View Full Version : Mat og kosthold
- Ny favoritt fra Diplom-is? (66 replies)
- Hvor får jeg kjøpt maltekstrakt? (14 replies)
- Karbonadedeig utgått på dato (14 replies)
- Tips til tema for vinkveld (17 replies)
- Ny sukkerfri/sunn uke (101 replies)
- Walters mandler (Sjokolade) (90 replies)
- Opplys meg: Sukker (24 replies)
- Holder smoothie seg natten over (25 replies)
- Hvem er med på ei sukkerfri uke? (330 replies)
- Vin til reker? (9 replies)
- Flere tips til lunsjmat (5 replies)
- Fibra brødblanding? (7 replies)
- Te med melk? (12 replies)
- Sjokoladeri i Finnmark (71 replies)
- Muligens en ny isfavoritt ... (36 replies)
- Kaker som kan fryses? (18 replies)
- Ny is fra Hennig-Olsen: Spicy! (31 replies)
- Kaker uten egg og melk (25 replies)
- Fiskepølser! (78 replies)
- Bruker du sukker i teen? (82 replies)
- Hvor mye kjøtt til fest-lapskaus? (1 replies)
- Eggeplommer (5 replies)
- Hvor selges Sukrin? (4 replies)
- Hvordan unngå at kake faller sammen etter steking? (39 replies)
- Anbefal meg en riesling - til spekemat (1 replies)
- Kakens plassering i ovnen - haster (6 replies)
- Kakebakst - KRISE (9 replies)
- Fromasjkake (3 replies)
- Hjelp! Asparges! Haster! (11 replies)
- Bønner til grillmat? (15 replies)
- Etterlyser - bilde av 17. mai-pyntet kake (0 replies)
- Sukkerbrød (4 replies)
- Hvordan lage sjokoladeflak (til pynt på kake)? (1 replies)
- Mørk sjokoladeglasur (3 replies)
- Hmmm. Pavlova i barnehagen, kanskje ikke så lurt? (3 replies)
- Hva kan jeg erstatte sukat med i ricottaostepai? (4 replies)
- Isets fantastiske rullekake (49 replies)
- Kaker på 1-2-3 (20 replies)
- Kveldskosemat (11 replies)
- Krokodille? (19 replies)
- Koldtbordtips (26 replies)
- Svigers på middag (2 replies)
- Hvilken kake skal jeg bake til barnehagefesten? (47 replies)
- Ville dere spist denne? (56 replies)
- Farget krem til bløtkake? (15 replies)
- Krydder til indisk mat (8 replies)
- Tips til varm turdrikke? (6 replies)
- Vafler av butterdeig (14 replies)
- Disse tyske vakumspakkede fullkornsbrødene (7 replies)
- Soyasaus (2 replies)
- Tørket frukt og sukker (19 replies)
- Fersk ingefær og mugg (9 replies)
- Romtemperert og mykt smør (10 replies)
- Forslag til hva jeg kan ha til middag i dag? (1 replies)
- Speltmel (7 replies)
- Il Mimo? (19 replies)
- Gourmetklassikere. Oppskrift, noen? (3 replies)
- Liker du vin? (115 replies)
- Favorittkaketråd (0 replies)
- Må man ha eddik i Pavlova? (10 replies)
- Maisboksen lukter greit, kan jeg spise den? (3 replies)
- Hva skal jeg servere i familieselskapet på søndag? (3 replies)
- Rundstykker med fyll (3 replies)
- Hva syns du er best tilbehør til indrefilet av svin? (27 replies)
- Din beste oppskrift på smoothies (8 replies)
- Jeg slapp å lage middag i dag (9 replies)
- Jeg måtte ha med kake på jobben i dag (35 replies)
- Potetstappe med nypoteter? (1 replies)
- Dere som tar EyeQ selv eller gir til barna (1 replies)
- Gi meg tips (16 replies)
- Flere som har innviet grillsesongen? (25 replies)
- Er det noen som handler mat via nettet? (69 replies)
- Steking av entrecote (4 replies)
- Kake for de med cøliaki? (4 replies)
- Ostepop på tilbud ... (61 replies)
- Middag til 10! (27 replies)
- Dine beste lavkarbotips? (53 replies)
- Parmesan med mugg (3 replies)
- Redskap til parmesanriving (32 replies)
- Din personlige frokostblanding - over Internett (1 replies)
- Bruk av ferske urter (23 replies)
- Weifa Omega-3 for barn (0 replies)
- Kan noen hjelpe meg å lage "naturlig" surdeig? (5 replies)
