View Full Version : Mat og kosthold
- Kjevling av fondant
- Matretter med egg
- Stilton utgått på dato
- Hva ville du gjort med et hjortekalvlår?
- Noen som har en restaurantanbefaling i Oslo hvor de har et bra utvalg av vegetarmat?
- Tomatsaus og fisk?
- Tilbehør til lasagne
- Hjemmelaget lasagne for første gang
- Ang. Wasa Sandwich
- Salat som lages i forveien
- Stekt fisk utgangsdato
- Hva skal dere ha til middag i dag?
- Hva kan jeg og ungene bake i morgen?
- Holder eggeplomme seg i kjøleskapet?
- Finnes ikke NonStop melkesjokolade lenger?
- Kan jeg lage eggekrem med fløte som har vært fryst?
- Hvordan oppbevarer du kraft?
- Sterk, sort te som passer med melk i
- Egg. Tips?
- Hva skal jeg bake til jobblunsj?
- "Nytt" matmarked på Sjølyst
- Visste du dette om italienske tomater?
- Kjenner du til skjør-ost?
- Spinnoff: Finnes det ting som du ikke spiser?
- Salmalaks - lær meg å like
- Hvor mange poteter spiser dere til ett måltid?
- Trenger navnetips til ny matblogg
- Hva kan serveres til ei på lavkaloridiett?
- Oksebog?
- Melkemat?
- Hva slags matvarer kjøper dere fra iherb?
- Maaemo-sjef Esben Holmboe Bang slakter Salma-laksen
- Oslo: Ylajali i Aftenposten idag, har du vært der i det siste?
- Trenger forslag til reisemat
- Hvordan pynte pene kaker uten fondant og masse greier?
- Pynte kransekake med ekte roser? Eller kunstige?
- Haster - kan jeg ombestemme meg ang bolledeigen?
- Fløtekrem på flaske til kake?
- Haster: Heving av bolledeig
- Diverse spørsmål om pinnekjøtt
- Hva smaker torskelever?
- Nyheter i matbutikken, nye varer
- Feittirsdag
- Hva kjøper dere på den orientalske butikken?
- Dulce de leche i butikk?
- Nachos
- Finnes det gode utenlandske butikker i Stavanger/Sandnes?
- Matallergi
- Orientalske butikker på Lørenskog eller Strømmen
- Farsemat, blandingskjøtt og ferdigprodukter - hvilke bruker du?
- First price
- Pynte bløtkake dagen før?
- Hvor mange kaker i konfirmasjonen?
- Fløte+ skummetmelk = lettmelk/h-melk?
- Pynte kake i dag?
- Sunt bilgodt
- JIPPI - Menys barnevennlige produkter
- Pynte kake med frukt
- Et oppgjør med drittmaten
- Restaurant Onda på Aker brygge
- Rogn fra rødspette
- Ostekake, trenger rask hjelp
- Hjemmelaget nøttesjokoladepålegg
- Zombie i supermarkedet
- Mat som ikke er hva den gir seg ut for å være?
- Anbefaling fra Tupperware
- Varm mat med på skolen, går det?
- Hvor lenge kan jeg la bacalao stå kaldt?
- Vaffelrøre i kjøleskapet i hvor mange dager ?
- Sjokoladefondue
- Stekt eller rå fiskegrateng i fryseren?
- Hva er dine favoritt-nespressokapsler?
- Hva spiste du før, men ikke nå lenger?
- Boller - fryse ned eller ikke? Haster litt!
- Hva skal jeg lage til middag i kveld?
- [Spinn Åff] Plukkfisk
- Hamburgerbrød uten melk og gluten
- Kan noen lære meg om kikerter?
- Kyllingconfit
- Kan man koke pasta i riskoker?
- First Price kyllingfilet
- Mat i barnedåp?
- Kald eller romtemperert sushi?
- "Utstyr" til å pynte kaker osv?
- Ost i alle varianter
- Espresso for kaffelaging
- Krydder på nett?
- Koldtbord
- Kostplan? Noen som vil hjelpe meg?
- Hvordan rekke middag?
- Nykvernet pepper
- Påskemeny
- Hva mente ungen(e) om dagens middag?
- Oliviers & Co - Noen som har kjennskap til denne butikken?
- Sukkerbrød med vaniljekrem?
- Oppbevaring av sukkerbrød?
- Bukkehornkløver og allergi
- Njulaif har debutert!!
- Marinert kalkunfilet
- Hvor får man kjøpt lakrisrot?
- Kalvestek som er litt frossen inni, kan den stekes sånn?
- Fiskekaker
- Lær meg om surdeig
- Kake med verdensrom-tema
- Hjelp meg å lage god viltgryte
- Ernæringsterapeut
- Fiskerestaurant i Bergen
- Banankaka har blitt seig på toppen, serveres i dag
- Vegetarmat i Oslo sentrum
- Middag uten gluten, laktose, paprika og løk
- Sjokolade!
- Hvor kjøper man rosa og hvit marengs?
- Hva er den beste gjærbaksten du vet om?
- Müsli/Granola fra Rude Health?
- Pålegg
- Hva har du i vinskapet?
- Catering i Oslo
- Hvordan lykkes med livsstilsendring?
- Fryse ned i ildfast form?
- Fryse ned kaker til konfirmasjon, hvilke og hvordan?
- Kjøttboller av svinekjøttdeig - allergivennlig
- Hva skal dere ha til middag i dag?
- Spaghettini?
- Trenger menyhjelp!
- Hvilken langpannekake holder seg "fersk" i 2 dager?
