View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Ditt beste slanketips - ikke nødvendigvis sunt (33 replies)
  2. Ungarsk paprikapulver (12 replies)
  3. Grønn te (4 replies)
  4. Menylunsj i Oslo? (3 replies)
  5. Saltsug (16 replies)
  6. Hjelp til takk for maten-tale (11 replies)
  7. Grillmat til 50 (7 replies)
  8. Mat til piknik og biltur (11 replies)
  9. Stavmikser på batteri? (3 replies)
  10. «Shave ice» i Oslo? (6 replies)
  11. Hvilken kake etter grilling? (9 replies)
  12. Fryse ned smoothie (2 replies)
  13. Økologisk svinekjøtt? (53 replies)
  14. Hvor mye sushi til kurvfest? (9 replies)
  15. Pynte kake (11 replies)
  16. Kaffe | Te? (121 replies)
  17. Sherryeddik? (6 replies)
  18. Kylling og holdbarhet (3 replies)
  19. Ferdigdeig gått ut på dato (7 replies)
  20. Hva er puzta? (9 replies)
  21. God flytende mat (12 replies)
  22. Trenger jeg en slow cooker? (17 replies)
  23. 1-2-3? (Slanking, vekt, mat og trening) (37 replies)
  24. Foodprosessor (eller hvordan det nå staves) (8 replies)
  25. Bra fiskebutikk i Oslo? (5 replies)
  26. Hva lager jeg av 1 liter kremfløte? (7 replies)
  27. Enda en restaurant-tråd - anbefaling? (6 replies)
  28. Anbefal en lunsjrestaurant i Oslo sentrum (17 replies)
  29. Hvordan tilbereder dere spinat? (9 replies)
  30. Liker du sushi? (109 replies)
  31. Å bake mandelpoteter (8 replies)
  32. Okei, hva mangler dette kakebordet? (157 replies)
  33. Hva bør jeg ha i marsipankaken? (27 replies)
  34. Hva skal vi spise 17. mai? (19 replies)
  35. Enda en 17. mai-kaketråd … (22 replies)
  36. Rå kylling som lukter - dårlig eller ei? (15 replies)
  37. 17. mai-middag: Tips til gryte eller annet som kan lages dagen før? (14 replies)
  38. Tips til mat som kan selges på 17. mai? OBS: vanskelige kriterier (38 replies)
  39. 17. mai-frokost. Kjapp og enkel, men god? (13 replies)
  40. Hva har skjedd med Mandelstang? (7 replies)
  41. Det beste du kan få servert på 17. mai-frokost? (69 replies)
  42. Litt selvskryt (11 replies)
  43. Fryse sukkerbrød (5 replies)
  44. Har noen prøvd instant pot/elektrisk trykkoker? (15 replies)
  45. Konditor-spørsmål: Enkel, men imponerende kakepynt? (41 replies)
  46. Restaurant i Oslo nær Vika/Aker Brygge (6 replies)
  47. En hel and. Hva lager jeg? (16 replies)
  48. Tint lammelår (5 replies)
  49. Hvordan lage matzobolle-suppe med norske ingredienser? (12 replies)
  50. "Med flatsida opp" (6 replies)
  51. Polsk påskemat? (2 replies)
  52. Tips til middag uten egg, laktose og gluten (10 replies)
  53. Hvordan merke en buffet for allergikere, vegetarianere og andre på en fornuftig måte? (27 replies)
  54. God og helst relativt billig italiensk restaurant i Oslo sentrum - finnes det? (14 replies)
  55. Den bleia i laksepakka... (12 replies)
  56. Pizza i Stokke? (10 replies)
  57. Gøteborg eller Nordby (13 replies)
  58. Brett med egg i Bergen, hvor? (5 replies)
  59. Rask og grei mat på Gjøvik eller i Lillehammer? (5 replies)
  60. Kan krem fryses? (6 replies)
  61. Haster: Kake med fondant, hvordan oppbevare til i morgen? (7 replies)
  62. Toro langpannekake som rund kake? (3 replies)
  63. Spise ute i Trondheim sentrum (40 replies)
