View Full Version : Mat og kosthold
- Liker du oliven?
- "Kransekakevugge"
- Hjelp? Potetmos av mandel?
- Barselsbesøk
- Foretrekker dere varm eller kald lunsj?
- Her er en glad-nyhet for enhver som liker Toro (Line*!)
- Hel- og halvfabrikata ...
- Nutana-burgerne
- Hvor finner jeg slike lefser?
- Fonduehjelp
- Haster: Hva kan man gjøre med hardt brunsukker?
- Holdbarhet på karbonadedeig
- Hvetemel
- Gulrotmedaljonger??
- Hva er din favorittgrønnsak?
- Vasker du hender hver gang du skal spise noe?
- Alternativ til buljong og/eller kjøttkraft i mat
- Gelélokk til ostekake
- Venninner på kvelds, hjelp
- Damping av grønnsaker
- Hjortestek (haster)
- Søndagsbakst...!
- Oppskriftsside
- Er det noe galt med meg? - grønnsaker og wok
- Hvor mye ost bruker dere på en uke?
- Hei!
- Hva er den beste brødbakermaskinen?
- Uff. Fett- og sukkerbonanza
- Rødvin i mat?
- Ikke kjøp safran på apoteket
- Juletapas
- Trenger tips til saus i dag!
- Alternativer til Kolonihagen
- Eg er forelska ...
- Pepperkaker: lys eller mørk sirup
- Er sukkerfri tyggis lørdagsgodis?
- Spinnoff, tyggis
- Sjokolademousse. Hjelp!
- Nok en spinoff fra tyggistråden
- Spinoff av en spinoff: Lørdagsgodteri
- Sukker i barnehagen
- Won ton av vårulldeig?
- Oscar's hamburgere
- Hva gjør jeg med rosenkål?
- Oversettelse av meny (dansk)
- Helsefarlig tran?
- Røkelaks og ikke eggerøre?
- Hva gjør dere med spagettien?
- Dumt spørsmål om Biola
- Bruker du samme stekepinsett til rått og stekt kjøtt?
- Anton Berg
- Godteri e.l. man kan lage og gi bort i julegave
- SUR LUKT fra ribbeposen
- Ost som har stått framme hele natten
- Overspist på ostekake
- Forskjell på colakaker og brune pinner?
- Haster litt! Kesam - erstatning for crême fraîche?
- Hvilket tilbehør har du til risengrynsgrøten?
- Hvor kjøpe pinnekjøtt i Oslo?
- Meierismør eller margarin?
- Oppskrift på rød saus til riskrem
- Hva er det vi har kjøpt? Mandelmasse?
- Morsom pynting av pepperkakedame?
- Hvordan er den ideelle banan?
- Knust Yade trippel som kakepynt
- Hyppig middag-liste
- Hvor lenge holder en kake seg i kjøleskap?
- Hvordan skreller du klementinene?
- Pinnekjøtt på tilbud?
- Peanøttsmør og transfett
- Salte, sunnere snacks?
- Spinoff fra klementiner: Hvordan skreller du banan?
- Hva smaker du ikke på?
- Hva mister du matlysten av?
- Peppermyntekonfekt. Haster litt!
- Hva er egentlig korinter?
- Baker dere 7 slag til jul?
- Årets pepperkakehus
- Bakte serinakaker i stad
- Sunn, barnevennlig mat
- Hvilket sukker er minst farlig?
- Holdbarhet på chutney?
- Hjemmelaget konfekt
- Lettvint julegodt
- Kan du anbefale en asiatisk restaurant i Oslo?
- Hjemmelaget leverpostei
- Min barndoms leverpostei
- Holbarhet på vin?
- Hjeeeeelp
- Oppbevaring av pinnekjøtt + oppskrift på kålrabistappe à la Mim
- Den perfekte ribbe
- Hvilken forrett til kalkun og ribbe?
- Koldtbord
- Dessert på julaften?
- Hvit saus til pinnekjøtt
- Vin til kalkun?
- Oppskrift på saftig loff, gjerne med egg?
- Når og hvor skal jeg tine pinnekjøttet?
- Melk i stedet for fløte til karameller?
- Karameller i mikrobølgeovn
- Sarah Bernhardt
- Frossen reinsdyrfilet
- En hel vaniljestang i isen?
- Gratinering av juleskinken
- Ribbehjelp!
- Ribbehjelp 2
- Ble svoren sprø?
- Haster! MÅ jeg skifte pinnekjøttvann?
- Den store kalkuntråden
- Noen ribbetips? Har aldri lagd det før...
- Dronning Mauds pudding
- Enkel kake som tar lite tid
- Hvor har hullene blitt av?
- Årets bursdagskake
- Hva spiser dere på nyttårsaften?
- Sjokoladekarameller
- Klippfisk - trenger oppskrifter
- Bacalaokrise
- Minikoldtbord
- Haster litt: Hvordan steke stuffing utenfor kalkunen?
- Pinnekjøtt for dummies!
- Et sausespørsmål (kalkun) Haster!
- Hjelp! Ribba blir ferdig en time før gjestene kommer
- Hjemmelagede hamburgere
- Noen Sunnfjordinger her?
