View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Hvor mye melk/melkeprodukter bør barna ha i seg? (21 replies)
  2. Gammelt (?) lammelår (4 replies)
  3. Må alt kjøtt gjennomvarmes i minst 10 min? (3 replies)
  4. Torskehalsene - hva gjør jeg med de? (22 replies)
  5. Godt Levert (41 replies)
  6. Popcorn i micro (15 replies)
  7. Kakebake-tipsetråd (101 replies)
  8. Oppbevare gulløk (18 replies)
  9. Fryse ferdigpynta skolebrød? (4 replies)
  10. Frosne rundstykker i butikk som er "grovkarbo"? (13 replies)
  11. “Sannheten om margarin” – Gunnar Lindgren (24 replies)
  12. Bryllup: Mat til nattmat og bli-kjent-fest? (23 replies)
  13. Hva kan jeg servere? (1 replies)
  14. Holdbarhet på gulrotkake? (5 replies)
  15. Oslodate (5 replies)
  16. Et godt biffhus i Oslo? (16 replies)
  17. Lett fordøyelig middag etter spysjuka? (8 replies)
  18. Erteproblem (4 replies)
  19. Kan seigt grytekjøtt kokes mørt? (9 replies)
  20. Kyllingfilet?) (1 replies)
  21. Hvor mye koster en 0,5 flaske med brus nå om dagen? (4 replies)
  22. Krydderurter? (9 replies)
  23. Når vi nå snakker om kaker - sitron/marengs-kake (13 replies)
  24. Kva syns vi eigentleg om allergivennlige kaker? (80 replies)
  25. Spinnoff: Hvilke ferdig-kakemikser er gode? (14 replies)
  26. Er jeg kravstor angående matallergi og bursdager? (285 replies)
  27. Godteri uten gluten (11 replies)
  28. Palmeoljeguide (54 replies)
  29. Dansk studie: ett glass kan skade fosteret. Fraråder alkoholinntak også under prøving (40 replies)
  30. Hvorfor smaker kjøttdeigen sau? (3 replies)
  31. Haster: kan du anbefale et sushi-sted på Bislet/ nedre Hegdehaugdvn? (4 replies)
  32. Hvitløksspirer - dyrker dere det? (27 replies)
  33. Sant Selskapsmat (0 replies)
  34. Hvordan i all verden spiser man en sånn? (26 replies)
  35. Hva kjøper jeg til «plukk selv»-salat (27 replies)
  36. Melken skiller seg og jeg skjønner ikke hvorfor (29 replies)
  37. Lite glad i brødmat (8 replies)
  38. Hva gjør jeg med (mulig) seigt elgkjøtt? (25 replies)
  39. Fortell meg om varmluft! (46 replies)
  40. Hvis jeg ikke har sitrongress (7 replies)
  41. Mat uten tyggemotstand? (17 replies)
  42. Vinanbefalinger anyone? (3 replies)
  43. Rødvin som passer til tørrfisk? (0 replies)
  44. Hvem lager best marsipankake/hvit dame? (Bergen) (10 replies)
  45. Steke rå hamburger i stekeovn? (18 replies)
  46. Pepsi max eller Cola zero (107 replies)
  47. Handy Manny-kake (4 replies)
  48. Grønne flekker på ytrefilet (2 replies)
  49. Til dessert; sjokoladefondant og hva da? (16 replies)
  50. Hva kan jeg lage av mye melk som snart går ut på dato? (4 replies)
  51. Jeg vet ikke om "fusion" fortsatt er inn ... (6 replies)
  52. Hva har du på brødskiva? (65 replies)
  53. Vin til tapas (13 replies)
  54. Dersom jeg skal lære meg å like rødvin (77 replies)
  55. Hva skal jeg lage med Stiltonrestene? (5 replies)
  56. Bakt potet (12 replies)
  57. Denne tiden på året igjen. Nå muffins og pynt (20 replies)
  58. Fiberhusk og soyaflokker (16 replies)
  59. Nok et "mat-til-dåp-spørsmål" (42 replies)
  60. Er pizzasausen brukende? (12 replies)
