View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Pinnekjøtt-test (8 replies)
  2. Finnes det god julete i (små)poser? (22 replies)
  3. Bloppys krumkaketips (13 replies)
  4. Kan laksemousse fryses? (0 replies)
  5. Pålegg til julefrokostene? (58 replies)
  6. Din beste eggesalat? (9 replies)
  7. Forrett og dessert til pinnekjøtt? Forslag? (28 replies)
  8. Mokkalikør gone wrong, tips til andre? (17 replies)
  9. Hva er delfiafett? (7 replies)
  10. Tunfisk til jul (14 replies)
  11. Klissete trøffelmasse (11 replies)
  12. Oppbevaring av pinnekjøtt (16 replies)
  13. Kan svoren reddes? (2 replies)
  14. Ting man kan lage og ha på glass (10 replies)
  15. Larve i melposen, æsj! Hvilke tiltak? (10 replies)
  16. Kan steinharde karameller reddes? (14 replies)
  17. Hjelp til spontanbesøk (10 replies)
  18. Hvor kjøper man en god ribbe? (14 replies)
  19. Rice Krispies, hvor, HVOR? (9 replies)
  20. Rødvinene "mine" funker ikke til mat (13 replies)
  21. Anbefal meg en rødvin til middag i kveld! (3 replies)
  22. Hvor mange brød til ca 20 barn og 30 foreldre? (6 replies)
  23. Hvilken brødbakemaskin vil jeg ha? (17 replies)
  24. Heilt essensielt nå før jul - siste i byggforskserien (11 replies)
  25. Finnes det en ferdig glasur til sjokoladekake som er god? (7 replies)
  26. Alkoholfritt juleøl (4 replies)
  27. Hva spiser man til frokost og kvelds i stedet for brødmat el knekkebrød? (20 replies)
  28. Sjokoladekarameller med maldonsalt (39 replies)
  29. Pelen eller Lenam! "Lättrimmad"? (6 replies)
  30. Melkeallergi: hva erstatter jeg vanlig melk med? (26 replies)
  31. Pepperkakedeig uten palmeolje (0 replies)
  32. Rødvin til svigerfar (9 replies)
  33. Er dette glutenfritt? (6 replies)
  34. Bake julekaker i "karantenetiden" etter omgangssyke? (9 replies)
  35. Hvis en skal kjøpe diverse godt øl på polet (15 replies)
  36. Har du sett snøkulene? (3 replies)
  37. Oppbevaring av pizzasnurrer (11 replies)
  38. Medisterdeig uten melk (3 replies)
  39. Den ultimate vin til pinnekjøtt? (36 replies)
  40. Brukar du eggestikkar? (37 replies)
  41. Dine beste glutenfrie oppskrifter (21 replies)
  42. Myke vannkringler? (12 replies)
  43. Glemt melk i pepperkakedeig (4 replies)
  44. Pinnekjøtt-noobie (51 replies)
  45. Anbefal en god kokebok for barn (2 replies)
  46. Hvor spiser vi ute i Lillestrøm? (13 replies)
  47. Glasur til pepperkaker og sånn sprøytedings (18 replies)
  48. Bestille bursdagskake til snuppa (0 replies)
  49. Kaldheve bolledeig over natten - Schakenda (7 replies)
  50. Funn av spor av nøtter i sprøstekt løk (10 replies)
  51. Smørform - får man tak i det? (0 replies)
  52. Nettbutikk mat (22 replies)
  53. Ny oppdatert pepperkakehusforskrift (5 replies)
  54. Oppskrift kjeks ala bokstavkjeks (1 replies)
  55. Steinalderkost (34 replies)
  56. Sesongvarer (21 replies)
  57. Den beste kokeboken for å lære helt basic kjøkkenkunnskap? (2 replies)
  58. Teofelia - pepperkakedeig?? (7 replies)
  59. Ferdiglagd pepperkakedeig (54 replies)
  60. Innvandrerbutikk Oslo sentrum (6 replies)
  61. Godteglad? Du er herved utfordret (58 replies)
  62. Hvilken kokesjokolade er melkefri? (10 replies)
