View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29

  1. Ny favoritt fra Diplom-is? (66 replies)
  2. Hvor får jeg kjøpt maltekstrakt? (14 replies)
  3. Karbonadedeig utgått på dato (14 replies)
  4. Tips til tema for vinkveld (17 replies)
  5. Ny sukkerfri/sunn uke (101 replies)
  6. Walters mandler (Sjokolade) (90 replies)
  7. Opplys meg: Sukker (24 replies)
  8. Holder smoothie seg natten over (25 replies)
  9. Hvem er med på ei sukkerfri uke? (330 replies)
  10. Vin til reker? (9 replies)
  11. Flere tips til lunsjmat (5 replies)
  12. Fibra brødblanding? (7 replies)
  13. Te med melk? (12 replies)
  14. Sjokoladeri i Finnmark (71 replies)
  15. Muligens en ny isfavoritt ... (36 replies)
  16. Kaker som kan fryses? (18 replies)
  17. Ny is fra Hennig-Olsen: Spicy! (31 replies)
  18. Kaker uten egg og melk (25 replies)
  19. Fiskepølser! (78 replies)
  20. Bruker du sukker i teen? (82 replies)
  21. Hvor mye kjøtt til fest-lapskaus? (1 replies)
  22. Eggeplommer (5 replies)
  23. Hvor selges Sukrin? (4 replies)
  24. Hvordan unngå at kake faller sammen etter steking? (39 replies)
  25. Anbefal meg en riesling - til spekemat (1 replies)
  26. Kakens plassering i ovnen - haster (6 replies)
  27. Kakebakst - KRISE (9 replies)
  28. Fromasjkake (3 replies)
  29. Hjelp! Asparges! Haster! (11 replies)
  30. Bønner til grillmat? (15 replies)
  31. Etterlyser - bilde av 17. mai-pyntet kake (0 replies)
  32. Sukkerbrød (4 replies)
  33. Hvordan lage sjokoladeflak (til pynt på kake)? (1 replies)
  34. Mørk sjokoladeglasur (3 replies)
  35. Hmmm. Pavlova i barnehagen, kanskje ikke så lurt? (3 replies)
  36. Hva kan jeg erstatte sukat med i ricottaostepai? (4 replies)
  37. Isets fantastiske rullekake (49 replies)
  38. Kaker på 1-2-3 (20 replies)
  39. Kveldskosemat (11 replies)
  40. Krokodille? (19 replies)
  41. Koldtbordtips (26 replies)
  42. Svigers på middag (2 replies)
  43. Hvilken kake skal jeg bake til barnehagefesten? (47 replies)
  44. Ville dere spist denne? (56 replies)
  45. Farget krem til bløtkake? (15 replies)
  46. Krydder til indisk mat (8 replies)
  47. Tips til varm turdrikke? (6 replies)
  48. Vafler av butterdeig (14 replies)
  49. Disse tyske vakumspakkede fullkornsbrødene (7 replies)
  50. Soyasaus (2 replies)
  51. Tørket frukt og sukker (19 replies)
  52. Fersk ingefær og mugg (9 replies)
  53. Romtemperert og mykt smør (10 replies)
  54. Forslag til hva jeg kan ha til middag i dag? (1 replies)
  55. Speltmel (7 replies)
  56. Il Mimo? (19 replies)
  57. Gourmetklassikere. Oppskrift, noen? (3 replies)
  58. Liker du vin? (115 replies)
  59. Favorittkaketråd (0 replies)
  60. Må man ha eddik i Pavlova? (10 replies)
  61. Maisboksen lukter greit, kan jeg spise den? (3 replies)
  62. Hva skal jeg servere i familieselskapet på søndag? (3 replies)
  63. Rundstykker med fyll (3 replies)
  64. Hva syns du er best tilbehør til indrefilet av svin? (27 replies)
  65. Din beste oppskrift på smoothies (8 replies)
  66. Jeg slapp å lage middag i dag (9 replies)
  67. Jeg måtte ha med kake på jobben i dag (35 replies)
  68. Potetstappe med nypoteter? (1 replies)
  69. Dere som tar EyeQ selv eller gir til barna (1 replies)
  70. Gi meg tips (16 replies)
  71. Flere som har innviet grillsesongen? (25 replies)
  72. Er det noen som handler mat via nettet? (69 replies)
  73. Steking av entrecote (4 replies)
  74. Kake for de med cøliaki? (4 replies)
  75. Ostepop på tilbud ... (61 replies)
  76. Middag til 10! (27 replies)
  77. Dine beste lavkarbotips? (53 replies)
  78. Parmesan med mugg (3 replies)
  79. Redskap til parmesanriving (32 replies)
  80. Din personlige frokostblanding - over Internett (1 replies)
  81. Bruk av ferske urter (23 replies)
  82. Weifa Omega-3 for barn (0 replies)
  83. Kan noen hjelpe meg å lage "naturlig" surdeig? (5 replies)
