View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Eh... Jeg har en haug (20) eggeplommer til overs (16 replies)
  2. Hva har barna i matpakken i dag? (48 replies)
  3. Din beste kake? (23 replies)
  4. 3-retters, andebryst etter "sterk" forrett (16 replies)
  5. Kakeskryting (17 replies)
  6. Steke brød i to etasjer i ovnen på varmluft? (9 replies)
  7. God (pasta)salat, grilltilbehør (4 replies)
  8. Hva kan jeg lage i morgen som vi kan drikke champagne til? (7 replies)
  9. Hva er din favorittgrillmat? (24 replies)
  10. Smørbrødterte (4 replies)
  11. Hva er vetemjöl special? (7 replies)
  12. Hjelp! Ostegratinert ciabatta med aioli. Opplys meg! (0 replies)
  13. Kokebok for hybelboere? (9 replies)
  14. Fiskesuppehjelp! (5 replies)
  15. Noen her som har Yonanas-maskin? (8 replies)
  16. Har du spist / kommer du til å spise sushi i løpet av denne helgen? (107 replies)
  17. Hva spiser du til frokost? (98 replies)
  18. Mer indisk, hvilket tilbehør til curry? (19 replies)
  19. Brød til curry (12 replies)
  20. [panikk-haster-desperat] Prinsesseslottkake (29 replies)
  21. Hvordan slutte å trøstespise? (86 replies)
  22. Kan jeg fryse fiskeboller? (26 replies)
  23. Rømmegrøt og spekemat på 17. mai (54 replies)
  24. Stevia-plante - bruke hvordan? (1 replies)
  25. Grillfest (22 replies)
  26. Eggeplommer (12 replies)
  27. Strøssel eller ei på kake til arrangement? (13 replies)
  28. Halal-gelé? (4 replies)
  29. Fyll i iskake... (4 replies)
  30. Hva skal jeg gjøre med masse druer? (37 replies)
  31. Varming av ferdigstekt oksesteik (0 replies)
  32. Hvordan piske perfekt krem til bløtkake? (8 replies)
  33. Halalpølser i Sverige? (2 replies)
  34. Spinnoff: Drikker du saft? (90 replies)
  35. Vanskelig å lage kake med fondant? (15 replies)
  36. Melk i marsipansjokoladen i Twistposen? (0 replies)
  37. Vin til tapas-buffet? (6 replies)
  38. Fetaost og holdbarhet (8 replies)
  39. Hvordan tine brødet? (1 replies)
  40. Hjelp, jeg skal lage koldtbord! (11 replies)
  41. Hva skal jeg gjøre med seien jeg har i kjøleskapet? (19 replies)
  42. Tint fisk i romtemp over natt (7 replies)
  43. Hvordan uttales focaccia? (77 replies)
  44. Hvor i all verden får man kjøpt løyrom (7 replies)
  45. Kokt eller rå blomkål i salat? (8 replies)
  46. Din aller beste 17. mai-kake? (79 replies)
  47. Kosthold, jeg er forvirret (11 replies)
  48. Erstatte rømme med noe annet i kake? (14 replies)
  49. Lær meg om linser (7 replies)
  50. Hva kan vi lage av disse restene? (5 replies)
  51. Karbonadeig av kalv (1 replies)
  52. Dessert i ein fei - utfordring (7 replies)
  53. Cake pops (11 replies)
  54. Haster - kan jeg sette deig i kjøleskapet som har gjæret? (3 replies)
  55. Fondant eller marsipan? (18 replies)
  56. Sweetened Condensed Milk (28 replies)
  57. Er det andre enslige som ikke liker kjøkkentjeneste? Tips ;) (5 replies)
  58. Yoghurt hver dag? (44 replies)
  59. Hyggelig lunsjsted på Aker Brygge eller Tjuvholmen? (3 replies)
  60. Girard's salsa ranch dressing (3 replies)
  61. Pynt til kake for melke- og glutenallergiker (9 replies)
  62. Hvilken langpannekake holder seg "fersk" i 2 dager? (24 replies)
