View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Hva betyr halvpisket egg? (Haster) (3 replies)
  2. Tapas! Trenger lette oppskrifter! (36 replies)
  3. Mat på 17. mai, hva skal dere ha? (79 replies)
  4. Kva lettbrus er best? (Utvalgte coladrikker) (92 replies)
  5. Spin off: hvilken vin kjøper du på treliter? (35 replies)
  6. "Oreokake" laget av Dots-kjeks (23 replies)
  7. Utfordring til Veronal og vinekspertisen (41 replies)
  8. Skikkelig italiensk pizza (17 replies)
  9. Enda en spinoff: Kombinere potet og pasta (39 replies)
  10. Hvor lang tid før servering kan kaka bakes? (7 replies)
  11. Spinoff: poteter eller ei til lasagne? (110 replies)
  12. Potet or not potet til fiskegrateng (87 replies)
  13. Syntes dere skilpaddene var nasty? Sjekk denne da (19 replies)
  14. Sjokoladekake uten sukker (2 replies)
  15. Jeg ble lurt av en blå fiskebil (6 replies)
  16. Gravid og bedt på spekemat (26 replies)
  17. Mimretråd igjen: Noen som husker BIG TOP isen? (30 replies)
  18. Svensk kyllingfilet (22 replies)
  19. Hennig Olsen-is? (7 replies)
  20. Nuggets av fisk? (15 replies)
  21. Den riktige tråden: Likte du sohosjokoladen? (46 replies)
  22. Likte du Sohosjokoladen? (38 replies)
  23. Ispinneformer? Hvor? (10 replies)
  24. Nok et "husker du?" - Pastilleske (43 replies)
  25. Noen som husker? Hvit vannis på pinne (28 replies)
  26. Din italienske favorittrestaurant i Oslo? (9 replies)
  27. Din yndlingsis? (84 replies)
  28. Kokebok for barn - 10 år (8 replies)
  29. Holdbarhet på "åpnet" avocado? (12 replies)
  30. Oreo-kaka, når ta av ringen? (6 replies)
  31. Kyllingfilet som går ut i dag (30 replies)
  32. Kjøpe vårrulldeig i Lillestrøm i dag? (11 replies)
  33. Biff på pizza - rå eller stekt? (20 replies)
  34. Sjokoladeavvenning - hodepine? (9 replies)
  35. God (og rimelig) indisk restaurant i Oslo (26 replies)
  36. Tilbehør til pølser? (7 replies)
  37. Artisjokkhjerter (hermetiske) (4 replies)
  38. Te eller kaffe? (69 replies)
  39. Hvor mye bruker dere på mat i måneden? (109 replies)
  40. Lure måter å få i barna grønnsaker? Tips! (25 replies)
  41. Filadelfiafett og delfiafett (13 replies)
  42. Mandler og rosiner som snacks - skålde mandlene? (13 replies)
  43. Akutt kraftkokingsproblem! (8 replies)
  44. Innspill til 3-retters meny (13 replies)
  45. Mat til kosekveld med gode venninner (12 replies)
  46. Jeg undres (matinntak) (45 replies)
  47. Asparges-effekten (55 replies)
  48. Biff utgått på dato (15 replies)
  49. Er det noen som har frityrkoker her? (0 replies)
  50. God middag til 8 stykker (6 replies)
  51. Forrett: honningmelon, spekeskinke og ... (4 replies)
  52. Gode lavkarbo-brød? (1 replies)
  53. Fiskekaker (41 replies)
  54. Sterk soyasaus? (0 replies)
  55. Hvor kjøpe take away sushi i Oslo? (12 replies)
  56. Kjøpe ramsløk online? (2 replies)
  57. Kake til 2-årsdag (7 replies)
  58. Din beste pizzabunn (2 replies)
  59. Tips til hva man kan snoke? (134 replies)
  60. Middagsforslag til 30-årsdag (2 replies)
  61. Blodtypedietten (1 replies)
