View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Liker du oliven?
  2. "Kransekakevugge"
  3. Hjelp? Potetmos av mandel?
  4. Barselsbesøk
  5. Foretrekker dere varm eller kald lunsj?
  6. Her er en glad-nyhet for enhver som liker Toro (Line*!)
  7. Hel- og halvfabrikata ...
  8. Nutana-burgerne
  9. Hvor finner jeg slike lefser?
  10. Fonduehjelp
  11. Haster: Hva kan man gjøre med hardt brunsukker?
  12. Holdbarhet på karbonadedeig
  13. Hvetemel
  14. Gulrotmedaljonger??
  15. Hva er din favorittgrønnsak?
  16. Vasker du hender hver gang du skal spise noe?
  17. Alternativ til buljong og/eller kjøttkraft i mat
  18. Gelélokk til ostekake
  19. Venninner på kvelds, hjelp
  20. Damping av grønnsaker
  21. Hjortestek (haster)
  22. Søndagsbakst...!
  23. Oppskriftsside
  24. Er det noe galt med meg? - grønnsaker og wok
  25. Hvor mye ost bruker dere på en uke?
  26. Hei!
  27. Hva er den beste brødbakermaskinen?
  28. Uff. Fett- og sukkerbonanza
  29. Rødvin i mat?
  30. Ikke kjøp safran på apoteket
  31. Juletapas
  32. Trenger tips til saus i dag!
  33. Alternativer til Kolonihagen
  34. Eg er forelska ...
  35. Pepperkaker: lys eller mørk sirup
  36. Er sukkerfri tyggis lørdagsgodis?
  37. Spinnoff, tyggis
  38. Sjokolademousse. Hjelp!
  39. Nok en spinoff fra tyggistråden
  40. Spinoff av en spinoff: Lørdagsgodteri
  41. Sukker i barnehagen
  42. Won ton av vårulldeig?
  43. Oscar's hamburgere
  44. Hva gjør jeg med rosenkål?
  45. Oversettelse av meny (dansk)
  46. Helsefarlig tran?
  47. Røkelaks og ikke eggerøre?
  48. Hva gjør dere med spagettien?
  49. Dumt spørsmål om Biola
  50. Bruker du samme stekepinsett til rått og stekt kjøtt?
  51. Anton Berg
  52. Godteri e.l. man kan lage og gi bort i julegave
  53. SUR LUKT fra ribbeposen
  54. Ost som har stått framme hele natten
  55. Overspist på ostekake
  56. Forskjell på colakaker og brune pinner?
  57. Haster litt! Kesam - erstatning for crême fraîche?
  58. Hvilket tilbehør har du til risengrynsgrøten?
  59. Hvor kjøpe pinnekjøtt i Oslo?
  60. Meierismør eller margarin?
  61. Oppskrift på rød saus til riskrem
  62. Hva er det vi har kjøpt? Mandelmasse?
  63. Morsom pynting av pepperkakedame?
  64. Hvordan er den ideelle banan?
  65. Knust Yade trippel som kakepynt
  66. Hyppig middag-liste
  67. Hvor lenge holder en kake seg i kjøleskap?
  68. Hvordan skreller du klementinene?
  69. Pinnekjøtt på tilbud?
  70. Peanøttsmør og transfett
  71. Salte, sunnere snacks?
  72. Spinoff fra klementiner: Hvordan skreller du banan?
  73. Hva smaker du ikke på?
  74. Hva mister du matlysten av?
  75. Peppermyntekonfekt. Haster litt!
  76. Hva er egentlig korinter?
  77. Baker dere 7 slag til jul?
  78. Årets pepperkakehus
  79. Bakte serinakaker i stad
  80. Sunn, barnevennlig mat
  81. Hvilket sukker er minst farlig?
  82. Holdbarhet på chutney?
  83. Hjemmelaget konfekt
  84. Lettvint julegodt
  85. Kan du anbefale en asiatisk restaurant i Oslo?
  86. Hjemmelaget leverpostei
  87. Min barndoms leverpostei
  88. Holbarhet på vin?
  89. Hjeeeeelp
  90. Oppbevaring av pinnekjøtt + oppskrift på kålrabistappe à la Mim
  91. Den perfekte ribbe
  92. Hvilken forrett til kalkun og ribbe?
  93. Koldtbord
  94. Dessert på julaften?
  95. Hvit saus til pinnekjøtt
  96. Vin til kalkun?
  97. Oppskrift på saftig loff, gjerne med egg?
  98. Når og hvor skal jeg tine pinnekjøttet?
  99. Melk i stedet for fløte til karameller?
  100. Karameller i mikrobølgeovn
  101. Sarah Bernhardt
  102. Frossen reinsdyrfilet
  103. En hel vaniljestang i isen?
  104. Gratinering av juleskinken
  105. Ribbehjelp!
  106. Ribbehjelp 2
  107. Ble svoren sprø?
  108. Haster! MÅ jeg skifte pinnekjøttvann?
  109. Den store kalkuntråden
  110. Noen ribbetips? Har aldri lagd det før...
  111. Dronning Mauds pudding
  112. Enkel kake som tar lite tid
  113. Hvor har hullene blitt av?
  114. Årets bursdagskake
  115. Hva spiser dere på nyttårsaften?
  116. Sjokoladekarameller
  117. Klippfisk - trenger oppskrifter
  118. Bacalaokrise
  119. Minikoldtbord
  120. Haster litt: Hvordan steke stuffing utenfor kalkunen?
  121. Pinnekjøtt for dummies!
  122. Et sausespørsmål (kalkun) Haster!
  123. Hjelp! Ribba blir ferdig en time før gjestene kommer
  124. Hjemmelagede hamburgere
  125. Noen Sunnfjordinger her?
