View Full Version : Mat og kosthold
- Tam semulegrøt
- Mat vi forbinder med besteforeldrene våre
- Reker
- Hvilken olje bruker man i gulrotkake?
- Løvtynne kyllingfileter fra Rema
- Matolje
- Hjelp meg å finne på noe å servere!
- Barnebursdag - antall pølser
- Liker barna paprikaen på Grandiosaen?
- Gode lunsjforslag
- Hva gjorde jeg galt? (mislykket creme brulee)
- Lunsjmat
- Matvarer som er utgått på dato …
- Rask middag! (Trenger tips)
- Hva heter sånn greie som man har på kake ...
- Hvordan oppbevare bakverk til de skal fortæres i morgen
- Dine beste tapastips
- Holdbarhet på krydder
- Bløtkake-spørsmål
- Enda en ny sjokolade
- Dessert som passer til champagne?
- Hva skal jeg lage til middag i dag?
- Poteter
- Luftig og god potetmos
- Frokosthjelp
- Barnebursdag, muslimske gjester for første gang
- Kjeks og ost
- Kan jeg kjøpe sushi take away og så oppbevare det i kjøleskap noen timer?
- Gjær og dato, HASTER!
- Matforslag til homeparty
- Tomatsalat
- Oppbevaring av kaker
- Brød uten gluten og melk
- Går det an å lage noe av pangasiusfilet som faktisk er spiselig?
- Joika!
- Tips til middagsbesøk
- Godteri"fri" mars?
- Kveis i fisk
- Paprikatråden
- Mat til "kurvfest"?
- Jeg skal ha mini-"koldtbord" til lørdag. Hjelp!
- Grøn mattråd - kva brukar du?
- Hjemmelaget buljong
- Julie & Julia
- Hvor langt over best før-dato kan man gå med egg?
- Hastar: fyll til søtbakst
- Pesto?
- Kormasaus
- Laks i wok?
- Nigella nuggets - steking?
- Dings (Veronal?)
- Banansirup
- Gode matblogger?
- Haster: Hvor mye tørrgjær i en pose?
- Hvilke oljer har du i huset?
- Tips til lavkarbo-meny
- Fryse suksessterte - med eller uten krem?
- Hvilket smør bruker dere til hva?
- Couscous?
- Spørsmål om skrei
- Finner ikke oppskriften på R.O.O.M gulrotkake
- Full omlegging av kostholdet i Zeppelin-familien?
- Skateboardstæsj til kake
- Barnet liker ikke maten jeg lager. Hjelp!
- Vanilla Coke er tilbake
- Hvilke kaker hører hjemme på et balansert kakebord?
- Kokesjokolade?
- Kjøpe aioli?
- Alioli? Aioli?
- Liker du marsipankake/bløtkake?
- Er du kresen?
- Spinoff: Sier du i fra om du ikke liker/er fornøyd med maten?
- Spinoff: 20 ting du unngår å spise, om mulig
- Løs mage av frukt
- Gode sider på nett for omlegging av kosthold?
- Poteter med groer?
- Drikker du kaffe?
- Hva er tilstrekkelig frokost
- Matforbruk og kunst
- Hva skal dere ha til middag i dag II
- Den perfekte vårdesserten?
- Karbonadedeig på svensk
- Overlappingskaffe på jobb i dag, hvilken kake skal jeg bake?
- Påskemeny på hytta
- Ramlösa i Norge?
- Hvor får jeg tak i sprø nougat i Oslo sentrum?
- Lammesadel vs lammestek vs lammelår
- Middagsplanlegging og besøk av små venner
- Pavlova og marengsbunn
- Hva gjør jeg med et kokt badsturøkt lammelår?
- Fikenmarmelade
- Stekeovnslogistikk
- Vikingmelk
- Oppskrifter for diabetikere?
- Spise kalde kyllingpølser
- Hvor lenge kan bolledeig heve/stå før den må bakes ut?
- Hjemmelaget gele, med hjemmelaget vaniljesaus
- Godte"fri" april
- Etisk mat
- Forslag til forrett og dessert til denne hovedretten (kylling med brie og bacon)?
- Lær meg om linser!
- Brødbaking for dummies: Prinsipper
- Lavkarbo-seminar denne måneden, noen som skal?
- Spiser du kinakål? I annet enn salat?
- Grønnsakscurry?
- Pavlova og eggeallergi
- Teit spm om bønner og linser
- Lager du saus selv?
- Pappvin - holdbarhet
- Tar du av hinnen på plommen når du steker egg?
- Blodtypedietten
- Middagsforslag til 30-årsdag
- Tips til hva man kan snoke?
- Din beste pizzabunn
- Kake til 2-årsdag
- Kjøpe ramsløk online?
- Hvor kjøpe take away sushi i Oslo?
- Sterk soyasaus?
- Fiskekaker
- Gode lavkarbo-brød?
- Forrett: honningmelon, spekeskinke og ...
- God middag til 8 stykker
- Er det noen som har frityrkoker her?
- Biff utgått på dato
- Asparges-effekten
- Jeg undres (matinntak)
- Mat til kosekveld med gode venninner
- Innspill til 3-retters meny
- Akutt kraftkokingsproblem!
- Mandler og rosiner som snacks - skålde mandlene?
- Filadelfiafett og delfiafett
- Lure måter å få i barna grønnsaker? Tips!
- Hvor mye bruker dere på mat i måneden?
