View Full Version : Mat og kosthold
- Hvor mye melk/melkeprodukter bør barna ha i seg? (21 replies)
- Gammelt (?) lammelår (4 replies)
- Må alt kjøtt gjennomvarmes i minst 10 min? (3 replies)
- Torskehalsene - hva gjør jeg med de? (22 replies)
- Godt Levert (41 replies)
- Popcorn i micro (15 replies)
- Kakebake-tipsetråd (101 replies)
- Oppbevare gulløk (18 replies)
- Fryse ferdigpynta skolebrød? (4 replies)
- Frosne rundstykker i butikk som er "grovkarbo"? (13 replies)
- “Sannheten om margarin” – Gunnar Lindgren (24 replies)
- Bryllup: Mat til nattmat og bli-kjent-fest? (23 replies)
- Hva kan jeg servere? (1 replies)
- Holdbarhet på gulrotkake? (5 replies)
- Oslodate (5 replies)
- Et godt biffhus i Oslo? (16 replies)
- Lett fordøyelig middag etter spysjuka? (8 replies)
- Erteproblem (4 replies)
- Kan seigt grytekjøtt kokes mørt? (9 replies)
- Kyllingfilet?) (1 replies)
- Hvor mye koster en 0,5 flaske med brus nå om dagen? (4 replies)
- Krydderurter? (9 replies)
- Når vi nå snakker om kaker - sitron/marengs-kake (13 replies)
- Kva syns vi eigentleg om allergivennlige kaker? (80 replies)
- Spinnoff: Hvilke ferdig-kakemikser er gode? (14 replies)
- Er jeg kravstor angående matallergi og bursdager? (285 replies)
- Godteri uten gluten (11 replies)
- Palmeoljeguide (54 replies)
- Dansk studie: ett glass kan skade fosteret. Fraråder alkoholinntak også under prøving (40 replies)
- Hvorfor smaker kjøttdeigen sau? (3 replies)
- Haster: kan du anbefale et sushi-sted på Bislet/ nedre Hegdehaugdvn? (4 replies)
- Hvitløksspirer - dyrker dere det? (27 replies)
- Sant Selskapsmat (0 replies)
- Hvordan i all verden spiser man en sånn? (26 replies)
- Hva kjøper jeg til «plukk selv»-salat (27 replies)
- Melken skiller seg og jeg skjønner ikke hvorfor (29 replies)
- Lite glad i brødmat (8 replies)
- Hva gjør jeg med (mulig) seigt elgkjøtt? (25 replies)
- Fortell meg om varmluft! (46 replies)
- Hvis jeg ikke har sitrongress (7 replies)
- Mat uten tyggemotstand? (17 replies)
- Vinanbefalinger anyone? (3 replies)
- Rødvin som passer til tørrfisk? (0 replies)
- Hvem lager best marsipankake/hvit dame? (Bergen) (10 replies)
- Steke rå hamburger i stekeovn? (18 replies)
- Pepsi max eller Cola zero (107 replies)
- Handy Manny-kake (4 replies)
- Grønne flekker på ytrefilet (2 replies)
- Til dessert; sjokoladefondant og hva da? (16 replies)
- Hva kan jeg lage av mye melk som snart går ut på dato? (4 replies)
- Jeg vet ikke om "fusion" fortsatt er inn ... (6 replies)
- Hva har du på brødskiva? (65 replies)
- Vin til tapas (13 replies)
- Dersom jeg skal lære meg å like rødvin (77 replies)
- Hva skal jeg lage med Stiltonrestene? (5 replies)
- Bakt potet (12 replies)
- Denne tiden på året igjen. Nå muffins og pynt (20 replies)
- Fiberhusk og soyaflokker (16 replies)
- Nok et "mat-til-dåp-spørsmål" (42 replies)
- Er pizzasausen brukende? (12 replies)
- Mat til barna i dåp? (23 replies)
- Trenger hjelp til selskapsmeny! (8 replies)
- Kan laktulose blandes ut i mat? (9 replies)
- God, lettvint voksenkake til familieselskap? (17 replies)
- Kan jeg lage røre til gulrotmuffins kvelden før? (4 replies)
- Oppskrifter og råvarer levert på døren - lønner det seg? (16 replies)
- Beregne mat til koldtbord? (9 replies)
- Veronal! Hva passer til champagne? (80 replies)
- Bok med oppskrifter på mellommåltider? (0 replies)
- Skjeggerød marinert roastbeef (1 replies)
- Hjelp! Jeg har ikke steketermometer. Hvor lenge skal ytrefileten steke? (4 replies)
- Takke er jo bare genialt! (1 replies)
- Hjelp meg å beregne mat (20 replies)
- Thaimat (16 replies)
- Jamie slanker USA og kjøttdeig (15 replies)
- Hvem sa at Soho-sjokoladen var tilbake?! (98 replies)
- Er du flink på å tørke vekk fettet i stedet for å skylle det ned? (39 replies)
- Aspartam (13 replies)
- Å lagre mat på benken (60 replies)