  63. Utfordring: god dessert utan egg, melk og gluten (14 replies)
  64. Kokosmelk i kartong uten tilsetningsstoffer (11 replies)
  65. Kokebok for evig ungkar (18 replies)
  66. Ikke pepperkakehus, men? (22 replies)
  67. Natron vs. hornsalt (8 replies)
  68. Hvilken kokebok skal jeg ønske meg? (12 replies)
  69. Lær meg å spise/like fisk (49 replies)
  70. Hva skal dere ha til middag i dag? (1034 replies)
  71. Halal-alternativ til pølse i barnebursdag? (39 replies)
  72. Kakemenn - hvilken temp skal de stekes på? (12 replies)
  73. Den store vin-til-mat-tråden (0 replies)
  74. Hvor kjøper man pecannøtter rimeligst? (15 replies)
  75. Fungerer det å fryse vin i isbitpose? (17 replies)
  76. Curry pasta mot curry pulver (7 replies)
  77. Lær meg om kastanjer! (2 replies)
  78. Hva baker du til farsdagen da? (46 replies)
  79. Lett middag for kresne med omgangssyke (19 replies)
  80. Kjøttdeig utgått på dato-hadde du spist den? (58 replies)
  81. Tapas kokebok i julegave - trenger tips! (0 replies)
  82. Mugg på muggost (8 replies)
  83. Fortell meg om pepperrot! (6 replies)
  84. Forslag til frisk dessert etter smalahove? (12 replies)
  85. Festkake? (6 replies)
  86. Supperester - spise eller kaste? (3 replies)
  87. Mugg på osten, spiser du den? (45 replies)
  88. Hvor ofte spiser du godis? (52 replies)
  89. Enda en holdbarhetstråd - frossen kveite? (12 replies)
  90. Opptint andebryst - holdbarhet? (2 replies)
  91. Noen som kan hjelpe meg med elg indrefilet?? (1 replies)
  92. To år gammal frossen karbonade-deig (41 replies)
  93. Ferdig paideig - brukes til fruktpai? (2 replies)
  94. Spisested ala Fridays (4 replies)
  95. Brødbaking ... (8 replies)
  96. Hva har du i kjøleskapet? (2 replies)
  97. Oslo – gode restauranter med "typical norwegian food" (22 replies)
  98. Hvorfor blir jeg mer tørst av å drikke vann? (1 replies)
  99. Bra lutefisk i Oslo? (11 replies)
  100. Matyoghurt (9 replies)
  101. Pyntedill og utstyr til kaker og muffins (4 replies)
  102. Halloweengresskar - spiselig? (8 replies)
  103. Hvorfor koster ei flaske vin tre ganger så mye på restaurant? (26 replies)
  104. Gode grønnsaker som tilbehør... (3 replies)
  105. Hjelp!! Får ikke løs bollen på Kenwoodmaskin (8 replies)
  106. Sjokoladekalender til melkeallergikere (0 replies)
  107. Hvorfor blir tomatsuppa sur? (33 replies)
  108. Imponerte både meg selv og kassabetjenten (43 replies)
  109. 15 gram kardemomme (11 replies)
  110. Økologisk mat - sånne nymotens greier? (3 replies)
  111. Lunsj til venninnetreff (11 replies)
  112. Hvordan spiser du fylte kjeks? (116 replies)
  113. Kan sjokoladekake stå ute over natten? (12 replies)
  114. Anbefal meg take-away (øst) i Trondheim (43 replies)
  115. Oppskrift på knallgode skillingsboller (11 replies)
  116. Endelig fikk jeg ungene til å like fisk! (3 replies)
  117. Yoghurtjungelen (70 replies)
  118. Hvor finner jeg rimelige glass til rekecocktail (7 replies)
  119. Noen som fermenterer? (40 replies)
  120. Er du kresen? (89 replies)
  121. Pensjonistvennlig i Oslo? (8 replies)
  122. Hjelp, vi får en elgkalv (8 replies)
  123. Små gleder over unyttige ting (8 replies)
