View Full Version : Mat og kosthold
- Karamellpuddinghjelp (11 replies)
- Hva drikker man til kalkun? (31 replies)
- Godt tilbehør til skinkesteik (3 replies)
- Det gode liv! (34 replies)
- Rask, god dessert (21 replies)
- Hjelp - waldorfsalat! (59 replies)
- Er du en vinliker? (67 replies)
- Brente mandler, med eller uten smør? (Haster) (8 replies)
- Hva skal dere ha til middag i dag? (1045 replies)
- Maizena-mel (1 replies)
- Spinn off: Hva slags kaffe bruker du til presskanna? (6 replies)
- Spisskummen (30 replies)
- Slow cooker/crockpot og trykkokere? (3 replies)
- Aversjon mot sunn mat ... (33 replies)
- Elinblu! (8 replies)
- Fryst ribbe (6 replies)
- 3 år gammel elgkjøttdeig (23 replies)
- Poteter, hvor lenge kan de stå i vann før de kokes? (4 replies)
- Kalkunfileter på tilbud? (4 replies)
- Halsbrann av hvete (11 replies)
- Barnevennlig og god nyttårsmeny som selv jeg klarer å lage? (61 replies)
- Hvordan lager du den kaffen du drikker hjemme? (83 replies)
- Hva bruker du foodprocessor til? (13 replies)
- Haster: Kan jeg lage marengsen på forhånd? (2 replies)
- Liker du å surfe etter spennende oppskrifter? (0 replies)
- Skal kalkunen stekes med brystet opp eller ned? (13 replies)
- Når man er tom for melis ... (15 replies)
- Steke to steker på en gang? Hvor lenge? (6 replies)
- Hvor tidlig kan man skrelle poteter? (8 replies)
- Karamellpudding - hvor i ovnen? (1 replies)
- Kan jeg smugsmake på dessertvinen i kveld? (6 replies)
- Hvilken vin til elg? (1 replies)
- Hvordan gjør man det når man vil ha godteri i geleen til barna? (10 replies)
- Grøt i ovnen (10 replies)
- Karamellpudding og eggeplommer (42 replies)
- Holdbarhet åpnet røkelaks (1 replies)
- Haster! Noen som har en kjempegod dessertvin å anbefale? (5 replies)
- Holdbarhet på åpnet flaske akevitt (13 replies)
- Portvin (13 replies)
- Brie med best før dato 17.12 (7 replies)
- Smelte (delfia)fett og sjokolade sammen? (10 replies)
- Haster/krise ... God sjokoladekake/sjokoladecookies (barnevennlig) uten sirup/melis (12 replies)
- Ribbesjy til julematen (4 replies)
- Brødbakemaskin (39 replies)
- Steketid for kalkun? (2 replies)
- Rask avkjøling av smeltet sjokolade? (14 replies)
- Ekte vaniljesukker (11 replies)
- Noen som kan anbefale en god lagringsvin som finnes i polets hyller? (5 replies)
- Hjelp. Kan jeg spise disse? (Gjærbakst kontaminert med smeltet plast) (2 replies)
- Ribbe fra Rema (24 replies)
- Gordon Ramsays jul (TV3), oppskrifter (18 replies)
- Kurs i syltelabber (0 replies)
- Hvilke gode restauranter i Oslo er åpne i julen? (0 replies)
- Holdbarhet på fløte (10 replies)
- HASTER! Ferdig vaffelrøre? (10 replies)
- Få bort hvitløk? Fort! (11 replies)
- Julebrus (71 replies)
- Hel lammerull i området rundt Oslo? (19 replies)
- Flate peppernøtter - hva gjorde vi galt (6 replies)
- De forskjellige typene matolje (13 replies)
- Smør og olje sammen? (1 replies)
- Seige pepperkaker - hvorfor? (6 replies)
- Smør eller margarin? (76 replies)
- Avokado - holdbarhet (5 replies)
- Jeg trenger hjelp til å sette opp en kostplan (6 replies)
- Anbefal meg en god rødvin (24 replies)
- Espresso vs kaffe (3 replies)
- Sharon og granateple (0 replies)
- Gjærdeig (9 replies)
- Det går helt fint å linke fra detsøteliv (7 replies)
- Pepperkakehus - lage selv, eller kjøpe ferdig? (65 replies)
- Steking av kalkunbryst (3 replies)
- Hva lager jeg av 5 eggeplommer? (25 replies)
- Marsipan (35 replies)
- Syltepresse? (12 replies)
- Høytidsmiddager (22 replies)
- Selskap for 20 - what to servere? (48 replies)
- Forslag til pasta-middag? (5 replies)
- Sikkert gammel, men i disse juletider (7 replies)
- Franske makroner (8 replies)
- Black treacle (5 replies)
