View Full Version : Mat og kosthold
- Noen som har erfaring med Kenwood stavmikser?
- Hvordan få luftige brød og rundstykker?
- Pavlova og bakeutstyr
- Hvor mye pizza?
- Oslofolk, hvor kjøper dere grønnsaker?
- Hva skal du ha til middag i dag? Tråd #3
- Pizza til dugnad - hva slags fyll?
- God og "rask" middag som passer til champagne?
- Hvilke kaker på et stort kakebord?
- Tips til noe godt til ost og kjeks?
- Salt til kakebord
- Fritt og vilt?
- Lammelår - tinedilemma
- Holdbarhet: bakepulver [påskefjelledition]
- Tilbehør til lammestek og saltbakte poteter?
- Hva kan jeg gjøre med hjemmedyrket bygg?
- Hva ville du gjort med maten i fryseren etter strømbrudd?
- Bursdag og taco
- Varming av stor porsjon rømmegrøt?
- De som et knekkebrød
- Kake til konfirmasjon
- Fin restaurant med mange retter i Oslo - hvor?
- Hvordan lage
- Ostekake med glutenfri kjeksbunn
- Ditt beste forslag til middag som kan lages klar i forveien, og er rask å servere
- Tining av frossen kake
- Trenger tips til god, sommerlig vin!
- Hvordan oppbevarer man en marengsbunn nå til dags?
- "Festkake"?
- Tupp til rosekake
- Hvor kjøper man lever?
- God og enkel salat til grillet kalv
- Reker i skall, kjøpt frosne på torsdag
- Kakepynting: Hva er din favorittip?
- Når lage kake?
- Kakelaging i dag når de skal serveres på lørdag og evt søndag?
- Spørsmål ang butterdeigskaker og vannbakkels
- Når bake ostekaka til 17. mai?
- Hvilken kake skal jeg bake til 17.mai?
- Kreativ med Vestlandslefsa?
- Hvilket pålegg til rundstykker på 17.mai?
- Hva skal FP bake til 17. mai?
- Din beste pavlovakrem?
- Hvilken matkasse
- Noen pavlovaspørsmål
- Pynte cupcakes med smørkrem to dager før?
- Hva kan jeg ha på pizzaen i tillegg/hva mangler her?
- "Lefsebusser" til koldtbord - hva ville du valgt?
- Levere skoleboller til fotballarrangement – hvor mange?
- Kutte en del karbohydrater - hvilken mat?
- Poteter som må brukes
- Noen som har peiling på tilskudd av fettsyrer?
- Dere som tar med lunsj på jobb - hva?
- Det beste pinnebrødet?
- Tilberede oksemørbrad?
- Bake lyse muffins i kveld, spise i morgen ettermiddag. Fryse i mellomtiden?
- Tips til leirskolemat til 40 personer?
- Har du fryst en hel ananas noen gang?
- Rabarbra
- Haster! Stekt svinenakke - fryses igjen?
- Uæ, hva gjør jeg med denne bolledeigen?
- Beregne pizza til sommeravslutning
- Superenkel grillmat for vegetarianere?
- Saltkjøtt
- Kylling - HASTER!
- Lapskaus til 15 stk- hvor mye ekstra
- Philadelphiaost med sjokolade
- Liten, spiselig sommergave?
- Holdbarhet på egg
- God og enkel ostekake?
- Holdbarhet på alkoholholdig drikke?
- Glutenfri pizzabunn (eller aller helst lav-FODMAP)?
- Vakuumpakker
- Sommerkål- rester fra igår -Haster!
- Hvilket område/region er din favorittmat fra?
- Anbefale vin til oksemiddag?
- Mettende middag på telttur i regnvær?
- Hva gjør jeg med rester etter laksemiddag?
- Matrett til sommerfest
- Restaurant for venninnetreff i Oslo akkurat nå
- App for ukemenyer
- Kvalm av laks?
- Oppbevaring av steikt bacon
- Kjøpe pulverkaffe på eBay?
- Ben and Jerry Empower Mint
- Leie grillstativ?
- Har du invitasjonskode til kolonial.no?
- Kantarell
- Kokebokanbefaling - Sykt godt
- Hvor lenge står kokt quinoa seg?
- Middag til mange enklest mulig
- Pukka-te
- Holdbarhet fondant?
- Hvor lang tid tar det for gelelokk til å stivne på kake?
- Godteri til muslim
- Hva er din favorittfrokost?
- Trenger tips til matretter i barnehagen (er matansvarlig)
- Hvilken kakegreie er ny og hot nå?
- Jeg trenger tips til hva jeg kan servere
- Kan opptinet brownies fryses igjen?
- Klinefri og og enkel mat, kjapt å lage til 20 stykker?
- Hvordan gjøre tikka fra Saritas mildere?
- Hva lager du i din dampovn?
- Oppskrift på paibunn?
- Oppskrift på kjeks til ost
- Lage eplemost selv. Hva trenger jeg?
- Hvilket omega 3-tilskudd ved revmatisk sykdom?
- Bursdagsspisested i Oslo
- Meatish - utgått på dato - fortsatt bra?
- Har du brukt fiberhusk?
- Frokost når man har det travelt og ikke har lyst på noe?
- Bama salater og holdbarhet
- Frossen pizzabunn: Hvordan behandle?
- Ukemeny
- Hvilken kake skal jeg bake?
- Gelé midt i kaka?
- Restaurant med digg spareribs
- Holdbarhet i fryser
- Glutenfrie pølsebrød
- Hvor mye mat?
- "Må" man ha sukker i focacciabrød?
- Bog av hjort
- Er popcorn usunt?
