View Full Version : Mat og kosthold


Sider : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Hva bør vi ha med på et asiatisk koldtbord (8 replies)
  2. Den store tråden om te (22 replies)
  3. Ferdig grillet kylling – innhold (25 replies)
  4. Sjømat (5 replies)
  5. Honning (8 replies)
  6. Alt for mye ris! (9 replies)
  7. Dumplings - tolke oppskrift (12 replies)
  8. Verdens beste/ Kvæfjordkake i Oslo? (3 replies)
  9. Lage lapper med drikkeyoghurt? (3 replies)
  10. Den beste juksekraften - ikke la det beste bli det godes fiende! (9 replies)
  11. Lettvint selskapsmiddag til 9 (46 replies)
  12. Catering til konfirmasjon - Oslo (13 replies)
  13. Spiser du mat du egentlig ikke liker bare fordi det er sunt? (62 replies)
  14. Hvilke knekkebrød er de sunneste? (23 replies)
  15. God middag som krever lite på «øde» øy (11 replies)
  16. Bruker du tofu i matlagingen? (76 replies)
  17. Masa harina og miso paste (3 replies)
  18. Oppskrifter til airfryer (4 replies)
  19. Hvordan arrangerer jeg enklest en tapaslunsj med dessert? (18 replies)
  20. Ansjos vs brisling (6 replies)
  21. Hva er det til middag? #18 (977 replies)
  22. Tapasretter som ungdommer digger (27 replies)
  23. Pinnekjøtt: Mengde og oppbevaring (3 replies)
  24. Diverse vintips til nyttårsaften (1 replies)
  25. Det beste steketermometeret? (8 replies)
  26. Ferdiglagede, glutenfrie julekaker? (7 replies)
  27. Oppskrift på berlinerkranser (Palmen?) (8 replies)
  28. Field mushrooms – hva er det? (8 replies)
  29. Når man ikke orker å kjevle deig (24 replies)
  30. Må jeg bruke fettredusert mandelmel? (3 replies)
  31. Vegetarisk, enkel julemat - hjelp! (28 replies)
  32. En god cookies-oppskrift? (5 replies)
  33. Oppbevaring seige cookies (7 replies)
  34. Amaretti med sitron (0 replies)
  35. Kaffebar i Bergen (5 replies)
  36. Hva mer til enkelt tapasbord? (12 replies)
  37. Hjemmelaget pepperkakedeig - har du en knallgod oppskrift? (21 replies)
  38. God hjemmelagd granola? (8 replies)
  39. Black copper-kjelene til Modern House (0 replies)
  40. Hva skal jeg spise? (33 replies)
  41. Challenge eller galskap? Lage forskjellig middag hver dag ett helt år? (39 replies)
  42. Rester av butterdeig (2 replies)
  43. Sjokoladekake - helt Texas (8 replies)
  44. Stor eller liten langpanne? (8 replies)
  45. Holdbarhet, ferdig blandet salat (7 replies)
  46. Lage ukemeny - stress (22 replies)
  47. Fredagskos - lavkarbo (1 replies)
  48. Bake nå, servere lørdag? (5 replies)
  49. Steke gnocchi (9 replies)
  50. Erstatte olje i gulrotkake med margarin eller smør (5 replies)
  51. Restaurant i Oslo sentrum som har mer fornuftige priser (8 replies)
  52. Hvor skal vi ut og spise i Oslo på mandag? (12 replies)
  53. Inspirert av nye kostholdsråd: hvilke grønnsaker har du alltid i kjøleskapet? (82 replies)
  54. Nye kostholdsråd (67 replies)
  55. Lage likør på syltetøyglass? (4 replies)
  56. Hvilken sprit til likør? (20 replies)
  57. Hvilken matkasse? (28 replies)
  58. Oppskrifter masse reklame og tekst - tips (2 replies)
  59. Jeg ønsker meg tips om spennende, spiselige gaver! (9 replies)
  60. Taco til 16 stk (21 replies)
  61. Hva er det til middag? #17 (1171 replies)
  62. Mat til konfirmasjon (5 replies)
