View Full Version : Mat og kosthold
- Pinnekjøtt-test (8 replies)
- Finnes det god julete i (små)poser? (22 replies)
- Bloppys krumkaketips (13 replies)
- Kan laksemousse fryses? (0 replies)
- Pålegg til julefrokostene? (58 replies)
- Din beste eggesalat? (9 replies)
- Forrett og dessert til pinnekjøtt? Forslag? (28 replies)
- Mokkalikør gone wrong, tips til andre? (17 replies)
- Hva er delfiafett? (7 replies)
- Tunfisk til jul (14 replies)
- Klissete trøffelmasse (11 replies)
- Oppbevaring av pinnekjøtt (16 replies)
- Kan svoren reddes? (2 replies)
- Ting man kan lage og ha på glass (10 replies)
- Larve i melposen, æsj! Hvilke tiltak? (10 replies)
- Kan steinharde karameller reddes? (14 replies)
- Hjelp til spontanbesøk (10 replies)
- Hvor kjøper man en god ribbe? (14 replies)
- Rice Krispies, hvor, HVOR? (9 replies)
- Rødvinene "mine" funker ikke til mat (13 replies)
- Anbefal meg en rødvin til middag i kveld! (3 replies)
- Hvor mange brød til ca 20 barn og 30 foreldre? (6 replies)
- Hvilken brødbakemaskin vil jeg ha? (17 replies)
- Heilt essensielt nå før jul - siste i byggforskserien (11 replies)
- Finnes det en ferdig glasur til sjokoladekake som er god? (7 replies)
- Alkoholfritt juleøl (4 replies)
- Hva spiser man til frokost og kvelds i stedet for brødmat el knekkebrød? (20 replies)
- Sjokoladekarameller med maldonsalt (39 replies)
- Pelen eller Lenam! "Lättrimmad"? (6 replies)
- Melkeallergi: hva erstatter jeg vanlig melk med? (26 replies)
- Pepperkakedeig uten palmeolje (0 replies)
- Rødvin til svigerfar (9 replies)
- Er dette glutenfritt? (6 replies)
- Bake julekaker i "karantenetiden" etter omgangssyke? (9 replies)
- Hvis en skal kjøpe diverse godt øl på polet (15 replies)
- Har du sett snøkulene? (3 replies)
- Oppbevaring av pizzasnurrer (11 replies)
- Medisterdeig uten melk (3 replies)
- Den ultimate vin til pinnekjøtt? (36 replies)
- Brukar du eggestikkar? (37 replies)
- Dine beste glutenfrie oppskrifter (21 replies)
- Myke vannkringler? (12 replies)
- Glemt melk i pepperkakedeig (4 replies)
- Pinnekjøtt-noobie (51 replies)
- Anbefal en god kokebok for barn (2 replies)
- Hvor spiser vi ute i Lillestrøm? (13 replies)
- Glasur til pepperkaker og sånn sprøytedings (18 replies)
- Bestille bursdagskake til snuppa (0 replies)
- Kaldheve bolledeig over natten - Schakenda (7 replies)
- Funn av spor av nøtter i sprøstekt løk (10 replies)
- Smørform - får man tak i det? (0 replies)
- Nettbutikk mat (22 replies)
- Ny oppdatert pepperkakehusforskrift (5 replies)
- Oppskrift kjeks ala bokstavkjeks (1 replies)
- Steinalderkost (34 replies)
- Sesongvarer (21 replies)
- Den beste kokeboken for å lære helt basic kjøkkenkunnskap? (2 replies)
- Teofelia - pepperkakedeig?? (7 replies)
- Ferdiglagd pepperkakedeig (54 replies)
- Innvandrerbutikk Oslo sentrum (6 replies)
- Godteglad? Du er herved utfordret (58 replies)
- Hvilken kokesjokolade er melkefri? (10 replies)
- Utfordring: god dessert utan egg, melk og gluten (14 replies)
- Kokosmelk i kartong uten tilsetningsstoffer (11 replies)
- Kokebok for evig ungkar (18 replies)
- Ikke pepperkakehus, men? (22 replies)
- Natron vs. hornsalt (8 replies)
- Hvilken kokebok skal jeg ønske meg? (12 replies)
- Lær meg å spise/like fisk (49 replies)
- Hva skal dere ha til middag i dag? (1034 replies)
- Halal-alternativ til pølse i barnebursdag? (39 replies)
- Kakemenn - hvilken temp skal de stekes på? (12 replies)
- Den store vin-til-mat-tråden (0 replies)
- Hvor kjøper man pecannøtter rimeligst? (15 replies)
- Fungerer det å fryse vin i isbitpose? (17 replies)
- Curry pasta mot curry pulver (7 replies)
- Lær meg om kastanjer! (2 replies)
- Hva baker du til farsdagen da? (46 replies)
- Lett middag for kresne med omgangssyke (19 replies)
- Kjøttdeig utgått på dato-hadde du spist den? (58 replies)
- Tapas kokebok i julegave - trenger tips! (0 replies)