  63. Trenger menyhjelp! (11 replies)
  64. Spaghettini? (22 replies)
  65. Hva skal dere ha til middag i dag? (1046 replies)
  66. Kjøttboller av svinekjøttdeig - allergivennlig (9 replies)
  67. Fryse ned kaker til konfirmasjon, hvilke og hvordan? (4 replies)
  68. Fryse ned i ildfast form? (7 replies)
  69. Hvordan lykkes med livsstilsendring? (69 replies)
  70. Catering i Oslo (9 replies)
  71. Hva har du i vinskapet? (33 replies)
  72. Pålegg (0 replies)
  73. Müsli/Granola fra Rude Health? (6 replies)
  74. Hva er den beste gjærbaksten du vet om? (69 replies)
  75. Hvor kjøper man rosa og hvit marengs? (5 replies)
  76. Sjokolade! (24 replies)
  77. Middag uten gluten, laktose, paprika og løk (6 replies)
  78. Vegetarmat i Oslo sentrum (4 replies)
  79. Banankaka har blitt seig på toppen, serveres i dag (4 replies)
  80. Fiskerestaurant i Bergen (6 replies)
  81. Ernæringsterapeut (17 replies)
  82. Hjelp meg å lage god viltgryte (10 replies)
  83. Kake med verdensrom-tema (12 replies)
  84. Lær meg om surdeig (14 replies)
  85. Fiskekaker (16 replies)
  86. Kalvestek som er litt frossen inni, kan den stekes sånn? (3 replies)
  87. Hvor får man kjøpt lakrisrot? (7 replies)
  88. Marinert kalkunfilet (9 replies)
  89. Njulaif har debutert!! (15 replies)
  90. Bukkehornkløver og allergi (0 replies)
  91. Oppbevaring av sukkerbrød? (15 replies)
  92. Sukkerbrød med vaniljekrem? (10 replies)
  93. Oliviers & Co - Noen som har kjennskap til denne butikken? (26 replies)
  94. Hva mente ungen(e) om dagens middag? (305 replies)
  95. Påskemeny (37 replies)
  96. Nykvernet pepper (8 replies)
  97. Hvordan rekke middag? (44 replies)
  98. Kostplan? Noen som vil hjelpe meg? (4 replies)
  99. Koldtbord (4 replies)
  100. Krydder på nett? (3 replies)
  101. Espresso for kaffelaging (0 replies)
  102. Ost i alle varianter (12 replies)
  103. "Utstyr" til å pynte kaker osv? (4 replies)
  104. Kald eller romtemperert sushi? (20 replies)
  105. Mat i barnedåp? (14 replies)
  106. First Price kyllingfilet (17 replies)
  107. Kan man koke pasta i riskoker? (0 replies)
  108. Kyllingconfit (0 replies)
  109. Kan noen lære meg om kikerter? (29 replies)
  110. Hamburgerbrød uten melk og gluten (16 replies)
  111. [Spinn Åff] Plukkfisk (22 replies)
  112. Hva skal jeg lage til middag i kveld? (0 replies)
  113. Boller - fryse ned eller ikke? Haster litt! (26 replies)
  114. Hva spiste du før, men ikke nå lenger? (217 replies)
  115. Hva er dine favoritt-nespressokapsler? (79 replies)
  116. Stekt eller rå fiskegrateng i fryseren? (12 replies)
  117. Sjokoladefondue (4 replies)
  118. Vaffelrøre i kjøleskapet i hvor mange dager ? (2 replies)
  119. Hvor lenge kan jeg la bacalao stå kaldt? (7 replies)
  120. Varm mat med på skolen, går det? (19 replies)
  121. Anbefaling fra Tupperware (34 replies)
  122. Mat som ikke er hva den gir seg ut for å være? (172 replies)
  123. Zombie i supermarkedet (1 replies)
  124. Hjemmelaget nøttesjokoladepålegg (28 replies)
  125. Ostekake, trenger rask hjelp (7 replies)
  126. Rogn fra rødspette (1 replies)
  127. Restaurant Onda på Aker brygge (3 replies)