- Røde linser i tomatsuppe? (8 replies)
- Pizza med baconpølse, hva mer? (8 replies)
- Kan jeg fryse røkt laks? (7 replies)
- En slags sitronkremkake (13 replies)
- Kan marsipan fryses? (4 replies)
- Holdbarhet på kalkun i kjøleskap (1 replies)
- Matblogger (23 replies)
- Hvor mye gele og vaniljesaus til 18 barn og 3 voksne? (19 replies)
- Oppskrift på kyllinggryte? (3 replies)
- Kalkun (4 replies)
- Hvor skal vi ut og spise i Oslo? (12 replies)
- Matnyttårsforsetter: Hva skal du prøve i 2012? (116 replies)
- Vegetartråden: hva skal dere ha til middag i dag? (0 replies)
- Hva skal dere ha til middag i dag? (1077 replies)
- Hvor lenge steke en skinkestek? (3 replies)
- Tomatsaus til kjøttboller hjelp (2 replies)
- Hva er det i femkrydder? (10 replies)
- Første gangs tapaskokk (27 replies)
- Italiensk salat = coleslaw? (9 replies)
- Hvitvinspørsmål (2 replies)
- Silikon-eggering (5 replies)
- Nyttårsdessert (66 replies)
- For sent å kjøpe kalkun nå? (10 replies)
- Vin til andeconfit (3 replies)
- Hvor stor kalkun trenger jeg (12 replies)
- Brødbakemaskin (2 replies)
- Brødskjære-maskiner på butikkene (85 replies)
- Hva slags kaffe liker jeg? (20 replies)
- Hvor lenge holder melk seg i kjøleskap uten strøm? (6 replies)
- Sodastream (8 replies)
- Hvor spise lunsj i Oslo i romjula? (2 replies)
- Mandelpoteter til pinnekjøtt, skrelles eller ikke? (47 replies)
- Ribbe i ovnen som lukter rart - kan den spises? (Haster) (26 replies)
- Har jeg gjort noe dumt med Delfiakaken min? (6 replies)
- Julesjuskespørsmål (10 replies)
- Oppbevaring av tykklefser (1 replies)
- Kosthold for bedre fordøyelse (2 replies)
- Trenger en flaske med noe godt fra polet ... (10 replies)
- Din beste forrett med kamskjell (12 replies)
- Doble oppskrift, doble koketid? (2 replies)
- Kjøpe kransekake (4 replies)
- Finkornet sukker (Haster litt) (4 replies)
- Oppbevaring av marsipan (21 replies)
- Hvor lenge holder en deig seg? (1 replies)
- Helsteke okse indrefilet (21 replies)
- Finnes uraffinert sirup i Norge? (1 replies)
- Oppskrift på lefser (0 replies)
- Tapas og cava - Oslo (9 replies)
- Springform 20cm (1 replies)
- Ut og spise, tre kolleger i Oslo (7 replies)
- Sjokoladesmelter, hvor finner jeg dem? (14 replies)
- Ut og spise i Oslo på søndag, hvor? (8 replies)
- Hvordan holde grøt varmt i en times tid ute? (6 replies)
- Hvor lang holdbarhet på frossen skinkestek? (4 replies)
- Jeg har sjokoladeformer (7 replies)
- Lær meg å smelte sjokolade! (25 replies)
- Hvilken portvin til saus? (0 replies)
- Din kuleste forrett? (0 replies)
- Hvor mye risgrøt til 11 gutter? (92 replies)
- 2 ss konjakk delt på 36? (87 replies)
- Hva skal dere ha til middag i jula? (22 replies)
- Tint karbonadedeig (2 replies)
- Tørrgjær for søt deig til rundstykker? (3 replies)
- Når kjøper du inn ribba? (8 replies)
- God og helt plain cookiesoppskrift søkes (18 replies)
- Bake lefser uten takke? (14 replies)
- Har du kjøkkenvekt og disse ingrediensene: (8 replies)
- Haster, kan muffinsrøre stå til dagen etter (3 replies)
- Kan jeg lage creme brulee i dag? (3 replies)
- Handle bakevarer i Sverige? (1 replies)
- Aladdin Bento Box (0 replies)
- Ettåring med magetrøbbel (1 replies)
- Hva smaker belgisk smør? (31 replies)
- Bållunsj i skogen (4 replies)
- Glutenfrie pepperkaker (27 replies)
- Hva skal vi spise på tur? (16 replies)
- Røykelaks og brie til ettåring (9 replies)
- Hvilke kaker skal jeg bake? (7 replies)
- Pepperkaker - oppskrift! (12 replies)
- Sjuskespørsmål: Kan jeg fryse muffins? (4 replies)
- Hvit sirup (2 replies)
- Cocosa, helsekostfett og delfiafett (4 replies)
- Senseo kaffemaskin (1 replies)
- Innmatpølse? (16 replies)
- Gir du fuglene mat? (52 replies)
- Lager du pepperkakedeigen selv? (89 replies)
- Metallisk smak på rødvin? (2 replies)