  61. Mat til barna i dåp? (23 replies)
  62. Trenger hjelp til selskapsmeny! (8 replies)
  63. Kan laktulose blandes ut i mat? (9 replies)
  64. God, lettvint voksenkake til familieselskap? (17 replies)
  65. Kan jeg lage røre til gulrotmuffins kvelden før? (4 replies)
  66. Oppskrifter og råvarer levert på døren - lønner det seg? (16 replies)
  67. Beregne mat til koldtbord? (9 replies)
  68. Veronal! Hva passer til champagne? (80 replies)
  69. Bok med oppskrifter på mellommåltider? (0 replies)
  70. Skjeggerød marinert roastbeef (1 replies)
  71. Hjelp! Jeg har ikke steketermometer. Hvor lenge skal ytrefileten steke? (4 replies)
  72. Takke er jo bare genialt! (1 replies)
  73. Hjelp meg å beregne mat (20 replies)
  74. Thaimat (16 replies)
  75. Jamie slanker USA og kjøttdeig (15 replies)
  76. Hvem sa at Soho-sjokoladen var tilbake?! (98 replies)
  77. Er du flink på å tørke vekk fettet i stedet for å skylle det ned? (39 replies)
  78. Aspartam (13 replies)
  79. Å lagre mat på benken (60 replies)
  80. Røde linser i tomatsuppe? (8 replies)
  81. Pizza med baconpølse, hva mer? (8 replies)
  82. Kan jeg fryse røkt laks? (7 replies)
  83. En slags sitronkremkake (13 replies)
  84. Kan marsipan fryses? (4 replies)
  85. Holdbarhet på kalkun i kjøleskap (1 replies)
  86. Matblogger (23 replies)
  87. Hvor mye gele og vaniljesaus til 18 barn og 3 voksne? (19 replies)
  88. Oppskrift på kyllinggryte? (3 replies)
  89. Kalkun (4 replies)
  90. Hvor skal vi ut og spise i Oslo? (12 replies)
  91. Matnyttårsforsetter: Hva skal du prøve i 2012? (116 replies)
  92. Vegetartråden: hva skal dere ha til middag i dag? (0 replies)
  93. Hva skal dere ha til middag i dag? (1077 replies)
  94. Hvor lenge steke en skinkestek? (3 replies)
  95. Tomatsaus til kjøttboller hjelp (2 replies)
  96. Hva er det i femkrydder? (10 replies)
  97. Første gangs tapaskokk (27 replies)
  98. Italiensk salat = coleslaw? (9 replies)
  99. Hvitvinspørsmål (2 replies)
  100. Silikon-eggering (5 replies)
  101. Nyttårsdessert (66 replies)
  102. For sent å kjøpe kalkun nå? (10 replies)
  103. Vin til andeconfit (3 replies)
  104. Hvor stor kalkun trenger jeg (12 replies)
  105. Brødbakemaskin (2 replies)
  106. Brødskjære-maskiner på butikkene (85 replies)
  107. Hva slags kaffe liker jeg? (20 replies)
  108. Hvor lenge holder melk seg i kjøleskap uten strøm? (6 replies)
  109. Sodastream (8 replies)
  110. Hvor spise lunsj i Oslo i romjula? (2 replies)
  111. Mandelpoteter til pinnekjøtt, skrelles eller ikke? (47 replies)
  112. Ribbe i ovnen som lukter rart - kan den spises? (Haster) (26 replies)
  113. Har jeg gjort noe dumt med Delfiakaken min? (6 replies)
  114. Julesjuskespørsmål (10 replies)
  115. Oppbevaring av tykklefser (1 replies)
  116. Kosthold for bedre fordøyelse (2 replies)
  117. Trenger en flaske med noe godt fra polet ... (10 replies)
  118. Din beste forrett med kamskjell (12 replies)
  119. Doble oppskrift, doble koketid? (2 replies)
  120. Kjøpe kransekake (4 replies)
  121. Finkornet sukker (Haster litt) (4 replies)
  122. Oppbevaring av marsipan (21 replies)
  123. Hvor lenge holder en deig seg? (1 replies)