  128. Et oppgjør med drittmaten (34 replies)
  129. Pynte kake med frukt (20 replies)
  130. JIPPI - Menys barnevennlige produkter (69 replies)
  131. Sunt bilgodt (26 replies)
  132. Pynte kake i dag? (2 replies)
  133. Fløte+ skummetmelk = lettmelk/h-melk? (2 replies)
  134. Hvor mange kaker i konfirmasjonen? (37 replies)
  135. Pynte bløtkake dagen før? (25 replies)
  136. First price (33 replies)
  137. Farsemat, blandingskjøtt og ferdigprodukter - hvilke bruker du? (36 replies)
  138. Orientalske butikker på Lørenskog eller Strømmen (8 replies)
  139. Matallergi (4 replies)
  140. Finnes det gode utenlandske butikker i Stavanger/Sandnes? (12 replies)
  141. Nachos (0 replies)
  142. Dulce de leche i butikk? (4 replies)
  143. Hva kjøper dere på den orientalske butikken? (15 replies)
  144. Feittirsdag (35 replies)
  145. Nyheter i matbutikken, nye varer (95 replies)
  146. Hva smaker torskelever? (20 replies)
  147. Diverse spørsmål om pinnekjøtt (7 replies)
  148. Haster: Heving av bolledeig (4 replies)
  149. Fløtekrem på flaske til kake? (5 replies)
  150. Haster - kan jeg ombestemme meg ang bolledeigen? (5 replies)
  151. Pynte kransekake med ekte roser? Eller kunstige? (3 replies)
  152. Hvordan pynte pene kaker uten fondant og masse greier? (35 replies)
  153. Trenger forslag til reisemat (5 replies)
  154. Oslo: Ylajali i Aftenposten idag, har du vært der i det siste? (4 replies)
  155. Maaemo-sjef Esben Holmboe Bang slakter Salma-laksen (122 replies)
  156. Hva slags matvarer kjøper dere fra iherb? (14 replies)
  157. Melkemat? (32 replies)
  158. Oksebog? (7 replies)
  159. Hva kan serveres til ei på lavkaloridiett? (5 replies)
  160. Trenger navnetips til ny matblogg (32 replies)
  161. Hvor mange poteter spiser dere til ett måltid? (46 replies)
  162. Salmalaks - lær meg å like (12 replies)
  163. Spinnoff: Finnes det ting som du ikke spiser? (150 replies)
  164. Kjenner du til skjør-ost? (22 replies)
  165. Visste du dette om italienske tomater? (7 replies)
  166. "Nytt" matmarked på Sjølyst (17 replies)
  167. Hva skal jeg bake til jobblunsj? (14 replies)
  168. Egg. Tips? (2 replies)
  169. Sterk, sort te som passer med melk i (5 replies)
  170. Hvordan oppbevarer du kraft? (11 replies)
  171. Kan jeg lage eggekrem med fløte som har vært fryst? (0 replies)
  172. Finnes ikke NonStop melkesjokolade lenger? (11 replies)
  173. Holder eggeplomme seg i kjøleskapet? (5 replies)
  174. Hva kan jeg og ungene bake i morgen? (9 replies)
  175. Hva skal dere ha til middag i dag? (1006 replies)
  176. Stekt fisk utgangsdato (1 replies)
  177. Salat som lages i forveien (4 replies)
  178. Ang. Wasa Sandwich (25 replies)
  179. Hjemmelaget lasagne for første gang (35 replies)
  180. Tilbehør til lasagne (34 replies)
  181. Tomatsaus og fisk? (3 replies)
  182. Noen som har en restaurantanbefaling i Oslo hvor de har et bra utvalg av vegetarmat? (18 replies)
  183. Hva ville du gjort med et hjortekalvlår? (12 replies)
  184. Stilton utgått på dato (2 replies)
  185. Matretter med egg (12 replies)
  186. Kjevling av fondant (22 replies)
  187. Hvor lenge holder cava seg? (8 replies)
  188. Piggvar (3 replies)