  84. Navn på matvarer (11 replies)
  85. Fisk: fersk eller frossen? (23 replies)
  86. Hvor gamle bør barna være før de kan spise sushi? (29 replies)
  87. Fryse ferske grønnsaker (2 replies)
  88. Naturris med kort koketid? (2 replies)
  89. Fryse ferdig ørret? (2 replies)
  90. Stevia som søtstoff (36 replies)
  91. Ziplock-omelett! (43 replies)
  92. Har du smakt Quorn? (15 replies)
  93. Mat i micro (2 replies)
  94. Fraktemat? (12 replies)
  95. Er forbrenning alt? (48 replies)
  96. Rokokko-isdame (1 replies)
  97. Hva skal dere ha til middag i dag? (1049 replies)
  98. Er kokosnøtter "ut"? (34 replies)
  99. Tørrfisk - sjekk denne nettsiden (9 replies)
  100. Kan man "montere" en lasagne dagen før? (11 replies)
  101. Togkake! (14 replies)
  102. Veldige smerter i magen etter nøtter? (17 replies)
  103. Kan jeg bruke mel som gikk ut i september? (33 replies)
  104. Wan tan/ wan ton (4 replies)
  105. Bechamel til lasagne (20 replies)
  106. Rosa smørkrem på kake (25 replies)
  107. Liten middagsgjest med cøliaki (30 replies)
  108. Kjeften snurper seg sammen (3 replies)
  109. Juicing (16 replies)
  110. Clotted cream? (27 replies)
  111. Godtesjuk? (51 replies)
  112. Hva betyr startkultur? (9 replies)
  113. Må lettsaltet lammekjøtt vannes ut? (5 replies)
  114. Favorittkinamat? (43 replies)
  115. Omega-3 yoghurt - erfaringer? (15 replies)
  116. Olje i stedet for smør i vafler? (12 replies)
  117. Hva kan vi bestille å spise på kurs, som ikke er pizza? (25 replies)
  118. Hvilken vin er dette? (27 replies)
  119. Juice vs. nektar (18 replies)
  120. Balsamicoeddik (11 replies)
  121. Erstatning for sukkertøy/snop ... (12 replies)
  122. Hvilken melk gir dere til barna? (134 replies)
  123. Kommer til å savne Lidl! (116 replies)
  124. Gjærbakst med vann (2 replies)
  125. Kan man fryse "gul krem"? (3 replies)
  126. Hvordan skreller du bananen? (45 replies)
  127. Brownie cookies (4 replies)
  128. HASTER! Smørkrem og mengde (3 replies)
  129. Holdbarhet på kokt påskeskinke? (2 replies)
  130. Kanel som pålegg (13 replies)
  131. Ribera del Duero (det handler om vin) (19 replies)
  132. Hva spiser dere i påska (foruten påskeegg, kvikklunsj og appelsiner)? (13 replies)
  133. Bestemors honningkake (2 replies)
  134. Å spise maiskolber (43 replies)
  135. Hjemmelaget lasagne (3 replies)
  136. Hvor mye kjøtt pr. person - lammelår (8 replies)
  137. Uvanlig middagskombinasjon (51 replies)
  138. Liker du muggost? (101 replies)
  139. Tilbehør til kjøttfondue (7 replies)
  140. Glassknusing og mat (13 replies)
  141. Anbefaler (3 replies)
  142. Kan jeg bruke fibramel (haster)? (2 replies)
  143. Jeg blir gaaaaal (frokostblandinger) (33 replies)
  144. Kjøttdeig som jeg tok opp av fryseren på lørdag (32 replies)
  145. Salt lammelår (1 replies)
  146. Hva gjør jeg med ... (15 replies)
  147. Hva er det til middag i dag? (12 replies)
  148. Lavkarbo for dummies (3 replies)
  149. Spinnoff: Hvor ofte bytter du brød? (36 replies)
  150. Spinoff; brødposer? (51 replies)
  151. Mengdeberegning til koldtbord (14 replies)
  152. Holdbarhet på te i løsvekt? (6 replies)
  153. Vann i munnen (21 replies)
  154. En kake til mannfolk (8 replies)
  155. Holdbarhet på fisk (4 replies)
  156. Kaffepods til Philips senseo - hvor finner jeg det ? (3 replies)
  157. Uvanlig fyll på pizza? (18 replies)
  158. Dere som liker sjokomelk (39 replies)
  159. Drikker du sjokomelk i halvlitersdoser? (68 replies)
  160. Hvor kjøper jeg tørkede tranebær? (2 replies)
  161. Laksefilet (10 replies)
  162. Joikapoll (75 replies)
  163. Joikakaker? (69 replies)
  164. Landbrød med porter? (2 replies)
  165. Kjøttdeig og karbonadedeig (13 replies)
  166. Hva heter gryta? (35 replies)
  167. Marengs? (4 replies)
  168. Jyttemel (9 replies)
  169. Lagre vaffelrøre? (7 replies)