  124. Helsteke okse indrefilet (21 replies)
  125. Finnes uraffinert sirup i Norge? (1 replies)
  126. Oppskrift på lefser (0 replies)
  127. Tapas og cava - Oslo (9 replies)
  128. Springform 20cm (1 replies)
  129. Ut og spise, tre kolleger i Oslo (7 replies)
  130. Sjokoladesmelter, hvor finner jeg dem? (14 replies)
  131. Ut og spise i Oslo på søndag, hvor? (8 replies)
  132. Hvordan holde grøt varmt i en times tid ute? (6 replies)
  133. Hvor lang holdbarhet på frossen skinkestek? (4 replies)
  134. Jeg har sjokoladeformer (7 replies)
  135. Lær meg å smelte sjokolade! (25 replies)
  136. Hvilken portvin til saus? (0 replies)
  137. Din kuleste forrett? (0 replies)
  138. Hvor mye risgrøt til 11 gutter? (92 replies)
  139. 2 ss konjakk delt på 36? (87 replies)
  140. Hva skal dere ha til middag i jula? (22 replies)
  141. Tint karbonadedeig (2 replies)
  142. Tørrgjær for søt deig til rundstykker? (3 replies)
  143. Når kjøper du inn ribba? (8 replies)
  144. God og helt plain cookiesoppskrift søkes (18 replies)
  145. Bake lefser uten takke? (14 replies)
  146. Har du kjøkkenvekt og disse ingrediensene: (8 replies)
  147. Haster, kan muffinsrøre stå til dagen etter (3 replies)
  148. Kan jeg lage creme brulee i dag? (3 replies)
  149. Handle bakevarer i Sverige? (1 replies)
  150. Aladdin Bento Box (0 replies)
  151. Ettåring med magetrøbbel (1 replies)
  152. Hva smaker belgisk smør? (31 replies)
  153. Bållunsj i skogen (4 replies)
  154. Glutenfrie pepperkaker (27 replies)
  155. Hva skal vi spise på tur? (16 replies)
  156. Røykelaks og brie til ettåring (9 replies)
  157. Hvilke kaker skal jeg bake? (7 replies)
  158. Pepperkaker - oppskrift! (12 replies)
  159. Sjuskespørsmål: Kan jeg fryse muffins? (4 replies)
  160. Hvit sirup (2 replies)
  161. Cocosa, helsekostfett og delfiafett (4 replies)
  162. Senseo kaffemaskin (1 replies)
  163. Innmatpølse? (16 replies)
  164. Gir du fuglene mat? (52 replies)
  165. Lager du pepperkakedeigen selv? (89 replies)
  166. Metallisk smak på rødvin? (2 replies)
  167. Holdbarhet åpnet flaske Baileys (15 replies)
  168. Kjøttdeig/karbonadedeig? (10 replies)
  169. Kiwi - sunn oppskrift? (4 replies)
  170. Hvor lenge lever spy-bakterier i hjemmelaget konfekt? (35 replies)
  171. Restaurant i nærheten av Rockefeller (11 replies)
  172. Mitt første bakeoppdrag (4 replies)
  173. Hvordan er kanelpinner? (13 replies)
  174. Nå må matvarene merkes med at de inneholder palmeolje (13 replies)
  175. Kaker som kan bakes to dager i forveien?? (13 replies)
  176. Å varme opp mat to ganger (29 replies)
  177. Lammerulle (3 replies)
  178. Hjelp mot kvalme (15 replies)
  179. Noe godt av grønnkål og jordskokker? (12 replies)
  180. Rusa på BBQ-saus (6 replies)
  181. Fast syltetøy? (3 replies)
  182. Hjelp/innspill til kakepynt? (2 replies)
  183. Kan en lage gulrotkaka fra R.O.O.M i stor langpanne? (2 replies)
  184. Hvor får jeg tak i Chow Mein nudler? (1 replies)
  185. Proteiner til 3-åring (12 replies)
  186. Kan man lage MMF uten microbølgeovn? (1 replies)
  187. Melkefrie karbonader (7 replies)