  189. Er det sannsynlig at hvit saus kan lages med kokos- og soyamelk? (19 replies)
  190. Sunn, varm frokost? (26 replies)
  191. Dampkoking av grønnsaker (16 replies)
  192. Middagsplaner (2 replies)
  193. Hva gikk feil? (16 replies)
  194. Glutenfri og laktosefri kake? (3 replies)
  195. Meny-tips (1 replies)
  196. Matallergi - klapp på skuldra (6 replies)
  197. Middagshjelpen og andre sånne som leverer middag (10 replies)
  198. Hvordan oppbevare en "åpnet" avokado? (30 replies)
  199. Hvor mye er en håndfull? (24 replies)
  200. Mat fra Midtøsten? (7 replies)
  201. Kan blendere finmale mandler? (20 replies)
  202. Et fullverdig kosthold på naturlig vis (0 replies)
  203. Spørsmål om upasteurisert melk (74 replies)
  204. Mye kremfløte som må brukes - tips? (12 replies)
  205. Sukkerfondant (5 replies)
  206. Dagens tabbe (14 replies)
  207. Hvor lenge kan en pizzadeig heve på benken? (7 replies)
  208. Bytte ut ris med byggryn? (24 replies)
  209. Pinnekjøtt, koke på forhånd? (15 replies)
  210. Lage peanøttsmør selv? (9 replies)
  211. Brekker seg ved prøving av nye matsorter (60 replies)
  212. Godtestopp - hva regner dere som godter? (10 replies)
  213. Liten rett med kjeks, rødløk og rogn/kaviar (11 replies)
  214. Haster : Stuffing med ris og chili? (1 replies)
  215. Karamellpudding uten vaniljestang, går det fint? (7 replies)
  216. Hvilken Nespressomaskin skal jeg velge? (22 replies)
  217. Flere som har opplevd sammenheng med Grans Julebrus og hyper unge? (13 replies)
  218. Rester av laks, hva kan jeg lage tro? (12 replies)
  219. Noen spørsmål om kalkun (12 replies)
  220. Steikovnkonflikt på nyttårsaften - hva tror dere? (14 replies)
  221. Hva gjør jeg med tranebær? (7 replies)
  222. Ribbe (7 replies)
  223. Ditt favorittilbehør til kalkun? (22 replies)
  224. Leverpostei i dampovn? (1 replies)
  225. Trenger mattips til venninnekveld (3 replies)
  226. Holdbarhet tint reinsdyrsfilet (11 replies)
  227. Dessert til elgsteik? (15 replies)
  228. Hva skal vi ha til dessert nyttårsaften? (24 replies)
  229. Den store vin-til-julematen-tråden (0 replies)
  230. Hva drikker man til kalkun? (11 replies)
  231. Hvordan lager du surkål? (16 replies)
  232. Får man hvelvet ut hjemmelaget is fra aluminiumsform? (1 replies)
  233. Må jeg servere dessert? (96 replies)
  234. Kålrabistappe med hvit saus (16 replies)
  235. Hva spiser du på julaften? (94 replies)
  236. Spekesild/sildefilet (2 replies)
  237. Kjøpe liten bøttekasserolle med lokk? (0 replies)
  238. Haster: male mandler (15 replies)
  239. Forrett til kveitemiddag da? (17 replies)
  240. Hva gjør man med Verdens Tørreste Fenalår? (10 replies)
  241. Mat og gløgg? (13 replies)
  242. Dronning Mauds fromasj uten portvin (54 replies)
  243. Pizza på IKEA (7 replies)
  244. Hvor lang tid å tine 4 kg ribbe i kjøleskapet? (5 replies)
  245. Hjelp, finner ikke Freia appelsinsjokolade (8 replies)
  246. Hvilke matingredienser i gave? (10 replies)
  247. Vaktelegg (2 replies)
  248. Tips til "avansert" kokebok? (1 replies)
  249. Hvor kjøper jeg ferdige julekaker? (2 replies)
  250. To dager gammel kremfløte (10 replies)