- Hvor usunn er egentlig brunost? (18 replies)
- Nestlé før og nå (43 replies)
- Kylling i fryseren (2 replies)
- Safrantråder fra Hellas (8 replies)
- Risboller med stratos? (7 replies)
- Steketakke? (8 replies)
- Middagsutfordring - svin, pasta og sopp (6 replies)
- Kan jeg bruke pepperkakedeig som har ligget ett år i fryseren? (7 replies)
- HJELP! Pepperkakedeig! (7 replies)
- Mat som gir energi? (4 replies)
- Dager i bil/møter og mat (7 replies)
- Uten egg (barneselskap) (17 replies)
- Kan man fryse Pascal-kake? (2 replies)
- Oboy vs. Nesquick (44 replies)
- Er du klar over at de fleste får i seg for mye salt? (22 replies)
- Hva gjør jeg galt? Sarah Bernhard (19 replies)
- Hvordan få kjelen ren etter å ha smeltet sukker i den? (14 replies)
- Kolakaker (Igjen) (20 replies)
- After Eight med marsipan (1 replies)
- Hornsalt (4 replies)
- Tips til kokebok med sunne og lette oppskrifter? (1 replies)
- Kan jeg bruke champignonen? (2 replies)
- Hvitvin til pinnekjøttet (7 replies)
- Kjøtt og injeksjoner.. (0 replies)
- Kokebøker (0 replies)
- Meny til glæmjentefest? (15 replies)
- Hvor mye drikke til 20 personer? (7 replies)
- Sunnere sjokoladekake og pepperkakedeig? (37 replies)
- Brødformer? (6 replies)
- Medisterkaker med krydder? Hjelp! (3 replies)
- Fryse hjemmelaget surkål? (9 replies)
- Rakfisk for nybegynnere (53 replies)
- Kalkun i peanøttsaus? (3 replies)
- Diabetes (2 replies)
- Ta med gulrotkake med nøtter i barnehagen? (7 replies)
- Tørrvarer i big pack? (1 replies)
- Laks i wok (0 replies)
- Strömming med potatismos og tyttebär (9 replies)
- Kokeboktips? (23 replies)
- Skolemelk (19 replies)
- Ribbe (18 replies)
- Hjortestek (5 replies)
- Livsstil som omsorgssvikt (69 replies)
- Kaldheving av søt gjærdeig (10 replies)
- Dypfryst kjøtt og dato (9 replies)
- Hva er din favorittkombinasjon? (54 replies)
- Kan hvem som helst handle etter din handleliste? (66 replies)
- Laks i selskap? (5 replies)
- Spiser du noe du ikke vet om du liker? (35 replies)
- Liker du banan? (81 replies)
- Pinnekjøtt i vann, hvor lenge? (22 replies)
- Tapasrestaurant i Trondheim? (2 replies)
- Russiske erter (5 replies)
- Virkelig godt pålegg? (41 replies)
- Spinoff - sier dere gulost eller hvitost? (94 replies)
- Matbokstips (43 replies)
- Forslag til mat når man har dårlig med sitteplasser? (8 replies)
- Enkle hverdagsretter til kresne unger (16 replies)
- Hjortestek? (4 replies)
- Årets juleyoghurt (34 replies)
- Svinestek (7 replies)
- Fantastisk bursdagsgave (7 replies)
- Vaffeljern (41 replies)
- Hva steker du i? (Fett) (70 replies)
- Gi snickerskake til 3,5-åring? (7 replies)
- Lunsjbokser? (3 replies)
- Haster - marsipankake (19 replies)
- Brygge rødvin? (5 replies)
- God stavmikser (19 replies)
- Sjokoladefontene (15 replies)
- Chiafrø – finner man det i Norge? (11 replies)
- Oppskrifter på stapper/moser? (8 replies)
- Skummel karbonadedeig (16 replies)
- Jeg har fått meg blender :) (15 replies)
- HASTER: Noen som har vært borti kokt ribbe som skal stekes dagen etter? (18 replies)
- Lavkarbo og hodepine? (46 replies)
- WTF!? Reagerer kroppen min på godis? (31 replies)
- Hva er greia med tacolasagne? (48 replies)
- [Datostempling] Kan jeg bruke denne karbonadedeigen? (3 replies)
- Er det snobbete av meg ... (22 replies)
- Vet dere om barna får i seg nok kalsium? (72 replies)
- Sushi i Stavanger (ikke restaurant, men hvor kan jeg kjøpe med meg hjem?) (0 replies)
- Skolemat for tannskadet gutt? (14 replies)
- Oppbevaring av aubergine (2 replies)
- Noen som kan anbefale en god espressokaffe? (6 replies)
- Hva bakte du sist? (1023 replies)
- Hva er definisjonen på "mat fra bunnen av"? (46 replies)
