View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Chicken nuggets og MUK
  2. Nutrilettbarer til 14-åring
  3. Trenger hjelp til enkel påskemeny
  4. Romlemantisk bursdagslørdagslunsj - hvor skal vi?
  5. Hjelp til koldtbord
  6. Amerikanske matvarer i Norge?
  7. Er gammel sjokolade usunt?
  8. Ferdig kokt påskeskinke
  9. Saus til lammestek/kraft?
  10. Puré til lammelår
  11. Tilbehør til grilla nakkekoteletter med dryrub
  12. Lær meg å lage espresso skikkelig
  13. Holdbarhet på hjemmelaget iskake?
  14. Mat på spansk og litt til
  15. Spekebord
  16. Tran med grei smak
  17. Haster! Kylling som lukter surt
  18. Crispy torsk?
  19. Spiselig til kakelotteri, hjelp
  20. Is og ost uten gluten
  21. Trenger virkelig tips til middag i morgen (gjester)
  22. Oppskrift på God-barnevennlig glasur/topping til muffins ønskes
  23. Fryse gulrotkake
  24. Sjokoladeglasur - matfløyte i staden for fløyte
  25. Til dere te-elskere
  26. Steketid på ferdige blandinger
  27. Superbillig mattips?
  28. Mat på tur!
  29. Anbefal meg en asiatisk restaurant i Oslo!
  30. Møkkaunge!
  31. Nespressoen er i hus
  32. Bladsalat, hva er det?
  33. Hjelp meg forstå
  34. Hvor mange pizza?
  35. Dilla på Go'morgen gresk yogurt
  36. Oppbevare ustekt grateng?
  37. Tar du tran hver dag? Og spiser du mye fet fisk?
  38. Flåklypa matpapir/mellomleggspapir - hvor?
  39. Gode smoothies skal innkjøpes
  40. Ekstra eggeplommer i sukkerbrød?
  41. Hva er "koke"?
  42. Hjemmelagde medisterkaker
  43. Sushi - Hva er godt?
  44. 2 kakeformer (bunner) i ovnen
  45. Konfirmasjonskakeskrytetråd
  46. Når maten spyttes ut og man sier æsj
  47. Grillet kylling kjøpt i går - serveres i morgen, OK?
  48. Frossen lasagne
  49. Marsipankake - holdbarhet
  50. Kakebakespørsmål
  51. Hvilken ferdig brødmiks...
  52. Et spørsmål om sjokolade
  53. Hele frø i bakst
  54. Boeuf bourguignon-frågor!
  55. Makrell på tube - hvor sunn?
  56. Når lager jeg foccaciaen hvis jeg ikke kan lage den på dagen
  57. Enkel langpannekake som IKKE er sjokoladekake og som kan lages dagen før
  58. Hva må jeg ha for å lage McQueen?
  59. [Konfirmasjon] Tips til en litt "fin" sjokoladekake?
  60. Vaniljeekstrakt
  61. Tilbehør til grillmat
  62. Hvor ofte spiser du sjokolade?
  63. Surdeig
  64. Icing
  65. "Maten smaker bedre med Coca Cola zero"
  66. Er krabbe sunt?
  67. 17. mai-buffet for 8 voksne og 4 barn
  68. Steke fondant i Mummikopp?
  69. Hva er din beste oppskrift?
  70. Hvilken kake til 17. mai
  71. Spiser du mye grønnsaker? Hvilke grønnsaker da?
  72. Sushi nær Spektrum
  73. Oppbevaring pavlovabunn
  74. "Påsmurte" - størrelse? Og pålegg...?
  75. Kan jeg gjøre ferdig kakebunnene idag?
  76. Alternativ til frysepose
  77. Årets 17.mai-kake ble en vinner!
