View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Hvor lenge holder laks seg i kjøleskap? (0 replies)
  2. Løpstikke (9 replies)
  3. Karber i rotgrønnsaker (0 replies)
  4. Tykke flergangssugerør til smoothie? (3 replies)
  5. Hva er ditt favorittkrydder? (60 replies)
  6. Hastar: varmluft (31 replies)
  7. Helle hurtiggele oppå vanlig gele når den er stiv? (2 replies)
  8. Smoothie - Ikke som måltidserstatter, men som kosedrikk på lørdagen (33 replies)
  9. Holde kjøtt varmt og varme boller (6 replies)
  10. "Comfort food", eller kosemat/trøstemat (24 replies)
  11. Lindt med havsalt i Bergen (0 replies)
  12. Hva er en ordentlig GOD hverdagsmiddag i dine øyne? (57 replies)
  13. Gulrotkake fra langpanne til muffinsform (4 replies)
  14. Holdbarhet på gulrotkake? (8 replies)
  15. Hvorfor er mat- og måltidskos så innmari viktig? (91 replies)
  16. Dårlig kjøttdeig lukter, eller? (7 replies)
  17. Kjøpe levende krabbe i Trondheimsområdet (3 replies)
  18. Nokon som har erfaringer med frukt/grønt frå Vervik Gård? (1 replies)
  19. Egg og melkallergi, opplys meg er dere snille?! (7 replies)
  20. Hjelp, hard deig (0 replies)
  21. Kan jeg lage klar lasagne nå og steke i kveld? (25 replies)
  22. Holdbarhet på åpnet vinflaske (8 replies)
  23. Pensling av bakverk (9 replies)
  24. Veimat (3 replies)
  25. Ny skyr! (49 replies)
  26. lakrIS :) (8 replies)
  27. Frukttrær (1 replies)
  28. Lammestek to dager over dato ... (2 replies)
  29. Hva er din favoritt på det tradisjonelle koldtbordet? (23 replies)
  30. Råkost (12 replies)
  31. Hjelp meg å sette sammen en god matplan (1 replies)
  32. Forheving? (4 replies)
  33. Hele kyllinger (6 replies)
  34. Hjelp, kan jeg steke en frossen svinestek?? (5 replies)
  35. Jeg blir redd ... (77 replies)
  36. Boken "Matpakka" av Marit R. Westlie - Noe å ha? (8 replies)
  37. Lavkarbo klubbmåltid? (13 replies)
  38. Hva er så sunt at en må bare spise det? (19 replies)
  39. Et bollemysterium (7 replies)
  40. Deig i kjøleskap (2 replies)
  41. Restauranttråden: Anbefalinger og avbefalinger (219 replies)
  42. Makrell i tomat (63 replies)
  43. Hvilken frukt er dette? (57 replies)
  44. Får besøk av noen jeg ikke kjenner så godt, med barn, servere hva? (13 replies)
  45. Anbefal en skikkelig god restaurant i Oslo (73 replies)
  46. Normalt at kyllingkjøtt lukter veldig? (20 replies)
  47. Oppskrift med karbonadedeig (12 replies)
  48. Liker dere Pepsi Raw? (99 replies)
  49. To nye sjokolader (57 replies)
  50. Er det virkelig så sjokkerende at noen ikke drikker alkohol? (344 replies)
  51. Er avocadoen dårlig? (8 replies)
  52. Restaurant rundt Rockefeller Oslo (10 replies)
  53. Nok kaker (18 replies)
  54. Pølser som har vært fryst og som har gått ut på dato (9 replies)
  55. Tørrgjær som gikk ut 07-11-2009 (9 replies)
  56. Bambus - god sushi? (HASTER) (2 replies)
  57. Kan jeg la det stå i ovnen? (4 replies)
  58. Beste sushien i Oslo? (35 replies)
  59. Kylling gått ut på dato (24 replies)
  60. Holdbarhet på kokt ris i kjøleskap? (0 replies)
  61. Polarbrød som mygler (41 replies)
  62. Hvordan steke pene hamburgere? (107 replies)
  63. Kun-helgekos-tråden! Flere som er med? (66 replies)
  64. Utprøving av nye smaker (2 replies)
