View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29

  1. Noen som har erfaring med Kenwood stavmikser?
  2. Hvordan få luftige brød og rundstykker?
  3. Pavlova og bakeutstyr
  4. Hvor mye pizza?
  5. Oslofolk, hvor kjøper dere grønnsaker?
  6. Hva skal du ha til middag i dag? Tråd #3
  7. Pizza til dugnad - hva slags fyll?
  8. God og "rask" middag som passer til champagne?
  9. Hvilke kaker på et stort kakebord?
  10. Tips til noe godt til ost og kjeks?
  11. Salt til kakebord
  12. Fritt og vilt?
  13. Lammelår - tinedilemma
  14. Holdbarhet: bakepulver [påskefjelledition]
  15. Tilbehør til lammestek og saltbakte poteter?
  16. Hva kan jeg gjøre med hjemmedyrket bygg?
  17. Hva ville du gjort med maten i fryseren etter strømbrudd?
  18. Bursdag og taco
  19. Varming av stor porsjon rømmegrøt?
  20. De som et knekkebrød
  21. Kake til konfirmasjon
  22. Fin restaurant med mange retter i Oslo - hvor?
  23. Hvordan lage
  24. Ostekake med glutenfri kjeksbunn
  25. Ditt beste forslag til middag som kan lages klar i forveien, og er rask å servere
  26. Tining av frossen kake
  27. Trenger tips til god, sommerlig vin!
  28. Hvordan oppbevarer man en marengsbunn nå til dags?
  29. "Festkake"?
  30. Tupp til rosekake
  31. Hvor kjøper man lever?
  32. God og enkel salat til grillet kalv
  33. Reker i skall, kjøpt frosne på torsdag
  34. Kakepynting: Hva er din favorittip?
  35. Når lage kake?
  36. Kakelaging i dag når de skal serveres på lørdag og evt søndag?
  37. Spørsmål ang butterdeigskaker og vannbakkels
  38. Når bake ostekaka til 17. mai?
  39. Hvilken kake skal jeg bake til 17.mai?
  40. Kreativ med Vestlandslefsa?
  41. Hvilket pålegg til rundstykker på 17.mai?
  42. Hva skal FP bake til 17. mai?
  43. Din beste pavlovakrem?
  44. Hvilken matkasse
  45. Noen pavlovaspørsmål
  46. Pynte cupcakes med smørkrem to dager før?
  47. Hva kan jeg ha på pizzaen i tillegg/hva mangler her?
  48. "Lefsebusser" til koldtbord - hva ville du valgt?
