View Full Version : Mat og kosthold
- Hva betyr halvpisket egg? (Haster) (3 replies)
- Tapas! Trenger lette oppskrifter! (36 replies)
- Mat på 17. mai, hva skal dere ha? (79 replies)
- Kva lettbrus er best? (Utvalgte coladrikker) (92 replies)
- Spin off: hvilken vin kjøper du på treliter? (35 replies)
- "Oreokake" laget av Dots-kjeks (23 replies)
- Utfordring til Veronal og vinekspertisen (41 replies)
- Skikkelig italiensk pizza (17 replies)
- Enda en spinoff: Kombinere potet og pasta (39 replies)
- Hvor lang tid før servering kan kaka bakes? (7 replies)
- Spinoff: poteter eller ei til lasagne? (110 replies)
- Potet or not potet til fiskegrateng (87 replies)
- Syntes dere skilpaddene var nasty? Sjekk denne da (19 replies)
- Sjokoladekake uten sukker (2 replies)
- Jeg ble lurt av en blå fiskebil (6 replies)
- Gravid og bedt på spekemat (26 replies)
- Mimretråd igjen: Noen som husker BIG TOP isen? (30 replies)
- Svensk kyllingfilet (22 replies)
- Hennig Olsen-is? (7 replies)
- Nuggets av fisk? (15 replies)
- Den riktige tråden: Likte du sohosjokoladen? (46 replies)
- Likte du Sohosjokoladen? (38 replies)
- Ispinneformer? Hvor? (10 replies)
- Nok et "husker du?" - Pastilleske (43 replies)
- Noen som husker? Hvit vannis på pinne (28 replies)
- Din italienske favorittrestaurant i Oslo? (9 replies)
- Din yndlingsis? (84 replies)
- Kokebok for barn - 10 år (8 replies)
- Holdbarhet på "åpnet" avocado? (12 replies)
- Oreo-kaka, når ta av ringen? (6 replies)
- Kyllingfilet som går ut i dag (30 replies)
- Kjøpe vårrulldeig i Lillestrøm i dag? (11 replies)
- Biff på pizza - rå eller stekt? (20 replies)
- Sjokoladeavvenning - hodepine? (9 replies)
- God (og rimelig) indisk restaurant i Oslo (26 replies)
- Tilbehør til pølser? (7 replies)
- Artisjokkhjerter (hermetiske) (4 replies)
- Te eller kaffe? (69 replies)
- Hvor mye bruker dere på mat i måneden? (109 replies)
- Lure måter å få i barna grønnsaker? Tips! (25 replies)
- Filadelfiafett og delfiafett (13 replies)
- Mandler og rosiner som snacks - skålde mandlene? (13 replies)
- Akutt kraftkokingsproblem! (8 replies)
- Innspill til 3-retters meny (13 replies)
- Mat til kosekveld med gode venninner (12 replies)
- Jeg undres (matinntak) (45 replies)
- Asparges-effekten (55 replies)
- Biff utgått på dato (15 replies)
- Er det noen som har frityrkoker her? (0 replies)
- God middag til 8 stykker (6 replies)
- Forrett: honningmelon, spekeskinke og ... (4 replies)
- Gode lavkarbo-brød? (1 replies)
- Fiskekaker (41 replies)
- Sterk soyasaus? (0 replies)
- Hvor kjøpe take away sushi i Oslo? (12 replies)
- Kjøpe ramsløk online? (2 replies)
- Kake til 2-årsdag (7 replies)
- Din beste pizzabunn (2 replies)
- Tips til hva man kan snoke? (134 replies)
- Middagsforslag til 30-årsdag (2 replies)
- Blodtypedietten (1 replies)
- Tar du av hinnen på plommen når du steker egg? (155 replies)
- Pappvin - holdbarhet (8 replies)
- Lager du saus selv? (152 replies)
- Teit spm om bønner og linser (5 replies)
- Pavlova og eggeallergi (3 replies)
- Grønnsakscurry? (5 replies)
- Spiser du kinakål? I annet enn salat? (58 replies)
- Lavkarbo-seminar denne måneden, noen som skal? (8 replies)
- Brødbaking for dummies: Prinsipper (3 replies)
- Lær meg om linser! (27 replies)
- Forslag til forrett og dessert til denne hovedretten (kylling med brie og bacon)? (15 replies)
- Etisk mat (4 replies)
- Godte"fri" april (7 replies)
- Hjemmelaget gele, med hjemmelaget vaniljesaus (6 replies)
- Hvor lenge kan bolledeig heve/stå før den må bakes ut? (5 replies)
- Spise kalde kyllingpølser (14 replies)
- Oppskrifter for diabetikere? (10 replies)
- Vikingmelk (4 replies)
- Stekeovnslogistikk (18 replies)
- Fikenmarmelade (7 replies)
