenger litt tips
- Serverer du kun mat du liker? Eller også mat som er sunn, som du ikke liker så godt?
- Hva er sunn mat?
- Hva mener dere om kunstige søtningsmidler?
- Vil dere hjelpe meg med ukesmenyer?
- Har du bestilt " barnemat" på fly eller vet hva det er?
- Ukesmeny - Påske
- Mat for kjærester i Trondheim
- Hvorfor er taco regnet som usunn mat?
- Dagens gode gjerning! [Spørreundersøkelse]
- Å kaste mat
- Kan noen fortelle meg en step by step guide til lavkarbo?
- Ferdig omelett på kartong og barnebananer
- Spinoff: Lage selv, eller kjøpe ferdig?
- Barn og Redbull
- Eurovision Song Contest 2011: Party med mat fra alle finalelandene
- Hvor får jeg tak i grønnkål?
- Den beste iskaken
- Enkel varmmat til mange
- Crystalised stem ginger?
- Grille fisk?
- Hjelp! Sjokoladekake brennes!
- Gulrotkaka fra R.O.O.M i rund form?
- Hjelp meg med noe engelske greier
- Ovnen takket visst for seg midt i bakinga
- Cinnamon toast
- Liker folk å spise utendørs?
- Jernrik mat?
- Selvhushold?
- Mat på hyttetur, mange kriterier
- Mat under kjøkkenoppussing
- Hvor mange teposer på 1 l kanne?
- Crock Pot når man har leirgryte. Og oppskrifter
- Trenger tips til en nydelig dessert/kake som jeg kan servere i kveld!
- Rabarbra. Er det nå den skal høstes?
- Jeg trenger kakepyntehjelp ...
- Hva er forskjellen på muffins og cupcakes?
- Pris på cupcakes? (catering)
- Hva gjør surmelken i lefsedeigen?
- Kan brie fryses?
- Dessert etter koldbord?
- Ismaskin - lager man eggedosis og visper kremen først?
- Lindt Excellence 85 prosent
- HASTER Vaniljesukker vs. vaniljeessens
- Brødform i silikon
- Hvilke kjøttboller spiste jeg i Egypt?
- Kake til familiebursdag
- Brødformer i silikon, en god idé?
- Hva kan dette være?
- [oppskrift ønskes] Deilige, friske bringebærcupcakes?
- Mitt brødbake-tips
- Vinvalg med konsekvenser
- Rødvinseddik - mengdeforhold ++ og bøffelmozzarella
- Dessertpannekaker
- Hva er saltmat?
- Er det mulig?
- Römmegröt hvis man ikke faar tak i (seter)römme
- Inntak av søtsaker/usunn mat på festdager?
- Gresk yoghurt?
- Anbefaling! (Dressing)
- Lar dere barna drikke koffeinholdig drikke?
- Hva er spesielt med norsk Fanta?
- Liker ditt barn gulrotkake?
- Hva er egentlig Cream of Wheat? (usa/mat)
- Hva lager jeg av lakse- og seifilet?
- Hva har barnet i nisteboksen i dag?
- Haster - ostekake
- Lavkarbotilbehør til middag
- Hvor ille er banan?
- Lasagne som skal fryses ned
- Honning vs. sjokoladepålegg
- Hva skal dere ha til middag i dag?
- Mat til bryllup og hva kan lages før selve dagen?
- Grillfest for menn
- Wilmastek
- Hvilke matsorter innholder mye syre og hvilke gjør det ikke?
- Hvor kjøper man syltede sitroner?
- Fiskemiddager, tips?
- Fiskekraft i frys eller kjøleskap
- Kakespørsmål - igjen
- Dine beste "park-niste" tips?
- Melk som oppbevares i romtemperatur i butikken
- Hvor kjøper jeg de beste råvarene? (kjøtt, fugl, fisk)
- Mat for å gå opp i vekt
- Hva er galt med pølser?
- Må banankake stå i kjøleskap?
- Fungerer det å lage pizzasnurrer av NÅ ferdig pizzadeig?
- Couscous i riskoker
- Bris - Kan man drikke ubegrenset av det?
- Biffstrimler?
- Rester av pølser etter barnebursdag
- Foccacia - oppbevaring
- Creme fraiche med parmesan
- Mat som er halvveis tint for andre gang
- Holdbarhet og ferdig omelett på kartong
- Kveldsmat
- Hjelp! Lavkarbobrownie, haster!
- Hvordan skjære opp gulrotkake? Haster!
- Kalorier eller karbohydrater eller hva?
- Kakeforslag til dobbel 7-årsbursdag
- I serien «Kakevideoer du kanskje ikke bør vise barna dine»
- Hvor variert liker du å spise?
- Hva er ditt default-pålegg?
- Vanlig hvitløk kontra kinesisk hvitløk
- Kan jeg bli en kaffedrikker?
- Jordbær er godt
- Kan nøytral olje byttes ut mot margarin?
- Spinoff: Jarlsberg eller Norvegia
- Tips til musserende rosévin som aperitif?
- Frukt og grønt hver dag?
- Fryse ustekt fiskegrateng - kan jeg det?
- Eggerøre og kokt egg gjør seg over natta i kjøleskap, ja?
- Holdbarhet på opptinte lammekoteletter?
- Karbonadedeig - spise eller?
- Gøy, og ikke for vanskelig pynt til sjokoladekake?
- Måltidsrytme for 7-månding - what to do når melken avtar?
- Har dere testet denne matboksen? (Goodbyn)
- Søppelbilkaka!
- [Bursdagskake] Lyseblå gelé?
- Hvordan lager dere smørkrem med farge?
- Fennikkelgrateng med safran og parmesan
- Røros-smør og Kviteseid-smør
- Kan kongereker spises som vanlige reker?
- Dine beste grønnsaksretter?
- Kan kokosbollekake fryses?
- Hvor mye reker per person?
- Vegetarmat
- Lure retter å ha i fryseren
- Kan man fryse ned ostesaus?
- Festmat for 1?
- Har god sauvignon blanc – hva servere til?
- Kokte egg
- Creme brulée
- Tilbehør til rekelag
- Spiser dine barn wok?
- Smoothiecontainer?
- Enkel og proteinrik vegetarisk (fristende) mat
- Lavkarbodiett
- Ovnsbakt laks i folie: Koketid og temperatur?
- Vinmonopol, ja eller nei?
- Kan brownies stå på kjøkkenbenken over natten?
- 2 spørsmål om lavkarbokosthold
- Kake til barnehagebursdag?
- Hvor finner jeg små sjokoladefotballer pakket i sølvfolie?
- Tips til sunn "frokost-to-go"..?
- Til sommerfest i barnehage
- Matvarer som varer og metter
- Skal ta med Pavlova i bryllup-fløten under vielsen?
- Enkel piknikmat til store og små
- Strøm - "fersk torsk fra Nordland"
- Sommermat ala 1900
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.