View Full Version : Mat og kosthold
- Hvor lenge holder laks seg i kjøleskap? (0 replies)
- Løpstikke (9 replies)
- Karber i rotgrønnsaker (0 replies)
- Tykke flergangssugerør til smoothie? (3 replies)
- Hva er ditt favorittkrydder? (60 replies)
- Hastar: varmluft (31 replies)
- Helle hurtiggele oppå vanlig gele når den er stiv? (2 replies)
- Smoothie - Ikke som måltidserstatter, men som kosedrikk på lørdagen (33 replies)
- Holde kjøtt varmt og varme boller (6 replies)
- "Comfort food", eller kosemat/trøstemat (24 replies)
- Lindt med havsalt i Bergen (0 replies)
- Hva er en ordentlig GOD hverdagsmiddag i dine øyne? (57 replies)
- Gulrotkake fra langpanne til muffinsform (4 replies)
- Holdbarhet på gulrotkake? (8 replies)
- Hvorfor er mat- og måltidskos så innmari viktig? (91 replies)
- Dårlig kjøttdeig lukter, eller? (7 replies)
- Kjøpe levende krabbe i Trondheimsområdet (3 replies)
- Nokon som har erfaringer med frukt/grønt frå Vervik Gård? (1 replies)
- Egg og melkallergi, opplys meg er dere snille?! (7 replies)
- Hjelp, hard deig (0 replies)
- Kan jeg lage klar lasagne nå og steke i kveld? (25 replies)
- Holdbarhet på åpnet vinflaske (8 replies)
- Pensling av bakverk (9 replies)
- Veimat (3 replies)
- Ny skyr! (49 replies)
- lakrIS :) (8 replies)
- Frukttrær (1 replies)
- Lammestek to dager over dato ... (2 replies)
- Hva er din favoritt på det tradisjonelle koldtbordet? (23 replies)
- Råkost (12 replies)
- Hjelp meg å sette sammen en god matplan (1 replies)
- Forheving? (4 replies)
- Hele kyllinger (6 replies)
- Hjelp, kan jeg steke en frossen svinestek?? (5 replies)
- Jeg blir redd ... (77 replies)
- Boken "Matpakka" av Marit R. Westlie - Noe å ha? (8 replies)
- Lavkarbo klubbmåltid? (13 replies)
- Hva er så sunt at en må bare spise det? (19 replies)
- Et bollemysterium (7 replies)
- Deig i kjøleskap (2 replies)
- Restauranttråden: Anbefalinger og avbefalinger (219 replies)
- Makrell i tomat (63 replies)
- Hvilken frukt er dette? (57 replies)
- Får besøk av noen jeg ikke kjenner så godt, med barn, servere hva? (13 replies)
- Anbefal en skikkelig god restaurant i Oslo (73 replies)
- Normalt at kyllingkjøtt lukter veldig? (20 replies)
- Oppskrift med karbonadedeig (12 replies)
- Liker dere Pepsi Raw? (99 replies)
- To nye sjokolader (57 replies)
- Er det virkelig så sjokkerende at noen ikke drikker alkohol? (344 replies)
- Er avocadoen dårlig? (8 replies)
- Restaurant rundt Rockefeller Oslo (10 replies)
- Nok kaker (18 replies)
- Pølser som har vært fryst og som har gått ut på dato (9 replies)
- Tørrgjær som gikk ut 07-11-2009 (9 replies)
- Bambus - god sushi? (HASTER) (2 replies)
- Kan jeg la det stå i ovnen? (4 replies)
- Beste sushien i Oslo? (35 replies)
- Kylling gått ut på dato (24 replies)
- Holdbarhet på kokt ris i kjøleskap? (0 replies)
- Polarbrød som mygler (41 replies)
- Hvordan steke pene hamburgere? (107 replies)
- Kun-helgekos-tråden! Flere som er med? (66 replies)
- Utprøving av nye smaker (2 replies)
- Du vet at barnet har blitt litt snobbete i matveien når... (3 replies)
- Hjelp en kaffenybegynner! (22 replies)
- Baking og trekk (2 replies)
- Kandiserte fioler (0 replies)
- Tapas levert i Oslo-området? (12 replies)
- Fellesmåltider hindrer spiseforstyrrelser (20 replies)
- Den beste oppskriften på dansk rugbrød (2 replies)
- Fullkornpasta - mye sunnere enn hvit pasta? (81 replies)
- Allergi og barnehagen (16 replies)
- Helge-kos mat (5 replies)
- Skolemat (9 replies)
- Kosthold, trenger hjelp/tips! (6 replies)
- Fryse nykjøpt brød som har vært fryst? (0 replies)
- Dere med brannstige (3 replies)
- Glutenfrie pølser? (8 replies)
- Gi meg dine beste oppskrifter på squash (22 replies)
- Gult gørr i safta (19 replies)
- Anbefal meg en kokebok du liker! (12 replies)
- Konjakk (23 replies)
- Rødt kjøtt (27 replies)
- Meny-forslag? (11 replies)
- Cocosa (6 replies)
- Dere som drikker Pepsi Max/Cola Zero etc (35 replies)