  124. Hjelp meg! Hvilke mengder av hver ting til koldtbord/tapas? (7 replies)
  125. Bergensk eller Lofoten fiskesuppe? (18 replies)
  126. Erfaring med trykkoker? (81 replies)
  127. Din beste oppskrift på kjøttsaus? (6 replies)
  128. Lage pai dagen før? (3 replies)
  129. Hvor grovt baker du ditt brød? (11 replies)
  130. Jordskokk - er den verd det? (23 replies)
  131. Mat- og helsespørsmål fra snuppa (4 replies)
  132. Lillesøster blir tre år - kakeskrytetråd! (2 replies)
  133. Juicy chicken stekepose (1 replies)
  134. Hvor mye er en kopp? (6 replies)
  135. Hvordan steker jeg speilegg? (9 replies)
  136. Muffinsmix for melkeallergikere? (13 replies)
  137. Pynte jentete muffins... (1 replies)
  138. Spinoff 3: Hvilken rekkefølge har du på taco-fyllet? (46 replies)
  139. Smoothie (20 replies)
  140. Vintips (0 replies)
  141. Hva skal vi bake? (7 replies)
  142. Spinoff 2: Hvordan åpner dere bløtkokte egg? (55 replies)
  143. Corn syrup i Oslo (3 replies)
  144. Spinoff: Hvordan spiser dere eggene deres? (49 replies)
  145. Hvordan koker dere egg da? (43 replies)
  146. Koker jeg poteter feil!? (99 replies)
  147. E-stoffer: spiselig kjemi (3 replies)
  148. Grønnkåldyrking for dummies (14 replies)
  149. Får ungen din nudler? (217 replies)
  150. Pastasalat (5 replies)
  151. Garden Salad - Heston style (7 replies)
  152. Mathallen i Oslo, oh yes, oh yes! (128 replies)
  153. Oslofolk: europeisk matmarked på Youngstorget denne uken! (2 replies)
  154. Fiskesuppe? (11 replies)
  155. Strikk til norgesglass? (7 replies)
  156. Ferskpresset juice (44 replies)
  157. Noe som er surt? (10 replies)
  158. Er noen av Toro/Møllerens 1-2-3 kaker uten gluten? (2 replies)
  159. Hvor mye alkohol har du/dere i hus? (120 replies)
  160. Hvordan lage rødvinsaus? (1 replies)
  161. Spinoff: Hva har du i matboksen/matpakken din i dag? (4 replies)
  162. Brød i papir eller plastposer? (31 replies)
  163. Vakumpakking av mat, det nye store? (12 replies)
  164. Hvordan få jr mer variert og interessert i middagsmat? (17 replies)
  165. Det er ikke morsomt å spise sin mat, når den ligger i pakke og ikke på fat (90 replies)
  166. Alternativ til pastasaus på glass (for oss som ikke er så kjøkkensmarte) (1 replies)
  167. Hvor er eplene? (53 replies)
  168. Magnolia Bakery kokebok? (5 replies)
  169. Cake Pops, my ass! (90 replies)
  170. Min datter virker lei babygrøt (22 replies)
  171. Store, gode muffinsformer til rimelig pris? (12 replies)
  172. Kidneybønner (11 replies)
  173. Fondant for dummies (5 replies)
  174. Japansk øl i Oslo/Akershus? (2 replies)
  175. Kan dere hjelpe meg å lage middagsliste? (6 replies)
  176. Etterlyser en muffinsoppskrift (4 replies)
  177. Helstekt pattegris i selskap? (113 replies)
  178. Majones - grrrrrr! (9 replies)
  179. Næringsrike supper uten kjøtt (23 replies)
  180. Vin til matlaging (25 replies)
  181. Take away i Drammen (1 replies)
  182. Hva skal dere ha til middag i dag? (1001 replies)
  183. Ferdigmat, hva bruker dere i disse "lage alt fra grunnen av"-tider? (107 replies)
  184. [Haster] Kremfløte under MMF? (2 replies)
  185. Hvitvin på boks (16 replies)
  186. Allergiguruer: Spor av peanøtter i hvit sjokolade? (10 replies)
