View Full Version : Mat og kosthold
- Chicken nuggets og MUK
- Nutrilettbarer til 14-åring
- Trenger hjelp til enkel påskemeny
- Romlemantisk bursdagslørdagslunsj - hvor skal vi?
- Hjelp til koldtbord
- Amerikanske matvarer i Norge?
- Er gammel sjokolade usunt?
- Ferdig kokt påskeskinke
- Saus til lammestek/kraft?
- Puré til lammelår
- Tilbehør til grilla nakkekoteletter med dryrub
- Lær meg å lage espresso skikkelig
- Holdbarhet på hjemmelaget iskake?
- Mat på spansk og litt til
- Spekebord
- Tran med grei smak
- Haster! Kylling som lukter surt
- Crispy torsk?
- Spiselig til kakelotteri, hjelp
- Is og ost uten gluten
- Trenger virkelig tips til middag i morgen (gjester)
- Oppskrift på God-barnevennlig glasur/topping til muffins ønskes
- Fryse gulrotkake
- Sjokoladeglasur - matfløyte i staden for fløyte
- Til dere te-elskere
- Steketid på ferdige blandinger
- Superbillig mattips?
- Mat på tur!
- Anbefal meg en asiatisk restaurant i Oslo!
- Møkkaunge!
- Nespressoen er i hus
- Bladsalat, hva er det?
- Hjelp meg forstå
- Hvor mange pizza?
- Dilla på Go'morgen gresk yogurt
- Oppbevare ustekt grateng?
- Tar du tran hver dag? Og spiser du mye fet fisk?
- Flåklypa matpapir/mellomleggspapir - hvor?
- Gode smoothies skal innkjøpes
- Ekstra eggeplommer i sukkerbrød?
- Hva er "koke"?
- Hjemmelagde medisterkaker
- Sushi - Hva er godt?
- 2 kakeformer (bunner) i ovnen
- Konfirmasjonskakeskrytetråd
- Når maten spyttes ut og man sier æsj
- Grillet kylling kjøpt i går - serveres i morgen, OK?
- Frossen lasagne
- Marsipankake - holdbarhet
- Kakebakespørsmål
- Hvilken ferdig brødmiks...
- Et spørsmål om sjokolade
- Hele frø i bakst
- Boeuf bourguignon-frågor!
- Makrell på tube - hvor sunn?
- Når lager jeg foccaciaen hvis jeg ikke kan lage den på dagen
- Enkel langpannekake som IKKE er sjokoladekake og som kan lages dagen før
- Hva må jeg ha for å lage McQueen?
- [Konfirmasjon] Tips til en litt "fin" sjokoladekake?
- Vaniljeekstrakt
- Tilbehør til grillmat
- Hvor ofte spiser du sjokolade?
- Surdeig
- Icing
- "Maten smaker bedre med Coca Cola zero"
- Er krabbe sunt?
- 17. mai-buffet for 8 voksne og 4 barn
- Steke fondant i Mummikopp?
- Hva er din beste oppskrift?
- Hvilken kake til 17. mai
- Spiser du mye grønnsaker? Hvilke grønnsaker da?
- Sushi nær Spektrum
- Oppbevaring pavlovabunn
- "Påsmurte" - størrelse? Og pålegg...?
- Kan jeg gjøre ferdig kakebunnene idag?
- Alternativ til frysepose
- Årets 17.mai-kake ble en vinner!
- Eggeskall og kokte egg
- Foodprocessoren min ryker og lager rare lyder
- Er det egg i oreokake?
- LilleLeo - watch out!
- Hvor finner jeg pakistansk mango?
- Er det noen vinkjennere her? Trenger tips om god vin fra Hellas
- Annet navn på laktose?
- Brødbaking i Kenwood-maskin for dummies
- Korleis servere eg sushi som fingermat?
- Hva er forskjellen på buljongterning og fond?
- Lemonade/iste - din beste oppskrift?
- Sommermiddag man orker å spise i varmen
- Oppskriftbok
- Laks i kjøleskap (holdbarhet)
- Kremet fiskesuppe
- Cottage cheese erstatte ricotta?
- 'Ekte' lammepølser ...
- [opprop] Sunn skolemat til alle!
- Kan marsipanfigurer fryses?
- Synes du mat er spennende/interessant?
- Dijon-sennep
- Din beste oppskrift på ferdig kokt scampi
- Hvor spiser man på Costa Blanca?
- Olympen
- Froskelår, skilpaddeburger og alligatorstek?
- Underernæring, mattips?
- Grønt i kjøleskap (nok et holdbarhetsspørsmål)
- Risvinvinagrette
- Kringle uten kardemomme? Går det bra?
- Erfaringer med KitchenAid Artisan?
- HASTER! Tacolodd, lage hvor mye
- Klor i drikkevann
- Caj P Grillkrydder med hvitløk
- Spiselig kyllingfilet?
- Spisested i Oslo sentrum med stort utvalg av salater/grønnsaksretter
- Hva er tapas? Eller er jeg en kresen bydame?
- [matvarer] Hjelp til handeliste
- Mat til barnehageavslutning
- Hvor spiser man godt og billig i Oslo?
- Hvor kjøper jeg billigst mulig flest mulig pinneis?
- Kaker til 5 årsdag
- Kan du litt om ernæring/trening så trenger jeg hjelp fra deg!
- Hjelp til helgemeny
- Reddik - utgangspunkt for kva?
