View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Kan muslimer spise gelé?
  2. Lagre vaffelrøre?
  3. Jyttemel
  4. Marengs?
  5. Hva heter gryta?
  6. Kjøttdeig og karbonadedeig
  7. Landbrød med porter?
  8. Joikakaker?
  9. Joikapoll
  10. Laksefilet
  11. Hvor kjøper jeg tørkede tranebær?
  12. Drikker du sjokomelk i halvlitersdoser?
  13. Dere som liker sjokomelk
  14. Uvanlig fyll på pizza?
  15. Kaffepods til Philips senseo - hvor finner jeg det ?
  16. Holdbarhet på fisk
  17. En kake til mannfolk
  18. Vann i munnen
  19. Holdbarhet på te i løsvekt?
  20. Mengdeberegning til koldtbord
  21. Spinoff; brødposer?
  22. Spinnoff: Hvor ofte bytter du brød?
  23. Lavkarbo for dummies
  24. Hva er det til middag i dag?
  25. Hva gjør jeg med ...
  26. Salt lammelår
  27. Kjøttdeig som jeg tok opp av fryseren på lørdag
  28. Jeg blir gaaaaal (frokostblandinger)
  29. Kan jeg bruke fibramel (haster)?
  30. Anbefaler
  31. Glassknusing og mat
  32. Tilbehør til kjøttfondue
  33. Liker du muggost?
  34. Uvanlig middagskombinasjon
  35. Hvor mye kjøtt pr. person - lammelår
  36. Hjemmelaget lasagne
  37. Å spise maiskolber
  38. Bestemors honningkake
  39. Hva spiser dere i påska (foruten påskeegg, kvikklunsj og appelsiner)?
  40. Ribera del Duero (det handler om vin)
  41. Kanel som pålegg
  42. Holdbarhet på kokt påskeskinke?
  43. HASTER! Smørkrem og mengde
  44. Brownie cookies
  45. Hvordan skreller du bananen?
  46. Kan man fryse "gul krem"?
  47. Gjærbakst med vann
  48. Kommer til å savne Lidl!
  49. Hvilken melk gir dere til barna?
  50. Erstatning for sukkertøy/snop ...
  51. Balsamicoeddik
  52. Juice vs. nektar
  53. Hvilken vin er dette?
  54. Hva kan vi bestille å spise på kurs, som ikke er pizza?
  55. Olje i stedet for smør i vafler?
  56. Omega-3 yoghurt - erfaringer?
  57. Favorittkinamat?
  58. Må lettsaltet lammekjøtt vannes ut?
  59. Hva betyr startkultur?
  60. Godtesjuk?
  61. Clotted cream?
  62. Juicing
  63. Kjeften snurper seg sammen
  64. Liten middagsgjest med cøliaki
  65. Rosa smørkrem på kake
  66. Bechamel til lasagne
  67. Wan tan/ wan ton
  68. Kan jeg bruke mel som gikk ut i september?
  69. Veldige smerter i magen etter nøtter?
  70. Togkake!
  71. Kan man "montere" en lasagne dagen før?
  72. Tørrfisk - sjekk denne nettsiden
  73. Er kokosnøtter "ut"?
  74. Hva skal dere ha til middag i dag?
  75. Rokokko-isdame
  76. Er forbrenning alt?
  77. Fraktemat?
  78. Mat i micro
  79. Har du smakt Quorn?
  80. Ziplock-omelett!
  81. Stevia som søtstoff
  82. Fryse ferdig ørret?
  83. Naturris med kort koketid?
  84. Fryse ferske grønnsaker
  85. Hvor gamle bør barna være før de kan spise sushi?
  86. Fisk: fersk eller frossen?
  87. Navn på matvarer
  88. Kan noen hjelpe meg å lage "naturlig" surdeig?
  89. Weifa Omega-3 for barn
  90. Bruk av ferske urter
  91. Din personlige frokostblanding - over Internett
  92. Redskap til parmesanriving
  93. Parmesan med mugg
  94. Dine beste lavkarbotips?
  95. Middag til 10!
  96. Ostepop på tilbud ...
  97. Kake for de med cøliaki?
  98. Steking av entrecote
  99. Er det noen som handler mat via nettet?
  100. Flere som har innviet grillsesongen?
  101. Gi meg tips
  102. Dere som tar EyeQ selv eller gir til barna
  103. Potetstappe med nypoteter?
  104. Jeg måtte ha med kake på jobben i dag
  105. Jeg slapp å lage middag i dag
  106. Din beste oppskrift på smoothies
  107. Hva syns du er best tilbehør til indrefilet av svin?
  108. Rundstykker med fyll
  109. Hva skal jeg servere i familieselskapet på søndag?
  110. Maisboksen lukter greit, kan jeg spise den?
  111. Må man ha eddik i Pavlova?
  112. Favorittkaketråd
  113. Liker du vin?
  114. Gourmetklassikere. Oppskrift, noen?
  115. Il Mimo?
  116. Speltmel
  117. Forslag til hva jeg kan ha til middag i dag?
  118. Romtemperert og mykt smør
  119. Fersk ingefær og mugg
  120. Tørket frukt og sukker
  121. Soyasaus
  122. Disse tyske vakumspakkede fullkornsbrødene
  123. Vafler av butterdeig
  124. Tips til varm turdrikke?
  125. Krydder til indisk mat
  126. Farget krem til bløtkake?
  127. Ville dere spist denne?
  128. Hvilken kake skal jeg bake til barnehagefesten?
  129. Svigers på middag
  130. Koldtbordtips
  131. Krokodille?