- Hva drikker dere på jobb? (143 replies)
- Stivner gele når det er glemt på benken først? (4 replies)
- Ost som har liggi framme en dag (10 replies)
- Hva kan jeg lage av stikkelsbær? (3 replies)
- Et spørsmål om ketose (3 replies)
- Hvorfor blir kaka så høy på midten? (11 replies)
- Hva kan jeg lage av sure kirsebær? (28 replies)
- Lær meg om tapenade (2 replies)
- Har dere anbefalinger til god pappvin? Både rød og hvit (13 replies)
- Hvor kjøpe jordbær/bringebær i Trondheim? (5 replies)
- Hjemmelaget vaniljesaus - utrolig godt! (4 replies)
- Hva kan jeg lage av fem dl solbær? (9 replies)
- Tips meg om en musserende (13 replies)
- Husker dere Balisto-sjokoladen på åttitallet? (12 replies)
- Økologisk kjøtt? (0 replies)
- Et spørsmål om fisk og holdbarhet (5 replies)
- VG sin vektklubb? (14 replies)
- [kakepynt] Noen som har brukt modelleringssjokolade? (23 replies)
- Trenge hjelp til gelatin. Har aldri brukt det før (1 replies)
- Linfrøolje? (4 replies)
- Frokostsmoothie for barn - oppskrift? (8 replies)
- [VIN]Den store tråden om fantastiske viner - og ikke fullt så fantastiske viner (188 replies)
- Anbefal meg en vegetarkokebok (3 replies)
- Tips meg om god og billig fetaost? (6 replies)
- Hvilket pålegg liker du best? (58 replies)
- [Lavkarbo]: Kutte ut karbo og pøse på med fett fra dag én? (4 replies)
- Food Inc. - om å tenke på hvor maten kommer fra (3 replies)
- Dere som liker mintsjokolade (12 replies)
- Spinoff: Hva skjønner du ikke at andre spiser, og hvorfor? (117 replies)
- Favorittduft på kjøkkenet (36 replies)
- Fiskesuppe hos Bølgen og Moi (1 replies)
- Sjokoladekakeglasur til melkeallergiker (20 replies)
- Hva gjør jeg galt? (Sjokoladelangpannekake) (44 replies)
- Hvor kjøpe sitronsorbet? (12 replies)
- Tacokjøttdeig (3 replies)
- Storfamilier (5 eller flere) - hvor mye bruker dere på mat i mnd? (25 replies)
- Frukt og grønt fra Finnegården? (21 replies)
- Saftisformer (23 replies)
- Gram til desiliter (3 replies)
- Matindustri og næringsmidler (35 replies)
- Is av fryst banan (4 replies)
- Skruepasta og reker, kan det være godt? HASTER (10 replies)
- HASTER: Pizza med biff og bearnaise - når skal sausen på (33 replies)
- Spin off - får dine barn koffein? (56 replies)
- Barn og koffein (17 replies)
- Hel torsk i kjøleskapet - hvor lenge (14 replies)
- Vi har 1,5 kilo frossent elgkjøtt, hjelp! (25 replies)
- Tips - lavkarboblogg (2 replies)
- Hvor kommer de gode morellene fra? (5 replies)
- Har sødmekrav til hva som er godteri endret seg på en generasjon? (59 replies)
- Hva skal dere ha til middag i dag? (1040 replies)
- Forslag til dessert ønskes (8 replies)
- Pizzakake? (20 replies)
- Noen som har oppskrift til elgkjøttsuppe? (3 replies)
- Hvit marsipan - Stavanger/Sandnes (0 replies)
- Er det en Cacas-forhandler her? (0 replies)
- Skummelt godt (1 replies)
- Rørte jordbær - til frysing (8 replies)
- Hvilken nonstop er best? (42 replies)
- Er barnet ditt restauranttrent? (270 replies)
- Danskene har skjønt dette med melk! (17 replies)
- I disse jordbærtider ... (1 replies)
- Mat-gave til franskmann. "Typisk norsk" (28 replies)
- Scampi i pastasalat? (0 replies)
- Hjelp til middagsplanlegging (1 replies)
- God mat i Bergen - forslag? (2 replies)
- Å bli "gjenkjent" på restaurant (41 replies)
- Middagsforslag til voksen (meg) og snart ettåring? (4 replies)
- Saltkokte poteter - skal de serveres varme eller kalde? (3 replies)
- Hva kan man lage til middag til 18 mennesker? (12 replies)
- Vinanbefaling? Gave til ansatte i bhg (3 replies)
- Olivenolje og balsamikoeddik (7 replies)
- Please yoghurt is - Lime (2 replies)
- Renaa Restaurant i Stavanger - Gastronomisk orgasme (22 replies)
- Freia Dark Sitron (11 replies)
- Godt,sunt,grovt,saftig brød? (0 replies)
- Gode amerikanske saftige muffins/cupcakes (7 replies)
- Gele - kor lang tid før den stivnar? (3 replies)
- Typisk norsk kjeks/kake? (24 replies)
- Hvor får jeg tak i en ordentlig bra matboks/lunsjboks? (40 replies)