  78. Eggeskall og kokte egg
  79. Foodprocessoren min ryker og lager rare lyder
  80. Er det egg i oreokake?
  81. LilleLeo - watch out!
  82. Hvor finner jeg pakistansk mango?
  83. Er det noen vinkjennere her? Trenger tips om god vin fra Hellas
  84. Annet navn på laktose?
  85. Brødbaking i Kenwood-maskin for dummies
  86. Korleis servere eg sushi som fingermat?
  87. Hva er forskjellen på buljongterning og fond?
  88. Lemonade/iste - din beste oppskrift?
  89. Sommermiddag man orker å spise i varmen
  90. Oppskriftbok
  91. Laks i kjøleskap (holdbarhet)
  92. Kremet fiskesuppe
  93. Cottage cheese erstatte ricotta?
  94. 'Ekte' lammepølser ...
  95. [opprop] Sunn skolemat til alle!
  96. Kan marsipanfigurer fryses?
  97. Synes du mat er spennende/interessant?
  98. Dijon-sennep
  99. Din beste oppskrift på ferdig kokt scampi
  100. Hvor spiser man på Costa Blanca?
  101. Olympen
  102. Froskelår, skilpaddeburger og alligatorstek?
  103. Underernæring, mattips?
  104. Grønt i kjøleskap (nok et holdbarhetsspørsmål)
  105. Risvinvinagrette
  106. Kringle uten kardemomme? Går det bra?
  107. Erfaringer med KitchenAid Artisan?
  108. HASTER! Tacolodd, lage hvor mye
  109. Klor i drikkevann
  110. Caj P Grillkrydder med hvitløk
  111. Spiselig kyllingfilet?
  112. Spisested i Oslo sentrum med stort utvalg av salater/grønnsaksretter
  113. Hva er tapas? Eller er jeg en kresen bydame?
  114. [matvarer] Hjelp til handeliste
  115. Mat til barnehageavslutning
  116. Hvor spiser man godt og billig i Oslo?
  117. Hvor kjøper jeg billigst mulig flest mulig pinneis?
  118. Kaker til 5 årsdag
  119. Kan du litt om ernæring/trening så trenger jeg hjelp fra deg!
  120. Hjelp til helgemeny
  121. Reddik - utgangspunkt for kva?
  122. Sitronkakehjelp
  123. En god barnekokebok? Eller kokebok som passer for barn
  124. Kake/bakst til barnehagens sommerfest
  125. Innbakt pølse
  126. Hva er ditt forhold til krokanis?
  127. Den uunngåelige oppfølgeren: Krokanis og nøttestrø, korrelerte?
  128. Kakeoppbevaring - haster
  129. Dustespørsmål
  130. Hvilken kjøkkenmaskin skal jeg ha?
  131. Gir du barna dine riktig mat?
  132. Svelerøre kvelden før?
  133. Rabarbrapai-spørsmål (svar fort!)
  134. Laktosefri melk i gjærbakst?
  135. Hvor får man kjøpt ramsløk?
  136. Sur melk
  137. Russisk yoghurt fra Lindahls
  138. Trenger en stor tjeneste, please
  139. Krydder til sommerkoteletter
  140. Trøstespise-mat uten melk og "litt" sunt
  141. Oksestek, hvordan få den god?
  142. Jeg vil ha en juicepresse!
  143. Sunn, eller tilnærmet sunn frokostblanding
  144. Familien din skal en dag i dyreparken, hva tar du med av mat og drikke?
  145. Spørsmål om Eye Q/Omega 3
  146. Ispinnemaskin
  147. Melkeskum til kaffe
  148. Pannekaker
  149. Vafler/pannekaker uten eggehvite?
  150. Flat pavlova (Nigellaoppskrift)
  151. Hva bruker man vineddik til?
  152. Hvilken spennende rett kan jeg lage til min mann?
  153. Formkake i kjøleskap-hvor lenge?
  154. Et lite jubileum ...
  155. Hva gjør jeg med sitronmelisse?
  156. Gwens søte hevn
  157. Kresen i matveien
  158. Kakespørsmål
  159. Hva er greia med kosher-salt?
  160. Squirmy Jelly Worms - alternativ til bæsjebursdagen vår?
  161. [on request] Bæsjebursdagen vår!