- Pynt til kake for melke- og glutenallergiker
- Girard's salsa ranch dressing
- Hyggelig lunsjsted på Aker Brygge eller Tjuvholmen?
- Yoghurt hver dag?
- Er det andre enslige som ikke liker kjøkkentjeneste? Tips ;)
- Sweetened Condensed Milk
- Fondant eller marsipan?
- Haster - kan jeg sette deig i kjøleskapet som har gjæret?
- Cake pops
- Dessert i ein fei - utfordring
- Karbonadeig av kalv
- Hva kan vi lage av disse restene?
- Lær meg om linser
- Erstatte rømme med noe annet i kake?
- Kosthold, jeg er forvirret
- Din aller beste 17. mai-kake?
- Kokt eller rå blomkål i salat?
- Hvor i all verden får man kjøpt løyrom
- Hvordan uttales focaccia?
- Tint fisk i romtemp over natt
- Hva skal jeg gjøre med seien jeg har i kjøleskapet?
- Hjelp, jeg skal lage koldtbord!
- Hvordan tine brødet?
- Fetaost og holdbarhet
- Vin til tapas-buffet?
- Melk i marsipansjokoladen i Twistposen?
- Vanskelig å lage kake med fondant?
- Spinnoff: Drikker du saft?
- Halalpølser i Sverige?
- Hvordan piske perfekt krem til bløtkake?
- Varming av ferdigstekt oksesteik
- Hva skal jeg gjøre med masse druer?
- Fyll i iskake...
- Halal-gelé?
- Strøssel eller ei på kake til arrangement?
- Eggeplommer
- Grillfest
- Stevia-plante - bruke hvordan?
- Rømmegrøt og spekemat på 17. mai
- Kan jeg fryse fiskeboller?
- Hvordan slutte å trøstespise?
- [panikk-haster-desperat] Prinsesseslottkake
- Brød til curry
- Mer indisk, hvilket tilbehør til curry?
- Hva spiser du til frokost?
- Har du spist / kommer du til å spise sushi i løpet av denne helgen?
- Noen her som har Yonanas-maskin?
- Fiskesuppehjelp!
- Kokebok for hybelboere?
- Hjelp! Ostegratinert ciabatta med aioli. Opplys meg!
- Hva er vetemjöl special?
- Smørbrødterte
- Hva er din favorittgrillmat?
- Hva kan jeg lage i morgen som vi kan drikke champagne til?
- God (pasta)salat, grilltilbehør
- Steke brød i to etasjer i ovnen på varmluft?
- Kakeskryting
- 3-retters, andebryst etter "sterk" forrett
- Din beste kake?
- Hva har barna i matpakken i dag?
- Eh... Jeg har en haug (20) eggeplommer til overs
- Haster: Oversette oppskrift for rund kake til langpannekake?
- Kaker som kan frysast?
- Tilbehør til is uten egg og nøtter/mandler/peanøtter
- Hvordan forhindre at langpannesjokoladekake blir høy på midten og flat i kanten?
- Hvor lang tid tar det før alkoholen er ute av kroppen?
- Ukesplan
- Ris og pasta til overs
- Melkefri topping til jordbærkake
- Advarer kvinner, barn og ungdommer mot å spise laks
- Konvertere fra langpanne til rund form og omvendt?
- Melke- og hvetefrie pastiller
- Saft til hverdags
- Lage energi/proteinbarer selv?
- Coca-Cola og reklame med fokus på overvektsproblematikk
- Kaste ost med mulige plastbiter i?
- Brus med eller uten sukker, hva er egentlig minst usunt?
- Noen som juicer her?
- Lage kakerøre dagen før?
- 60 halve smurte rundstykker
- Le creuset
- Hjemmelagde frokostblandinger, quinoa og chia?
- Chilli con carne og?
- Oppbevaring brød med sprø skorpe
- God sjokoladekake
- Hva skal jeg servere? [matlei]
- Hjelp, redde pesto som er blitt for salt?
- Hva serverer jeg til stor familiebursdag?
- Rettferdig kaffe?
- Hvordan skal sterkøl oppbevares?
- Hva skal jeg handle i Sverige?
- Noen som har den softismaskinen de har på OBS nå?
- Beste biff i Oslo?
- Fantasiløs. Tilbehør til biff, noen?
- Tips: naturlig sukkerfri iste
- Pukka-te tips
- Spiser du brent mat?
- Hva handler dere i Danmark?
- Når man skal lage smør av fløte...
- Imponerende salat og slikt
- Hvordan få sunnere familie?
- Wilton icing colour til kakedeig?
- To dagers camping med en med cøliaki og ei med nøtteallergi.Tips anyone?
- Noen som har spist på Engø gård i det siste?
- Hva er greit og lettvint å servere ammende på en sommerdag?
- Bake foccacia dagen i forveien?
- Sommerlunsj - tips?
- Maizena
- Spiser dere hermetikk?
- Brød med mugg, farlig?
- Plukking og bruk av rips
- Kjøttdeig som veldig snart går ut på dato
- Hvor lang tid
- Dolce Gusto Latte Macciato, hvor får man tak i riktige kopper?
- Rundstykker som skal spises i morgen - fryser jeg dem?
- Hvor lenge holder yoghurt seg?
- Helt fantastisk nydelig hjemmelaget melkefri iskrem/softis
- Bringebær-spørsmål
- Tips til god nistemat?
- Kan jeg lage eplekake nå, og steke i ettermiddag
- Vinhjelp
- Pikekyss
- Haster: Kan man redde kornete smørkrem?
- Spisesteder/bar Aker brygge
- Sjokolademuffins: Forslag til glasur?
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.