View Full Version : Mat og kosthold
- Ditt beste slanketips - ikke nødvendigvis sunt (33 replies)
- Ungarsk paprikapulver (12 replies)
- Grønn te (4 replies)
- Menylunsj i Oslo? (3 replies)
- Saltsug (16 replies)
- Hjelp til takk for maten-tale (11 replies)
- Grillmat til 50 (7 replies)
- Mat til piknik og biltur (11 replies)
- Stavmikser på batteri? (3 replies)
- «Shave ice» i Oslo? (6 replies)
- Hvilken kake etter grilling? (9 replies)
- Fryse ned smoothie (2 replies)
- Økologisk svinekjøtt? (53 replies)
- Hvor mye sushi til kurvfest? (9 replies)
- Pynte kake (11 replies)
- Kaffe | Te? (121 replies)
- Sherryeddik? (6 replies)
- Kylling og holdbarhet (3 replies)
- Ferdigdeig gått ut på dato (7 replies)
- Hva er puzta? (9 replies)
- God flytende mat (12 replies)
- Trenger jeg en slow cooker? (17 replies)
- 1-2-3? (Slanking, vekt, mat og trening) (37 replies)
- Foodprosessor (eller hvordan det nå staves) (8 replies)
- Bra fiskebutikk i Oslo? (5 replies)
- Hva lager jeg av 1 liter kremfløte? (7 replies)
- Enda en restaurant-tråd - anbefaling? (6 replies)
- Anbefal en lunsjrestaurant i Oslo sentrum (17 replies)
- Hvordan tilbereder dere spinat? (9 replies)
- Liker du sushi? (109 replies)
- Å bake mandelpoteter (8 replies)
- Okei, hva mangler dette kakebordet? (157 replies)
- Hva bør jeg ha i marsipankaken? (27 replies)
- Hva skal vi spise 17. mai? (19 replies)
- Enda en 17. mai-kaketråd … (22 replies)
- Rå kylling som lukter - dårlig eller ei? (15 replies)
- 17. mai-middag: Tips til gryte eller annet som kan lages dagen før? (14 replies)
- Tips til mat som kan selges på 17. mai? OBS: vanskelige kriterier (38 replies)
- 17. mai-frokost. Kjapp og enkel, men god? (13 replies)
- Hva har skjedd med Mandelstang? (7 replies)
- Det beste du kan få servert på 17. mai-frokost? (69 replies)
- Litt selvskryt (11 replies)
- Fryse sukkerbrød (5 replies)
- Har noen prøvd instant pot/elektrisk trykkoker? (15 replies)
- Konditor-spørsmål: Enkel, men imponerende kakepynt? (41 replies)
- Restaurant i Oslo nær Vika/Aker Brygge (6 replies)
- En hel and. Hva lager jeg? (16 replies)
- Tint lammelår (5 replies)
- Hvordan lage matzobolle-suppe med norske ingredienser? (12 replies)
- "Med flatsida opp" (6 replies)
- Polsk påskemat? (2 replies)
- Tips til middag uten egg, laktose og gluten (10 replies)
- Hvordan merke en buffet for allergikere, vegetarianere og andre på en fornuftig måte? (27 replies)
- God og helst relativt billig italiensk restaurant i Oslo sentrum - finnes det? (14 replies)
- Den bleia i laksepakka... (12 replies)
- Pizza i Stokke? (10 replies)
- Gøteborg eller Nordby (13 replies)
- Brett med egg i Bergen, hvor? (5 replies)
- Rask og grei mat på Gjøvik eller i Lillehammer? (5 replies)
- Kan krem fryses? (6 replies)
- Haster: Kake med fondant, hvordan oppbevare til i morgen? (7 replies)
- Toro langpannekake som rund kake? (3 replies)
- Spise ute i Trondheim sentrum (40 replies)
- Favorittoster? (52 replies)
- Lei av å være trett, endring i kosthold? (44 replies)
- Mat i bursdag (9 replies)
- Hva skal jeg bruke de frosne grillpølsene til? (11 replies)
- Hva ville du servert her? (17 replies)
- Holdbarhet på spekemat i romtemperatur? (11 replies)
- Myk mat for løs tann (21 replies)
- Airfryer- er det noe man må ha? (19 replies)
- Næringsinnhold i kraft? (29 replies)
- Grønnsaker som tilbehør (30 replies)
- Varme opp fiskeboller i hvit saus - rester (6 replies)
- Hvordan gjøre brownies til en festkake? (6 replies)
- Gode, ferdige supper på boks (8 replies)
- Hvor selges Hervik syltetøy med bitter appelsin og gulrot? (3 replies)
- Gode, ferdigstekte karbonader? (14 replies)
- Hva tenker vi om EAT-dietten? (17 replies)
- Favorittgrønnsak? (22 replies)
- Hvilken app er best? (4 replies)
- Forslag til middager som barn/ungdommer kan lage (19 replies)
- Ingefærøl (16 replies)