  49. Levere skoleboller til fotballarrangement – hvor mange?
  50. Kutte en del karbohydrater - hvilken mat?
  51. Poteter som må brukes
  52. Noen som har peiling på tilskudd av fettsyrer?
  53. Dere som tar med lunsj på jobb - hva?
  54. Det beste pinnebrødet?
  55. Tilberede oksemørbrad?
  56. Bake lyse muffins i kveld, spise i morgen ettermiddag. Fryse i mellomtiden?
  57. Tips til leirskolemat til 40 personer?
  58. Har du fryst en hel ananas noen gang?
  59. Rabarbra
  60. Haster! Stekt svinenakke - fryses igjen?
  61. Uæ, hva gjør jeg med denne bolledeigen?
  62. Beregne pizza til sommeravslutning
  63. Superenkel grillmat for vegetarianere?
  64. Saltkjøtt
  65. Kylling - HASTER!
  66. Lapskaus til 15 stk- hvor mye ekstra
  67. Philadelphiaost med sjokolade
  68. Liten, spiselig sommergave?
  69. Holdbarhet på egg
  70. God og enkel ostekake?
  71. Holdbarhet på alkoholholdig drikke?
  72. Glutenfri pizzabunn (eller aller helst lav-FODMAP)?
  73. Vakuumpakker
  74. Sommerkål- rester fra igår -Haster!
  75. Hvilket område/region er din favorittmat fra?
  76. Anbefale vin til oksemiddag?
  77. Mettende middag på telttur i regnvær?
  78. Hva gjør jeg med rester etter laksemiddag?
  79. Matrett til sommerfest
  80. Restaurant for venninnetreff i Oslo akkurat nå
  81. App for ukemenyer
  82. Kvalm av laks?
  83. Oppbevaring av steikt bacon
  84. Kjøpe pulverkaffe på eBay?
  85. Ben and Jerry Empower Mint
  86. Leie grillstativ?
  87. Har du invitasjonskode til kolonial.no?
  88. Kantarell
  89. Kokebokanbefaling - Sykt godt
  90. Hvor lenge står kokt quinoa seg?
  91. Middag til mange enklest mulig
  92. Pukka-te
  93. Holdbarhet fondant?
  94. Hvor lang tid tar det for gelelokk til å stivne på kake?
  95. Godteri til muslim
  96. Hva er din favorittfrokost?
  97. Trenger tips til matretter i barnehagen (er matansvarlig)
  98. Hvilken kakegreie er ny og hot nå?
  99. Jeg trenger tips til hva jeg kan servere
  100. Kan opptinet brownies fryses igjen?
  101. Klinefri og og enkel mat, kjapt å lage til 20 stykker?
  102. Hvordan gjøre tikka fra Saritas mildere?
  103. Hva lager du i din dampovn?
  104. Oppskrift på paibunn?
  105. Oppskrift på kjeks til ost
  106. Lage eplemost selv. Hva trenger jeg?
  107. Hvilket omega 3-tilskudd ved revmatisk sykdom?
  108. Bursdagsspisested i Oslo
  109. Meatish - utgått på dato - fortsatt bra?
  110. Har du brukt fiberhusk?
  111. Frokost når man har det travelt og ikke har lyst på noe?
  112. Bama salater og holdbarhet
  113. Frossen pizzabunn: Hvordan behandle?
  114. Ukemeny
  115. Hvilken kake skal jeg bake?
  116. Gelé midt i kaka?
  117. Restaurant med digg spareribs
  118. Holdbarhet i fryser
  119. Glutenfrie pølsebrød
  120. Hvor mye mat?
  121. "Må" man ha sukker i focacciabrød?