- Holdbarhet åpnet flaske Baileys (15 replies)
- Kjøttdeig/karbonadedeig? (10 replies)
- Kiwi - sunn oppskrift? (4 replies)
- Hvor lenge lever spy-bakterier i hjemmelaget konfekt? (35 replies)
- Restaurant i nærheten av Rockefeller (11 replies)
- Mitt første bakeoppdrag (4 replies)
- Hvordan er kanelpinner? (13 replies)
- Nå må matvarene merkes med at de inneholder palmeolje (13 replies)
- Kaker som kan bakes to dager i forveien?? (13 replies)
- Å varme opp mat to ganger (29 replies)
- Lammerulle (3 replies)
- Hjelp mot kvalme (15 replies)
- Noe godt av grønnkål og jordskokker? (12 replies)
- Rusa på BBQ-saus (6 replies)
- Fast syltetøy? (3 replies)
- Hjelp/innspill til kakepynt? (2 replies)
- Kan en lage gulrotkaka fra R.O.O.M i stor langpanne? (2 replies)
- Hvor får jeg tak i Chow Mein nudler? (1 replies)
- Proteiner til 3-åring (12 replies)
- Kan man lage MMF uten microbølgeovn? (1 replies)
- Melkefrie karbonader (7 replies)
- Venninnekveld med gluten- og melkefri mat? (30 replies)
- Hvor lenge skal fudge egentlig koke?! (0 replies)
- Nespresso sine nye variations ♥ (66 replies)
- Glitter - se! Og dere andre: Star Wars vehicles pepperkakeformer (17 replies)
- De kuleste pepperkakeformene :D (42 replies)
- Storfekjøttet har blitt grått (20 replies)
- Kjøkkenmaskin? (3 replies)
- Nespresso sine julekapsler (7 replies)
- Billig-mat-tips-tråden (10 replies)
- Nyttårsmeny 2011 (51 replies)
- Sunt, godt og billig (19 replies)
- Hva er forskjellen på Jalfrezisaus og Tikka Masalasaus? (5 replies)
- Lørdagsgrøten er ferdig ... (20 replies)
- Kjøpe fersk ribbe og fryse? (9 replies)
- Vafler med utrolig sukkermengde (43 replies)
- Dere som bestiller dagligvarer på døra (7 replies)
- Mer matmuffins (1 replies)
- Hvilken iskremmaskin bør man kjøpe? (4 replies)
- Haster. Når jeg ikke har fløte? (4 replies)
- Tiramisu og oppbevaring (6 replies)
- Spiser dere grøt til middag? (109 replies)
- Kor mange boller til dugnad? (12 replies)
- Dots (4 replies)
- Supermat (17 replies)
- Ha med mat til førstetrinnsfest (11 replies)
- Drikker dere brus til maten i helgene? (117 replies)
- Kan man fryse suksesskake-krem? (4 replies)
- Oppskrift på barnevennlig pizza? (9 replies)
- Smørdamping av grønnsaker (1 replies)
- Rødvinspørsmål (7 replies)
- Kjøttboller til 20-25 personer? (11 replies)
- Informasjonskort til skole/SFO (20 replies)
- Eggedosis på sukrin? (8 replies)
- Haster! Svinefilet som går ut i dag (8 replies)
- Anbefal meg et dobbelt vaffeljern (22 replies)
- Holdbarhet på kabaret (9 replies)
- Når kan barn begynne å spise nøtter? (0 replies)
- Har noen prøvd denne matboksen? (2 replies)
- Elgkjøtt til barn? (25 replies)
- Hyggelig lunsjrestaurant, Oslo? (4 replies)
- Noen tips til små overraskelser i matpakka? (17 replies)
- Red hot chili ketchup (15 replies)
- Forslag til forrett og dessert (16 replies)
- Matmuffins (7 replies)
- Middag til 3 med en hånd? (25 replies)
- Oppskrift på ovnsbakte grønnsaker og rotmos (9 replies)
- Den nye baketråden (30 replies)
- Haster litt. Hvordan blander dere sammen matmuffins? (5 replies)
- Elgstek (8 replies)
- Erstatning for melkeprodukter og egg (11 replies)
- Anbefaling ang rødvin som passer til vilt? (10 replies)
- Hva kan jeg bruke lyr til? (11 replies)
- Ehm, jeg tok visst liiiiiiitt av angående Halloween (18 replies)
- Bruke en "dårlig" rødvin (11 replies)
- Holdbarhet (8 replies)
- Hvor finner jeg hele kyllingvinger? (9 replies)
- Holdbarhet kjøttkraft (6 replies)
- Vindatabase (8 replies)
- Hvor lang marineringstid? (2 replies)
- Laks-ørret-what's the difference. Eller; vennligst fortell meg at dette går bra! (11 replies)
- Tapas - kjøpe (2 replies)
- Holdbarhet hjemmelaget julesnop (12 replies)
- Kan jeg lage chailatte med Nespressomaskinen? (5 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.