- Hva er ditt favorittpålegg for tida? (44 replies)
- Lasagne uten kjøtt, hva bruker jeg da? (9 replies)
- Trøffelprodukter - hvor bruke? (18 replies)
- Lettvinn vegetarmiddag for nybegynnere (26 replies)
- Linsemel vs linser (8 replies)
- Hvor kjøpe billigere Pukka og Yogi te? (26 replies)
- Tips til ukemeny (28 replies)
- Hvordan sjokk-tine frossen lasagne? (8 replies)
- Spise karamellpudding samme dag? (7 replies)
- [Nyttårsmiddagskrise] Okse indrefilet og fløtegratinerte poteter, men hva mer? (35 replies)
- Kaffekapsler: Følger man Best Før-dato slavisk? (3 replies)
- Krem til suksesskake for tynn, Hjelp! (22 replies)
- Lyst alternativ til brownies? (11 replies)
- Meny nyttårsaften (64 replies)
- Dessert nyttårsaften (14 replies)
- Nattmat nyttårsaften og allergier (4 replies)
- 800 g hjort til 4 personer? (28 replies)
- Boeuf Bourguignon (5 replies)
- Tips til hva jeg skal servere? (5 replies)
- Ikke sukker (12 replies)
- Er dette ok å ha med i et juleselskap? (22 replies)
- Hjelp! Hvor sette maten kaldt i natt? (20 replies)
- Hva fyller man sandkaker med? (5 replies)
- Lage kålrabistappe dagen før? Evt klargjøre noe? (16 replies)
- Kaffespørsmål (9 replies)
- Drikke til pinnekjøtt - musserende? (24 replies)
- Hva må du ha til julefrokosten? (61 replies)
- Pinnekjøtt etc (8 replies)
- Marengs med konditorfarge (4 replies)
- Oppbevaring av fenabog/pinnekjøtt (4 replies)
- Gluten- og melkefritt. Hva serverer jeg? (7 replies)
- Vegetarmat til fest (9 replies)
- Tørket fruktpulver - kjøpes hvor? (0 replies)
- Hvilken dessert etter pinnekjøtt? (42 replies)
- Hvor kjøper du ribbe? (12 replies)
- Hvor mye alkohol (i mat) til ungene? (+ bonusspørsmål) (21 replies)
- Finnes det alternativer til sitronsaft i royal icing? (5 replies)
- Helt saltet lammelår (2 replies)
- Kan jeg bake med drikkekakao? (19 replies)
- Lett å se om mel osv. er infisert av melmøll? (14 replies)
- Serinakaker til cookies? (2 replies)
- Asiatisk-inspirert ribbe (35 replies)
- Holdbarhet på hjemmelaget jule-småkake-deig? (5 replies)
- God oppskrift på brownies uten egg? (1 replies)
- Trenger jeg en støpejernsgryte? (34 replies)
- Spise på/i nærheten av Karl Johan? (34 replies)
- Ferdig pizzadeig til å rulle ut eller ferdig pizzabunn, finnes det noe ok? (15 replies)
- Nistebyttedag - hva lage? (88 replies)
- Salt med eller uten Jod (13 replies)
- Stablebare helt gjennomsiktige plastbokser? (14 replies)
- App som foreslår middag basert på råvarer jeg har? (1 replies)
- Frokostmat som kan lure en snopavhengig jentunge? (16 replies)
- Mat på tur (4 replies)
- Rolig restaurant i Oslo sentrum (2 replies)
- Hyggelig pizzasted på Torshov? (11 replies)
- Hvordan lager du smoothie? (26 replies)
- Kan fårikål fryses? (1 replies)
- Alt kan suppes? (1 replies)
- Hvilke oppskrifter må man kunne når man flytter hjemmefra? (65 replies)
- Tapas - kald (3 replies)
- Hvor lenge holder elgkjøttet seg? (7 replies)
- [Haster] Glutenspørsmål (6 replies)
- NY TRÅD: Fantapoll (64 replies)
- Langtidsheving av brøddeig (4 replies)
- Liker "alle" barn Fanta? (33 replies)
- Noen som driver med matkasser fremdeles? (51 replies)
- Blir dere skikkelig sultne før måltidene? (23 replies)
- Kjøtt og utløpsdato (5 replies)
- Hyggelig, romantisk og "nedpå" restaurant i Oslo (8 replies)
- Fryse kake med smørkrem? (3 replies)
- Null karbo? Noen med erfaringer? (17 replies)
- Hvordan oppbevare marengsbunn? (8 replies)
- Japanske matvarer på nett (1 replies)
- Dine beste oppskrifter på indisk mat? (16 replies)
- Fiskekaker? (77 replies)
- Fortell meg om din alternative julaftenmiddagtradisjon! (14 replies)
- Fortell meg om din alternative julaftenmiddagstradisjon! (6 replies)
- Kyllingkjøttdeig med dato i går (7 replies)
- Langtidsheving av brød (5 replies)
- Lammestek (1 replies)
- Døgnvill Oslo (4 replies)
- Koking av byggryn (3 replies)
