View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Tam semulegrøt
  2. Mat vi forbinder med besteforeldrene våre
  3. Reker
  4. Hvilken olje bruker man i gulrotkake?
  5. Løvtynne kyllingfileter fra Rema
  6. Matolje
  7. Hjelp meg å finne på noe å servere!
  8. Barnebursdag - antall pølser
  9. Liker barna paprikaen på Grandiosaen?
  10. Gode lunsjforslag
  11. Hva gjorde jeg galt? (mislykket creme brulee)
  12. Lunsjmat
  13. Matvarer som er utgått på dato …
  14. Rask middag! (Trenger tips)
  15. Hva heter sånn greie som man har på kake ...
  16. Hvordan oppbevare bakverk til de skal fortæres i morgen
  17. Dine beste tapastips
  18. Holdbarhet på krydder
  19. Bløtkake-spørsmål
  20. Enda en ny sjokolade
  21. Dessert som passer til champagne?
  22. Hva skal jeg lage til middag i dag?
  23. Poteter
  24. Luftig og god potetmos
  25. Frokosthjelp
  26. Barnebursdag, muslimske gjester for første gang
  27. Kjeks og ost
  28. Kan jeg kjøpe sushi take away og så oppbevare det i kjøleskap noen timer?
  29. Gjær og dato, HASTER!
  30. Matforslag til homeparty
  31. Tomatsalat
  32. Oppbevaring av kaker
  33. Brød uten gluten og melk
  34. Går det an å lage noe av pangasiusfilet som faktisk er spiselig?
  35. Joika!
  36. Tips til middagsbesøk
  37. Godteri"fri" mars?
  38. Kveis i fisk
  39. Paprikatråden
  40. Mat til "kurvfest"?
  41. Jeg skal ha mini-"koldtbord" til lørdag. Hjelp!
  42. Grøn mattråd - kva brukar du?
  43. Hjemmelaget buljong
  44. Julie & Julia
  45. Hvor langt over best før-dato kan man gå med egg?
  46. Hastar: fyll til søtbakst
  47. Pesto?
  48. Kormasaus
  49. Laks i wok?
  50. Nigella nuggets - steking?
  51. Dings (Veronal?)
  52. Banansirup
  53. Gode matblogger?
  54. Haster: Hvor mye tørrgjær i en pose?
  55. Hvilke oljer har du i huset?
  56. Tips til lavkarbo-meny
  57. Fryse suksessterte - med eller uten krem?
  58. Hvilket smør bruker dere til hva?
  59. Couscous?
  60. Spørsmål om skrei
  61. Finner ikke oppskriften på R.O.O.M gulrotkake
  62. Full omlegging av kostholdet i Zeppelin-familien?
  63. Skateboardstæsj til kake
  64. Barnet liker ikke maten jeg lager. Hjelp!
  65. Vanilla Coke er tilbake
  66. Hvilke kaker hører hjemme på et balansert kakebord?
  67. Kokesjokolade?
  68. Kjøpe aioli?
  69. Alioli? Aioli?
  70. Liker du marsipankake/bløtkake?
  71. Er du kresen?
  72. Spinoff: Sier du i fra om du ikke liker/er fornøyd med maten?
  73. Spinoff: 20 ting du unngår å spise, om mulig
  74. Løs mage av frukt
  75. Gode sider på nett for omlegging av kosthold?
  76. Poteter med groer?
  77. Drikker du kaffe?
  78. Hva er tilstrekkelig frokost
  79. Matforbruk og kunst
  80. Hva skal dere ha til middag i dag II
  81. Den perfekte vårdesserten?
  82. Karbonadedeig på svensk
  83. Overlappingskaffe på jobb i dag, hvilken kake skal jeg bake?
  84. Påskemeny på hytta
  85. Ramlösa i Norge?
  86. Hvor får jeg tak i sprø nougat i Oslo sentrum?
  87. Lammesadel vs lammestek vs lammelår
  88. Middagsplanlegging og besøk av små venner
  89. Pavlova og marengsbunn
  90. Hva gjør jeg med et kokt badsturøkt lammelår?