- Hjelp!! Krise!
- Roastbiff
- Waldorfhjelp
- Vinspørsmål
- Enkel, men god saus til kalkun?
- Stekt, kald ytrefilet. Varmes?
- Gir du dine små barn koffein?
- Hva drikker dine barn? *spinoff med poll*
- Holdbarhet på fenalår i romtemperatur?
- Kakemonstre, se her!
- Kokosbollene mangler delfiafett ...
- Hvilken brødbakemaskin har dere, og er dere fornøyd?
- Holdbarhet igjen: Kjøttdeig
- Leser du varedeklarasjonen?
- Natron versus bakepulver
- Fløtegratinerte poteter
- Juice
- Hvor mye alkohol drikker du?
- Pålegg på ristet brød?
- Rare påleggskombinasjoner?
- Gode matpakkelunsjidéer
- Hvor ofte spiser du fiskepinner?
- Å tine frossen lasagna i ovnen
- Ramsløk
- Brelett
- Farris eller pepsi max ?
- Favorittknekkebrød?
- Hjelp meg litt
- Hvitløksmajones
- Til grønnsakssuppe
- Haster: Selger de kokosmasse på Statoil?
- Hvor mye vann i brøddeig?
- Honning og peanøttsmør
- Grønnsaksuppe
- Noen som har forsøkt Meny matkalender?
- Blir hummus like godt uten tahini?
- Hvorfor blir mitt hjemmebakte brød så fort tørt?
- Drikker FP-ere vin?
- Fenikkel
- Vin til mat
- Fysen på noe godt
- Hvorfor blir man trøtt en stund etter å ha spist?
- Ønsker kakeforslag til ettårsdag
- Har kjøpt frityrkoker og trenger oppskrifter og tips
- Smak på blå konditorfarge?
- Jeg trenger sunne og halvsunne påleggtips
- Hjelp. Skal ha strimlet svinekjøtt til middag, men hva lage av det?
- Kan man bruke takke som bordgrill?
- Jeg håper det blir godt (fylt sjampis)
- Spin-off: Hvilken amarone liker du best?
- Oppskrift på "sunne" muffins?
- Udo’s choice
- MUK i kyllingprodukter? Så ekkelt!
- La Praline (sjokolade)
- Spiselige gaver
- Komler til middag i morgen!
- Hva er galt med cottage cheese?
- Haster. Gelatin
- Hva spiser egentlig disse bortskjemte hovedstadsfuglene?
- Noen helsekosteksperter her?
- Reklamen lyver!
- Salt lammekjøtt
- 4 riller i stekeovnen, hva er da "midt i"?
- Jeg får ikke til å lage boller!
- Hva kan man servere til te
- Spiser dere kveldsmat?
- Tines vaniljekesam
- Grandiosa er kommet med speltbunn
- Godtesyk ... Hjelp!
- Brøddeig med meir vatn
- Kolonihagen.no
- Får du i deg "5 om dagen"?
- Formiddagsmat
- Jeg baker brød - noen spørsmål
- Fastelavnsboller anyone?
- Jeg leter etter en oppskrift på varme fastelavns-boller, hjelp!
- Hvordan få en grov-grov deig til å heve?
- Favoritt-te?
- Jaaa! Økologisk kylling!
- Hva feiler det micropopcornet?
- Gulrotkaker (middag)
- Hva hadde dere til middag da dere var barn?
- Grønt tilbehør til indisk
- Hvordan få barn til å spise fisk?
- Le Creuset-kasseroller
- Lage lasagne dagen i forveien?
- Innholdsfortegnelsesfyliste
- Hvor mye skal jeg beregne? (taco til ca 10 jenter)
- Ønsker oppskrift på grovt, saftig, ikke-smulende brød med myk skorpe
- Komla
- Lynet McQueen-kake
- Mat man kan gjøre klar kvelden før
- Smoothies med appelsin og....
- Ja, ja. I dag var ikke min dag for kaker og slikt ...
- Hva skal vi ha til "kosemat" i kveld?
- Toro?
- Knekkebrødpoll!
- Vellykket grønnsaksstunt
- Vennegruppe i morgen
- Tex-Mex-aften
- Baker dere brød?
- Hvordan oppbevare sukkererter?
- Spinoff: Stemorssidepoll
- Spiser du skalkene?
- Kesam på dansk
- Dagens middag
- - Kutt ut frokosten!
- Hjelp til kosthold med lite karbohydrater
- Hva servere kollega i kveld kl.20
- The Decline and Fall of Peppes Pizza?
- Kan noen hjelpe meg?
- Poteter
- Boller bakt med fløte
- Å, så gøy det er å lage mat!
- Saft i 3 liters kartong?
- Drikker dere saft? Hvilken/hva slags?
- Forslag til bursdagsmat som ikke koster så mye?
- Iset!
- Lasagne
- Forsvinner creme fraiche fra butikkene?
- Frokosten
- Brødbaking. Penger spart?
- Bruk en GOD olivenolje...
- Elinblu!
- Haster! Hva er gelatin laget av?
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.