View Full Version : Mat og kosthold
- Eh... Jeg har en haug (20) eggeplommer til overs (16 replies)
- Hva har barna i matpakken i dag? (48 replies)
- Din beste kake? (23 replies)
- 3-retters, andebryst etter "sterk" forrett (16 replies)
- Kakeskryting (17 replies)
- Steke brød i to etasjer i ovnen på varmluft? (9 replies)
- God (pasta)salat, grilltilbehør (4 replies)
- Hva kan jeg lage i morgen som vi kan drikke champagne til? (7 replies)
- Hva er din favorittgrillmat? (24 replies)
- Smørbrødterte (4 replies)
- Hva er vetemjöl special? (7 replies)
- Hjelp! Ostegratinert ciabatta med aioli. Opplys meg! (0 replies)
- Kokebok for hybelboere? (9 replies)
- Fiskesuppehjelp! (5 replies)
- Noen her som har Yonanas-maskin? (8 replies)
- Har du spist / kommer du til å spise sushi i løpet av denne helgen? (107 replies)
- Hva spiser du til frokost? (98 replies)
- Mer indisk, hvilket tilbehør til curry? (19 replies)
- Brød til curry (12 replies)
- [panikk-haster-desperat] Prinsesseslottkake (29 replies)
- Hvordan slutte å trøstespise? (86 replies)
- Kan jeg fryse fiskeboller? (26 replies)
- Rømmegrøt og spekemat på 17. mai (54 replies)
- Stevia-plante - bruke hvordan? (1 replies)
- Grillfest (22 replies)
- Eggeplommer (12 replies)
- Strøssel eller ei på kake til arrangement? (13 replies)
- Halal-gelé? (4 replies)
- Fyll i iskake... (4 replies)
- Hva skal jeg gjøre med masse druer? (37 replies)
- Varming av ferdigstekt oksesteik (0 replies)
- Hvordan piske perfekt krem til bløtkake? (8 replies)
- Halalpølser i Sverige? (2 replies)
- Spinnoff: Drikker du saft? (90 replies)
- Vanskelig å lage kake med fondant? (15 replies)
- Melk i marsipansjokoladen i Twistposen? (0 replies)
- Vin til tapas-buffet? (6 replies)
- Fetaost og holdbarhet (8 replies)
- Hvordan tine brødet? (1 replies)
- Hjelp, jeg skal lage koldtbord! (11 replies)
- Hva skal jeg gjøre med seien jeg har i kjøleskapet? (19 replies)
- Tint fisk i romtemp over natt (7 replies)
- Hvordan uttales focaccia? (77 replies)
- Hvor i all verden får man kjøpt løyrom (7 replies)
- Kokt eller rå blomkål i salat? (8 replies)
- Din aller beste 17. mai-kake? (79 replies)
- Kosthold, jeg er forvirret (11 replies)
- Erstatte rømme med noe annet i kake? (14 replies)
- Lær meg om linser (7 replies)
- Hva kan vi lage av disse restene? (5 replies)
- Karbonadeig av kalv (1 replies)
- Dessert i ein fei - utfordring (7 replies)
- Cake pops (11 replies)
- Haster - kan jeg sette deig i kjøleskapet som har gjæret? (3 replies)
- Fondant eller marsipan? (18 replies)
- Sweetened Condensed Milk (28 replies)
- Er det andre enslige som ikke liker kjøkkentjeneste? Tips ;) (5 replies)
- Yoghurt hver dag? (44 replies)
- Hyggelig lunsjsted på Aker Brygge eller Tjuvholmen? (3 replies)
- Girard's salsa ranch dressing (3 replies)
- Pynt til kake for melke- og glutenallergiker (9 replies)
- Hvilken langpannekake holder seg "fersk" i 2 dager? (24 replies)
- Trenger menyhjelp! (11 replies)
- Spaghettini? (22 replies)
- Hva skal dere ha til middag i dag? (1046 replies)
- Kjøttboller av svinekjøttdeig - allergivennlig (9 replies)
- Fryse ned kaker til konfirmasjon, hvilke og hvordan? (4 replies)
- Fryse ned i ildfast form? (7 replies)
- Hvordan lykkes med livsstilsendring? (69 replies)
- Catering i Oslo (9 replies)
- Hva har du i vinskapet? (33 replies)
- Pålegg (0 replies)
- Müsli/Granola fra Rude Health? (6 replies)
- Hva er den beste gjærbaksten du vet om? (69 replies)
- Hvor kjøper man rosa og hvit marengs? (5 replies)
- Sjokolade! (24 replies)
- Middag uten gluten, laktose, paprika og løk (6 replies)
- Vegetarmat i Oslo sentrum (4 replies)
- Banankaka har blitt seig på toppen, serveres i dag (4 replies)
- Fiskerestaurant i Bergen (6 replies)
- Ernæringsterapeut (17 replies)
- Hjelp meg å lage god viltgryte (10 replies)
- Kake med verdensrom-tema (12 replies)
