View Full Version : Mat og kosthold
- Hva bør vi ha med på et asiatisk koldtbord (8 replies)
- Den store tråden om te (22 replies)
- Ferdig grillet kylling – innhold (25 replies)
- Sjømat (5 replies)
- Honning (8 replies)
- Alt for mye ris! (9 replies)
- Dumplings - tolke oppskrift (12 replies)
- Verdens beste/ Kvæfjordkake i Oslo? (3 replies)
- Lage lapper med drikkeyoghurt? (3 replies)
- Den beste juksekraften - ikke la det beste bli det godes fiende! (9 replies)
- Lettvint selskapsmiddag til 9 (46 replies)
- Catering til konfirmasjon - Oslo (13 replies)
- Spiser du mat du egentlig ikke liker bare fordi det er sunt? (62 replies)
- Hvilke knekkebrød er de sunneste? (23 replies)
- God middag som krever lite på «øde» øy (11 replies)
- Bruker du tofu i matlagingen? (76 replies)
- Masa harina og miso paste (3 replies)
- Oppskrifter til airfryer (4 replies)
- Hvordan arrangerer jeg enklest en tapaslunsj med dessert? (18 replies)
- Ansjos vs brisling (6 replies)
- Hva er det til middag? #18 (977 replies)
- Tapasretter som ungdommer digger (27 replies)
- Pinnekjøtt: Mengde og oppbevaring (3 replies)
- Diverse vintips til nyttårsaften (1 replies)
- Det beste steketermometeret? (8 replies)
- Ferdiglagede, glutenfrie julekaker? (7 replies)
- Oppskrift på berlinerkranser (Palmen?) (8 replies)
- Field mushrooms – hva er det? (8 replies)
- Når man ikke orker å kjevle deig (24 replies)
- Må jeg bruke fettredusert mandelmel? (3 replies)
- Vegetarisk, enkel julemat - hjelp! (28 replies)
- En god cookies-oppskrift? (5 replies)
- Oppbevaring seige cookies (7 replies)
- Amaretti med sitron (0 replies)
- Kaffebar i Bergen (5 replies)
- Hva mer til enkelt tapasbord? (12 replies)
- Hjemmelaget pepperkakedeig - har du en knallgod oppskrift? (21 replies)
- God hjemmelagd granola? (8 replies)
- Black copper-kjelene til Modern House (0 replies)
- Hva skal jeg spise? (33 replies)
- Challenge eller galskap? Lage forskjellig middag hver dag ett helt år? (39 replies)
- Rester av butterdeig (2 replies)
- Sjokoladekake - helt Texas (8 replies)
- Stor eller liten langpanne? (8 replies)
- Holdbarhet, ferdig blandet salat (7 replies)
- Lage ukemeny - stress (22 replies)
- Fredagskos - lavkarbo (1 replies)
- Bake nå, servere lørdag? (5 replies)
- Steke gnocchi (9 replies)
- Erstatte olje i gulrotkake med margarin eller smør (5 replies)
- Restaurant i Oslo sentrum som har mer fornuftige priser (8 replies)
- Hvor skal vi ut og spise i Oslo på mandag? (12 replies)
- Inspirert av nye kostholdsråd: hvilke grønnsaker har du alltid i kjøleskapet? (82 replies)
- Nye kostholdsråd (67 replies)
- Lage likør på syltetøyglass? (4 replies)
- Hvilken sprit til likør? (20 replies)
- Hvilken matkasse? (28 replies)
- Oppskrifter masse reklame og tekst - tips (2 replies)
- Jeg ønsker meg tips om spennende, spiselige gaver! (9 replies)
- Taco til 16 stk (21 replies)
- Hva er det til middag? #17 (1171 replies)
- Mat til konfirmasjon (5 replies)
- Spisested med melkefrie alternativer - Oslo (5 replies)
- Selges det kasser med jordbær noe sted nå? (Oslo eller deromkring) (2 replies)
- Middag etter ferie (30 replies)
- Selvplukk av «noe» rundt Oslo (8 replies)
- Kake til begravelse (46 replies)
- Haster: God marsipankake fra dagligvare? (18 replies)
- Turmat-tips? (9 replies)
- Oppskrifter med karbohydratinnhold (5 replies)
- Dessert på piknik? (13 replies)
- Hva bør jeg kjøpe til frokost til gjester? (31 replies)
- Lunsj på hytta (13 replies)
- Kostholdtips for folk som trenger å passe på av ulike årsaker (1 replies)
- Mat til 12 på hyttetur - hjelp! (4 replies)
- Popcornmaskin - hva slags fett? (3 replies)
- Beste italienske type pizza i Oslo? (8 replies)
- Rimelig og god plass å spise i Oslo sentrum (3 replies)
- Elsker du gjærbakst? (46 replies)
- Hvor kjøper jeg god focaccia eller annet brød til tapas (Oslo)? (12 replies)
- Piknik på stranden (4 replies)
- Luksus-takeaway som lages ferdig hjemme - Oslo (25 replies)