  64. Favorittoster? (52 replies)
  65. Lei av å være trett, endring i kosthold? (44 replies)
  66. Mat i bursdag (9 replies)
  67. Hva skal jeg bruke de frosne grillpølsene til? (11 replies)
  68. Hva ville du servert her? (17 replies)
  69. Holdbarhet på spekemat i romtemperatur? (11 replies)
  70. Myk mat for løs tann (21 replies)
  71. Airfryer- er det noe man må ha? (19 replies)
  72. Næringsinnhold i kraft? (29 replies)
  73. Grønnsaker som tilbehør (30 replies)
  74. Varme opp fiskeboller i hvit saus - rester (6 replies)
  75. Hvordan gjøre brownies til en festkake? (6 replies)
  76. Gode, ferdige supper på boks (8 replies)
  77. Hvor selges Hervik syltetøy med bitter appelsin og gulrot? (3 replies)
  78. Gode, ferdigstekte karbonader? (14 replies)
  79. Hva tenker vi om EAT-dietten? (17 replies)
  80. Favorittgrønnsak? (22 replies)
  81. Hvilken app er best? (4 replies)
  82. Forslag til middager som barn/ungdommer kan lage (19 replies)
  83. Ingefærøl (16 replies)
  84. Hva er ditt favorittpålegg for tida? (44 replies)
  85. Lasagne uten kjøtt, hva bruker jeg da? (9 replies)
  86. Trøffelprodukter - hvor bruke? (18 replies)
  87. Lettvinn vegetarmiddag for nybegynnere (26 replies)
  88. Linsemel vs linser (8 replies)
  89. Hvor kjøpe billigere Pukka og Yogi te? (26 replies)
  90. Tips til ukemeny (28 replies)
  91. Hvordan sjokk-tine frossen lasagne? (8 replies)
  92. Spise karamellpudding samme dag? (7 replies)
  93. [Nyttårsmiddagskrise] Okse indrefilet og fløtegratinerte poteter, men hva mer? (35 replies)
  94. Kaffekapsler: Følger man Best Før-dato slavisk? (3 replies)
  95. Krem til suksesskake for tynn, Hjelp! (22 replies)
  96. Lyst alternativ til brownies? (11 replies)
  97. Meny nyttårsaften (64 replies)
  98. Dessert nyttårsaften (14 replies)
  99. Nattmat nyttårsaften og allergier (4 replies)
  100. 800 g hjort til 4 personer? (28 replies)
  101. Boeuf Bourguignon (5 replies)
  102. Tips til hva jeg skal servere? (5 replies)
  103. Ikke sukker (12 replies)
  104. Er dette ok å ha med i et juleselskap? (22 replies)
  105. Hjelp! Hvor sette maten kaldt i natt? (20 replies)
  106. Hva fyller man sandkaker med? (5 replies)
  107. Lage kålrabistappe dagen før? Evt klargjøre noe? (16 replies)
  108. Kaffespørsmål (9 replies)
  109. Drikke til pinnekjøtt - musserende? (24 replies)
  110. Hva må du ha til julefrokosten? (61 replies)
  111. Pinnekjøtt etc (8 replies)
  112. Marengs med konditorfarge (4 replies)
  113. Oppbevaring av fenabog/pinnekjøtt (4 replies)
  114. Gluten- og melkefritt. Hva serverer jeg? (7 replies)
  115. Vegetarmat til fest (9 replies)
  116. Tørket fruktpulver - kjøpes hvor? (0 replies)
  117. Hvilken dessert etter pinnekjøtt? (42 replies)
  118. Hvor kjøper du ribbe? (12 replies)
  119. Hvor mye alkohol (i mat) til ungene? (+ bonusspørsmål) (21 replies)
  120. Finnes det alternativer til sitronsaft i royal icing? (5 replies)
  121. Helt saltet lammelår (2 replies)
  122. Kan jeg bake med drikkekakao? (19 replies)
  123. Lett å se om mel osv. er infisert av melmøll? (14 replies)
  124. Serinakaker til cookies? (2 replies)