- Hva gjør jeg med et kokt badsturøkt lammelår? (5 replies)
- Pavlova og marengsbunn (7 replies)
- Middagsplanlegging og besøk av små venner (18 replies)
- Lammesadel vs lammestek vs lammelår (0 replies)
- Hvor får jeg tak i sprø nougat i Oslo sentrum? (15 replies)
- Ramlösa i Norge? (11 replies)
- Påskemeny på hytta (0 replies)
- Overlappingskaffe på jobb i dag, hvilken kake skal jeg bake? (4 replies)
- Karbonadedeig på svensk (16 replies)
- Den perfekte vårdesserten? (13 replies)
- Hva skal dere ha til middag i dag II (1027 replies)
- Matforbruk og kunst (0 replies)
- Hva er tilstrekkelig frokost (21 replies)
- Drikker du kaffe? (114 replies)
- Poteter med groer? (6 replies)
- Gode sider på nett for omlegging av kosthold? (5 replies)
- Løs mage av frukt (7 replies)
- Spinoff: 20 ting du unngår å spise, om mulig (115 replies)
- Spinoff: Sier du i fra om du ikke liker/er fornøyd med maten? (41 replies)
- Er du kresen? (154 replies)
- Liker du marsipankake/bløtkake? (108 replies)
- Alioli? Aioli? (6 replies)
- Kjøpe aioli? (20 replies)
- Kokesjokolade? (14 replies)
- Hvilke kaker hører hjemme på et balansert kakebord? (53 replies)
- Vanilla Coke er tilbake (23 replies)
- Barnet liker ikke maten jeg lager. Hjelp! (77 replies)
- Skateboardstæsj til kake (23 replies)
- Full omlegging av kostholdet i Zeppelin-familien? (19 replies)
- Finner ikke oppskriften på R.O.O.M gulrotkake (2 replies)
- Spørsmål om skrei (8 replies)
- Couscous? (11 replies)
- Hvilket smør bruker dere til hva? (61 replies)
- Fryse suksessterte - med eller uten krem? (24 replies)
- Tips til lavkarbo-meny (3 replies)
- Hvilke oljer har du i huset? (34 replies)
- Haster: Hvor mye tørrgjær i en pose? (2 replies)
- Gode matblogger? (6 replies)
- Banansirup (27 replies)
- Dings (Veronal?) (13 replies)
- Nigella nuggets - steking? (9 replies)
- Laks i wok? (2 replies)
- Kormasaus (26 replies)
- Pesto? (46 replies)
- Hastar: fyll til søtbakst (4 replies)
- Hvor langt over best før-dato kan man gå med egg? (37 replies)
- Julie & Julia (4 replies)
- Hjemmelaget buljong (1 replies)
- Grøn mattråd - kva brukar du? (4 replies)
- Jeg skal ha mini-"koldtbord" til lørdag. Hjelp! (3 replies)
- Mat til "kurvfest"? (1 replies)
- Paprikatråden (64 replies)
- Kveis i fisk (18 replies)
- Godteri"fri" mars? (24 replies)
- Tips til middagsbesøk (17 replies)
- Joika! (5 replies)
- Går det an å lage noe av pangasiusfilet som faktisk er spiselig? (59 replies)
- Brød uten gluten og melk (0 replies)
- Oppbevaring av kaker (2 replies)
- Tomatsalat (1 replies)
- Matforslag til homeparty (10 replies)
- Gjær og dato, HASTER! (13 replies)
- Kan jeg kjøpe sushi take away og så oppbevare det i kjøleskap noen timer? (7 replies)
- Kjeks og ost (29 replies)
- Barnebursdag, muslimske gjester for første gang (50 replies)
- Frokosthjelp (4 replies)
- Luftig og god potetmos (60 replies)
- Poteter (5 replies)
- Hva skal jeg lage til middag i dag? (2 replies)
- Dessert som passer til champagne? (12 replies)
- Enda en ny sjokolade (5 replies)
- Bløtkake-spørsmål (5 replies)
- Holdbarhet på krydder (7 replies)
- Dine beste tapastips (38 replies)
- Hvordan oppbevare bakverk til de skal fortæres i morgen (2 replies)
- Hva heter sånn greie som man har på kake ... (8 replies)
- Rask middag! (Trenger tips) (11 replies)
- Matvarer som er utgått på dato … (16 replies)
- Lunsjmat (8 replies)
- Hva gjorde jeg galt? (mislykket creme brulee) (6 replies)
- Gode lunsjforslag (10 replies)
- Liker barna paprikaen på Grandiosaen? (75 replies)
- Barnebursdag - antall pølser (5 replies)
- Hjelp meg å finne på noe å servere! (11 replies)
- Matolje (9 replies)
- Løvtynne kyllingfileter fra Rema (8 replies)