  65. Du vet at barnet har blitt litt snobbete i matveien når... (3 replies)
  66. Hjelp en kaffenybegynner! (22 replies)
  67. Baking og trekk (2 replies)
  68. Kandiserte fioler (0 replies)
  69. Tapas levert i Oslo-området? (12 replies)
  70. Fellesmåltider hindrer spiseforstyrrelser (20 replies)
  71. Den beste oppskriften på dansk rugbrød (2 replies)
  72. Fullkornpasta - mye sunnere enn hvit pasta? (81 replies)
  73. Allergi og barnehagen (16 replies)
  74. Helge-kos mat (5 replies)
  75. Skolemat (9 replies)
  76. Kosthold, trenger hjelp/tips! (6 replies)
  77. Fryse nykjøpt brød som har vært fryst? (0 replies)
  78. Dere med brannstige (3 replies)
  79. Glutenfrie pølser? (8 replies)
  80. Gi meg dine beste oppskrifter på squash (22 replies)
  81. Gult gørr i safta (19 replies)
  82. Anbefal meg en kokebok du liker! (12 replies)
  83. Konjakk (23 replies)
  84. Rødt kjøtt (27 replies)
  85. Meny-forslag? (11 replies)
  86. Cocosa (6 replies)
  87. Dere som drikker Pepsi Max/Cola Zero etc (35 replies)
  88. Hva drikker dere på jobb? (143 replies)
  89. Stivner gele når det er glemt på benken først? (4 replies)
  90. Ost som har liggi framme en dag (10 replies)
  91. Hva kan jeg lage av stikkelsbær? (3 replies)
  92. Et spørsmål om ketose (3 replies)
  93. Hvorfor blir kaka så høy på midten? (11 replies)
  94. Hva kan jeg lage av sure kirsebær? (28 replies)
  95. Lær meg om tapenade (2 replies)
  96. Har dere anbefalinger til god pappvin? Både rød og hvit (13 replies)
  97. Hvor kjøpe jordbær/bringebær i Trondheim? (5 replies)
  98. Hjemmelaget vaniljesaus - utrolig godt! (4 replies)
  99. Hva kan jeg lage av fem dl solbær? (9 replies)
  100. Tips meg om en musserende (13 replies)
  101. Husker dere Balisto-sjokoladen på åttitallet? (12 replies)
  102. Økologisk kjøtt? (0 replies)
  103. Et spørsmål om fisk og holdbarhet (5 replies)
  104. VG sin vektklubb? (14 replies)
  105. [kakepynt] Noen som har brukt modelleringssjokolade? (23 replies)
  106. Trenge hjelp til gelatin. Har aldri brukt det før (1 replies)
  107. Linfrøolje? (4 replies)
  108. Frokostsmoothie for barn - oppskrift? (8 replies)
  109. [VIN]Den store tråden om fantastiske viner - og ikke fullt så fantastiske viner (188 replies)
  110. Anbefal meg en vegetarkokebok (3 replies)
  111. Tips meg om god og billig fetaost? (6 replies)
  112. Hvilket pålegg liker du best? (58 replies)
  113. [Lavkarbo]: Kutte ut karbo og pøse på med fett fra dag én? (4 replies)
  114. Food Inc. - om å tenke på hvor maten kommer fra (3 replies)
  115. Dere som liker mintsjokolade (12 replies)
  116. Spinoff: Hva skjønner du ikke at andre spiser, og hvorfor? (117 replies)
  117. Favorittduft på kjøkkenet (36 replies)
  118. Fiskesuppe hos Bølgen og Moi (1 replies)
  119. Sjokoladekakeglasur til melkeallergiker (20 replies)
  120. Hva gjør jeg galt? (Sjokoladelangpannekake) (44 replies)
  121. Hvor kjøpe sitronsorbet? (12 replies)
  122. Tacokjøttdeig (3 replies)
  123. Storfamilier (5 eller flere) - hvor mye bruker dere på mat i mnd? (25 replies)
  124. Frukt og grønt fra Finnegården? (21 replies)
  125. Saftisformer (23 replies)
  126. Gram til desiliter (3 replies)
  127. Matindustri og næringsmidler (35 replies)
