View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Allergiguruer: Spor av peanøtter i hvit sjokolade?
  2. Hvitvin på boks
  3. [Haster] Kremfløte under MMF?
  4. Ferdigmat, hva bruker dere i disse "lage alt fra grunnen av"-tider?
  5. Hva skal dere ha til middag i dag?
  6. Take away i Drammen
  7. Vin til matlaging
  8. Næringsrike supper uten kjøtt
  9. Majones - grrrrrr!
  10. Helstekt pattegris i selskap?
  11. Etterlyser en muffinsoppskrift
  12. Kan dere hjelpe meg å lage middagsliste?
  13. Japansk øl i Oslo/Akershus?
  14. Fondant for dummies
  15. Kidneybønner
  16. Store, gode muffinsformer til rimelig pris?
  17. Min datter virker lei babygrøt
  18. Cake Pops, my ass!
  19. Magnolia Bakery kokebok?
  20. Hvor er eplene?
  21. Alternativ til pastasaus på glass (for oss som ikke er så kjøkkensmarte)
  22. Det er ikke morsomt å spise sin mat, når den ligger i pakke og ikke på fat
  23. Hvordan få jr mer variert og interessert i middagsmat?
  24. Vakumpakking av mat, det nye store?
  25. Brød i papir eller plastposer?
  26. Spinoff: Hva har du i matboksen/matpakken din i dag?
  27. Hvordan lage rødvinsaus?
  28. Hvor mye alkohol har du/dere i hus?
  29. Er noen av Toro/Møllerens 1-2-3 kaker uten gluten?
  30. Noe som er surt?
  31. Ferskpresset juice
  32. Strikk til norgesglass?
  33. Fiskesuppe?
  34. Oslofolk: europeisk matmarked på Youngstorget denne uken!
  35. Mathallen i Oslo, oh yes, oh yes!
  36. Garden Salad - Heston style
  37. Pastasalat
  38. Får ungen din nudler?
  39. Grønnkåldyrking for dummies
  40. E-stoffer: spiselig kjemi
  41. Koker jeg poteter feil!?
  42. Hvordan koker dere egg da?
  43. Spinoff: Hvordan spiser dere eggene deres?
  44. Corn syrup i Oslo
  45. Spinoff 2: Hvordan åpner dere bløtkokte egg?
  46. Hva skal vi bake?
  47. Vintips
  48. Smoothie
  49. Spinoff 3: Hvilken rekkefølge har du på taco-fyllet?
  50. Pynte jentete muffins...
  51. Muffinsmix for melkeallergikere?
  52. Hvordan steker jeg speilegg?
  53. Hvor mye er en kopp?
  54. Juicy chicken stekepose
  55. Lillesøster blir tre år - kakeskrytetråd!
  56. Mat- og helsespørsmål fra snuppa
  57. Jordskokk - er den verd det?
  58. Hvor grovt baker du ditt brød?
  59. Lage pai dagen før?
  60. Din beste oppskrift på kjøttsaus?
  61. Erfaring med trykkoker?
  62. Bergensk eller Lofoten fiskesuppe?
  63. Hjelp meg! Hvilke mengder av hver ting til koldtbord/tapas?
  64. Små gleder over unyttige ting
  65. Hjelp, vi får en elgkalv
  66. Pensjonistvennlig i Oslo?
  67. Er du kresen?
  68. Noen som fermenterer?
  69. Hvor finner jeg rimelige glass til rekecocktail
  70. Yoghurtjungelen
  71. Endelig fikk jeg ungene til å like fisk!
  72. Oppskrift på knallgode skillingsboller
  73. Anbefal meg take-away (øst) i Trondheim
  74. Kan sjokoladekake stå ute over natten?
  75. Hvordan spiser du fylte kjeks?
  76. Lunsj til venninnetreff
  77. Økologisk mat - sånne nymotens greier?