  162. Restaurant nær Spektrum?
  163. [Bursdagskake] Når man har et "sukkerbilde"
  164. Hvor spise i Oslo når man er mange?
  165. Frossen vin - er den ødelagt?
  166. Fisk tint i kjøleskap - hvor lenge kan den ligge der?
  167. MMF-figurer og oppbevaring
  168. Sunn og rimelig lunsjsalat
  169. Noen som bruker å lage pasta selv?
  170. Selvskryt er velskryt
  171. Økologiske / usprøyta roser i Alta?
  172. Fortell meg om ketose
  173. Juicepresse
  174. Få blankere pels på katt?
  175. Hjelp til kaloriberegning?
  176. Gi meg grove kornsorter
  177. Utgått fisk. Litt.
  178. Noen erfaring med Lorry i Oslo?
  179. Er det noen som har fulgt Libra og som vil følge opplegget i sammen med meg?
  180. HYYYYYL! (Nespressomaskin som er tett)
  181. Oppskrift på hommus?
  182. Dine beste oppskrifter på retter med bønner og linser
  183. Hjelp! Mislykka franske makroner
  184. Vintips
  185. App (eller webside) med sunn mat?
  186. MMF eller marsipanlokk?
  187. Hvor få tak i appelsinessens?
  188. Hvorfor dør alltid urtene mine?
  189. Dansk rugbrød
  190. Kaldheving av deig til grovbrød
  191. Toro ris
  192. Brødbaking - løsere deig, lenger steketid?
  193. Hjelp til å lage pålegg selv
  194. Efalex eller Eye Q?
  195. Kantarell?
  196. Verdens beste banankake
  197. Hva er nutritional yeast?
  198. Brød med speltmel?
  199. Hva blir det i matpakken i morgen/i dag?
  200. Hva annet enn rispapir til vårruller?
  201. Oppbevaring av kveite
  202. Blåbærhjelp
  203. Hva lager vi i familiebursdagen denne gang?
  204. Kakehjelp!
  205. Juice, sunt eller usunt?
  206. Hjelp - tilbehør til makrell
  207. Må skoleungene dine spise frokost, hvor lite er "godt nok"?
  208. Kvier du deg for å spise ute alene?
  209. Brød som helles rett i form?
  210. Å bake i trekk
  211. Hva har jeg kjøpt? (eksotisk frukt)
  212. Champagneglass - coupes
  213. Haster: ripsgelé
  214. Ekstrautstyr til Kenwood
  215. Lage mye mat for å fryse ned
  216. Anbefal meg en restaurant som også har burger eller kebab i Oslo
  217. Hvor spise lunsj i Oslo i morgen?
  218. Hvordan feste strøssel på kanten av glass?
  219. Fiberhusk/kruskakli - det samme?
  220. Middagsretter som kan forberedes dagen før
  221. "Te" i terninger
  222. Ovnsteke hel svinefilet
  223. [Avsporing] Kjøttdeig
  224. Kjapt måltid før trening?
  225. Avsporing om mat
  226. Spiser du kjøttdeig, farse og MUK-produkter?
  227. Liker du sylteagurk og syltede rødbeter?
  228. Koselige frokoststeder i Oslo
  229. Brødkalkulatoren og grovhet på brød
  230. Rosiner, sukater og sånn
  231. Blodmat
  232. Haster - skal væsken være lunken i No knead bread?
  233. Nepe - spiser du det?
  234. Omelett
  235. Forskere advarer mot fancy matpakketrend
  236. Høstslipp av nyheter
  237. Supermat: Nødvendig for god helse eller juks og fanteri?
  238. Blender til fiskemat?
  239. Styrk - melk eller ikke?
  240. Tips til gode småretter
  241. Flere typer eddik?
  242. Blandingsforhold i riskoker fra Tupperware
  243. Pepsi Max som ikke slutter å bruse
  244. Fryse fårikål?
  245. Hva skal jeg gjøre med en bøtte epler?
  246. Jeg synes silikonformer til muffins er geniale, men …!
  247. Al Forno, Stavanger (evt tips til kaféer)
  248. Wenches ukemenyer?
  249. Oppbevaring av (hjemmelaget) sylteagurk
  250. Raskere vektøkning - Tips til inntak?