- Sitronkakehjelp
- En god barnekokebok? Eller kokebok som passer for barn
- Kake/bakst til barnehagens sommerfest
- Innbakt pølse
- Hva er ditt forhold til krokanis?
- Den uunngåelige oppfølgeren: Krokanis og nøttestrø, korrelerte?
- Kakeoppbevaring - haster
- Dustespørsmål
- Hvilken kjøkkenmaskin skal jeg ha?
- Gir du barna dine riktig mat?
- Svelerøre kvelden før?
- Rabarbrapai-spørsmål (svar fort!)
- Laktosefri melk i gjærbakst?
- Hvor får man kjøpt ramsløk?
- Sur melk
- Russisk yoghurt fra Lindahls
- Trenger en stor tjeneste, please
- Krydder til sommerkoteletter
- Trøstespise-mat uten melk og "litt" sunt
- Oksestek, hvordan få den god?
- Jeg vil ha en juicepresse!
- Sunn, eller tilnærmet sunn frokostblanding
- Familien din skal en dag i dyreparken, hva tar du med av mat og drikke?
- Spørsmål om Eye Q/Omega 3
- Ispinnemaskin
- Melkeskum til kaffe
- Pannekaker
- Vafler/pannekaker uten eggehvite?
- Flat pavlova (Nigellaoppskrift)
- Hva bruker man vineddik til?
- Hvilken spennende rett kan jeg lage til min mann?
- Formkake i kjøleskap-hvor lenge?
- Et lite jubileum ...
- Hva gjør jeg med sitronmelisse?
- Gwens søte hevn
- Kresen i matveien
- Kakespørsmål
- Hva er greia med kosher-salt?
- Squirmy Jelly Worms - alternativ til bæsjebursdagen vår?
- [on request] Bæsjebursdagen vår!
- Restaurant nær Spektrum?
- [Bursdagskake] Når man har et "sukkerbilde"
- Hvor spise i Oslo når man er mange?
- Frossen vin - er den ødelagt?
- Fisk tint i kjøleskap - hvor lenge kan den ligge der?
- MMF-figurer og oppbevaring
- Sunn og rimelig lunsjsalat
- Noen som bruker å lage pasta selv?
- Selvskryt er velskryt
- Økologiske / usprøyta roser i Alta?
- Fortell meg om ketose
- Juicepresse
- Få blankere pels på katt?
- Hjelp til kaloriberegning?
- Gi meg grove kornsorter
- Utgått fisk. Litt.
- Noen erfaring med Lorry i Oslo?
- Er det noen som har fulgt Libra og som vil følge opplegget i sammen med meg?
- HYYYYYL! (Nespressomaskin som er tett)
- Oppskrift på hommus?
- Dine beste oppskrifter på retter med bønner og linser
- Hjelp! Mislykka franske makroner
- Vintips
- App (eller webside) med sunn mat?
- MMF eller marsipanlokk?
- Hvor få tak i appelsinessens?
- Hvorfor dør alltid urtene mine?
- Dansk rugbrød
- Kaldheving av deig til grovbrød
- Toro ris
- Brødbaking - løsere deig, lenger steketid?
- Hjelp til å lage pålegg selv
- Efalex eller Eye Q?
- Kantarell?
- Verdens beste banankake
- Hva er nutritional yeast?
- Brød med speltmel?
- Hva blir det i matpakken i morgen/i dag?
- Hva annet enn rispapir til vårruller?
- Oppbevaring av kveite
- Blåbærhjelp
- Hva lager vi i familiebursdagen denne gang?
- Kakehjelp!
- Juice, sunt eller usunt?
- Hjelp - tilbehør til makrell
- Må skoleungene dine spise frokost, hvor lite er "godt nok"?
- Kvier du deg for å spise ute alene?
- Brød som helles rett i form?
- Å bake i trekk
- Hva har jeg kjøpt? (eksotisk frukt)
- Champagneglass - coupes
- Haster: ripsgelé
- Ekstrautstyr til Kenwood
- Lage mye mat for å fryse ned
- Anbefal meg en restaurant som også har burger eller kebab i Oslo
- Hvor spise lunsj i Oslo i morgen?
- Hvordan feste strøssel på kanten av glass?
- Fiberhusk/kruskakli - det samme?
- Middagsretter som kan forberedes dagen før
- "Te" i terninger
- Ovnsteke hel svinefilet
- [Avsporing] Kjøttdeig
- Kjapt måltid før trening?
- Avsporing om mat
- Spiser du kjøttdeig, farse og MUK-produkter?
- Liker du sylteagurk og syltede rødbeter?
- Koselige frokoststeder i Oslo
- Brødkalkulatoren og grovhet på brød
- Rosiner, sukater og sånn
- Blodmat
- Haster - skal væsken være lunken i No knead bread?
- Nepe - spiser du det?
- Omelett
- Forskere advarer mot fancy matpakketrend
- Høstslipp av nyheter
- Supermat: Nødvendig for god helse eller juks og fanteri?
- Blender til fiskemat?
- Styrk - melk eller ikke?
- Tips til gode småretter
- Flere typer eddik?
- Blandingsforhold i riskoker fra Tupperware
- Pepsi Max som ikke slutter å bruse
- Fryse fårikål?
- Hva skal jeg gjøre med en bøtte epler?
- Jeg synes silikonformer til muffins er geniale, men …!
- Al Forno, Stavanger (evt tips til kaféer)
- Wenches ukemenyer?
- Oppbevaring av (hjemmelaget) sylteagurk
- Raskere vektøkning - Tips til inntak?
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.