- Ponzusaus (0 replies)
- Ricotta/ mascarpone (12 replies)
- Frossent kjøtt på overtid (22 replies)
- Spinoff: Sushi (64 replies)
- Hos sushilangeren (21 replies)
- Hva i all verden er dette? (Gresk ekkel kake av noe slag) (17 replies)
- Kvitost i varmen ... (2 replies)
- Unger med matvett (3 replies)
- Liker småbarna brus? (109 replies)
- Kan jeg lage ferdig kaken i dag? (30 replies)
- Margarin (241 replies)
- Avokado? (16 replies)
- Grønne linser (6 replies)
- Brownies med kakao (14 replies)
- Steke opp tint kylling (sikring gått)? (6 replies)
- Reker, hva spiser dere til det? (40 replies)
- Oppskrift på en god kyllingsalat? (7 replies)
- Hvor lenge holder aioli seg? (5 replies)
- Spekemat til 20 personer. Trenger hjelp til å sette opp handleliste! (25 replies)
- Barnevennlig sushirestaurant i Oslo (14 replies)
- Så var det St. Hans, da (66 replies)
- Går det an å bli forelsket i en grillolje? (12 replies)
- Kan jeg lage fiskekaker uten kvern eller foodprocessor? (24 replies)
- Havregryn (35 replies)
- Hvorfor høyere literpris på 1,5 liter vinflaske? (5 replies)
- Tips meg om en god matboks og drikkeflaske/termos (17 replies)
- Hvor ofte har dere gjester til middag? (54 replies)
- Spinnoff: Hvor ofte dessert? (67 replies)
- Kaffemaskiner til hjemmebruk (50 replies)
- Hjelp! Koldtbord (5 replies)
- Laks i folie på grill - tips til barnevennlig marinering (4 replies)
- Fruktoppbevaring (2 replies)
- Frosne kyllingfileter rett i ovnen (18 replies)
- Toro-muffins (23 replies)
- Jeg har lyst på ... (Grillmattips ønskes) (9 replies)
- Sautere (2 replies)
- Årets første jordbær (3 replies)
- Holdbarhet på pillede reker - som er åpnet (0 replies)
- Husker dere hva dere laget på skolekjøkkenet? (171 replies)
- Hverdagsmat i 1980 og 2010 (153 replies)
- Mousseline, en god saus til grønnsaker, grillet kjøtt og fisk (2 replies)
- Skal visst ha kylling til middag, men hvordan? (1 replies)
- Tapasmeny fra catering, hva skal jeg lage i tillegg? (13 replies)
- Trenger middagstips (12 replies)
- Webside som lager handleliste utfra oppskrift og antall personer? (3 replies)
- Hvilket øl foretrekker du? (65 replies)
- Sunn ferdigmat? Finnes det? (12 replies)
- Hva slags mat med salt er god i varmen? (11 replies)
- Kiwien min (16 replies)
- Jeg skal ha klubb, ønsker tips ang. tilbehør til denne pastasalaten? (4 replies)
- Tapas: hvitløkspoteter, trenger oppskrift! (2 replies)
- Du er så søt at jeg kunne spist deg (YouTube-video) (14 replies)
- Gravid- spise fetaost ? - haster ! (9 replies)
- Smart mat? (14 replies)
- Hvor mye reker bør holde til 7 damer? (58 replies)
- En litt annerledes middagsplanlegger (6 replies)
- Alternativ til traktekaffe? (18 replies)
- Leter etter oppskrift på en god risotto! (2 replies)
- Gode vinkjøp på Systembolaget? (7 replies)
- Når er brie og camembert dårlig? (5 replies)
- Korleis oppbevare marengsbunn (5 replies)
- Har Polly sluttet med chilinøtter? (0 replies)
- Hva er det med holdbarheten på utenlandsk jordbær? (4 replies)
- Sunn grillmat/sommermat og tilbehør (4 replies)
- Pappvin 6 mnd etter dato (14 replies)
- Kor mange rundstykker pr person? (10 replies)
- Gryte fra Burgund (2 replies)
- Trenger tips... Lavkarbo/unger (1 replies)
- Kikkoman soyasaus (10 replies)
- Hvor lenge holder vaffelrøre? (7 replies)
- Smaksetter på Cottage cheese (15 replies)
- … man tager en laksebit (22 replies)
- Ferdig-grilla kylling - holdbarhet? (3 replies)
- Aïolien min smaker ikke godt. Hjelp? (6 replies)
- Vaniljestang/vaniljesukker (3 replies)
- Double chocolate licorice-brownies (26 replies)
- Bake sukkerbrødet i dag (6 replies)
- Grete Roede-focaccia med cherrytomater (2 replies)
- Muffinsbrett til store muffins (3 replies)
- Musserende til velkomstdrink (16 replies)
- Tilbehør når man griller (15 replies)
- God, ENKEL mat som passer til hvitvin? (22 replies)
- Halstabletter - tips? (6 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.