  63. Spisested med melkefrie alternativer - Oslo (5 replies)
  64. Selges det kasser med jordbær noe sted nå? (Oslo eller deromkring) (2 replies)
  65. Middag etter ferie (30 replies)
  66. Selvplukk av «noe» rundt Oslo (8 replies)
  67. Kake til begravelse (46 replies)
  68. Haster: God marsipankake fra dagligvare? (18 replies)
  69. Turmat-tips? (9 replies)
  70. Oppskrifter med karbohydratinnhold (5 replies)
  71. Dessert på piknik? (13 replies)
  72. Hva bør jeg kjøpe til frokost til gjester? (31 replies)
  73. Lunsj på hytta (13 replies)
  74. Kostholdtips for folk som trenger å passe på av ulike årsaker (1 replies)
  75. Mat til 12 på hyttetur - hjelp! (4 replies)
  76. Popcornmaskin - hva slags fett? (3 replies)
  77. Beste italienske type pizza i Oslo? (8 replies)
  78. Rimelig og god plass å spise i Oslo sentrum (3 replies)
  79. Elsker du gjærbakst? (46 replies)
  80. Hvor kjøper jeg god focaccia eller annet brød til tapas (Oslo)? (12 replies)
  81. Piknik på stranden (4 replies)
  82. Luksus-takeaway som lages ferdig hjemme - Oslo (25 replies)
  83. Baker du enda surdeigsbrød? (72 replies)
  84. Restaurant i Oslo til liten disputasmiddag (12-15 personer) (4 replies)
  85. Hva vil du bli invitert på til lunsj når det er helg? (41 replies)
  86. Fermentering - trenger hjelp! (3 replies)
  87. Hvor skal vi spise i Stavanger? (20 replies)
  88. Kald middag (24 replies)
  89. Holdbarhet på gravlaks i nistepakke (8 replies)
  90. Matpakke - "Ikke mindre næring enn brunost" (19 replies)
  91. Hva er det til middag? #16 (1014 replies)
  92. Ang. kokt ris i romtemperatur (20 replies)
  93. Hvor (fysisk butikk Oslo) får jeg tak i rosevann (18 replies)
  94. Proteinpulver med sjokoladesmak - hvilken smaker best? (4 replies)
  95. Hvilken te i løsvekt liker du best? (15 replies)
  96. Sunn snacks på kontoret (20 replies)
  97. God, klassisk koldtbordcatering i Oslo? (9 replies)
  98. Spisesteder vi liker, eller misliker (8 replies)
  99. Pizzamel i kake? (4 replies)
  100. Anbefal gode kafeer i Oslo (5 replies)
  101. Fins dette? Gode dim sum / gyoza i frysedisken på Oda eller Rema? (5 replies)
  102. Butikk med billig frukt og grønt i Bergen (16 replies)
  103. Mel i pose og dårlig lukt (2 replies)
  104. Anbefal et vaffeljern (41 replies)
  105. Helstekt kalkun? (11 replies)
  106. Gode mandagsrestauranter i Oslo (10 replies)
  107. The broth company? (3 replies)
  108. Oppskrift på syltet rødløk (12 replies)
  109. Lage matpakker kvelden før? (7 replies)
  110. Snacks som metter litt (48 replies)
  111. Frukt og grønt uten altfor dårlig samvittighet (5 replies)
  112. Catering i Kristiansand (4 replies)
  113. Trøffelbalsamico (2 replies)
  114. Jeg ønsker meg tips om gode, alkoholfrie drikker! (53 replies)
  115. Forslag til royal dansk dessert eller enkel kake? (12 replies)
  116. Hvordan lage god kaffe (20 replies)
  117. Mager vaniljekesam utgått på dato med god margin (1 replies)
  118. Hva slags kaffe drikker du hjemme? (68 replies)
  119. Pinnekjøtt i lefse? (4 replies)
  120. Restaurant eller lokale for ca 35-45 personer i Oslo? (0 replies)
  121. Tine vakumpakket mat raskt - HASTER (9 replies)
  122. Espressopulver - hvor får jeg tak i det? (11 replies)