  122. Bog av hjort
  123. Er popcorn usunt?
  124. Bra/kul/hip frokostrestaurant i Oslo
  125. Restaurant som passar for barn i Oslo?
  126. Kremspørsmål
  127. Pizzatips? Trenger ideer til noe jeg ikke har prøvd!
  128. Treretters festmiddag for 20 der det meste kan forberedes?
  129. Kaffe og te for nybegynnere
  130. Pinnekjøtt - røkt eller vanlig saltet? Tips og triks
  131. Ribbe sous vide
  132. God ferdiglaget pepperkakedeig?
  133. Lefser
  134. Gris som har vært i fryseren 1 år, kan den spises?
  135. Finnes det ferdig kakemanndeig?
  136. Tørsleffs Ekte Vaniljesukker
  137. Kransekake, oppbevaring
  138. Pulled pork av ribbe
  139. Hjemmelaget matgave - hva ville du ha laget?
  140. Hva er svineglas?
  141. Holdbarhet på frosset julesylte
  142. Romjulsselskap - hva servere?
  143. Forrett til hummer?
  144. Hva er din favorittjulekake?
  145. Ta med mat til deling på julaften: Vegetarianere og muslimer
  146. Hvor får vi kjøpt poser med små daim?
  147. Holdbarhet på fersk ribbe?
  148. Har jeg ødelagt kjøttrullen?
  149. Marsipangodt i siste liten
  150. Vanne ut pinnekjøtt
  151. Langtidssteking av kalkun, temperatur og bakterier...
  152. Nyttårsmeny
  153. Nyttårsmeny
  154. Matkasse-erfaringstråden
  155. Trenger tips til sunn og enkel rett til å ta med i selskap
  156. Gløgg og best-før-dato
  157. Hvor mye drikke trenger vi?
  158. Holdbarhet på kokte egg
  159. Hva slags basiskrydder trenger jeg?
  160. Sukker- og glutenfrie kaker
  161. Hvilke ferdigkjøpte knekkebrød er sunnest?
  162. Vakuumpakket biff i romtemperatur
  163. Haster litt: Stekt, halvstekt eller ustekt lasagne?
  164. Erfaringer med freshboks?
  165. Osteklokke/oppbevaring?
  166. Reduksjon i grønnsaksavskjær- tips?
  167. Informasjon om hvordan mat "virker"
  168. Vanne ut salt fenalår og koke suppe
  169. Hvor mange pølser til ca 29 gutter?
  170. Ovnssteke koteletter, hvordan?
  171. Norzola i romtemperatur i to døgn - spises eller ei
  172. Rødkål som har stått i kjøleskapet siden jul?
  173. Taco til 11 stk
  174. Vedlikehold av vekt. Lett eller vanskelig?
  175. Lær meg om bønner
  176. Fiskegrateng - holdbarhet i kjøleskap?
  177. Holdbarhet havresuppe med melk
  178. Booste kaloriinntaket
  179. Snipper (trøndelag)
  180. Gammel vaniljesaus, fortsatt god?
  181. Fryse smøreost-krem?
  182. Søt chilisaus
  183. Farlig kolesterol i kaffe - da må vi over til filter
  184. Spise gravlaks etter holdbarhetsdato?
  185. Muffinsbrett - metall eller silikon?
  186. Too Good To Go?
  187. Bytte ut koriander og mynteblader
  188. Billige, raske, sunne og gode middager
  189. Kjøper du mat direkte fra produsent?
  190. Jeg mister centimetre
  191. Holdbarhet på karbonadedeig i fryser
  192. Dehydrator?
  193. Kake som kan fryses og andre kakespørsmål
  194. Fiskemiddag-inspirasjon
  195. Tips til butikk i Oslo sentrum som har gode råvarer til sashimi?
  196. Taco til ca. 40 personer?
  197. Ovnsbake frosne babygulrøtter? Haster
  198. Oppbevaring av eggemuffins
  199. Påskebrunsj - noen ideer?
  200. Rimelig og enkel catering levert i Haukelandshallen?
  201. Jeg kan ikke min rødvin
  202. Kylling over dato - haster
  203. Morkler (hvor kjøpe? Erstatte med?)
  204. Gjester fra India, Sri Lanka, Norge og Iran - hva servere?
  205. Liker du koriander?
  206. Spise i Oslo
  207. Stor forskjell på brun og hvit rom
  208. Hvor mye snop spiser dere?
  209. Hvor ofte spiser dere dessert?
  210. Spin off: Hva spiser dere til dessert?
  211. Pyntehjelp, kake?
  212. Bestille kaker - Oslo
  213. Takke
  214. Klistrelapper til fryseren
  215. Hva serverer jeg?
  216. Fryse fløtegratinerte poteter?
  217. Snodig reaksjon på rødvin
  218. Hva skal dere bake til 17. mai?
  219. Hva bruker du å pynte pavlova med?
  220. Kakehjelp!
  221. Bringebær på ostekaken
  222. Holdbarhet Cava
  223. Yoghurt som har stått i romtemperatur i 20 timer
  224. Restaurant langs kaia i Oslo
  225. Buffet enklest mulig
  226. Lunsj i Oslo?
  227. Turmat når man ikke kan grille?
  228. Sukkerfri mojito
  229. Dessert i en fei?
  230. Tre-retters meny til 13-åringer
  231. "Stekte nudler som på kinaresturant!"
  232. Hvilke er de beste kokebøkene for grønnsaksretter?
  233. Sveler med smørkrem
  234. Håndbrygget kaffe
  235. Er det noe "vanlig" mat du ikke liker?
  236. Lefserull og annen enkel fingermat
  237. Holdbarhet svelerøre
  238. Frosset mango
  239. Hvilken twist er din favoritt?
  240. Inspirert av "alkohol i ferie"-tråden. Hva står alltid på bordet?
  241. Billig men god maskin for å lage smoothie?
  242. Hva skal vi ha til middag i dag? Tråd #4
  243. App med lavkarbofunksjon - uten abonnement?
  244. Hennig Olsen-is blitt mindre?
  245. God og litt eksklusiv cognac
  246. Hva gøy handler jeg i Sverige i dag?
  247. God og rimelig sushi i Stavanger?
  248. Kokebok for familien
  249. Albertine spiser alene
  250. Den beste appen for å holde oversikt i skap og fryser?