- Lær meg om surdeig (14 replies)
- Fiskekaker (16 replies)
- Kalvestek som er litt frossen inni, kan den stekes sånn? (3 replies)
- Hvor får man kjøpt lakrisrot? (7 replies)
- Marinert kalkunfilet (9 replies)
- Njulaif har debutert!! (15 replies)
- Bukkehornkløver og allergi (0 replies)
- Oppbevaring av sukkerbrød? (15 replies)
- Sukkerbrød med vaniljekrem? (10 replies)
- Oliviers & Co - Noen som har kjennskap til denne butikken? (26 replies)
- Hva mente ungen(e) om dagens middag? (305 replies)
- Påskemeny (37 replies)
- Nykvernet pepper (8 replies)
- Hvordan rekke middag? (44 replies)
- Kostplan? Noen som vil hjelpe meg? (4 replies)
- Koldtbord (4 replies)
- Krydder på nett? (3 replies)
- Espresso for kaffelaging (0 replies)
- Ost i alle varianter (12 replies)
- "Utstyr" til å pynte kaker osv? (4 replies)
- Kald eller romtemperert sushi? (20 replies)
- Mat i barnedåp? (14 replies)
- First Price kyllingfilet (17 replies)
- Kan man koke pasta i riskoker? (0 replies)
- Kyllingconfit (0 replies)
- Kan noen lære meg om kikerter? (29 replies)
- Hamburgerbrød uten melk og gluten (16 replies)
- [Spinn Åff] Plukkfisk (22 replies)
- Hva skal jeg lage til middag i kveld? (0 replies)
- Boller - fryse ned eller ikke? Haster litt! (26 replies)
- Hva spiste du før, men ikke nå lenger? (217 replies)
- Hva er dine favoritt-nespressokapsler? (79 replies)
- Stekt eller rå fiskegrateng i fryseren? (12 replies)
- Sjokoladefondue (4 replies)
- Vaffelrøre i kjøleskapet i hvor mange dager ? (2 replies)
- Hvor lenge kan jeg la bacalao stå kaldt? (7 replies)
- Varm mat med på skolen, går det? (19 replies)
- Anbefaling fra Tupperware (34 replies)
- Mat som ikke er hva den gir seg ut for å være? (172 replies)
- Zombie i supermarkedet (1 replies)
- Hjemmelaget nøttesjokoladepålegg (28 replies)
- Ostekake, trenger rask hjelp (7 replies)
- Rogn fra rødspette (1 replies)
- Restaurant Onda på Aker brygge (3 replies)
- Et oppgjør med drittmaten (34 replies)
- Pynte kake med frukt (20 replies)
- JIPPI - Menys barnevennlige produkter (69 replies)
- Sunt bilgodt (26 replies)
- Pynte kake i dag? (2 replies)
- Fløte+ skummetmelk = lettmelk/h-melk? (2 replies)
- Hvor mange kaker i konfirmasjonen? (37 replies)
- Pynte bløtkake dagen før? (25 replies)
- First price (33 replies)
- Farsemat, blandingskjøtt og ferdigprodukter - hvilke bruker du? (36 replies)
- Orientalske butikker på Lørenskog eller Strømmen (8 replies)
- Matallergi (4 replies)
- Finnes det gode utenlandske butikker i Stavanger/Sandnes? (12 replies)
- Nachos (0 replies)
- Dulce de leche i butikk? (4 replies)
- Hva kjøper dere på den orientalske butikken? (15 replies)
- Feittirsdag (35 replies)
- Nyheter i matbutikken, nye varer (95 replies)
- Hva smaker torskelever? (20 replies)
- Diverse spørsmål om pinnekjøtt (7 replies)
- Haster: Heving av bolledeig (4 replies)
- Fløtekrem på flaske til kake? (5 replies)
- Haster - kan jeg ombestemme meg ang bolledeigen? (5 replies)
- Pynte kransekake med ekte roser? Eller kunstige? (3 replies)
- Hvordan pynte pene kaker uten fondant og masse greier? (35 replies)
- Trenger forslag til reisemat (5 replies)
- Oslo: Ylajali i Aftenposten idag, har du vært der i det siste? (4 replies)
- Maaemo-sjef Esben Holmboe Bang slakter Salma-laksen (122 replies)
- Hva slags matvarer kjøper dere fra iherb? (14 replies)
- Melkemat? (32 replies)
- Oksebog? (7 replies)
- Hva kan serveres til ei på lavkaloridiett? (5 replies)
- Trenger navnetips til ny matblogg (32 replies)
- Hvor mange poteter spiser dere til ett måltid? (46 replies)
- Salmalaks - lær meg å like (12 replies)
- Spinnoff: Finnes det ting som du ikke spiser? (150 replies)
- Kjenner du til skjør-ost? (22 replies)
- Visste du dette om italienske tomater? (7 replies)
- "Nytt" matmarked på Sjølyst (17 replies)
- Hva skal jeg bake til jobblunsj? (14 replies)