- Mugg på muggost (8 replies)
- Fortell meg om pepperrot! (6 replies)
- Forslag til frisk dessert etter smalahove? (12 replies)
- Festkake? (6 replies)
- Supperester - spise eller kaste? (3 replies)
- Mugg på osten, spiser du den? (45 replies)
- Hvor ofte spiser du godis? (52 replies)
- Enda en holdbarhetstråd - frossen kveite? (12 replies)
- Opptint andebryst - holdbarhet? (2 replies)
- Noen som kan hjelpe meg med elg indrefilet?? (1 replies)
- To år gammal frossen karbonade-deig (41 replies)
- Ferdig paideig - brukes til fruktpai? (2 replies)
- Spisested ala Fridays (4 replies)
- Brødbaking ... (8 replies)
- Hva har du i kjøleskapet? (2 replies)
- Oslo – gode restauranter med "typical norwegian food" (22 replies)
- Hvorfor blir jeg mer tørst av å drikke vann? (1 replies)
- Bra lutefisk i Oslo? (11 replies)
- Matyoghurt (9 replies)
- Pyntedill og utstyr til kaker og muffins (4 replies)
- Halloweengresskar - spiselig? (8 replies)
- Hvorfor koster ei flaske vin tre ganger så mye på restaurant? (26 replies)
- Gode grønnsaker som tilbehør... (3 replies)
- Hjelp!! Får ikke løs bollen på Kenwoodmaskin (8 replies)
- Sjokoladekalender til melkeallergikere (0 replies)
- Hvorfor blir tomatsuppa sur? (33 replies)
- Imponerte både meg selv og kassabetjenten (43 replies)
- 15 gram kardemomme (11 replies)
- Økologisk mat - sånne nymotens greier? (3 replies)
- Lunsj til venninnetreff (11 replies)
- Hvordan spiser du fylte kjeks? (116 replies)
- Kan sjokoladekake stå ute over natten? (12 replies)
- Anbefal meg take-away (øst) i Trondheim (43 replies)
- Oppskrift på knallgode skillingsboller (11 replies)
- Endelig fikk jeg ungene til å like fisk! (3 replies)
- Yoghurtjungelen (70 replies)
- Hvor finner jeg rimelige glass til rekecocktail (7 replies)
- Noen som fermenterer? (40 replies)
- Er du kresen? (89 replies)
- Pensjonistvennlig i Oslo? (8 replies)
- Hjelp, vi får en elgkalv (8 replies)
- Små gleder over unyttige ting (8 replies)
- Hjelp meg! Hvilke mengder av hver ting til koldtbord/tapas? (7 replies)
- Bergensk eller Lofoten fiskesuppe? (18 replies)
- Erfaring med trykkoker? (81 replies)
- Din beste oppskrift på kjøttsaus? (6 replies)
- Lage pai dagen før? (3 replies)
- Hvor grovt baker du ditt brød? (11 replies)
- Jordskokk - er den verd det? (23 replies)
- Mat- og helsespørsmål fra snuppa (4 replies)
- Lillesøster blir tre år - kakeskrytetråd! (2 replies)
- Juicy chicken stekepose (1 replies)
- Hvor mye er en kopp? (6 replies)
- Hvordan steker jeg speilegg? (9 replies)
- Muffinsmix for melkeallergikere? (13 replies)
- Pynte jentete muffins... (1 replies)
- Spinoff 3: Hvilken rekkefølge har du på taco-fyllet? (46 replies)
- Smoothie (20 replies)
- Vintips (0 replies)
- Hva skal vi bake? (7 replies)
- Spinoff 2: Hvordan åpner dere bløtkokte egg? (55 replies)
- Corn syrup i Oslo (3 replies)
- Spinoff: Hvordan spiser dere eggene deres? (49 replies)
- Hvordan koker dere egg da? (43 replies)
- Koker jeg poteter feil!? (99 replies)
- E-stoffer: spiselig kjemi (3 replies)
- Grønnkåldyrking for dummies (14 replies)
- Får ungen din nudler? (217 replies)
- Pastasalat (5 replies)
- Garden Salad - Heston style (7 replies)
- Mathallen i Oslo, oh yes, oh yes! (128 replies)
- Oslofolk: europeisk matmarked på Youngstorget denne uken! (2 replies)
- Fiskesuppe? (11 replies)
- Strikk til norgesglass? (7 replies)
- Ferskpresset juice (44 replies)
- Noe som er surt? (10 replies)
- Er noen av Toro/Møllerens 1-2-3 kaker uten gluten? (2 replies)
- Hvor mye alkohol har du/dere i hus? (120 replies)
- Hvordan lage rødvinsaus? (1 replies)
- Spinoff: Hva har du i matboksen/matpakken din i dag? (4 replies)
- Brød i papir eller plastposer? (31 replies)
- Vakumpakking av mat, det nye store? (12 replies)
- Hvordan få jr mer variert og interessert i middagsmat? (17 replies)
- Det er ikke morsomt å spise sin mat, når den ligger i pakke og ikke på fat (90 replies)