- Hvilken olje bruker man i gulrotkake? (58 replies)
- Reker (4 replies)
- Mat vi forbinder med besteforeldrene våre (97 replies)
- Tam semulegrøt (17 replies)
- Skyr naturell (18 replies)
- Solo Sitron? (30 replies)
- Jeg har ... (28 replies)
- Hvit fisk? (7 replies)
- shg og ltb baker lefser (skrytings) (10 replies)
- Tur i skogen og stadig grilling ... hva griller man? (19 replies)
- Hvilken ris er god og som ikke kleber (21 replies)
- Noen som har hatt "kokkekurs" med barna? (7 replies)
- Noen som vet hvor man får kjøpt denne kjøkkenduppeditten? (Grønnsaksstrimler) (18 replies)
- Kan risen brukes selv om den har stått i romtemperatur? (5 replies)
- Steamer (7 replies)
- Kan vi kaste mindre mat?? (13 replies)
- Rema 1000 nye produkter (18 replies)
- Er kjøttet ødelagt? (5 replies)
- Hva kjøper dere i Sverige? (33 replies)
- Stikker eller skraper du smøret? (63 replies)
- Spiser du de første skivene av hvitosten? (86 replies)
- Glutenfri kake i ovnen - hjelp! (7 replies)
- Lunsj til eksotiske gjester? (30 replies)
- Spiser du blodpudding? (50 replies)
- Mat ved utholdenhetstrening? (2 replies)
- Trenger tips til lavkarbomatpakker (21 replies)
- Distré 2. klassinger (9 replies)
- Rema sine middagstips til 4 personer (19 replies)
- Kaloribehov/-forbruk (5 replies)
- Hva sender dere med barna å drikke i skolesekken? (66 replies)
- Sushi for dummies? Noen som kan forklare? (3 replies)
- Kakao i skolesekken (95 replies)
- Middagsmatlager til permisjonstider. Tips? (24 replies)
- Lunsj for vegetarianere som barn liker? (16 replies)
- Er det noen som har peiling på ... (36 replies)
- Kakeforslag til bhg-bursdag med lite sukker (4 replies)
- Jommen sa jeg service. Pølse, sa du? (19 replies)
- Varm drikke? (140 replies)
- Fedon-brød (4 replies)
- Barnebursdag uten egg og melk (26 replies)
- Grahammel? (2 replies)
- Link til en livsstilsblogg som en bekjent av meg skriver (0 replies)
- Lunsj (6 replies)
- Thai og indisk (0 replies)
- Smoothie (10 replies)
- En nespressojomfu melder sin ankomst ... (27 replies)
- God glasur til Mims sjokoladekake (3 replies)
- Kan man lage gode koteletter? (22 replies)
- Hvilket søtstoff er minst usunt? (8 replies)
- Kokeboka "365 sunne middager på en halv time" (16 replies)
- Oppbevaring av et helt stykke kjøtt (6 replies)
- Hvitløks-kjøttboller (1 replies)
- Barnevennlig pølsepizza (20 replies)
- Fiskemannen VS Findus (4 replies)
- Hva skal dere ha til middag i dag? (1001 replies)
- Drikker du (hjemmelaget) saft med mugg i? (45 replies)
- Grønnsaker og juice og holdbarhet (3 replies)
- Dere som ikke spiser hvete ... (0 replies)
- Trenger tips til lavkarbo mellommåltider og kveldsmat (74 replies)
- Slike aluminiumsformer (6 replies)
- Eggehvite - 2 dager i kjøleskap (3 replies)
- Rødt kjøtt (4 replies)
- Butterdeig, gjøre dagen før? (3 replies)
- Isets snopesladderspalte: 3 nye sjokolader (194 replies)
- Jeg har 17 Skyr, og søker oppskrifter (12 replies)
- Kikerter - kjøpe hvor? (3 replies)
- Hvordan steamer man grønnsaker? (7 replies)
- Heimelaga saft (0 replies)
- Ukemeny (8 replies)
- Hjelp meg med alternativ urt ... (17 replies)
- Point of no return (54 replies)
- Herlige retter av linser, bønner og nøtter (5 replies)
- Kjipt! (14 replies)
- Fryse ostekake? (4 replies)
- Er dere lei av kjøtt etter julen? (53 replies)
- Har havregryn, what to do? (15 replies)
- Fløte - utgått på dato (9 replies)
- Restaurantanbefaling i Oslo? (2 replies)
- Hjelp til oversettelse av oppskrift! (5 replies)
- Pinnekjøttet ... (15 replies)
- Hva gjør jeg feil? (blender-problem) (2 replies)
- Haster: Hvor mange grader skal kalkunbryst ha? (18 replies)
- Kalkun (0 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.