  125. Asiatisk-inspirert ribbe (35 replies)
  126. Holdbarhet på hjemmelaget jule-småkake-deig? (5 replies)
  127. God oppskrift på brownies uten egg? (1 replies)
  128. Trenger jeg en støpejernsgryte? (34 replies)
  129. Spise på/i nærheten av Karl Johan? (34 replies)
  130. Ferdig pizzadeig til å rulle ut eller ferdig pizzabunn, finnes det noe ok? (15 replies)
  131. Nistebyttedag - hva lage? (88 replies)
  132. Salt med eller uten Jod (13 replies)
  133. Stablebare helt gjennomsiktige plastbokser? (14 replies)
  134. App som foreslår middag basert på råvarer jeg har? (1 replies)
  135. Frokostmat som kan lure en snopavhengig jentunge? (16 replies)
  136. Mat på tur (4 replies)
  137. Rolig restaurant i Oslo sentrum (2 replies)
  138. Hyggelig pizzasted på Torshov? (11 replies)
  139. Hvordan lager du smoothie? (26 replies)
  140. Kan fårikål fryses? (1 replies)
  141. Alt kan suppes? (1 replies)
  142. Hvilke oppskrifter må man kunne når man flytter hjemmefra? (65 replies)
  143. Tapas - kald (3 replies)
  144. Hvor lenge holder elgkjøttet seg? (7 replies)
  145. [Haster] Glutenspørsmål (6 replies)
  146. NY TRÅD: Fantapoll (64 replies)
  147. Langtidsheving av brøddeig (4 replies)
  148. Liker "alle" barn Fanta? (33 replies)
  149. Noen som driver med matkasser fremdeles? (51 replies)
  150. Blir dere skikkelig sultne før måltidene? (23 replies)
  151. Kjøtt og utløpsdato (5 replies)
  152. Hyggelig, romantisk og "nedpå" restaurant i Oslo (8 replies)
  153. Fryse kake med smørkrem? (3 replies)
  154. Null karbo? Noen med erfaringer? (17 replies)
  155. Hvordan oppbevare marengsbunn? (8 replies)
  156. Japanske matvarer på nett (1 replies)
  157. Dine beste oppskrifter på indisk mat? (16 replies)
  158. Fiskekaker? (77 replies)
  159. Fortell meg om din alternative julaftenmiddagtradisjon! (14 replies)
  160. Fortell meg om din alternative julaftenmiddagstradisjon! (6 replies)
  161. Kyllingkjøttdeig med dato i går (7 replies)
  162. Langtidsheving av brød (5 replies)
  163. Lammestek (1 replies)
  164. Døgnvill Oslo (4 replies)
  165. Koking av byggryn (3 replies)
  166. Hvorfor skylle linser? (22 replies)
  167. Hjelp meg å sette sammen en meny (30 replies)
  168. Yaya's Oslo (3 replies)
  169. Hvitløk i olje som har stått fremme (6 replies)
  170. Kantinekort og priser (10 replies)
  171. M&D - fordi opplagte elever lærer mer (18 replies)
  172. Tilbehør til reker? (13 replies)
  173. Hvit fisk i stedet for laks? (19 replies)
  174. Den beste appen for å holde oversikt i skap og fryser? (72 replies)
  175. Albertine spiser alene (43 replies)
  176. Kokebok for familien (1 replies)
  177. God og rimelig sushi i Stavanger? (5 replies)
  178. Hva gøy handler jeg i Sverige i dag? (22 replies)
  179. God og litt eksklusiv cognac (11 replies)
  180. Hennig Olsen-is blitt mindre? (12 replies)
  181. App med lavkarbofunksjon - uten abonnement? (8 replies)
  182. Hva skal vi ha til middag i dag? Tråd #4 (1025 replies)
  183. Billig men god maskin for å lage smoothie? (22 replies)
  184. Inspirert av "alkohol i ferie"-tråden. Hva står alltid på bordet? (45 replies)
  185. Hvilken twist er din favoritt? (56 replies)
