View Full Version : Mat og kosthold
- Kan muslimer spise gelé?
- Lagre vaffelrøre?
- Jyttemel
- Marengs?
- Hva heter gryta?
- Kjøttdeig og karbonadedeig
- Landbrød med porter?
- Joikakaker?
- Joikapoll
- Laksefilet
- Hvor kjøper jeg tørkede tranebær?
- Drikker du sjokomelk i halvlitersdoser?
- Dere som liker sjokomelk
- Uvanlig fyll på pizza?
- Kaffepods til Philips senseo - hvor finner jeg det ?
- Holdbarhet på fisk
- En kake til mannfolk
- Vann i munnen
- Holdbarhet på te i løsvekt?
- Mengdeberegning til koldtbord
- Spinoff; brødposer?
- Spinnoff: Hvor ofte bytter du brød?
- Lavkarbo for dummies
- Hva er det til middag i dag?
- Hva gjør jeg med ...
- Salt lammelår
- Kjøttdeig som jeg tok opp av fryseren på lørdag
- Jeg blir gaaaaal (frokostblandinger)
- Kan jeg bruke fibramel (haster)?
- Anbefaler
- Glassknusing og mat
- Tilbehør til kjøttfondue
- Liker du muggost?
- Uvanlig middagskombinasjon
- Hvor mye kjøtt pr. person - lammelår
- Hjemmelaget lasagne
- Å spise maiskolber
- Bestemors honningkake
- Hva spiser dere i påska (foruten påskeegg, kvikklunsj og appelsiner)?
- Ribera del Duero (det handler om vin)
- Kanel som pålegg
- Holdbarhet på kokt påskeskinke?
- HASTER! Smørkrem og mengde
- Brownie cookies
- Hvordan skreller du bananen?
- Kan man fryse "gul krem"?
- Gjærbakst med vann
- Kommer til å savne Lidl!
- Hvilken melk gir dere til barna?
- Erstatning for sukkertøy/snop ...
- Balsamicoeddik
- Juice vs. nektar
- Hvilken vin er dette?
- Hva kan vi bestille å spise på kurs, som ikke er pizza?
- Olje i stedet for smør i vafler?
- Omega-3 yoghurt - erfaringer?
- Favorittkinamat?
- Må lettsaltet lammekjøtt vannes ut?
- Hva betyr startkultur?
- Godtesjuk?
- Clotted cream?
- Juicing
- Kjeften snurper seg sammen
- Liten middagsgjest med cøliaki
- Rosa smørkrem på kake
- Bechamel til lasagne
- Wan tan/ wan ton
- Kan jeg bruke mel som gikk ut i september?
- Veldige smerter i magen etter nøtter?
- Togkake!
- Kan man "montere" en lasagne dagen før?
- Tørrfisk - sjekk denne nettsiden
- Er kokosnøtter "ut"?
- Hva skal dere ha til middag i dag?
- Rokokko-isdame
- Er forbrenning alt?
- Fraktemat?
- Mat i micro
- Har du smakt Quorn?
- Ziplock-omelett!
- Stevia som søtstoff
- Fryse ferdig ørret?
- Naturris med kort koketid?
- Fryse ferske grønnsaker
- Hvor gamle bør barna være før de kan spise sushi?
- Fisk: fersk eller frossen?
- Navn på matvarer
- Kan noen hjelpe meg å lage "naturlig" surdeig?
- Weifa Omega-3 for barn
- Bruk av ferske urter
- Din personlige frokostblanding - over Internett
- Redskap til parmesanriving
- Parmesan med mugg
- Dine beste lavkarbotips?
- Middag til 10!
- Ostepop på tilbud ...
- Kake for de med cøliaki?
- Steking av entrecote
- Er det noen som handler mat via nettet?
- Flere som har innviet grillsesongen?
- Gi meg tips
- Dere som tar EyeQ selv eller gir til barna
- Potetstappe med nypoteter?
- Jeg måtte ha med kake på jobben i dag
- Jeg slapp å lage middag i dag
- Din beste oppskrift på smoothies
- Hva syns du er best tilbehør til indrefilet av svin?
- Rundstykker med fyll
- Hva skal jeg servere i familieselskapet på søndag?
- Maisboksen lukter greit, kan jeg spise den?
- Må man ha eddik i Pavlova?
- Favorittkaketråd
- Liker du vin?
- Gourmetklassikere. Oppskrift, noen?
- Il Mimo?
- Speltmel
- Forslag til hva jeg kan ha til middag i dag?
- Romtemperert og mykt smør
- Fersk ingefær og mugg
- Tørket frukt og sukker
- Soyasaus
- Disse tyske vakumspakkede fullkornsbrødene
- Vafler av butterdeig
- Tips til varm turdrikke?
- Krydder til indisk mat
- Farget krem til bløtkake?
- Ville dere spist denne?
- Hvilken kake skal jeg bake til barnehagefesten?
- Svigers på middag
- Koldtbordtips
- Krokodille?