  188. Venninnekveld med gluten- og melkefri mat? (30 replies)
  189. Hvor lenge skal fudge egentlig koke?! (0 replies)
  190. Nespresso sine nye variations ♥ (66 replies)
  191. Glitter - se! Og dere andre: Star Wars vehicles pepperkakeformer (17 replies)
  192. De kuleste pepperkakeformene :D (42 replies)
  193. Storfekjøttet har blitt grått (20 replies)
  194. Kjøkkenmaskin? (3 replies)
  195. Nespresso sine julekapsler (7 replies)
  196. Billig-mat-tips-tråden (10 replies)
  197. Nyttårsmeny 2011 (51 replies)
  198. Sunt, godt og billig (19 replies)
  199. Hva er forskjellen på Jalfrezisaus og Tikka Masalasaus? (5 replies)
  200. Lørdagsgrøten er ferdig ... (20 replies)
  201. Kjøpe fersk ribbe og fryse? (9 replies)
  202. Vafler med utrolig sukkermengde (43 replies)
  203. Dere som bestiller dagligvarer på døra (7 replies)
  204. Mer matmuffins (1 replies)
  205. Hvilken iskremmaskin bør man kjøpe? (4 replies)
  206. Haster. Når jeg ikke har fløte? (4 replies)
  207. Tiramisu og oppbevaring (6 replies)
  208. Spiser dere grøt til middag? (109 replies)
  209. Kor mange boller til dugnad? (12 replies)
  210. Dots (4 replies)
  211. Supermat (17 replies)
  212. Ha med mat til førstetrinnsfest (11 replies)
  213. Drikker dere brus til maten i helgene? (117 replies)
  214. Kan man fryse suksesskake-krem? (4 replies)
  215. Oppskrift på barnevennlig pizza? (9 replies)
  216. Smørdamping av grønnsaker (1 replies)
  217. Rødvinspørsmål (7 replies)
  218. Kjøttboller til 20-25 personer? (11 replies)
  219. Informasjonskort til skole/SFO (20 replies)
  220. Eggedosis på sukrin? (8 replies)
  221. Haster! Svinefilet som går ut i dag (8 replies)
  222. Anbefal meg et dobbelt vaffeljern (22 replies)
  223. Holdbarhet på kabaret (9 replies)
  224. Når kan barn begynne å spise nøtter? (0 replies)
  225. Har noen prøvd denne matboksen? (2 replies)
  226. Elgkjøtt til barn? (25 replies)
  227. Hyggelig lunsjrestaurant, Oslo? (4 replies)
  228. Noen tips til små overraskelser i matpakka? (17 replies)
  229. Red hot chili ketchup (15 replies)
  230. Forslag til forrett og dessert (16 replies)
  231. Matmuffins (7 replies)
  232. Middag til 3 med en hånd? (25 replies)
  233. Oppskrift på ovnsbakte grønnsaker og rotmos (9 replies)
  234. Den nye baketråden (30 replies)
  235. Haster litt. Hvordan blander dere sammen matmuffins? (5 replies)
  236. Elgstek (8 replies)
  237. Erstatning for melkeprodukter og egg (11 replies)
  238. Anbefaling ang rødvin som passer til vilt? (10 replies)
  239. Hva kan jeg bruke lyr til? (11 replies)
  240. Ehm, jeg tok visst liiiiiiitt av angående Halloween (18 replies)
  241. Bruke en "dårlig" rødvin (11 replies)
  242. Holdbarhet (8 replies)
  243. Hvor finner jeg hele kyllingvinger? (9 replies)
  244. Holdbarhet kjøttkraft (6 replies)
  245. Vindatabase (8 replies)
  246. Hvor lang marineringstid? (2 replies)
  247. Laks-ørret-what's the difference. Eller; vennligst fortell meg at dette går bra! (11 replies)
  248. Tapas - kjøpe (2 replies)
  249. Holdbarhet hjemmelaget julesnop (12 replies)
  250. Kan jeg lage chailatte med Nespressomaskinen? (5 replies)