  62. Tar du av hinnen på plommen når du steker egg? (155 replies)
  63. Pappvin - holdbarhet (8 replies)
  64. Lager du saus selv? (152 replies)
  65. Teit spm om bønner og linser (5 replies)
  66. Pavlova og eggeallergi (3 replies)
  67. Grønnsakscurry? (5 replies)
  68. Spiser du kinakål? I annet enn salat? (58 replies)
  69. Lavkarbo-seminar denne måneden, noen som skal? (8 replies)
  70. Brødbaking for dummies: Prinsipper (3 replies)
  71. Lær meg om linser! (27 replies)
  72. Forslag til forrett og dessert til denne hovedretten (kylling med brie og bacon)? (15 replies)
  73. Etisk mat (4 replies)
  74. Godte"fri" april (7 replies)
  75. Hjemmelaget gele, med hjemmelaget vaniljesaus (6 replies)
  76. Hvor lenge kan bolledeig heve/stå før den må bakes ut? (5 replies)
  77. Spise kalde kyllingpølser (14 replies)
  78. Oppskrifter for diabetikere? (10 replies)
  79. Vikingmelk (4 replies)
  80. Stekeovnslogistikk (18 replies)
  81. Fikenmarmelade (7 replies)
  82. Hva gjør jeg med et kokt badsturøkt lammelår? (5 replies)
  83. Pavlova og marengsbunn (7 replies)
  84. Middagsplanlegging og besøk av små venner (18 replies)
  85. Lammesadel vs lammestek vs lammelår (0 replies)
  86. Hvor får jeg tak i sprø nougat i Oslo sentrum? (15 replies)
  87. Ramlösa i Norge? (11 replies)
  88. Påskemeny på hytta (0 replies)
  89. Overlappingskaffe på jobb i dag, hvilken kake skal jeg bake? (4 replies)
  90. Karbonadedeig på svensk (16 replies)
  91. Den perfekte vårdesserten? (13 replies)
  92. Hva skal dere ha til middag i dag II (1027 replies)
  93. Matforbruk og kunst (0 replies)
  94. Hva er tilstrekkelig frokost (21 replies)
  95. Drikker du kaffe? (114 replies)
  96. Poteter med groer? (6 replies)
  97. Gode sider på nett for omlegging av kosthold? (5 replies)
  98. Løs mage av frukt (7 replies)
  99. Spinoff: 20 ting du unngår å spise, om mulig (115 replies)
  100. Spinoff: Sier du i fra om du ikke liker/er fornøyd med maten? (41 replies)
  101. Er du kresen? (154 replies)
  102. Liker du marsipankake/bløtkake? (108 replies)
  103. Alioli? Aioli? (6 replies)
  104. Kjøpe aioli? (20 replies)
  105. Kokesjokolade? (14 replies)
  106. Hvilke kaker hører hjemme på et balansert kakebord? (53 replies)
  107. Vanilla Coke er tilbake (23 replies)
  108. Barnet liker ikke maten jeg lager. Hjelp! (77 replies)
  109. Skateboardstæsj til kake (23 replies)
  110. Full omlegging av kostholdet i Zeppelin-familien? (19 replies)
  111. Finner ikke oppskriften på R.O.O.M gulrotkake (2 replies)
  112. Spørsmål om skrei (8 replies)
  113. Couscous? (11 replies)
  114. Hvilket smør bruker dere til hva? (61 replies)
  115. Fryse suksessterte - med eller uten krem? (24 replies)
  116. Tips til lavkarbo-meny (3 replies)
  117. Hvilke oljer har du i huset? (34 replies)
  118. Haster: Hvor mye tørrgjær i en pose? (2 replies)
  119. Gode matblogger? (6 replies)
  120. Banansirup (27 replies)
  121. Dings (Veronal?) (13 replies)
  122. Nigella nuggets - steking? (9 replies)
  123. Laks i wok? (2 replies)