  123. Kransekake og allergener (6 replies)
  124. Tips til restaurant i Oslo, 1. januar? (19 replies)
  125. Pynte kake med popping candy (3 replies)
  126. Meny nyttårsaften (58 replies)
  127. Raclette (25 replies)
  128. Kan du spise mat du ikke liker? (87 replies)
  129. Er crispy duck i asiatiske pannekaker en god ide til nyttår? (21 replies)
  130. Jeg har kastet innholdsfortegnelsen til konfekten (42 replies)
  131. Nybakte rundstykker og frysing (2 replies)
  132. Hva kan jeg ha under pinnekjøttet i kjelen? (21 replies)
  133. Erstatte rødvin i saus (11 replies)
  134. Alkoholfri drikke til julemiddagen (29 replies)
  135. Tilbakekallelse av julebrus (26 replies)
  136. Ideell oppbevaring av sjokolade (17 replies)
  137. Dessert til første juledag (40 replies)
  138. Vet du hva Janssons fristelse er? (83 replies)
  139. Hvordan lager du lammeribbe til jul? (5 replies)
  140. Favorittilbehør til ribbe (29 replies)
  141. Hva lager jeg av rester av stekt torsk? (9 replies)
  142. Enkel gryterett til uformelt familietreff? (29 replies)
  143. Har du tips på steketermometer? (8 replies)
  144. Hvor kan jeg kjøpe lammesvanger eller rulleskinn til lammerull i Oslo? (9 replies)
  145. Kveite på julaften- har dere tips og triks og tilbehørsanbefalinger? (24 replies)
  146. Spennende spisested utenfor sentrum (Oslo) (6 replies)
  147. Spise mellom Oslo S og Rockefeller fredag om en uke (13 replies)
  148. Kan jeg bruke mandelmelk i fin gjærbakst? (2 replies)
  149. Kokebokanbefaling? (14 replies)
  150. Spise i Lillestrøm (16 replies)
  151. Varme opp eplekake (4 replies)
  152. Hva er det til middag? #15 (1012 replies)
  153. Små pakker med butikkpepperkaker? (18 replies)
  154. Bruker du serviett? (57 replies)
  155. Finnes det en god ferdigpizza? (76 replies)
  156. HASTER: Støpejern, temperatur og grytebrød (17 replies)
  157. Mat med på fjelltur (23 replies)
  158. Pålegg? (67 replies)
  159. Kan fløten sukres? (7 replies)
  160. Lunsj for kolleger hjemme - glutenfritt (16 replies)
  161. Hva kan jeg bruke cottage cheese vanilje til? (6 replies)
  162. Oppdrettslaks (28 replies)
  163. Middag for en (20 replies)
  164. Lunsj i Oslo (2 replies)
  165. Produktnyheter 2023 (39 replies)
  166. Tilbudstipstråden (3 replies)
  167. Billige middager (69 replies)
  168. Hvordan oppbevare te? (7 replies)
  169. Ostesufflé (4 replies)
  170. Fryse epler og plommer? (3 replies)
  171. Hva lage med mørbrad? (17 replies)
  172. Favoritt-te? (30 replies)
  173. Uterestaurant i Oslo i dag? (5 replies)
  174. Søtning til havregrøt (36 replies)
  175. Hvor ofte spiser dere ute/har takeaway? (81 replies)
  176. Roasted/ristet hvitløk?!? (8 replies)
  177. Haster (9 replies)
  178. Anbefal meg en enkel gryterett uten kjøtt (20 replies)
  179. Pikekyss (4 replies)
  180. Tykk, stiv krem? (24 replies)
  181. Mat fra ulike regioner i Italia (18 replies)
  182. Iskremmaskin? (29 replies)
  183. God kaffe til moccamaster (12 replies)
  184. Når kakeformen er 26 cm i diameter og oppskriften er for en form som er 22 (4 replies)
  185. Kalkun med tilbehør - sommerutgave (5 replies)
  186. Kake i konfirmasjon (28 replies)
  187. Ikke så usunn dessert uten gluten som kan forberedes dagen før (13 replies)
