View Full Version : Mat og kosthold
- Hva skal du ha til middag i dag?
- Jaaaaa!
- Skinkestek, hva kan jeg lage?
- Krydderbruk
- Frysing av krydderurter.
- Økologisk godteri
- Julegaveide til klippfiskelskere
- Kan du sopp?
- Kunnskapsløftet, Mat og helse
- Da snakker vi om damp!
- Hoi Sin Sauce (Anne M)
- Hjelp! Hva serverer jeg min mor og far på søndagsmiddag
- Oppbevaring for dummies...
- Noen som har oppskrift på grove rundstykker?
- Jeg har syltet!
- Tiden det tar å lage mat...
- Cola - djevelens verk
- En anbefaling
- Skyller dere frukten?
- Norsk brød tilsatt masse konserveringsmidler?
- Hvor lenge kan maten stå i kjøleskapet?
- Hva klarer du deg fint uten på kjøkkenet?
- Hyllebærdrikk.
- Sliter du med urtene?
- Hvordan lage saus?
- Forbrenningen vår
- God take away i Oslo?
- Vafler til frokost???
- Stek
- Pultost
- "Hardt" skum på latten?
- Brød
- Lefser og pålegg - hjelp?!
- Laks på tube!
- Er det håp for meg?
- Oppbevaring av frukt og grønt
- Vegetariske "kjøtt"-produkter, se her!
- Jeg har fått en åpenbaring
- Ris også farlig nå?
- Oppskrifter og kjøkkenråd for "dummies"
- Hvor lenge holder kraft seg?
- Haster! Sausen ble for salt.
- Tre ønsker på én gang.
- Skumme av kraft?
- Blånne matspørsmål
- Havregrøt-dele-oppskrift-tråd
- Haugesund husmorskoles kokebok
- Å dyrke langs hovedveier
- Brød eller varmmat?
- Fryse får-i-kål?
- Enkle og raske middager?
- Hvor kommer de fra?
- Din favorittyoghurt?
- Kastanjer
- Plast-skjærebrett i farver?
- Hva har du i vegetar fajitas?
- Middagsmatfantasi
- Fårikål
- Sjokoladekake! Trenger oppskrift
- Tilbehør til hjortesteik
- Sunt fett?
- Kolonihageabonnenter!
- Hvordan får man sprø svor på surret skinkestek?
- Lammelår-skryt!
- Har barn(et)a dine sunt kosthold?
- Salatslynge
- Gå ned i vekt og bli der?
- Smøre kakeformer og langpanner
- Holdbarhet på Menkomel Whipping
- Middag
- Rettferdig øl
- Fiskesuppe, mager mat?
- Koldtbord!
- Jeg trenger hjelp
- Dressing
- Kolonihagen.no
- Familie som ikke liker grønnsaker! *hjelp*
- Tilfører jerngryten jern i maten?
- Skillingsboller/kanelboller
- Fredagskos
- Cola Zero vs Cola light
- Jeg har spist blodpannekaker!
- "Lefse" med kylling, salat osv...
- Aluminium og melkemat
- Vellykkede eplekaker
- Hvilke smakstilsteninger passer til hva?
- Beinbit i Fjordland Finnbiff
- Hvilken julebrus er best?
- Hva spiser dere på julaften?
- Har du spist julemarsipan ennå?
- Fete meieriprodukter sunt?
- Bakes det syv sorter til jul?
- Hva er det til middag i dag?
- Krise: 4-års kake
- Selvskryt
- Dessert
- Anis...frø?
- Skal pinnekjøttet være røkt eller urøkt?
- bananfluer!!!
- Spiser dere julemat før jul?
- Maltøl
- Oreo bañadas
- Kolonihageabonnenter....
- Julebrus-kongen (stor fare for ihjel-knegging)
- Hvitløksbaguette med sjokoladepålegg...
- Oppskrift på gomme?
- Hvor skal jeg begynne? (angående middager)
- Middagsoppskrifter
- Marinade til indrefilet av svin, takk!
- Kaffe
- Møkk lei kresne unger
- Hvor sunt er egentlig Farris?
- Potetkoking
- Når spiser dere middag?
- Nå skal jeg for alvor begynne å tenke økologisk!
- Hvor spiser dere ute i Oslo?
- Haster litt, for lite sursøt saus
- E-stoffer. (Gammelt innlegg fra NM)
- Haster: Trenger tips! Kjapp mat til mange.
- Hvor spiser dere ute i Bergen?
- Hva kan jeg servere i en 9-årsbarnebursdag?
- Hva kan jeg lage i mikroen av sunn mat?
- Eplegrøt
- Dårlig hukommelse!
- Floetegratinerte poteter med Baileys
- God espressokaffe
- Matkurs hos Mim
- Jippi. Fersk kveite til middag.