- Hvorfor skylle linser? (22 replies)
- Hjelp meg å sette sammen en meny (30 replies)
- Yaya's Oslo (3 replies)
- Hvitløk i olje som har stått fremme (6 replies)
- Kantinekort og priser (10 replies)
- M&D - fordi opplagte elever lærer mer (18 replies)
- Tilbehør til reker? (13 replies)
- Hvit fisk i stedet for laks? (19 replies)
- Den beste appen for å holde oversikt i skap og fryser? (72 replies)
- Albertine spiser alene (43 replies)
- Kokebok for familien (1 replies)
- God og rimelig sushi i Stavanger? (5 replies)
- Hva gøy handler jeg i Sverige i dag? (22 replies)
- God og litt eksklusiv cognac (11 replies)
- Hennig Olsen-is blitt mindre? (12 replies)
- App med lavkarbofunksjon - uten abonnement? (8 replies)
- Hva skal vi ha til middag i dag? Tråd #4 (1025 replies)
- Billig men god maskin for å lage smoothie? (22 replies)
- Inspirert av "alkohol i ferie"-tråden. Hva står alltid på bordet? (45 replies)
- Hvilken twist er din favoritt? (56 replies)
- Frosset mango (5 replies)
- Holdbarhet svelerøre (7 replies)
- Lefserull og annen enkel fingermat (5 replies)
- Er det noe "vanlig" mat du ikke liker? (228 replies)
- Håndbrygget kaffe (22 replies)
- Sveler med smørkrem (12 replies)
- Hvilke er de beste kokebøkene for grønnsaksretter? (4 replies)
- "Stekte nudler som på kinaresturant!" (9 replies)
- Tre-retters meny til 13-åringer (4 replies)
- Dessert i en fei? (16 replies)
- Sukkerfri mojito (9 replies)
- Turmat når man ikke kan grille? (20 replies)
- Lunsj i Oslo? (10 replies)
- Buffet enklest mulig (15 replies)
- Restaurant langs kaia i Oslo (8 replies)
- Yoghurt som har stått i romtemperatur i 20 timer (20 replies)
- Holdbarhet Cava (2 replies)
- Bringebær på ostekaken (4 replies)
- Kakehjelp! (8 replies)
- Hva bruker du å pynte pavlova med? (23 replies)
- Hva skal dere bake til 17. mai? (35 replies)
- Snodig reaksjon på rødvin (6 replies)
- Fryse fløtegratinerte poteter? (4 replies)
- Hva serverer jeg? (18 replies)
- Klistrelapper til fryseren (2 replies)
- Takke (21 replies)
- Bestille kaker - Oslo (38 replies)
- Pyntehjelp, kake? (15 replies)
- Spin off: Hva spiser dere til dessert? (43 replies)
- Hvor ofte spiser dere dessert? (97 replies)
- Hvor mye snop spiser dere? (177 replies)
- Stor forskjell på brun og hvit rom (6 replies)
- Spise i Oslo (24 replies)
- Liker du koriander? (95 replies)
- Gjester fra India, Sri Lanka, Norge og Iran - hva servere? (20 replies)
- Morkler (hvor kjøpe? Erstatte med?) (1 replies)
- Kylling over dato - haster (19 replies)
- Jeg kan ikke min rødvin (4 replies)
- Rimelig og enkel catering levert i Haukelandshallen? (10 replies)
- Påskebrunsj - noen ideer? (12 replies)
- Oppbevaring av eggemuffins (3 replies)
- Ovnsbake frosne babygulrøtter? Haster (2 replies)
- Taco til ca. 40 personer? (30 replies)
- Tips til butikk i Oslo sentrum som har gode råvarer til sashimi? (2 replies)
- Fiskemiddag-inspirasjon (54 replies)
- Kake som kan fryses og andre kakespørsmål (6 replies)
- Dehydrator? (4 replies)
- Holdbarhet på karbonadedeig i fryser (7 replies)
- Jeg mister centimetre (17 replies)
- Kjøper du mat direkte fra produsent? (41 replies)
- Billige, raske, sunne og gode middager (29 replies)
- Bytte ut koriander og mynteblader (27 replies)
- Too Good To Go? (80 replies)
- Muffinsbrett - metall eller silikon? (3 replies)
- Spise gravlaks etter holdbarhetsdato? (6 replies)
- Farlig kolesterol i kaffe - da må vi over til filter (39 replies)
- Søt chilisaus (3 replies)
- Fryse smøreost-krem? (2 replies)
- Gammel vaniljesaus, fortsatt god? (6 replies)
- Snipper (trøndelag) (11 replies)
- Booste kaloriinntaket (18 replies)
- Holdbarhet havresuppe med melk (0 replies)
- Fiskegrateng - holdbarhet i kjøleskap? (8 replies)
- Lær meg om bønner (14 replies)
- Vedlikehold av vekt. Lett eller vanskelig? (55 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.