- Hvordan forholder du deg til best før-dato på hermetikk? (9 replies)
- Lage varm sjokolade i dag som skal drikkes i morgen? (74 replies)
- Glutenfri kålstuing (4 replies)
- Friske urter, hvordan få de til å vare lenger? (21 replies)
- Morsom kake til Halloween (13 replies)
- Hvor lenge holder gresskarene seg? (22 replies)
- Hva gjør man med innmaten i gresskarene da? (22 replies)
- Rød snapper (fisk) (23 replies)
- Matlaging - og barn som vil hjelpe til (21 replies)
- Alkoholfritt til krabbe (16 replies)
- Bruken av mikrobølgeovn (87 replies)
- Kyllingboller? (6 replies)
- Gelé med alkohol (44 replies)
- Fryse salmalaks? (1 replies)
- Er rød konditorfarge halal? (128 replies)
- Vintips (3 replies)
- Farmors mat, kaningryte (9 replies)
- Salt svineknoke, -oppskrifter (0 replies)
- Sykeliggjøring, overtolkning av symptomer (75 replies)
- Sende pinnekjött fra Norge til EU (6 replies)
- Crunchy milk chocolate peanut butter cake (3 replies)
- Din verste "fiende"? (82 replies)
- Allergi og vaffelrøre. Toro? (17 replies)
- Risengrynsgrøt til melkeallergiker (28 replies)
- Hvordan rekker dere å lage middag fra bunnen hver dag? (108 replies)
- "10 fakta om fett" (0 replies)
- Holdbarhet på eggehviter? (3 replies)
- Energibarer (70 replies)
- Root beer (4 replies)
- Din beste oppskrift med fisk? (7 replies)
- Hva er desidert det verste du noensinne har smakt/spist? (123 replies)
- Omega 3 kosttilskudd (4 replies)
- Hjemme alene med barna i kveld - middagstips? (4 replies)
- Melis vs sukker (2 replies)
- Nugatti Krønsjy (33 replies)
- Anbefal meg en buljong (19 replies)
- Kanel-milkshake (0 replies)
- Å gjøre lasagne klar til steking dagen før (9 replies)
- Ingefær - hva bruker du det til? (22 replies)
- "Sjokolademelk" (134 replies)
- Allergiker i barnehagen - bursdagskosemat uten egg og melk (30 replies)
- Sushi i Oslo (8 replies)
- Kan man bruke lettrømme i varme retter? (7 replies)
- Pølsehorn, trenger meninger (18 replies)
- Makaronigrateng (23 replies)
- Det lukter så innmari sau av lammelåret (5 replies)
- Gode fiskeretter? (37 replies)
- Kan jeg lage vårruller halvferdige i kveld og helt ferdig i morgen? (5 replies)
- Ellas Kitchen - økologisk smoothies (37 replies)
- Finner ikke Oreo-sitronkaken her inne lenger (8 replies)
- Hva skal jeg lage til middag i dag? (2 replies)
- Hjelp: Sjokoladekaka ble flat i midten (7 replies)
- Måltidet du aldri glemmer (42 replies)
- Holdbarhet på oreokake (7 replies)
- [Fjaseportalen] Ridderost (74 replies)
- [agenten spriter opp FP] Spiser du halvfabrikat? (131 replies)
- Reindyrka - økologisk matbutikk (Bergen) (0 replies)
- Jeg trenger å fornye menyen "litt" (21 replies)
- Lynmiddag (21 replies)
- Kan dere anbefale meg kokebøker for barn? (5 replies)
- Poden vil lage mat (77 replies)
- Saltkjøtt (7 replies)
- Glad i å lage mat, og har iPhone, og likar organisasjon? (0 replies)
- Vakuumpakket kjøtt - hvor lenge? (0 replies)
- Hjemmelagd margarin (19 replies)
- Bananmelk (1 replies)
- Raclette og fondue (1 replies)
- Lammefrikassésaus. Haster! (1 replies)
- Hvordan kommuniserer du din kostholdsfilosofi? (45 replies)
- På skolen: vann eller lettsaft? (55 replies)
- Varmluftovn!!! Haster (3 replies)
- Fårikål eller lammefrikassé? (44 replies)
- De beste norske eplene (13 replies)
- Lettvint lunsj (4 replies)
- Vask av grønnsaker? (27 replies)
- Tapas til 20 personer (6 replies)
- Kan halvtint fårikålkjøtt legges i gryta? (4 replies)
- Kosttilskudd for barn (70 replies)
- Anbefal meg en bok om sopp (3 replies)
- Kan pinnebrøddeig lages dagen før bruk? (8 replies)
- Hvor lenge holder laks seg i kjøleskap? (0 replies)
- Løpstikke (9 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.