View Full Version : Mat og kosthold
- Allergiguruer: Spor av peanøtter i hvit sjokolade?
- Hvitvin på boks
- [Haster] Kremfløte under MMF?
- Ferdigmat, hva bruker dere i disse "lage alt fra grunnen av"-tider?
- Hva skal dere ha til middag i dag?
- Take away i Drammen
- Vin til matlaging
- Næringsrike supper uten kjøtt
- Majones - grrrrrr!
- Helstekt pattegris i selskap?
- Etterlyser en muffinsoppskrift
- Kan dere hjelpe meg å lage middagsliste?
- Japansk øl i Oslo/Akershus?
- Fondant for dummies
- Kidneybønner
- Store, gode muffinsformer til rimelig pris?
- Min datter virker lei babygrøt
- Cake Pops, my ass!
- Magnolia Bakery kokebok?
- Hvor er eplene?
- Alternativ til pastasaus på glass (for oss som ikke er så kjøkkensmarte)
- Det er ikke morsomt å spise sin mat, når den ligger i pakke og ikke på fat
- Hvordan få jr mer variert og interessert i middagsmat?
- Vakumpakking av mat, det nye store?
- Brød i papir eller plastposer?
- Spinoff: Hva har du i matboksen/matpakken din i dag?
- Hvordan lage rødvinsaus?
- Hvor mye alkohol har du/dere i hus?
- Er noen av Toro/Møllerens 1-2-3 kaker uten gluten?
- Noe som er surt?
- Ferskpresset juice
- Strikk til norgesglass?
- Fiskesuppe?
- Oslofolk: europeisk matmarked på Youngstorget denne uken!
- Mathallen i Oslo, oh yes, oh yes!
- Garden Salad - Heston style
- Pastasalat
- Får ungen din nudler?
- Grønnkåldyrking for dummies
- E-stoffer: spiselig kjemi
- Koker jeg poteter feil!?
- Hvordan koker dere egg da?
- Spinoff: Hvordan spiser dere eggene deres?
- Corn syrup i Oslo
- Spinoff 2: Hvordan åpner dere bløtkokte egg?
- Hva skal vi bake?
- Vintips
- Smoothie
- Spinoff 3: Hvilken rekkefølge har du på taco-fyllet?
- Pynte jentete muffins...
- Muffinsmix for melkeallergikere?
- Hvordan steker jeg speilegg?
- Hvor mye er en kopp?
- Juicy chicken stekepose
- Lillesøster blir tre år - kakeskrytetråd!
- Mat- og helsespørsmål fra snuppa
- Jordskokk - er den verd det?
- Hvor grovt baker du ditt brød?
- Lage pai dagen før?
- Din beste oppskrift på kjøttsaus?
- Erfaring med trykkoker?
- Bergensk eller Lofoten fiskesuppe?
- Hjelp meg! Hvilke mengder av hver ting til koldtbord/tapas?
- Små gleder over unyttige ting
- Hjelp, vi får en elgkalv
- Pensjonistvennlig i Oslo?
- Er du kresen?
- Noen som fermenterer?
- Hvor finner jeg rimelige glass til rekecocktail
- Yoghurtjungelen
- Endelig fikk jeg ungene til å like fisk!
- Oppskrift på knallgode skillingsboller
- Anbefal meg take-away (øst) i Trondheim
- Kan sjokoladekake stå ute over natten?
- Hvordan spiser du fylte kjeks?
- Lunsj til venninnetreff
- Økologisk mat - sånne nymotens greier?
- 15 gram kardemomme
- Imponerte både meg selv og kassabetjenten
- Hvorfor blir tomatsuppa sur?
- Sjokoladekalender til melkeallergikere
- Hjelp!! Får ikke løs bollen på Kenwoodmaskin
- Gode grønnsaker som tilbehør...
- Hvorfor koster ei flaske vin tre ganger så mye på restaurant?
- Halloweengresskar - spiselig?
- Pyntedill og utstyr til kaker og muffins
- Matyoghurt
- Bra lutefisk i Oslo?
- Hvorfor blir jeg mer tørst av å drikke vann?
- Oslo – gode restauranter med "typical norwegian food"
- Hva har du i kjøleskapet?
- Brødbaking ...
- Spisested ala Fridays
- Ferdig paideig - brukes til fruktpai?
- To år gammal frossen karbonade-deig
- Noen som kan hjelpe meg med elg indrefilet??
- Opptint andebryst - holdbarhet?
- Enda en holdbarhetstråd - frossen kveite?
- Hvor ofte spiser du godis?
- Mugg på osten, spiser du den?
- Supperester - spise eller kaste?
- Festkake?
- Forslag til frisk dessert etter smalahove?
- Fortell meg om pepperrot!
- Mugg på muggost
- Tapas kokebok i julegave - trenger tips!
- Kjøttdeig utgått på dato-hadde du spist den?
- Lett middag for kresne med omgangssyke
- Hva baker du til farsdagen da?
- Lær meg om kastanjer!
- Curry pasta mot curry pulver
- Fungerer det å fryse vin i isbitpose?
- Hvor kjøper man pecannøtter rimeligst?
- Den store vin-til-mat-tråden
- Kakemenn - hvilken temp skal de stekes på?
- Halal-alternativ til pølse i barnebursdag?
- Hva skal dere ha til middag i dag?
- Lær meg å spise/like fisk
- Hvilken kokebok skal jeg ønske meg?
- Natron vs. hornsalt
- Ikke pepperkakehus, men?
- Kokebok for evig ungkar
- Kokosmelk i kartong uten tilsetningsstoffer
- Utfordring: god dessert utan egg, melk og gluten
- Hvilken kokesjokolade er melkefri?