- Kveldskosemat
- Kaker på 1-2-3
- Isets fantastiske rullekake
- Hva kan jeg erstatte sukat med i ricottaostepai?
- Hmmm. Pavlova i barnehagen, kanskje ikke så lurt?
- Mørk sjokoladeglasur
- Hvordan lage sjokoladeflak (til pynt på kake)?
- Sukkerbrød
- Etterlyser - bilde av 17. mai-pyntet kake
- Bønner til grillmat?
- Hjelp! Asparges! Haster!
- Fromasjkake
- Kakebakst - KRISE
- Kakens plassering i ovnen - haster
- Anbefal meg en riesling - til spekemat
- Hvordan unngå at kake faller sammen etter steking?
- Hvor selges Sukrin?
- Eggeplommer
- Hvor mye kjøtt til fest-lapskaus?
- Bruker du sukker i teen?
- Fiskepølser!
- Kaker uten egg og melk
- Ny is fra Hennig-Olsen: Spicy!
- Kaker som kan fryses?
- Muligens en ny isfavoritt ...
- Sjokoladeri i Finnmark
- Te med melk?
- Fibra brødblanding?
- Flere tips til lunsjmat
- Vin til reker?
- Hvem er med på ei sukkerfri uke?
- Holder smoothie seg natten over
- Opplys meg: Sukker
- Walters mandler (Sjokolade)
- Ny sukkerfri/sunn uke
- Tips til tema for vinkveld
- Karbonadedeig utgått på dato
- Hvor får jeg kjøpt maltekstrakt?
- Ny favoritt fra Diplom-is?
- Tyttebær til barn under fire år?
- Sushi og holdbarhet?
- Løksuppe
- Hva lager du is av?
- Fra langpanne til springform
- Kake-krise!
- Minner meg om min mormor ...
- Oppbevare ferdigstekt paiskal og eggeplommer
- Tapas - tips til retter ønskes
- Champagne og jordbær - hvilken vin?
- Bli-våken-mat/drikke
- Hjelp til alkoholvalg
- Haster: Tørrgjær for søte deiger
- Vinflaske som lekker i korken
- Fersk mozarella på pizza?
- Dine beste internettsider med oppskrifter?
- Vin i disputasgave, tips?
- Holdbarhet, episode 1231: Egg
- Begynnervin - hva skal jeg velge?
- Hva oppbevarer dere salat i?
- Vokset kålrot
- Kan MME stå i kjøleskapet ei stund?
- Animal Planet
- Rare sammensetninger
- Hvor lenge holder feta-ost seg etter den er åpnet?
- Sursøt saus
- Smooth!
- Oppskrift på enkle, gode drinker
- Hva er egentlig pinjekjerner?
- Saus til oksestek
- Spinat i salat?
- Holdbarhet på sjokoladekake
- Spørsmål om servering av rester i bursdagsselskap
- Middagstips
- Å beregne spekemat / rømmegrøt
- Kjøper du ferdiglaget potetsalat?
- Hvor fort blir epler og bananer brune (oppskåret)?
- Nesten hjemmelaget potetsalat
- En liten Slivovice...
- HASTER: Pisking av kremfløte
- Tips til billig og god mat til barseltreff?
- Har noen av dere laget denne kaken?
- Dere som har laget bassengkake ...
- Lukter også grillet kylling?
- Farget sukker
- Holdbarhet på hjemmelaget majones/aïoli?
- Hva bruker du blenderen din til?
- Eh, jeg glemte å ta ut lammekjøttet fra fryseren i går
- Tilbud på kasser med 1/2 liters brus noe sted?
- Karbonader utgått på dato
- Tips til sunn og god "fastfood"
- Trenger vintips
- Sjokoladesmørkrem
- Er det vanskelig å farge marsipan mørk rød?
- Melkeskummerkjøpehjelp
- Verdens beste hjemmelagede karbonader?
- Hva er holdbarhet på stekt kjøtt?
- Menyforslag, forrett og hovedrett med vin
- Kakeforslag?
- Sånne som spraker på is / kake
- Kostholdsendring for å få mer overskudd
- Sei - hvordan i all verden?
- Vasker du jordbærene?
- Hvor finner jeg RJ's Natural Licorice Soft Eating?
- Må det være kaffefløte i denne kaken?
- Kan jeg fryse ned basilikum?
- Hvordan få basilikumplanten til å leve?
- Kan dette bli godt sammen?
- Vafler
- Is når det er varmt
- Deilig smakstilsetning i graut
- Smoothie/blender maskin, hjelp
- Hjelp! Makrell i massevis. Trenger oppskrifter!
- Jordbæfyll i muffins
- Oppskrift på Manto
- Skal jeg fryse ned kanelsnurrene?
- Hvor får jeg tak i kjernemelk (buttermilk)?
- Billig og god dåpsmat?
- Hva bruker du basilikum til?
- sommerkoteletter -haster-
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.