- Baker du enda surdeigsbrød? (72 replies)
- Restaurant i Oslo til liten disputasmiddag (12-15 personer) (4 replies)
- Hva vil du bli invitert på til lunsj når det er helg? (41 replies)
- Fermentering - trenger hjelp! (3 replies)
- Hvor skal vi spise i Stavanger? (20 replies)
- Kald middag (24 replies)
- Holdbarhet på gravlaks i nistepakke (8 replies)
- Matpakke - "Ikke mindre næring enn brunost" (19 replies)
- Hva er det til middag? #16 (1014 replies)
- Ang. kokt ris i romtemperatur (20 replies)
- Hvor (fysisk butikk Oslo) får jeg tak i rosevann (18 replies)
- Proteinpulver med sjokoladesmak - hvilken smaker best? (4 replies)
- Hvilken te i løsvekt liker du best? (15 replies)
- Sunn snacks på kontoret (20 replies)
- God, klassisk koldtbordcatering i Oslo? (9 replies)
- Spisesteder vi liker, eller misliker (8 replies)
- Pizzamel i kake? (4 replies)
- Anbefal gode kafeer i Oslo (5 replies)
- Fins dette? Gode dim sum / gyoza i frysedisken på Oda eller Rema? (5 replies)
- Butikk med billig frukt og grønt i Bergen (16 replies)
- Mel i pose og dårlig lukt (2 replies)
- Anbefal et vaffeljern (41 replies)
- Helstekt kalkun? (11 replies)
- Gode mandagsrestauranter i Oslo (10 replies)
- The broth company? (3 replies)
- Oppskrift på syltet rødløk (12 replies)
- Lage matpakker kvelden før? (7 replies)
- Snacks som metter litt (48 replies)
- Frukt og grønt uten altfor dårlig samvittighet (5 replies)
- Catering i Kristiansand (4 replies)
- Trøffelbalsamico (2 replies)
- Jeg ønsker meg tips om gode, alkoholfrie drikker! (53 replies)
- Forslag til royal dansk dessert eller enkel kake? (12 replies)
- Hvordan lage god kaffe (20 replies)
- Mager vaniljekesam utgått på dato med god margin (1 replies)
- Hva slags kaffe drikker du hjemme? (68 replies)
- Pinnekjøtt i lefse? (4 replies)
- Restaurant eller lokale for ca 35-45 personer i Oslo? (0 replies)
- Tine vakumpakket mat raskt - HASTER (9 replies)
- Espressopulver - hvor får jeg tak i det? (11 replies)
- Kransekake og allergener (6 replies)
- Tips til restaurant i Oslo, 1. januar? (19 replies)
- Pynte kake med popping candy (3 replies)
- Meny nyttårsaften (58 replies)
- Raclette (25 replies)
- Kan du spise mat du ikke liker? (87 replies)
- Er crispy duck i asiatiske pannekaker en god ide til nyttår? (21 replies)
- Jeg har kastet innholdsfortegnelsen til konfekten (42 replies)
- Nybakte rundstykker og frysing (2 replies)
- Hva kan jeg ha under pinnekjøttet i kjelen? (21 replies)
- Erstatte rødvin i saus (11 replies)
- Alkoholfri drikke til julemiddagen (29 replies)
- Tilbakekallelse av julebrus (26 replies)
- Ideell oppbevaring av sjokolade (17 replies)
- Dessert til første juledag (40 replies)
- Vet du hva Janssons fristelse er? (83 replies)
- Hvordan lager du lammeribbe til jul? (5 replies)
- Favorittilbehør til ribbe (29 replies)
- Hva lager jeg av rester av stekt torsk? (9 replies)
- Enkel gryterett til uformelt familietreff? (29 replies)
- Har du tips på steketermometer? (8 replies)
- Hvor kan jeg kjøpe lammesvanger eller rulleskinn til lammerull i Oslo? (9 replies)
- Kveite på julaften- har dere tips og triks og tilbehørsanbefalinger? (24 replies)
- Spennende spisested utenfor sentrum (Oslo) (6 replies)
- Spise mellom Oslo S og Rockefeller fredag om en uke (13 replies)
- Kan jeg bruke mandelmelk i fin gjærbakst? (2 replies)
- Kokebokanbefaling? (14 replies)
- Spise i Lillestrøm (16 replies)
- Varme opp eplekake (4 replies)
- Hva er det til middag? #15 (1012 replies)
- Små pakker med butikkpepperkaker? (18 replies)
- Bruker du serviett? (57 replies)
- Finnes det en god ferdigpizza? (76 replies)
- HASTER: Støpejern, temperatur og grytebrød (17 replies)
- Mat med på fjelltur (23 replies)
- Pålegg? (67 replies)
- Kan fløten sukres? (7 replies)
- Lunsj for kolleger hjemme - glutenfritt (16 replies)
- Hva kan jeg bruke cottage cheese vanilje til? (6 replies)
- Oppdrettslaks (28 replies)
- Middag for en (20 replies)
- Lunsj i Oslo (2 replies)