- Godteglad? Du er herved utfordret
- Innvandrerbutikk Oslo sentrum
- Ferdiglagd pepperkakedeig
- Teofelia - pepperkakedeig??
- Den beste kokeboken for å lære helt basic kjøkkenkunnskap?
- Sesongvarer
- Steinalderkost
- Oppskrift kjeks ala bokstavkjeks
- Ny oppdatert pepperkakehusforskrift
- Nettbutikk mat
- Smørform - får man tak i det?
- Funn av spor av nøtter i sprøstekt løk
- Kaldheve bolledeig over natten - Schakenda
- Bestille bursdagskake til snuppa
- Glasur til pepperkaker og sånn sprøytedings
- Hvor spiser vi ute i Lillestrøm?
- Anbefal en god kokebok for barn
- Pinnekjøtt-noobie
- Glemt melk i pepperkakedeig
- Myke vannkringler?
- Dine beste glutenfrie oppskrifter
- Brukar du eggestikkar?
- Den ultimate vin til pinnekjøtt?
- Medisterdeig uten melk
- Oppbevaring av pizzasnurrer
- Har du sett snøkulene?
- Hvis en skal kjøpe diverse godt øl på polet
- Bake julekaker i "karantenetiden" etter omgangssyke?
- Er dette glutenfritt?
- Rødvin til svigerfar
- Pepperkakedeig uten palmeolje
- Melkeallergi: hva erstatter jeg vanlig melk med?
- Pelen eller Lenam! "Lättrimmad"?
- Sjokoladekarameller med maldonsalt
- Hva spiser man til frokost og kvelds i stedet for brødmat el knekkebrød?
- Alkoholfritt juleøl
- Finnes det en ferdig glasur til sjokoladekake som er god?
- Heilt essensielt nå før jul - siste i byggforskserien
- Hvilken brødbakemaskin vil jeg ha?
- Hvor mange brød til ca 20 barn og 30 foreldre?
- Anbefal meg en rødvin til middag i kveld!
- Rødvinene "mine" funker ikke til mat
- Rice Krispies, hvor, HVOR?
- Hvor kjøper man en god ribbe?
- Hjelp til spontanbesøk
- Kan steinharde karameller reddes?
- Larve i melposen, æsj! Hvilke tiltak?
- Ting man kan lage og ha på glass
- Kan svoren reddes?
- Oppbevaring av pinnekjøtt
- Klissete trøffelmasse
- Tunfisk til jul
- Hva er delfiafett?
- Mokkalikør gone wrong, tips til andre?
- Forrett og dessert til pinnekjøtt? Forslag?
- Din beste eggesalat?
- Pålegg til julefrokostene?
- Kan laksemousse fryses?
- Bloppys krumkaketips
- Finnes det god julete i (små)poser?
- Pinnekjøtt-test
- To dager gammel kremfløte
- Hvor kjøper jeg ferdige julekaker?
- Tips til "avansert" kokebok?
- Vaktelegg
- Hvilke matingredienser i gave?
- Hjelp, finner ikke Freia appelsinsjokolade
- Hvor lang tid å tine 4 kg ribbe i kjøleskapet?
- Pizza på IKEA
- Dronning Mauds fromasj uten portvin
- Mat og gløgg?
- Hva gjør man med Verdens Tørreste Fenalår?
- Forrett til kveitemiddag da?
- Haster: male mandler
- Kjøpe liten bøttekasserolle med lokk?
- Spekesild/sildefilet
- Hva spiser du på julaften?
- Kålrabistappe med hvit saus
- Må jeg servere dessert?
- Får man hvelvet ut hjemmelaget is fra aluminiumsform?
- Hvordan lager du surkål?
- Hva drikker man til kalkun?
- Den store vin-til-julematen-tråden
- Hva skal vi ha til dessert nyttårsaften?
- Dessert til elgsteik?
- Holdbarhet tint reinsdyrsfilet
- Trenger mattips til venninnekveld
- Leverpostei i dampovn?
- Ditt favorittilbehør til kalkun?
- Ribbe
- Hva gjør jeg med tranebær?
- Steikovnkonflikt på nyttårsaften - hva tror dere?
- Noen spørsmål om kalkun
- Rester av laks, hva kan jeg lage tro?
- Flere som har opplevd sammenheng med Grans Julebrus og hyper unge?
- Hvilken Nespressomaskin skal jeg velge?
- Karamellpudding uten vaniljestang, går det fint?
- Haster : Stuffing med ris og chili?
- Liten rett med kjeks, rødløk og rogn/kaviar
- Godtestopp - hva regner dere som godter?
- Brekker seg ved prøving av nye matsorter
- Lage peanøttsmør selv?
- Pinnekjøtt, koke på forhånd?
- Bytte ut ris med byggryn?
- Hvor lenge kan en pizzadeig heve på benken?
- Dagens tabbe
- Sukkerfondant
- Mye kremfløte som må brukes - tips?
- Spørsmål om upasteurisert melk
- Et fullverdig kosthold på naturlig vis
- Kan blendere finmale mandler?
- Mat fra Midtøsten?
- Hvor mye er en håndfull?
- Hvordan oppbevare en "åpnet" avokado?
- Middagshjelpen og andre sånne som leverer middag
- Matallergi - klapp på skuldra
- Meny-tips
- Glutenfri og laktosefri kake?
- Hva gikk feil?
- Middagsplaner
- Dampkoking av grønnsaker
- Sunn, varm frokost?
- Er det sannsynlig at hvit saus kan lages med kokos- og soyamelk?
- Piggvar
- Hvor lenge holder cava seg?
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.