  126. Hjelp!! Krise!
  127. Roastbiff
  128. Waldorfhjelp
  129. Vinspørsmål
  130. Enkel, men god saus til kalkun?
  131. Stekt, kald ytrefilet. Varmes?
  132. Gir du dine små barn koffein?
  133. Hva drikker dine barn? *spinoff med poll*
  134. Holdbarhet på fenalår i romtemperatur?
  135. Kakemonstre, se her!
  136. Kokosbollene mangler delfiafett ...
  137. Hvilken brødbakemaskin har dere, og er dere fornøyd?
  138. Holdbarhet igjen: Kjøttdeig
  139. Leser du varedeklarasjonen?
  140. Natron versus bakepulver
  141. Fløtegratinerte poteter
  142. Juice
  143. Hvor mye alkohol drikker du?
  144. Pålegg på ristet brød?
  145. Rare påleggskombinasjoner?
  146. Gode matpakkelunsjidéer
  147. Hvor ofte spiser du fiskepinner?
  148. Å tine frossen lasagna i ovnen
  149. Ramsløk
  150. Brelett
  151. Farris eller pepsi max ?
  152. Favorittknekkebrød?
  153. Hjelp meg litt
  154. Hvitløksmajones
  155. Til grønnsakssuppe
  156. Haster: Selger de kokosmasse på Statoil?
  157. Hvor mye vann i brøddeig?
  158. Honning og peanøttsmør
  159. Grønnsaksuppe
  160. Noen som har forsøkt Meny matkalender?
  161. Blir hummus like godt uten tahini?
  162. Hvorfor blir mitt hjemmebakte brød så fort tørt?
  163. Drikker FP-ere vin?
  164. Fenikkel
  165. Vin til mat
  166. Fysen på noe godt
  167. Hvorfor blir man trøtt en stund etter å ha spist?
  168. Ønsker kakeforslag til ettårsdag
  169. Har kjøpt frityrkoker og trenger oppskrifter og tips
  170. Smak på blå konditorfarge?
  171. Jeg trenger sunne og halvsunne påleggtips
  172. Hjelp. Skal ha strimlet svinekjøtt til middag, men hva lage av det?
  173. Kan man bruke takke som bordgrill?
  174. Jeg håper det blir godt (fylt sjampis)
  175. Spin-off: Hvilken amarone liker du best?
  176. Oppskrift på "sunne" muffins?
  177. Udo’s choice
  178. MUK i kyllingprodukter? Så ekkelt!
  179. La Praline (sjokolade)
  180. Spiselige gaver
  181. Komler til middag i morgen!
  182. Hva er galt med cottage cheese?
  183. Haster. Gelatin
  184. Hva spiser egentlig disse bortskjemte hovedstadsfuglene?
  185. Noen helsekosteksperter her?
  186. Reklamen lyver!
  187. Salt lammekjøtt
  188. 4 riller i stekeovnen, hva er da "midt i"?
  189. Jeg får ikke til å lage boller!
  190. Hva kan man servere til te
  191. Spiser dere kveldsmat?
  192. Tines vaniljekesam
  193. Grandiosa er kommet med speltbunn
  194. Godtesyk ... Hjelp!
  195. Brøddeig med meir vatn
  196. Kolonihagen.no
  197. Får du i deg "5 om dagen"?
  198. Formiddagsmat
  199. Jeg baker brød - noen spørsmål
  200. Fastelavnsboller anyone?
  201. Jeg leter etter en oppskrift på varme fastelavns-boller, hjelp!
  202. Hvordan få en grov-grov deig til å heve?
  203. Favoritt-te?
  204. Jaaa! Økologisk kylling!
  205. Hva feiler det micropopcornet?
  206. Gulrotkaker (middag)
  207. Hva hadde dere til middag da dere var barn?
  208. Grønt tilbehør til indisk
  209. Hvordan få barn til å spise fisk?
  210. Le Creuset-kasseroller
  211. Lage lasagne dagen i forveien?
  212. Innholdsfortegnelsesfyliste
  213. Hvor mye skal jeg beregne? (taco til ca 10 jenter)
  214. Ønsker oppskrift på grovt, saftig, ikke-smulende brød med myk skorpe
  215. Komla
  216. Lynet McQueen-kake
  217. Mat man kan gjøre klar kvelden før
  218. Smoothies med appelsin og....
  219. Ja, ja. I dag var ikke min dag for kaker og slikt ...
  220. Hva skal vi ha til "kosemat" i kveld?
  221. Toro?
  222. Knekkebrødpoll!
  223. Vellykket grønnsaksstunt
  224. Vennegruppe i morgen
  225. Tex-Mex-aften
  226. Baker dere brød?
  227. Hvordan oppbevare sukkererter?
  228. Spinoff: Stemorssidepoll
  229. Spiser du skalkene?
  230. Kesam på dansk
  231. Dagens middag
  232. - Kutt ut frokosten!
  233. Hjelp til kosthold med lite karbohydrater
  234. Hva servere kollega i kveld kl.20
  235. The Decline and Fall of Peppes Pizza?
  236. Kan noen hjelpe meg?
  237. Poteter
  238. Boller bakt med fløte
  239. Å, så gøy det er å lage mat!
  240. Saft i 3 liters kartong?
  241. Drikker dere saft? Hvilken/hva slags?
  242. Forslag til bursdagsmat som ikke koster så mye?
  243. Iset!
  244. Lasagne
  245. Forsvinner creme fraiche fra butikkene?
  246. Frokosten
  247. Brødbaking. Penger spart?
  248. Bruk en GOD olivenolje...
  249. Elinblu!
  250. Haster! Hva er gelatin laget av?