  186. Frosset mango (5 replies)
  187. Holdbarhet svelerøre (7 replies)
  188. Lefserull og annen enkel fingermat (5 replies)
  189. Er det noe "vanlig" mat du ikke liker? (228 replies)
  190. Håndbrygget kaffe (22 replies)
  191. Sveler med smørkrem (12 replies)
  192. Hvilke er de beste kokebøkene for grønnsaksretter? (4 replies)
  193. "Stekte nudler som på kinaresturant!" (9 replies)
  194. Tre-retters meny til 13-åringer (4 replies)
  195. Dessert i en fei? (16 replies)
  196. Sukkerfri mojito (9 replies)
  197. Turmat når man ikke kan grille? (20 replies)
  198. Lunsj i Oslo? (10 replies)
  199. Buffet enklest mulig (15 replies)
  200. Restaurant langs kaia i Oslo (8 replies)
  201. Yoghurt som har stått i romtemperatur i 20 timer (20 replies)
  202. Holdbarhet Cava (2 replies)
  203. Bringebær på ostekaken (4 replies)
  204. Kakehjelp! (8 replies)
  205. Hva bruker du å pynte pavlova med? (23 replies)
  206. Hva skal dere bake til 17. mai? (35 replies)
  207. Snodig reaksjon på rødvin (6 replies)
  208. Fryse fløtegratinerte poteter? (4 replies)
  209. Hva serverer jeg? (18 replies)
  210. Klistrelapper til fryseren (2 replies)
  211. Takke (21 replies)
  212. Bestille kaker - Oslo (38 replies)
  213. Pyntehjelp, kake? (15 replies)
  214. Spin off: Hva spiser dere til dessert? (43 replies)
  215. Hvor ofte spiser dere dessert? (97 replies)
  216. Hvor mye snop spiser dere? (177 replies)
  217. Stor forskjell på brun og hvit rom (6 replies)
  218. Spise i Oslo (24 replies)
  219. Liker du koriander? (95 replies)
  220. Gjester fra India, Sri Lanka, Norge og Iran - hva servere? (20 replies)
  221. Morkler (hvor kjøpe? Erstatte med?) (1 replies)
  222. Kylling over dato - haster (19 replies)
  223. Jeg kan ikke min rødvin (4 replies)
  224. Rimelig og enkel catering levert i Haukelandshallen? (10 replies)
  225. Påskebrunsj - noen ideer? (12 replies)
  226. Oppbevaring av eggemuffins (3 replies)
  227. Ovnsbake frosne babygulrøtter? Haster (2 replies)
  228. Taco til ca. 40 personer? (30 replies)
  229. Tips til butikk i Oslo sentrum som har gode råvarer til sashimi? (2 replies)
  230. Fiskemiddag-inspirasjon (54 replies)
  231. Kake som kan fryses og andre kakespørsmål (6 replies)
  232. Dehydrator? (4 replies)
  233. Holdbarhet på karbonadedeig i fryser (7 replies)
  234. Jeg mister centimetre (17 replies)
  235. Kjøper du mat direkte fra produsent? (41 replies)
  236. Billige, raske, sunne og gode middager (29 replies)
  237. Bytte ut koriander og mynteblader (27 replies)
  238. Too Good To Go? (80 replies)
  239. Muffinsbrett - metall eller silikon? (3 replies)
  240. Spise gravlaks etter holdbarhetsdato? (6 replies)
  241. Farlig kolesterol i kaffe - da må vi over til filter (39 replies)
  242. Søt chilisaus (3 replies)
  243. Fryse smøreost-krem? (2 replies)
  244. Gammel vaniljesaus, fortsatt god? (6 replies)
  245. Snipper (trøndelag) (11 replies)
  246. Booste kaloriinntaket (18 replies)
  247. Holdbarhet havresuppe med melk (0 replies)
  248. Fiskegrateng - holdbarhet i kjøleskap? (8 replies)
  249. Lær meg om bønner (14 replies)
  250. Vedlikehold av vekt. Lett eller vanskelig? (55 replies)