  132. Kveldskosemat
  133. Kaker på 1-2-3
  134. Isets fantastiske rullekake
  135. Hva kan jeg erstatte sukat med i ricottaostepai?
  136. Hmmm. Pavlova i barnehagen, kanskje ikke så lurt?
  137. Mørk sjokoladeglasur
  138. Hvordan lage sjokoladeflak (til pynt på kake)?
  139. Sukkerbrød
  140. Etterlyser - bilde av 17. mai-pyntet kake
  141. Bønner til grillmat?
  142. Hjelp! Asparges! Haster!
  143. Fromasjkake
  144. Kakebakst - KRISE
  145. Kakens plassering i ovnen - haster
  146. Anbefal meg en riesling - til spekemat
  147. Hvordan unngå at kake faller sammen etter steking?
  148. Hvor selges Sukrin?
  149. Eggeplommer
  150. Hvor mye kjøtt til fest-lapskaus?
  151. Bruker du sukker i teen?
  152. Fiskepølser!
  153. Kaker uten egg og melk
  154. Ny is fra Hennig-Olsen: Spicy!
  155. Kaker som kan fryses?
  156. Muligens en ny isfavoritt ...
  157. Sjokoladeri i Finnmark
  158. Te med melk?
  159. Fibra brødblanding?
  160. Flere tips til lunsjmat
  161. Vin til reker?
  162. Hvem er med på ei sukkerfri uke?
  163. Holder smoothie seg natten over
  164. Opplys meg: Sukker
  165. Walters mandler (Sjokolade)
  166. Ny sukkerfri/sunn uke
  167. Tips til tema for vinkveld
  168. Karbonadedeig utgått på dato
  169. Hvor får jeg kjøpt maltekstrakt?
  170. Ny favoritt fra Diplom-is?
  171. Tyttebær til barn under fire år?
  172. Sushi og holdbarhet?
  173. Løksuppe
  174. Hva lager du is av?
  175. Fra langpanne til springform
  176. Kake-krise!
  177. Minner meg om min mormor ...
  178. Oppbevare ferdigstekt paiskal og eggeplommer
  179. Tapas - tips til retter ønskes
  180. Champagne og jordbær - hvilken vin?
  181. Bli-våken-mat/drikke
  182. Hjelp til alkoholvalg
  183. Haster: Tørrgjær for søte deiger
  184. Vinflaske som lekker i korken
  185. Fersk mozarella på pizza?
  186. Dine beste internettsider med oppskrifter?
  187. Vin i disputasgave, tips?
  188. Holdbarhet, episode 1231: Egg
  189. Begynnervin - hva skal jeg velge?
  190. Hva oppbevarer dere salat i?
  191. Vokset kålrot
  192. Kan MME stå i kjøleskapet ei stund?
  193. Animal Planet
  194. Rare sammensetninger
  195. Hvor lenge holder feta-ost seg etter den er åpnet?
  196. Sursøt saus
  197. Smooth!
  198. Oppskrift på enkle, gode drinker
  199. Hva er egentlig pinjekjerner?
  200. Saus til oksestek
  201. Spinat i salat?
  202. Holdbarhet på sjokoladekake
  203. Spørsmål om servering av rester i bursdagsselskap
  204. Middagstips
  205. Å beregne spekemat / rømmegrøt
  206. Kjøper du ferdiglaget potetsalat?
  207. Hvor fort blir epler og bananer brune (oppskåret)?
  208. Nesten hjemmelaget potetsalat
  209. En liten Slivovice...
  210. HASTER: Pisking av kremfløte
  211. Tips til billig og god mat til barseltreff?
  212. Har noen av dere laget denne kaken?
  213. Dere som har laget bassengkake ...
  214. Lukter også grillet kylling?
  215. Farget sukker
  216. Holdbarhet på hjemmelaget majones/aïoli?
  217. Hva bruker du blenderen din til?
  218. Eh, jeg glemte å ta ut lammekjøttet fra fryseren i går
  219. Tilbud på kasser med 1/2 liters brus noe sted?
  220. Karbonader utgått på dato
  221. Tips til sunn og god "fastfood"
  222. Trenger vintips
  223. Sjokoladesmørkrem
  224. Er det vanskelig å farge marsipan mørk rød?
  225. Melkeskummerkjøpehjelp
  226. Verdens beste hjemmelagede karbonader?
  227. Hva er holdbarhet på stekt kjøtt?
  228. Menyforslag, forrett og hovedrett med vin
  229. Kakeforslag?
  230. Sånne som spraker på is / kake
  231. Kostholdsendring for å få mer overskudd
  232. Sei - hvordan i all verden?
  233. Vasker du jordbærene?
  234. Hvor finner jeg RJ's Natural Licorice Soft Eating?
  235. Må det være kaffefløte i denne kaken?
  236. Kan jeg fryse ned basilikum?
  237. Hvordan få basilikumplanten til å leve?
  238. Kan dette bli godt sammen?
  239. Vafler
  240. Is når det er varmt
  241. Deilig smakstilsetning i graut
  242. Smoothie/blender maskin, hjelp
  243. Hjelp! Makrell i massevis. Trenger oppskrifter!
  244. Jordbæfyll i muffins
  245. Oppskrift på Manto
  246. Skal jeg fryse ned kanelsnurrene?
  247. Hvor får jeg tak i kjernemelk (buttermilk)?
  248. Billig og god dåpsmat?
  249. Hva bruker du basilikum til?
  250. sommerkoteletter -haster-