  128. Is av fryst banan (4 replies)
  129. Skruepasta og reker, kan det være godt? HASTER (10 replies)
  130. HASTER: Pizza med biff og bearnaise - når skal sausen på (33 replies)
  131. Spin off - får dine barn koffein? (56 replies)
  132. Barn og koffein (17 replies)
  133. Hel torsk i kjøleskapet - hvor lenge (14 replies)
  134. Vi har 1,5 kilo frossent elgkjøtt, hjelp! (25 replies)
  135. Tips - lavkarboblogg (2 replies)
  136. Hvor kommer de gode morellene fra? (5 replies)
  137. Har sødmekrav til hva som er godteri endret seg på en generasjon? (59 replies)
  138. Hva skal dere ha til middag i dag? (1040 replies)
  139. Forslag til dessert ønskes (8 replies)
  140. Pizzakake? (20 replies)
  141. Noen som har oppskrift til elgkjøttsuppe? (3 replies)
  142. Hvit marsipan - Stavanger/Sandnes (0 replies)
  143. Er det en Cacas-forhandler her? (0 replies)
  144. Skummelt godt (1 replies)
  145. Rørte jordbær - til frysing (8 replies)
  146. Hvilken nonstop er best? (42 replies)
  147. Er barnet ditt restauranttrent? (270 replies)
  148. Danskene har skjønt dette med melk! (17 replies)
  149. I disse jordbærtider ... (1 replies)
  150. Mat-gave til franskmann. "Typisk norsk" (28 replies)
  151. Scampi i pastasalat? (0 replies)
  152. Hjelp til middagsplanlegging (1 replies)
  153. God mat i Bergen - forslag? (2 replies)
  154. Å bli "gjenkjent" på restaurant (41 replies)
  155. Middagsforslag til voksen (meg) og snart ettåring? (4 replies)
  156. Saltkokte poteter - skal de serveres varme eller kalde? (3 replies)
  157. Hva kan man lage til middag til 18 mennesker? (12 replies)
  158. Vinanbefaling? Gave til ansatte i bhg (3 replies)
  159. Olivenolje og balsamikoeddik (7 replies)
  160. Please yoghurt is - Lime (2 replies)
  161. Renaa Restaurant i Stavanger - Gastronomisk orgasme (22 replies)
  162. Freia Dark Sitron (11 replies)
  163. Godt,sunt,grovt,saftig brød? (0 replies)
  164. Gode amerikanske saftige muffins/cupcakes (7 replies)
  165. Gele - kor lang tid før den stivnar? (3 replies)
  166. Typisk norsk kjeks/kake? (24 replies)
  167. Hvor får jeg tak i en ordentlig bra matboks/lunsjboks? (40 replies)
  168. Ponzusaus (0 replies)
  169. Ricotta/ mascarpone (12 replies)
  170. Frossent kjøtt på overtid (22 replies)
  171. Spinoff: Sushi (64 replies)
  172. Hos sushilangeren (21 replies)
  173. Hva i all verden er dette? (Gresk ekkel kake av noe slag) (17 replies)
  174. Kvitost i varmen ... (2 replies)
  175. Unger med matvett (3 replies)
  176. Liker småbarna brus? (109 replies)
  177. Kan jeg lage ferdig kaken i dag? (30 replies)
  178. Margarin (241 replies)
  179. Avokado? (16 replies)
  180. Grønne linser (6 replies)
  181. Brownies med kakao (14 replies)
  182. Steke opp tint kylling (sikring gått)? (6 replies)
  183. Reker, hva spiser dere til det? (40 replies)
  184. Oppskrift på en god kyllingsalat? (7 replies)
  185. Hvor lenge holder aioli seg? (5 replies)
  186. Spekemat til 20 personer. Trenger hjelp til å sette opp handleliste! (25 replies)
  187. Barnevennlig sushirestaurant i Oslo (14 replies)
  188. Så var det St. Hans, da (66 replies)
  189. Går det an å bli forelsket i en grillolje? (12 replies)