  124. Kormasaus (26 replies)
  125. Pesto? (46 replies)
  126. Hastar: fyll til søtbakst (4 replies)
  127. Hvor langt over best før-dato kan man gå med egg? (37 replies)
  128. Julie & Julia (4 replies)
  129. Hjemmelaget buljong (1 replies)
  130. Grøn mattråd - kva brukar du? (4 replies)
  131. Jeg skal ha mini-"koldtbord" til lørdag. Hjelp! (3 replies)
  132. Mat til "kurvfest"? (1 replies)
  133. Paprikatråden (64 replies)
  134. Kveis i fisk (18 replies)
  135. Godteri"fri" mars? (24 replies)
  136. Tips til middagsbesøk (17 replies)
  137. Joika! (5 replies)
  138. Går det an å lage noe av pangasiusfilet som faktisk er spiselig? (59 replies)
  139. Brød uten gluten og melk (0 replies)
  140. Oppbevaring av kaker (2 replies)
  141. Tomatsalat (1 replies)
  142. Matforslag til homeparty (10 replies)
  143. Gjær og dato, HASTER! (13 replies)
  144. Kan jeg kjøpe sushi take away og så oppbevare det i kjøleskap noen timer? (7 replies)
  145. Kjeks og ost (29 replies)
  146. Barnebursdag, muslimske gjester for første gang (50 replies)
  147. Frokosthjelp (4 replies)
  148. Luftig og god potetmos (60 replies)
  149. Poteter (5 replies)
  150. Hva skal jeg lage til middag i dag? (2 replies)
  151. Dessert som passer til champagne? (12 replies)
  152. Enda en ny sjokolade (5 replies)
  153. Bløtkake-spørsmål (5 replies)
  154. Holdbarhet på krydder (7 replies)
  155. Dine beste tapastips (38 replies)
  156. Hvordan oppbevare bakverk til de skal fortæres i morgen (2 replies)
  157. Hva heter sånn greie som man har på kake ... (8 replies)
  158. Rask middag! (Trenger tips) (11 replies)
  159. Matvarer som er utgått på dato … (16 replies)
  160. Lunsjmat (8 replies)
  161. Hva gjorde jeg galt? (mislykket creme brulee) (6 replies)
  162. Gode lunsjforslag (10 replies)
  163. Liker barna paprikaen på Grandiosaen? (75 replies)
  164. Barnebursdag - antall pølser (5 replies)
  165. Hjelp meg å finne på noe å servere! (11 replies)
  166. Matolje (9 replies)
  167. Løvtynne kyllingfileter fra Rema (8 replies)
  168. Hvilken olje bruker man i gulrotkake? (58 replies)
  169. Reker (4 replies)
  170. Mat vi forbinder med besteforeldrene våre (97 replies)
  171. Tam semulegrøt (17 replies)
  172. Skyr naturell (18 replies)
  173. Solo Sitron? (30 replies)
  174. Jeg har ... (28 replies)
  175. Hvit fisk? (7 replies)
  176. shg og ltb baker lefser (skrytings) (10 replies)
  177. Tur i skogen og stadig grilling ... hva griller man? (19 replies)
  178. Hvilken ris er god og som ikke kleber (21 replies)
  179. Noen som har hatt "kokkekurs" med barna? (7 replies)
  180. Noen som vet hvor man får kjøpt denne kjøkkenduppeditten? (Grønnsaksstrimler) (18 replies)
  181. Kan risen brukes selv om den har stått i romtemperatur? (5 replies)
  182. Steamer (7 replies)
  183. Kan vi kaste mindre mat?? (13 replies)
  184. Rema 1000 nye produkter (18 replies)
  185. Er kjøttet ødelagt? (5 replies)
  186. Hva kjøper dere i Sverige? (33 replies)
  187. Stikker eller skraper du smøret? (63 replies)
  188. Spiser du de første skivene av hvitosten? (86 replies)