- Navn på matvarer (11 replies)
- Fisk: fersk eller frossen? (23 replies)
- Hvor gamle bør barna være før de kan spise sushi? (29 replies)
- Fryse ferske grønnsaker (2 replies)
- Naturris med kort koketid? (2 replies)
- Fryse ferdig ørret? (2 replies)
- Stevia som søtstoff (36 replies)
- Ziplock-omelett! (43 replies)
- Har du smakt Quorn? (15 replies)
- Mat i micro (2 replies)
- Fraktemat? (12 replies)
- Er forbrenning alt? (48 replies)
- Rokokko-isdame (1 replies)
- Hva skal dere ha til middag i dag? (1049 replies)
- Er kokosnøtter "ut"? (34 replies)
- Tørrfisk - sjekk denne nettsiden (9 replies)
- Kan man "montere" en lasagne dagen før? (11 replies)
- Togkake! (14 replies)
- Veldige smerter i magen etter nøtter? (17 replies)
- Kan jeg bruke mel som gikk ut i september? (33 replies)
- Wan tan/ wan ton (4 replies)
- Bechamel til lasagne (20 replies)
- Rosa smørkrem på kake (25 replies)
- Liten middagsgjest med cøliaki (30 replies)
- Kjeften snurper seg sammen (3 replies)
- Juicing (16 replies)
- Clotted cream? (27 replies)
- Godtesjuk? (51 replies)
- Hva betyr startkultur? (9 replies)
- Må lettsaltet lammekjøtt vannes ut? (5 replies)
- Favorittkinamat? (43 replies)
- Omega-3 yoghurt - erfaringer? (15 replies)
- Olje i stedet for smør i vafler? (12 replies)
- Hva kan vi bestille å spise på kurs, som ikke er pizza? (25 replies)
- Hvilken vin er dette? (27 replies)
- Juice vs. nektar (18 replies)
- Balsamicoeddik (11 replies)
- Erstatning for sukkertøy/snop ... (12 replies)
- Hvilken melk gir dere til barna? (134 replies)
- Kommer til å savne Lidl! (116 replies)
- Gjærbakst med vann (2 replies)
- Kan man fryse "gul krem"? (3 replies)
- Hvordan skreller du bananen? (45 replies)
- Brownie cookies (4 replies)
- HASTER! Smørkrem og mengde (3 replies)
- Holdbarhet på kokt påskeskinke? (2 replies)
- Kanel som pålegg (13 replies)
- Ribera del Duero (det handler om vin) (19 replies)
- Hva spiser dere i påska (foruten påskeegg, kvikklunsj og appelsiner)? (13 replies)
- Bestemors honningkake (2 replies)
- Å spise maiskolber (43 replies)
- Hjemmelaget lasagne (3 replies)
- Hvor mye kjøtt pr. person - lammelår (8 replies)
- Uvanlig middagskombinasjon (51 replies)
- Liker du muggost? (101 replies)
- Tilbehør til kjøttfondue (7 replies)
- Glassknusing og mat (13 replies)
- Anbefaler (3 replies)
- Kan jeg bruke fibramel (haster)? (2 replies)
- Jeg blir gaaaaal (frokostblandinger) (33 replies)
- Kjøttdeig som jeg tok opp av fryseren på lørdag (32 replies)
- Salt lammelår (1 replies)
- Hva gjør jeg med ... (15 replies)
- Hva er det til middag i dag? (12 replies)
- Lavkarbo for dummies (3 replies)
- Spinnoff: Hvor ofte bytter du brød? (36 replies)
- Spinoff; brødposer? (51 replies)
- Mengdeberegning til koldtbord (14 replies)
- Holdbarhet på te i løsvekt? (6 replies)
- Vann i munnen (21 replies)
- En kake til mannfolk (8 replies)
- Holdbarhet på fisk (4 replies)
- Kaffepods til Philips senseo - hvor finner jeg det ? (3 replies)
- Uvanlig fyll på pizza? (18 replies)
- Dere som liker sjokomelk (39 replies)
- Drikker du sjokomelk i halvlitersdoser? (68 replies)
- Hvor kjøper jeg tørkede tranebær? (2 replies)
- Laksefilet (10 replies)
- Joikapoll (75 replies)
- Joikakaker? (69 replies)
- Landbrød med porter? (2 replies)
- Kjøttdeig og karbonadedeig (13 replies)
- Hva heter gryta? (35 replies)
- Marengs? (4 replies)
- Jyttemel (9 replies)
- Lagre vaffelrøre? (7 replies)
- Kan muslimer spise gelé? (81 replies)