  91. Fikenmarmelade
  92. Stekeovnslogistikk
  93. Vikingmelk
  94. Oppskrifter for diabetikere?
  95. Spise kalde kyllingpølser
  96. Hvor lenge kan bolledeig heve/stå før den må bakes ut?
  97. Hjemmelaget gele, med hjemmelaget vaniljesaus
  98. Godte"fri" april
  99. Etisk mat
  100. Forslag til forrett og dessert til denne hovedretten (kylling med brie og bacon)?
  101. Lær meg om linser!
  102. Brødbaking for dummies: Prinsipper
  103. Lavkarbo-seminar denne måneden, noen som skal?
  104. Spiser du kinakål? I annet enn salat?
  105. Grønnsakscurry?
  106. Pavlova og eggeallergi
  107. Teit spm om bønner og linser
  108. Lager du saus selv?
  109. Pappvin - holdbarhet
  110. Tar du av hinnen på plommen når du steker egg?
  111. Blodtypedietten
  112. Middagsforslag til 30-årsdag
  113. Tips til hva man kan snoke?
  114. Din beste pizzabunn
  115. Kake til 2-årsdag
  116. Kjøpe ramsløk online?
  117. Hvor kjøpe take away sushi i Oslo?
  118. Sterk soyasaus?
  119. Fiskekaker
  120. Gode lavkarbo-brød?
  121. Forrett: honningmelon, spekeskinke og ...
  122. God middag til 8 stykker
  123. Er det noen som har frityrkoker her?
  124. Biff utgått på dato
  125. Asparges-effekten
  126. Jeg undres (matinntak)
  127. Mat til kosekveld med gode venninner
  128. Innspill til 3-retters meny
  129. Akutt kraftkokingsproblem!
  130. Mandler og rosiner som snacks - skålde mandlene?
  131. Filadelfiafett og delfiafett
  132. Lure måter å få i barna grønnsaker? Tips!
  133. Hvor mye bruker dere på mat i måneden?
  134. Te eller kaffe?
  135. Artisjokkhjerter (hermetiske)
  136. Tilbehør til pølser?
  137. God (og rimelig) indisk restaurant i Oslo
  138. Sjokoladeavvenning - hodepine?
  139. Biff på pizza - rå eller stekt?
  140. Kjøpe vårrulldeig i Lillestrøm i dag?
  141. Kyllingfilet som går ut i dag
  142. Oreo-kaka, når ta av ringen?
  143. Holdbarhet på "åpnet" avocado?
  144. Kokebok for barn - 10 år
  145. Din yndlingsis?
  146. Din italienske favorittrestaurant i Oslo?
  147. Noen som husker? Hvit vannis på pinne
  148. Nok et "husker du?" - Pastilleske
  149. Ispinneformer? Hvor?
  150. Likte du Sohosjokoladen?
  151. Den riktige tråden: Likte du sohosjokoladen?
  152. Nuggets av fisk?
  153. Hennig Olsen-is?
  154. Svensk kyllingfilet
  155. Mimretråd igjen: Noen som husker BIG TOP isen?
  156. Gravid og bedt på spekemat
  157. Jeg ble lurt av en blå fiskebil
  158. Sjokoladekake uten sukker
  159. Syntes dere skilpaddene var nasty? Sjekk denne da
  160. Potet or not potet til fiskegrateng
  161. Spinoff: poteter eller ei til lasagne?
  162. Hvor lang tid før servering kan kaka bakes?
  163. Enda en spinoff: Kombinere potet og pasta
  164. Skikkelig italiensk pizza
  165. Utfordring til Veronal og vinekspertisen
  166. "Oreokake" laget av Dots-kjeks
  167. Spin off: hvilken vin kjøper du på treliter?
  168. Kva lettbrus er best? (Utvalgte coladrikker)
  169. Mat på 17. mai, hva skal dere ha?
  170. Tapas! Trenger lette oppskrifter!
  171. Hva betyr halvpisket egg? (Haster)
  172. Enda en utfordring til Veronal og vinekspertisen