  189. Glutenfri kake i ovnen - hjelp! (7 replies)
  190. Lunsj til eksotiske gjester? (30 replies)
  191. Spiser du blodpudding? (50 replies)
  192. Mat ved utholdenhetstrening? (2 replies)
  193. Trenger tips til lavkarbomatpakker (21 replies)
  194. Distré 2. klassinger (9 replies)
  195. Rema sine middagstips til 4 personer (19 replies)
  196. Kaloribehov/-forbruk (5 replies)
  197. Hva sender dere med barna å drikke i skolesekken? (66 replies)
  198. Sushi for dummies? Noen som kan forklare? (3 replies)
  199. Kakao i skolesekken (95 replies)
  200. Middagsmatlager til permisjonstider. Tips? (24 replies)
  201. Lunsj for vegetarianere som barn liker? (16 replies)
  202. Er det noen som har peiling på ... (36 replies)
  203. Kakeforslag til bhg-bursdag med lite sukker (4 replies)
  204. Jommen sa jeg service. Pølse, sa du? (19 replies)
  205. Varm drikke? (140 replies)
  206. Fedon-brød (4 replies)
  207. Barnebursdag uten egg og melk (26 replies)
  208. Grahammel? (2 replies)
  209. Link til en livsstilsblogg som en bekjent av meg skriver (0 replies)
  210. Lunsj (6 replies)
  211. Thai og indisk (0 replies)
  212. Smoothie (10 replies)
  213. En nespressojomfu melder sin ankomst ... (27 replies)
  214. God glasur til Mims sjokoladekake (3 replies)
  215. Kan man lage gode koteletter? (22 replies)
  216. Hvilket søtstoff er minst usunt? (8 replies)
  217. Kokeboka "365 sunne middager på en halv time" (16 replies)
  218. Oppbevaring av et helt stykke kjøtt (6 replies)
  219. Hvitløks-kjøttboller (1 replies)
  220. Barnevennlig pølsepizza (20 replies)
  221. Fiskemannen VS Findus (4 replies)
  222. Hva skal dere ha til middag i dag? (1001 replies)
  223. Drikker du (hjemmelaget) saft med mugg i? (45 replies)
  224. Grønnsaker og juice og holdbarhet (3 replies)
  225. Dere som ikke spiser hvete ... (0 replies)
  226. Trenger tips til lavkarbo mellommåltider og kveldsmat (74 replies)
  227. Slike aluminiumsformer (6 replies)
  228. Eggehvite - 2 dager i kjøleskap (3 replies)
  229. Rødt kjøtt (4 replies)
  230. Butterdeig, gjøre dagen før? (3 replies)
  231. Isets snopesladderspalte: 3 nye sjokolader (194 replies)
  232. Jeg har 17 Skyr, og søker oppskrifter (12 replies)
  233. Kikerter - kjøpe hvor? (3 replies)
  234. Hvordan steamer man grønnsaker? (7 replies)
  235. Heimelaga saft (0 replies)
  236. Ukemeny (8 replies)
  237. Hjelp meg med alternativ urt ... (17 replies)
  238. Point of no return (54 replies)
  239. Herlige retter av linser, bønner og nøtter (5 replies)
  240. Kjipt! (14 replies)
  241. Fryse ostekake? (4 replies)
  242. Er dere lei av kjøtt etter julen? (53 replies)
  243. Har havregryn, what to do? (15 replies)
  244. Fløte - utgått på dato (9 replies)
  245. Restaurantanbefaling i Oslo? (2 replies)
  246. Hjelp til oversettelse av oppskrift! (5 replies)
  247. Pinnekjøttet ... (15 replies)
  248. Hva gjør jeg feil? (blender-problem) (2 replies)
  249. Haster: Hvor mange grader skal kalkunbryst ha? (18 replies)
  250. Kalkun (0 replies)