- Haster! Hva er gelatin laget av? (41 replies)
- Elinblu! (22 replies)
- Bruk en GOD olivenolje... (4 replies)
- Brødbaking. Penger spart? (12 replies)
- Frokosten (27 replies)
- Forsvinner creme fraiche fra butikkene? (35 replies)
- Lasagne (5 replies)
- Iset! (5 replies)
- Forslag til bursdagsmat som ikke koster så mye? (4 replies)
- Drikker dere saft? Hvilken/hva slags? (55 replies)
- Saft i 3 liters kartong? (9 replies)
- Å, så gøy det er å lage mat! (11 replies)
- Boller bakt med fløte (1 replies)
- Poteter (10 replies)
- Kan noen hjelpe meg? (23 replies)
- The Decline and Fall of Peppes Pizza? (76 replies)
- Hva servere kollega i kveld kl.20 (9 replies)
- Hjelp til kosthold med lite karbohydrater (16 replies)
- - Kutt ut frokosten! (37 replies)
- Dagens middag (11 replies)
- Kesam på dansk (7 replies)
- Spiser du skalkene? (32 replies)
- Spinoff: Stemorssidepoll (63 replies)
- Hvordan oppbevare sukkererter? (9 replies)
- Baker dere brød? (74 replies)
- Tex-Mex-aften (13 replies)
- Vennegruppe i morgen (11 replies)
- Vellykket grønnsaksstunt (11 replies)
- Knekkebrødpoll! (66 replies)
- Toro? (23 replies)
- Hva skal vi ha til "kosemat" i kveld? (22 replies)
- Ja, ja. I dag var ikke min dag for kaker og slikt ... (53 replies)
- Smoothies med appelsin og.... (5 replies)
- Mat man kan gjøre klar kvelden før (7 replies)
- Lynet McQueen-kake (85 replies)
- Komla (22 replies)
- Ønsker oppskrift på grovt, saftig, ikke-smulende brød med myk skorpe (6 replies)
- Hvor mye skal jeg beregne? (taco til ca 10 jenter) (11 replies)
- Innholdsfortegnelsesfyliste (10 replies)
- Lage lasagne dagen i forveien? (7 replies)
- Le Creuset-kasseroller (15 replies)
- Hvordan få barn til å spise fisk? (41 replies)
- Grønt tilbehør til indisk (12 replies)
- Hva hadde dere til middag da dere var barn? (56 replies)
- Gulrotkaker (middag) (5 replies)
- Hva feiler det micropopcornet? (55 replies)
- Jaaa! Økologisk kylling! (43 replies)
- Favoritt-te? (52 replies)
- Hvordan få en grov-grov deig til å heve? (22 replies)
- Jeg leter etter en oppskrift på varme fastelavns-boller, hjelp! (3 replies)
- Fastelavnsboller anyone? (178 replies)
- Jeg baker brød - noen spørsmål (7 replies)
- Formiddagsmat (8 replies)
- Får du i deg "5 om dagen"? (26 replies)
- Kolonihagen.no (2 replies)
- Brøddeig med meir vatn (0 replies)
- Godtesyk ... Hjelp! (51 replies)
- Grandiosa er kommet med speltbunn (8 replies)
- Tines vaniljekesam (47 replies)
- Spiser dere kveldsmat? (32 replies)
- Hva kan man servere til te (33 replies)
- Jeg får ikke til å lage boller! (30 replies)
- 4 riller i stekeovnen, hva er da "midt i"? (11 replies)
- Salt lammekjøtt (2 replies)
- Reklamen lyver! (21 replies)
- Noen helsekosteksperter her? (9 replies)
- Hva spiser egentlig disse bortskjemte hovedstadsfuglene? (2 replies)
- Haster. Gelatin (2 replies)
- Hva er galt med cottage cheese? (13 replies)
- Komler til middag i morgen! (45 replies)
- Spiselige gaver (14 replies)
- La Praline (sjokolade) (4 replies)
- MUK i kyllingprodukter? Så ekkelt! (24 replies)
- Udo’s choice (13 replies)
- Oppskrift på "sunne" muffins? (17 replies)
- Spin-off: Hvilken amarone liker du best? (110 replies)
- Jeg håper det blir godt (fylt sjampis) (18 replies)
- Kan man bruke takke som bordgrill? (4 replies)
- Hjelp. Skal ha strimlet svinekjøtt til middag, men hva lage av det? (11 replies)
- Jeg trenger sunne og halvsunne påleggtips (58 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.