  78. 15 gram kardemomme
  79. Imponerte både meg selv og kassabetjenten
  80. Hvorfor blir tomatsuppa sur?
  81. Sjokoladekalender til melkeallergikere
  82. Hjelp!! Får ikke løs bollen på Kenwoodmaskin
  83. Gode grønnsaker som tilbehør...
  84. Hvorfor koster ei flaske vin tre ganger så mye på restaurant?
  85. Halloweengresskar - spiselig?
  86. Pyntedill og utstyr til kaker og muffins
  87. Matyoghurt
  88. Bra lutefisk i Oslo?
  89. Hvorfor blir jeg mer tørst av å drikke vann?
  90. Oslo – gode restauranter med "typical norwegian food"
  91. Hva har du i kjøleskapet?
  92. Brødbaking ...
  93. Spisested ala Fridays
  94. Ferdig paideig - brukes til fruktpai?
  95. To år gammal frossen karbonade-deig
  96. Noen som kan hjelpe meg med elg indrefilet??
  97. Opptint andebryst - holdbarhet?
  98. Enda en holdbarhetstråd - frossen kveite?
  99. Hvor ofte spiser du godis?
  100. Mugg på osten, spiser du den?
  101. Supperester - spise eller kaste?
  102. Festkake?
  103. Forslag til frisk dessert etter smalahove?
  104. Fortell meg om pepperrot!
  105. Mugg på muggost
  106. Tapas kokebok i julegave - trenger tips!
  107. Kjøttdeig utgått på dato-hadde du spist den?
  108. Lett middag for kresne med omgangssyke
  109. Hva baker du til farsdagen da?
  110. Lær meg om kastanjer!
  111. Curry pasta mot curry pulver
  112. Fungerer det å fryse vin i isbitpose?
  113. Hvor kjøper man pecannøtter rimeligst?
  114. Den store vin-til-mat-tråden
  115. Kakemenn - hvilken temp skal de stekes på?
  116. Halal-alternativ til pølse i barnebursdag?
  117. Hva skal dere ha til middag i dag?
  118. Lær meg å spise/like fisk
  119. Hvilken kokebok skal jeg ønske meg?
  120. Natron vs. hornsalt
  121. Ikke pepperkakehus, men?
  122. Kokebok for evig ungkar
  123. Kokosmelk i kartong uten tilsetningsstoffer
  124. Utfordring: god dessert utan egg, melk og gluten
  125. Hvilken kokesjokolade er melkefri?
  126. Godteglad? Du er herved utfordret
  127. Innvandrerbutikk Oslo sentrum
  128. Ferdiglagd pepperkakedeig
  129. Teofelia - pepperkakedeig??
  130. Den beste kokeboken for å lære helt basic kjøkkenkunnskap?
  131. Sesongvarer
  132. Steinalderkost
  133. Oppskrift kjeks ala bokstavkjeks
  134. Ny oppdatert pepperkakehusforskrift
  135. Nettbutikk mat
  136. Smørform - får man tak i det?
  137. Funn av spor av nøtter i sprøstekt løk
  138. Kaldheve bolledeig over natten - Schakenda
  139. Bestille bursdagskake til snuppa
  140. Glasur til pepperkaker og sånn sprøytedings
  141. Hvor spiser vi ute i Lillestrøm?
  142. Anbefal en god kokebok for barn
  143. Pinnekjøtt-noobie
  144. Glemt melk i pepperkakedeig
  145. Myke vannkringler?
  146. Dine beste glutenfrie oppskrifter
  147. Brukar du eggestikkar?
  148. Den ultimate vin til pinnekjøtt?
  149. Medisterdeig uten melk
  150. Oppbevaring av pizzasnurrer
  151. Har du sett snøkulene?
  152. Hvis en skal kjøpe diverse godt øl på polet
  153. Bake julekaker i "karantenetiden" etter omgangssyke?
  154. Er dette glutenfritt?
  155. Rødvin til svigerfar
  156. Pepperkakedeig uten palmeolje
  157. Melkeallergi: hva erstatter jeg vanlig melk med?
  158. Pelen eller Lenam! "Lättrimmad"?
  159. Sjokoladekarameller med maldonsalt
  160. Hva spiser man til frokost og kvelds i stedet for brødmat el knekkebrød?
  161. Alkoholfritt juleøl