- Barnebursdagskake for dummies?
- Sette gjærdeig dagen før den skal brukes
- Hvordan var det igjen?
- Fisk meg her og fisk meg der
- Hva serverer du i barnebursdag?
- Begrensninger på frukt?
- Et barnebursdagsspørsmål til...
- Hvordan koke grønnsaker?
- Tilbehør til pinnekjøtt
- Om å kaste mat
- Lukk øynene når du steker
- Er det noe feil med kunnskapen min? (om tørrgjær)
- Prior selger bakterieinfisert kylling
- Le beaujolais nouveau est arrivé
- Passerte tomater
- Kan noen hjelpe en pinnekjøttfersking?
- Kenwood Major - oppdatering
- Steketid...(fryktelig dumt spørsmål)
- Iset og andre matdebattanter - rapport fra bursdagen
- Kjøkkenmaskin, hvilken?
- Hurra for Jamie!!
- Lage karbonader fra biff?
- Beholdt du vekta etter å ha slanket deg??
- Hva er det "rareste" du har spist?
- Tilbehør til lutefisk
- Middagsrutiner -hvordan gjør dere det?
- Lys kakedeig fra IKEA
- Hvor mye ribbe pr. person?
- Pepperkakedeig i full fart...
- Brødbakemaskin, noen erfaringer?
- Meny til barnedåp
- Kaffepads
- Får du til å hande på Lidl?
- Hvilken temperatur stekes pepperkaker ved
- Hva bare MÅ man kjøpe på Lidl
- Oppskrifter på fiskeretter som barn liker...?
- Handler dere Fairtrade?
- Saus av blåmuggost
- En uke gammel rødvin?
- Plassering i stekeovnen
- Haster: Skal gryteklart pinnekjøtt ligge i vann?
- Cola Zero er kommet på glassflaske.
- Kan jeg bruke denne brøddeigen? Haster.
- Mat som glir lett ned
- Smaksprøver i matbutikken
- Hjelp!!
- Syv sorter til jul?
- Fiskesuppe
- Bra og rimelig ribbe - hvor finner jeg det?
- Hva spiser du på julaften?
- Svinemør?
- Kan jeg fryse risboller?
- Hva spiser dere på nyttårsaften da?
- Jeg har endelig fått stekeovn!
- Steking av svineribbe
- Myggen skal kjøpe vin
- Alternativ til kremfløte?
- Haster!!!!
- Jeg har faktisk tatt sjansen ...
- 2-års bursdag.. (noe annet enn pølse i brød)?
- Tips til alle "skapsvensker"
- Nå har jeg spist lunsj
- Steinbitfilet, bacon og estragon
- Kokosmakroner
- Favorittvin?
- safranbakst
- Alternativer til kefir og mandler
- Det lukter så godt her!
- Hvor mye er "en side" pinnekjøtt?
- Oslo og kaffe/kaker
- Donaldbrus
- Hva pakker dere karameller i?
- Serinakaker?
- Hva gjør jeg med 6 eggeplommer?
- Nigella stæsj
- Julehandelen
- Ferdigskivet ost
- Surkålgryte
- Juksepølse
- Langreist fisk - hvilken koding?
- Her har dere mannen!
- Annas? Pepperkakehus
- Bitteliten espressokanne - brukerhjelp søkes
- Ribbetyper
- Oppbevaring av delfiakake
- Hahahahaha!
- Marsipan, anyone?
- Langkoking av risgrøt?
- Gi meg oppskrift på DIN kålrabistappe!
- Nå er det jul i stua!
- Ribba på julaften ble bra!
- Krise! Har ikke kålrabimoser eller stavmixer
- Fondue-kjøttfondue
- Kan vepsebol fryses?
- Ferdig pinnekjøtt?
- Menyen på nyttårsaften
- Juleskinke - hvor lenge i ovnen?
- Pæreskinke
- Mat til 1 1/2-åring
- Forandres næringsinnholdet når mat tørkes?
- Avokadomodningstriks?
- Sjokoladefondant og former?
- Ildfaste former
- Hvordan få en saftig kalkun?
- Oksestek og marinering
- Hvordan får jeg ruccula til å holde seg noen dager?
- Helstekt indrefilèt. Hjelp.
- Waldorfsalaten min
- Hva har du i Waldorfsalaten din?
- Hersens mandelpoteter!
- Oppbevaring av egg
- Potetmos
- Mat og råvarelitteratur
- Opprensking i fryserne ...
- Fryse fiskegryte? *haster*
- Hva er det i fiken?
- Fitness-reklame
- Hvilken ris, til hva?
- Forslag til ukemeny
- Temperatur på kaffe
- Frysing av hjemmelaget fiskegrateng?
- Fisk til frokost, fisk til frokost
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.