- Alternativ til pastasaus på glass (for oss som ikke er så kjøkkensmarte) (1 replies)
- Hvor er eplene? (53 replies)
- Magnolia Bakery kokebok? (5 replies)
- Cake Pops, my ass! (90 replies)
- Min datter virker lei babygrøt (22 replies)
- Store, gode muffinsformer til rimelig pris? (12 replies)
- Kidneybønner (11 replies)
- Fondant for dummies (5 replies)
- Japansk øl i Oslo/Akershus? (2 replies)
- Kan dere hjelpe meg å lage middagsliste? (6 replies)
- Etterlyser en muffinsoppskrift (4 replies)
- Helstekt pattegris i selskap? (113 replies)
- Majones - grrrrrr! (9 replies)
- Næringsrike supper uten kjøtt (23 replies)
- Vin til matlaging (25 replies)
- Take away i Drammen (1 replies)
- Hva skal dere ha til middag i dag? (1001 replies)
- Ferdigmat, hva bruker dere i disse "lage alt fra grunnen av"-tider? (107 replies)
- [Haster] Kremfløte under MMF? (2 replies)
- Hvitvin på boks (16 replies)
- Allergiguruer: Spor av peanøtter i hvit sjokolade? (10 replies)
- Raskere vektøkning - Tips til inntak? (36 replies)
- Oppbevaring av (hjemmelaget) sylteagurk (3 replies)
- Wenches ukemenyer? (2 replies)
- Al Forno, Stavanger (evt tips til kaféer) (8 replies)
- Jeg synes silikonformer til muffins er geniale, men …! (22 replies)
- Hva skal jeg gjøre med en bøtte epler? (5 replies)
- Fryse fårikål? (3 replies)
- Pepsi Max som ikke slutter å bruse (12 replies)
- Blandingsforhold i riskoker fra Tupperware (13 replies)
- Flere typer eddik? (7 replies)
- Tips til gode småretter (9 replies)
- Styrk - melk eller ikke? (8 replies)
- Blender til fiskemat? (11 replies)
- Supermat: Nødvendig for god helse eller juks og fanteri? (45 replies)
- Høstslipp av nyheter (30 replies)
- Forskere advarer mot fancy matpakketrend (282 replies)
- Omelett (30 replies)
- Nepe - spiser du det? (58 replies)
- Haster - skal væsken være lunken i No knead bread? (7 replies)
- Blodmat (67 replies)
- Rosiner, sukater og sånn (49 replies)
- Brødkalkulatoren og grovhet på brød (5 replies)
- Koselige frokoststeder i Oslo (7 replies)
- Liker du sylteagurk og syltede rødbeter? (89 replies)
- Spiser du kjøttdeig, farse og MUK-produkter? (70 replies)
- Avsporing om mat (0 replies)
- Kjapt måltid før trening? (1 replies)
- [Avsporing] Kjøttdeig (48 replies)
- Ovnsteke hel svinefilet (23 replies)
- "Te" i terninger (0 replies)
- Middagsretter som kan forberedes dagen før (6 replies)
- Fiberhusk/kruskakli - det samme? (4 replies)
- Hvordan feste strøssel på kanten av glass? (20 replies)
- Hvor spise lunsj i Oslo i morgen? (6 replies)
- Anbefal meg en restaurant som også har burger eller kebab i Oslo (17 replies)
- Lage mye mat for å fryse ned (10 replies)
- Ekstrautstyr til Kenwood (9 replies)
- Haster: ripsgelé (6 replies)
- Champagneglass - coupes (6 replies)
- Hva har jeg kjøpt? (eksotisk frukt) (30 replies)
- Å bake i trekk (6 replies)
- Brød som helles rett i form? (12 replies)
- Kvier du deg for å spise ute alene? (92 replies)
- Må skoleungene dine spise frokost, hvor lite er "godt nok"? (61 replies)
- Hjelp - tilbehør til makrell (3 replies)
- Juice, sunt eller usunt? (35 replies)
- Kakehjelp! (8 replies)
- Hva lager vi i familiebursdagen denne gang? (17 replies)
- Blåbærhjelp (17 replies)
- Oppbevaring av kveite (0 replies)
- Hva annet enn rispapir til vårruller? (2 replies)
- Hva blir det i matpakken i morgen/i dag? (60 replies)
- Brød med speltmel? (5 replies)
- Hva er nutritional yeast? (11 replies)
- Verdens beste banankake (8 replies)
- Kantarell? (7 replies)
- Efalex eller Eye Q? (18 replies)
- Hjelp til å lage pålegg selv (13 replies)
- Brødbaking - løsere deig, lenger steketid? (0 replies)
- Toro ris (18 replies)
- Kaldheving av deig til grovbrød (23 replies)
- Dansk rugbrød (0 replies)
- Hvorfor dør alltid urtene mine? (12 replies)
- Hvor få tak i appelsinessens? (17 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.