  190. Kan jeg lage fiskekaker uten kvern eller foodprocessor? (24 replies)
  191. Havregryn (35 replies)
  192. Hvorfor høyere literpris på 1,5 liter vinflaske? (5 replies)
  193. Tips meg om en god matboks og drikkeflaske/termos (17 replies)
  194. Hvor ofte har dere gjester til middag? (54 replies)
  195. Spinnoff: Hvor ofte dessert? (67 replies)
  196. Kaffemaskiner til hjemmebruk (50 replies)
  197. Hjelp! Koldtbord (5 replies)
  198. Laks i folie på grill - tips til barnevennlig marinering (4 replies)
  199. Fruktoppbevaring (2 replies)
  200. Frosne kyllingfileter rett i ovnen (18 replies)
  201. Toro-muffins (23 replies)
  202. Jeg har lyst på ... (Grillmattips ønskes) (9 replies)
  203. Sautere (2 replies)
  204. Årets første jordbær (3 replies)
  205. Holdbarhet på pillede reker - som er åpnet (0 replies)
  206. Husker dere hva dere laget på skolekjøkkenet? (171 replies)
  207. Hverdagsmat i 1980 og 2010 (153 replies)
  208. Mousseline, en god saus til grønnsaker, grillet kjøtt og fisk (2 replies)
  209. Skal visst ha kylling til middag, men hvordan? (1 replies)
  210. Tapasmeny fra catering, hva skal jeg lage i tillegg? (13 replies)
  211. Trenger middagstips (12 replies)
  212. Webside som lager handleliste utfra oppskrift og antall personer? (3 replies)
  213. Hvilket øl foretrekker du? (65 replies)
  214. Sunn ferdigmat? Finnes det? (12 replies)
  215. Hva slags mat med salt er god i varmen? (11 replies)
  216. Kiwien min (16 replies)
  217. Jeg skal ha klubb, ønsker tips ang. tilbehør til denne pastasalaten? (4 replies)
  218. Tapas: hvitløkspoteter, trenger oppskrift! (2 replies)
  219. Du er så søt at jeg kunne spist deg (YouTube-video) (14 replies)
  220. Gravid- spise fetaost ? - haster ! (9 replies)
  221. Smart mat? (14 replies)
  222. Hvor mye reker bør holde til 7 damer? (58 replies)
  223. En litt annerledes middagsplanlegger (6 replies)
  224. Alternativ til traktekaffe? (18 replies)
  225. Leter etter oppskrift på en god risotto! (2 replies)
  226. Gode vinkjøp på Systembolaget? (7 replies)
  227. Når er brie og camembert dårlig? (5 replies)
  228. Korleis oppbevare marengsbunn (5 replies)
  229. Har Polly sluttet med chilinøtter? (0 replies)
  230. Hva er det med holdbarheten på utenlandsk jordbær? (4 replies)
  231. Sunn grillmat/sommermat og tilbehør (4 replies)
  232. Pappvin 6 mnd etter dato (14 replies)
  233. Kor mange rundstykker pr person? (10 replies)
  234. Gryte fra Burgund (2 replies)
  235. Trenger tips... Lavkarbo/unger (1 replies)
  236. Kikkoman soyasaus (10 replies)
  237. Hvor lenge holder vaffelrøre? (7 replies)
  238. Smaksetter på Cottage cheese (15 replies)
  239. … man tager en laksebit (22 replies)
  240. Ferdig-grilla kylling - holdbarhet? (3 replies)
  241. Aïolien min smaker ikke godt. Hjelp? (6 replies)
  242. Vaniljestang/vaniljesukker (3 replies)
  243. Double chocolate licorice-brownies (26 replies)
  244. Bake sukkerbrødet i dag (6 replies)
  245. Grete Roede-focaccia med cherrytomater (2 replies)
  246. Muffinsbrett til store muffins (3 replies)
  247. Musserende til velkomstdrink (16 replies)
  248. Tilbehør når man griller (15 replies)
  249. God, ENKEL mat som passer til hvitvin? (22 replies)
  250. Halstabletter - tips? (6 replies)