  173. Tips til enkel koldtbordmat
  174. Halstabletter - tips?
  175. God, ENKEL mat som passer til hvitvin?
  176. Tilbehør når man griller
  177. Musserende til velkomstdrink
  178. Muffinsbrett til store muffins
  179. Grete Roede-focaccia med cherrytomater
  180. Bake sukkerbrødet i dag
  181. Double chocolate licorice-brownies
  182. Vaniljestang/vaniljesukker
  183. Aïolien min smaker ikke godt. Hjelp?
  184. Ferdig-grilla kylling - holdbarhet?
  185. … man tager en laksebit
  186. Smaksetter på Cottage cheese
  187. Hvor lenge holder vaffelrøre?
  188. Kikkoman soyasaus
  189. Trenger tips... Lavkarbo/unger
  190. Gryte fra Burgund
  191. Kor mange rundstykker pr person?
  192. Pappvin 6 mnd etter dato
  193. Sunn grillmat/sommermat og tilbehør
  194. Hva er det med holdbarheten på utenlandsk jordbær?
  195. Har Polly sluttet med chilinøtter?
  196. Korleis oppbevare marengsbunn
  197. Når er brie og camembert dårlig?
  198. Gode vinkjøp på Systembolaget?
  199. Leter etter oppskrift på en god risotto!
  200. Alternativ til traktekaffe?
  201. En litt annerledes middagsplanlegger
  202. Hvor mye reker bør holde til 7 damer?
  203. Smart mat?
  204. Gravid- spise fetaost ? - haster !
  205. Du er så søt at jeg kunne spist deg (YouTube-video)
  206. Tapas: hvitløkspoteter, trenger oppskrift!
  207. Jeg skal ha klubb, ønsker tips ang. tilbehør til denne pastasalaten?
  208. Kiwien min
  209. Hva slags mat med salt er god i varmen?
  210. Sunn ferdigmat? Finnes det?
  211. Hvilket øl foretrekker du?
  212. Webside som lager handleliste utfra oppskrift og antall personer?
  213. Trenger middagstips
  214. Tapasmeny fra catering, hva skal jeg lage i tillegg?
  215. Skal visst ha kylling til middag, men hvordan?
  216. Mousseline, en god saus til grønnsaker, grillet kjøtt og fisk
  217. Hverdagsmat i 1980 og 2010
  218. Husker dere hva dere laget på skolekjøkkenet?
  219. Holdbarhet på pillede reker - som er åpnet
  220. Årets første jordbær
  221. Sautere
  222. Jeg har lyst på ... (Grillmattips ønskes)
  223. Toro-muffins
  224. Frosne kyllingfileter rett i ovnen
  225. Fruktoppbevaring
  226. Laks i folie på grill - tips til barnevennlig marinering
  227. Hjelp! Koldtbord
  228. Kaffemaskiner til hjemmebruk
  229. Spinnoff: Hvor ofte dessert?
  230. Hvor ofte har dere gjester til middag?
  231. Tips meg om en god matboks og drikkeflaske/termos
  232. Hvorfor høyere literpris på 1,5 liter vinflaske?
  233. Havregryn
  234. Kan jeg lage fiskekaker uten kvern eller foodprocessor?
  235. Går det an å bli forelsket i en grillolje?
  236. Så var det St. Hans, da
  237. Barnevennlig sushirestaurant i Oslo
  238. Spekemat til 20 personer. Trenger hjelp til å sette opp handleliste!
  239. Hvor lenge holder aioli seg?
  240. Oppskrift på en god kyllingsalat?
  241. Reker, hva spiser dere til det?
  242. Steke opp tint kylling (sikring gått)?
  243. Brownies med kakao
  244. Grønne linser
  245. Avokado?
  246. Margarin
  247. Kan jeg lage ferdig kaken i dag?
  248. Liker småbarna brus?
  249. Unger med matvett
  250. Kvitost i varmen ...