- Te eller kaffe?
- Artisjokkhjerter (hermetiske)
- Tilbehør til pølser?
- God (og rimelig) indisk restaurant i Oslo
- Sjokoladeavvenning - hodepine?
- Biff på pizza - rå eller stekt?
- Kjøpe vårrulldeig i Lillestrøm i dag?
- Kyllingfilet som går ut i dag
- Oreo-kaka, når ta av ringen?
- Holdbarhet på "åpnet" avocado?
- Kokebok for barn - 10 år
- Din yndlingsis?
- Din italienske favorittrestaurant i Oslo?
- Noen som husker? Hvit vannis på pinne
- Nok et "husker du?" - Pastilleske
- Ispinneformer? Hvor?
- Likte du Sohosjokoladen?
- Den riktige tråden: Likte du sohosjokoladen?
- Nuggets av fisk?
- Hennig Olsen-is?
- Svensk kyllingfilet
- Mimretråd igjen: Noen som husker BIG TOP isen?
- Gravid og bedt på spekemat
- Jeg ble lurt av en blå fiskebil
- Sjokoladekake uten sukker
- Syntes dere skilpaddene var nasty? Sjekk denne da
- Potet or not potet til fiskegrateng
- Spinoff: poteter eller ei til lasagne?
- Hvor lang tid før servering kan kaka bakes?
- Enda en spinoff: Kombinere potet og pasta
- Skikkelig italiensk pizza
- Utfordring til Veronal og vinekspertisen
- "Oreokake" laget av Dots-kjeks
- Spin off: hvilken vin kjøper du på treliter?
- Kva lettbrus er best? (Utvalgte coladrikker)
- Mat på 17. mai, hva skal dere ha?
- Tapas! Trenger lette oppskrifter!
- Hva betyr halvpisket egg? (Haster)
- Enda en utfordring til Veronal og vinekspertisen
- Tips til enkel koldtbordmat
- Halstabletter - tips?
- God, ENKEL mat som passer til hvitvin?
- Tilbehør når man griller
- Musserende til velkomstdrink
- Muffinsbrett til store muffins
- Grete Roede-focaccia med cherrytomater
- Bake sukkerbrødet i dag
- Double chocolate licorice-brownies
- Vaniljestang/vaniljesukker
- Aïolien min smaker ikke godt. Hjelp?
- Ferdig-grilla kylling - holdbarhet?
- … man tager en laksebit
- Smaksetter på Cottage cheese
- Hvor lenge holder vaffelrøre?
- Kikkoman soyasaus
- Trenger tips... Lavkarbo/unger
- Gryte fra Burgund
- Kor mange rundstykker pr person?
- Pappvin 6 mnd etter dato
- Sunn grillmat/sommermat og tilbehør
- Hva er det med holdbarheten på utenlandsk jordbær?
- Har Polly sluttet med chilinøtter?
- Korleis oppbevare marengsbunn
- Når er brie og camembert dårlig?
- Gode vinkjøp på Systembolaget?
- Leter etter oppskrift på en god risotto!
- Alternativ til traktekaffe?
- En litt annerledes middagsplanlegger
- Hvor mye reker bør holde til 7 damer?
- Smart mat?
- Gravid- spise fetaost ? - haster !
- Du er så søt at jeg kunne spist deg (YouTube-video)
- Tapas: hvitløkspoteter, trenger oppskrift!
- Jeg skal ha klubb, ønsker tips ang. tilbehør til denne pastasalaten?
- Kiwien min
- Hva slags mat med salt er god i varmen?
- Sunn ferdigmat? Finnes det?
- Hvilket øl foretrekker du?
- Webside som lager handleliste utfra oppskrift og antall personer?
- Trenger middagstips
- Tapasmeny fra catering, hva skal jeg lage i tillegg?
- Skal visst ha kylling til middag, men hvordan?
- Mousseline, en god saus til grønnsaker, grillet kjøtt og fisk
- Hverdagsmat i 1980 og 2010
- Husker dere hva dere laget på skolekjøkkenet?
- Holdbarhet på pillede reker - som er åpnet
- Årets første jordbær
- Sautere
- Jeg har lyst på ... (Grillmattips ønskes)
- Toro-muffins
- Frosne kyllingfileter rett i ovnen
- Fruktoppbevaring
- Laks i folie på grill - tips til barnevennlig marinering
- Hjelp! Koldtbord
- Kaffemaskiner til hjemmebruk
- Spinnoff: Hvor ofte dessert?
- Hvor ofte har dere gjester til middag?
- Tips meg om en god matboks og drikkeflaske/termos
- Hvorfor høyere literpris på 1,5 liter vinflaske?
- Havregryn
- Kan jeg lage fiskekaker uten kvern eller foodprocessor?
- Går det an å bli forelsket i en grillolje?
- Så var det St. Hans, da
- Barnevennlig sushirestaurant i Oslo
- Spekemat til 20 personer. Trenger hjelp til å sette opp handleliste!
- Hvor lenge holder aioli seg?
- Oppskrift på en god kyllingsalat?
- Reker, hva spiser dere til det?
- Steke opp tint kylling (sikring gått)?
- Brownies med kakao
- Grønne linser
- Avokado?
- Margarin
- Kan jeg lage ferdig kaken i dag?
- Liker småbarna brus?
- Unger med matvett
- Kvitost i varmen ...
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.