  162. Finnes det en ferdig glasur til sjokoladekake som er god?
  163. Heilt essensielt nå før jul - siste i byggforskserien
  164. Hvilken brødbakemaskin vil jeg ha?
  165. Hvor mange brød til ca 20 barn og 30 foreldre?
  166. Anbefal meg en rødvin til middag i kveld!
  167. Rødvinene "mine" funker ikke til mat
  168. Rice Krispies, hvor, HVOR?
  169. Hvor kjøper man en god ribbe?
  170. Hjelp til spontanbesøk
  171. Kan steinharde karameller reddes?
  172. Larve i melposen, æsj! Hvilke tiltak?
  173. Ting man kan lage og ha på glass
  174. Kan svoren reddes?
  175. Oppbevaring av pinnekjøtt
  176. Klissete trøffelmasse
  177. Tunfisk til jul
  178. Hva er delfiafett?
  179. Mokkalikør gone wrong, tips til andre?
  180. Forrett og dessert til pinnekjøtt? Forslag?
  181. Din beste eggesalat?
  182. Pålegg til julefrokostene?
  183. Kan laksemousse fryses?
  184. Bloppys krumkaketips
  185. Finnes det god julete i (små)poser?
  186. Pinnekjøtt-test
  187. To dager gammel kremfløte
  188. Hvor kjøper jeg ferdige julekaker?
  189. Tips til "avansert" kokebok?
  190. Vaktelegg
  191. Hvilke matingredienser i gave?
  192. Hjelp, finner ikke Freia appelsinsjokolade
  193. Hvor lang tid å tine 4 kg ribbe i kjøleskapet?
  194. Pizza på IKEA
  195. Dronning Mauds fromasj uten portvin
  196. Mat og gløgg?
  197. Hva gjør man med Verdens Tørreste Fenalår?
  198. Forrett til kveitemiddag da?
  199. Haster: male mandler
  200. Kjøpe liten bøttekasserolle med lokk?
  201. Spekesild/sildefilet
  202. Hva spiser du på julaften?
  203. Kålrabistappe med hvit saus
  204. Må jeg servere dessert?
  205. Får man hvelvet ut hjemmelaget is fra aluminiumsform?
  206. Hvordan lager du surkål?
  207. Hva drikker man til kalkun?
  208. Den store vin-til-julematen-tråden
  209. Hva skal vi ha til dessert nyttårsaften?
  210. Dessert til elgsteik?
  211. Holdbarhet tint reinsdyrsfilet
  212. Trenger mattips til venninnekveld
  213. Leverpostei i dampovn?
  214. Ditt favorittilbehør til kalkun?
  215. Ribbe
  216. Hva gjør jeg med tranebær?
  217. Steikovnkonflikt på nyttårsaften - hva tror dere?
  218. Noen spørsmål om kalkun
  219. Rester av laks, hva kan jeg lage tro?
  220. Flere som har opplevd sammenheng med Grans Julebrus og hyper unge?
  221. Hvilken Nespressomaskin skal jeg velge?
  222. Karamellpudding uten vaniljestang, går det fint?
  223. Haster : Stuffing med ris og chili?
  224. Liten rett med kjeks, rødløk og rogn/kaviar
  225. Godtestopp - hva regner dere som godter?
  226. Brekker seg ved prøving av nye matsorter
  227. Lage peanøttsmør selv?
  228. Pinnekjøtt, koke på forhånd?
  229. Bytte ut ris med byggryn?
  230. Hvor lenge kan en pizzadeig heve på benken?
  231. Dagens tabbe
  232. Sukkerfondant
  233. Mye kremfløte som må brukes - tips?
  234. Spørsmål om upasteurisert melk
  235. Et fullverdig kosthold på naturlig vis
  236. Kan blendere finmale mandler?
  237. Mat fra Midtøsten?
  238. Hvor mye er en håndfull?
  239. Hvordan oppbevare en "åpnet" avokado?
  240. Middagshjelpen og andre sånne som leverer middag
  241. Matallergi - klapp på skuldra
  242. Meny-tips
  243. Glutenfri og laktosefri kake?
  244. Hva gikk feil?
  245. Middagsplaner
  246. Dampkoking av grønnsaker
  247. Sunn, varm frokost?
  248. Er det sannsynlig at hvit saus kan lages med kokos- og soyamelk?
  249. Piggvar
  250. Hvor lenge holder cava seg?