  188. Proteinrik mat (12 replies)
  189. Gode supper? (12 replies)
  190. Pølser og burgere og ... hva da? (5 replies)
  191. (Vin)bar Oslo sentrum (9 replies)
  192. Markedsundersøkelse: Cookies? (57 replies)
  193. Hva lønner seg å handle i Sverige nå? (29 replies)
  194. Hva er det til middag? #14 (1010 replies)
  195. Middager i varmen? (18 replies)
  196. Koffeinfri kaffe som ikke koster skjorta? (3 replies)
  197. Dumplings Oslo? (5 replies)
  198. Glasur til surmelkskake (0 replies)
  199. Ultraprosessering nettside (0 replies)
  200. Lage langpannekake i rundform (5 replies)
  201. Vegetar tapas/koldtbord (15 replies)
  202. Oppbevaring av egg (7 replies)
  203. Tips til enkle og sunne middager (10 replies)
  204. Hvordan lager man god omelett? (19 replies)
  205. Nistemat i sommervarme (10 replies)
  206. Når er det en matforgiftning? (28 replies)
  207. Enkel mat med kyllingfilet? (6 replies)
  208. Hva er kosemat og kosedrikke for deg? (36 replies)
  209. Fransk restaurant i Oslo - finnes det noen gode som ikke koster skjorta? (31 replies)
  210. Hjelp meg med å fylle festbuffetbordet til 35 pers (23 replies)
  211. Kenwood K-spade (21 replies)
  212. Pizzastein til gassgrill? Noen vits? (10 replies)
  213. Alkoholfrie drinker til Eurovision (6 replies)
  214. Russefrokost 17. mai (7 replies)
  215. Meny til 17. mai? (60 replies)
  216. God catering i Oslo (1 replies)
  217. Mandelbunn vs. kransekake (2 replies)
  218. Hvilken balsamico til «mindre fint»? (15 replies)
  219. Finnes det gode wienerpølser? (7 replies)
  220. Spiser dere kvelds eller kveldsmat? (67 replies)
  221. Middag i Oslo 17 mai - hvor koselig? (5 replies)
  222. Blande kjøttdeig av storfe og svin (11 replies)
  223. Restaurant i Oslo (10 replies)
  224. Hvor lenge holder ostekrem seg? (4 replies)
  225. Hvor mange kaker i konfirmasjon (31 replies)
  226. Ordentlig sprø apple crumble? (0 replies)
  227. God, frossen marsipankake? (9 replies)
  228. Salte før eller etter tilbereding? (28 replies)
  229. Haster! Bør jeg varme opp kanelbollene? (5 replies)
  230. Hva er din go-to middag når du ikke har handlet? (74 replies)
  231. Påskemiddag til mange - hva ville dere servert? (9 replies)
  232. Lage lasagne dagen før (10 replies)
  233. Tom for sukker. Kan jeg bruke syltesukker? (3 replies)
  234. Raw food-tråden (3 replies)
  235. Oppskrift på glutenfri sjokoladekake i stor langpanne? (11 replies)
  236. Enkel dessert til 13 (37 replies)
  237. God takeaway-sushi rundt Stortinget? (2 replies)
  238. Portvin- hva skal man starte med? (6 replies)
  239. Erstatning for peanøttsmør (4 replies)
  240. Kan/vil alle spise halalkjøtt? (39 replies)
  241. Jeg trenger grønn te-anbefalinger! (14 replies)
  242. Hva spiser du nå? (179 replies)
  243. Hva heter honeynut squash på norsk? (8 replies)
  244. Steketid kjøleskapskald lasagne? (3 replies)
  245. Smaker lyse glutenfrie muffins fra Toro godt? (30 replies)
  246. Hva skal du ha til middag i dag? Tråd # 13 (1003 replies)
  247. Anbefal meg en asiatisk restaurant i Oslo der du kan få bord på dagen (12 replies)
  248. Hvem har billigst smågodt akkurat nå? (19 replies)
  249. Pensle boller uten egg/melk? (11 replies)
  250. Cøliaki: Tips og råd når man får besøk (30 replies)