- Bra/kul/hip frokostrestaurant i Oslo
- Restaurant som passar for barn i Oslo?
- Kremspørsmål
- Pizzatips? Trenger ideer til noe jeg ikke har prøvd!
- Treretters festmiddag for 20 der det meste kan forberedes?
- Kaffe og te for nybegynnere
- Pinnekjøtt - røkt eller vanlig saltet? Tips og triks
- Ribbe sous vide
- God ferdiglaget pepperkakedeig?
- Lefser
- Gris som har vært i fryseren 1 år, kan den spises?
- Finnes det ferdig kakemanndeig?
- Tørsleffs Ekte Vaniljesukker
- Kransekake, oppbevaring
- Pulled pork av ribbe
- Hjemmelaget matgave - hva ville du ha laget?
- Hva er svineglas?
- Holdbarhet på frosset julesylte
- Romjulsselskap - hva servere?
- Forrett til hummer?
- Hva er din favorittjulekake?
- Ta med mat til deling på julaften: Vegetarianere og muslimer
- Hvor får vi kjøpt poser med små daim?
- Holdbarhet på fersk ribbe?
- Har jeg ødelagt kjøttrullen?
- Marsipangodt i siste liten
- Vanne ut pinnekjøtt
- Langtidssteking av kalkun, temperatur og bakterier...
- Nyttårsmeny
- Nyttårsmeny
- Matkasse-erfaringstråden
- Trenger tips til sunn og enkel rett til å ta med i selskap
- Gløgg og best-før-dato
- Hvor mye drikke trenger vi?
- Holdbarhet på kokte egg
- Hva slags basiskrydder trenger jeg?
- Sukker- og glutenfrie kaker
- Hvilke ferdigkjøpte knekkebrød er sunnest?
- Vakuumpakket biff i romtemperatur
- Haster litt: Stekt, halvstekt eller ustekt lasagne?
- Erfaringer med freshboks?
- Osteklokke/oppbevaring?
- Reduksjon i grønnsaksavskjær- tips?
- Informasjon om hvordan mat "virker"
- Vanne ut salt fenalår og koke suppe
- Hvor mange pølser til ca 29 gutter?
- Ovnssteke koteletter, hvordan?
- Norzola i romtemperatur i to døgn - spises eller ei
- Rødkål som har stått i kjøleskapet siden jul?
- Taco til 11 stk
- Vedlikehold av vekt. Lett eller vanskelig?
- Lær meg om bønner
- Fiskegrateng - holdbarhet i kjøleskap?
- Holdbarhet havresuppe med melk
- Booste kaloriinntaket
- Snipper (trøndelag)
- Gammel vaniljesaus, fortsatt god?
- Fryse smøreost-krem?
- Søt chilisaus
- Farlig kolesterol i kaffe - da må vi over til filter
- Spise gravlaks etter holdbarhetsdato?
- Muffinsbrett - metall eller silikon?
- Too Good To Go?
- Bytte ut koriander og mynteblader
- Billige, raske, sunne og gode middager
- Kjøper du mat direkte fra produsent?
- Jeg mister centimetre
- Holdbarhet på karbonadedeig i fryser
- Dehydrator?
- Kake som kan fryses og andre kakespørsmål
- Fiskemiddag-inspirasjon
- Tips til butikk i Oslo sentrum som har gode råvarer til sashimi?
- Taco til ca. 40 personer?
- Ovnsbake frosne babygulrøtter? Haster
- Oppbevaring av eggemuffins
- Påskebrunsj - noen ideer?
- Rimelig og enkel catering levert i Haukelandshallen?
- Jeg kan ikke min rødvin
- Kylling over dato - haster
- Morkler (hvor kjøpe? Erstatte med?)
- Gjester fra India, Sri Lanka, Norge og Iran - hva servere?
- Liker du koriander?
- Spise i Oslo
- Stor forskjell på brun og hvit rom
- Hvor mye snop spiser dere?
- Hvor ofte spiser dere dessert?
- Spin off: Hva spiser dere til dessert?
- Pyntehjelp, kake?
- Bestille kaker - Oslo
- Takke
- Klistrelapper til fryseren
- Hva serverer jeg?
- Fryse fløtegratinerte poteter?
- Snodig reaksjon på rødvin
- Hva skal dere bake til 17. mai?
- Hva bruker du å pynte pavlova med?
- Kakehjelp!
- Bringebær på ostekaken
- Holdbarhet Cava
- Yoghurt som har stått i romtemperatur i 20 timer
- Restaurant langs kaia i Oslo
- Buffet enklest mulig
- Lunsj i Oslo?
- Turmat når man ikke kan grille?
- Sukkerfri mojito
- Dessert i en fei?
- Tre-retters meny til 13-åringer
- "Stekte nudler som på kinaresturant!"
- Hvilke er de beste kokebøkene for grønnsaksretter?
- Sveler med smørkrem
- Håndbrygget kaffe
- Er det noe "vanlig" mat du ikke liker?
- Lefserull og annen enkel fingermat
- Holdbarhet svelerøre
- Frosset mango
- Hvilken twist er din favoritt?
- Inspirert av "alkohol i ferie"-tråden. Hva står alltid på bordet?
- Billig men god maskin for å lage smoothie?
- Hva skal vi ha til middag i dag? Tråd #4
- App med lavkarbofunksjon - uten abonnement?
- Hennig Olsen-is blitt mindre?
- God og litt eksklusiv cognac
- Hva gøy handler jeg i Sverige i dag?
- God og rimelig sushi i Stavanger?
- Kokebok for familien
- Albertine spiser alene
- Den beste appen for å holde oversikt i skap og fryser?
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.