  170. Kan muslimer spise gelé? (81 replies)
  171. Haster! Hva er gelatin laget av? (41 replies)
  172. Elinblu! (22 replies)
  173. Bruk en GOD olivenolje... (4 replies)
  174. Brødbaking. Penger spart? (12 replies)
  175. Frokosten (27 replies)
  176. Forsvinner creme fraiche fra butikkene? (35 replies)
  177. Lasagne (5 replies)
  178. Iset! (5 replies)
  179. Forslag til bursdagsmat som ikke koster så mye? (4 replies)
  180. Drikker dere saft? Hvilken/hva slags? (55 replies)
  181. Saft i 3 liters kartong? (9 replies)
  182. Å, så gøy det er å lage mat! (11 replies)
  183. Boller bakt med fløte (1 replies)
  184. Poteter (10 replies)
  185. Kan noen hjelpe meg? (23 replies)
  186. The Decline and Fall of Peppes Pizza? (76 replies)
  187. Hva servere kollega i kveld kl.20 (9 replies)
  188. Hjelp til kosthold med lite karbohydrater (16 replies)
  189. - Kutt ut frokosten! (37 replies)
  190. Dagens middag (11 replies)
  191. Kesam på dansk (7 replies)
  192. Spiser du skalkene? (32 replies)
  193. Spinoff: Stemorssidepoll (63 replies)
  194. Hvordan oppbevare sukkererter? (9 replies)
  195. Baker dere brød? (74 replies)
  196. Tex-Mex-aften (13 replies)
  197. Vennegruppe i morgen (11 replies)
  198. Vellykket grønnsaksstunt (11 replies)
  199. Knekkebrødpoll! (66 replies)
  200. Toro? (23 replies)
  201. Hva skal vi ha til "kosemat" i kveld? (22 replies)
  202. Ja, ja. I dag var ikke min dag for kaker og slikt ... (53 replies)
  203. Smoothies med appelsin og.... (5 replies)
  204. Mat man kan gjøre klar kvelden før (7 replies)
  205. Lynet McQueen-kake (85 replies)
  206. Komla (22 replies)
  207. Ønsker oppskrift på grovt, saftig, ikke-smulende brød med myk skorpe (6 replies)
  208. Hvor mye skal jeg beregne? (taco til ca 10 jenter) (11 replies)
  209. Innholdsfortegnelsesfyliste (10 replies)
  210. Lage lasagne dagen i forveien? (7 replies)
  211. Le Creuset-kasseroller (15 replies)
  212. Hvordan få barn til å spise fisk? (41 replies)
  213. Grønt tilbehør til indisk (12 replies)
  214. Hva hadde dere til middag da dere var barn? (56 replies)
  215. Gulrotkaker (middag) (5 replies)
  216. Hva feiler det micropopcornet? (55 replies)
  217. Jaaa! Økologisk kylling! (43 replies)
  218. Favoritt-te? (52 replies)
  219. Hvordan få en grov-grov deig til å heve? (22 replies)
  220. Jeg leter etter en oppskrift på varme fastelavns-boller, hjelp! (3 replies)
  221. Fastelavnsboller anyone? (178 replies)
  222. Jeg baker brød - noen spørsmål (7 replies)
  223. Formiddagsmat (8 replies)
  224. Får du i deg "5 om dagen"? (26 replies)
  225. Kolonihagen.no (2 replies)
  226. Brøddeig med meir vatn (0 replies)
  227. Godtesyk ... Hjelp! (51 replies)
  228. Grandiosa er kommet med speltbunn (8 replies)
  229. Tines vaniljekesam (47 replies)
  230. Spiser dere kveldsmat? (32 replies)
  231. Hva kan man servere til te (33 replies)
  232. Jeg får ikke til å lage boller! (30 replies)
  233. 4 riller i stekeovnen, hva er da "midt i"? (11 replies)
  234. Salt lammekjøtt (2 replies)
  235. Reklamen lyver! (21 replies)
  236. Noen helsekosteksperter her? (9 replies)
  237. Hva spiser egentlig disse bortskjemte hovedstadsfuglene? (2 replies)
  238. Haster. Gelatin (2 replies)
  239. Hva er galt med cottage cheese? (13 replies)
  240. Komler til middag i morgen! (45 replies)
  241. Spiselige gaver (14 replies)
  242. La Praline (sjokolade) (4 replies)
  243. MUK i kyllingprodukter? Så ekkelt! (24 replies)
  244. Udo’s choice (13 replies)
  245. Oppskrift på "sunne" muffins? (17 replies)
  246. Spin-off: Hvilken amarone liker du best? (110 replies)
  247. Jeg håper det blir godt (fylt sjampis) (18 replies)
  248. Kan man bruke takke som bordgrill? (4 replies)
  249. Hjelp. Skal ha strimlet svinekjøtt til middag, men hva lage av det? (11 replies)
  250. Jeg trenger sunne og halvsunne påleggtips (58 replies)