  187. Raskere vektøkning - Tips til inntak? (36 replies)
  188. Oppbevaring av (hjemmelaget) sylteagurk (3 replies)
  189. Wenches ukemenyer? (2 replies)
  190. Al Forno, Stavanger (evt tips til kaféer) (8 replies)
  191. Jeg synes silikonformer til muffins er geniale, men …! (22 replies)
  192. Hva skal jeg gjøre med en bøtte epler? (5 replies)
  193. Fryse fårikål? (3 replies)
  194. Pepsi Max som ikke slutter å bruse (12 replies)
  195. Blandingsforhold i riskoker fra Tupperware (13 replies)
  196. Flere typer eddik? (7 replies)
  197. Tips til gode småretter (9 replies)
  198. Styrk - melk eller ikke? (8 replies)
  199. Blender til fiskemat? (11 replies)
  200. Supermat: Nødvendig for god helse eller juks og fanteri? (45 replies)
  201. Høstslipp av nyheter (30 replies)
  202. Forskere advarer mot fancy matpakketrend (282 replies)
  203. Omelett (30 replies)
  204. Nepe - spiser du det? (58 replies)
  205. Haster - skal væsken være lunken i No knead bread? (7 replies)
  206. Blodmat (67 replies)
  207. Rosiner, sukater og sånn (49 replies)
  208. Brødkalkulatoren og grovhet på brød (5 replies)
  209. Koselige frokoststeder i Oslo (7 replies)
  210. Liker du sylteagurk og syltede rødbeter? (89 replies)
  211. Spiser du kjøttdeig, farse og MUK-produkter? (70 replies)
  212. Avsporing om mat (0 replies)
  213. Kjapt måltid før trening? (1 replies)
  214. [Avsporing] Kjøttdeig (48 replies)
  215. Ovnsteke hel svinefilet (23 replies)
  216. "Te" i terninger (0 replies)
  217. Middagsretter som kan forberedes dagen før (6 replies)
  218. Fiberhusk/kruskakli - det samme? (4 replies)
  219. Hvordan feste strøssel på kanten av glass? (20 replies)
  220. Hvor spise lunsj i Oslo i morgen? (6 replies)
  221. Anbefal meg en restaurant som også har burger eller kebab i Oslo (17 replies)
  222. Lage mye mat for å fryse ned (10 replies)
  223. Ekstrautstyr til Kenwood (9 replies)
  224. Haster: ripsgelé (6 replies)
  225. Champagneglass - coupes (6 replies)
  226. Hva har jeg kjøpt? (eksotisk frukt) (30 replies)
  227. Å bake i trekk (6 replies)
  228. Brød som helles rett i form? (12 replies)
  229. Kvier du deg for å spise ute alene? (92 replies)
  230. Må skoleungene dine spise frokost, hvor lite er "godt nok"? (61 replies)
  231. Hjelp - tilbehør til makrell (3 replies)
  232. Juice, sunt eller usunt? (35 replies)
  233. Kakehjelp! (8 replies)
  234. Hva lager vi i familiebursdagen denne gang? (17 replies)
  235. Blåbærhjelp (17 replies)
  236. Oppbevaring av kveite (0 replies)
  237. Hva annet enn rispapir til vårruller? (2 replies)
  238. Hva blir det i matpakken i morgen/i dag? (60 replies)
  239. Brød med speltmel? (5 replies)
  240. Hva er nutritional yeast? (11 replies)
  241. Verdens beste banankake (8 replies)
  242. Kantarell? (7 replies)
  243. Efalex eller Eye Q? (18 replies)
  244. Hjelp til å lage pålegg selv (13 replies)
  245. Brødbaking - løsere deig, lenger steketid? (0 replies)
  246. Toro ris (18 replies)
  247. Kaldheving av deig til grovbrød (23 replies)
  248. Dansk rugbrød (0 replies)
  249. Hvorfor dør alltid urtene mine? (12 replies)
  250. Hvor få tak i appelsinessens? (17 replies)