- Egg. Tips? (2 replies)
- Sterk, sort te som passer med melk i (5 replies)
- Hvordan oppbevarer du kraft? (11 replies)
- Kan jeg lage eggekrem med fløte som har vært fryst? (0 replies)
- Finnes ikke NonStop melkesjokolade lenger? (11 replies)
- Holder eggeplomme seg i kjøleskapet? (5 replies)
- Hva kan jeg og ungene bake i morgen? (9 replies)
- Hva skal dere ha til middag i dag? (1006 replies)
- Stekt fisk utgangsdato (1 replies)
- Salat som lages i forveien (4 replies)
- Ang. Wasa Sandwich (25 replies)
- Hjemmelaget lasagne for første gang (35 replies)
- Tilbehør til lasagne (34 replies)
- Tomatsaus og fisk? (3 replies)
- Noen som har en restaurantanbefaling i Oslo hvor de har et bra utvalg av vegetarmat? (18 replies)
- Hva ville du gjort med et hjortekalvlår? (12 replies)
- Stilton utgått på dato (2 replies)
- Matretter med egg (12 replies)
- Kjevling av fondant (22 replies)
- Hvor lenge holder cava seg? (8 replies)
- Piggvar (3 replies)
- Er det sannsynlig at hvit saus kan lages med kokos- og soyamelk? (19 replies)
- Sunn, varm frokost? (26 replies)
- Dampkoking av grønnsaker (16 replies)
- Middagsplaner (2 replies)
- Hva gikk feil? (16 replies)
- Glutenfri og laktosefri kake? (3 replies)
- Meny-tips (1 replies)
- Matallergi - klapp på skuldra (6 replies)
- Middagshjelpen og andre sånne som leverer middag (10 replies)
- Hvordan oppbevare en "åpnet" avokado? (30 replies)
- Hvor mye er en håndfull? (24 replies)
- Mat fra Midtøsten? (7 replies)
- Kan blendere finmale mandler? (20 replies)
- Et fullverdig kosthold på naturlig vis (0 replies)
- Spørsmål om upasteurisert melk (74 replies)
- Mye kremfløte som må brukes - tips? (12 replies)
- Sukkerfondant (5 replies)
- Dagens tabbe (14 replies)
- Hvor lenge kan en pizzadeig heve på benken? (7 replies)
- Bytte ut ris med byggryn? (24 replies)
- Pinnekjøtt, koke på forhånd? (15 replies)
- Lage peanøttsmør selv? (9 replies)
- Brekker seg ved prøving av nye matsorter (60 replies)
- Godtestopp - hva regner dere som godter? (10 replies)
- Liten rett med kjeks, rødløk og rogn/kaviar (11 replies)
- Haster : Stuffing med ris og chili? (1 replies)
- Karamellpudding uten vaniljestang, går det fint? (7 replies)
- Hvilken Nespressomaskin skal jeg velge? (22 replies)
- Flere som har opplevd sammenheng med Grans Julebrus og hyper unge? (13 replies)
- Rester av laks, hva kan jeg lage tro? (12 replies)
- Noen spørsmål om kalkun (12 replies)
- Steikovnkonflikt på nyttårsaften - hva tror dere? (14 replies)
- Hva gjør jeg med tranebær? (7 replies)
- Ribbe (7 replies)
- Ditt favorittilbehør til kalkun? (22 replies)
- Leverpostei i dampovn? (1 replies)
- Trenger mattips til venninnekveld (3 replies)
- Holdbarhet tint reinsdyrsfilet (11 replies)
- Dessert til elgsteik? (15 replies)
- Hva skal vi ha til dessert nyttårsaften? (24 replies)
- Den store vin-til-julematen-tråden (0 replies)
- Hva drikker man til kalkun? (11 replies)
- Hvordan lager du surkål? (16 replies)
- Får man hvelvet ut hjemmelaget is fra aluminiumsform? (1 replies)
- Må jeg servere dessert? (96 replies)
- Kålrabistappe med hvit saus (16 replies)
- Hva spiser du på julaften? (94 replies)
- Spekesild/sildefilet (2 replies)
- Kjøpe liten bøttekasserolle med lokk? (0 replies)
- Haster: male mandler (15 replies)
- Forrett til kveitemiddag da? (17 replies)
- Hva gjør man med Verdens Tørreste Fenalår? (10 replies)
- Mat og gløgg? (13 replies)
- Dronning Mauds fromasj uten portvin (54 replies)
- Pizza på IKEA (7 replies)
- Hvor lang tid å tine 4 kg ribbe i kjøleskapet? (5 replies)
- Hjelp, finner ikke Freia appelsinsjokolade (8 replies)
- Hvilke matingredienser i gave? (10 replies)
- Vaktelegg (2 replies)
- Tips til "avansert" kokebok? (1 replies)
- Hvor kjøper jeg ferdige julekaker? (2 replies)
- To dager gammel kremfløte (10 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.