- Produktnyheter 2023 (39 replies)
- Tilbudstipstråden (3 replies)
- Billige middager (69 replies)
- Hvordan oppbevare te? (7 replies)
- Ostesufflé (4 replies)
- Fryse epler og plommer? (3 replies)
- Hva lage med mørbrad? (17 replies)
- Favoritt-te? (30 replies)
- Uterestaurant i Oslo i dag? (5 replies)
- Søtning til havregrøt (36 replies)
- Hvor ofte spiser dere ute/har takeaway? (81 replies)
- Roasted/ristet hvitløk?!? (8 replies)
- Haster (9 replies)
- Anbefal meg en enkel gryterett uten kjøtt (20 replies)
- Pikekyss (4 replies)
- Tykk, stiv krem? (24 replies)
- Mat fra ulike regioner i Italia (18 replies)
- Iskremmaskin? (29 replies)
- God kaffe til moccamaster (12 replies)
- Når kakeformen er 26 cm i diameter og oppskriften er for en form som er 22 (4 replies)
- Kalkun med tilbehør - sommerutgave (5 replies)
- Kake i konfirmasjon (28 replies)
- Ikke så usunn dessert uten gluten som kan forberedes dagen før (13 replies)
- Proteinrik mat (12 replies)
- Gode supper? (12 replies)
- Pølser og burgere og ... hva da? (5 replies)
- (Vin)bar Oslo sentrum (9 replies)
- Markedsundersøkelse: Cookies? (57 replies)
- Hva lønner seg å handle i Sverige nå? (29 replies)
- Hva er det til middag? #14 (1010 replies)
- Middager i varmen? (18 replies)
- Koffeinfri kaffe som ikke koster skjorta? (3 replies)
- Dumplings Oslo? (5 replies)
- Glasur til surmelkskake (0 replies)
- Ultraprosessering nettside (0 replies)
- Lage langpannekake i rundform (5 replies)
- Vegetar tapas/koldtbord (15 replies)
- Oppbevaring av egg (7 replies)
- Tips til enkle og sunne middager (10 replies)
- Hvordan lager man god omelett? (19 replies)
- Nistemat i sommervarme (10 replies)
- Når er det en matforgiftning? (28 replies)
- Enkel mat med kyllingfilet? (6 replies)
- Hva er kosemat og kosedrikke for deg? (36 replies)
- Fransk restaurant i Oslo - finnes det noen gode som ikke koster skjorta? (31 replies)
- Hjelp meg med å fylle festbuffetbordet til 35 pers (23 replies)
- Kenwood K-spade (21 replies)
- Pizzastein til gassgrill? Noen vits? (10 replies)
- Alkoholfrie drinker til Eurovision (6 replies)
- Russefrokost 17. mai (7 replies)
- Meny til 17. mai? (60 replies)
- God catering i Oslo (1 replies)
- Mandelbunn vs. kransekake (2 replies)
- Hvilken balsamico til «mindre fint»? (15 replies)
- Finnes det gode wienerpølser? (7 replies)
- Spiser dere kvelds eller kveldsmat? (67 replies)
- Middag i Oslo 17 mai - hvor koselig? (5 replies)
- Blande kjøttdeig av storfe og svin (11 replies)
- Restaurant i Oslo (10 replies)
- Hvor lenge holder ostekrem seg? (4 replies)
- Hvor mange kaker i konfirmasjon (31 replies)
- Ordentlig sprø apple crumble? (0 replies)
- God, frossen marsipankake? (9 replies)
- Salte før eller etter tilbereding? (28 replies)
- Haster! Bør jeg varme opp kanelbollene? (5 replies)
- Hva er din go-to middag når du ikke har handlet? (74 replies)
- Påskemiddag til mange - hva ville dere servert? (9 replies)
- Lage lasagne dagen før (10 replies)
- Tom for sukker. Kan jeg bruke syltesukker? (3 replies)
- Raw food-tråden (3 replies)
- Oppskrift på glutenfri sjokoladekake i stor langpanne? (11 replies)
- Enkel dessert til 13 (37 replies)
- God takeaway-sushi rundt Stortinget? (2 replies)
- Portvin- hva skal man starte med? (6 replies)
- Erstatning for peanøttsmør (4 replies)
- Kan/vil alle spise halalkjøtt? (39 replies)
- Jeg trenger grønn te-anbefalinger! (14 replies)
- Hva spiser du nå? (179 replies)
- Hva heter honeynut squash på norsk? (8 replies)
- Steketid kjøleskapskald lasagne? (3 replies)
- Smaker lyse glutenfrie muffins fra Toro godt? (30 replies)
- Hva skal du ha til middag i dag? Tråd # 13 (1003 replies)
- Anbefal meg en asiatisk restaurant i Oslo der du kan få bord på dagen (12 replies)
- Hvem har billigst smågodt akkurat nå? (19 replies)
- Pensle boller uten egg/melk? (11 replies)
- Cøliaki: Tips og råd når man får besøk (30 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.